• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]هوندا ماه آينده به ميلان مي پيوندد[/h]
[h=2] آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه آث ميلان اعلام کرد کيسوکه هوندا بازيکن ملي پوش ژاپني ماه ژانويه به اين تيم ايتاليايي خواهد پيوست.[/h]
00028223.jpg

اين هافبک هجومي که در زسکا مسکو روسيه بازي مي کند در پايان اين ماه بازيکن آزاد مي شود و نخستين بازيکن جديد ميلان در نقل و انتقالات زمستاني خواهد بود.

پايگاه اينترنتي آث ميلان به نقل از گالياني اعلام کرد: «کيسوکه هوندا از سوم ژانويه 2014 بازيکن ميلان خواهد بود.»

هوندا سال 2010 از تيم فنلو هلند به زسکا پيوست و اکنون به يکي از بازيکنان برجسته فوتبال اروپا تبديل شده است.

اين بازيکن 27 ساله در صورت پيوستن به موقع به ميلان، احتمالا روز ششم ژانويه در ديدار برابر آتالانتا در ورزشگاه سن سيرو نخستين بازي خود را براي ميلان انجام خواهد داد.

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
فدراسیون بین المللی فوتبال ( فیفا )در اقدامی سوال برانگیز لیگ امارات متحده عربی را با عنوان لیگ خلیج ع ر ب ی معرفی کرد.

به گزارش ایرنا، در بخش مربوط به فدراسیون های عضو در تارنمای فیفا، در صفحه امارات متحده عربی لیگ فوتبال این کشور با نام «Arabian Gulf League» ثبت شده و اطلاعات آن به روز می شود.

فدراسیون فوتبال امارات، حدود یک سال پیش نام لیگ این کشور را به نام جعلی خلیج ع ر ب ی تغییر داد.

این اقدام فیفا به عنوان نهاد حاکم برفوتبال جهان درحالی انجام می شود که در این سایت از درج نام خلیج فارس برای لیگ ایران خودداری شده و تنها به عنوان لیگ حرفه ای ایران اکتفا شده است.

همچنین در صفحه اختصاصی فدراسیون های فوتبال در سایت فیفا، در بخش مربوط به اطلاعات کشورهای حوزه خلیج فارس نامی از خلیج فارس به چشم نمی خورد و فقط نام خلیج عمان وجود دارد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به گزارش ورزش سه به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محمد رويانيان که صبح امروز به منظور مذاکره و توافق با باشگاه عجمان امارات براي رضايتنامه محمدرضا خلعتبري عازم دبي شده پس از کسب اطلاع از حکم صادر شده از سوي کميته استيناف مبني بر محروميت دو جلسه اي علي دايي و همچنين جريمه 7 ميليون توماني به واسطه اظهارات مطرح شده در خصوص محسن قهرماني و بازي با سپاهان تلفني اطلاعيه‌اي را در اختيار روابط عمومي باشگاه پرسپوليس قرار داد.

در اطلاعيه محمد رويانيان آمده است: برخورد متوالي اخير با سرمربي تيم فوتبال و باشگاه پرسپوليس کاملا ناعادلانه و نشأت گرفته از سياست يک بام و دو هوا در برخي ارکان‌ها و کميته‌هاي فدراسيون فوتبال مي‌دانم و آن را کاملا محکوم و به زودي با اطلاعيه رسمي ابعاد اين نوع برخوردها را موشکافي خواهيم کرد.

بنده در دفاع از حق پرسپوليس و هوادارانش و همچنين جلوگيري از تضييع حق و حقوق سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بر حسب وظيفه و رسالتي که دارم نه تنها کوتاه نخواهم آمد بلکه اگر به نتيجه معقولي نرسم چاره اي جز اين ندارم که اعلام کنم مسئوليت باشگاه پرسپوليس را به هيئت مديره و دولت واگذار مي‌کنم. اينک وقت آن رسيده که هيئت مديره باشگاه نقش خود را ايفا کرده و از طريق مراجع ذيصلاح و دولت براي دفاع از حق و حقوق پرسپوليس و هوادارانش پيگيري‌هاي لازم را انجام دهد. همچنين به طور کتبي به راي صادره استيناف واخواهي و آن را پيگيري مي کنيم. از رياست محترم فدراسيون فوتبال نيز به طور جدي مي‌خواهم تا در اين ماجرا ورود کرده و عواقب آن را مديريت کند.

