• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
برکناری یا استعفای رویانیان در مقطع فعلی فقط به ضرر پرسپولیس ــه فقط حاشیه ها رو زیاد میکنه جنگ قدرت رو افزایش میده :دی
بهتر بود این کار بعد از فروردین و تموم شدن لیگ انجام میشد هم برای تیم ملی مفید بود هم برای خود باشگاه
با برکناری رویانیان احتمالا دایی هم واکنش نشون میده و شاید استعفا بده و این به لیگ ضربه میزنه به تیم ملی ضربه میزنه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
حرکتی که از همین الان محکوم به شکسته و چیزی جز یه شو تبلیغاتی نیست... کلا ملت جو گیری هستیم ...

من هم موافق نیستم، کار جالبی نیست. اگر قرار باشه کسی اقدام کنه فدراسیون و در راس اون علی کفاشیان هست در حد یک نامه.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
برکناری یا استعفای رویانیان در مقطع فعلی فقط به ضرر پرسپولیس ــه فقط حاشیه ها رو زیاد میکنه جنگ قدرت رو افزایش میده :دی
بهتر بود این کار بعد از فروردین و تموم شدن لیگ انجام میشد هم برای تیم ملی مفید بود هم برای خود باشگاه
با برکناری رویانیان احتمالا دایی هم واکنش نشون میده و شاید استعفا بده و این به لیگ ضربه میزنه به تیم ملی ضربه میزنه

البته هنوز قطعی نشده این خبر ولی ظاهرا دوستان بسیار عزیزتر از جان تا کار خودشان را نکنند راحت نمی نشینند!

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
طنز سفر مشایخی برای عذرخواهی از مسی

تصمیم جمشید مشایخی برای سفر به اسپانیا و دلجویی از لیونل مسی به خاطر کامنت های توهین آمیز برخی کاربران ایرانی در صفحه فیسبوکش در ساعات گذشته واکنش های زیادی در شبکه های اجتماعی به دنبال داشته است.

تصمیمی که در صورت اجرا، می تواند یک آبروریزی بزرگ برای حیثیت ایرانی را رقم بزند. یکی از این واکنش ها از طرف امیر مهدی ژوله یکی از نویسندگان قهوه تلخ؛ و دیگر سریال های اخیر مهران مدیری است که در این مورد نوشته: یعنی یارو وسط لیگ اسپانیا، وسط جام باشگاهای اروپا، وسط پرونده قاچاق مواد مخدر و پولشویی باباشه؛ بعد استاد مشایخی عزمش رو جزم کرده بره اسپانیا ایرانی‌ حقیقی‌ رو به مسی نشون بده برگرده. خوب پا می‌شه میره اونجا میگه لیونل من میدونم راجع به ما چی‌ فکر میکنی‌، لیونل هم میگه به ابوالفضل من اصلا راجع به شما فکر نمیکنم. اونوقت بیا و درستش کن.

خوب مسی نکونام رو میشناسه، شجاعی رو میشناسه، چون باباش تو کار مواد مخدره، قطعاً یه عالمه ایرونی‌ حقیقی دیگه رو هم میشناسه، بعدم میریم جامعه جهانی‌ هاشم دو تا کفّ پا میره تو صورتش بقیه ایرانی‌‌ها رو هم میشناسه. شما چرا بیخودی خودتو زابراه میکنی‌؟

یکی‌ سر این بنده خدا رو گرم کنه، فیلمی،تاتری، پارکی‌، شطرنجی‌، چیزی. این بنده خدا رو ندین دست این فتح الله زاده... تو رو خدا.

