• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
موضوع این تاپیک در مورد بازیکن های پروازی است که هر فصل و یا هر نیم فصل سر از یه تیم تازه در میارن.
من پرسپولیس رو دوست داشتم. الان؟ نه دیگه الان برام تفاوتی نمیکنه. چون بازیکنی که ذاتا پرسپولیسی باشه توش کمه. پرسپولیس امسال ( بعنوان مثال ) ترکیبی از بازیکنان همه تیمهاست و این نوع آرایش برام چنگی به دل نمیزنه.
علتش هم اینه که هیچ تیمی نمیاد از جوانان و نوجوانان تیمهای باشگاهی خودش بازیکن بیاره .
بطور کلی در لیگ فعلی ایران تیم یکدست با بازیکنان اختصاصی ندارم. نظر شما تو این مورد برام قابل استفاده خواهد بود.

یه نظریه بی ربط: یادمه یه کارشناسی می گفت چون تو لیگ مدافعان خوبی نداریم پس هیچوقت لیگ نمی تونه مهاجمان خوبی تربیت کنه و چون مهاجمان خوبی نداریم هیچوقت نباید انتظار داشته باشیم از دل لیگ مدافعان شش دانگی بیرون بیاد

مهمترین علت به نظر من دولتی بودن مدیر هاست هیچ مدیری نمی دونه سال بعد باز هم تو این فوتبال کاره ای هست یا خیر پس چرا بیاد روی جوانانی سرمایه گذاری کنه که شای شش سال طول بکشه اینا به پختگی لازم برای حضور تو لیگ برسند؟چرا از دسترنجش مدیرای بعدی استفاده کنن و افتخارات احتمالی رو به پای خودشون بنویسند؟

به اندازه موهای سرمون تو این انجمن در موردش بحث شده هر سال فصل نقل و انتقالات یه سر به تاپیک های هواداری بزن همه چی دستت میاد

Last edited by a moderator:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
روایت یک شاهد عینی از اتفاقات دربی سال 78/ فرد ناشناس به جواد زرینچه چه گفت؟

حالا که صحبت از شاهد عینی شد دو سه مطلبی رو که خودم تقریبا دیدم رو مینویسم
البته این قضیه رو کامل تر تو یکی از فرومها نوشتم و قصد داشتم اینجا هم بزارم که دیدم تو تاپیکهای گوناگون داره به نوعی کل کل گونه در موردش صحبت میشه و ترجیح دادم چیزی ننویسم

اون دربی با اینکه ناصر خان از تیم رفته بود و سوکو هم مثل ناصر خان به بچه های امید و جوانان اهمیت نمیداد ولی بازهم من و دو سه تا از بچه ها تو تمرینای بزرگسالا بودیم ( فکر میکنم محمد نیک سیرت و پیام پورانکوه با من بودیم) و دقیقا دربی رو یادمه با تیم میرفتیم اردو (البته اردو مثل الان نبود و خیلی ضعیف تر بود و برای اینکه تجربمون برای بازیهای با جو سنگین بالا بره میبردنمون اردو) و موقع بازی اگر تو 18 تا نبودیم میرفتیم جایگاه ولی تقریبا ردیفهای پائین میشستیم نزدیک زمین و بین نیمه هم میرفتیم تو رختکن که اون بازی نیرو انتظامی نزاشت بریم
چیزی که من به چشم خودم دیدم این بود که مجیدی بین دو نیمه تو رختکن گریه کرده بود ( به خاطر ناسزا شنیدن از بازیکن حریف میگفتن که بعد خودش تکذیب کرد ولی گریه کردنش رو دیدم خودم)
وقتی حلالی اخراج شد پروین تیم رو بیرون کشید که دقیقا همون موقع فائقی رفت و با خوردبین صحبت کرد و آخر صحبتش همش چیزی که از روی حرکته سرش معلوم بود میگفت باشه باشه
درست و غلط این ادعاهایی که شد رو نمیشه تائید یا تکذیب کرد ولی برای مثال فرهاد نیمه دوم اصلا روحیه نداشت و حتی یه تک به تک رو کوبوند تو بدن فنای در صورتی که هم زاویه خوبی داشت و هم کسی مزاحمش نبود و برام عجیب بود که مربی چرا تعویضش نمیکنه
در نهایت من فکر میکنم مطرح شدن این قضیه تو این شرایط از طرف فتح ا.. زاده دلیلی داشته که اگر بخوام تفکرم در موردش رو بگم شاید درست نباشه و به نوعی تهمت به شخص سومی حساب بشه پس صرف نظر میکنم

پ.ن : اگر جای این مطلب اینجا نیست یا ممکنه مطلب باعث هرج و مرج بشه یا کل کل حساب میشه یا هر چیزی مدیران بخش به درخواست بنده مطلب رو به جای مناسب منتقل کنن یا پاک کنن چون همونطور که بالا نوشتم اصلا قصد صحبت در این مورد رو در اینجا نداشتم

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
گزارش تحلیلی - خبری مهر/دعوت گلر بوندس‌لیگایی و کناره‌گیری رحمتی/ چرا شفاف‌سازی نمی‌کنند

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی فوتبال ایران در شرایطی اعلام کرده می‌خواهد به طور موقت در خدمت تیم ملی نباشد که تا چند روز پیش خبری از این مسائل نبود اما پس از مطرح شدن دعوت دانیال داوری به تیم ملی این کناره‌گیری صورت گرفت!

