• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دیشب تو نود عابدینی اومد رو خط و جواب خیالات واهی رو داد که اصلا همچین چیزی نبوده و گفت به فردوسی پور یادتون باشه دقایق آخر یه موفعیت صددرصدو تیم 9 نفره داشت و توصیه هایی هم برای فتح الله زاده داشت که نکن آقا.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرزاد جان با همه صحبتهام موافقم ، ولی با این یه تیکه به شدت مشکل دارم .
و ضمنا یه سوال هم دارم تقسیم عادلان بودجه و سرمایه یعنی چی ؟ یعنی مثلا اگر شخص من با سعی و تلاش و یا اصلا با رابطه هام تونستم سرمایه ای به دست بیارم اونوقت باید بیام این رو تقسیم کنم با مثلا شخص شما ؟
و اونوقته که شما به جای اینکه بری تلاش کنی و حتی رابطه برقرار کنی راه به راه باید پلتیک ژورنالیستی بزنی که ما نداریم و تو دارا؟ و جنگی راه بندازی که در حق من جفا شده ؟
عزیزم تو هم میتونی از رابطه هات استفاده کنی ، کلی هم که ادعای تفکر اقتصادی داری. مگه جلوی شما رو گرفتن . بفرمایید این گوی و این میدان والا اینکه همش غر بزنیم و از نداری خودمون بگیم که دیگه بحث میشه چیز دیگه ای فرزاد جان.

درود بر ساسان عزیز

البته مقصود من از بودجه برابر چیز دیگه ای بود ساسان جان ، فرض کنید الان اول فصله و بطور مثال سازمان تربیت بدنی هم عنوان کرده مثلا یکی 5 میلیارد برای استقلال و پرسپولیس بودجه تخصیص داده شده ، آیا همون وقت هم این مبالغ به حساب باشگاهها واریز میشه ؟ خیر ! اول فقط این داستان حالت یک وعده رو داره که کی اش با خداس .. و کی بتونه چقدرش رو زودتر بگیره هم نقش بسیار پر رنگی داره قطعا ،حالا فصل نقل و انتقالات هم شروع شده و یکسری بازیکن تاپ هم میخوان زودتر تکلیف خودشون رو روشن کنن و مدیر عامل ها فقط و فقط مشغول مزاکره و زبون بازی و وعده برای نرم کردن بازیکنان انتخابی خودشون هستن ، حالا یهو این وسط یک بازیکنی که استقلال باهاش شونصد بار مزاکره کرده و تا پای قرارداد رفته یهو با تیم حریف قرارداد امضا میکنه و داستان به همین جا ختم نمیشه و اون تیم با چند بازیکن تاپ و مطرح دیگه هم هم قرارداد میبنده ، اول این شائبه بوجود میاد که حتما زودتر پولش رو از سازمان گرفته چون این طرف عنوان شده قرارداد هم با خیلی ها بدون پول بستن و نه یک ریال تاحالا دادن نه گرفتن .

روال روتین و روی کاغذ این دو باشگاه باید بر این منوال باشه که با بودجه ای که بهشون داده میشه و فوقش با اسپانسر ها و فروش محدود محصولات با سقف قراردادهائی محدود تیم رو بگردونن اون بندی که شما میگی و همه هم میدونیم که استفاده از رابطه ها واینهاست حداقل جزو قوانین نانوشته تیمداری دولتی محسوب میشه ، اینکه مثلا من با توجه به شغلی که سابق داشتم صد نفر آشنا داشته باشم و با چهار تا تلفن بتونم امکانات فوق العاده ای رو مهیا کنم مگه اسمش میشه پر تلاش تر بودن ، خب ! شاید من اون صد تا آشنا رو نداشته باشم شش برابر هم بیشتر سعی و تلاش کنم ولی قطعا کمتر به نتیجه میرسم ، اونوقت تکلیف چیه برادر من ؟

درسته ! فتح ا... زاده نبرد مقابل رو باخته ولی در جدالی نابرابر پس به جنگ سرد روی میاره تا بنوعی افکار عمومی رو به سمت مظلوم تر بودنش در مقابله با رویانیان دربیاره و یا شایدم با راه انداختن جنگی زرگری دست باز رویانیان رو تا جای ممکن ببنده و از رابطه های مخفی خودش برای جلو زدن استفاده کنه

البته شایدم واقعا تئوری شما درست باشه و این دستاوردها در بستری یکسان و باتوجه به برتری های محسوس و نامحسوس رقیب حاصل شده باشه
صد البته ما فقط میتونیم در این زمینه گمانه زنی کنیم .

