• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ممنون از پاسختون

البته من همچنان اعتقاد دارم که در قضیه کریمی و هاشمیان این هجمه به وجود نیومد. ..من اون موقع ها هم در فروم ها و محیط مجازی حضور داشتم.
حتی در روزنامه ها و سایت ها هم همین طور...حالا چطور شما می فرمایید اون موقع هم انتقادات زیادی مطرح شد من در عجبم.در مورد وحید هم همین طور.
نمیدونم چرا وقتی این صحبت ها مطرح میشه صحبت ها ما رنگ و بوی رنگی میگیره از نظر شما.مهدی رحمتی پرسپولیسی هم بود هم میگفتم همین ها رو.

در مورد کیروش....فکر نمیکنم آقای کیروش کوچکترین نقشی در نیمکت نشینی روی کین و نیستلروی داشته!!! اصولا آلکس فرگوسن نقش دوم رو ایفا نمیکرده در این تصمیمات و نقش اصلی رو ایفا میکرده . و کیروش اصولا در این نوع تصمیم گیری چندان کاره ای نبوده.نهایت با ایشون مشورت شده. در همین حد.

ارادت فراوان!

من یک زمانی نسبتا روزنامه خوان بودم و در نتیجه خاطرم هست چه واکنش های مخالف و موافقی درباره وحید هاشمیان و علی کریمی به وجود آمد؛ منبع من فقط فورم نبوده ... اما الان خیلی کمتر از آن وقت ها روزنامه ها را دنبال کرده و غالبا از طریق سایت ها پیگیر اخبار هستم.

اما حرف تان را رد نمی کنم که این هجمه در مورد سید مهدی رحمتی بیشتر بوده است.

دلیل اصلی اش این است که زمانی که وحید هاشمیان تیم ملی را تحریم کرده بود هنوز علی دایی بازی می کرد و در خط حمله با حضور مهاجمان دیگری مثل آرش برهانی (در آن دوره) رسول خطیبی، رضا عنایتی، ... می شد بگوییم در نبود وحید تیم ملی خیلی هم ضرر نمی کند (گر چه خود من هرگز چنین عقیده ای نداشتم و وحید سرحال آن ایام خیلی می توانست به خصوص در جام ملت های 2004 به کار تیم ملی بیاید)

در مودر علی کریمی هم تا حدودی بحث مشابه است؛ یعنی درست که علی وزنه مهمی در میانه میدان بوده و می توانسته در دور اول بازی های مقدماتی جام جهانی 2010 و سرمربی گری علی دایی که شکست ناگواری داشتیم حضور موثری داشته باشد ولی باز هم میزان تاثیرش به اندازه پست دروازه بانی (با توجه به شرایط این روزهای دروازه بانان ذخیره تیم ملی) نیست.

به نظرم همگان قبول دارند که دروازه بانی پستی بسیار کلیدی است و به طور خاص سید مهدی رحمتی درصد قابل توجهی از نتایج تیم ملی و باشگاهی را به خود اختصاص داده است؛ همین فصل گذشته پرسپولیس از پست دروازه بانی لطمات سختی خورد در حالی که سپاهان و همین استقلال از وجود مهدی رحمتی بهره مند بودند و رحمتی در موفقیت ها نقش مهمی داشت. در نتیجه شاید یک دلیل مهم به قول شما هجمه فعلی به پست حیاتی رحمتی و این که 30% از نتایج با بودن او بدست آمده (منظور سیو گل هاست) برگردد ...

دیگر بیشتر از این ضرورتی نمی بینم این بحث ادامه پیدا کند و دعوت می کنم شما هم اجازه دهید تا "زمان" داوری خودش را انجام بدهد.

در مورد کیروش و دستیاری او در منچستر البته پیش بینی می کردم این نکته را مطرح کنید؛ راستش تصور من این بوده که دستیاری در باشگاه های بزرگ دنیا با آنچه در ایران می بینیم قدری متفاوت تر باشد و دستیاران در تصمیمات سرمربی نقش مهمی را ایفا می کنند، در نتیجه من او را در نیمکت نشینی نیستلروی و روی کین سهیم می دانم هر چند که حرف نهایی را فرگوسن زده باشد.

مرحمت زیاد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
در مورد کیروش و دستیاری او در منچستر البته پیش بینی می کردم این نکته را مطرح کنید؛ راستش تصور من این بوده که دستیاری در باشگاه های بزرگ دنیا با آنچه در ایران می بینیم قدری متفاوت تر باشد و دستیاران در تصمیمات سرمربی نقش مهمی را ایفا می کنند، در نتیجه من او را در نیمکت نشینی نیستلروی و روی کین سهیم می دانم هر چند که حرف نهایی را فرگوسن زده باشد.