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی رحمتی که خوب بودنش را از تیم فجرسپاسی شیراز شروع کرد و پس از عملکردی نه چندان قابل قبول در دور اول حضورش در استقلال راهی مس کرمان و سپس سپاهان اصفهان شد، با ارائه بازی‌هایی قابل قبول در این تیم مجددا به تیم آبی پوش تهران پیوست و در سال‌های اخیر مرد شماره یک تیم ملی فوتبال ایران بود.

رحمتی که نشان داده در بین بازیکنان فوتبال اخلاق خاصی دارد و کمتر تن به مصاحبه می‌دهد، در این سال‌ها سعی کرده هرگاه خودش نیاز دارد به سمت رسانه‌ها بیاید و هرگانه رسانه‌ها به او و اظهارنظرهایش نیاز دارند، از این کار امتناع کند و حاضر به مصاحبه نشود.

هنوز فراموش نکرده‌ایم او پس از امضای قراردادش با استقلال در هیات فوتبال استان تهران و در حالی که تعداد خبرنگاران زیادی در محل هیات حضور داشتند، حاضر به مصاحبه با آنها نشد و تاکید کرد که باید فردای آن روز همه به محل برگزاری نشست خبری او بیایند تا وی به سوالاتشان پاسخ دهد. این اتفاق باعث ناراحتی خبرنگاران خبرگزاری‌ها و تلویزیون شد و او را مدتی تحریم کردند.

اما دروازه‌بان شماره یک تیم ملی ایران که تیم او و همبازیانش با نتایجی ضعیف در آستانه حذف در مقدماتی جام جهانی هستند، در فاصله چهار روز مانده تا بازی استقلال با پرسپولیس - که همه می‌‎دانند بازیکنان در این شرایط به فکر حفظ آرامش تیم‌شان هستند - اعلام کرده فعلا نمی‌خواهد برای تیم ملی بازی کند.

این خبر در حالی منتشر شده است که چند روز پیش خبر دعوت دانیال داوری دروازه‌بان ایرانی که در بوندس لیگا دو آلمان بازی می‌کند، منتشر شد و برخی اعتقاد دارند دعوت این دروازه‌بان به اردوی تیم ملی ایران که هیچیک از مسئولان فدراسیون هم آن را تکذیب نکرد، آرامش رحمتی را برهم زده و به همین خاطر با اعلام خبر کناره گیری‌‍اش به نوعی پیش دستی کرده است.

با این حال طی هفته‌های گذشته خبرهایی هم در مورد اختلافات او با برخی بازیکنان استقلال و ماجرای کاپیتانی آبی پوشان مطرح شد که البته در بازی‌های اخیر این بازوبند در دستان سه چهار مدعی آن چرخیده و هنوز روی بازوی بازیکن خاصی ثابت نشده است. اما برخی اهالی فوتبال تاثیر انتشار خبر دعوت دانیال داوری به اردوی تیم ملی ایران در کناره‌گیری رحمتی را بیش از سایر عوامل می‌دانند.

در پایان تمرین عصر امروز یکشنبه استقلال اما دروازه‌بان شماره یک استقلال در پاسخ به اصرار خبرنگاران برای گفتگو در مورد دلایل کناره گیری‌اش از تیم ملی حاضر به مصاحبه نشد و با بیان جملاتی مبهم راه را برای فرار در آینده باز گذاشت. مشکلی که بین اکثر اهالی فوتبال وجود دارد و هیچگاه در مورد تصمیمی که می‌گیرند، شفاف سازی نمی‌کنند تا در آینده بتوانند حرف‌شان را عوض کنند و به نوعی رسانه‌ها را بازی بدهند!

منبع: خبرگزاری مهر

پ.ن: البته من فکر می کنم موارد دیگه ای هم در این تصمیم گیری نقش داره. مثلا بی احترامی هایی که در بعضی بازی ها ( نظیرش بازی با ملوان) به سنگربان شماره یک تیم ملی شد حداقل اثرش میتونه در تسریع این تصمیم گیری کمک کرده باشه.
متاسفانه شرایطا مروز فوتبال و تماشاگران ما به سمتی رفته که حتی سنگربان شماره یک تیم ملی هم از گزند شعارهای آلوده در امان نیست. رحمتی الان چند ساله با فاصله از رقباش بهترین سنگربان ایرانه که البته ضعف هایی هم داره. با توجه به اینکه نقش روحیه برای دروازه بان از هر بازیکن دیگه ای بالاتره باید دید چه چیزی انقدر برای رحمتی مشکل ساخته که حتی حرف از خداحافظی موقت زده.