ما اين حکم را برنمي‌تابيم، سياست يک بام و دو هوا و اجحاف در حق پرسپوليس و هوادارانش و ساکت کردن صداي اعتراض برحق سرمربي پرسپوليس موضوعي نيست که در قبال آن سکوت کرده و شاهد پايمال شدن حق 30 ميليون هوادار باشم. يک بار در شرايطي که تيم ميهمان 85 دقيقه به مدافع ملي پوش پرسپوليس توهين و فحاشي کرد 1 امتياز از پرسپوليس کسر کردند و سرمربي تيم ما را با نيز به خاطر اعتراض به داور چهارم محروم کردند، حتي حاضر نشدند درخواست واخواهي و اعتراض ما را بررسي کنند، حتي نيامدند که ببينند دليل اعتراض ما چيست و در حالي که برخي عوامل تيم‌هاي ديگر اعتراضات بسيار تندي به داوران داشته اند با هيچ محروميتي مواجه نشده‌اند و حالا نيز سرمربي پرسپوليس را در حالي که جريمه شده بود به ناگاه دو جلسه نيز محروم مي کنند که چنين چيزي سابقه نداشته است. بياييد و بگوييد پرسپوليس امسال بايد بدون سرمربي تيمش را هدايت کند چرا با حکم هاي متوالي هواداران پرسپوليس را زجر مي‌دهيد.

چرا با پرسپوليس چنين مي کنيد. گناه پرسپوليس چيست، اين يک بام و دو هوا چه معنايي دارد. يک امتياز به ناحق از پرسپوليس کسر کرديد و حتي حاضر نشديد به اعتراض باشگاه رسيدگي کنيد و حالا بار ديگر سرمربي تيم پرسپوليس را 2 جلسه محروم مي کنيد. من بار ديگر از آقاي کفاشيان مي خواهم به اين مسائل، تناقضات و رفتارهاي دوگانه در قبال پرسپوليس و تيم هاي ديگر ورود کرده و آن را مديريت کند. واي به حال اين فوتبال که برخي براي ساکت کردن صداي ما و سرمربي پرافتخارمان شروع کرده اند به صادر کردن حکم هاي متوالي و در قبال اظهارات مشابه مديران، سرمربيان و سرپرستان تيم هاي ديگر هيچ واکنشي نشان نمي دهند. برخي اظهارات مطرح شده از سوي عوامل تيم هاي ديگر بسيار سنگين‌تر از اظهارات علي دايي بوده، چگونه مي شود که مربي موفق ما را متوالي و با احکام آن چناني محکوم مي کنيد اما با ديگران هيچ برخوردي نمي کنيد. برخي پشت داوران پنهان شده اند و مي خواهند به بهانه دفاع از حق جامعه داوري اين گونه با باشگاه پرسپوليس و سرمربي آن رفتار کنند در حالي که اگر دلشان براي جامعه داوري سوخته بود با مصاحبه ها و اتهامات مديران و سرپرستان تيم‌هاي ديگر نيز برخورد مي‌کردند. پس اين احکام ريشه در مسائل ديگري دارد و اين را مطمئن باشيد که صداي برحق باشگاه پرسپوليس و سرمربي آن خاموش نخواهد شد. اين اجحاف در حق 30 ميليون هوادار پرسپوليس چيزي نيست که به سادگي از کنار آن بگذريم و خدا نيز از آن نمي گذرد. شما در حال تسويه حساب با چه کسي هستيد، چرا به 30 ميليون هوادار پرسپوليس فکر نمي‌کنيد. چرا در قبال مصاحبه‌هاي ديگران هيچ واکنشي نشان نمي دهيد. بار ديگر مي گويم بيايد رسما اعلام کنيد پرسپوليس امسال نبايد سرمربي داشته باشد، خيال خودتان و همه را راحت کنيد. ديگر نيازي به صادر کردن احکام يکي پس از ديگري نيست. بنده فعلا به همين اظهارات بسنده مي کنم و بي صبرانه منتظرم تا به تهران برگردم تا اين ماجرا را پيگيري کنم اما اين ظلم تاريخي در حق پرسپوليس و سرمربي آن را برنمي تابم و اگر نتوانم از حق باشگاه دفاع کنم مسئوليت را به هيئت مديره و دولت واگذار مي‌کنم و تاکيد مي کنم اگر در فوتبال هم نباشم از پيگيري اين موضوع هرگز عقب نشيني نکرده و تا آخر اين اجحاف تاريخي را پيگيري مي‌کنم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آقای رویانیان فقط تهدید به رفتن و استعفا رو بلده ! آخه کی به استعفای تو کار داره ؟ کاری که بعد از مدت کوتاهی با معرفی هیات مدیره جدید به خودی خود صورت میگیره ! خودت رو سوپر مَن فرض کردی ؟
ایشون داره میگه به 30 میلیون هوادار ظلم شده ! چه ظلمی ؟ مربی شما اومده یه اتهامی زده حالا مونده توش ! آیا این اتهام اونم بدون مدرک در حق قهرمانی ظلم نیست ؟ قهرمانی داور خوبی نیست درست ادای زیادی در میاره درست ولی دیگه در حد این حرف ها نیست که بیاد پول بگیره غَش کنه :دی
این شما و مربی تیمتون هستید که در حق همین هوادارن با ایجاد حاشیه ظلم میکنید ! شما به هر کجای دنیا برید همین حکم رو برای مربی ــت میبرن حتی شاید مادام العمر محرومش هم بکنن تهمت زدن اونم چنین تهمتی چیز کمی نیست !
سال پیش زمان گل محمدی یادتونه قضیه یه خطا رو چه چوری به جنجال کشوندید ! یه خطای ساده شد چماق
برای من سواله چرا این همه حاشیه از طرف پرسپولیسی ها صورت میگیره ؟ جدیدا همین قضیه عابدینی چقدر به داور مسابقه داماش و ملوان توهین کرد اونم برای هیچ ! اون بازی هیچی نداشت
چرا اینقدر حاشیه ؟ فوتبال روز دنیا اینقدر حاشیه نداره که تو نیمچه فوتبال ایران غوغا میکنه
بعد پاشید بگید چرا به پیج مسی یا دیگر بازیکنان حمله شده :دی چرا تو ورزشگاه ها توهین های زننده میشه چرا فوتبال دیگه فوتبال نیست !