بله همه می دونیم که نه تنها دستیاری بلکه در همه وجوه ممکن یک تیم فوتبال ما با تیم های بزرگ دنیا قابل مقایسه نیستند حتی در شرح وظایف. ولی طوری که شما مطرح کردید این طور به ذهن متبادر شد که کیروش این دو بازیکن رو روی نیمکت نشانده نه اینکه سهیم بوده.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
گزارش روز:فرانکو باره زی - مرد دربی دلا مادونینا در تهران

249249hp2.jpg

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
ساعت 17:17
گل‌محمدي:يکي ازروزهاي خوب قهرماني بود

ساعت 17:33
گل محمدي: اشتباهات داوری به ما ضربه زد

بعد از بازی یک نظر و ده دقیقه بعد یک نظر کاملا مخالف نظر قبلی , در حالی که در نظر دوم گفته این قضیه رو از بین دو نیمه میدونسته - آیا یحی که جزو معدود بازیکنای صادق ما بود هم تغییر رویه داده ؟ یا اینکه تو اون ده دقیقه با کسی صحبت کرده که وادار شده حرف ده دقیقه قبلش رو تغییر بده ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

این بازی داربی هم تموم شد ، حساسیت بالای بازی برای هر دو تیم باعث این شده بود که دو تیم اول بفکر کسب حداقل امتیاز از این بازی باشند و پرس ناحیه ای و شدید بازیکنها و پاسهای تکضرب و شتابزده آمار توپهای لو داده شده رو بسیار بالا برده بود .

در یکربع اول نیمه اول پرسپولیس به عادت بازیهای گذشته پر رمق بازی رو آغاز کرد و نزدیک بود با پیشروی دیدنی مهدوی کیا به گل زودهنگامی هم برسه که دفاع شتابزده ی استقلال اون حمله رو دفع کرد و توپ در دستان رحمتی آروم گرفت .

در بیست دقیقه انتهائی نیمه دوم استقلال بود که توپ و میدان رو بیشتر در اختیار داشت و سعی به رسیدن گل از همکاری و نفوذهای جباری ، خسرو و حمودی داشت که یک موقعیت نه چندان خطرناک رو حاتمی به اوت زد و در موقعیت بعدی پاس گوشه هجده و رو به بیرون حمودی رو ( یا خسرو ) شتابزده و سرضرب و بی دقت زد که نیلسون خطر رو دفع کرد.

البته پرتاب نارنجک هنگام کرنر استقلال و بار دیگر در نیمه دوم و از همون قسمت هم از نکات تاریک بازی بود.

نیمه دوم رو هم باید بنام پرسپولیس بنامیم چون اغلب اوقات بازی رو در دست داشت و دستکم 6 بار توسط نوری ، رضائی ، انصاریفر و حقیقی بخت گلزنی داشتن و در مقابل استقلالی ها هم یکبار در دقیقه 80 با شوت نه چندان خطرناک مجیدی صاحب موقعیت شدند .

و اما دو موقعیت مشکوک در محوطه جریمه استقلال در نیمه اول با پیش زمینه بازی سرتر پرسپولیس زمینه ساز بحث های حاشیه ای شد و برخی دوستان هم از اون حتی به جهت دار بودن داور و لطف به استقلال و ... اینها هم رسیدن ، ولی از دید من هیچ کدوم از دو صحنه پنالت نبود ( البته نظر من هم وحی منزل نیست و میتونه غلط باشه ولی براش دلیل دارم )

تو صحنه اول کریم یه پاس پشت پای زیبا رو درون 18 قدم استقلال میندازه و نوری و خسرو هم با هم سر گرفتنش کورس میبندن نوری میخواد با فشار تنه خسرو رو کنار بزنه خسرو هم مقاومت میکنه و دست آخر نوری به زمین میفته ،

این صحنه کورس دو بازیکن از نزدیک :

2-1.jpg

همون صحنه آغاز کورس از زاویه ای دیگه که نوری میخواد خسرو رو کنار بزنه :

2.jpg

این هم صحنه پایانی که موفق به اینکار نمیشه و تعادلش بهم میخوره :

3-2.jpg

در صحنه بعد حقیقی توپ رو استوپ میکنه و حتی تعادلش بهم میخوره و روی زمین میشینه ولی سریع بلند میشه و به قصد گرفتن پنالتی آروم و بی هدف رو به عقب حرکت میکنه و وقتی نزدیک شدن نکونام رو احساس میکنه میخواد با دست چپش مانع نزدیک شدن نکونام بشه ببینید :

a.jpg

نکو هم در حالیکه دست حقیقی رو تقریبا رو صورتش داره میخواد " توپ " رو بزنه که حقیقی پاش رو حائل همون پای نکونام میکنه و با حالت بزرگنمائی " دایو " میبنده در حالیکه داور رو جلوی روی خودش داره ، شاید اگه طبیعی زمین میخورد قهرمانی بهش کارت نمیداد ، ببینید صحنه ها رو :