از طرف دیگه مهدی هم باید ملی فکر بکنه ، واقعا اگر داوری میتونه به تیم ملی ما کمک کنه چرا که نه؟ شخصا فکر می کنم حضور یک دروازه بان خوب حتی میتونه باعث پیشرفت بیشتر رحمتی بشه.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این تکه پارچه لعنتی/ کروش و آب پاکی روی دستان مهدی رحمتی: به خواسته ات احترام می گذارم؛ خدانگهدار/ به همین سادگی یک بازیکن می سوزد

اتفاق خیلی ساده رخ داد. دو دوست صمیمی سر لج می افتند. یک هم اتاقی که خود مدعی بازوبند است فضار طوری پیش می برد که بازوبند می شود بحران و آخر قصه این رحمتی ست که با تصمیمی لحظه ای به گوشه رینگ می رود.

به گزارش خبرآنلاین ؛ مهدی رحمتی که در واکنشی احساسی بعد از مصدومیت علی کریمی از تیم ملی به صورت موفقت خداحافظی کرد و گفت شرایط دو ماهه اخیر او را به سمتی برده که چنین تصمیمی بگیرد ، با پاسخی تند از سوی سرمربی تیم ملی مواجه شده:« من بازیکنان ناله کن و بهانه گیر نمی خواهم.» او در جدیدترین گفت و گویش می گوید:« مهدی چیزی در این باره به من نگفته اما اگر احساس می کند نمی خواهد در اختیار تیم ملی باشد به تصمیمش احترام می گذارم.» کارلوس که خود سال ها دروازه بانی کرده و تجربه حضور در بالاترین سطح فوتبال دنیا را داشته خیلی قاطع به خداحافظی موقت رحمتی واکنش نشان می دهد. او بلافاصله اعلام می کند به دنبال کارهای دانیال داوری است تا این گلر دو رگه هم به تیم ملی اضافه شود. مهدی رحمتی در سال های اخیر همیشه یکی از بهترین های ایران بوده. او چه این دوره از بازی های مقدماتی ، چه 4 سال قبل نمایش هایی خیره کننده در دروازه ما داشت اما سید مهدی مشکی دارد که تقریبا همه دنیا به آن پی بردند. خروج ها! همه چیز از بازی های مقدماتی 4 سال قبل آغاز شد. گل عربستان و باخت تلخ تیم ملی. اشتباهی که بود تا رسید به بازی با ازبکستان در تهران.
همه راه های ممکن تست شده بود. کارلوس کارها را تقسیم کرد. هر بار اما به سبک ایرانی یا قیر نبود یا قیف. یک بار محمد نوری جا می ماند ، یک بار سید جلال حسینی ، یک بار هم خود رحمتی در 6 قدم سر می خورد. هارمونی ایجاد نمی شد. از وقتی هم که قصه گلر زیر تیر را قلعه نویی علنی کرده بود دیگر روحیه مهدی به پایین ترین سطح رسیده بود. او در تک به تک ها ، شوت ها و رفلکس های سریع عالی بود اما سانتر های سریع از جناحین ، برایش شده بود یک مشکل. تمرین اضافه ، انجام حرکات سرعتی و فشار تا بالاترین حد هم نمی توانست هماهنگی میان او و مدافعان را به جایی برساند که یکدفعه یک توپ رد نشود و از شانس بد هر توپی که از این گروه رد می شد معنایش می شد 3 امتیاز برای تیم حریف.
کارلوس که زیر فشار بود به گزینه های دیگر هم فکر می کرد. حقیقی ، سوشا مکانی ، حامد لک. یکی که در روسیه تقریبا توریست شده و جایی در ترکیب تیمش ندارد ، یکی با مشت پای چشم مربی اش کوبیده و رفته روی سکو ها و نفر سوم هم با صمد مرفاوی مشکل پیدا کرده تا جایی در تیم خودش هم نداشته باشد. این ها 3 گزینه ای بودند که در همه اردوها می شد فهمید توان رقابت با رحمتی را ندارند. دانیال داوری اما گزینه ای جدید بود. گلری که در بوندسلیگای دو خوش می درخشید و تجربه عالی دژاگه و قوچان نژاد شانس این بازیکن را افزایش می داد. دعوای ملی پوشان و مواضع آنها علیه رسانه ها که بخش عمده ای از آن به پای مهدی رحمتی نوشته شد بهانه ای بود تا برنامه 90 کلید طرح نام این گلر جوان دو رگه را بزند. او خیلی زود آلترناتیوی شد برای دروازه تیم ملی. نتایج تیم آلمانی قد و قامت این گلر و سن پایینش همه فاکتورهایی مثبت بودند که می توانستند جواب بدهند. او اما یک مشکل اساسی داشت. فیلم بازی ها و گل هایی که می خورد نشان می داد این دروازه بان هم به رغم همه توانایی بالایش در خروج ها شباهت زیادی به مهدی رحمتی پیدا می کرد. این چیزی بود که گروه آنالیز تیم ملی نمی توانستند انکارش کنند.
داوری برای کادرفنی هندوانه در بسته ای بود که نمی خواستند در شرایط اضطرار به سراغش بروند. رحمتی اما کادرفنی را به وارد پروسه اضطرار کرد. او که بعد از باخت به ازبکستان روزهای سختی را تجربه می کرد بعد از علنی شدن دعوایش بر سر بازوبند با جواد نکونام در تصمیمی احساسی حرف از رفتن زد. تصمیمی که خیلی ها آن را نمایشی می پنداشتند که برای ایجاد شوک به دست اندرکاران طرح شده تلقی می کردند. چیزی شبیه به تصمیمی که جواد نکونام گرفت و با آن در استقلال توانست شرایط را به سود خود عوض کند.
نکونام که در استقلال وقتی بازوبند نمی بندد ته صف به زمین می آید و دلخوش به این است که کاپیتان های استقلال به ترتیب مجیدی ، جباری و بعد رحمتی هستند ، به تیم ملی می اندیشد جایی که او بازوبند را به دست می بندد و براساس یک عرف معمول دروازه بان باید درست پشت سر کاپیتان به زمین بیاید. رحمتی که امید داشت با حضور علی کریمی در اردوی تیم ملی ، این بار ملی پوشان رای گیری کنند و بخواهند بر اساس کسوت بازوبند بر بازوی علی کریمی باشد تا جواد در انتهای صف به زمین بیاید ، یکباره با خبر مصدومیت کریمی مواجه می شود و خیلی سریع برنامه اش برای خداحافظی از تیم ملی را رسانه ای می کند. او این کار را قبل از طرح با سرمربی تیم ملی و مربی باشگاهش علنی می کند. اتفاقی که شرایط را برای مهدی سخت می کند. کارلوس خیلی صریح می گوید به گزینه های بعدی فکر می کند.
تیم ملی خیلی ساده و برای یک تکه پارچه بر سر کل و کل میان دو بازیکن ، مهره ای اثرگذار مثل رحمتی را احتمالا از دست می دهد.