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ایشون داره میگه به 30 میلیون هوادار ظلم شده ! چه ظلمی ؟ مربی شما اومده یه اتهامی زده حالا مونده توش ! آیا این اتهام اونم بدون مدرک در حق قهرمانی ظلم نیست ؟ قهرمانی داور خوبی نیست درست ادای زیادی در میاره درست ولی دیگه در حد این حرف ها نیست که بیاد پول بگیره غَش کنه :دی

نه. شما مطلب رو درست متوجه نشده اید. رای کمیته استیناف درباره عدم اثبات اتهامات زده شده از سوی علی دایی نیست، بلکه کلا "بیان این توع ادبیات در رسانه" را مشمول جریمه دانسته اند.

رویانیان احتمالا تاکیدش روی چند مورد هست:

- سیاست یک بام و دو هوا و اظهارات مشابهی که دیگران هم داشته اند ولی حکمی در موردشان صادر نشده.

- معتقدند این پرونده شاکی خصوصی داشته نه شاکی عمومی

- معتقدند چرا حکمی که هنوز دبیر کل فدراسیون امضا نکرده را رسانه ای کرده اند.

...

عقیده شخصی من این هست که شروع کننده چنین ادبیاتی دایی بوده و نباید این طور صحبت می کرد، حتی اگر قوی ترین ادله و مدارک هم داشت. هر چیزی جایی دارد.

البته کمیته انضباطی و در مرتبه بعد استیناف هم باید وحدت رویه داشته باشند. حتی اگر یک حکمی ظالمانه باشد اما وقتی برای همه به تساوی برخورد می شود عادلانه خواهد بود و در غیر این صورت خیر. این خیلی واضح هست.

