• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

mzizou10

Registered User
لایک‌ها
0
از کریس رونالدو فوق العاده بدم میاد. هی الکی پاعوض می کنه و تکنیک های الکی استفاده می کنه آخه اگه تکنیک داری باهاش دریبل بزن. در ضمن بارها دیدیم که با همین تکنیک مضخرفش چه قدر توپ لو میده. اون وقت میان به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخابش می کنند. بره گم شو عوضی. این یعنی نهایت تنفر
از منچستر هم بدم میاد چون از همه بازیکناش بدم میاد

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
از کریس رونالدو فوق العاده بدم میاد. هی الکی پاعوض می کنه و تکنیک های الکی استفاده می کنه آخه اگه تکنیک داری باهاش دریبل بزن. در ضمن بارها دیدیم که با همین تکنیک مضخرفش چه قدر توپ لو میده. اون وقت میان به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخابش می کنند. بره گم شو عوضی. این یعنی نهایت تنفر
از منچستر هم بدم میاد چون از همه بازیکناش بدم میاد

حرف دل منو زدی،جدا" که درسته:):):)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فرق ب-کمپلکس و دوپینگ را نمی دانیم
فيروز كريمي پس از حضور در كميته انضباطي به دليل شكايت از محمد مايلي‌كهن با خبرنگاران رو به رو شد و در مورد اين ماجرا توضيحاتي داد.
karimi.JPG

فيروز كريمي پس از حضور در كميته انضباطي به دليل شكايت از محمد مايلي‌كهن با خبرنگاران رو به رو شد و در مورد اين ماجرا توضيحاتي داد. كريمي بر خلاف محمد مايلي‌كهن آرام و بدور از عصبانيت بود و به همين دليل طنز را هم مثل هميشه چاشني جملاتش كرد.

او در مورد دليل حضورش در فدراسيون گفت:«بعد از صحبت‌هاي آقاي مايلي‌كهن شكواييه‌اي تنظيم شد كه به نظر من خارج از مسائل ورزشي بود. اتهام دوپينگ از دو جنبه تشويق اذهان عمومي و تهمت مي‌تواند به مقام قضايي ارجاع داده شود اما آقاي شريفي از ما خواستند كه مسائل ورزشي را خارج از خانواده فوتبال مطرح نكنيم. با اين حال ما به مراجع قضايي هم شكايت برده‌ايم.»سرمربي صباي قم از اينكه چرا اين ادعاها در هفته آخر ليگ مطرح شده و پيش از اين مايلي‌كهن يا كس ديگري در مورد آن صحبت نكرده گلايه كرد و معتقد بود كه اين شيوه رفتار در راستاي تعامل مربيان اصلا صحيح نيست.

كريمي گفت:«من دنبال شكايت كردن و اين جور مسائل نيستم. اما آقاي مايلي‌كهن پيش از اين هم با قلعه‌نويي و دايي درگيري داشته و نشان مي‌دهد مشكل از يك جا نبوده است.»فيروز كريمي در مورد دلايل بيان چنين اظهاراتي از سوي مايلي‌كهن گفت:«نمي‌دانم آقاي مايلي‌كهن به چه شرايطي دچار شده كه اين طور همه را متهم مي‌كند. تهمت زدن مسئله‌ ساده‌اي نيست به خصوص در مورد دوپينگ. ما راه‌هايي داريم كه به راحتي ارتكاب افراد به دوپينگ را آشكار مي‌كند. دوپينگ حتي تا شش ماه قابل پيگيري است و من صراحتا مي‌گويم هر كسي كه مي‌خواهد مي‌تواند بيايد و پيگير اين ماجرا در تيم ما شود.»

كريمي گفت كه در ادوار گذشته نيز چنين ادعاهايي بوده اما ثابت نشده است.«من نمي‌گويم از بازيكنان تيم من سوال شود اما مي‌توانيد از ميرزاپور، آقايي، رزاقي و بقيه بازيكنان كه قبلا شاگرد من بوده‌اند و حالا در سايپا هستند سوال كنيد. موضوع مهم اين است كه ما قدرت تشخيص در موضوع مهمي مثل دوپينگ را نداريم حتي نمي‌توانيم مواد دوپينگ را از ب كمپلكس تشخيص بدهيم مگر اينكه روي شيشه آن بنويسند!»

