• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بنگر تمام عالم فهمیدن

گل زد رفت جلو تماشاچیان سپاهانی نمیدونم چیکارکرد تا اطلاع ثانوی محروم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
عادل فردوسی پور که نتایج همزمان سایر بازی های لیگ های دیگر کشورها را هم اعلام می کرد و در یکی از بازی های همزمان منچستریونایتد (یکی از تیم های مورد علاقه آقای گزارشگر) ...
اتفاقا عادل لیورپولیه و این یعنی از منچستر یونایتد متنفره!!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیر جان آخه مشکلش که فقط منچستر نیست کافیه یک بار بازی یووه رو گزارش کنه تا ببینید چی می گم :|

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام دوستان

امیر جان آخه مشکلش که فقط منچستر نیست کافیه یک بار بازی یووه رو گزارش کنه تا ببینید چی می گم :|

جواد جان اینم بر میگرده به همون فینال معروف یووه و لیورپول!!!

نفـرین شده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27

عادل در کل طرفدار فوتبال انگلیسه
یادمه یه بار گفت من دیدن بازی تیم های قعر جدولی انگلیس رو هم به مثلا دربی میلان - اینتر ترجیح میدم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ماجرای علی دایی و اختلاس بیمه

قاضی پرونده اختلاس بزرگ بیمه ایران گفت: امروز می‌توانم بگویم که علی دایی پاک پاک است و هیچ دخالتی در موضوع اختلاس بیمه ایران نداشته است.

به گزارش فارس، نام علی دایی در پرونده اختلاس بزرگ بیمه ایران بر زبان آمد و سرمربی سابق تیم ملی هم نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: علی دایی در این مملکت آنقدر سالم زندگی کرده است که اگر تا الان کوچک‌ترین مشکلی از من پیدا کرده بودند 100 بار آویزانم کرده بودند. پس از این صحبت ها و اینکه علی دایی صراحتا در مورد آن موضع گیری کرد همه چیز به فراموشی سپرده شد.

حسین مرادی، قاضی دادگاه اختلاس بیمه ایران در گفتگویی در خصوص این که چرا نام علی دایی در این پرونده باز شد، توضیح داد.

مرادی گفت: در زمان جریان دادگاه متاسفانه مطالبی درخصوص علی دایی گفته شد که به هیچ وجه واقعیت نداشت. یکی از متهمان در جریان دادگاه از علی دایی نام برد که همین موضوع باعث شد تا شائبه دخالت دایی در جریان این پرونده به وجود بیاید. ولی آنچه که امروز می توانم بگویم این است که علی دایی پاک پاک است و هیچ دخالتی در این موضوع نداشت.

قاضی دادگاه اختلاس بیمه ایران در توضیح مسئله اینکه باعث شد تا نام علی دایی در دادگاه پرونده اختلاس بیمه بر سر زبان ها بیفتد عنوان کرد: واقعیت این است متهمان برای خرید و فروش زمینی در منطقه شهریار در روزنامه آگهی داده بودند و چون علی دایی نیز در کار های اقتصادی فعالیت دارد از سوی وی تماس هایی بر قرار شد که این رابطه تنها در همین حد است و به هیچ وجه پولی رد و بدل نشد که امروز دایی بخواهد در این رابطه توضیحی دهد.

مرادی در پایان تصریح کرد: موضوع دایی در این پرونده کاملا بسته شده است. چهره های بزرگ فوتبالی در سطح دایی به اندازه خودشان گرفتاری دارند و درست نیست که به دلیل مسائل واهی برای آنها حاشیه درست کنیم. علی دایی افتخار ورزش ایران است و باید قدر و منزلتش حفظ شود.

fashion.gamer

Registered User
لایک‌ها
16
تو بازی استقلال تراکتور جواد کاظمیان چیکار کرده که یک میلیون جریمه شده؟ تو بازی مزدک هم گفت ولی من چیزی ندیدم ازش!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
واقعا خیلی ناراحتم که مهدوی کیا از فوتبال اینطوری خداحافظی کرد.......!!!!!!!!.این مهدی ادم خیلی توداری هست معلوم نیست چه اتفاقی افتاده که اینطوری یک دفعه خداحافظی کرد ؟!!
ولی واقعا مهدویکیا یکی از اسطورهای تیم ملی و پرسپولیس بود.............

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
دلم واسه تیم پرسابقه شیرازمون برق شیراز میسوزه که رسما متلاشی شد خاک بر سر مسئولان ورزشی استان فارس و اون ایت الهی گوربه گور شده.......:(

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
حمله سارقان به علی دایی و همسرش/ انتقال دایی به بیمارستان

چهار سارق به علی دایی و همسرش حمله کردند.