منبع: خبرآنلاین

پ.ن: واقعا پروسه عجیبیه !! من تعجب می کنم چه جوری کروش به همین سادگی میگه بی خیال رحمتی!!
الان چه تضمینی هست که این آقای دانیل خان داوری بهتر از رحمتی باشه ، ضمن ینکه این برخورد میتونه پتانسیل سکوها رو هم به ضرر تیم ملی کم بکنه.
شاید بهتر بود کروش با رحمتی صحبت می کرد .
فقط یه چیز به فکرم میرسه که کروش تصمیم خودش رو گرفته بوده که داوری رو فیکس بکنه که به این راحتی بی خیال رحمتی شده ،ولی به نظر من این کار اصلا صحیح نیست ، چون قرار نیست همه بازیکنان دورگه مون گوچی یا دژاگه از آب در بیان.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کلا رسانه ها هم پیاز داغ این ماجرا را زیاد کرده اند!!!
یکی میگه نکونام یکی میگه دانیال داوری فحاشی و...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کی‌روش: برای رحمتی آرزوی بهترین‌ها را دارم/ او شانسی برای برگشت ندارد

این برای تیم ملی خبر خوبی نیست... عیار دانیال داوری یا هر دروازه بان ناشناس دیگه ای که بیاد معلوم نیست... داخلی ها هم که هیچکدوم همطراز رحمتی نیستن. ارتباط و هماهنگی بین دروازه و خط دفاع تیم ملی آسیب جدی می بینه اونهم در این شرایط حساس.
کلا این تصمیم به ضرر رحمتی تمام میشه. اگر برگرده (و کیروش بپذیره باتوجه به خبر بالا) اعتبار گفته های خودشو پایین آورده. اگر برنگرده و تیم ملی به جام جهانی بره، به احتمال قریب به یقین برزیل رو از دست خواهد داد و اگر برنگرده و تیم به جام جهانی نره هم بخش بزرگی از گناه رو به گردن رحمتی خواهند انداخت... حرکت نسنجیده ای بود... البته اگر خستگیش واقعی باشه باشگاه استقلال به دلیل استفاده مستمر و بی استراحت به رحمتی طی این سالها بی تقصیر نخواهد بود...

