با شفاف سازی عابدینی تن فوتبال در نیمه شب لرزید!/پیشنهاد یک و نیم میلیاردی برای بالا آوردن تیم در لیگ
سایت گل – ساعت 2 بامداد روز سه شنبه و در کشاکش برنامه نود باز هم صحبت های امیر عابدینی مباحث تکان دهنده ای را در خصوص فساد در فوتبال کشور مطرح کرد تا داغ ترین و جنجالی ترین بخش برنامه فردوسی پور خواب را از چشمان اهالی فوتبال بپراند.
در ساعتی که شاید بسیاری از اهالی فوتبال خواب بودند مصاحبه ای از مدیر عامل باشگاه داماش پخش شد که او به چند مورد فساد علنی در فدراسیون فوتبال اشاره کرد.وی گفت یک فرد که همین حالا هم در یکی از باشگاه ها فعالیت می کند در حضور عزیز محمدی و علی پور به او اعلام کرده با مبغ یک و نیم میلیارد تومان می تواند تیمش را در جدول رده بندی لیگ بالا ببرد!
وی با جزئیات این داستان را تعریف کرد و وقتی روی خط تلفنی برنامه آمد و همه حرف هایی که در مصاحبه زد ه بود را تائید کرد.عابدینی همچنین گفت این مباحث را مدت ها قبل به علیپور و کفاشیان هم گفته بوده ضمن اینکه دو ماه پیش در جلسه هیات رئیسه سازمان لیگ مطرح کرده است.
وقتی عابدینی روی خط تلفنی آمد با شفاف سازی عادل فردوسی پور مشص شد منظور عابدینی همان ناظرانی بوده که او از دو هفته قبل حواس اهالی فوتبال را متوجه آنها کرده است؛صادق صدیقی و آلبرت گریگوریان.
مدیرعامل داماش در ادامه حرف هایش اعلام کرد که همبازی شدن این دو نماینده فدراسیون با 4 داور که یکی از آنها سعید مظفری زاده است،یکی شان اخیرا از کار برکنار شده و و دوتای دیگر هم قضاوت نمی کنند همیشه قضاوت های بوداری را باعث شده و در این بازی ها داور به عمد دچار اشتباه شده است.
این حرف های عابدینی خون محمود رفیعی داور بازنشسته و کارشناس حاضر در برنامه را به جوش آورد و او از عابدنی پرسید چطور با سابقه مدیریتی اش در مجموعه های ورزشی و سیاسی به این راحتی جامعه داوری را محکوم می کند که عابدینی سر حرف های خود ماند.
در ادامه سعید مظفری زاده بر روی خط تلفنی برنامه آمد و دعوای سختی را با عابدینی آغاز کرد.مظفری زاده با اشاره به اینکه با آبروی او بازی شده مشکلات مالی داماش را به پرونده های فساد اقتصادی کشور مرتبط دانست که این حرف ها عابدینی را هم از کوره پراند و جدال لفظی تندی بین طرفین در گرفت که با دخالت فردوسی پور کمی فروکش کرد.
در ادامه عابدنی بابت تهمت هایی که مظفری زاده به باشگاه داماش زده اعلام کرد این حرف ها قابل پیگری است و مظفری زاده هم اعلام کرد این کار را انجام خواهد داد.وی گفت هفته قبل حرف هایش را زده و بر خلاف ادعای عابدینی که گفته بود اگر مظفری زاده روی خط بیاید و حرف بزند چیزهایی خواهد گفت که او نتواند قضاوت کند قضاوت هم کرده است.مظفری زاده گفت طی 15 سال کار داوری با تمام ناظران و نماینده ها به خاطر حضور در پروازها،هتل ها ورزشگاه ها رایطه دوستانه دارد و هر کسی از او چیزی دارد می تواند در رسانه ها اعلام کند.
حرف های مظفری زاده با حمایت رفیعی توام شد و کارشناس برنامه گفت رد تمام مدتی که بین طیف های مختلف داوری دعوا بوده مظفری زاده با همه طیف ها دوست بود اما عابدنی هم گفت هنوز آن حرف هایی که می تواند مظفری زاده را متهم کند مطرح نکرده و در جای خودش مطرح خواهد کرد.
در نهایت بعد از اینکه مظفری زاده و رفیعی گفتند که چرا علی کفاشیان خواب است و روی خط نمی آید تا پاسخگوی این حرف ها و اتهامات تکان دهنده باشد مهدی تاج روی خط آمد و اعلام کرد قبلا به عابدینی گفته بوده صحبت های او در مورد صدیقی و آلبرت را پیگیری می کند و هیچ حساسیتی به شخص خاصی ندارد.تاج با اشاره به اینکه از صحبت های قبلی عابدینی با کفاشیان و علیوپور خبری نداشته گفت همان زمان یعنی قبل از بازی داماش – ملوان به عابدینی گفته علیپور را پیش شما می فرستم تا اطلاعاتت را در اختیار او بگذاری که این اتفاق هم افتاده است.