کافه سینما

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
نمایی از منزل رویایی علی دایی و کریم باقری

hgf.jpg

علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ساکن یکی از پنت‌هاوس‌های نیاوران است. زیربنای این واحد ۱۷۱۷ متر مربع و قیمت هر متر مربع آن بالغ بر ۲۵ میلیون تومان است. پنت‌هاوس دایی دارای استخر روی بام، سونا، جکوزی، آسانسور اختصاصی حمل ماشین به داخل واحد، آسانسور نفر بر اختصاصی، دستگیره‌ها و شیرآلات آب طلا، سیستم سرمایشی و گرمایشی از کف، مبدل برق از انرژی خورشیدی، آشپزخانه مبله، سیستم ضد حریق، سیستم صوتی، زمین ورزشی و باغچه است.
در یکی از برج‌های همین خیابان کریم باقری زندگی می‌کند و به نوعی با علی دایی همسایه است.
نگاهی به نمایی داخلی از پنت هاوس های مجلل علی دایی و کریم باقری می اندازیم:
fwke2zfdubryt9wvw1.jpg
febenq7hvnpuz7pwxu35.jpg
2thd194wtxwooig0bfd.jpg
vx7zw70ockgzj1n5fuk1.jpg
vdgc7hr5oh5gaf07tup.jpg
uxhmsa86i8vdczj5zca0.jpg
gtv1ls6gz7xbjh54ryo.jpg
همشهری اقتصادی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تا جایی که من میدونستم علی دایی شهرک غرب زندگی میکرد... این یکی دو ساله نقل مکان کرده؟ چون این عکسها اصلا شبیه اون خونه ای که بازیکنهای پرسپولیس رفته بودن نیست...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
با شفاف سازی عابدینی تن فوتبال در نیمه شب لرزید!/پیشنهاد یک و نیم میلیاردی برای بالا آوردن تیم در لیگ

سایت گل – ساعت 2 بامداد روز سه شنبه و در کشاکش برنامه نود باز هم صحبت های امیر عابدینی مباحث تکان دهنده ای را در خصوص فساد در فوتبال کشور مطرح کرد تا داغ ترین و جنجالی ترین بخش برنامه فردوسی پور خواب را از چشمان اهالی فوتبال بپراند.

در ساعتی که شاید بسیاری از اهالی فوتبال خواب بودند مصاحبه ای از مدیر عامل باشگاه داماش پخش شد که او به چند مورد فساد علنی در فدراسیون فوتبال اشاره کرد.وی گفت یک فرد که همین حالا هم در یکی از باشگاه ها فعالیت می کند در حضور عزیز محمدی و علی پور به او اعلام کرده با مبغ یک و نیم میلیارد تومان می تواند تیمش را در جدول رده بندی لیگ بالا ببرد!

وی با جزئیات این داستان را تعریف کرد و وقتی روی خط تلفنی برنامه آمد و همه حرف هایی که در مصاحبه زد ه بود را تائید کرد.عابدینی همچنین گفت این مباحث را مدت ها قبل به علیپور و کفاشیان هم گفته بوده ضمن اینکه دو ماه پیش در جلسه هیات رئیسه سازمان لیگ مطرح کرده است.

وقتی عابدینی روی خط تلفنی آمد با شفاف سازی عادل فردوسی پور مشص شد منظور عابدینی همان ناظرانی بوده که او از دو هفته قبل حواس اهالی فوتبال را متوجه آنها کرده است؛صادق صدیقی و آلبرت گریگوریان.

مدیرعامل داماش در ادامه حرف هایش اعلام کرد که همبازی شدن این دو نماینده فدراسیون با 4 داور که یکی از آنها سعید مظفری زاده است،یکی شان اخیرا از کار برکنار شده و و دوتای دیگر هم قضاوت نمی کنند همیشه قضاوت های بوداری را باعث شده و در این بازی ها داور به عمد دچار اشتباه شده است.

این حرف های عابدینی خون محمود رفیعی داور بازنشسته و کارشناس حاضر در برنامه را به جوش آورد و او از عابدنی پرسید چطور با سابقه مدیریتی اش در مجموعه های ورزشی و سیاسی به این راحتی جامعه داوری را محکوم می کند که عابدینی سر حرف های خود ماند.

در ادامه سعید مظفری زاده بر روی خط تلفنی برنامه آمد و دعوای سختی را با عابدینی آغاز کرد.مظفری زاده با اشاره به اینکه با آبروی او بازی شده مشکلات مالی داماش را به پرونده های فساد اقتصادی کشور مرتبط دانست که این حرف ها عابدینی را هم از کوره پراند و جدال لفظی تندی بین طرفین در گرفت که با دخالت فردوسی پور کمی فروکش کرد.