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

در هر حال پرسپولیس در این بازی بیشتر از رقیبش استحقاق پیروزی رو داشت و شاید بخاطر موقعیت نه چندان خوب جدولیش و تغییرات روحیه بخش و کارآمد کادر فنیش این برد میتونست سکوی پرتاب خوبی براش باشه ولی حالا که این امر میسر نشده و حتی صحنه دوم هم اونطور که برخی میگن " قطعا " پنالتی بوده ، میتونسته پنالتی نباشه بهتره به این قضیه فقط از دید صحنه ای مشکوک نگاه کنن که تازه با صد بار دیدن نمیشه به قطع گفت پنالتی بوده ، نه اینکه با تعابیر خاص به نتیجه گیری های خاص تر برسن . تازه با در نظر گرفتن اینکه در هر دو صحنه داور بسیار به صحنه نزدیک بوده و میتونسته بهترین تصمیم رو بگیره .

پاینده باشید .

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
احیانا دست راست نکونام هم حقیقی میکشه رو کمر خودش اونم با شدت!!!!!
خیلی راحت میشه همه چیز رو توجیح کرد!
کسی هم جای حق ننشسته که حق خورده ی ما رو پس بده!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عالی بود..

خود عسگری هم گفته : در صحنه اول خسرو حیدری و محمد نوری در راه تصاحب توپ درگیری فیزیکی داشتند که در نتیجه‌ آن بازیکنی که نامتعادل بود سرنگون شد و اتفاقی نیفتاد. در صحنه درگیری نکونام و حقیقی هم اگر قائل به خطا باشیم حرکت بازیکن پرسپولیس بیشتر به خطا شبیه بود. دست حقیقی در آن صحنه روی صورت نکونام قرار داشت.تکمیل

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دانیال داوری پیشنهاد کروش برای حضور در تیم ملی ایران را فعلا رد کرد/ می‌خواهم روی باشگاهم تمرکز کنم

سنگربان ایرانی - آلمانی تیم اینتراخت برونشویگ آلمان دعوت سرمربی تیم ملی ایران برای حضور در اردو را رد کرد.
دانیال داوری، دروازه‌بان شماره یک تیم فوتبال اینتراخت برونشویگ در گفت‌و‌گو با روزنامه برونشویگر آلمان گفت که قصد دارد تمرکز خود را روی این تیم باشگاهی‌اش بگذارد.
این روزنامه نوشت: این سنگربان ایرانی- آلمانی از سوی كروش سرمربی تیم ملی ایران به اردوی این تیم دعوت شده است. پدر داوری ایرانی است و حالا این دروازه‌بان 25 ساله برای دیدار برابر لبنان در چارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 به تیم ملی ایران دعوت شده است. این دیدار قرار است در تهران برگزار شود. کومبلا هم‌تیمی داوری نیز در ماه ژانویه سفری به کنگو داشت تا برای حضور در جام ملت‌های آفریقا این تیم را یاری کند.
داوری گفت: به جز این که سفر به ایران می‌توانست برایم جذاب باشد، می‌توانست یک کار عاشقانه‌ نیز برایم باشد.
اینتراخت برونشویگ کمتر از 24 ساعت دیگر در دیدار بعدی خود در بوندس‌لیگا به مصاف آلن خواهد رفت. داوری در ادامه دلیل نپذیرفتن حضور خود برای پیوستن به اردوی تیم ملی را اینگونه بیان می‌کند: به طور حتم پس از سفر طولانی به ایران فرصت لازم را برای استراحت پیدا نمی‌کنم به همین دلیل ترجیح می‌دهم فعلا به این پیشنهاد جواب منفی بدهم زیرا انجام چنین کاری در این شرایط ریسک بالایی برایم دارد و در حال حاضر حضور در جمع آبی‌و‌ زرد پوشان اینتراخت برونشویگ برایم از اهمیت بیشتری برخوردار است و دوست دارم با این تیم به موفقیت برسم.
داوری که از سال 2009 تاکنون در این تیم فعالیت کرده در پایان عنوان کرد که با رد این پیشنهاد رویای پیوستن وی به تیم ملی ایران خاتمه نیافته است. او گفت: امیدوارم یک شانس دیگر به‌دست آورم و برای اینکه سرمربی تیم ملی را بار دیگر متقاعد کنم سخت تلاش خواهم کرد.
به گزارش تسنیم این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که مهدی رحمتی هفته گذشته از تیم ملی کناره‌گیری کرد و با این شرایط باید دید كروش چه تصمیمی خواهد گرفت.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خیلی جالب هست ! من اصلا دوس نداشتم در این باره چیزی بگم ولی انگار نمیشه چیزی نگفت . پرسپولیس بهتر بازی کرد درست , منطقی بخواد صحبت بشه موردی نیست قبول میکنیم ولی دیگه هر دفعه ما این بساط رو داشته باشیم بعد دربی یخورده لوث میشه !

