• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یه زمانی مربی پرسپولیس پروین بود و مربی استقلال پورحیدری .
لیگ بی در و پیکری هم داشتیم. یه دفعه هفته سوم یه تیم از یه بازیکن خوشش میومد و خیلی راحت باهاش قرارداد می بست. یا ابومسلم و پاس که هم خانواده بودن به هم بازیکن قرض می دادن. روزنامه ها هم خوراک شون تیترهای جنجالی بود که فلانی از استقلال داره می ره پرسپولیس یا برعکس. ولی جز یکی دو مورد این اتفاق نیفتاد. بهروز ***** فرد و علیرضا اکبرپور دو نمونه مشخص بودن که خیلی به قرارداد با تیم رقیب نزدیک شدن ولی آخر سر با یه گل و شیرینی همه چی ختم به خیر می شد.
ولی الان با این که لیگ قانون مند شده و بازیکن ها پول حرفه ای می گیرند این چیزها دیگه رنگ باخته.
مثل آب خوردن بازیکن ها از تیم هاشون جدا می شن و به تیم رقیب می رن. یک زمانی مزه می داد. خرید هاشمی نسب و نیکبخت خیلی لذت بخش بود چون شاه ماهی تیم حریف رو به دست میاوردی ولی الان خیل بازیکن های متوسط هست که به خیال خودشان یاغی می شن.
یادمه اون قدیم این سوال رو از هم می پرسیدیم. که بر فرض محال اگه بازیکن های پرسپولیس و استقلال کمپلت بیان تیم رقیب اون موقع شما طرفدار چه تیمی هستین؟ شاید الان سوال مسخره ای به نظر برسه ولی کسی که عاشق فرشاد پیوس و محرمی یا ورمزیار و منصوریان بود جوابی واسه این سوال نداشت.
بعید نیست در این فوتبال مسخره سرمربی تیم های مان هم یاغی شوند. بالاخره فوتبال مون حرفه ای است!!

یاد اون روزها بخیر آقا حسام عزیز!

... البته همین الان هم یک سری بازیکن ها رفتن شان به تیم رقیب ایجاد حساسیت می کند، مثلا انتقال اندرانیک تیموریان به پرسپولیس و علی کریمی به استقلال که طبیعتا اتفاق هم نمی افتد ...

اما چون سال هاست لیگ به ظاهر حرفه ای ما از معرفی چند بازیکن خوب و قابل قبول در حد انگشتان یک دست، عاجز بوده نتیجتا آن حساسیت ها و تعصبات رنگی روی بازیکنان هم به کلی رنگ باخته!

این مساله هم می تواند مثبت باشد و هم منفی؛ به نظر من جنبه منفی اش بیشتر است.

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
اتفاقی عجیب در لیگ فوتبال جوانان قم

دیدار تیم های فوتبال اتحاد و انصار در لیگ فوتبال جوانان استان با نتیجه شگفت‌انگیز و باورنکردنی به پایان رسید تا شائبه تبانی در باره این مسابقه شکل گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، در هفته هشتم لیگ فوتبال جوانان استان روز دوشنبه در ورزشگاه تختی تیم اتحاد با نتیجه عجیب 22 بر صفر انصار را شکست داد تا فوتبال قم وارد موج جدیدی از حواشی شود.

اتحاد یکی از سه تیمی بود که شانس قهرمانی در لیگ جوانان استان داشت و پیش از برگزاری این مسابقه با دو تیم عقاب پردیسان و سفیر گفتمان هم امتیاز بود اما اختلاف تفاضل گل این تیم با دو تیم دیگر آن قدر زیاد بود که اهالی فوتبال شانسی برای قهرمانی این تیم متصور نبودند.
اما در مسابقه این تیم مقابل تیم انصار یک اتفاق نادر پیش آمد و تیم فوتبال انصار با 7 بازیکن نوجوان در مسابقه حاضر شد و از حدود دقیقه 70 بود که توانست تعداد نفرات خود را به 11 نفر برساند.