درکل مخلصم ..

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این مصاحبه ها و جوابیه ها اگه زودتر به پایان نرسه احتمالا باعث میشه دربی کمی چاشنی خشونت پیدا کنه و در روی سکو ها هم الفاظ بسیار زشتی زده بشه.

بهتره زودتر قضیه جمع بشه.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
این مصاحبه ها و جوابیه ها اگه زودتر به پایان نرسه احتمالا باعث میشه دربی کمی چاشنی خشونت پیدا کنه و در روی سکو ها هم الفاظ بسیار زشتی زده بشه.

موافقم...

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

علی آقا این هم خبر جدید که دیگه کت همه خبرا رو از پشت بسته . جالبه باز هم توش آقای فتح اله زاده به تیکه پرونی هاش ادامه میده.

فتح الله زاده: به رویانیان زنگ می زنم و نمی گذارم برود
لیگ برتر - علی فتح الله زاده می گوید نمی گذارد رقیبش در پرسپولیس از این تیم جدا شود.

علی فتح الله زاده مدیر استقلال در گفت و گو با خبرآنلاین ؛ درباره دلخوری محمد رویانیان و جدایی احتمالی او از پرسپولیس گفت:« من که نمی گذارم او به این سادگی ها از فوتبال برود. به رغم همه شوخی ها و کل و کل هایی که با هم داشتیم ، رویانیان یکی از دلسوزترین و زحمتکش ترین مدیران سال های اخیر پرسپولیس و ورزش ایران است. فوتبال از رفتن او ضرر می کند. او با برنامه های اقتصادی اش توانسته گام های بزرگی برای پرسپولیس بردارد.»
فتح الله زاده ادامه می دهد:«قرار بود صبح امروز با ما بیاید تا با هم به نهاد ریاست جمهوری برویم. بحث مان هم بر سر گرفتن سند ورزشگاه های تمرینی مان بود اما نیامد. چند ساعت بعد هم که خبر استعفایش را شنیدم. از ظهر که این خبر را شنیدم شوکه شدم . در تلاشم که پیدایش کنم . حالا این قدر تماس می گیرم تا پیدایش کنم. باید با او حرف بزنم . مطمئن باشید نمی گذارم از پرسپولیس برود. من را که می شناسید ، الان چنان مخش را می زنم تا بماند که یاد بگیرد چطور با کمترین پول قرارداد بازیکنان را می بندم! »
محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس پس از دیدارش با رئیس دفتر رئیس جمهور به طور ناگهانی اعلام کرد می خواهد از همه فعالیت های دولتی اش استعفا بدهد و به عنوان یک پاسدار به ستاد کل نیروهای مسلح برگردد. این اتفاق درست زمانی افتاد که قائم مقام او همراه با علی فتح الله زاده در نهاد ریاست جمهوری حضور داشته تا سند مالکیت قطعی ورزشگاه درفشی فر را برای پرسپولیس بگیرد.

واقعا بس کن آقای فتح اله زاده ما نمیخواهیم شما کاری به خوب و بد باشگاهمون داشته باشی . آیا می فهمی؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
بوی یه نبرد خونین میاد.
کاش کمی عقل بر احساسات غلبه کنه.
فکر کنم بازی 73 تکرار بشه با این وضعیت. جنگ تو تماشاگرها خیلی وقت بود نبود ولی با این اوضاع دور از ذهن نیست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کفاشيان: از بهروان خواستيم ليگ آزادگان را هم بپذيرد

ه نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، در ابتداي مراسم توديع و معارفه بهروان و تاج، که در آن علي کفاشيان، مهدي محمدنبي، سيدمحمدهادي آيت الهي، مهدي تاج، غلامرضا بهروان ، علي کاظمي، غلامرضا بهروان و تاج حاضر بودند، کفاشيان رييس فدراسيون ضمن خير مقدم به اعضاي شرکت کننده در جلسه گفت: نشست امروز بهانه اي براي تشکر از زحمات غلامرضا بهروان و معرفي مهدي تاج است. عضويت بهروان در هيات رئيسه فدراسيون فوتبال و هيات فوتبال استان مازندران باقي است و از ايشان خواسته ايم مسئوليت سازمان ليگ آزادگان را هم بپذيرند و از تاج خواستيم که مجددا به خانواده ما اضافه شود که ايشان هم پذيرفتند. البته در اين بين جا دارد از زحمات شبانه روزي علي کاظمي دبير سازمان ليگ برتر به خاطر تلاش هاي چندين ساله اش تشکر کنم و کماکان ايشان عهده دار مسئوليت خود در سازمان ليگ برتر هستند.