پ.ن: مسبب بسیاری ار این حواشی که شما بهش اشاره کردید "خود ما" هستیم، وقتی به حقوق همدیگر احترام نمی گذاریم و فقط خودمان را صاحب حق می دانیم همین اتفاقات می افتد ...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
چند نفر از همین مدعیان اخلاق و انضباط بعد از جام جهانی 2006 و اون هجمه وسیع و زشتی که علیه علی دایی صورت گرفت به رگ غیرتشون برخورد و نامه عذرخواهی نوشتن؟
هرگز نخواستیم بفهمیم که ریشه پرخاشگریهای امروز علی دایی در همون حملات بیرحمانه و بی ادبانه بود و هست... مسی افتخار فوتبال آرژانتین و دنیاست. آیا دایی افتخار فوتبال ایران نبود؟
بحث مفصله. فقط در یه نکته خلاصه اش میکنم... لطفا وقتی میخواید قضیه ای رو تحلیل و بررسی کنید و نتیجه اخلاقی بگیرید، از همه جوانب بهش نگاه کنید نه فقط جنبه از که منافع شخصی رو تامین میکنه...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جملات طنزی که در مورد دایی به کار میبردن رو توجیه نمیکنم کار بدی بود

ولی :

لیونل مسی بدون این که هیچ کار اشتباهی کرده باشه مورد حمله و هجمه قرار گرفت

ولی دایی روی اعصاب میلیون ها نفر با لجبازیش در مورد بازی در جام جهانی و بازی های بدش در جام جهانی راه رفت و خودش مسبب ظهور این رفتار های بد شد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ولی دایی روی اعصاب میلیون ها نفر با لجبازیش در مورد بازی در جام جهانی و بازی های بدش در جام جهانی راه رفت و خودش مسبب ظهور این رفتار های بد شد

دیگه بازی کردن یه بازیکن به مربی بستگی داره نمیشه که به زور بهش بگن خداحافظی کن از حق هم نگذریم دایی اون زمان بد کار نمیکرد لااقل بین مهاجم های اون دوران بین خوب ها بود
این قضایا رو باید از اون ماجرا ها جدا کرد مشکل حال حاضر دایی اینه که میخواد با قلدری و ادبیات نامناسب حرفش رو به کرسی بنشونه اصلا معنی نداره مربی بعد از بازی در مورد داور این جوری حرف بزنه و بهش توهین بکنه حتی اگر حق داشته باشه هر کاری یه راهی داره

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
جملات طنزی که در مورد دایی به کار میبردن رو توجیه نمیکنم کار بدی بود

ولی :

لیونل مسی بدون این که هیچ کار اشتباهی کرده باشه مورد حمله و هجمه قرار گرفت

دایی واقعا چندین سال خیلی ها رو پشت خط نگه داشت .بازیهای 2006 هرکی دیگه جای دایی بود اون ضربه سر رو میزد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
واکنش فرناندا لیما به اعتراض فیس بوکی ایرانیان: نظرم نسبت به مردم این کشور تغییر نکرده/قصد بی احترامی و ایجاد جنجال نداشتم/در مراسم"توپ طلا" طوری دیگر لباس می پوشم

فرناندا لیما مجری برزیلی برنامه قرعه کشی جام جهانی 2014 که صفحه فیسبوکش مورد حمله شدید ایرانیان قرار گرفته بود در گفتگو با فرانس24 عنوان کرد:« هر فردی محصول فرهنگی است که در آن زندگی میکند.»

به گزارش سرویس بین الملل تیک Tik.ir، او افزود: در مورد مردم ایران باید بگویم، نظر من به خاطر کامنت‌های توهین‌آمیز نسبت به آنها تغییر نکرده است. من همچنان به فرهنگ و همه انسان‌ها احترام می‌گذارم.

این مدل و مجری معروف بزریلی افزود: من فارغ‌التحصیل رشته روزنامه نگاری هستم و 15 سال است که در رسانه‌ها مشغول به کارم، در نتیجه معتقدم آماده مجری‌گری چنین برنامه‌هایی هستم. من بسیار خوشحال بودم که مجری‌گری برنامه بین‌المللی دیگری را بر عهده داشتم. برنامه‌ای که در سرتاسر جهان به نمایش در می‌آید و کار من بیشتر دیده می‌شود. این برنامه به نوعی به رسمیت شناختن توانایی‌های من بعد از سال‌ها تلاش در این زمینه بود و البته فرصتی برای به چالش کشیدن خودم.