كريمي معتقد است كه ادعاهاي مايلي‌كهن بيشتر نوعي فرافكني به خاطر شكست سنگين در برابر صبا است. «فكر مي‌كنم اين حرف‌ها توجيه شكست خانگي صبا است. ما در غياب بازيكناني مثل اسدي، نوري، رضايي، كاشي و خيري چهار گل به سايپا زديم. فكر مي‌كنم اين باخت خانگي مي‌تواند موجب متهم كردن ما به تباني هم بشود!»

كريمي در مورد احساس خودش نسبت به اين ماجرا گفت:«من از حرف‌هاي مايلي‌كهن دلخور نيستم. به هر حال باشگاه شكايت كرده و مربي هم در اين جور موارد دخالتي نمي‌كند. اصلا مربي در مورد موضوع تخصصي دوپينگ هم نمي‌تواند دخالتي داشته باشد.به هر حال پزشك تيم ما آماده پاسخگويي در اين مورد است و هر كسي كه لازم باشد مي‌تواند از او سوال كند.

منبع : http://www.goal.com/iran/news/1825/ایران/2009/04/28/1234919/فرق-ب-کمپلکس-و-دوپینگ-را-نمی-دانیم

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1

حرف‌هايم براي ترساندن نبود؛ فقط روي كاغذ برتريم
وقتي برنامه‌ريزي و مديريت نداريم، نمي‌توان توقع "اخلاق" داشت

"فوتبال ما مثل دانشجويي است كه مي‌خواهد از روي ديوار وارد دانشگاه شود!" همه‌ي ما اين جمله معروف صفايي فراهاني را شنيده‌ايم. او هنوز هم معتقد است كه ما فقط در كاغذ فدراسيون برتر آسيا هستيم و بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا و تيم ملي نشان از اين واقعيت تلخ دارد. فوتبال ما يك مديريت ساختارمند مي‌خواهد. آيا با گذشت هشت سال از ليگ به اهداف خود رسيده‌ايم؟ ليگ هسته‌يي از فوتبال است، تا مشكل كل فوتبال حل نشود، مشكل ليگ حل نخواهد شد.

محسن صفايي فراهاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با ابراز تاسف از جايگاه كنوني فوتبال ايران خاطرنشان كرد: ليگ، هسته‌يي كوچك از كل فوتبال است. نمي‌توانيم كل فوتبال را نداشته باشيم اما، يك ليگ خوب داشته باشيم. زماني كه يك ليگ مرتب، منظم و هدفمند داريم كه ريشه درستي داشته و كل فوتبال از پتانسيل درست و استاندارد برخوردار باشد. ولي آيا حالا كل فوتبال ما اين شرايط را دارد؟

وي افزود: زماني كه ليگ قهرمانان آسيا مي‌خواست برگزار شود، گفتم ما مثل دانشجويي هستيم كه مي‌خواهد از ديوار دانشگاه بالا برود. فوتبال ما رتبه 326 را روي كاغذ به دست آورده است اما، ژاپني‌ها واقعا 457 شدند، آقايان واكنش نشان دادند و گفتند كه فراهاني براي ترساندن ما اين حرف‌ها را مي‌زند اما، حالا به خوبي مي‌توان ديد كه بيان آن حرف‌ها، بحث ترس نبوده است. ما حالا داريم نتيجه كار فوتبال را در ليگ داخلي، ليگ قهرمانان آسيا و بازي‌هاي تيم ملي مي‌بينيم. پس وقتي مي‌گويم ما روي كاغذ فدراسيون برتريم و ژاپن در واقع برتر است،‌ بحث ترساندن نيست.

