• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

فعلا که اکثرا غیر از استقلالی ها متفق القول هستن که دانیال داوری بهتره یا حداقل در حد همین سید هست...پس چه ضربه ای به منافع تیم ملی خورده من متوجه نشدم.

دوست عزیز متاسفانه انگار قراره هر جا نظری بدیم تعصبات رنگی رو توش دخالت بدیم . چه ، کسانی که این همه تلاش رحمتی رو در تیم ملی ندیده می گیرند چه دوستانی که فکر می کنند غیر از استقلالی ها کسانی نیستند که به شایستگی های مهدی رحمتی اعتقاد داشته باشند هر دو طیف اشتباه می کنند.

بحث مهدی رحمتی ابدا در تیم ملی بحث رنگی نیست همونطور که بعضی دوستان دیگه هم اشاره داشتند ، ایشون گلر شماره یک تیم بودند و به جرات میتونم بگم اگر اونقدر فضایی که برانکو و بلازویچ به میرزاپور دادند به سید می دادند ایشون الان بسیار بهتر از اینی بود که الان هست. همین حالا هم از تمام گلرهای وطنی سر هستند ، من دیروز هم در پستهام در همین تاپیک گفتم که خیلی بد شد چنین فضایی حول و حوش تیم ملی شکل گرفت . برعکس کسانی که تیم ملی رو از نگاه قرمز و آبی می بینند بنده چنین ذهنیتی ندارم و فکر می کنم برای تیم ملی باید هم بازیکنان از منافع شخصی خودشون بگذرند هم سرمربی تیم باید بدونه که واقعا چه نفرات بالقوه ای در دست داره.
الان این دانیل داوری یه هندوانه دربسته هست که اگر فرض کنیم دروازه بان خوبی هم باشه با نبود سید دوباره آش همون آشه و کاسه همون کاسه ، هیچ رقابتی بین دروازه بانهای تیم ملی نخواهد بود . اگر هم که کلاس کارش پایینتر باشه دیگه بدبختی کامل میشه و دروازه تیم ملی رو باید بدیم به یه سری دروازه بان که تجربه بازی ملیشون حتی دو رقمی هم نیست .
کلا این قضیه یه معامله دو سر باخت هست هم برای رحمتی هم برای تیم ملی ایران.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آهای فوتبالی ها وحید همین حوالی دارد می دهد جان!

پخش تصاویر دردناک از وحید مظاهری در برنامه 90 باری دیگر تلنگری زد که یکی از فوتبالی ها همین حوالی روزگاری دارد بس تلخ و دردناک

به گزارش خبرآنلاین ؛خنده های فرزندان زیبایش وقتی تصویر را روی صورت غم گرفته و دردمرده اش زوم می کند چاره ای نمی گذارد غیر از جاری شدن اشک . باورش سخت است. باور اینکه کاپیتان محجوب پاس یا فولاد اینچنین مستاصل کنار خانواده اش نشسته و می گوید:« کلیه ام را در آوردن. باید هر 48 ساعت یکبار دیالیز کنم.» دیالیزی که هربارش 400 هزار تومان خرج دارد و هر ماهش می شود 5 میلیون تومان تازه در شرایطی که اوضاع این قدر خوب باشد که بتوانند عملش کنند.
باز وحید مظاهری و این بار در شرایطی تلخ تر از قبل. دوباره او روی تخت و این بار روی تختی در خانه کنار کودکان چون دسته گلش. می گوید همه امیدش به خانواده ای است که کنارش بودند. گله دارد از دوستانی که می توانند دستش را بگیرند به جای اینکه زیر تابوتش را گرفته باشند. قاصله او تا زندگی شاید به اندازه 10 درصد از قرارداد یکی از هم تیمی های سابقش باشد. و البته برای مرگ ، فقط کافی ست 48 ساعتش برسد 60 ساعت. پول که نباشد پایانش درد است ، خاطره تلخ از دست دادن یک بازیکن آرام و محجوب.
این است فوتبال ما. صندوق حمایت قطعا خواب است. حتما آقای وزیر نمی بینند تا زمانی که دوباره گذرش بیفتد به برنامه ای تلویزیونی . برای اینکه پز حمایت از قهرمانی مثل علیرضا عزیزی عزیزمان را بدهد ، احتمالا!
حال مظاهری خوب نیست. حالش خوب نیست درست مثل فوتبال مان . همه کنار همیم عادت مان شده شعار دادن و اشک دروغین ریختن. فولاد ، پاس ، ابومسلم ، فیروز کریمی ، محمد رویانیان اصلا استقلال ، پرسپولیس ، خود ما و شما. آیا نجات یکی مثل وحید این قدر دشوار است که بنشینیم و بگذاریم تا یک عمر فرزندانش نام پدرشان را به عنوان یک حسرت یاد کنند.
یادش بخیر شبی امیر قلعه نویی در همین برنامه 90 روی خط رفت و یکی از زیباترین پیشنهادهای زندگی اش را داد:« کاش همه ما فوتبالی ها شده ماهی 2 درصد از قراردادهای شان را بگذارند برای ایجاد صندوقی که در مواقع اضطراری کمک کند به آسیب دیدگان از فوتبال حرفه ای.»

منبع:خبرآنلاین

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بحث دانیال داوری که کلا مردوده, در حال حاضر هیچ متری برای قیاس این دو دروازه بان وجود نداره, در واقع کسانی که در این شرایط حرف از قوت و یا ضعف رحمتی و داوری می زنند نگاه رنگی دارند و نه ملی! و از نظر من در این مورد نگاه رنگی داشتن از اساس باطله...
مهدی رحمتی کسی نیست که از رقابت کردن با یک تازه وارد بترسه و بخواد جا بزنه و قطعا این ماجرای کناره گیری ابعادی داره که برای ما پنهان هست!
دوست من این که یک بازیکن انتظار داشته باشه سرمربی در همچین جوی که به وجود اومده به دنبالش بیاد و جویای مشکلاتش بشه اگر به معنای تاز کردن نیست پس چیه؟ شما اگر سرپرست مجموعه ای باشی و یک از افراد زیردستت بره همه جا پر کنه که آقا من دیگه تو این مجموعه نمی مونم و با گفتن کلماتی چون موقت و احتمالا و از این جور چیز ها عملا کد بده اگر بیاین دنبالم برخواهم گشت,چه واکنشی نشون میدی؟ هر چقدر هم اون مهره کلیدی باشه با جوی که در جامعه ی فرضی ایجاد شده شما به عنوان یک بالادستی حاضر خواهی شد به سراغ زیر دستت بری و از مشکلاتتش سوال کنی؟
این صحبت های من به منزله تائید رفتار کارلوس کیروش نیست اما خود مهدی رحمتی خیلی اشتباه کرد! اعلام کناره گیری از تیم ملی بدون اینکه حتی حرفی با سرمربی تیم زده باشه اشتباه بسیار بزرگی بود که رحمتی انجام داد...
ماجرای علی کریمی و علی دایی هم فکر نکنم هیچ شباهتی به این ماجرا داشته باشه ,کریمی در لیست دایی برای اردوی اردبیل بود اما با یک مصاحبه علی کریمی توسط فدراسیون از تیم کنار گذاشته شد و بعد از این اتفاق علی دایی کریمی رو دعوت نکرد! لطفا این بحث رنگی نشه چون من واقعا هیچ ارتباطی بین خبر کناره گیری رحمتی از تیم ملی با استقلال و پرسپولیس نمی بینم

در مورد داوری و رحمتی که با هم هم عقیده هستیم...
در مورد اینکه سرمربی تیم ملی نباید جویای مشکلات بازیکنش بشه با شما هم عقیده نیستم زیاد...حالا شاید همین داستان نباشه ولی مثلا پپ در بارسا بسیار با بازیکناش ارتباط نزدیک داشت و مثل این میمونه که پپ مثلا جویای جال آبیدال نمیشد!! به هر حال اونم یه نوع مشکل شخصی بازیکن بوده!! درسته ربطی نداره ولی مشکل ..مشکله....به هر حال سرمربی وقتی می بینه بازیکن تاثیر گذار تیمش خداحافظی کرده و دلیلش رو اعلام نکرده حداقل خصوصی باید باهاش صحبت کنه...اگه شما عقیده دارید نه لزومی نداره خب نظرتون محترم.

در مورد علی کریمی .

نمیدونم چرا وقتی از علی کریمی حرف زدم شما بحث رو رنگی می بینید. من از پرسپولیس حرفی نزدم از علی کریمی ملی پوش صحبت کردم....

اینکه علی کریمی توسط فدراسیون کنار گذاشته شد هم حدس و گمانه زنی شماست عزیز دل....چیزی که مشخص بود علی کریمی نامه ای نوشت و خداحافظی کرد و نوشت احساس میکنم دعوتم تحمیلی هست در این مقطع....هیچ وق هم اون نامه رو تکذیب نکرد ...کسی هم نیست که سفارش پذیر باشه و از کسی بترسه....علی دایی هم مصاحبه کرد و گفت تا من هستم کریمی دعوت نمیشه و اینا....دقیقا مثل حرفی که کیروش زده!
من هیچ وقت نگفتم این دو ماجرا دقیقا مثل هم هست در همه ابعاد....
دیدم برخی دوستان خداحافظی موقت رو بدعت تازه میدونن گفتم همچین کیس و داستانی داشتیم قبلا.