در ادامه عابدنی بابت تهمت هایی که مظفری زاده به باشگاه داماش زده اعلام کرد این حرف ها قابل پیگری است و مظفری زاده هم اعلام کرد این کار را انجام خواهد داد.وی گفت هفته قبل حرف هایش را زده و بر خلاف ادعای عابدینی که گفته بود اگر مظفری زاده روی خط بیاید و حرف بزند چیزهایی خواهد گفت که او نتواند قضاوت کند قضاوت هم کرده است.مظفری زاده گفت طی 15 سال کار داوری با تمام ناظران و نماینده ها به خاطر حضور در پروازها،هتل ها ورزشگاه ها رایطه دوستانه دارد و هر کسی از او چیزی دارد می تواند در رسانه ها اعلام کند.

حرف های مظفری زاده با حمایت رفیعی توام شد و کارشناس برنامه گفت رد تمام مدتی که بین طیف های مختلف داوری دعوا بوده مظفری زاده با همه طیف ها دوست بود اما عابدنی هم گفت هنوز آن حرف هایی که می تواند مظفری زاده را متهم کند مطرح نکرده و در جای خودش مطرح خواهد کرد.

در نهایت بعد از اینکه مظفری زاده و رفیعی گفتند که چرا علی کفاشیان خواب است و روی خط نمی آید تا پاسخگوی این حرف ها و اتهامات تکان دهنده باشد مهدی تاج روی خط آمد و اعلام کرد قبلا به عابدینی گفته بوده صحبت های او در مورد صدیقی و آلبرت را پیگیری می کند و هیچ حساسیتی به شخص خاصی ندارد.تاج با اشاره به اینکه از صحبت های قبلی عابدینی با کفاشیان و علیوپور خبری نداشته گفت همان زمان یعنی قبل از بازی داماش – ملوان به عابدینی گفته علیپور را پیش شما می فرستم تا اطلاعاتت را در اختیار او بگذاری که این اتفاق هم افتاده است.

با این حال تاج با شاره به اینکه حتما این قضیه ر ا به شدت پیگیری خواهد کرد به غائله خاتمه داد و عابدینی و مظفری زاده هم آرام گرفتند اما با شفاف سازی عابدینی و مصاحبه عجیبی که او انجام داد حالا برگ دیگری از دفتر قطور فساد در فوتبال ایران ورق می خورد .عابدینی در لابلای مصاحبه خود و حرف های بامداد امروز روی خط تلفنی نود کدهایی داد که می شود آنها را پیگیری کرد و به نتایج عجیبی رسید.نتلیجی که حتما حجت الاسلام علیپور از خیلی از آنها خبر دارد اما معلوم نیست چرا برخوردی صورت نمی گیرد و تن فوتبال کشور باید در بامداد زمستانی با حرف های کدیر عامل باشگاه داماش و شفاف سازی او به شدت بلرزد.

واکنش‌ها به صحبت‌های عابدینی در برنامه ۹۰ شب گذشته اظهار بی‌اطلاعی عزیزالله محمدی/ بهروان: با شنیدن این حرف‌ها فکر می‌کردم خواب می‌بی�

به گزارش خبرگزاری فارس، صحبت‌های جنجالی امیر عابدینی در برنامه 90 شب گذشته مبنی بر پیشنهاد 1.5 میلیارد تومانی به وی توسط عده‌ای برای بالا آوردن تیم داماش در لیگ برتر با سکوت مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال وارد فاز تازه‌ای شده است.

شب گذشته عابدینی در برنامه 90 گفت: در جلسه‌ای که به من پیشنهاد 1.5 میلیارد تومانی داده شد آقایان عزیزمحمدی و علیپور نیز بودند و من امضای آنها را به عنوان شاهد ماجرا گرفتم. آن فرد بعدها از طریق فدراسیون فوتبال رشد کرد و الان نیز در فوتبال ما حضور دارد.