فراهاني با بيان اينكه مديريت فوتبال يك ساختار منسجم مي‌خواهد، تصريح كرد: تنها يك مديريت ساختارمند به ما كمك مي‌كند كه فوتبال موفقي داشته باشيم، در سال 1997 ليگ ژاپن كار خود را با هفت تيم شروع كرد و امروز ليگ ژاپن 18 تيم حرفه‌يي دارد. ايران نيز در هشتمين سال ليگ خود قرار دارد يعني تنها چهار سال با ژاپن فاصله داريم حالا بايد مقايسه كنيم و ببينيم ژاپني‌ها به كجا رسيده‌اند و ما به كجا. با حل كردن مشكل يك بخش كوچك از فوتبال، مشكل فوتبال حل نمي‌شود. مشكل فوتبال را با حرف زدن نمي‌توان حل كرد. اين كار يك برنامه 10 ساله مي‌خواهد. بايد براي باشگاه‌، هيات‌، ليگ و... برنامه‌ريزي هدفمند كرد. بايد ببينيم كه آيا ليگ ايران بعد از هشت سال توانسته به اهداف خود برسد. در آيين نامه ليگ آمده است كه تمام باشگاه‌ها بايد تيم‌هاي پايه داشته باشند اما،‌آيا حالا واقعا باشگاه‌هاي ما تيم‌هاي پايه دارند؟ در آيين نامه آمده باشگاه‌ها بايد زمين تمرين مختص خود داشته باشند، آيا دارند؟ همه اينها در آيين نامه ليگ پيش‌بيني شده است، حالا اگر بعد از هشت سال فاقد اين اصول هستيم، باز جاي بحث دارد.
وي از عملكرد رسانه‌ها نيز انتقاد كرد و به ايسنا گفت: متاسفانه رسانه فقط حاشيه را مي‌بيند اما، آيا درد ما فقط مسايل حاشيه‌يي است. ورزشي نويسان بررسي كنند و ببينند كه چه شده فوتبال ژاپن بدون دردسر به جام جهاني و المپيك مي‌رود اما، حضور در اين رويدادها براي ما آرزوست.

وي تاكيد كرد: تمام مشكلات فوتبال نشان مي‌دهد كه ما برنامه‌ريزي نداريم و تا زماني كه مشكل برنامه‌ريزي حل نشود، مشكل فوتبال حل نخواهد شد. مديران ما درگير امروزند، آنها فقط امروز را مي‌بينند نه 10 سال ديگر را و هيچ مقامي هم از مدير نمي‌خواهد كه برنامه 10 ساله بياورد. همه دوست دارند كه تيم امروز به جام جهاني برود و بگويند ما اين كار را كرديم. كاري ندارند كه چه بلايي سر فوتبال ما مي‌آيد. ما قبلا در جام جهاني بوده‌ايم آيا به اين معني است كه ما به عرش فوتبال رسيده‌ايم و يا انگلستان كه نتوانست به جام ملت‌هاي اروپا راه يابد، در قعر فوتبال دنياست.

فراهاني تاكيد كرد: اگر به اصل موضوع نپردازيم فقط وقت‌مان را تلف كرده‌ايم، به همين دليل است كه من زماني نمي‌گذارم كه مسايل فوتبال و ليگ را پيگيري كنم. وقتي مي‌دانم در فوتبال ما هيچ چيزي وجود ندارد دليلي نمي‌بينم كه داخلش را بگردم تا شايد چيزي پيدا شود. اگر مي‌دانستم كه بررسي‌هاي ما تاثيرگذار است فكر مي‌كردم، بررسي مي‌كردم و راهكار ارايه مي‌دادم.

وي درباره مسايل و مشكلات فرهنگي به وجود آمده در ليگ هشتم نيز به ايسنا گفت: اخلاق هم بخشي از مديريت است. در دنيا نيز همين طور است. اگر شما سيستم‌هاي پيشرفته مديريتي دنيا را بررسي كنيد خواهيد ديد كه اخلاق اصل اوليه مديريت است. اما، وقتي در فوتبال اصل برنامه‌ريزي و مديريت وجود ندارد، نمي‌توان توقع اخلاق داشت.