چطوره هر داوری که پنالتی رو رد میکنه خاندانی استقلالی بوده ؟! ولی داوری که میگه پنالتی بوده شده عادل ترین کارشناس قرن ؟! دیگه هر چیزی هم حدی داره !

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ساعت 17:17
گل‌محمدي:يکي ازروزهاي خوب قهرماني بود

ساعت 17:33
گل محمدي: اشتباهات داوری به ما ضربه زد

بعد از بازی یک نظر و ده دقیقه بعد یک نظر کاملا مخالف نظر قبلی , در حالی که در نظر دوم گفته این قضیه رو از بین دو نیمه میدونسته - آیا یحی که جزو معدود بازیکنای صادق ما بود هم تغییر رویه داده ؟ یا اینکه تو اون ده دقیقه با کسی صحبت کرده که وادار شده حرف ده دقیقه قبلش رو تغییر بده ؟

مهدی جان جواب شما رو من می دونم. به احتمال خیلی زیاد مدیران تیم به یحیی گفتند که حرفهاش رو تغییر بده .آیا از نظر شما اشکالی داره ؟
چه بسا بسیار بازیهایی که داور بازی در صحنه قضاوت دچار اشتباه شده و بعد بازی قبول نداشته اشتباهش رو ولی بعدا با صحبتهای کارشناسان حرفش رو تغییر داده . بالاخره پرسپولیس هم تیم آنالیز داره و هم اینکه بالاخره از داورانی مشاوره می گیره.
اصلا با وادار شدن هم موافق نیستم ، مدیران تیم حتی اگر بدونن حق 50-50 هست براشون، میرن سمت 50 درصدی که به نفعشونه و قطعا مربی تیم هم همراهیشون میکنه. ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام و درود

این بازی داربی هم تموم شد ، حساسیت بالای بازی برای هر دو تیم باعث این شده بود که دو تیم اول بفکر کسب حداقل امتیاز از این بازی باشند و پرس ناحیه ای و شدید بازیکنها و پاسهای تکضرب و شتابزده آمار توپهای لو داده شده رو بسیار بالا برده بود .

در یکربع اول نیمه اول پرسپولیس به عادت بازیهای گذشته پر رمق بازی رو آغاز کرد و نزدیک بود با پیشروی دیدنی مهدوی کیا به گل زودهنگامی هم برسه که دفاع شتابزده ی استقلال اون حمله رو دفع کرد و توپ در دستان رحمتی آروم گرفت .

در بیست دقیقه انتهائی نیمه دوم استقلال بود که توپ و میدان رو بیشتر در اختیار داشت و سعی به رسیدن گل از همکاری و نفوذهای جباری ، خسرو و حمودی داشت که یک موقعیت نه چندان خطرناک رو حاتمی به اوت زد و در موقعیت بعدی پاس گوشه هجده و رو به بیرون حمودی رو ( یا خسرو ) شتابزده و سرضرب و بی دقت زد که نیلسون خطر رو دفع کرد.

البته پرتاب نارنجک هنگام کرنر استقلال و بار دیگر در نیمه دوم و از همون قسمت هم از نکات تاریک بازی بود.

نیمه دوم رو هم باید بنام پرسپولیس بنامیم چون اغلب اوقات بازی رو در دست داشت و دستکم 6 بار توسط نوری ، رضائی ، انصاریفر و حقیقی بخت گلزنی داشتن و در مقابل استقلالی ها هم یکبار در دقیقه 80 با شوت نه چندان خطرناک مجیدی صاحب موقعیت شدند .