سلام خدمت دوستان

دوست عزیز متاسفانه انگار قراره هر جا نظری بدیم تعصبات رنگی رو توش دخالت بدیم . چه ، کسانی که این همه تلاش رحمتی رو در تیم ملی ندیده می گیرند چه دوستانی که فکر می کنند غیر از استقلالی ها کسانی نیستند که به شایستگی های مهدی رحمتی اعتقاد داشته باشند هر دو طیف اشتباه می کنند.

بحث مهدی رحمتی ابدا در تیم ملی بحث رنگی نیست همونطور که بعضی دوستان دیگه هم اشاره داشتند ، ایشون گلر شماره یک تیم بودند و به جرات میتونم بگم اگر اونقدر فضایی که برانکو و بلازویچ به میرزاپور دادند به سید می دادند ایشون الان بسیار بهتر از اینی بود که الان هست. همین حالا هم از تمام گلرهای وطنی سر هستند ، من دیروز هم در پستهام در همین تاپیک گفتم که خیلی بد شد چنین فضایی حول و حوش تیم ملی شکل گرفت . برعکس کسانی که تیم ملی رو از نگاه قرمز و آبی می بینند بنده چنین ذهنیتی ندارم و فکر می کنم برای تیم ملی باید هم بازیکنان از منافع شخصی خودشون بگذرند هم سرمربی تیم باید بدونه که واقعا چه نفرات بالقوه ای در دست داره.
الان این دانیل داوری یه هندوانه دربسته هست که اگر فرض کنیم دروازه بان خوبی هم باشه با نبود سید دوباره آش همون آشه و کاسه همون کاسه ، هیچ رقابتی بین دروازه بانهای تیم ملی نخواهد بود . اگر هم که کلاس کارش پایینتر باشه دیگه بدبختی کامل میشه و دروازه تیم ملی رو باید بدیم به یه سری دروازه بان که تجربه بازی ملیشون حتی دو رقمی هم نیست .
کلا این قضیه یه معامله دو سر باخت هست هم برای رحمتی هم برای تیم ملی ایران.

شاد و پیروز باشید

من خوشحالم ک شما همچین نظری دارید....ولی این چیزی بود که من این چند روزه در این فروم و مثلا شبکه اجتماعی فیس...دیدم... نگاه ها رو اکثر رنگی دیدم...
مثلا عذر خواهی میکنم رک میگم...خیلی از غیر استقلالی ها به جای نگاه ملی عنوان کرده بودند و میکنند که مهم نیست و دانیال هست و فکر کرده کیه و....از این صحبت ها...(لزوما منظورم این فروم نیست)
خب این صحبت ها همون طور که شما فرمودید درست نیست ..نگاه اگه ملی باشه فرقی نداره رحمتی استقلالی بوده یا سپاهانی یا پرسپولیسی..ولی عادت کردیم نگاه رنگی کنیم.
اگر مثال کریمی رو زدم به خاطر بزرگ بودن کریمی بوده نه پرسپولیسی بودنش...خواستم بگم کریمی با اون غرور مثال زدنی و تجربه و بزرگی هم در مقطعی تصمیم گرفت نباشه...حالا دوستان میگن تصمیم خودش نبوده و...اینجاس که نگاهه رنگی میشه....چون من نخواستم وارد فاز دلایل نبودن موقت کریمی در اون مقطع زمانی بشم...فقط خواستم کلی بگم که این خداحافظی موقت سابقه داره.
حتی وحید هاشمیان هم همه میدونیم در مقعطی بستر رو مناسب ندید و به خاطر دلخوری که داشت تصمیم به کناره گیری موقت گرفت...
قرار نیست همه ماجرا ها و داستان دقیقا مشابه هم باشه که دوستمون در بالا گفتند با هم فرق داره...بله فرق داره ولی همگی در این موضوع یکسان هستند که شخصی در مقطعی به دلایلی هرچند متفاوت با بقیه تصمیم گرفت موقتا در تیم ملی بازی نکنه آیا وحید هاشمیان در اون مقطع ناز کرد یا واقعا حق داشت؟
کاش کمی هم به بازیکن حق بدهیم.شاید مهدی هم دلایل محکمی داره برای خودش.اگه نداشت من حق رو به منتقدان این خداحافظی میدم
در کلیت با شما موافقم عزیز دل.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من خوشحالم ک شما همچین نظری دارید....ولی این چیزی بود که من این چند روزه در این فروم و مثلا شبکه اجتماعی فیس...دیدم... نگاه ها رو اکثر رنگی دیدم...
مثلا عذر خواهی میکنم رک میگم...خیلی از غیر استقلالی ها به جای نگاه ملی عنوان کرده بودند و میکنند که مهم نیست و دانیال هست و فکر کرده کیه و....از این صحبت ها...(لزوما منظورم این فروم نیست)
خب این صحبت ها همون طور که شما فرمودید درست نیست ..نگاه اگه ملی باشه فرقی نداره رحمتی استقلالی بوده یا سپاهانی یا پرسپولیسی..ولی عادت کردیم نگاه رنگی کنیم.
اگر مثال کریمی رو زدم به خاطر بزرگ بودن کریمی بوده نه پرسپولیسی بودنش...خواستم بگم کریمی با اون غرور مثال زدنی و تجربه و بزرگی هم در مقطعی تصمیم گرفت نباشه...حالا دوستان میگن تصمیم خودش نبوده و...اینجاس که نگاهه رنگی میشه....چون من نخواستم وارد فاز دلایل نبودن موقت کریمی در اون مقطع زمانی بشم...فقط خواستم کلی بگم که این خداحافظی موقت سابقه داره.
حتی وحید هاشمیان هم همه میدونیم در مقعطی بستر رو مناسب ندید و به خاطر دلخوری که داشت تصمیم به کناره گیری موقت گرفت...
قرار نیست همه ماجرا ها و داستان دقیقا مشابه هم باشه که دوستمون در بالا گفتند با هم فرق داره...بله فرق داره ولی همگی در این موضوع یکسان هستند که شخصی در مقطعی به دلایلی هرچند متفاوت با بقیه تصمیم گرفت موقتا در تیم ملی بازی نکنه آیا وحید هاشمیان در اون مقطع ناز کرد یا واقعا حق داشت؟
کاش کمی هم به بازیکن حق بدهیم.شاید مهدی هم دلایل محکمی داره برای خودش.اگه نداشت من حق رو به منتقدان این خداحافظی میدم
در کلیت با شما موافقم عزیز دل.

بالاخره باید قبول کرد اکثر افرادی که با نت سروکار دارند جوان هستند و بعضا احساساتی ، همین الان توی همین فروم هستند که دلایل تمام ناکامی های تیم ملی رو رحمتی میدونن و کسانی هم هستند که تمام ناکامی تیم ملی رو مثلا سیدجلال حسینی میدونن ، خب همه این حرفا از روی احساس هست ، اگر اشتباهی رخ داده در فاز دفاعی بوده و کم و بیش اشتباهات به صورت تیمی بوده نه شخصی .

صحبت من این هست که باید الان دید رفتن رحمتی چه حسن هایی داره و چه ضررهایی. شخصا فکر می کنم این رفتن یا کنار گذاشته شدن برای هیچ کسی نفعی نداره شاید فقط به صورت مقطعی باعث بشه سید یه کم استراحت کنه ولی در بلند مدت فاصله گرفتن از تیم ملی برای خودش هم خوب نیست.
من حق میدم رحمتی به عنوان یک انسان تصمیم بگیره و به تصمیمش هم احترام میزارم . ولی ایکاش هم برای خودش و هم تیم ملی یه کم دندون روی جگر میزاشت.

شاد و پیروز باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

متاسفانه من باور ندارم با این حرفها که : "برای به حاشیه نرفتن تیم، ناگفته ها رو بعدا خواهم گفت...". اگر حرفی زدنیه باید زده بشه تا بعدا به مطالبه عمومی تبدیل نشه. مهدی رحمتی به تنهایی 30% تیم ملی بود. شما نمیتونی به یکباره 30% یه مجموعه رو کنار بذاری و بگی راجع به دلایلش بعدا حرف میزنم. چرا؟ چون تیم ملی به حاشیه میره؟ همین الان هم رفته... چون حق شخصی مهدی رحمتی بوده؟ پس وظایف شخصی مثل مهدی رحمتی که در بستر همین فوتبال ملی رشد کرده و درآمد خوبی هم داره در قبال مخاطبان تیم ملی چی میشه؟
من معتقدم یا رحمتی مثل همین 4-5 ماهی که تحمل کرد، تا پایان خرداد ماه تحمل میکرد یا حالا که از وایلدکارتش استفاده کرده، دلایلش رو هم توضیح میداد. اختلاف با نکونام و بی اعتمادی کادر فنی تیم ملی نسبت به رحمتی با دعوت کردن از دروازه بانهای ناآشنا، گوشه ای از دلایل این اتفاقه که دیشب روشن شد. هرچند در ایران و به ویژه فوتبالش دیوار حاشا همیشه بلند بوده و فیلم حی و حاضر هم تکذیب شده...
تیم ملی روی لبه تیغه... شاید برای اولین بار (متاسفانه) تعداد کسانی که علاقمند به راه نیافتن ایران به جام جهانی برزیل هستن زیاد شده (به دلایل مختلف). این وسط مهره مهمی مثل مهدی رحمتی نمیتونه تصمیمی به این سرنوشت سازی بگیره و توضیحاتش رو به بعد از روشن شدن سرنوشت تیم ملی موکول بکنه. شاید رحمتی از حقایقی باخبره که اطلاع عمومی از اونها بتونه از همین الان جلو برخی اتفاقات رو بگیره.
در هرحال، رحمتی تصمیمش رو گرفته. در پست های پیشتر هم گفتم در هر صورت، میتونه بازنده این اتفاق باشه. مگر اینکه سیستم ریش سفیدی فوتبال ایران دوباره کار کنه و سید به تیم ملی برگرده. اینطوری هم برای خودش بهتره و هم برای تیم ملی...