تذكر: دوست عزيز ، خواهش مي كنم براي هر خبري يك تاپيك نزنيد. با تشكر

Last edited by a moderator:

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
نایب رئیس فدراسیون فوتبال كشورهای غرب آسیا گفت:شیخ سلمان، نامزد نمایندگی ای اف سی در فیفا پس از بازی ایران و بحرین كه منجر به حذف ایران از جام جهانی 2002 شد پاداش هنگفتی از عربستان دریافت كرده بود.

حسن غفاری با اعلام این خبر در گفتگو با شبكه خبر افزود:در بازی ایران با بحرین در سال 2002 شیخ سلمان رئیس فدراسیون فوتبال بحرین بود و پس از شکست ایران از بحرین،عربستان که به جام جهانی راه یافت مبلغ هنگفتی پول نقد، ماشین و پاداش های دیگر به وی داد و اکنون این شخص از ایران می خواهد به وی رای دهد.

غفاری درعین حال پیش بینی کرد شیخ سلمان در انتخابات كنفدراسیون آسیا برای گرفتن سمت نمایندگی ای.اف.سی در فیفا موفق نخواهد شد.

وی تصریح كرد:اگر شیخ سلمان به این سمت دست یابد،عربستان تصمیم گیرنده برای فوتبال آسیا خواهد شد،زیرا شخص سلمان زیر پرچم عربستان كار می كند .

نایب رئیس فدراسیون فوتبال كشورهای غرب آسیا افزود : تا انتخابات برگزار نشود نمی توان درباره نتیجه قطعی آن صحبت كرد ولی بن همام برنده این انتخابات است .

حسن غفاری درباره حمایت برخی مقامات آسیایی هم از شیخ سلمان گفت : این افراد همگی در پی نفع شخصی خودشان هستند و به فكر پیشرفت فوتبال آسیا نیستند.

غفاری افزود:فردی كره ای كه از شیخ سلمان حمایت می كند دو ماه قبل از سمت ریاست فدراسیون فوتبال كره جنوبی كنار گذاشته شده است و تنها سمتی كه دارد معاونت فیفاست و در صورتی كه آن را از دست بدهد از فوتبال محو می شد و در همین راستا برای روی كار آمدن شیخ شلمان پول خرج می كند .

رئیس سابق كمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال تصریح كرد : اگر از همه این موارد بگذریم بن همام تا 2 سال آینده رئیس ای .فی .سی خواهد بود و فدراسیون فوتبال ایران با این شخص هنوز هم كار دارد، پس علتی برای تنش با وی وجود ندارد .

jahannews.com

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
بی خبر بودن علی کفاشيان از نتيجه بازی منچستر - تاتنهام و ندانستن نام مربی ليورپول باعث شد دردسرهای زيادی برای رئيس فدراسيون فوتبال ايران به وجود آيد.

حتی عده یی مدعی شدند کسی که اینقدر با فوتبال بیگانه است شایستگی نشستن بر صندلی ریاست فدراسیون فوتبال را ندارد. در روزهای گذشته علی کفاشیان و مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون تاکید کردند لزومی ندارد رئیس فدراسیون از نتیجه بازی منچستر - تاتنهام مطلع باشد و کار علی کفاشیان مدیریت است و نه مطلع بودن از اتفاقات فوتبال دنیا.

درست است که رئیس فدراسیون فوتبال در وهله اول باید مدیر خوبی باشد و کفاشیان بر این باور است که کار او مدیریت است نه تعقیب کردن اخبار فوتبال دنیا اما بی اطلاعی کفاشیان از نتیجه بازی منچستر و نام مربی لیورپول دو نکته مهم را ثابت می کند؛ نخست اینکه رئیس فدراسیون فوتبال ایران در زمره علاقه مندان به این رشته قرار نمی گیرد و حتی نتایج بازی های مهم و جذاب را هم دنبال نمی کند و دوم اینکه او بر فوتبال روز دنیا اشراف ندارد وگرنه هر کسی کمی درباره فوتبال اروپا اطلاعات داشته باشد «رافائل بنیتس» را می شناسد. «طبیعتاً» از ندانستن نتیجه بازی منچستر و نام مربی لیورپول می توان نتیجه گرفت رئیس فدراسیون فوتبال خیلی چیزهای دیگر را هم نمی داند.