و اما دو موقعیت مشکوک در محوطه جریمه استقلال در نیمه اول با پیش زمینه بازی سرتر پرسپولیس زمینه ساز بحث های حاشیه ای شد و برخی دوستان هم از اون حتی به جهت دار بودن داور و لطف به استقلال و ... اینها هم رسیدن ، ولی از دید من هیچ کدوم از دو صحنه پنالت نبود ( البته نظر من هم وحی منزل نیست و میتونه غلط باشه ولی براش دلیل دارم )

تو صحنه اول کریم یه پاس پشت پای زیبا رو درون 18 قدم استقلال میندازه و نوری و خسرو هم با هم سر گرفتنش کورس میبندن نوری میخواد با فشار تنه خسرو رو کنار بزنه خسرو هم مقاومت میکنه و دست آخر نوری به زمین میفته ،

این صحنه کورس دو بازیکن از نزدیک :

مشاهده پیوست 287534

همون صحنه آغاز کورس از زاویه ای دیگه که نوری میخواد خسرو رو کنار بزنه :

مشاهده پیوست 287535

این هم صحنه پایانی که موفق به اینکار نمیشه و تعادلش بهم میخوره :

مشاهده پیوست 287536

در صحنه بعد حقیقی توپ رو استوپ میکنه و حتی تعادلش بهم میخوره و روی زمین میشینه ولی سریع بلند میشه و به قصد گرفتن پنالتی آروم و بی هدف رو به عقب حرکت میکنه و وقتی نزدیک شدن نکونام رو احساس میکنه میخواد با دست چپش مانع نزدیک شدن نکونام بشه ببینید :

مشاهده پیوست 287537

نکو هم در حالیکه دست حقیقی رو تقریبا رو صورتش داره میخواد " توپ " رو بزنه که حقیقی پاش رو حائل همون پای نکونام میکنه و با حالت بزرگنمائی " دایو " میبنده در حالیکه داور رو جلوی روی خودش داره ، شاید اگه طبیعی زمین میخورد قهرمانی بهش کارت نمیداد ، ببینید صحنه ها رو :

مشاهده پیوست 287538

مشاهده پیوست 287539

مشاهده پیوست 287540

در هر حال پرسپولیس در این بازی بیشتر از رقیبش استحقاق پیروزی رو داشت و شاید بخاطر موقعیت نه چندان خوب جدولیش و تغییرات روحیه بخش و کارآمد کادر فنیش این برد میتونست سکوی پرتاب خوبی براش باشه ولی حالا که این امر میسر نشده و حتی صحنه دوم هم اونطور که برخی میگن " قطعا " پنالتی بوده ، میتونسته پنالتی نباشه بهتره به این قضیه فقط از دید صحنه ای مشکوک نگاه کنن که تازه با صد بار دیدن نمیشه به قطع گفت پنالتی بوده ، نه اینکه با تعابیر خاص به نتیجه گیری های خاص تر برسن . تازه با در نظر گرفتن اینکه در هر دو صحنه داور بسیار به صحنه نزدیک بوده و میتونسته بهترین تصمیم رو بگیره .

پاینده باشید .

فرزاد جان با اجازت میخوام یه کم باهات شوخی کنم. :)

اگر احیانا الان این صحنه توی هجده قدم پرسپولیس اتفاق افتاده بود و نکونام میشد مفعول و حقیقی فاعل ، الان احتمالا تحلیلت یه جور دیگه ای بود :lol:

ولی از شوخی گذشته من نه تنها صحنه دوم رو بلکه صحنه اول رو هم صحنه ای میدونم که 50-50 بود. شخصا هم فکر می کنم اینجور صحنه ها بسیار سخت هست و پنالتی گرفتن یا نگرفتنش سلیقه ای هست. خیلی از صحنه های اینجوری توی همین لیگ خودمون پنالتی گرفته شده و خیلی ها هم پنالتی گرفته نشده.

بهتره به این قضیه فقط از دید صحنه ای مشکوک نگاه کنن که تازه با صد بار دیدن نمیشه به قطع گفت پنالتی بوده ،

من مخالف استفاده از لفظ مشکوک هستم ، بیشتر با لفظ سلیقه ای موافقم. ضمن اینکه اگر داوری که اعتقاد داره اینجور صحنه ها رو باید پنالتی بگیره به همچین صحنه ای بخوره همون یکبار دیدنش براش کفایت میکنه و قطعا اعلام پنالتی میکنه و نیاز به 100 بار دیدن نداره فرزاد جان.