وی اضافه کرد: زمانی که از من خواسته شد تا مجری برنامه باشم، همچنین از من خواسته شد تا لباسی طلایی رنگ بپوشم که تا زانوی من بود، لباسی که به نوعی مناسب آب و هوای «باهیا» هم بود.

لیما گفت: من لباسی را پوشیدم که از من خواسته شد. من یک حرفه‌ای هستم و آنچه را که عرف است دنبال می‌کنم. نه من و نه هیچ کس دیگری در این برنامه فکر نمی‌کرد چنین اتفاقی رخ دهد و گرنه، معتقدم میشد تیپ و ظاهر دیگری نیز انتخاب شود.

مجری مراسم قرعه کشی جام جهانی برزیل افزود: من درمورد حملات و عذرخواهی ها شنیدم، البته شبکه‌های اجتماعی را خیلی دنبال نکردم. هر فردی محصول فرهنگی است که در آن زندگی می‌کند در نتیجه من همانگونه که یک زن غربی در یک برنامه عظیم بین‌المللی لباس می‌پوشد، لباس پوشیدم. باهیا هم جایی است که دمای هوای آن غالبا بالا است.

وی ادامه داد: معمولا اظهارنظرهای خشونت آمیزتر باعث جلب توجه بیشتری می‌شوند و این خود به گستاخی بیشتر منجر خواهد شد. اما من ترجیح می‌دهم فکر کنم انسان‌های بیشتری با قصد و نیت خوب و خوش قلب وجود دارند. کسانی که تفاوت را بین انسان ها به رسمیت می‌شناسند و با ذهنی بازتر و هوشمندانه‌تر از کسانی که حمله می‌کنند، به مخالفت و مناظره می‌پردازند.

لیما ادامه داد: در مورد مردم ایران باید بگویم، نظر من به خاطر کامنت‌های توهین آمیز تغییر نکرده است. من همچنان به فرهنگ و همه انسان‌ها احترام می‌گذارم و سعی می‌کنم هیچ کس را قضاوت نکنم تا خودم نیز مورد قضاوت دیگران قرار نگیرم.

وی گفت: من انتظار ندارم مورد عشق و علاقه همه قرار بگیرم، اما تلاش می‌کنم عاشق همه باشم و هر روز انسان بهتری نسبت به گذشته شوم. فرهنگ‌های مختلف و نقطه نظرات متفاوت همیشه زمینه‌ای برای گفتگو بین انسان‌هاست، گفتگو و مناظره پدیده‌ای «سلامت» است اما خشونت هیچ گاه اینگونه نخواهد بود.

مدل مشهور برزیلی تاکید کرد: من می‌خواهم بگویم به خاطر تمام اتفاقاتی که افتاده متاسفم. من به هیچ وجه قصد نداشتم هیچ کشور، فرهنگ و یا مردمی را به هر شکلی مورد حمله و بی احترامی قرار دهم. من به هیچ‌وجه قصد نداشتم باعث نوعی از جنجال و یا رفتار خجالت‌آور شوم.

وی گفت: من اطمینان می‌دهم که این اتفاق را به عنوان یک درس یاد خواهم گرفت و در انتخاب لباس برنامه «توپ طلا» آن را در نظر خواهم داشت تا همه بتوانند آن را تماشا کنند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دیگه بازی کردن یه بازیکن به مربی بستگی داره نمیشه که به زور بهش بگن خداحافظی کن از حق هم نگذریم دایی اون زمان بد کار نمیکرد لااقل بین مهاجم های اون دوران بین خوب ها بود
این قضایا رو باید از اون ماجرا ها جدا کرد مشکل حال حاضر دایی اینه که میخواد با قلدری و ادبیات نامناسب حرفش رو به کرسی بنشونه اصلا معنی نداره مربی بعد از بازی در مورد داور این جوری حرف بزنه و بهش توهین بکنه حتی اگر حق داشته باشه هر کاری یه راهی داره

در مورد علی دایی و سال های پایانی بازی کردنش آن روز ها صحبت های زیادی مطرح شد.

علی دایی بازیکنی بود که همیشه خیلی جدی تمرین می کرد و در گلزنی هم آماده بود و به همی دلیل هر کس سرمربی می شد او را دعوت می کرد، در نتیجه این شائبه پیش آمد که دایی تیم ملی را قبضه کرده و تا او هست فرصت عرضه ندام به بازیکنان جوان نمی رسد.