1- احتمالاً علی کفاشیان نمی داند انگلیس مهد فوتبال دنیاست اما یک سرمربی ایتالیایی دارد و انگلیسی ها با آن همه «دبدبه و کبکبه» استفاده از مربیان بادانش و ممتاز خارجی را برای خود ننگ نمی دانند. سال ها «اریکسون» سوئدی مربی تیم ملی انگلیس بود و بعد از آنکه «مک لارن» انگلیسی جانشین اریکسون شد، نتایج ضعیفی گرفت و اخراج شد. هم اکنون هم کاپلو ایتالیایی هدایت تیم انگلیس را بر عهده دارد. مربیگری سه تیم از چهار تیم بزرگ جزیره هم سال هاست که بر عهده مربیان غیربریتانیایی است.

2- مطمئناً کفاشیان نمی دانست در هیچ جای دنیا نمی آیند یک ملی پوش را تنها یک سال پس از خداحافظی اش برای سرمربیگری تیم ملی انتخاب و او را مربی هم بازی هایش کنند و برای خودشان دردسر بتراشند.

3- مطمئناً کفاشیان نمی داند حضور یک مربی به صورت همزمان در یک باشگاه و تیم ملی کار درستی نیست و کاری منسوخ در فوتبال دنیا به شمار می رود. اگر هم هیدینک این کار را می کند اولاً به صورت موقت است و او هدایت تیم های روسیه و چلسی را به صورت همزمان برعهده دارد که هیچ مشکلی برای یکدیگر به وجود نمی آورند.

4- صد درصد رئیس فدراسیون ایران نمی داند «ناتینگهام فارست» تیمی که قهرمانی اروپا را در کارنامه دارد چندین سال است که در دسته های پایین تر دست و پا می زند و مقامات شهر ناتینگهام و «گوردون براون» برای بازگرداندن این تیم قدیمی، پرطرفدار و پرافتخار پادرمیانی نمی کنند و قانون را زیر پا نمی گذارند.

5- منچستریونایتد تیمی که عناوینی چون قهرمانی انگلیس، اروپا و جهان را یدک می کشد در یک هفته یکشنبه در لیگ برتر به میدان رفت و سه شنبه در لیگ قهرمانان اروپا برابر پورتو بازی کرد و آب از آب هم تکان نخورد، اما باشگاه های ایرانی توقع دارند هنگامی که می خواهند یک دیدار آسیایی برگزار کنند باید همه مطیع آنها باشند و این اتفاق هم می افتد. آیا کفاشیان از این اتفاقات خبر دارد؟

---

شاید علی کفاشیان ابتدا مدیر خوبی نباشد، اما قطعاً بیگانه بودن او از مسائل فوتبال دنیا یک فضیلت نیست. آیا اگر رئیس فدراسیون نتایج فوتبال اروپا را تعقیب می کرد و بنیتس و کاپلو را می شناخت نمی توانست تصمیمات بهتری بگیرد؟ کفاشیان گفته است برای اینکه بتواند در فوتبال ایران تاثیر بگذارد باید به او هفت هشت سال وقت داد. بد نیست رئیس خوشرو و ظاهراً انتقادپذیر فدراسیون فوتبال برای اینکه به هدفش برسد کمی هم علاقه و دانشش را نسبت به فوتبال بالا ببرد

fararu.com

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
نایب رئیس فدراسیون فوتبال كشورهای غرب آسیا گفت:شیخ سلمان، نامزد نمایندگی ای اف سی در فیفا پس از بازی ایران و بحرین كه منجر به حذف ایران از جام جهانی 2002 شد پاداش هنگفتی از عربستان دریافت كرده بود.