از بازیکنان پرسپولیس تقدیر میکنم که با خویشتن داری مثال زدنی در زمین هیچ رفتار بدی درباره داور نداشتن و امیدوارم هم پرسپولیس و هم سایر تیمها این رفتار رو سرلوحه خودشون قرار بدن

شاد و پیروز باشید

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام خدمت دوستان

مهدی جان جواب شما رو من می دونم. به احتمال خیلی زیاد مدیران تیم به یحیی گفتند که حرفهاش رو تغییر بده .آیا از نظر شما اشکالی داره ؟
چه بسا بسیار بازیهایی که داور بازی در صحنه قضاوت دچار اشتباه شده و بعد بازی قبول نداشته اشتباهش رو ولی بعدا با صحبتهای کارشناسان حرفش رو تغییر داده . بالاخره پرسپولیس هم تیم آنالیز داره و هم اینکه بالاخره از داورانی مشاوره می گیره.
اصلا با وادار شدن هم موافق نیستم ، مدیران تیم حتی اگر بدونن حق 50-50 هست براشون، میرن سمت 50 درصدی که به نفعشونه و قطعا مربی تیم هم همراهیشون میکنه. ;)
درود
ساسان جان مشکل بنده با این قضیه دقیقا به این نکته بر میگرده که تو مصاحبه دوم یحی میگه ما بین دو نیمه که به رختکن رفتیم متوجه شدیم پس یا به دروغ گفته بین دو نیمه میدونستم و یا اینکه بین دو نیمه صحبت کرده بوده و میدونسته خبری نیست و با فشار اینکار رو انجام داده
حالا میدونید این وسط چی آزار دهنده میشه اینکه من و شما تقریبا همه ماها یحی رو به عنوان یه آدم متین و راستگو میشناسیم ولی اینجا یحی حالا به قول شما وادار نشده ولی به هر حال وارد بازی شده ( که به نظرم شانتاژ اسم داره ) که در اون دروغ میگه - و از همه مهمتر اینکه ایشون میدونه که داره به چه دلیل دروغ میگه و یه همین راحتی یک آدم سالم دیگه رو داریم تو فوتبالمون آلوده میکنیم
در واقع شاید بعدها من و شما متوجه بشیم که این بازی که شروع شده چه دلیلی داشته (انتخابات ریاست جمهوری یا ...) ولی در نهایت فوتبال ما از این داستان ضرر میکنه و بس

در مورد کلمه وادار هم این کلمه رو باز هم میگم درسته زیرا یحی وادار به دروغ گفتن میشه نه اینکه خودش اینکاره باشه و راحت قبول کنه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
احیانا دست راست نکونام هم حقیقی میکشه رو کمر خودش اونم با شدت!!!!!
خیلی راحت میشه همه چیز رو توجیح کرد!
کسی هم جای حق ننشسته که حق خورده ی ما رو پس بده!!

اینجا من و شما یک تفاوت اساسی باهم داریم و اون اینکه من نظر شخصیم رو گفتم و هیچوقت نظر خودم رو وحی منزل قلمداد نکردم .مثلا مسعود مرادی هم که گفته دو صحنه پنالتی نبود جیره خور ! استقلاله و ضد حق و عدالت ؟! و هرکی هم که بگه پنالت بوده شاهین عدالت ؟

تازه اصلا اگه دقت کرده بودید اصل صحبت من رو تاکید بر درستی یا نادرستی پنالتی نبود و این بود که :

صرفا با اشتباه احتمالی داوری نمیشه داور فوق و فدراسون فوتبال رو استقلالی و مطیع امر اونها معرفی و قلمداد کرد و صدرنشینی استقلال رو لوث کرد .چون همین آقای قهرمانی برای استقلال هم قضاوت مورد دار داشتن و بوده بازیهائی برای پرسپولیس که میشه براش حرف و سخن ساخت و اتفاقا

این حرکت اسمش میشه توجیه کردن ؛

پاینده باشید .

فرزاد جان با اجازت میخوام یه کم باهات شوخی کنم. :)

اگر احیانا الان این صحنه توی هجده قدم پرسپولیس اتفاق افتاده بود و نکونام میشد مفعول و حقیقی فاعل ، الان احتمالا تحلیلت یه جور دیگه ای بود :lol:

ولی از شوخی گذشته من نه تنها صحنه دوم رو بلکه صحنه اول رو هم صحنه ای میدونم که 50-50 بود. شخصا هم فکر می کنم اینجور صحنه ها بسیار سخت هست و پنالتی گرفتن یا نگرفتنش سلیقه ای هست. خیلی از صحنه های اینجوری توی همین لیگ خودمون پنالتی گرفته شده و خیلی ها هم پنالتی گرفته نشده.

من مخالف استفاده از لفظ مشکوک هستم ، بیشتر با لفظ سلیقه ای موافقم. ضمن اینکه اگر داوری که اعتقاد داره اینجور صحنه ها رو باید پنالتی بگیره به همچین صحنه ای بخوره همون یکبار دیدنش براش کفایت میکنه و قطعا اعلام پنالتی میکنه و نیاز به 100 بار دیدن نداره فرزاد جان.