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

این برای تیم ملی خبر خوبی نیست... عیار دانیال داوری یا هر دروازه بان ناشناس دیگه ای که بیاد معلوم نیست... داخلی ها هم که هیچکدوم همطراز رحمتی نیستن. ارتباط و هماهنگی بین دروازه و خط دفاع تیم ملی آسیب جدی می بینه اونهم در این شرایط حساس.
کلا این تصمیم به ضرر رحمتی تمام میشه. اگر برگرده (و کیروش بپذیره باتوجه به خبر بالا) اعتبار گفته های خودشو پایین آورده. اگر برنگرده و تیم ملی به جام جهانی بره، به احتمال قریب به یقین برزیل رو از دست خواهد داد و اگر برنگرده و تیم به جام جهانی نره هم بخش بزرگی از گناه رو به گردن رحمتی خواهند انداخت... حرکت نسنجیده ای بود... البته اگر خستگیش واقعی باشه باشگاه استقلال به دلیل استفاده مستمر و بی استراحت به رحمتی طی این سالها بی تقصیر نخواهد بود...

به جز اینی که بولد کردم با همه موافقم
به نظر من اگه برنگرده و تیم به برزیل نره اونوقت کیروش و مردم مقصرن کیروشی که به همین راحتی مصاحبه میکنه و مردمی هم که خیلی راحت این روزا در ورزشگاه ها توهین میکنند حالا این مدت سیبلشون بیشتر حمتی بوده و گرنه خیلی از اسطوره هام از این فحاشی ها در امان نبودن البته اینها هم متاسفانه با حالت کنونی و فشارهای روی مردم ما در جامعه ی این روزها بر میگرده...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
منم نگفتم تقصیرش هست... میگم مقصرش خواهند کرد. از همین الان با این تصمیم، بهانه به دست ناکامهای احتمالی افتاده...

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
سید مهدی اشتباه بدی مرتکب شد. البته تو مصاحبه زرنگی کرد و گفت موقتا خداحافظی کردم و بهترین کار هم اینه خیلی زود با کی روش سوء تفاهمات رو برطرف کنه وگرنه تیپ مربیانی مثل کی روش با مربیانی وطنی که خیلی زود اخراج می کنند و بعد می بخشن متفاوته و ممکنه تا خرداد ماه به جای آماده سازی تیم ملی، حاشیه داشته باشیم.
دانیال داوری هم گلر تیم صدرنشین بوندس لیگای دوئه و استیل خوبی داره ولی فکر می کنم از الان واسه سه بازی خرداد ماه باید شماره یک مشخص بشه. حالا می خواد رحمتی باشه یا داوری.

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
از منچستر یونایتد خیلی بدم میاد خود انگلستانی ها در مورد این تیم واژه hate (تنفر) رو به کار میبرن
از بازیکنا هم رونالدو. میخوام سر به تنش نباشه . زنده باد مسی
آخ پرسپولیس یادم رفت
بازیکن هم محمد نوری و غلام رضا رضایی.(فکر کنم خود پرسپولیسی ها هم از اینا بدشون بیاد!!!)

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من فکر می کنم قضیه نه به خاطر کاپیتانی تیم ملی باشه نه به خاطر دربازه بانی که دعوت شده به تیم ملی ( واقعا این دوتا مسئله می تونه مسخره ترین مسائل باشه ) شاید مسئله دیگه ای باشه !

فرضیه من اینه که کیروش با رحمتی به مشکل خوردند .......

mmousavi

Registered User
لایک‌ها
679
ملی از آلمان بدم میاد - توی باشگاهها از بایرن مونیخ و توی بازیکنها از مسی !! تعجب نکنید به نظرم زیادی ادای آدمای خاکی و سربه زیرو در میاره. بعد مسی هم از الیور کان خیلی بدم میاد

بنده خدا دیگه چیکار کنه . خوبه مثل رونالدو مغرور باشه.حالاکه سربه زیره هم حرف در میارین. خب سربه زیر باید چه طور باشه؟ بس نیست به انواع موسسات خیریه کمک میکنه؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من فکر میکنم با دانیال داوری نتیجه ی بهتری بگیریم، چون این بازیکن های مفت خور فوتبال ما اگه کیفیت لازم رو داشتن حداقل یه پیشنهاد از لیگ های دسته دو کشور های اروپایی داشتند! واسه اینه شخصی مثل کیروش ترجیح میده مهاجم نوک تیم ملی فوتبال ایران، با این کسوت و افتخارات فوتبال آسیا از لیگ دو بلژیک باشه.

