ممنون از پاسختون
البته من همچنان اعتقاد دارم که در قضیه کریمی و هاشمیان این هجمه به وجود نیومد. ..من اون موقع ها هم در فروم ها و محیط مجازی حضور داشتم.
حتی در روزنامه ها و سایت ها هم همین طور...حالا چطور شما می فرمایید اون موقع هم انتقادات زیادی مطرح شد من در عجبم.در مورد وحید هم همین طور.
نمیدونم چرا وقتی این صحبت ها مطرح میشه صحبت ها ما رنگ و بوی رنگی میگیره از نظر شما.مهدی رحمتی پرسپولیسی هم بود هم میگفتم همین ها رو.
در مورد کیروش....فکر نمیکنم آقای کیروش کوچکترین نقشی در نیمکت نشینی روی کین و نیستلروی داشته!!! اصولا آلکس فرگوسن نقش دوم رو ایفا نمیکرده در این تصمیمات و نقش اصلی رو ایفا میکرده . و کیروش اصولا در این نوع تصمیم گیری چندان کاره ای نبوده.نهایت با ایشون مشورت شده. در همین حد.
ارادت فراوان!
در مورد کیروش و دستیاری او در منچستر البته پیش بینی می کردم این نکته را مطرح کنید؛ راستش تصور من این بوده که دستیاری در باشگاه های بزرگ دنیا با آنچه در ایران می بینیم قدری متفاوت تر باشد و دستیاران در تصمیمات سرمربی نقش مهمی را ایفا می کنند، در نتیجه من او را در نیمکت نشینی نیستلروی و روی کین سهیم می دانم هر چند که حرف نهایی را فرگوسن زده باشد.
ساعت 17:17
گلمحمدي:يکي ازروزهاي خوب قهرماني بود
ساعت 17:33
گل محمدي: اشتباهات داوری به ما ضربه زد
بعد از بازی یک نظر و ده دقیقه بعد یک نظر کاملا مخالف نظر قبلی , در حالی که در نظر دوم گفته این قضیه رو از بین دو نیمه میدونسته - آیا یحی که جزو معدود بازیکنای صادق ما بود هم تغییر رویه داده ؟ یا اینکه تو اون ده دقیقه با کسی صحبت کرده که وادار شده حرف ده دقیقه قبلش رو تغییر بده ؟
سلام و درود
این بازی داربی هم تموم شد ، حساسیت بالای بازی برای هر دو تیم باعث این شده بود که دو تیم اول بفکر کسب حداقل امتیاز از این بازی باشند و پرس ناحیه ای و شدید بازیکنها و پاسهای تکضرب و شتابزده آمار توپهای لو داده شده رو بسیار بالا برده بود .
در یکربع اول نیمه اول پرسپولیس به عادت بازیهای گذشته پر رمق بازی رو آغاز کرد و نزدیک بود با پیشروی دیدنی مهدوی کیا به گل زودهنگامی هم برسه که دفاع شتابزده ی استقلال اون حمله رو دفع کرد و توپ در دستان رحمتی آروم گرفت .
در بیست دقیقه انتهائی نیمه دوم استقلال بود که توپ و میدان رو بیشتر در اختیار داشت و سعی به رسیدن گل از همکاری و نفوذهای جباری ، خسرو و حمودی داشت که یک موقعیت نه چندان خطرناک رو حاتمی به اوت زد و در موقعیت بعدی پاس گوشه هجده و رو به بیرون حمودی رو ( یا خسرو ) شتابزده و سرضرب و بی دقت زد که نیلسون خطر رو دفع کرد.
البته پرتاب نارنجک هنگام کرنر استقلال و بار دیگر در نیمه دوم و از همون قسمت هم از نکات تاریک بازی بود.
نیمه دوم رو هم باید بنام پرسپولیس بنامیم چون اغلب اوقات بازی رو در دست داشت و دستکم 6 بار توسط نوری ، رضائی ، انصاریفر و حقیقی بخت گلزنی داشتن و در مقابل استقلالی ها هم یکبار در دقیقه 80 با شوت نه چندان خطرناک مجیدی صاحب موقعیت شدند .