کفاشيان در ادامه گفت: سازمان ليگ برتر هميشه درگير مسائل بسيار زيادي بوده اما تمام روساي آن از عزيزاله محمدي ، غلامرضا بهروان و در آينده مهدي تاج بايد تمام تلاششان را در جهت سازماندهي منظم مسابقات، تغييرات در آيين نامه ها ، صدور مجوز ليگ هاي حرفه اي و آکادمي باشگاههاي ليگ برتر به کار بسته و ببندند.

رئيس فدراسيون ضمن تشکر از زحمات غلامرضا بهروان از وي خواست تا کماکان حمايت هاي خود را از سازمان ليگ برتر ادامه دهد. همچنين رئيس فدراسيون فوتبال به محمدرضا تهراني مسئول جديد روابط عمومي سازمان ليگ برتر تبريک گفت و در پايان احکام صادر شده اهدا شد.

پ.ن : من الان متوجه نشدم...مگه بهروان رو ظاهرا برای این استعفا ندادن که دو شغله هست؟؟؟؟

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام خدمت دوستان

از صحبت های بسیار خوب و متین نوشته شده توسط دوستان خوبم علی، ساسان، زئوس، فرزاد، آرین، Il Capitano استفاده کردم.

نمی دانستم که چنین تاپیکی هم موجود هست در تالار فوتبال.

وقتی فضای بحث مناسب باشد آدم رغبت برای گفتگو خواهد داشت؛ در غیر این صورت صرف طعنه زدن های کل کل گونه و من بردم و تو باختی نتیجه ای جز اتلاف وقت ندارد ...

Last edited:

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
موضوع این تاپیک در مورد بازیکن های پروازی است که هر فصل و یا هر نیم فصل سر از یه تیم تازه در میارن.
من پرسپولیس رو دوست داشتم. الان؟ نه دیگه الان برام تفاوتی نمیکنه. چون بازیکنی که ذاتا پرسپولیسی باشه توش کمه. پرسپولیس امسال ( بعنوان مثال ) ترکیبی از بازیکنان همه تیمهاست و این نوع آرایش برام چنگی به دل نمیزنه.
علتش هم اینه که هیچ تیمی نمیاد از جوانان و نوجوانان تیمهای باشگاهی خودش بازیکن بیاره .
بطور کلی در لیگ فعلی ایران تیم یکدست با بازیکنان اختصاصی ندارم. نظر شما تو این مورد برام قابل استفاده خواهد بود.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899

اول باید مشخص بشه که این الفاظ زشت خودجوش ارائه می شه یا نه. نمی شه که چند ده نفر هم یک دفعه به ضرر یکی شر و ور بسازن و از بقیه بخوان تکرار کنند. متاسفانه هزار جور طعنه و کنایه هم داریم می شنویم بعد مدیران مصاحبه می کنند یا ما با هم دوستیم. تو هیچ کجا تو سطح مدیریتی چنین جو سازی هایی رو شاهد نیستیم و اگه هم باشه تو سکوها نمی بینیم.
تا دوهه قبل بعضی بازی های استقلال و پرسپولیس پشت سر هم تو آزادی برگزار می شد. یعنی پرسپولیس ساعت 4 بازی داشت و استقلال ساعت 6 و هیچ اتفاقی نمی افتاد. ولی الان تو هر بازی چه ببری و چه ببازی کلی حرف رکیک می شنوی. بیشتر این الفاظ هم مستقیما از روبروی جایگاه شنیده می شه. از طرف یه عده آدم بااصطلاح قلچماق که به بازیکن های خودی هم رحم نمی کنن.
کاش کسی واسه مربی تیم مورد علاقه من توضیح می داد که نیامدن مردم به ورزشگاه ها هزار دلیل دیگر هم به غیر از مسائل اقتصادی دارد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اول باید مشخص بشه که این الفاظ زشت خودجوش ارائه می شه یا نه. نمی شه که چند ده نفر هم یک دفعه به ضرر یکی شر و ور بسازن و از بقیه بخوان تکرار کنند. متاسفانه هزار جور طعنه و کنایه هم داریم می شنویم بعد مدیران مصاحبه می کنند یا ما با هم دوستیم. تو هیچ کجا تو سطح مدیریتی چنین جو سازی هایی رو شاهد نیستیم و اگه هم باشه تو سکوها نمی بینیم.
تا دوهه قبل بعضی بازی های استقلال و پرسپولیس پشت سر هم تو آزادی برگزار می شد. یعنی پرسپولیس ساعت 4 بازی داشت و استقلال ساعت 6 و هیچ اتفاقی نمی افتاد. ولی الان تو هر بازی چه ببری و چه ببازی کلی حرف رکیک می شنوی. بیشتر این الفاظ هم مستقیما از روبروی جایگاه شنیده می شه. از طرف یه عده آدم بااصطلاح قلچماق که به بازیکن های خودی هم رحم نمی کنن.
کاش کسی واسه مربی تیم مورد علاقه من توضیح می داد که نیامدن مردم به ورزشگاه ها هزار دلیل دیگر هم به غیر از مسائل اقتصادی دارد.