حسن غفاری با اعلام این خبر در گفتگو با شبكه خبر افزود:در بازی ایران با بحرین در سال 2002 شیخ سلمان رئیس فدراسیون فوتبال بحرین بود و پس از شکست ایران از بحرین،عربستان که به جام جهانی راه یافت مبلغ هنگفتی پول نقد، ماشین و پاداش های دیگر به وی داد و اکنون این شخص از ایران می خواهد به وی رای دهد.

غفاری درعین حال پیش بینی کرد شیخ سلمان در انتخابات كنفدراسیون آسیا برای گرفتن سمت نمایندگی ای.اف.سی در فیفا موفق نخواهد شد.

وی تصریح كرد:اگر شیخ سلمان به این سمت دست یابد،عربستان تصمیم گیرنده برای فوتبال آسیا خواهد شد،زیرا شخص سلمان زیر پرچم عربستان كار می كند .

نایب رئیس فدراسیون فوتبال كشورهای غرب آسیا افزود : تا انتخابات برگزار نشود نمی توان درباره نتیجه قطعی آن صحبت كرد ولی بن همام برنده این انتخابات است .

حسن غفاری درباره حمایت برخی مقامات آسیایی هم از شیخ سلمان گفت : این افراد همگی در پی نفع شخصی خودشان هستند و به فكر پیشرفت فوتبال آسیا نیستند.

غفاری افزود:فردی كره ای كه از شیخ سلمان حمایت می كند دو ماه قبل از سمت ریاست فدراسیون فوتبال كره جنوبی كنار گذاشته شده است و تنها سمتی كه دارد معاونت فیفاست و در صورتی كه آن را از دست بدهد از فوتبال محو می شد و در همین راستا برای روی كار آمدن شیخ شلمان پول خرج می كند .

رئیس سابق كمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال تصریح كرد : اگر از همه این موارد بگذریم بن همام تا 2 سال آینده رئیس ای .فی .سی خواهد بود و فدراسیون فوتبال ایران با این شخص هنوز هم كار دارد، پس علتی برای تنش با وی وجود ندارد .

jahannews.com
به احتمال زیاد بن همام نمیشه !

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تیم: من از هیچ تیمی بدم نمیاد

بازیکن: فن بومل ( این بشر بجای فوتبال باید میرفت یوجیمیتسو کار میکرد )

Princess NazaniN

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
2,442
اخی
نمی دونستم کریس انقدر منفوره

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
در مورده دوپینگ تو خبر ورزشن در مورده هفت شاهد برای ادعای مایلی در مورده دوپینگ نوشته بود

مثله فرهاد مجیدی و میناوندو...........

اینجا یه چیزهای نوشته فعلا دارم میخونم ببینم چی نوشته:دی
###################################################
پس از افشاگری هایی که در این مدت توسط محمد مایلی کهن صورت گرفت چند تن از بازیکن سالهای نه چندان دور در این مورد موضع گیری کرده و صحبتهای جالبی را مطرح کردند که آنها را در زیر می خوانید:

بازیكن پیشین تیم فوتبال راه‌آهن گفت: صحبت‌هایی كه محمد مایلی‌كهن درباره دوپینگ انجام داد واقعیت دارد.

محمد مؤمنی در گفت‌ و گو با فارس، درباره اینكه گفته می‌شود او یكی از شاهدان مایلی‌كهن در ماجرای دوپینگ است؛ اظهار داشت: مایلی‌كهن استاد من است. او هرچه می‌گوید صحت دارد و تاكنون حرفی خلاف واقع بر زبان نیاورده است.

شاگرد سابق فیروز كریمی ادامه داد: سعی می‌كنم ماجرای كریمی و مایلی‌كهن دوستانه حل شود. فیروز كریمی حق فنی به گردن من دارد اما مایلی کهن ، هم حق فنی و هم حق اخلاقی به گردن من دارد. او چیزهای فراوانی به من یاد داده است. مسائل مثبتی كه عكس آنها را فیروز كریمی به من آموزش داده است.