از بازیکنان پرسپولیس تقدیر میکنم که با خویشتن داری مثال زدنی در زمین هیچ رفتار بدی درباره داور نداشتن و امیدوارم هم پرسپولیس و هم سایر تیمها این رفتار رو سرلوحه خودشون قرار بدن

درود بر تو باد برادر

بستگی داره بخوام از روی تغصب مطلق نظر بدم یا منطقی ، در صورت اول قطغا زمین و زمان رو بهم میدوزم ولی در حالت دوم مثه خودت که همه مسائل و کاستی ها رو گردن دو صحنه داوری نمیندازی و در کنارش محتمل بودن دو پنالتی رو هم رد نمیکنی برخورد میکردم ،

بجث سلیقه هم میتونه باشه ولی نیاز به چند بار دیدن هم هست چون تو یک درگیری که سر تصاحب توپ بوجود میاد بلاخره دو بازیکن با هم برخورد میکنن و اینکه بقیه بخوان ببین تصمیم داور در خصوص اینکه آیا برخورد عادی بوده یا تعمدی یا اینکه ضربه به قصد زدن توپ بوده یا پای بازیکن نیاز به چند بار دیدن احساس میشه

قسمت آخر رو هم کاملا موافقم

موخلصیم ..

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام دوستان

این اولین پست من در انجمن بعد از بازی روز جمعه است, نمی دونم از چی بگم و یا چطور شروع کنم. بنده نه تجربه ای در عرصه ژورنالیزم دارم و نه استعداد ژورنالیست بودن, فقط می خوام چند خط با زبون ساده و راحت حرف هایی رو بگم تا شاید از فشار روانی سنگینی که در این چند روز بهم وارد شده کم شه, همین ابتدا از همه معذرت می خوام اگر در بعضی جاها جملات در امتداد هم بی ربط به نظر می رسند!

بازی پرسولیس - ملوان در اولین هفته ی فصل پیش آخرین باری بود که استادیوم رفتم بعد از اتفاقات عجیب و غریب روی سکوها با خودم عهد کردم دیگه ورزشگاه نرم اما نمی دونم چی شد که جمعه هوای استادیوم به دل افتاد و عهد شکستم! که کاش این طور نمی شد... واقعا نمی دونم از چی بگم حرف های زیادی دارم که در عین ادب و احترام بسیار تلخ و تند هستند ولی گفتنشون رو صلاح نمی دونم...

جدا از بحث های فوتبالی و فنی فاجعه آمیز ترین اتفاق مرگ اخلاق در استادیوم های ماست, اوضاع وخیم تر از چیزیه که فکرشو میکردم و روز به روز داره بد تر میشه, و چقدر بد که نه فقط استادیوم بلکه در جامعه هم اینطوره, شما فقط کافیه لحظه ای از مقابل یک دیستان رد شی الفاظی از زبان بچه 8 یا 9 ساله میشنوی که من به عنوان یک جوون مجرد از گفتنش در برابر دوستان هم سن و سال خودم شرم دارم.... نمی دونم به چی و یا چه کسی اعتراض کنم وقتی از نوجوان 11 ساله تا عاقله مرد های میانسال تموم انرژِی حنجرشون رو خرج بدترین توهین ها به افراد و خانواده ها می کنند, و تاسف بار تر از اون این که ذره ای احساس شرم نمی کنند و اون کسانی هم که با این شعار ها همراهی نمی کنند واکنششون با رضایت و خنده های بلند هست...آقایون هموطنی که به همین راحتی قداست و جایگاه مادران و خواهران رو با دهان کثیفتون به بازی می گیرید چطور میشه شما رو یک انسان فرض کرد؟! کاش من پرسپولیسی برای همیشه لنگی باقی میموندم کاش استقلالی ها همچین لقبی داشتند! به خدا این کلمات در برابر حرفایی که به زبون میارن از شریف ترین و مودبانه ترین کلماته... کاش هیچوقت کار به اس اس پا.. پا.. ... و یا لنگی پا.. پا.. .... نمی رسید( توجه کنید که من دارم مودبانه ترین بخش این شعار ها رو سانسور می کنم!)
دِ آخه مردمان ناحسابی چرا باید به گناه یک شیطنت لب خط و فرضا خطا یا هل دادن بازیکن تیم مورد علاقه ی شما آرش برهانی توهین به مادرش رو بشنوه؟! واقعا چه چیز هایی داره به بازی گرفته میشه؟! من از این به اصطلاح فوتبال از این به اصطلاح هواداری متنفرم!