به گزارش ایسنا، ساعتی پیش علی دایی و همسرش که به قصد انجام کارهای درمانی به بیمارستان فرمانیه مراجعه کرده بودند، مورد حمله چهار سارق قرار گرفتند؛ سارقانی که با دو دستگاه موتورسیکلت در تعقیب وی بودند. آنها که قصد ربودن گردنبد دایی را داشتند، به وی حمله کردند اما سرمربی راه‌آهن در برابر آنها مقاومت کرد که در نتیجه سارقان ناکام ماندند.

علی دایی که از ناحیه گردن مورد جراحت قرار گرفت، به داخل بیمارستان رفت تا درمان مناسبی روی او انجام شود. دوربین‌های امنیتی بیمارستان فرمانیه تصویر این اتفاق را ضبط کرده‌اند.

سال گذشته نیز در چنین روزهایی علی دایی که از اصفهان باز می‌گشت، در جاده کاشان تصادف کرد و ایام عید را در بیمارستان به سر برد. به نظر می‌رسد روزهای آخر سال برای آقای گل جهان چندان خوش‌یمن نبوده است.

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
فرانک لمپارد، مادربزرگ همسرش را از خانه بیرون کرد!

ستاره تیم فوتبال چلسی و تیم ملی انگلستان به طور رسمی دستور تخلیه خانه ای که مادربزرگ همسرش در آن ساکن می باشد، را برای او ارسال کرده و به این طریق خواستار تخلیه سریع منزل از سوی این پیرزن 100 ساله شده است.

36631_587.jpg

او روز گذشته اخطار رسمی تخلیه این آپارتمان 4 خوابه را برای "ترسا کانته" مادربزرگ همسر سابقش "اَلن ریواز" فرستاده است.

"اَلن ریواز" 37 سال اهل اسپانیا می باشد و یکی از مدلهای مشهور لباس های زنانه در اروپا میباشد،او از لمپارد دو دختر دارد.

وکیل قانونی لمپارد نامه ای به مضمون زیر برای ترسا فرستاده و به او تنها چند روز مهلت داده که این آپارتمان که در بارسلونا واقع شده را تخلیه کند:

بانوی محترم، بنده این نامه را از جانب موکلم، "فرانک لمپارد" برای شما ارسال میکنم تا به شما اطلاع برسانم که ایشان قصد بازپس گیری فوری اموالشان را داشته و آپارتمانی که شما بدون حقوق قانونی در آن ساکن هستید نیز بخشی از این اموال میباشد.

بدین منظور ایشان درخواست نموده که ظرف مدت 15 روز این ملک باید تخلیه گردد،این 15 روز از همین امروز شروع خواهد شد،در صورتی که به تفهیم موضوع نیاز است، لطفا در تماس با من درنگ نفرمایید.

"اَلن ریواز" این عمل لمپارد را بی شرمانه توصیف نموده است.
انتخاب

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
کی روش: آقایان باید سالی یك بار تنبیه شوند!

می دانم كه ایرانی‌ها پیش از شروع سال، كل خانه هایشان را تمیز كرده و آن را نظافت می كنند و البته معتقدم كه آقایان استحقاق این را دارند كه حداقل سالی یكبار تنبیه شوند و این رسم خانه تكانی جای بسیار خوبی برای این تنبیه است، البته تا جایی كه این تنبیه، به تنبیه فیزیكی تبدیل نشود!

به گزارش مهر، كارلوس كی روش در خصوص رسوم ایرانیان در زمان سال نو گفت: اولین سالی كه در ایران بودم و نخستین موضوع بسیار جذابی كه برای من اتفاق افتاد ، توضیحاتی بود كه در مورد هفت سین دادند و البته معنا و مفهوم این هفت سین برای من بسیار جذاب و شنیدنی بود و قشنگ ترین چیزی كه در مورد نوروز متوجه شدم همان هفت سین بود و در درجه دوم در مورد ریشه و قدمت این تاریخ و این مراسم سنتی باستانی تحقیق كنم و چیز بسیار جذاب و شنیدنی برای من این بود كه وقتی عید ایرانی را با عید میلادی مقایسه كردم، دریافتم كه نمی توان آنها را با هم مقایسه كرد و تنها این مراسم را می توان با عید سال نو چینی ها مقایسه كرد و این نشان دهنده قدمت، تاریخ و عمق زیبایی این فرهنگ بسیار غنی ایرانی ها است.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران كه با سایت فدراسیون فوتبال گفتگو می كرد خاطرنشان كرد: چیز جالب تر برای من این است كه پیش از حضورم در ایران، سالی یكبار سال نو را جشن می گرفتم و در حال حاضردوبار این كار را انجام می دهم و از همه جالب تر اینكه در این تحویل سال ها در یك سال، سن من تغییری نمی كند.

