دیشب تو نود عابدینی اومد رو خط و جواب خیالات واهی رو داد که اصلا همچین چیزی نبوده و گفت به فردوسی پور یادتون باشه دقایق آخر یه موفعیت صددرصدو تیم 9 نفره داشت و توصیه هایی هم برای فتح الله زاده داشت که نکن آقا.
فرزاد جان با همه صحبتهام موافقم ، ولی با این یه تیکه به شدت مشکل دارم .
و ضمنا یه سوال هم دارم تقسیم عادلان بودجه و سرمایه یعنی چی ؟ یعنی مثلا اگر شخص من با سعی و تلاش و یا اصلا با رابطه هام تونستم سرمایه ای به دست بیارم اونوقت باید بیام این رو تقسیم کنم با مثلا شخص شما ؟
و اونوقته که شما به جای اینکه بری تلاش کنی و حتی رابطه برقرار کنی راه به راه باید پلتیک ژورنالیستی بزنی که ما نداریم و تو دارا؟ و جنگی راه بندازی که در حق من جفا شده ؟
عزیزم تو هم میتونی از رابطه هات استفاده کنی ، کلی هم که ادعای تفکر اقتصادی داری. مگه جلوی شما رو گرفتن . بفرمایید این گوی و این میدان والا اینکه همش غر بزنیم و از نداری خودمون بگیم که دیگه بحث میشه چیز دیگه ای فرزاد جان.
این مصاحبه ها و جوابیه ها اگه زودتر به پایان نرسه احتمالا باعث میشه دربی کمی چاشنی خشونت پیدا کنه و در روی سکو ها هم الفاظ بسیار زشتی زده بشه.
بهتره زودتر قضیه جمع بشه.
رویانیان در پرسپولیس میماند
اینهم حاشیه ها :
قلعهنویی: رویانیان یکی از بهترین مدیران پرسپولیس بود/ باید اهل فن به فوتبال بیایند
ایسنا - شیرینی: دوستان زود خوشحالی نکنند!/قلعهنویی به حاشیههای تیم خودش و مسئله بازوبند برسد
ایسنا - باشگاه استقلال: آقای شیرینی دارید میآیید یا میروید؟/ از چه چیزی ناراحت هستید؟
پ ن : ما هم که جیگر ... :thumbsdow
این مصاحبه ها و جوابیه ها اگه زودتر به پایان نرسه احتمالا باعث میشه دربی کمی چاشنی خشونت پیدا کنه و در روی سکو ها هم الفاظ بسیار زشتی زده بشه.
بهتره زودتر قضیه جمع بشه.
اول باید مشخص بشه که این الفاظ زشت خودجوش ارائه می شه یا نه. نمی شه که چند ده نفر هم یک دفعه به ضرر یکی شر و ور بسازن و از بقیه بخوان تکرار کنند. متاسفانه هزار جور طعنه و کنایه هم داریم می شنویم بعد مدیران مصاحبه می کنند یا ما با هم دوستیم. تو هیچ کجا تو سطح مدیریتی چنین جو سازی هایی رو شاهد نیستیم و اگه هم باشه تو سکوها نمی بینیم.
تا دوهه قبل بعضی بازی های استقلال و پرسپولیس پشت سر هم تو آزادی برگزار می شد. یعنی پرسپولیس ساعت 4 بازی داشت و استقلال ساعت 6 و هیچ اتفاقی نمی افتاد. ولی الان تو هر بازی چه ببری و چه ببازی کلی حرف رکیک می شنوی. بیشتر این الفاظ هم مستقیما از روبروی جایگاه شنیده می شه. از طرف یه عده آدم بااصطلاح قلچماق که به بازیکن های خودی هم رحم نمی کنن.
کاش کسی واسه مربی تیم مورد علاقه من توضیح می داد که نیامدن مردم به ورزشگاه ها هزار دلیل دیگر هم به غیر از مسائل اقتصادی دارد.
روز خوش
نمیشه 100% استفاده از الفاظ زشت رو تعمیم داد به این که خود جوش نیست.
در بسیاری از مواقع ممکنه توسط لیدر ها سازماندهی بشه ولی در بسیاری از موارد واقعا خود جوش هست چنانچه در قضیه توهین های اخیر من خودم در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی شاهد بودم که الفاظ ساخته میشد و قرار گذاشته میشد تا اون ها رو در استادیوم شعار بدن .به هر حال هواداری که در سرما میاد ورزشگاه هیچ امکاناتی هم نیست و فرهنگ سالمی هم وجود نداره به صورت خود جوش ممکنه همراه با یه جریانی بشه که شاید مبداء و شروع کننده ش هم لزوما خودش جوش نباشه....10 نفر شروع میکنن به شعار سر دادن و بقیه همراه میشن....به همین سادگی
دیگه به فرهنگ هر طرف برمیگرده که با اون جریان همراه بشه یا خیر....بعضی اوقات هم هوادار تحت تاثیر قرار میگیره
یکی از هوادارا تعریف میکرد که وقتی در یک بازی اخیر در استادیوم حاضر نشده شعار بده پاکت حاوی پوست تخمه از سمت یک لیدر به سمت صورتش پرتاب شده.
به نظرم بیشتر... شعار هایی که به جریانات درون تیمی مربوط میشه خود جوش نیست.مگه در مواردی که یه بازیکن یا مربی از سال های دور تا الان محبوب باشه و همیشه تشویق بشه.
در مورد نیامدن مردم به ورزشگاه هم به نظر من سرما و قیمت بلیت تاثیر کمی داره.
و در آخر...هرگونه تشویقی باید خود جوش باشه...این که شخصی به نام لیدر هوادار رو مجبور به تشویق کنه فقط در فوتبال ایران اتفاق می افته.
البته این حرف ها اظهرمن الشمسه. هیچ راه حلی هم فعلا وجود نداره. این حرف ها هم به خاطر این بود که گفته شد اگه بحث ها پایان نگیره شاهد توهین و الفاظ رکیک هستیم. من فقط نظرم این بود که پایان هم بگیره و مدیران و مربیان و لیدرهای دو تیم روی هم رو ببوسن باز هم شاهد الفاظ ناشایست خواهیم بود. همین
بله متاسفانه کار از کار گذشته....مخصوصا در دربی تهران دیگه نباید شاهد احترام متقابل در استادیوم باشیم...
ولی خب به این التهاب دامن زده شد و قضیه رو بدتر کرد...چنانچه قبلا من یادم نمیاد حتی در دو سه سال اخیر در دربی ها به مدیر عامل های دو تیم توهین بشه ..ولی الان...
به کجا میخوایم برسیم تو این فوتبال ...
بله متاسفانه کار از کار گذشته....مخصوصا در دربی تهران دیگه نباید شاهد احترام متقابل در استادیوم باشیم...
ولی خب به این التهاب دامن زده شد و قضیه رو بدتر کرد...چنانچه قبلا من یادم نمیاد حتی در دو سه سال اخیر در دربی ها به مدیر عامل های دو تیم توهین بشه ..ولی الان...
به کجا میخوایم برسیم تو این فوتبال ...