اما در نهایت بالاخره دایی هم رفت و شائبه یا شایعه آن روزها بعد از مدت های مدید مشخص شد که صحت نداشته و جوانان آن روز و پس از چند سال بعد هم در سطح ملی موفق نبودند.

ولی در مورد ریشه رفتارهای دایی با مردم و رسانه ها و ...

نه موافق نیستم که ریشه اش آن ملامت ها یا حتی تحقیرها و جوک ها باشه. دایی قبل از جام جهانی 2006 هم چنین روحیه ای داشت... چیزی که حقیقت داره این هست که دایی در رفتارهایش یک نوع نگاه از بالا به پایین داشته و این مساله از نظر من پذیرفتنی نیست.

دایی اگر قدری تواضع بیشتری داشته و مردمی تر رفتار می کرد، قطعا به محبوبیت بالاتری دست می یافت.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
واکنش فرناندا لیما به اعتراض فیس بوکی ایرانیان: نظرم نسبت به مردم این کشور تغییر نکرده/قصد بی احترامی و ایجاد جنجال نداشتم/در مراسم"توپ طلا" طوری دیگر لباس می پوشم

...

وی گفت: من اطمینان می‌دهم که این اتفاق را به عنوان یک درس یاد خواهم گرفت و در انتخاب لباس برنامه «توپ طلا» آن را در نظر خواهم داشت تا همه بتوانند آن را تماشا کنند.

آیا ما هم درس خواهیم گرفت؟!

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]مسي و رونالدو سرانجام هم‌تيمي مي‌شوند[/h]
[h=2] فوق‌ستاره آرژانتيني بارسلونا و اصلي‌ترين رقيب او در لاليگا و مصاف براي کسب توپ طلاي اورپا سرانجام در يک تيم و در کنار يکديگر بازي خواهند کرد.[/h]
00033606.jpg

يک شرکت چند مليتي در کره‌جنوبي در نظر دارد اقدامي انجام دهد که روياي بسيار از فوتبالدوستان سراسر جهان را به حقيقت مبدل خواهد کرد.

به گزارش تسنيم و به نقل از روزنامه مارکاي اسپانيا، اين شرکت قصد دارد چندين نفر از برترين ستاره‌هاي حال حاضر دنياي فوتبال را در کنار هم و در يک تيم قرار دهد که در اين تيم پرستاره، فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان و رئيس افتخاري باشگاه بايرن مونيخ نقش سرمربي را ايفا خواهد کرد و ليونل مسي، فوق ستاره آرژانتيني بارسلونا هم بازوبند کاپيتاني را به بازوي خود مي‌بندد.

در خط حمله اين تيم که «گلکسي 11» (کهکشان 11) نام دارد، علاوه بر ليونل مسي، کريستيانو رونالدو، ستاره پرتغالي خط حمله رئال مادريد و همچنين چهره‌هاي سرشناس ديگري مانند رادامل فالکائو هم حضور خواهند داشت.

پروسه تشکيل اين تيم رويايي به تدريج اعلام مي‌شود اما در حال حاضر تنها حضور اين 3 نفر در ترکيب اين تيم مشخص شده است.

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312

[h=1]مشایخی به دیدار لیونل مسی می‌رود[/h]

جمشید مشایخی برای دیدار با لیونل مسی به اسپانیا سفر می‌کند.