وی ادامه داد: من همه این موارد را دو ماه قبل به سازمان لیگ گفتم و دو سال قبل هم خود آقای علیپور در جریان بود اما اینکه چرا با این مسائل برخورد نمی‌شود را نمی‌دانم. قبل از لیگ قبلی بود که این اتفاق افتاد چیزی حدود یک سال و نیم قبل. خیلی‌ها این حرف‌هایی که من زدم را می‌دانند اما من می‌زنم و چوبش را هم می‌خورم.

این در حالی است که عزیزمحمدی در این باره سکوت اختیار کرده و تنها به گفتن این جمله بسنده کرد که آقای عابدینی راست می‌گوید اما یک سال و نیم قبل من در سازمان لیگ نبودم و زمان آقای بهروان بود. درباره صحبت‌های عابدینی هم باید بگویم که اینکه او می‌گوید من و علیپور شاهد این ماجرا بودیم آن موضوع چیز دیگری بود و ربطی به آقایان گریگوری و صدیقی ندارد. رقم دقیق 1.5 میلیارد تومان هم در ذهن من نیست اما عابدینی درست می‌گوید.

غلامرضا بهروان رئیس کمیته مسابقات فوتبال که به گفته عزیزمحمدی آن زمان سرپرست سازمان لیگ بود در این خصوص به فارس گفت: من در جریان این صحبت‌ها نیستم و آقای عزیزمحمدی باید بگوید که چرا این حرف‌ها را زده است. آقای عابدینی گفت دو سال پیش نه یک سال و نیم پیش و آن زمان محدوده حضور من در سازمان لیگ نبوده است. عابدینی گفته در حضور عزیزمحمدی و علیپور این صحبت‌ها مطرح شده و به نظرم باید به جای این صحبت‌ها مشکل حل شود.

وی افزود: البته چون دیروقت بود من در خواب و بیداری برنامه 90 را دیدم و با شنیدن این صحبت‌ها فکر می‌کردم که خواب می‌بینم. به نظرم باید بررسی کرد و مستندات را دید. معتقدم تاج باید دستور رسیدگی عاجل را به این قضیه بدهد چرا که بازار اینگونه مسائل در فوتبال ما در حال زیاد شدن است اما قسم می‌خورم که زمانی که من در سازمان لیگ بودم چنین حرف‌هایی اصلا مطرح نبود و من به تازگی اینها را می‌شنوم. باید اگر چنین مسائلی وجود دارد با آنها برخورد قاطع شود.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
رویانیان پول این بنده خدا رو هم نداده :دی

نقل قول از حدادی : در خصوص باشگاه پرسپوليس که اسپانسر اينجانب در دايموند ليگ بوده فقط بخشي از قرار داد محقق گشته و بخش ديگر آن تا کنون پرداخت نشده و بنده هم هيچ مصاحبه اي به جهت حفظ حرمت باشگاه پرسپوليس و هواداران ميليوني آن انجام ندادم

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]11 ستاره تيم منتخب سال 2013 اروپا[/h]
[h=2] 4بازيکن تيم قهرمان اروپا همراه با کريستيانو رونالدو، ليونل مسي و زلاتان ايبراهيموويچ به تيم منتخب سال 2013 اروپا راه ‌يافتند.[/h]
00942194.jpg

در شرايطي که پنج روز تا شروع سال جديد ميلادي فرصت باقيمانده، تيم منتخب بهترين ستارگان قاره سبز برگزيده شد. در نظرخواهي که خوانندگان يک نشريه معتبر در روسيه انجام دادند، مانوئل نوير، فيليپ لام، ديويد آلابا و فرانک ريبري 4 عضو کليدي تيم بايرن مونيخ در راه قهرماني اروپا در اواخر بهار بودند که مورد توجه نظردهندگان قرار گرفتند.

به گزارش فارس، اين 4 نفر در کنار بزرگاني همچون کريستيانو رونالدو، ليونل مسي و زلاتان ايبراهيموويچ در اين تيم گزينش‌ شده قرار گرفتند.

همچنين يوپ هاينکس، سرمربي بايرن مونيخ در فصل گذشته که 3 عنوان نخست ليگ قهرمانان، بوندس ليگا و جام حذفي را کسب کرد، ‌به عنوان مربي برتر سال قاره سبز برگزيده شد.