روز خوش

نمیشه 100% استفاده از الفاظ زشت رو تعمیم داد به این که خود جوش نیست.
در بسیاری از مواقع ممکنه توسط لیدر ها سازماندهی بشه ولی در بسیاری از موارد واقعا خود جوش هست چنانچه در قضیه توهین های اخیر من خودم در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی شاهد بودم که الفاظ ساخته میشد و قرار گذاشته میشد تا اون ها رو در استادیوم شعار بدن .به هر حال هواداری که در سرما میاد ورزشگاه هیچ امکاناتی هم نیست و فرهنگ سالمی هم وجود نداره به صورت خود جوش ممکنه همراه با یه جریانی بشه که شاید مبداء و شروع کننده ش هم لزوما خودش جوش نباشه....10 نفر شروع میکنن به شعار سر دادن و بقیه همراه میشن....به همین سادگی
دیگه به فرهنگ هر طرف برمیگرده که با اون جریان همراه بشه یا خیر....بعضی اوقات هم هوادار تحت تاثیر قرار میگیره
یکی از هوادارا تعریف میکرد که وقتی در یک بازی اخیر در استادیوم حاضر نشده شعار بده پاکت حاوی پوست تخمه از سمت یک لیدر به سمت صورتش پرتاب شده.
به نظرم بیشتر... شعار هایی که به جریانات درون تیمی مربوط میشه خود جوش نیست.مگه در مواردی که یه بازیکن یا مربی از سال های دور تا الان محبوب باشه و همیشه تشویق بشه.
در مورد نیامدن مردم به ورزشگاه هم به نظر من سرما و قیمت بلیت تاثیر کمی داره.
و در آخر...هرگونه تشویقی باید خود جوش باشه...این که شخصی به نام لیدر هوادار رو مجبور به تشویق کنه فقط در فوتبال ایران اتفاق می افته.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
منفور ترین تیم : منچستر یونایتد - منچستر سیتی -چلسی -پرسپولیس -لیورپول- و ...
منفورترین بازیکن : په په - نور محمدی - دایسلر - لام - فلینی - ماتراتزی- ریبری- محسن خلیلی - (از دوستانی که اسمشون جا موند رسما عذر خواهی میکنم )
منفورترین تیم ملی : عربستان از عمق وجود - بحرین + تیم های حاشیه خلیج فارس - آلمان - فرانسه 98 - و ...