مؤمنی تاكید كرد: كریمی در زمینه جوانمردی و اخلاق چیزی در ورزش به من نیاموخت. او هرگز رو راست نبود اما مایلی‌كهن همواره صادقانه با من صحبت كرد.

خود من به شخصه حاضرم هر جا كه مسوولان خواستند، بیایم و به نفع مایلی‌كهن شهادت دهم. جدا از خودم هم چند بازیكن قدیمی با من تماس گرفته‌اند و گفته‌اند تا پایان این ماجرا پشت مایلی‌كهن هستند.»

بازیكن پیشین استقلال در مورد اینكه آیا حاضر است در ماجرای دوپینگ كه مایلی‌كهن آنرا عنوان كرده به نفع او شهادت بدهد عنوان كرد: مایلی‌كهن قلبش مهربان‌تر از زبانش است. او عصبانی شده و حرف‌هایی را زده است. من تلاش می‌كنم این ماجرا دوستانه تمام شود زیرا اعتبار انسان‌ها نباید به این سادگی‌ها از بین برود. مایلی‌كهن هم كمی سخت گرفته است. با این حال اگر او بخواهد حاضرم به نفع او شهادت بدهم.

وی تاكید كرد: من از نظر سنی نسبت به افرادی كه هم اكنون در فوتبال فعال هستند چیزی كمتر ندارم. مایلی‌كهن همواره واقعیت را می‌گوید و ماجرای دوپینگ هم درست است.

مؤمنی در مورد اینكه در چه تیم‌هایی با مایلی‌كهن و كریمی كار كرده گفت: یك سال در پلی اكریل اصفهان و دو سال در راه‌آهن شاگرد كریمی بوده‌ام. با مایلی‌كهن هم در سایپا و تیم ملی كار كرده‌ام. ایشان استاد من بوده‌اند.

گفتنی است مایلی‌كهن هفته گذشته عنوان كرده بود برخی از شاگردان مشترك او و فیروز كریمی حاضرند شهادت بدهند كه آنها را وادار به دوپینگ كرده‌اند.

بعد از محمد مومنی كه حاضر شده در خصوص بحث دوپینگ در فوتبال ایران به نفع محمد مایلی‌كهن شهادت بدهد، این‌بار نوبت به مهرداد میناوند رسیده تا از سویی دیگر پشت مایلی‌كهن در بیاید. مهرداد میناوند، هافبك پیشین پرسپولیس كه در تیم‌ملی زیر‌نظر مایلی‌كهن كار می‌كرد، قصد دارد در مورد بحث تبانی و حضور دلال‌ها در فوتبال ایران به نفع مایلی‌كهن شهادت بدهد. او می‌گوید: «در حال حاضر تصور می‌شود تبانی یعنی فقط ضعیف بازی كردن تعمدی یك تیم و یا راه دادن یك مربی به تیمی كه در خطر سقوط است اما متاسفانه در فوتبال اشكال دیگری هم از تبانی وجود دارد. در فوتبال گاهی اتفاق می‌افتد كه یك یا چند بازیكن بدون اطلاع مدیر و سرمربی خود به نفع حریف بازی می‌كنند و هیچ‌كس هم از آن خبر‌دار نمی‌شود. چند سال قبل به برخی از اتفاقات پشت پرده فوتبال ایران اشاره كردم اما عده‌ای گفتند میناوند می‌خواهد خودش را مطرح كند اما در حال حاضر خیلی خوشحالم كه یك مربی شجاع و صادق به نام محمد مایلی‌كهن بی‌محابا حقایق را می‌گوید تا همه مطلع باشند. خود من به شخصه حاضرم هر جا كه مسوولان خواستند، بیایم و به نفع مایلی‌كهن شهادت دهم. جدا از خودم هم چند بازیكن قدیمی با من تماس گرفته‌اند و گفته‌اند تا پایان این ماجرا پشت مایلی‌كهن هستند.»