فکر میکنم با رحتمی یا بی رحتمی این تیم به هیچ جایی نمیرسه، نه بخاطر کفاشیان نه بخاطر کیروش نه به هیچ خاطر دیگه ایی، تیم ملی هر کشوری یا اصولا هر جامعه ی کوچیکی از هر کشوری مثل یه المان

کوچیک از یه مجموعه ی بزرگه که خاصیت ها و مشخصات اون جامعه رو بازتاب میده. تیم ملی ما هم نشان دهنده ی پشتکار، امـــــیـــد، تــــلاش، ارزش های اخـــــلــــاقــــی متــــبــلور، اعتماد و خوشبینی

جامعه، میـــــهن دوستی، صداقت، ادب، ارزش کارهـــای گروهی و .... جامعه ی ما هستش، بیش از این موارد نباید انتظار داشت. دیگه از حس مسئولیت ایرانیمون چیزی نگفتم که تکرار مکرراته

فقط حیف کیروش که اومد اینجا.... میگن کبوتری که با کلاغها نشست و برخاست کنه آخر عاقبت چی میشه ....

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

علی جان اصولا بازیکنای هر تیم بین دو فصل و در نیم فصل استراحت میکنن ! وقتی یک بازیکن به خاطر تیم ملی و تیم ملی امید کشور تعطیلات بین فصل و نیم فصل رو هم استراحت نداره آیا این به باشگاه ارتباط داره؟
یعنی برای مثال فرگوسن مدتی اشمایکل رو بیرون میزاشت که خستگیش برای بازیهای تیم ملی دانمارک در بره؟ یا بقیه تیمها اینچنین زحمتی میکشن؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

خب اساسا مشخص شد كه موضوع خستگي واينها نيست... تا جايي كه من برداشت كردم، اختلاف رحمتي با مجموعه كادر فني تيم ملي هست. كادر فني كه نشون داده به هر قيمتي حاضره از هرجاي دنيا بازيكن ايراني وارد تيم ملي كنه. اين فارغ از كيفيت بازيكن هست. كما اينكه يكي مثل دژآگه عيارشو همون اول كار نشون ميده و يكي مثل اميد نظري درواقع انگشت تحير رو به دهان نزديك ميكنه. اين شايد، شايد، شايد بي ارتباط به بحث معرفي بازيكن به باشگاهها از سوي افرادي در كادر فني تيم ملي نباشه. از صحبتهاي رحمتي اينطور برداشت كردم كه نقش اميد نمازي رو چيزي در حد آرش فرزين ميدونه. حالا با چه انگيزه اي؟ بايد ديد...
اما دوتا موضوع وجود داره كه آزار دهنده است.
اولي اينكه از اين دست تهديد ها كه "يه روز همه حرفامو ميزنم" تو فوتبال ايران ديگه نخ نما شده و عموما هم به فعليت نميرسه. فقط كاركرد مقطعي داره براي محق نشون داده شدن شخص مدعي.
دوم اينكه نفهميدم، رحمتي منتظر بود تا كيروش نازش رو بكشه و بعد از كناره گيري عمومي و علني باز هم به سمتش بره و تلويحا ازش خواهش كنه كه برگرده؟ من تصور ميكنم توقع زيادي بود كه رحمتي داشت. اين توقع رو ميتونستي از شخصي مثل كفاشيان داشته باشي... اما كيروش؟ فكر نميكنم

درهرصورت، رحمتي هم به اعتبار خودش و هم به منافع تيم ملي ضربه زد. حتي اگر در ادعايي كه ميكنه محق هم باشه، به بدترين شكل ممكن تصميمش رو پياده كرد. تيم ملي به اعتماد عمومي مردم به رحمتي نياز داشت و داره...

پاينده باشيد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فعلا که اکثرا غیر از استقلالی ها متفق القول هستن که دانیال داوری بهتره یا حداقل در حد همین سید هست...پس چه ضربه ای به منافع تیم ملی خورده من متوجه نشدم.

سید تا اونجایی که من از حرفاش فهمیدم منتظر نبود تا کیروش نازش رو بکشه...فقط انتظار داشت که علتش رو جویا بشه که ظاهرا برای کیروش مهم نیست زیاد و سوال هم نکرده.

تا اونجایی که میدونم علی کریمی هم در مقطعی کوتاه در زمان علی دایی خداحافظی کردو یک نامه هم نوشت تا جایی که یادمه و دوباره برگشت/ مصاحبه های دایی هم موجود هست.ولی نه به اعتبار کریمی خدشه ای وارد شد نه به منافع تیم ملی.

Last edited:

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
فعلا که اکثرا غیر از استقلالی ها متفق القول هستن که دانیال داوری بهتره یا حداقل در حد همین سید هست...پس چه ضربه ای به منافع تیم ملی خورده من متوجه نشدم.