به گزارش ایسنا، استاد جمشید مشایخی هنرمند بزرگ تئاتر، سینما و تلویزیون به عنوان سفیر صلح و دوستی ایران از سوی باشگاه استقلال به اسپانیا سفر می‌کند. در همین راستا با هماهنگی علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال استاد جمشید مشایخی برای دلجویی از لیونل مسی به اسپانیا می‌رود تا به عنوان سفیر فرهنگی ایران از سوی باشگاه استقلال این مهم را به انجام برساند.
* پیغام مردم ایران را به مسی می‌رسانم
جمشید مشایخی درباره سفرش به اسپانیا به عنوان سفیر فرهنگی ایران از سوی باشگاه استقلال اظهار کرد: اتفاقاتی که طی این چند روز صورت گرفت من را به شدت ناراحت کرد تا اینکه از سوی دکتر فتح‌الله‌زاده به بنده پیشنهاد شد تا به عنوان سفیر فرهنگی ایران به اسپانیا سفر کرده و پیغام مردم ایران را به گوش این بازیکن بزرگ برسانم که بنده هم با آغوش باز از این پیشنهاد استقبال کردم.
مشایخی افزود: اگر من به عنوان سفیر فرهنگی ایران به اسپانیا می‌روم پیغامم تنها حرف جمشید مشایخی نخواهد بود، بلکه حرف دل ملت ایران را به این بازیکن خواهم رساند.
این هنرمند ارزنده در ادامه افزود: آن عده‌ای که به مسی توهین کردند هرگز ایرانی نبودند چرا که ایرانیان فرهنگ، ادب و تمدن بی نظیری را در دنیا دارند.
به گزارش ایسنا، امیر قلعه‌نویی نیز درباره سفر مشایخی به اسپانیا گفت: این حرکت، کار بزرگی است. خوشحالیم که این اتفاق از سوی باشگاه استقلال انجام می شود. باشگاه استقلال یک باشگاه فرهنگی و ورزشی است و با این حرکت باردیگر این نکته مهم را به اثبات رساند.

سرمربی استقلال در ادامه با تمجید از ارزش‌های این هنرمند بزرگ گفت: استاد جمشید مشایخی پهلوان هنر است و واقعا واژه هنرمند برایشان کم است. ایران و ایرانی به داشتن چنین فرد بزرگی افتخار می‌کند. خرسند از این هستیم که این مرد بزرگ به عنوان سفیر فرهنگی ایران از سوی باشگاه استقلال به اسپانیا سفر می‌کند.
به گزارش سایت باشگاه استقلال،‌ علی فتح‌الله‌زاده هم به عنوان بانی این حرکت پسندیده درباره سفر مشایخی به اسپانیا گفت: از فرصت پدید آمده در جام جهانی برزیل باید از همه جهات استفاده کرد. محبوب ترین نمایندگان عرصه فرهنگ باید معرف ویژگی ‌ای ملی و میهنی ما باشند. استاد مشایخی همه ممیزه‌های لازم را دارا هستند .ایشان بعنوان سفیر صلح و دوستی مردم ورزش دوست ایران برای پاک کردن خاطره برخورد نامناسب با لیونل مسی در گام اول به اسپانیا- شهر بارسلون - خواهند رفت تا پیغام آور و حامل روح لطیف و انسانی ایرانیان باشد.

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
تظاهرات مردمي در محكوميت اهانت به قرآن كريم در انگليس

پس از تساوی 2 بر 2 تیم فوتبال میدلزبورو در سنت اندرو برخی طرفداران باشگاه میدلزبورو نسبت به قرآن کریم بی‌احترامی کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، پس از تساوی 2 بر 2 تیم‌های فوتبال میدلزبورو و بیرمنگام در ورزشگاه "سنت اندرو" برخی از طرفداران تیم فوتبال میدلزبورو دست به تظاهرات زدند و طی این حرکت خود به هتک حرمت قرآن کريم پرداختند که پلیس انگلیس مانع از حرکت این تماشاگرنماها شد و در حال پیگیری عوامل این موضوع است و تعدادی دیگر از طرفداران میدلزبورو نام این حرکت اندک تماشاگرنماها را "جرم و جنایت و نفرت" گذاشتند.

گفتنی است؛ تماشاگرنماهایی که نسبت به قرآن بی‌حرمتی کرده‌اند دستگیر شده‌اند و از این حرکت خود اظهار شرمندگی کردند.

لازم به ذکر است؛ سخنگوی باشگاه میدلزبورو تأکید کرده که این حرکت را محکوم می‌کنیم زیرا ما تعهد داریم که در فوتبال نژادپرستی را ریشه‌کن کنیم و مسئولان بلند پایه این باشگاه نیز اشاره‌ کرده‌اند که کسانی که مرتکب این تخطی شده‌اند نباید تا پایان عمر خود به ورزشگاه بیایند.