فهرست اين تيم به شرح زير است:

دروازه‌بان:

مانوئل نوير، بايرن‌مونيخ آلمان

خط دفاع:

مدافع راست: فيليپ لام – بايرن مونيخ آلمان

مدافع مياني: ماتس هوملس، بورسيا دورتموند آلمان

مدافع چپ: ديويد آلابا

خط مياني:

هافبک راست:‌ گرت بيل، رئال مادريد

هافبک مياني: مارکو رويس، بورسيا دورتموند آلمان

هافبک مياني: مسعود اوزيل، آرسنال انگليس

هافبک چپ: فرانک ريبري، بايرن مونيخ آلمان

خط حمله:

مهاجم راست: ليونل مسي، بارسلونا اسپانيا

مهاجم نوک‌: زلاتان ايبراهيموويچ، پاري‌سن‌ژرمن فرانسه

مهاجم چپ: کريستيانو رونالدو، رئال مادريد اسپانيا

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
معاون سابق بانک مرکزی:با دلارهای پسر من با مالدینی عکس یادگاری گرفتند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ یک ماه پس از بازی پرسپولیس و پیشکسوتان میلان همچنان این بازی حاشیه هایی دارد. این بار ابراهیم درویشی معاون سابق بانک مرکزی شاکی باشگاه پرسپولیس است. او می گوید سعید شیرینی ، سرپرست باشگاه پرسپولیس به بهانه آبروی ملی ، از پسر او بیش از 115 میلیون تومان دلار و یورو خریده تا خرج میلانی ها شود اما حالا که آنها رفتند خبری از بازگشت این پول ها نیست.

ابراهیم درویشی در این باره به خبرآنلاین می گوید:« راستش نمی دانم چه بگویم . پسر من یک صرافی نوع اول دارد که سرمایه اولیه آن 200 میلیون تومان است. آقای شیرینی همزمان با حضور میلانی ها در تهران به ما گفت نیاز فوری به دلار دارند. آقای رویانیان هم از بچه های جنگ هستند. از همرزمان برادران شهید من. پسرم هم به حرمت شرایط ویژه پرسپولیس پذیرفت تا 36 هزار دلار و چندهزار یورو به آقایان بدهد تا مشکل حضور این میلانی ها در تهران حل شود. آنها هم چک هایی به ما دادند و رفتند با آقای مالدینی و دوستان شان در تهران عکس یادگاری گرفتند. حالا اما چک های ما برگشت خورده و هرچه به آقای شیرینی می گوییم پول های ما را بدهید ، می گوید وزارت ورزش پولی به ما نداده است؟ این وسط گناه ما چیست؟ این رقم یعنی نیمی از سپرده صرافی ما که یکجا از دست مان رفته است. یعنی ما کناه کردیم که در شرایط سخت دست این اساتید را گرفتیم؟»

او در حالی از پرسپولیسی ها و چک های برگشتی شان که با امضای سعید شیرینی صادر شده بودند گلایه دارد که واکنش سرپرست پرسپولیس در این باره جالب است. او در این باره می گوید:« چک؟ دلار؟ برای بازیکنان میلان ؟ من اصلا در جریان نیستم. من چک کشیدم؟ نه بابا اصلا...»

البته این اولین بار نیست که چک های امضادار سعید شیرینی جنجالی می شود. پیش تر علی کریمی و جواد کاظمیان درباره چک های شیرینی مصاحبه های آتشین انجام داده بودند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عضو هیات مدیره پرسپولیس : قالیباف باید به ما هم کمک کند!

محمد جمشيدي که اين روزها در سوگ پدر خود نشسته، پس از مشکلات مالي سرخپوشان و کمک شهردار تهران به آبي‌پوشان اظهار داشت: خبري که ظرف دو روز گذشته شنيديم اين بود که شهرداري تهران اسپانسري باشگاه استقلال را پذيرفته است که ما هم از اين بابت خوشحاليم، بالاخره قرار است به يک تيم تهراني کمک شود.