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
روز خوش

نمیشه 100% استفاده از الفاظ زشت رو تعمیم داد به این که خود جوش نیست.
در بسیاری از مواقع ممکنه توسط لیدر ها سازماندهی بشه ولی در بسیاری از موارد واقعا خود جوش هست چنانچه در قضیه توهین های اخیر من خودم در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی شاهد بودم که الفاظ ساخته میشد و قرار گذاشته میشد تا اون ها رو در استادیوم شعار بدن .به هر حال هواداری که در سرما میاد ورزشگاه هیچ امکاناتی هم نیست و فرهنگ سالمی هم وجود نداره به صورت خود جوش ممکنه همراه با یه جریانی بشه که شاید مبداء و شروع کننده ش هم لزوما خودش جوش نباشه....10 نفر شروع میکنن به شعار سر دادن و بقیه همراه میشن....به همین سادگی
دیگه به فرهنگ هر طرف برمیگرده که با اون جریان همراه بشه یا خیر....بعضی اوقات هم هوادار تحت تاثیر قرار میگیره
یکی از هوادارا تعریف میکرد که وقتی در یک بازی اخیر در استادیوم حاضر نشده شعار بده پاکت حاوی پوست تخمه از سمت یک لیدر به سمت صورتش پرتاب شده.
به نظرم بیشتر... شعار هایی که به جریانات درون تیمی مربوط میشه خود جوش نیست.مگه در مواردی که یه بازیکن یا مربی از سال های دور تا الان محبوب باشه و همیشه تشویق بشه.
در مورد نیامدن مردم به ورزشگاه هم به نظر من سرما و قیمت بلیت تاثیر کمی داره.
و در آخر...هرگونه تشویقی باید خود جوش باشه...این که شخصی به نام لیدر هوادار رو مجبور به تشویق کنه فقط در فوتبال ایران اتفاق می افته.

ممنون از نظرتون ...
تو آزادی معمولا در جایگاه یا حتی طبقه دوم کسی جون تشویق کردن نداره. لیدرهای قدیمی یا بوقچی ها هر چقدر تهییج می کنن بازم فایده نداره. اکثرا یه بسته تخمه ای چیزی میارن و دوست دارن کسی کاری به کارشون نداشته باشه. البته بعضی از همین ها اگه آب گیرشون بیان ماهی گیرهای خوبی هستن. اون طرف اوضاع روبرو جایگاه فرق می کنه. محکوم به تشویق کردنی که لزوما چیز بدی هم نیست. ولی بعضا رفتارهایی می بینی که ترجیح می دی قید ورزشگاه رو بزنی. در یکی از بازی ها هنگام برگشت از تونل پدری رو دیدم که گوش های بچه شو گرفته بود. مسلمه که این نه خودش و نه بچه ش دیگه ورزشگاه نمیان. متاسفانه حتی در حالت عادی و خوش خوشانه باز هم شعار و شعرها مضمون زشتی دارد که اگه فرزند یا برادر کوچک تان درباره ش از شما سوال بپرسه شما جوابی برایش ندارید.
...
البته این حرف ها اظهرمن الشمسه. هیچ راه حلی هم فعلا وجود نداره. این حرف ها هم به خاطر این بود که گفته شد اگه بحث ها پایان نگیره شاهد توهین و الفاظ رکیک هستیم. من فقط نظرم این بود که پایان هم بگیره و مدیران و مربیان و لیدرهای دو تیم روی هم رو ببوسن باز هم شاهد الفاظ ناشایست خواهیم بود. همین

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
البته این حرف ها اظهرمن الشمسه. هیچ راه حلی هم فعلا وجود نداره. این حرف ها هم به خاطر این بود که گفته شد اگه بحث ها پایان نگیره شاهد توهین و الفاظ رکیک هستیم. من فقط نظرم این بود که پایان هم بگیره و مدیران و مربیان و لیدرهای دو تیم روی هم رو ببوسن باز هم شاهد الفاظ ناشایست خواهیم بود. همین

بله متاسفانه کار از کار گذشته....مخصوصا در دربی تهران دیگه نباید شاهد احترام متقابل در استادیوم باشیم...
ولی خب به این التهاب دامن زده شد و قضیه رو بدتر کرد...چنانچه قبلا من یادم نمیاد حتی در دو سه سال اخیر در دربی ها به مدیر عامل های دو تیم توهین بشه ..ولی الان...
به کجا میخوایم برسیم تو این فوتبال ...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بله متاسفانه کار از کار گذشته....مخصوصا در دربی تهران دیگه نباید شاهد احترام متقابل در استادیوم باشیم...
ولی خب به این التهاب دامن زده شد و قضیه رو بدتر کرد...چنانچه قبلا من یادم نمیاد حتی در دو سه سال اخیر در دربی ها به مدیر عامل های دو تیم توهین بشه ..ولی الان...

تایید میشه
حتی اگه این دربی برنده ای نداشته باشه بازم شاهد توهین ها و الفاظ رکیک خواهیم بود

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

درود

به همونجايي كه جامعه از ما انتظار داره... رسيدن به مراتب موفقيت، ولو با رد شدن از روي جنازه رقيب... موفق بودن در جامعه اين روزهاي ايران ارزشه برادر... چطور موفق شدن اهميتي نداره... دريغ...

پاينده باشيد

بالا