پاینده باشید

Last edited:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نظر من رحمتی اومد با پشتوانه بازیهای خوبش تو تیم ملی ناز بکنه ولی فکر اینجاش رو نکرده بود ! در حالی که تیم ملی تا 6 ماه دیگه بازی نداره خداحافظی موقت حرف خنده داری بود . در هر صورت بازی برای رحمتی چند سر باخته . اگه دروازه بان بعدی خوب نباشه همه رحمتی رو به خیانت به کشور متهم میکنند . اگر خوب کار کنه همه به رحمتی خواهند خندید !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به نظر من رحمتی اومد با پشتوانه بازیهای خوبش تو تیم ملی ناز بکنه ولی فکر اینجاش رو نکرده بود ! در حالی که تیم ملی تا 6 ماه دیگه بازی نداره خداحافظی موقت حرف خنده داری بود . در هر صورت بازی برای رحمتی چند سر باخته . اگه دروازه بان بعدی خوب نباشه همه رحمتی رو به خیانت به کشور متهم میکنند . اگر خوب کار کنه همه به رحمتی خواهند خندید !

خیانت به کشور؟ :دی

بیخیال!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خیانت به کشور؟ :دی

بیخیال!

یکدفعه رحمتی شد دروازبان خوب تا قبل این همه بر ضدش شعار میدادن همه میگفتن گلایی که تیم ملی میخوره نصفش رحمتی مقصره حالا شده یکی از ارکان تیم ملی که بدون او تیم نتیجه نگیره رحمتی میشه خائن!!!
به نطر من مثل هاشمیان میرن منتش رو میکشن برش میگردونن
نمی دونم خیلیا یا از روی تعصبات رنگیه یا بی منطق حرف میزنن چرا یه خورده نباید بازیکن رو درک کرد ؟ چرا تو این همه سال با این همه بازیه سنگین کنار نکشیده یا اگه مربی تیم ملی یکی دیگه بود باز برخوردها اینجوری بود؟
منم میگم اگه صرف دعوت از یه دروازبان دیگه باعث این کار رحمتی شده اصلا نمیشه بهش گفت بازیکن حرفه ای اما تجربه نشون داده که دلیلش این نیست یا چرا کسی یه درصد تقصیر رو به گردن مربی تیم ملی نمی اندازه ؟ بدون این که یه جلسه با هم بذارن حرف بزنن بیاد پشت سر هم مصاحبه کنه این نشون میده از قبل یه ماجراهایی بوده

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
در مورد داوری و رحمتی که با هم هم عقیده هستیم...
در مورد اینکه سرمربی تیم ملی نباید جویای مشکلات بازیکنش بشه با شما هم عقیده نیستم زیاد...حالا شاید همین داستان نباشه ولی مثلا پپ در بارسا بسیار با بازیکناش ارتباط نزدیک داشت و مثل این میمونه که پپ مثلا جویای جال آبیدال نمیشد!! به هر حال اونم یه نوع مشکل شخصی بازیکن بوده!! درسته ربطی نداره ولی مشکل ..مشکله....به هر حال سرمربی وقتی می بینه بازیکن تاثیر گذار تیمش خداحافظی کرده و دلیلش رو اعلام نکرده حداقل خصوصی باید باهاش صحبت کنه...اگه شما عقیده دارید نه لزومی نداره خب نظرتون محترم.

در مورد علی کریمی .

نمیدونم چرا وقتی از علی کریمی حرف زدم شما بحث رو رنگی می بینید. من از پرسپولیس حرفی نزدم از علی کریمی ملی پوش صحبت کردم....

اینکه علی کریمی توسط فدراسیون کنار گذاشته شد هم حدس و گمانه زنی شماست عزیز دل....چیزی که مشخص بود علی کریمی نامه ای نوشت و خداحافظی کرد و نوشت احساس میکنم دعوتم تحمیلی هست در این مقطع....هیچ وق هم اون نامه رو تکذیب نکرد ...کسی هم نیست که سفارش پذیر باشه و از کسی بترسه....علی دایی هم مصاحبه کرد و گفت تا من هستم کریمی دعوت نمیشه و اینا....دقیقا مثل حرفی که کیروش زده!
من هیچ وقت نگفتم این دو ماجرا دقیقا مثل هم هست در همه ابعاد....
دیدم برخی دوستان خداحافظی موقت رو بدعت تازه میدونن گفتم همچین کیس و داستانی داشتیم قبلا.
قطعا به کارلوس کیروش اشکالات زیادی وارد هست که نتونسته با بازیکنانش ارتباط مناسبی برقرار کنه! و من هم با واکنش کیروش و به همین سادگی گذشتن از مهدی رحمتی هرگز موافق نیستم. بعد از شنیدن این خبر با یکی از دوستان صحبت می کردم که ایشون می گفت مهدی رحمتی رفت که رفت بره برنگرده ! این چیزیست که ما انتظار داریم از دهان یک جوان در جامعه بشنویم اما اینکه سرمربی تیم ملی تقریبا حرف مشابهی بزنه واقعا عجیبه... کیروش اشتباه کرد, شاید رحمتی از روی احساس و تحت فشار این تصمیم رو گرفته باشه,(البته از خطای رحمتی در این باره کم نمیشه) آقای سرمربی نه باید به دنبال بازیکن می رفت تا به مقصودش برسه و نه باید همچین صحبت هایی مطرح می کرد.... با کمی صبر و تامل این ماجرا باید به نحوی مدیریت می شد. نمیدونم چطور, اگه میدونستم الان اینجا نبودم :دی

با همه ی این صحبت ها از نظر من رفتار مهدی رحمتی قابل دفاع نیست! شما آخر پستت خطاب به رئیس ساسان گفتی به بازیکن هم حق بدهیم شاید دلایل محکمی داشته باشه, رحمتی اگر مشکل قابل حلی داشت خیلی راحت مطرحش می کرد تا رفع بشه و اگر هم به قول شما دلایل محکمی داره این حق براش هست که از تیم ملی خداحاقظی کنه... اما خداحافظی موقت آن هم به چنین شکلی اعتبار بازیکن رو سوال خواهد برد.

و در آخر برسیم به علی کریمی , باز هم تاکید می کنم هیچ شباهتی بین این دو ماجرا نیست, اخراج علی کریمی توسط فدراسیون حدس و گمان نیست! بعد از دوری چند ماهه کریمی از تیم ملی دایی مجبور به دعوت کریمی شد با وجود اختلافات علنی که وجود داشت کریمی حاضر به همکاری بود اما علی دایی با وجود دعوت اما حرف ها و رفتارش در قبال کریمی چیز های دیگری رو نشون می داد! با اینکه رفتار کریمی هم از نگاه ملی قابل دفاع نیست اما ایشون رسما اعلام کرد با کادر فعلی همکاری نمی کنه...
علی کریمی از تیم ملی اخراج شد - Tabnak.IR | تابناك
علی کریمی: اتفاقات چند ماه اخیر دور از خلوص نیت بوده است / علی دایی:کریم باقری را می آورم

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
الان تیم ملی به آرامش نیاز داره؟!!!
اتفاقا الان تیم ملی به افشاگری نیاز داره... اون قدر تا خرداد ماه وقت داریم که می تونیم ده تا بحران بسازیم و رفع و رجوعش کنیم.
سید مهدی رحمتی اگه چیزی رو می دونه باید همین الان بگه وگرنه بعد رفتن یا نرفتن ایران به جام جهانی هیچ فایده ای نداره.
هر چند به طور سربسته به بخشی از مشکلات اشاره کرد ولی به این شکل تنها حواشی رو زیاد می کنه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قطعا به کارلوس کیروش اشکالات زیادی وارد هست که نتونسته با بازیکنانش ارتباط مناسبی برقرار کنه! و من هم با واکنش کیروش و به همین سادگی گذشتن از مهدی رحمتی هرگز موافق نیستم. بعد از شنیدن این خبر با یکی از دوستان صحبت می کردم که ایشون می گفت مهدی رحمتی رفت که رفت بره برنگرده ! این چیزیست که ما انتظار داریم از دهان یک جوان در جامعه بشنویم اما اینکه سرمربی تیم ملی تقریبا حرف مشابهی بزنه واقعا عجیبه... کیروش اشتباه کرد, شاید رحمتی از روی احساس و تحت فشار این تصمیم رو گرفته باشه,(البته از خطای رحمتی در این باره کم نمیشه) آقای سرمربی نه باید به دنبال بازیکن می رفت تا به مقصودش برسه و نه باید همچین صحبت هایی مطرح می کرد.... با کمی صبر و تامل این ماجرا باید به نحوی مدیریت می شد. نمیدونم چطور, اگه میدونستم الان اینجا نبودم :دی

با همه ی این صحبت ها از نظر من رفتار مهدی رحمتی قابل دفاع نیست! شما آخر پستت خطاب به رئیس ساسان گفتی به بازیکن هم حق بدهیم شاید دلایل محکمی داشته باشه, رحمتی اگر مشکل قابل حلی داشت خیلی راحت مطرحش می کرد تا رفع بشه و اگر هم به قول شما دلایل محکمی داره این حق براش هست که از تیم ملی خداحاقظی کنه... اما خداحافظی موقت آن هم به چنین شکلی اعتبار بازیکن رو سوال خواهد برد.