بازیكن پیشین تیم‌ملی ایران بعد از داستان تبانی، بحث دلالی را باز می‌كند و مدعی می‌شود دلال‌ها او را نابود كرده‌اند: «در سال‌هایی كه در فوتبال ایران بودم مسایلی را به چشم خودم دیدم كه اگر مردم آنها را بدانند از فوتبال بیزار می‌شوند. روزی كه من موهای سرم ریخت همه گفتند میناوند سرطان گرفته است اما حقیقت چیز دیگری بود. من 99 درصد مشكلاتم زیر سر دلال‌های فوتبال ایران بود و چون تحمل دیدن فضای ناسالم فوتبال ایران را نداشتم با روحم بازی شد و موهای سرم ریخت. من مربیانی را در این فوتبال دیدم كه كار اصلی آنها دلالی بود و تنها هدفشان كثیف كردن فضای فوتبال بود.»

میناوند در ادامه از سكوت بازیكنانی می‌گوید كه از شدت ترس حرف نمی‌زنند: «خیلی از بازیكنان با سابقه فوتبال ایران چون هنوز در این فضا فعالیت دارند، می‌ترسند حرف بزنند و به همین دلیل سكوت كرده‌اند اما من چون چیزی برای از دست دادن ندارم تا آخرین لحظه پشت مایلی‌كهن هستم. فقط امیدوارم مسوولان فوتبال كشور هم به این مسایل به‌طور كامل رسیدگی كنند.»

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
منچشتر يونايتد ( با اينكه نوجونيم عاشقش بودم )
كريس رونالدو

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
با هیچ تیم و بازیکنی چندان مشکل ندارم اما از هر کسی که از "آلمان بزرگ" بدش میاد
پ.ن:البته چون اعراب کلا" جزو بشریت نیستن رو نگفتم.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام

احتمالا خبر خوشی هست :

متن "

گزارش خبرنگار ايرنا در نامه رييس جمهوري به رييس سازمان تربيت بدني آمده است:
"فوتبال ورزشي زيبا، مهيج و پرطرفداري است که به واسطه جذابيت هاي خاص آن به عنوان ورزش برتر کشور مطرح است و باشگاه هاي فرهنگي ـ ورزشي قديمي استقلال و پيروزي داراي ميليون ها هوادار در سراسر کشور بوده و طي ساليان متمادي افتخارات فراواني براي ايران عزيز ما به ارمغان آورده اند، بطوري که به مثابه ستون فقرات تيم ملي فوتبال عمل کرده اند. مردم عزيز ما نيز عموما به تحولات اين دو باشگاه حساسند و علاقه مندند اين دو باشگاه همواره در اوج باشند."
دکتر محمود احمدي نژاد افزوده است: "اگر چه دولت در سال هاي گذشته همواره با حمايت از اين دو باشگاه در راستاي شادي مردم و هواداران آنها از هيچ تلاش و کوششي فروگذار نکرده، اما به منظور ارج نهادن به علاقه و احساسات پرشور و ارزشمند مردم و توسعه و پيشرفت هر چه بيشتر اين باشگاه ها لازم است طرح واگذاري اين دو مجموعه بزرگ ملي به طرفداران اين تيم ها در دستور کار قرار گيرد."
در نامه رييس جمهوري آمده است: "ظاهرا تا کنون افراد و گروه هاي مختلفي براي دريافت سهام اين دو باشگاه اعلام آمادگي کرده اند؛ اما با توجه به اين که استقلال و پيروزي متعلق به همه مردم ايران هستند، شايسته است در راستاي گسترش نشاط و شادابي در ميان اقشار مختلف جامعه بويژه جوانان و نوجوانان عزيز و در پاسخ به خيل هواداران و اعمال مديريت قوي و مناسب، سهام اين باشگاه ها در اختيار عموم مردم قرارگيرد."

منبع : http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=48038

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اگر صحت داشته باشه،خوب موقعی این حرف رو زده....میگیرید که..:D

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
فعلا که داره کارای خیلی خوب دیگه هم می کنه ، در ادامه همون میگیرید! :D