سید تا اونجایی که من از حرفاش فهمیدم منتظر نبود تا کیروش نازش رو بکشه...فقط انتظار داشت که علتش رو جویا بشه که ظاهرا برای کیروش مهم نیست زیاد و سوال هم نکرده.

تا اونجایی که میدونم علی کریمی هم در مقطعی کوتاه در زمان علی دایی خداحافظی کردو یک نامه هم نوشت تا جایی که یادمه و دوباره برگشت/ مصاحبه های دایی هم موجود هست.ولی نه به اعتبار کریمی خدشه ای وارد شد نه به منافع تیم ملی.
بحث دانیال داوری که کلا مردوده, در حال حاضر هیچ متری برای قیاس این دو دروازه بان وجود نداره, در واقع کسانی که در این شرایط حرف از قوت و یا ضعف رحمتی و داوری می زنند نگاه رنگی دارند و نه ملی! و از نظر من در این مورد نگاه رنگی داشتن از اساس باطله...
مهدی رحمتی کسی نیست که از رقابت کردن با یک تازه وارد بترسه و بخواد جا بزنه و قطعا این ماجرای کناره گیری ابعادی داره که برای ما پنهان هست!
دوست من این که یک بازیکن انتظار داشته باشه سرمربی در همچین جوی که به وجود اومده به دنبالش بیاد و جویای مشکلاتش بشه اگر به معنای تاز کردن نیست پس چیه؟ شما اگر سرپرست مجموعه ای باشی و یک از افراد زیردستت بره همه جا پر کنه که آقا من دیگه تو این مجموعه نمی مونم و با گفتن کلماتی چون موقت و احتمالا و از این جور چیز ها عملا کد بده اگر بیاین دنبالم برخواهم گشت,چه واکنشی نشون میدی؟ هر چقدر هم اون مهره کلیدی باشه با جوی که در جامعه ی فرضی ایجاد شده شما به عنوان یک بالادستی حاضر خواهی شد به سراغ زیر دستت بری و از مشکلاتتش سوال کنی؟
این صحبت های من به منزله تائید رفتار کارلوس کیروش نیست اما خود مهدی رحمتی خیلی اشتباه کرد! اعلام کناره گیری از تیم ملی بدون اینکه حتی حرفی با سرمربی تیم زده باشه اشتباه بسیار بزرگی بود که رحمتی انجام داد...
ماجرای علی کریمی و علی دایی هم فکر نکنم هیچ شباهتی به این ماجرا داشته باشه ,کریمی در لیست دایی برای اردوی اردبیل بود اما با یک مصاحبه علی کریمی توسط فدراسیون از تیم کنار گذاشته شد و بعد از این اتفاق علی دایی کریمی رو دعوت نکرد! لطفا این بحث رنگی نشه چون من واقعا هیچ ارتباطی بین خبر کناره گیری رحمتی از تیم ملی با استقلال و پرسپولیس نمی بینم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من هم تا حدودی در همین برنامه نود انگیزه سید مهدی رحمتی از کناره گیری از تیم ملی مشخص شد.

تا حد زیادی مشخص شد که رحمتی با کارلوس کیروش (یا برعکس!) دچار مشکل شده و رحمتی هم از این قضیه دلخور بوده که چرا به راحتی تمام سوابق پنج سال اخیرش در تیم ملی نادیده گرفته شده است. البته در مورد تیم ملی به نظر مساله بزرگتر می رسد و ناگفتنی های دیگری هم سید دارد ...

ضمنا امشب مهدی رحمتی در مورد جواد نکونام هم یک جمله معنا دار گفت: "درباره او هیچ صحبتی نمی کنم!" ؛ مشخصا این نوع واکنش از روابط تیره این دو بازیکن هم تا حد زیادی پرده بردای کرد. دقیقا مشخص نیست که در تمرینات و اردوی استقلال چه اتفاقاتی رخ داده ولی می شود حدس زد که موضوع کاپیتانی که می گفتند بی اهمیت است و فراموش شده یا تمام شده دخیل بوده در تیره شدن روابط بین این دو بازیکن باسابقه و ارزشمند تیم ملی.

تصور می کنم در این جریانات و در باشگاه استقلال جواد نکونام توقع داشته که به عنوان یک بازیکن از لالیگا برگشته که در اوساسونا هم وزنه قابل توجهی شده بود، در این باشگاه توجه بیشتری به او بشود. هر چند بحث کاپیتانی از اول مطرح نبوده ولی فکر می کنم همه چیز احتمالا از شوخی های معمولی بین بازیکنان در اردو شروع شده و بعد کاملا جدی شده و دامن زده شده و بعد هم نکونام هم شاید توقعات بیشتر مالی و امثالهم را مطرح کرده و یا لابد نوع مکالماتش غرور زیاد او را مشخص کرده که این قضایا مجموعا به مذاق سید خوش نیامده و ... البته اینها همه فرضیه هست و من هیچ مدرک متقن و مستدلی بر این صحبتی که عرض کردم ندارم ...