به گزارش فارس، وي افزود: بالاخره نظر آقاي قاليباف بر روي ورزش هميشه مثبت بوده اما اين کار در آستانه دربي به نظرم خيلي خوشايند نيست که شهرداري فقط به آبي‌پوشان قصد کمک دارد.

جمشيدي ادامه داد: ما معتقديم اگر قرار است کمکي شود بايد به تيم‌هاي تهراني انجام شود و هيچ فرقي نبايد بين استقلال و پرسپوليس بگذارند، بالاخره ما 30 ميليون هوادار به عنوان تيم مردمي در تهران و سراسر ايران داريم و معتقدم بايد اين تيم‌ها را به يک چشم نگاه کرد. من معترض نيستم که چرا به استقلالي‌ها کمک کردند ولي اگر قرار بود کمکي شود آن هم نزديک به دربي 78، بايد پرسپوليس را هم ببينند تا براي اين تيم و هوادارانش شبهه‌اي ايجاد نشود.

عضو هيئت مديره قرمزپوشان تأکيد کرد: به نظر من همان اندازه‌اي که استقلال در تهران حق دارد، پرسپوليس هم حق دارد چون ما هواداران زيادي داريم، من امروز حتي در اين خصوص با اعضاي هيئت مديره صحبت کردم و همه به دنبال اين بوديم که اگر دسترسي به قاليباف داريد اين موضوع را به اطلاع ايشان برسانيد. ما معتقديم شايد قاليباف در جريان اين موضوع نيست و يا درخواستي از طرف باشگاه پرسپوليس دست ايشان نرسيده است. ما معتقديم قاليباف براي يک تيم خاص کاري را انجام نمي‌دهد و خواسته ما اين است که اگر شهرداري حرکتي قرار است براي تيمي تهراني انجام دهد اين حرکت براي محبوب‌ترين تيم تهراني هم انجام شود چون ما هم تيم پايتخت هستيم و مانند آبي‌ها طرفداران زيادي داريم پس اگر قرار است کمکي از طرف شهرداري انجام شود ما توقع داريم که شهردار تهران پرسپوليس را هم ناديده نگيرد و به خواسته هواداران ما آن هم نزديک به دربي 78 جواب مثبت دهد تا دلخوري براي هواداران ما پيش نيايد.

/////

پ.ن : من واقعا صحبت های ایشون رو درک نمیکنم! مگه قالیباف یا بانک شهر یا اصلا شهرداری...متولی استقلال و پرسپولیسه که اگه بانکش اسپانسر استقلال شد به آقایون بر بخوره که چرا به ما کمک نکردند! و اگر نکنند یعنی شائبه ایجاد میشه
29.gif
...نمیدونم دربی رو وسط میکشه..اصلا چه ربطی داره؟؟؟اگه وزارت ورزش کمک رو کرده بود پرسپولیس حق داشت گلایه کنه ولی الان واقعا درک نمیکنم این صحبت ها برای چی زده میشه؟من فکر میکنم آقایون ناراحت هستند که قبل از دربی کمی از مشکلات مالی استقلال حل میشه و بازیکنا انگیزه پیدا میکنن...شاید دوستان انتظار داشتند کمکی نشه تا رقیبشون به لحاظ مالی همچنان در وضعیت بدی باشه و بی روحیه!واقعا درک نمیکنم..اسپانسر شدن بانک شهر یا اصلا شهرداری به تیم دیگه چه ارتباطی داره!
" مامعتقدیم قالیباف فقط برای یک تیم خاص کاری نمیکنه! " جالبه...آقای محترم...قرار نشده مفت و مجانی کسی پولی به کسی بده! قراره بانک شهر روی پیراهن ها درج بشه!...ایشون مثل اینکه تفاوت کمک و اسپانسر شدن رو درک نکردند!
02.gif

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
محمد رويانيان در گفت‌وگو با سايت باشگاه پرسپوليس افزود: محروم شدن پيام صادقيان پس از پخش خطاي او در برنامه تلويزيوني اين شائبه را ايجاد مي کند که کميته انضباطي پس از مشاهده برنامه نود چنين تصميمي گرفته و ما اميدواريم اين گونه نبوده باشد و اگر بازيکن را به خاطر يک خطا محروم مي کنند اميدواريم درباره همه تيم ها چنين دقت نظري وجود داشته باشد. ديديد که پيام صادقيان خودش به خاطر اين خطا عذرخواهي کرد، اي کاش مي گذاشتند کميته انضباطي باشگاه تصميم بگيرد.