وی در ادامه در خصوص رسم زیبای خانه تكانی ایرانی ها گفت: در این خصوص چیزهایی شنیده بودم و می دانم كه ایرانی ها پیش از شروع سال، كل خانه هایشان را تمیز كرده و آن را نظافت می كنند و البته معتقدم كه آقایان استحقاق این را دارند كه حداقل سالی یكبار تنبیه شوند و این رسم خانه تكانی جای بسیار خوبی برای این تنبیه است، البته تا جایی كه این تنبیه، به تنبیه فیزیكی تبدیل نشود( با خنده).

كی روش در ادامه در خصوص مسافرتهای نوروزی مردم در تعطیلات سال نو افزود: اجازه دهید به یك ضرب المثل پرتغالی اشاره كنم كه "یك روز خوب به اندازه صد سال با ارزش است" و پیغام من به مردم خوب ایران این است كه مهم موقع رسیدن نیست بلكه مهم رسیدن به مقصد است و اینكه خانواده شما از رسیدنتان به مقصد خوشحال باشند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران افزود: بهتر است بدانید كه من دردی بزرگ را سالیان سال درون قلبم دارم و این ناراحتی همیشه با من بوده است، چرا كه من سالها پیش برادر كوچكترم را در یك سانحه رانندگی از دست دادم و سالیان سال اندوهگین آن هستم و تاكید می كنم كه در هنگام رانندگی در همه حال و بخصوص در زمان سال نو با آرامش كامل ، صبر و احتیاط رانندگی كنید، چرا كه مهمترین چیز برای هر فرد اصل زندگی است و زندگی سالم و درست داشتن بالاترین هدف هر انسانی است و من با همه كسانی كه عزیزانشان را در سانحه رانندگی از دست داده اند، همدردی می كنم چرا كه این ضایعه بزرگ را در خانواده ها از اعماق وجودم حس می كنم و امیدوارم با صبر و احتیاطی كه همه ایرانیان در مسافرتهای نوروزی خواهند داشت، این اتفاقات برایشان تكرار نشود.

كی روش در خصوص آرزویش برای مردم ایران گفت: برای مردم ایران بهترین ها را آرزو می كنم و امیدوارم همیشه و در همه حال در آرامش و سلامتی زندگی كنند ، چرا كه دو فاكتور آرامش خاطر و سلامتی، مهمترین فاكتورها در زندگی افراد است و آرزوی سالی سرشار از موفقیت برای مردم و كشور ایران دارم (با خنده).

سرمربی تیم ملی در خصوص آرزویش برای فوتبال در سال آینده گفت: من فكر می كنم كه جهان در حال گذر از یك مرحله سخت است و كل جهان روزهای سختی را پیش روی خود دارد. واقعیت این است كه در دوران نه چندان دور، بیشترین مشكلات جامعه بشری، محدود به بیماریهای همه گیر و سختی مانند ایدز، سرطان، مالاریا و ... بود ولی امروزه بزرگترین مشكلی كه جامعه بشری با آن مواجه است، ناهماهنگی ها و خودخواهی های برخی از افراد است كه صدمه زیادی را به جوامع بشری خواهد زد.

وی افزود: فوتبال این فرصت را به من داد كه با جوامع مختلف بشری مانند سیاه پوستان، سفید پوستان، مسلمانها، مسیحیان و بسیاری دیگر از ملیتهای مختلف زندگی كنم و من متوجه شدم كه در همه این قومیتها و ملیتها، جدا از فرهنگ ها و آداب و رسوم آنها، یك چیز مشترك وجود دارد و آن این است كه آنها قدرت خندیدن و گریه كردن را دارند و در نهایت به این نتیجه رسیدم كه مهمترین راه برای رسیدن به سعادت، تكامل وجودی و تغییر در سبك زندگی افراد، بردبار بودن و تحمل داشتن و صبور بودن در مسیر زندگی است و اینكه بتوانیم پذیرای تمام افراد باشیم و در مقابل ظلم و ناعدالتی ها بایستیم و عدالت را برقرار كنیم.

كارلوس كی روش در پایان گفت: هفت میلیارد انسان در كره زمین زندگی می كنند كه انتخاب دیگری جز در كنار هم زندگی كردن ندارند و باید با بردباری و تحمل مسیر زندگی خود را ادامه داده و زندگی خوبی داشته باشند و من امیدوارم كه فوتبال بتواند در این مسیر ما را یاری دهد و به ما بیاموزد كه بتوانیم در كنار هم زندگی خوبی داشته باشیم و امیدوارم سیاست مداران كل دنیا از فوتبال چیزهای بیشتری یاد بگیرند.

بالا