اما نهایتا من فرض را بر این می گیرم که در جریانات اتفاق افتاده در باشگاه استقلال و تیم ملی حق کاملا به جانب سید باشد و او از اینکه کی روش هم ارزش ها و سوابق او را نادیده گرفته شدیدا دلخور شده است. اشکال ماجرا در دلخور شدن سید مهدی نیست بلکه اشکال در این است که "شما برای تیم ملی مملکت خودت شرط بگذاری و بتوانی هر زمان مایل بودی بروی یا برگردی" ...

به اعتقاد من با تمام فرضیات بالا اگر تیم ملی در بازی های آتی و بسیار حساس خود حتی یک درصد هم از نبود سید ضرر کند، او تصیر کار خواهد بود و لااقل من یکی به عنوان هوادار تیم ملی کشورم او را نخواهم بخشید؛ تیم ملی متعلق به بیش از 70 میلیون ایرانی است و در آن هرگز نباید لجبازی بین X و y و خدای ناکرده تسویه حساب های شخصی اتفاق بیفتد، او اگر خود را سرباز تیم ملی می داند - که حقا هم همینطور است و تا حالا هرگز کم کاری از او ندیده ایم وبهترین بازی ها را هم تا بحال برای تیم ملی انجام داده - باید به خاطر عشق میلیون ها هوادار تیم ملی برای کشورش حتی در شدیدترین فشارها به میدان برود و پا پس نکشد، عقب نشینی کار مرد نیست، این ترسوها هستند که عقب نشینی می کنند، مردان شجاع با سختی ها مبارزه می کنند و اجازه می دهند وقتی در آینده حقایق روشن شد همگان مهر تایید و تحسین بر کار او و پایمردی او بزنند و داوری کنند که حق با که بوده است؛ به اعتقاد من این جور وقت ها و در این تنگناهاست که عیار صلابت مردانگی و خلوص واقعی افراد برای تیم ملی کشورشان معلوم می شود. من چند سال گذشته که وحید هاشمیان هم با روسای فدراسیون فوتبال به مشکل برخورده بود و به تیم ملی پشت کرده بود دقیقا همین انتقاد را داشتم که وحید باید این بچه بازی ها را کنار بگذارد؛ وفتی تیم ملی واقعا به وجود شما نیاز داد و همه هم دارند داد می زنند که برگرد، باید برگردی حتی اگر قلبا ناراحت باشی و اگر با همین شرایط سخت به لحاظ روحی و حسی برنگردی - به زعم من- گناهی نابخشودنی انجام داده ای، چه آن را بپذیری و چه نپذیری!، شما غافلی که میلیون ها هوادار منتظر افتخار آفرینی تیم ملی کشورشان هستند نه افتخار آفرینی نام ها حتی اگر این نام ها خیلی پرآوازه هم باشند مثل سید مهدی رحمتی، علی کریمی، جواد نکونام و ... اینها باید گذشت و ایثار را سرلوحه فعالیت ها و تصمیمات ورزشی شان داشته باشند؛ در غیر این صورت اگر همه چیز در بهترین شرایط و گل و بلبل باشد که هنر خاصی نبست بازی کردن یا در تیم بودن ... (نمونه دیگر هم همین چند سال پیش علیرضا تیکبخت واحدی بود که دیر به تمرینات آمد و بعد به خاطر همین بی توجهی به تیم ملی یک سال (یا بیشتر دقیق یادم نیست) او را از تیم ملی محروم کردند، چون تیم ملی شان دارد و متعلق به همه است ...)

پ.ن: در خاتمه ذکر این نکته را ضروی می دانم که این بحثی که من اینجا مطرح کردم فارغ از هر گونه تعصب رنگی است چون این جور انگ ها هرگز به بنده نمی چسبد و من در جانبداری از حق و حقیقت با برادر خودم هم تعارف ندارم!! قدیمی تر ها مرا می شناسند که اهل رودروایسی نیسنم و علایق و تعصبات باشگاهی هرگز در اظهار نظرهایم تاثیر نداشته و ندارد، به دوستان خوب استقلالی ام هم این را عرض می کنم که سید مهدی رحمتی از دید من از نظر فنی قطعا شماره یک تیم ملی است و او تا الان هم زحمات زیادی برای تیم ملی کشیده که هرگز قابل کتمان و نادیده گرفتن نیست، او را همچنان دوست داریم و منتظریم این مشکل هر چه زودتر با پادرمیانی بزرگترهای فوتبال مملکت حل شود و سید دوست داشتنی را مجددا و با قدرت درون دروازه تیم ملی کشورمان ببینیم.

Last edited:
بالا