وي گفت: در مجموع ما هزينه بازي جوانمردانه را پرداخت مي کنيم، به هر حال مواردي وجود داشته مثل فن کمر روي ميثم حسيني و تکه پاره شدن پيراهن محسن بنگر و خيلي موارد ديگر اما محروميتي اعمال نشده با اين وجود ما به کميته انضباطي که تاکيد دارد صدور راي به واسطه پخش خطا در برنامه تلويزيوني نبوده اعتماد داريم و اميدواريم خطاي همه بازيکنان ليگ در موارد مشابه مد نظر باشد و اين گونه نباشد که پرسپوليس به واسطه مورد توجه بودن ، پخش مستقيم بازي هايش و توجه رسانه ها با محروميت هاي اين چنيني مواجه شود.

پ.ن : این درست که خلیل زاد باید محروم میشد چون فن خطرناکی زده بود :دی ولی دیگه نکونام چرا باید محروم میشد ؟! ایشون همون قضیه پاره شدن پیراهن بنگر رو میگن آیا پاره شدن پیراهن کار غیر ورزشی و خطرناکیه :D فقط خواسته یه چیزی بگه ! ببین چقدر فدراسیون بی در و پیکر شده هر کی از راه رسیده داره تعیین تکلیف میکنه ! میگه میذاشتید کمیته انضباطی خودمون تصمیم میگرفت :blink: خوب دفعه های قبلی چیکار میکردید ؟! چرا به خلعتبری چیزی نمیگید ؟!

ایشون مثل اینکه تفاوت کمک و اسپانسر شدن رو درک نکردند!

ایشون به همه چیز اعتراض دارن ! چرا ما نیم فصل این همه مهمان هستیم ! چرا تو قرعه کشی جام حذفی ما میهمان شدیم ! چرا بر علیه ما رای صادر میکنید ! چرا صادقیان رو محروم کردید ! چرا اون یکی بازیکن ها رو محروم نکردید ! چرا آب قطعه :دی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ایشون به همه چیز اعتراض دارن ! چرا ما نیم فصل این همه مهمان هستیم ! چرا تو قرعه کشی جام حذفی ما میهمان شدیم ! چرا بر علیه ما رای صادر میکنید ! چرا صادقیان رو محروم کردید ! چرا اون یکی بازیکن ها رو محروم نکردید ! چرا آب قطعه :دی

بهتره بگیم ایشون هیچ حکمی رو قبول ندارن!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دوستان خودتون رو اذیت نکنید... یکی جلو صحنه داد میزنه یکی پشت دست ردیف میکنه... رویانیان هم 10 سال در این فوتبال بمونه یاد میگیره که بجای مصاحبه، بهتره جاهای خلوت تر، آدمهای مهم تری رو دید و کار رو پیش برد... همه اینا از کمبود تجربه در فوتبال متعالی ما و دست اندرکاران به روز و مستقلش هست و بس...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
داداش ما اذیت نمیشیم :دی
یعنی شما میفرمایید حرکت صادقیان عمدی نبوده و این حکم غیر عادلانه بوده ؟
صادقیان باید بار اول محروم میشد فکر کنم اولین بارش همون بازی با استقلال و تکل روی پای نکونام بوده به نظرم اگر همون بار اول محروم میشد دفعات بعدی رو تکرار نمیکرد
حتی به نظرم خلعتبری هم باید یه بار محروم میشد !
این جور حرکات تو فوتبال اصلا معنی نداره
شما مطمئن باشید همین حرکات تو استقلال هم رخ میداد تو نود براش وقت گذاشته میشد و اگر داور اخراجش نمیکرد کمیته انظباطی محرومش میکرد فقط مشکل اینجاست که این حرکات رو بازیکنان استقلال لااقل تا هفته پیش انجام ندادن تا ملاک مقایسه قرار بگیره
مشکل پرسپولیس و در حالت کلی جامعه امروز ما اینه که دشمن ساختگی و ذهنی برای خودشون ایجاد کردن تا بتونن در آینده ازش استفاده کنن و علل ناکامی های احتمالی رو به اون نسبت بدن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مطمئنم که اذیت نمیشید استاد... چشم تیزبین شما عمد و سهو رو کاملا درست تشخیص میده و ما مشغول مظلوم نمایی هستیم... باکی نیست. فعلا کار به نفع شما (بطور کل) پیش میره و نباید هم نگران باشید... این از این...