و در آخر برسیم به علی کریمی , باز هم تاکید می کنم هیچ شباهتی بین این دو ماجرا نیست, اخراج علی کریمی توسط فدراسیون حدس و گمان نیست! بعد از دوری چند ماهه کریمی از تیم ملی دایی مجبور به دعوت کریمی شد با وجود اختلافات علنی که وجود داشت کریمی حاضر به همکاری بود اما علی دایی با وجود دعوت اما حرف ها و رفتارش در قبال کریمی چیز های دیگری رو نشون می داد! با اینکه رفتار کریمی هم از نگاه ملی قابل دفاع نیست اما ایشون رسما اعلام کرد با کادر فعلی همکاری نمی کنه...
علی کریمی از تیم ملی اخراج شد - Tabnak.IR | تابناك
علی کریمی: اتفاقات چند ماه اخیر دور از خلوص نیت بوده است / علی دایی:کریم باقری را می آورم

پاراگراف اول صحبتتون رو مشکلی باهاش ندارم.

در مورد پاراگراف دوم باز هم بحث خداحافظی رحمتی رو مطرح کردید...و من باز هم میگم قبل از این سابقه داشته . حالا علی کریمی نه وحید هاشمیان...و باز هم میگم...مهم نتیجه عمل هست ..نه علت اون....درسته که ماجرای وحید هم فرق داره ولی اون دیگه کاملا رد دعوت و کناره گیری موقت بود...شما نباید زیاد روی کلماتی که این بازیکنان برای نیومدن به تیم ملی استفاده کردند حساس باشی ..مهم نفس عمل بود....من تمام حرفم روی نفس عمل کناره گیری موقت هست نه علت و علل و ماجرای آن.

در مورد علی کریمی هم دیگه نظر خاصی نمیدم...به 2 علت : 1- از بحث اصلی دور میشیم و خدای نکرده سو تفاهم برای دوستان پرسپولیسی به وجود میاد در حالی که من علی کریمی رو از بُعد ملی دوست دارم 2- همچنان سر عقیده خودم مخصوصا در مورد لینک دومی که گذاشتید هستم که به هر حال ایشون خداحافظی کرد و دوباره برگشت . پس میشه موقت.و نشون میده که میشه که موقت کناره گیری کرد به خاطر مشکلات با کادر فعلی یا فدراسیون فعلی....نشدنی نیست و مجددا با مطلوب شدن اوضاع برگشت. ( حداقل در فوتبال ما!)

حالا همه اینا رو گفتم که بگم این کناره گیری موقت در مورد این بازیکنان یا حداقل وحید هاشمیان مورد نقد واقع نشد.و نگفتن که اگه میخواد خدافظی کنه خب بکنه...موقت اعتبارش رو زیر سوال می بره!
همه به وحید یه جورایی حق دادن! با اینکه به نظر من همون موقع هم دلایلش نشان از ناراحتی قبلی و کهنه ای از مسئولین تیم ملی داشت و چندان منطقی نبود.
البته وجید دلایلش رو گفت حداقل!
ولی مهدی هنوز نگفته و تا موقعی که نگه من حق میدم که از تصمیمش انتقاد بشه چنانچه قلعه نویی هم امروز گفت که مهدی بچگی کرد.

حتی فرهاد مجیدی هم موقتا به خاطر مشکلاتی که در تیم استقلال به وجود اومد روی سکو ها خداحافظی کرد و مجدد با فراهم شدن شرایط برگشت...

این چیزا در فوتبال ما کمی عادی هست!

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
پاراگراف اول صحبتتون رو مشکلی باهاش ندارم.

در مورد پاراگراف دوم باز هم بحث خداحافظی رحمتی رو مطرح کردید...و من باز هم میگم قبل از این سابقه داشته . حالا علی کریمی نه وحید هاشمیان...و باز هم میگم...مهم نتیجه عمل هست ..نه علت اون....درسته که ماجرای وحید هم فرق داره ولی اون دیگه کاملا رد دعوت و کناره گیری موقت بود...شما نباید زیاد روی کلماتی که این بازیکنان برای نیومدن به تیم ملی استفاده کردند حساس باشی ..مهم نفس عمل بود....من تمام حرفم روی نفس عمل کناره گیری موقت هست نه علت و علل و ماجرای آن.

در مورد علی کریمی هم دیگه نظر خاصی نمیدم...به 2 علت : 1- از بحث اصلی دور میشیم و خدای نکرده سو تفاهم برای دوستان پرسپولیسی به وجود میاد در حالی که من علی کریمی رو از بُعد ملی دوست دارم 2- همچنان سر عقیده خودم مخصوصا در مورد لینک دومی که گذاشتید هستم که به هر حال ایشون خداحافظی کرد و دوباره برگشت . پس میشه موقت.و نشون میده که میشه که موقت کناره گیری کرد به خاطر مشکلات با کادر فعلی یا فدراسیون فعلی....نشدنی نیست و مجددا با مطلوب شدن اوضاع برگشت. ( حداقل در فوتبال ما!)

حالا همه اینا رو گفتم که بگم این کناره گیری موقت در مورد این بازیکنان یا حداقل وحید هاشمیان مورد نقد واقع نشد.و نگفتن که اگه میخواد خدافظی کنه خب بکنه...موقت اعتبارش رو زیر سوال می بره!
همه به وحید یه جورایی حق دادن! با اینکه به نظر من همون موقع هم دلایلش نشان از ناراحتی قبلی و کهنه ای از مسئولین تیم ملی داشت و چندان منطقی نبود.
البته وجید دلایلش رو گفت حداقل!
ولی مهدی هنوز نگفته و تا موقعی که نگه من حق میدم که از تصمیمش انتقاد بشه چنانچه قلعه نویی هم امروز گفت که مهدی بچگی کرد.

حتی فرهاد مجیدی هم موقتا به خاطر مشکلاتی که در تیم استقلال به وجود اومد روی سکو ها خداحافظی کرد و مجدد با فراهم شدن شرایط برگشت...

این چیزا در فوتبال ما کمی عادی هست!

دوست من خداحافظی موقت اشکالی نداره (البته در چارچوب بحث ما) اما خداجافظی موقت نمایشی چیزی هست که به اعتبار بازیکن در اذهان عمومی لطمه می زنه...

هر بازیکنی که از تیم ملی کناره گیری می کنه باید پیه شنیدن این جور صحبت ها رو هم به تنش بماله, چه علی کریمی چه سید مهدی رحمتی! در مورد کریمی هم این حرف ها بود ,یادم هست که بسیاری از روزنامه ها نوشتند شاید کریمی با دعوت شدنش و اعلام کناره گیری علی دایی رو شکست داده باشه اما به مردمی که خواهان حضورش یودند باخت...

فکر می کنم بحث ما به نقطه ی پایانش رسیده و حرف های همدیگر رو در آرامش خوندیم و از نگاه هم با خبر شدیم! و از اون جایی که بعید می دونم بتونیم روی یکدیگر اثر بذاریم :دی ادامه دادن این بحث فقط باعث اتلاف وقت و به تکرار افتادن هر دوی ما خواهد بود.
ممنونم که با حوصله نوشته های من رو خوندین و با منطق و به دور از حاشیه نظراتتون رو ابراز کردین.

پ .ن : جمله های آخر رو نگفتم که شما رو از صحبت کردن منع کرده باشم, اگر حرف تازه و جدیدی هست بنده در خدمتم و با کمال میل با شما هم صحبت خواهم شد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوست خوبم Il Capitano عزیز، ببخشید اگر وارد صحبت شما می شوم.

چند جمله از صحبت تان قابل بحث هست که دقیقا از نوشته خودتان نقل می کنم:

در مورد علی کریمی ... به هر حال ایشون خداحافظی کرد و دوباره برگشت . پس میشه موقت.و نشون میده که میشه که موقت کناره گیری کرد ...

همه به وحید یه جورایی حق دادن! ... کناره گیری موقت در مورد این بازیکنان یا حداقل وحید هاشمیان مورد نقد واقع نشد....