از جمعه تا حالا واقعا حتی خوندن تیتر خبر ها و مصاحبه ها هم برای من نفرت انگیزه! با وجود جو مثبتی که با تلاش بسیار دوستان در اینجا تا حدودی برقرار است حتی حوصله ی بازکردن تاپیک های پرسپولیس و استقلال رو هم ندارم,
من از خزعبلاتی که آقایون پرادعای سردار و دکتر علیه هم استفاده می کنند متنفرم! من از فوتبالی که یک مربی با همه ی زحمت ها و بازی های زیبا تشویق نمی شه اما بعضی دیگر با ضعیف ترین نمایش ها هم به لطف گردن کلفت های داخل استادیوم و نوچه های زیر دست خارج استادیوم سرود های ویژه خودشون رو دارند متنفرم!
حال بد من دلایل دیگری هم داره اما تا همین جا هم بیش از خد حرفام طولانی شد و فقط به یک موضوع دیگه اشاره می کنم و تمام;

آقایونی که حرف از تساوی سفارشی و 0-0 دستوری می زنید اما دو ساعت قبل و بعد بازی پای تلویزیون نشستید و وقت گذاشتید حداقل اگه برای شعور خودتون احترام قائل نیستید به من و امثال من که برای دیدن این بازی سختی کشیدند و به استادیوم رفتند احترام بذارید! اصلا امثال من که نهایتا یک یا دو ساعت بعد بازی به خونه برگشتند و استراحت کردند هم خیر, به اون کسانی که بعد از سوت پایان بازی و یک نمایش ضعیف از تیم محبوبشون تازه باید 5 نفری سوار پراید فکسنی بشند و
تا اهواز ,بندرعباس و... سفر کنند احترام قائل باشید.

در پایان فقط می خوام بگم کاش به جای ورزشگاه رفتن پای تلویزیون می نشستم و الان به جای این حرفا با منطق بی منطق رنگی که هممون تا یک اندازه ای گرفتارشیم از موقعیت های از دست رفته و داوری صحبت می کردم! کاش به جای این حال بدی که گرفتارش شدم مثل اکثریت درگیر عدد بازی های مضحکی مثل 6 و 4 و امثال این ها بودم...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
صرفا با اشتباه احتمالی داوری نمیشه داور فوق و فدراسون فوتبال رو استقلالی و مطیع امر اونها معرفی و قلمداد کرد و صدرنشینی استقلال رو لوث کرد.

بجث سلیقه هم میتونه باشه ولی نیاز به چند بار دیدن هم هست چون تو یک درگیری که سر تصاحب توپ بوجود میاد بلاخره دو بازیکن با هم برخورد میکنن و اینکه بقیه بخوان ببین تصمیم داور در خصوص اینکه آیا برخورد عادی بوده یا تعمدی یا اینکه ضربه به قصد زدن توپ بوده یا پای بازیکن نیاز به چند بار دیدن احساس میشه

درود بر فرزاد عزیز!

اول: کسی مگر صدرنشینی استقال را لوث کرده است؟ به هر حال حتی اگر اشتباهاتی هم وجود داشته باشد به نظر من کسی نمی تواند منکر این باشد که تا اینجای فصل استقلال از سایرین بهتر کار کرده و حقش بوده که بالای جدول باشد.

دوم: چند روز پیش و بعد از بازی در تاپیک هواداری پرسپولیس نوشتم که با قاطعیت می گویم که صحنه دوم روی حقیقی "قطعا" پنالتی بوده ولی الان این حرف را پس می گیرم! یعنی واژه قطعیت را حذف می کنم و عرض می کنم: هر دو صحنه اتفاق افتاده از صحنه های مشکل در قضاوت بوده و می شد حتی هر دو را پنالتی گرفت، همانطور عکسش هم محتمل بود و قهرمانی هم هیچیک را پنالتی تشخیص نداد.

به هر حال این بازی گذشت و به تاریخ پیوست ...

اما چیزی که بیش از هر چیز درد آور است کیفیت فنی بازی برطرفدارترین باشگاه های ایران است؛ امروز که چنین بازی های بسیار کم افت و خیزی را می بینیم چند روز بعد می آییم اینجا و درباره کارلوس کیروش (یا هر سرمربی دیگری که روی تیمکت تیم ملی نشسته باشد) می گوییم، چرا به فلان بازیکن بازی نداد، این چه تعویضی بود، چرا فلان بازیکن دارد اینطوری بازی می کند؟؟؟ و خیلی اعتراض های دیگر!! این بازی هایی که داریم می بینیم آینه تمام نمای فوتبال ماست که در حال حاضر بار فنی بسیار ضعیفی دارد و ما اکنون در آسیا با کلی ارفاق جزء تیم های درجه دوم هستیم ...

بالا