و اما دو موقعیت مشکوک در محوطه جریمه استقلال در نیمه اول با پیش زمینه بازی سرتر پرسپولیس زمینه ساز بحث های حاشیه ای شد و برخی دوستان هم از اون حتی به جهت دار بودن داور و لطف به استقلال و ... اینها هم رسیدن ، ولی از دید من هیچ کدوم از دو صحنه پنالت نبود ( البته نظر من هم وحی منزل نیست و میتونه غلط باشه ولی براش دلیل دارم )
تو صحنه اول کریم یه پاس پشت پای زیبا رو درون 18 قدم استقلال میندازه و نوری و خسرو هم با هم سر گرفتنش کورس میبندن نوری میخواد با فشار تنه خسرو رو کنار بزنه خسرو هم مقاومت میکنه و دست آخر نوری به زمین میفته ،
این صحنه کورس دو بازیکن از نزدیک :
مشاهده پیوست 287534
همون صحنه آغاز کورس از زاویه ای دیگه که نوری میخواد خسرو رو کنار بزنه :
مشاهده پیوست 287535
این هم صحنه پایانی که موفق به اینکار نمیشه و تعادلش بهم میخوره :
مشاهده پیوست 287536
در صحنه بعد حقیقی توپ رو استوپ میکنه و حتی تعادلش بهم میخوره و روی زمین میشینه ولی سریع بلند میشه و به قصد گرفتن پنالتی آروم و بی هدف رو به عقب حرکت میکنه و وقتی نزدیک شدن نکونام رو احساس میکنه میخواد با دست چپش مانع نزدیک شدن نکونام بشه ببینید :
مشاهده پیوست 287537
نکو هم در حالیکه دست حقیقی رو تقریبا رو صورتش داره میخواد " توپ " رو بزنه که حقیقی پاش رو حائل همون پای نکونام میکنه و با حالت بزرگنمائی " دایو " میبنده در حالیکه داور رو جلوی روی خودش داره ، شاید اگه طبیعی زمین میخورد قهرمانی بهش کارت نمیداد ، ببینید صحنه ها رو :
مشاهده پیوست 287538
مشاهده پیوست 287539
مشاهده پیوست 287540
در هر حال پرسپولیس در این بازی بیشتر از رقیبش استحقاق پیروزی رو داشت و شاید بخاطر موقعیت نه چندان خوب جدولیش و تغییرات روحیه بخش و کارآمد کادر فنیش این برد میتونست سکوی پرتاب خوبی براش باشه ولی حالا که این امر میسر نشده و حتی صحنه دوم هم اونطور که برخی میگن " قطعا " پنالتی بوده ، میتونسته پنالتی نباشه بهتره به این قضیه فقط از دید صحنه ای مشکوک نگاه کنن که تازه با صد بار دیدن نمیشه به قطع گفت پنالتی بوده ، نه اینکه با تعابیر خاص به نتیجه گیری های خاص تر برسن . تازه با در نظر گرفتن اینکه در هر دو صحنه داور بسیار به صحنه نزدیک بوده و میتونسته بهترین تصمیم رو بگیره .
پاینده باشید .
بهتره به این قضیه فقط از دید صحنه ای مشکوک نگاه کنن که تازه با صد بار دیدن نمیشه به قطع گفت پنالتی بوده ،
درودسلام خدمت دوستان
مهدی جان جواب شما رو من می دونم. به احتمال خیلی زیاد مدیران تیم به یحیی گفتند که حرفهاش رو تغییر بده .آیا از نظر شما اشکالی داره ؟
چه بسا بسیار بازیهایی که داور بازی در صحنه قضاوت دچار اشتباه شده و بعد بازی قبول نداشته اشتباهش رو ولی بعدا با صحبتهای کارشناسان حرفش رو تغییر داده . بالاخره پرسپولیس هم تیم آنالیز داره و هم اینکه بالاخره از داورانی مشاوره می گیره.
اصلا با وادار شدن هم موافق نیستم ، مدیران تیم حتی اگر بدونن حق 50-50 هست براشون، میرن سمت 50 درصدی که به نفعشونه و قطعا مربی تیم هم همراهیشون میکنه.![]()
احیانا دست راست نکونام هم حقیقی میکشه رو کمر خودش اونم با شدت!!!!!
خیلی راحت میشه همه چیز رو توجیح کرد!
کسی هم جای حق ننشسته که حق خورده ی ما رو پس بده!!
فرزاد جان با اجازت میخوام یه کم باهات شوخی کنم.
اگر احیانا الان این صحنه توی هجده قدم پرسپولیس اتفاق افتاده بود و نکونام میشد مفعول و حقیقی فاعل ، الان احتمالا تحلیلت یه جور دیگه ای بود :lol:
ولی از شوخی گذشته من نه تنها صحنه دوم رو بلکه صحنه اول رو هم صحنه ای میدونم که 50-50 بود. شخصا هم فکر می کنم اینجور صحنه ها بسیار سخت هست و پنالتی گرفتن یا نگرفتنش سلیقه ای هست. خیلی از صحنه های اینجوری توی همین لیگ خودمون پنالتی گرفته شده و خیلی ها هم پنالتی گرفته نشده.
من مخالف استفاده از لفظ مشکوک هستم ، بیشتر با لفظ سلیقه ای موافقم. ضمن اینکه اگر داوری که اعتقاد داره اینجور صحنه ها رو باید پنالتی بگیره به همچین صحنه ای بخوره همون یکبار دیدنش براش کفایت میکنه و قطعا اعلام پنالتی میکنه و نیاز به 100 بار دیدن نداره فرزاد جان.
از بازیکنان پرسپولیس تقدیر میکنم که با خویشتن داری مثال زدنی در زمین هیچ رفتار بدی درباره داور نداشتن و امیدوارم هم پرسپولیس و هم سایر تیمها این رفتار رو سرلوحه خودشون قرار بدن
صرفا با اشتباه احتمالی داوری نمیشه داور فوق و فدراسون فوتبال رو استقلالی و مطیع امر اونها معرفی و قلمداد کرد و صدرنشینی استقلال رو لوث کرد.
بجث سلیقه هم میتونه باشه ولی نیاز به چند بار دیدن هم هست چون تو یک درگیری که سر تصاحب توپ بوجود میاد بلاخره دو بازیکن با هم برخورد میکنن و اینکه بقیه بخوان ببین تصمیم داور در خصوص اینکه آیا برخورد عادی بوده یا تعمدی یا اینکه ضربه به قصد زدن توپ بوده یا پای بازیکن نیاز به چند بار دیدن احساس میشه