با این حال تاج با شاره به اینکه حتما این قضیه ر ا به شدت پیگیری خواهد کرد به غائله خاتمه داد و عابدینی و مظفری زاده هم آرام گرفتند اما با شفاف سازی عابدینی و مصاحبه عجیبی که او انجام داد حالا برگ دیگری از دفتر قطور فساد در فوتبال ایران ورق می خورد .عابدینی در لابلای مصاحبه خود و حرف های بامداد امروز روی خط تلفنی نود کدهایی داد که می شود آنها را پیگیری کرد و به نتایج عجیبی رسید.نتلیجی که حتما حجت الاسلام علیپور از خیلی از آنها خبر دارد اما معلوم نیست چرا برخوردی صورت نمی گیرد و تن فوتبال کشور باید در بامداد زمستانی با حرف های کدیر عامل باشگاه داماش و شفاف سازی او به شدت بلرزد.
واکنشها به صحبتهای عابدینی در برنامه ۹۰ شب گذشته اظهار بیاطلاعی عزیزالله محمدی/ بهروان: با شنیدن این حرفها فکر میکردم خواب میبی�
به گزارش خبرگزاری فارس، صحبتهای جنجالی امیر عابدینی در برنامه 90 شب گذشته مبنی بر پیشنهاد 1.5 میلیارد تومانی به وی توسط عدهای برای بالا آوردن تیم داماش در لیگ برتر با سکوت مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال وارد فاز تازهای شده است.
شب گذشته عابدینی در برنامه 90 گفت: در جلسهای که به من پیشنهاد 1.5 میلیارد تومانی داده شد آقایان عزیزمحمدی و علیپور نیز بودند و من امضای آنها را به عنوان شاهد ماجرا گرفتم. آن فرد بعدها از طریق فدراسیون فوتبال رشد کرد و الان نیز در فوتبال ما حضور دارد.
وی ادامه داد: من همه این موارد را دو ماه قبل به سازمان لیگ گفتم و دو سال قبل هم خود آقای علیپور در جریان بود اما اینکه چرا با این مسائل برخورد نمیشود را نمیدانم. قبل از لیگ قبلی بود که این اتفاق افتاد چیزی حدود یک سال و نیم قبل. خیلیها این حرفهایی که من زدم را میدانند اما من میزنم و چوبش را هم میخورم.
این در حالی است که عزیزمحمدی در این باره سکوت اختیار کرده و تنها به گفتن این جمله بسنده کرد که آقای عابدینی راست میگوید اما یک سال و نیم قبل من در سازمان لیگ نبودم و زمان آقای بهروان بود. درباره صحبتهای عابدینی هم باید بگویم که اینکه او میگوید من و علیپور شاهد این ماجرا بودیم آن موضوع چیز دیگری بود و ربطی به آقایان گریگوری و صدیقی ندارد. رقم دقیق 1.5 میلیارد تومان هم در ذهن من نیست اما عابدینی درست میگوید.
غلامرضا بهروان رئیس کمیته مسابقات فوتبال که به گفته عزیزمحمدی آن زمان سرپرست سازمان لیگ بود در این خصوص به فارس گفت: من در جریان این صحبتها نیستم و آقای عزیزمحمدی باید بگوید که چرا این حرفها را زده است. آقای عابدینی گفت دو سال پیش نه یک سال و نیم پیش و آن زمان محدوده حضور من در سازمان لیگ نبوده است. عابدینی گفته در حضور عزیزمحمدی و علیپور این صحبتها مطرح شده و به نظرم باید به جای این صحبتها مشکل حل شود.
وی افزود: البته چون دیروقت بود من در خواب و بیداری برنامه 90 را دیدم و با شنیدن این صحبتها فکر میکردم که خواب میبینم. به نظرم باید بررسی کرد و مستندات را دید. معتقدم تاج باید دستور رسیدگی عاجل را به این قضیه بدهد چرا که بازار اینگونه مسائل در فوتبال ما در حال زیاد شدن است اما قسم میخورم که زمانی که من در سازمان لیگ بودم چنین حرفهایی اصلا مطرح نبود و من به تازگی اینها را میشنوم. باید اگر چنین مسائلی وجود دارد با آنها برخورد قاطع شود.