اگر چه این حرف هایی که قصد دارم ذیلا اشاره کنم تکراری به نظر می رسد، ولی گاهی اوقات تکرار یک سری قواعد و اصول بد نیست:

از نظر من - به عنوان یک هوادار تیم ملی- علی کریمی/وحید هاشمیان/فرهاد مجیدی/سید مهدی رحمتی و هر بازیکن دیگری حق ندارد برای تیم ملی کشورش شرایط تعیین کند حتی اگر کاملا در دلخور شدن از بی مهری ها و کم توجهی ها خود را محق بداند یا حقیقتا محق باشد؛ این صحبتی که فرموده اید کسی به کتاره گیری وحید هاشمیان در زمان سرمربی گری بلاژویچ و علی کریمی در زمان سرمربی گری علی دایی نپرداخت، درست نیست، اتفاقا انتقادات زیادی در محافل ورزشی و رسانه ها مطرح شد و علیرغم مشکلات ودلخوری هایی که این دو هم داشتند ولی موضوع ملی موضوع علیحده ای است؛ وقتی کسی به تیم ملی دعوت می شود ولو بازی هم نکند چون عملا نماینده ای از یک ملت بسیار بزرگ محسوب می شود، وظیفه دارد به پاسداری از منافع ملی تا پای جان مشارکت فعال داشته باشد؛ حالا اگر این بازیکن - هر که می خواهد باشد!- بنابه دلایل شخصی (غیر از مصدومیت و اضطرارهایی مانند آن) از سربازی برای کشورش خودداری کند، شرط وفا را به جا نیاورده و مدیون مردم کشورش خواهد بود.

اما چیزی که این دو روز ذهنم را مشغول کرده این است که بدانیم سید مهدی رحمتی انتظار داشته اعلام کناره گیری اش از تیم ملی از طرف یک سرمربی همچون کارلوس کیروش - که سابقه او نشان داده با هیچکس تعارف ندارد و قبلا با نام های بس پرآوازه تر از او هم مثل نیستلروی و روی کین در منچستر از روی مسامحه و مماشات برخورد نکرده - چه نوع واکنشی داشته باشد؟

پ.ن: با تمام این احوال، سید مهدی رحمتی بازیکن زحمت کشی بوده و الان هم هست و کسی هم نمی تواند منکر زحمات او در سال های اخیر در سطوح مختلف تیم های ملی شود؛ برای بازگشت او مسلما بزرگترهای فوتبال و از جمله خود کفاشیان که اعلام رسمی هم کرده که پا پیش می گذارد برای بازگردندان سید، اقدام و ورود خواهند کرد. امیدواریم نه این بار که در آینده هم چنین تصمیماتی از سوی هیچ یک از بازیکنان دیگر تیم ملی رخ ندهد.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اول بگم رحمتي با رفتنش به تيم ملي ضربه مي زنه و اين کارش مثل اين هست که يک کاروان بخواد از يک پل باريک رد بشه و تا اواسط پل رفته باشه و يک نفر همونجا بشينه و بگه من ديگه نميام شما بريد !!!
با اين کارش هم به خودش ضربه مي زنه هم به کاروان !!!
ولي اينجا چند تا نکته وجود داره !
رحمتي چند ساله به عنوان گلر اول تيم ملي داره بازي مي کنه و حتي وقتي که تو تيم باشگاهيش به طور مداوم بازي کرده و از ناحيه کمر هم درد داشته بازي کرده (حالا اينکه اين تقصير باشگاه هست يا سيستم ناقص فوتبالمون بماند ) ولي تويه اين چند ساله کي شده ازش تقدير بکنيم ! اصلا تقدير به کنار چيزه بسيار زيادي هست !
ولي کي شده تشويقش بکنيم ! مگر نه اينه که وقتي يک اشتباه داشت گفتيم همچين دروازه بان شاقي هم نيست يا اينکه اشتباه از کل تيم بوده بعد افتاده گردن خروج هاي رحمتي !!! وقتي که با يک تيم قرداد مي بست مي گفتيم اين حقش نيست داره پول يا مفت مي گيره !
قانون دروازه بان ها رو عوض کرديم تا رحمتي و امثالش پول يا مفت ديگه نگيره و همين حرف ها رو تو همين فروم هم ديدم !! چرا مي گفتند ؟ فقط به خاطر اينکه به تيم خودشون نرفته بود !!
وقتي به بازيکن تيم ملي فقط به خاطر اينکه از يک باشگاه به باشگاه ديگه رفته فحش ميدن و حتي در يک ورزشگاه ديگه (انزلي ) بدون دليل فحش ميدن ، چه انتظاري داريد که اين بازيکن خودکشي کنه ! مگه کريمي بازيکن تيم ملي نيست چرا تو ورزشگاه به اون فحش نميدن !!
رحمتي از تيم ملي به کجا رسيده ؟ مثل کريمي و دايي و مهدوي کيا و عزيزي و ... ترانسفر شده به تيم هاي اروپايي !! يا اينکه در قبالش پولي گرفته ؟ اگه بخواهي بگي که از همين باشگاه هاي ايراني پول هنگفت گرفته که با اين فقر دروازه باني ما و منع اين چند ساله دروازه بان خارجي رحمتي باز هم مي تونست همين پول رو بگيره !!
و اينها رو که ميگم به خاطر اين نيست که بگم رحمتي داره برای تيم ملي بازي مي کنه منت بزاره ، نه وظيفه اش هست !! ولي تا حدي ! يک طرفه به قاضي بري هميشه خوشحال بر مي گردي !
رحمتي و هر بازيکن ديگه بازي کردن براي تيم مليش وظيفه هست . ولي در قبال همين وظيفه تيم ملي هم وظيفه اش هست که براي اون کاري انجام بده ! وظيفه من تماشاچي هست که قدر دانش باشيم نه اينکه بهش فحش بديم !
وقتی من تماشاگر بخاطر عرق باشگاهیم خودم رو مجاب می کنم به یک بازیکن ملی فحش بدهم و یا تهمت بزنم ، چرا حالا باید انتظار داشته باشم که بازیکن تیم ملیم به خاطر من با تموم وجود بازی کنه !!
اصلا اون بازیکن تیم ملی وقتی ناراحته و یا هر چیزه دیگه ( من منظورم رحمتی نیست همه بازیکن ها هستند ) می بینه نه برای تماشاگر ها اهمیتی داره و نه کارش توی این چند ساله برای کسی مهم نیست خوب اون هم زده میشه !!
کار رحمتی اشتباه هست ولی ما هم نمی تونیم بهش خرده بگیریم که چرا اینکار رو می کنه !! وقتی می تونیم بگیم که نکن اینکار رو که براش کاری کرده باشیم ! من خودم و تماشاگر ها رو میگم !! اگه بره هیچ دینی به تیم ملی نداره و اگه هم وایسته هیچ منتی به تیم ملی نداره !در هر دو حال فقط می تونیم بگیم خسته نباشی !

اگه کیروش براش مهم بود و لازمش داشت می تونست آرومتر برخورد کنه (فارق از اینکه کار رحمتی اشتباه هست و ناز کشیدن کار سرمربی نیست و هزار تا دلیل دیگه )ولی وقتی میگه به سلامت احیانا دروازه بان بهتری سراغ داره و فکر می کنه با داوری هم می تونه همانطور که با رحمتی نتیجه گرفته ، نتیجه بگیره و دیسیپلین تیمیش براش مهمتر از هر چیزی هست !
و اگه در آخر هم نتیجه نگیره باز تقصیر خود کئیروش هست چون این تصمیم خودش بوده !!

موفق باشید

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

سلام فرامرز عزیز

متاسفانه هنوز بوی تعصبات رنگی از نوشته های شما و برخی رفقای آبی دل دیگرم به مشام می رسد!

من غیر از جمله اول که یک مثال خیلی خوب و درستی زده بودید به قسمت ها دیگری از صحبت تان نقد دارم!

حالا "یک به یک" بررسی می کنیم:

1- "رحمتي چند ساله به عنوان گلر اول تيم ملي داره بازي مي کنه ... ولي کي شده تشويقش بکنيم ! مگر نه اينه که وقتي يک اشتباه داشت گفتيم همچين دروازه بان شاقي هم نيست يا اينکه اشتباه از کل تيم بوده بعد افتاده گردن خروج هاي رحمتي !!!"

اول: خیلی ها بوده اند که سال ها برای تیم ملی بازی و افنخار آفرینی کرده اند و مهدی رحمتی اولین‌شان نیست و آخرین‌شان هم نخواهد بود. سوابق ملی زیاد نباید برای افراد "گارانتی" ایجاد کند که هر نوع مکالمه ای را مجاز بدانند و به ازای بازی هایی که انجام داده اند حق ویژه طلب شوند؛ هر کس چنین ادعایی را مطرح کند - اصلا فرقی نمی کند چه کسی و عضو کدام باشگاه باشد- محکوم است.

دوم: آنهایی که می گویند گلری کار شاقی نیست آدم های منصفی نیستند، حساب این دسته از افراد با کل هواداران جداست. به اعتقاد من هر دروازه بانی ممکن است اشتباه کند، "تعداد اشتباهات در واحد زمان و نوع و شدت آنها در بازی ها" عیار یک دروازه بان را مشخص می کند؛ مهدی رحمتی در این ارتباط در مجموع سربلند بوده، نه از دید بنده نوعی، بلکه به اعتراف تمام کارشناسان فوتبال.