در پایان سخنگوی باشگاه بیرمنگام نیز اظهار داشته که از هیچ کمکی با پلیس مبنی بر پیدا کردن عوامل این حرکت غیر اخلاقی دریغ نمی‌کند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

[h=1]مشایخی به دیدار لیونل مسی می‌رود[/h]

جمشید مشایخی برای دیدار با لیونل مسی به اسپانیا سفر می‌کند.

حرکتی که از همین الان محکوم به شکسته و چیزی جز یه شو تبلیغاتی نیست... کلا ملت جو گیری هستیم ...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
برای دیدن لیونل مسی باید بلیط گرفت مفتکی که نیست :دی

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
مشایخی به دیدار لیونل مسی می‌رود

قراره براش پسته و خایار ببره؟ :lol:
استاد مشایخی رو دوست دارم امیدوارم این برنامه باعث کوچیک شدنش نشه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درباره یک تصمیم فرح بخش:شوالیه سفیر صلح انتخاب می کند - Goal.com

1-این نمایش احتمالا جز اخرین تلاش هاست، برای گروهی از مدیران ورزشی که روزگاری با جیب پر پول وفراقی بال یکه تازی می کردند اما به سبب آنچه که بر اقتصاد نحیف ایران گذشت،دست های شان از جیب دولت خارج شد تا امروز برای جبران کمبود منابع مالی و تداوم حضورشان بر مسند ریاست دست به هر بالماسکه ای بزنند.اما روی دیگر این نمایش تلاشی است از سوی علی فتح الله زاده در رقابت با محمد رویانیان بر سر کسب رتبه برتر در مسابقه «متفاوت نمایی» .متمایز بودن.فوتبالی که در داخل زمینش هیچ اتفاقی نمی افتد وچشم همه سوژه را در بیرون زمین جست و جو می کند.

3-خبر عجیب است و بهت آور:« با هماهنگی علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال استاد جمشید مشایخی برای دلجویی از لیونل مسی به اسپانیا می‌رود تا به عنوان سفیر فرهنگی ایران از سوی باشگاه استقلال این مهم را به انجام برساند.»

علی فتح الله زاده یقینا اقای خاص فوتبال ایران است و خرگوش جدیدی که از کلاهش بیرون آورده،آخرین نشانه برای اهل شک تا یقین بیاورند به توانایی هایش.
ماجرای مسی که به زعم عده ای نام و نشان ایران را خدشه دار کرد برای مدیر استقلال عرصه ای برای دست و پا کردن نام و نشان می شود.اعتباری خدشه دار می شود و اعتباری دیگر جان می گیرد و کسیت که نداند این سفیر فرستادن ها ریشه در شهرت طلبی دارد تا هر چیز دیگر . قرار گرفتن در کنار دو اسم لیونل مسی و جمشید مشایخی(هر یک به سهم خود) مدیر ما را تبدیل به شوالیه فرهنگ می کند.
اگر محمد رویانیان با عکس انداختن با ستارگان سالخورده میلان حس تمایز طلبی خود را ارضا می کرد فتح الله زاده برای جلوگیری از شکست ،دست به دامان مشایخی می شود. در این میان اصلا مهم نیست که بر اساس چه معیاری مشایخی برای این کار انتخاب شده است؟شاید حضور مشایخی به نقش «خان دایی» در فیلم «قیصر» عامل این گزینش بوده است؟و مورد مناقشه برانگیز تر اینکه مشایخی قرار است چگونه مسی را و در چه زمانی ببیند؟آیا قرار است همچون عشاق سینه چاک ستارگان یا پاپاراتزی ها به کمین بنشیند؟آیا اصلا مسی در این ماجرا به اندازه ما موضوع را جدی گرفته است؟

4-به هر حال ممنون اقای فتح الله زاده.همه فهمیدند که شما چه ادم بزرگی هستید.همه فهمیدند در این روزگار که همه به دنبال پول هستند شما برای اعتلای نام ایران شبانه روز تلاش می کنید.دیگر نیازی نیست اقای مشایخی به اسپانیا برود،حتی اگر در میانه راه است به او بگویید برگردد.مردانگی شما از همین تهران و بدون فرستادن سفیر صلح به گوش مسئولین رسید.بهتر است از امروز و با کسب این پشتوانه عظیم اجتماعی وقت خود را در اتاق هیئت مدیره صرف کنید.راستی این شایعه را شنیده اید که محمد رویانیان برکنار شده است؟

بالا