اما نکته پست من رو نگرفتی یا از قلم انداختی... از فصل پیش گفتم (به شهادت پستهام) که رویانیان نباید زیاد مصاحبه کنه. به هر سرزمین تازه ای که وارد بشی تا به ریزه کاریهای زبان اونجا مسلط بشی زمان میبره. رویانیان باید بدونه در فوتبال ایران (به شرط ادامه حضورش) اساسا رو در رو و فاش حرف زدن الزاما ختم به موفقیت نمیشه. روشهای جواب دهنده بسیار بهتری هست که البته تخصص و روابط و روحیه میطلبه که علاوه بر توانایی ذاتی، به تجربه بیش از ده سال در این فوتبال نیاز داره و البته از عهده هرکسی هم برنمیاد...

اینطور میشه که حرکت با کف استوک جواد نکونام رو صورت پیام صادقیان میشه سهوی و تحت فشار بازی و آرنج پیام صادقیان روی صورت بازیکن حریف میشه عمدی و با نقشه قبلی...

باکی نیست... شما خوش باشید با عدالت جاری و ساری در فوتبالی که تصمیمات داهیانه و بدون تاثیر و تعصب و از روی استقلال فکر و عمل کامل، تبدیلش کرده به بهترین فدراسیون در آسیا...

در نهایت فقط میشه امیدوار بود در این فضای به شدت غبار آلود که هرکس ساز خودش رو میزنه و با فرافکنی محض، اهداف خودش رو توجیه میکنه و پیش میبره، حق به حقدار برسه... فقط باید نشست و امیدوار بود...

شاد باشید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یعنی شما میفرمایید حرکت صادقیان عمدی نبوده و این حکم غیر عادلانه بوده ؟

حرکت صادقیان اخراج داشت... همونطور که حرکت نکونام اخراج داشت... ترجیح میدادم داور اخراجش میکرد. هیچکس اعتراض نمیکرد چون اون حرک مثل حرکت نکونام بی احتیاطی محض بود... اما حکم غیر عادلانه است چون مدتها بعد از بازی و در پی نمایش مکرر تلویزیونی واصرار مجریان اون برنامه علیرغم عذرخواهی رسمی صادقیان توسط کمیته انضباطی انجام شد. نه حتی یکی دو روز بعد از بازی و در نتیجه بازبینی فیلم توسط کمیته انضباطی...
دقت کن عزیز! بعد از نمایش مکرر تلویزیونی... این یعنی کمیته انضباطی خواست و اراده ای برای محرومیت نداشته و در رودربایستی قرار گرفته. من سندی ندارم دال بر اراده فدراسیون برای محروم کردن صادقیان و در نهایت دراختیار گفتنش توسط تیم امید. پس بهش فکر هم نمیکنم... اما حرف از عدالت نزنید لطفا... عدالتی که فقط برای نمایش عمومی و با قربانی کردن نامهای بزرگ و برای مستقل نمایی انجام میشه، برنامه مضحکیه که یا باید سر در برف رو کرده باشی و نبینی یا باید کاملا بی حس باشی در قبال اینطور تصمیمات یک شبه و شبهه دار... وگرنه چیزی جز شرمندگی به همراه نداره...
اگر شما یکبار شنیدید و دیدید که کسی مثل فردوسی پور یا همین شما مدعیان عدالت موارد مشابه رو مستحق برخورد بدونید و اینطور پیگیر باشید... الباقی مطالب رو قبلا گفتم و بیشتر از این ذهن عدالت گستر دوستان رو آزار نمیدم...

شاد باشید

بالا