2- قانون دروازه بان ها رو عوض کرديم تا رحمتي و امثالش پول يا مفت ديگه نگيره و همين حرف ها رو تو همين فروم هم ديدم !! چرا مي گفتند ؟ فقط به خاطر اينکه به تيم خودشون نرفته بود !!

حق الزحمه بالای رحمتی تقصیر او نیست، مشکل جای دیگری است؛ قوانین فوتبال ما و نوع مدیریت مدیران ارشد فوتبال مان اصل مشکل بوده و هست هنوز! این مساله فقط به رحمتی منحصر نمی گردد و به او هیچ ارتباطی ندارد، هر کس غیر این را گفته حرف بی ربط و غیر کارشناسی ای زده و مشکل شخصی دارد. حساب کسانی که این حرف ها را می زنند با کل مردم فوتبال دوست یکی نیست.

3- وقتی من تماشاگر بخاطر عرق باشگاهیم خودم رو مجاب می کنم به یک بازیکن ملی فحش بدهم و یا تهمت بزنم ، چرا حالا باید انتظار داشته باشم که بازیکن تیم ملیم به خاطر من با تموم وجود بازی کنه !!

دوباره بحث رنگی! اولا: کسانی که فحش می دهند آدم های ضعیف و بی مقداری هستند و در واقع شدت بیچارگی خود را با فحاشی فریاد می زنند؛ درثانی: بازیکن ملی پوشی که می داند دارد کارش را به خوبی انجام می دهد و کوتاهی نداشته از بی احترامی ها باکی ندارد، او اگر آدم با وجدان و دقیقی باشد خود را در برابر میلیون ها هوادار عاشقی می بیند که حداکثر فقط 100 هزارتای آنها در ورزشگاه ها هستند و ما بقی از سرتاسر دنیا عاشقانه پیگیر موفقیت های تیم ملی کشورشان هستند، چنین ملی پوشی در برابر میلیون ها چشم منتظر که با بردها خندیده و هلهله کرده و با باخت ها اشک ریخته اند، نمی تواند بی تفاوت باشد و بگوید حالا که این صد نفر فحاشی کردند پس همه ایرانیان در کل دنیا فحاشی کرده اند و دیگر لیاقت ندارند کاری برای آنها انجام بدهم!!

4 -وقتی می تونیم بگیم که نکن اینکار رو که براش کاری کرده باشیم ! من خودم و تماشاگر ها رو میگم !! اگه بره هیچ دینی به تیم ملی نداره و اگه هم وایسته هیچ منتی به تیم ملی نداره !در هر دو حال فقط می تونیم بگیم خسته نباشی !

مهدی رحمتی و رحمتی ها (منظورم تمام نام آوران ملی پوش است از مرحوم حجازی و قلیچ خانی و علی پروین و همایون بهزادی و ... بگیر تا علی دایی)، از قِبَل تیم ملی به همه جا رسیده اند و جایی برای منت گذاشتن برای احدی وجود ندارد؛ مخصوصا در دهه اخیر که پول زیادی در فوتبال ترزیق شده و غیر از شهرت و چهره شدن، از نظر مادی نیز بیشترین منفعت نصیب ملی پوشانی که قدری ممتازتر بوده اند شده است؛ بنابراین هرگز مجوزی برای هیچ کس نیست تا تصور کند با رفتنش مشکلی پیش نیامده و دینی به تیم ملی ندارد! قطعا هر خروج خارج از عرفی از تیم ملی محکوم است و ملی پوش مورد نظر هم مدیون خواهد بود! هیچ کس نمی تواند چنین ادعایی مطرح کند که تیم ملی به او مدیون است حتی پرآوازه ترین فوتبالیست های تمام تاریخ فوتبال مان!

اینها یک طرف، اما قسمت اول صحبت تان کاملا درست است؛ هم تمام مسؤولان رده بالای فوتبال وظایفی دارند، هم تماشاچیان ورزشگاه ها، هم رسانه ها و نهایتا هم عامه مردم که به نوعی عاشق و دلباخته پیروزی های تیم ملی ایران هستند، همه وظیفه دارند تمام ملی پوشان خود را تشویق کنند و هرگز به هیچ یک بی احترامی نکنند، این بد اخلاقی هایی که در سال های اخیر به اوج خودش رسیده با عرض تاسف فرهنگ منحط و بسیار تنزل یافته ما را دارد بیش از پیش برملا می کند، در هیچ کجای عالم یک ملی پوش قدیمی که سالها زحمت کشیده و افتخار آفرینی کرده را زیر رگبار ناسزاهای له کننده نابود نمی کنند، اما با شگفتی فراوان در سالیان اخیر بارها در مملکت خودمان با ادعای فرهنگ چندهزار ساله دیده ایم که چه ناجوانمردانه با علی دایی، ابراهیم میرزاپور، و اخیرا جواد نکونام رفتار شده است. در این باره چیزی نمی توان گفت جز این که: "از ماست که بر ماست!"

5- اگه کیروش براش مهم بود و لازمش داشت می تونست آرومتر برخورد کنه (فارق از اینکه کار رحمتی اشتباه هست و ناز کشیدن کار سرمربی نیست و هزار تا دلیل دیگه )ولی وقتی میگه به سلامت احیانا دروازه بان بهتری سراغ داره و فکر می کنه با داوری هم می تونه همانطور که با رحمتی نتیجه گرفته ، نتیجه بگیره و دیسیپلین تیمیش براش مهمتر از هر چیزی هست !
و اگه در آخر هم نتیجه نگیره باز تقصیر خود کئیروش هست چون این تصمیم خودش بوده !!

نتیجه گیری جالبی بود! این که سرمربی تیم ملی حتما بازیکن بهتری سراغ دارد که راحت می گوید برو، استنباط من و شماست؛ قبل از آن خود رحمتی است که کناره گیری اش را اعلام کرده؛ زمانی می توان کی‌روش را مقصر در ناکامی احتمالی دانست که از اساس سید را دعوت نکرده باشد، بنابراین باز هم این رحمتی است که اقدامش قابل دفاع نخواهد بود. هر کس دیگری هم جای کی‌روش بود قبول نمی کرد ملی پوشی بدون مشورت قبلی و بدون طرح مشکلش به یک باره اعلام خداحافظی بکند و آن وقت توقع هم داشته باشد حتما برایش صبر کنند.

در آخر:

از دوستان تقاضا دارم وقتی بحث تیم ملی مطرح می شود تعصبات باشگاهی را بگذارند کنار؛ نه فحاشی به ملی پوش قابل توجیه و پذیرفتنی است نه اقداماتی چنین ناپخته. باز هم یادآوری می کنم سید مهدی رحمتی اگر در هر باشگاه دیگری هم غیر از استقلال توپ می زد از پرپسپولیس، سپاهان، تراکتور سازی گرفته تا مس، برق شیراز و ... هیچ توفیری برای من نداشت و همین انتقادات باز مطرح بود.

پ.ن 1: به اعتقاد من رحمتی "باید" به تیم ملی برگردد و ... "بر خواهد گشت!"

پ.ن 2: به این بحث دیگر به اندازه کافی و بیشتر از کافی! پرداخته شده، بهتر است صبور باشیم و ببینیم در ادامه چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.

مرحمت زیاد.

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام فرامرز عزیز

متاسفانه هنوز بوی تعصبات رنگی از نوشته های شما و برخی رفقای آبی دل دیگرم به مشام می رسد!
سلام mori.54 جان
من بحثم رنگی نیست ! شاید فقط روی یک بازیکن تعصب رنگی داشته باشم اونم فرهاد مجیدی باشه :) ولی این رو میگم اگه رحمتی دروازه بان پرسپولیس هم بود باز هم همین رو میگفتم :)

اول: خیلی ها بوده اند که سال ها برای تیم ملی بازی و افنخار آفرینی کرده اند و مهدی رحمتی اولین‌شان نیست و آخرین‌شان هم نخواهد بود. سوابق ملی زیاد نباید برای افراد "گارانتی" ایجاد کند که هر نوع مکالمه ای را مجاز بدانند و به ازای بازی هایی که انجام داده اند حق ویژه طلب شوند؛ هر کس چنین ادعایی را مطرح کند - اصلا فرقی نمی کند چه کسی و عضو کدام باشگاه باشد- محکوم است.

دوم: آنهایی که می گویند گلری کار شاقی نیست آدم های منصفی نیستند، حساب این دسته از افراد با کل هواداران جداست. به اعتقاد من هر دروازه بانی ممکن است اشتباه کند، "تعداد اشتباهات در واحد زمان و نوع و شدت آنها در بازی ها" عیار یک دروازه بان را مشخص می کند؛ مهدی رحمتی در این ارتباط در مجموع سربلند بوده، نه از دید بنده نوعی، بلکه به اعتراف تمام کارشناسان فوتبال.
اول : قرار نیست تعداد بازی زیاد ملی برای رحمتی گارانتی حساب بشه !! و رحمتی هم امتیازی طلب نکرده از تیم ملی !! رحمتی اعلام کرده موقت نمی خواد برای تیم ملی بازی کنه !! و ممکنه وقتی هم خواست برگرده سرمربی دیگه نخوادش و داوری اینقدر خوب کار کرده باشه که دیگه به رحمتی نیازی نباشه ! من نمی خوام بگم دلیلش محکمه پسند و درست هست ! رحمتی با رفتنش جای رو پر نگذاشته که کسی دیگر نتواند باشد ، اینجا دو مسئله پیش میاد اگه با رفتن رحمتی تیم ملی با مشکل بر می خوره و دروازه بانی در حدش نداریم و باعث بشه که تیم ملی به جام جهانی صعود نکنه این مشکل ساختار تیم ملی و فوتبال ما هست که با رفتن یک بازیکن ما نتونیم به جام جهانی صعود کنیم و مابقی قضایا و اگر اینطور باشد هر چند که نباید منت بزاریم بروی تیم ملی ، ولی اینجا می تونیم این آوانس رو بدیم به رحمتی که با حضورش می تونیم بریم به جام جهانی و اگه نباشه شانسمون کمتر میشه !! اگه رحمتی می خواد این رو ثابت کنه (که به نظر من اگه این باشه کار اشتباهی می کنه ) باز هم نمی تونیم به رحمتی خرده بگیریم باید به ساختار فوتبالمون خرده بگیریم ! و اگر هم بتونیم بدون رحمتی بریم جام جهانی در آنصورت می تونیم یک دروازهبان در رده ملی دیگر داشته باشیم و به رحمتی احتیاجی نداشته باشیم !

دوم : آدم های منصف تو سطح تماشاچی های ما زیاد نیستند ! این اعتقاد من هست . تماشاچی که با یک یا دو باخت شروع به فحاشی می کنه و تماشاچی که به علت رفتن بازیکن به تیم دیگه به بازیکن فحش میده این فقط مخصوص طرفداران اصفحان نیست طرفدار استقلال هم به خسرو حیدری فحش دادند وقتی سپاهان رفت ، واین تازه وضع استادیوم ما هست ، در دنیای مجازی که وضع بدتر هم میشه یک سر بزنیم به سطح اینترنت دستمون میاد که چه احترامی به بازیکن هامون داریم ، نمی خوام مثال بزنم چون می دونم از این چیز ها خیلی ها دیدند و شاید هم خندیدیم ولی باید به حال همچین طرز تفکری تو جامعه مون تاسف خورد .

دوباره بحث رنگی! اولا: کسانی که فحش می دهند آدم های ضعیف و بی مقداری هستند و در واقع شدت بیچارگی خود را با فحاشی فریاد می زنند؛ درثانی: بازیکن ملی پوشی که می داند دارد کارش را به خوبی انجام می دهد و کوتاهی نداشته از بی احترامی ها باکی ندارد، او اگر آدم با وجدان و دقیقی باشد خود را در برابر میلیون ها هوادار عاشقی می بیند که حداکثر فقط 100 هزارتای آنها در ورزشگاه ها هستند و ما بقی از سرتاسر دنیا عاشقانه پیگیر موفقیت های تیم ملی کشورشان هستند، چنین ملی پوشی در برابر میلیون ها چشم منتظر که با بردها خندیده و هلهله کرده و با باخت ها اشک ریخته اند، نمی تواند بی تفاوت باشد و بگوید حالا که این صد نفر فحاشی کردند پس همه ایرانیان در کل دنیا فحاشی کرده اند و دیگر لیاقت ندارند کاری برای آنها انجام بدهم!!
من حرفتون رو قبول دارم ولی تماشاگر فوتبال ما که طرفدار یک تیم خاص هستن (کلی نمیگم ولی درصد بالایی اینطور هست ) اگه تیم ملی ببره خوشحال میشن ولی از اینکه فرهاد مجیدی گل بزنه خوشحال نمیشن ! از اینکه علی کریمی بزنه خوشحال نمیشن . همیشه حرفشون این بوده که تیم ملی با گل بازیکن ما بازی رو برد ، تازه اگه روشون میشد تو همون بازی ملی همون بازیکن رو هو می کردند ، همانطور که دیدیم که فرهاد مجیدی تو ورزشگاه آزادی فحش و ناسزا شنید ، هر چند که مجیدی در تیمی بازی می کرد که تیم رقیب پرسپولیس بود و اون تیم عرب بود ، ولی فرهاد مجیدی یک بازیکن ایرانی بود و حداقل 10 دقیقه برای تیم ملی بازی کرده بود ولی تنها جرمش این بود که استقلالی بود ( و این احتمالا برعکس هم بود شاید همین اتفاق پیش میامد ) همه اینها رو گفتم بگم که این حداکثر که میگیم کم هم نیستند !!!
و من با این توضیحاتی که دادم نمی تونم قبول کنم که این حق نمیشه به بازیکن بدیم که ناراحت نشه ! نخواد نباشه ! اگه اینها تعداد کمی هستند پس اینهایی که باید رحمتی رو تشویق کنند کجا هستند ، آیا فقط باید طرفداران استقلال چون الان داره تو استقلال بازی می کنه رحمتی رو تشویق کنند و دیگران سکوت کنند و بگن ما فحش ندادیم پس جزء این دسته نیستیم (منظورم فقط رحمتی نیست هر بازیکن دیگری مثل رحمتی ) اینکه بگیم ا.نها تعداد کمی بودند که فحش دادند و ما خودمون هم هیچ کاری نکنیم چیزی رو درست نمی کنه !

مهدی رحمتی و رحمتی ها (منظورم تمام نام آوران ملی پوش است از مرحوم حجازی و قلیچ خانی و علی پروین و همایون بهزادی و ... بگیر تا علی دایی)، از قِبَل تیم ملی به همه جا رسیده اند و جایی برای منت گذاشتن برای احدی وجود ندارد؛ مخصوصا در دهه اخیر که پول زیادی در فوتبال ترزیق شده و غیر از شهرت و چهره شدن، از نظر مادی نیز بیشترین منفعت نصیب ملی پوشانی که قدری ممتازتر بوده اند شده است؛ بنابراین هرگز مجوزی برای هیچ کس نیست تا تصور کند با رفتنش مشکلی پیش نیامده و دینی به تیم ملی ندارد! قطعا هر خروج خارج از عرفی از تیم ملی محکوم است و ملی پوش مورد نظر هم مدیون خواهد بود! هیچ کس نمی تواند چنین ادعایی مطرح کند که تیم ملی به او مدیون است حتی پرآوازه ترین فوتبالیست های تمام تاریخ فوتبال مان!
من اما نظر دیگری دارم ، اگه رحمتی به این حد رسیده که بتونه توی تیم ملی بازی کنه و مشهور بشه از قبل تیم ملی نبوده ، بلکه لیاقتش رو داشته ، برای اینکه پشتکارش رو داشته ، مگر من نمی تونستم برسم به همچین شهرتی ، ولی چرا نشده ، من قبول دارم که سیستم ناقص ما خیلی از جوون های که حقشون هست به همچین شهرتی برسه رو زیر چرخاش خورد می کنه ، ولی اگه رحمتی تونسته به این مرحله برسه به خاطر لیاقت خودش بوده که اگر همچین لیاقتی رو نداشت الان توی تیم ملی نبود ( هر چند که جو نابسامان ما همه چی رو تحت شعاع قرار میده ) و باز هم میگم این باز نمی تونه باعث بشه منتی رو تیم ملی بزاریم ولی باز میگم در مورد رحمتی به خاطر فقر دروازه بانی منفعت ملی بودن در گرفتن از پول از باشگاه ها فرق چندانی نمی کرد .

و این رو هم من گفتم هیچ بازیکنی نمی تونه هیچ منتی رو تیم ملیش بزاره که من برای تیم ملی بازی کردم ، بلکه این وظیفه اش بوده که بازی کرده ، ولی بازی نکردنش هم دینی رو دوشش نمی زاره !

نتیجه گیری جالبی بود! این که سرمربی تیم ملی حتما بازیکن بهتری سراغ دارد که راحت می گوید برو، استنباط من و شماست؛ قبل از آن خود رحمتی است که کناره گیری اش را اعلام کرده؛ زمانی می توان کی‌روش را مقصر در ناکامی احتمالی دانست که از اساس سید را دعوت نکرده باشد، بنابراین باز هم این رحمتی است که اقدامش قابل دفاع نخواهد بود. هر کس دیگری هم جای کی‌روش بود قبول نمی کرد ملی پوشی بدون مشورت قبلی و بدون طرح مشکلش به یک باره اعلام خداحافظی بکند و آن وقت توقع هم داشته باشد حتما برایش صبر کنند.

مرحمت زیاد.

من هم گفتم کار رحمتی اشتباه هست ولی کیروش اگه مهم بود می تونست با مسامحه بیشتری با رحمتی برخورد کنه و اگه نمی کنه همانقدر که کار رحمتی اشتباه هست کار کیروش هم اشتباه هست !

موفق باشید :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... تماشاچی که با یک یا دو باخت شروع به فحاشی می کنه و تماشاچی که به علت رفتن بازیکن به تیم دیگه به بازیکن فحش میده این فقط مخصوص طرفداران اصفحان نیست طرفدار استقلال هم به خسرو حیدری فحش دادند وقتی سپاهان رفت ...

تماشاگر فوتبال ما که طرفدار یک تیم خاص هستن ... اگه روشون میشد تو همون بازی ملی همون بازیکن رو هو می کردند، همانطور که دیدیم که فرهاد مجیدی تو ورزشگاه آزادی فحش و ناسزا شنید ...

...

سلام و درود مجدد بر فرامرز عزیز

هنوز با بخش هایی از صحبتت حرف دارم ولی دیگر برای پرهیز از اطاله کلام از گفتن آن صرفه نظر می کنم؛ بهتر است اجازه دهیم زمان همه چیز را مشخص کند.

اما مشکل فرهنگی در بین تماشاچیان را قبول دارم؛ موضوع دردآوری که تا کنون ضررهای زیادی به ما وارد آوده و با شیب تندی هم دارد ادامه پیدا می کند متاسفانه؛ آنهایی هم که باید در گفتار و کردارشان فرهنگ سازی بکنند بعضا کار را بدتر می کنند و هیزم آور این شعله می شوند ...

پ.ن: فرهاد مجیدی را هم دوست داریم، شاید اگر بیشتر قدر خودش را دانسته بود و بهترین سال های فوتبالش را در امارات و قطر تلف نکرده بود الان تعداد بازی ملی اش دست کم به 100 رسیده بود ...

ارادت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست خوبم Il Capitano عزیز، ببخشید اگر وارد صحبت شما می شوم.

چند جمله از صحبت تان قابل بحث هست که دقیقا از نوشته خودتان نقل می کنم:

اگر چه این حرف هایی که قصد دارم ذیلا اشاره کنم تکراری به نظر می رسد، ولی گاهی اوقات تکرار یک سری قواعد و اصول بد نیست:

از نظر من - به عنوان یک هوادار تیم ملی- علی کریمی/وحید هاشمیان/فرهاد مجیدی/سید مهدی رحمتی و هر بازیکن دیگری حق ندارد برای تیم ملی کشورش شرایط تعیین کند حتی اگر کاملا در دلخور شدن از بی مهری ها و کم توجهی ها خود را محق بداند یا حقیقتا محق باشد؛ این صحبتی که فرموده اید کسی به کتاره گیری وحید هاشمیان در زمان سرمربی گری بلاژویچ و علی کریمی در زمان سرمربی گری علی دایی نپرداخت، درست نیست، اتفاقا انتقادات زیادی در محافل ورزشی و رسانه ها مطرح شد و علیرغم مشکلات ودلخوری هایی که این دو هم داشتند ولی موضوع ملی موضوع علیحده ای است؛ وقتی کسی به تیم ملی دعوت می شود ولو بازی هم نکند چون عملا نماینده ای از یک ملت بسیار بزرگ محسوب می شود، وظیفه دارد به پاسداری از منافع ملی تا پای جان مشارکت فعال داشته باشد؛ حالا اگر این بازیکن - هر که می خواهد باشد!- بنابه دلایل شخصی (غیر از مصدومیت و اضطرارهایی مانند آن) از سربازی برای کشورش خودداری کند، شرط وفا را به جا نیاورده و مدیون مردم کشورش خواهد بود.

اما چیزی که این دو روز ذهنم را مشغول کرده این است که بدانیم سید مهدی رحمتی انتظار داشته اعلام کناره گیری اش از تیم ملی از طرف یک سرمربی همچون کارلوس کیروش - که سابقه او نشان داده با هیچکس تعارف ندارد و قبلا با نام های بس پرآوازه تر از او هم مثل نیستلروی و روی کین در منچستر از روی مسامحه و مماشات برخورد نکرده - چه نوع واکنشی داشته باشد؟

.

ممنون از پاسختون

البته من همچنان اعتقاد دارم که در قضیه کریمی و هاشمیان این هجمه به وجود نیومد. ..من اون موقع ها هم در فروم ها و محیط مجازی حضور داشتم.
حتی در روزنامه ها و سایت ها هم همین طور...حالا چطور شما می فرمایید اون موقع هم انتقادات زیادی مطرح شد من در عجبم.در مورد وحید هم همین طور.
نمیدونم چرا وقتی این صحبت ها مطرح میشه صحبت ها ما رنگ و بوی رنگی میگیره از نظر شما.مهدی رحمتی پرسپولیسی هم بود هم میگفتم همین ها رو.

در مورد کیروش....فکر نمیکنم آقای کیروش کوچکترین نقشی در نیمکت نشینی روی کین و نیستلروی داشته!!! اصولا آلکس فرگوسن نقش دوم رو ایفا نمیکرده در این تصمیمات و نقش اصلی رو ایفا میکرده . و کیروش اصولا در این نوع تصمیم گیری چندان کاره ای نبوده.نهایت با ایشون مشورت شده. در همین حد.

ارادت فراوان!

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ادب مرد به ز بردن اوست!

1- دربی تهران؛ نمایش 76ام. آخرین حلقه اتصال توده با فوتبالفارسی در روزهای فوتبال گریزی. بیایید این‌بار به جای ستاره‌ها از خودمان حرف بزنیم. ما که در طول سال فحش به فوتبال می‌دهیم و دلِ خوشی از آن نداریم چه می‌شود که جمعه‌های دربی یک چیزی آن ته دل‌مان تکان می‌خورد که کاش «ما» ببریم. ما؟ همان‌‌هایی که به ورزشگاه می‌رویم تا علیه «آن‌ها» داد بزنیم. ما علیه آن‌ها. به اضافه شیپور و عربده و البته فحش. کجا؟ آزادی. چه اسم با مسمایی!

2- رادیکال‌ها. ساکنین ازلی و ابدی طبقه دوم که ویلان ویران از بیدارخوابی شبانه روز قبل در اتوبوس از دورترین جای ممکن به زمین چمن نگاه می‌کنند. بین‌شان حتی می‌توان لهجه‌ها و زبان‌های از یاد رفته را پیدا کرد. فوتبال اگر رفیقی داشته باشد همین‌ها هستند و نشان رفاقت نه جای زخم دشنه، که رد فنس روی صورت است. تا حالا جلوی دوربین برنامه نود کله‌ات را به فنس کوبیده‌ای؟ آخرین بار که برای تیمت گریه گردی کی بود...؟

3- روزهایی که تماشای دربی یک تجربه خانوادگی و دوستانه‌ی لذت‌بخش بود باید از روزگارمان «بک‌آپ» می‌گرفتیم تا امروز به آن روزها «ریستور» کنیم. بیشترِ ما حالا تمایل غریبی به خشونت داریم. از کری‌خوانی «تمیز» همان‌قدر نشان مانده که از شعارهای بی «کاف» در استادیوم. کافی است که تیمی موقعیتی را از دست بدهد و طرفدارانش در واکنشی به شدت طبیعی بگویند «وااای...». پاسخ طرف مقابل فریاد دسته جمعی و هماهنگ شنیع‌ترین کلمه‌ای است که در طول زندگی‌شان آموخته‌اند.

4- اتفاقات فردا – خیلی – قابل پیش‌بینی نیست اما بی‌گمان معنادارترین صحنه‌ی دربی لانگ‌شاتی خواهد بود که «قاچ» خالی از تماشاگر روبروی جایگاه در طبقه دوم را نشان خواهد داد. جایی که آبی‌ها و قرمزها تا حد امکان از هم دور نگه داشته شده‌اند تا لابد خون از بینی کسی چکه نکند. و از این رو معنادار که همین ورزشگاه پیر روزی را در 29 سال پیش گذرانده که در آن بیشتر از 120 هزار نفر آدم گوش تا گوش خط زمین - بله؛ خوشبختانه عکس و فیلم این یکی موجود است – نشسته بوده‌اند و حتی با برد آبی‌ها با تک گل دقایق آخر، ناگهان هیچ اتفاقی نیفتاده. یکی بیاید بررسی کند که چرا وقتی این‌ها را می‌خوانیم آن‌قدر دور به نظر می‌رسد که فکر می‌کنیم قصه‌ای از هزارویک شب خوانده‌ایم.

5-الهه فوتبال فردا هم عدالت را رعایت خواهد کرد و همه‌مان به یک اندازه حرص و فحش خواهیم خورد اما این تساوی دلیل نمی‌شود فوتبال را عرصه چپگرایی بدانیم. فاصله طبقاتی سکونشینان با ستاره‌های روی چمن حتی اگر از فاصله آن‌‌ها با ستاره‌های آسمان هم بیشتر باشد ایرادی ندارد. آن‌ها، به هر حال، بازیگران اصلی نمایش بزرگ هستند و لابد وقتی که شما می‌توانید در نمایشی بازی کنید که همه‌ی مردم یک کشور را درگیر خودش می‌کند، هرچه بگیرید نوش‌تان است. فراموش نکنیم که زمانی در کلوزیوم‌ها نمایش بر سر جان آدمی‌زاد بود و ما آنجا نبودیم تا درباره‌ی لیاقت و عدالت سخنرانی کنیم. گلادیاتورها خون می‌ریختند تا درام شکل بگیرد. و ما امروز فوتبال را داریم. باید به خاطر این پیشرفت صلح‌طلبانه از نوع بشر ممنون باشیم.

6- شنیدم که بعضی جاهای متن را که می‌خواندید گفتید لذت دربی به همین چیزهایش است. نه دوستان؛ ادب مرد به ز «بردن» اوست.

7-مساوی دشمن مردم است.

پ ن : قشنگ گفت... ایکاش میشد...

بالا