انصار در یک نیمه 17 گل از اتحاد دریافت و با دریافت 5 گل دیگر در نیمه دوم یک شکست تاریخی را تجربه کرد.

اتحاد با این پیروزی ناگهان به شانس اول قهرمانی تبدیل شد و به لطف عدم حضور بازیکنان تیم انصار در زمین مسابقه به شکلی عجیب به این برد دست یافت.

در هنگام برگزاری این مسابقه گزارشگر شبکه تلویزیونی نور در ورزشگاه حاضر شد و به فیلم‌برداری از صحنه‌هایی از مسابقه پرداخت و پس از این که قصد مصاحبه در پایان مسابقه را داشت با عوامل تیم برنده مسابقه درگیری لفظی پیدا کرد.

شائبه تبانی در حالی این مسابقه دهان به دهان میان اهالی فوتبال قم چرخید که مربیان دو تیم سفیر گفتمان و عقاب پردیسان پس از این مسابقه، با شکایت به کمیته انضباطی هیئت فوتبال استان قم خواستار تحقیق و تفحص درباره غیرطبیعی بودن نتیجه این مسابقه شدند.

این در حالی است که کمیته انضباطی هیئت فوتبال استان قم در زمان برگزاری این مسابقه علیرغم آگاهی احتمالی از حساسیت مسابقه، نماینده‌ای در ورزشگاه نداشته است.

شائبه فساد در فوتبال استان قم در حالی برای نخستین بار به شکل جدی مطرح می‌شود که تحقیق و تفحص از این واقعه جهت روشن شدن ابعاد این قضیه آغازشده اما حتی در صورت عدم اثبات آن، دریافت 22 گل در یکی بازی تعیین‌کننده قهرمانی لیگ جوانان استان قم برگ سیاهی در کارنامه فوتبال قم است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
شناسایی دانه‌درشت‌ها در پرونده تبانی فوتبال

با گذشت حدود دو ماه از بازي جنجالي سپاهان و پرسپوليس كه پرونده فساد و تباني را در فوتبال ايران علني كرد هنوز متهمان اين پرونده مشخص نشده‌اند. كميسيون اصل 90 مجلس و ستاد مبارزه با تخلفات كه همسو با يكديگر به دنبال به پايان رساندن اين كلاف هستند هنوز نتوانسته‌اند متخلفان را شناسايي كنند و مصطفي افضلي‌فرد، سخنگوي كميسيون اصل 90 مجلس در گفت‌وگو با «اعتماد» از پيچيدگي‌هاي اين پرونده مي‌گويد؛ پيچيدگي‌هايي كه باعث شده در هر قدم مسيرها و افراد جديدي به اين پرونده اضافه شوند. سخنگوي اصل 90 مجلس درباره آخرين وضعيت پرونده‌هاي فساد، تباني و حتي شرط‌بندي در فوتبال به سوالات «اعتماد» پاسخ داد كه در ادامه مي‌خوانيد.

با گذشت چند ماه از بازي پرسپوليس و سپاهان و باز شدن پرونده فساد و تباني در فوتبال هنوز خبر قطعي در اين باره منتشر نشده. اين مساله به روند كند پيگيري‌ها مربوط مي‌شود؟

از همان زمان كه اين پرونده به مجلس و كميسيون اصل 90 ارجاع شد ما به دنبال رسيدگي به آن بوديم و طي اين مدت به نتايج خوب و در عين حال ناراحت‌كننده‌يي براي جامعه ورزش دست پيدا كرديم. در ابتدا افراد مطلع در اين باره را به جلسات دعوت كرديم اما متاسفانه برخي‌ها اعلام كردند با توجه به فشارهايي كه از جوانب مختلف به آنها وارد مي‌شود نمي‌توانند كامل در اين رابطه توضيح بدهند. كندي رسيدگي به پرونده مرتبط با همين فشارها بود و ما بلافاصله براي مقابله با آن از جلسات عمومي دست كشيديم و تلاش كرديم افراد را به طور خصوصي دعوت كنيم. بعد از اين اتفاق به مستندات خوبي هم دست پيدا كرديم و به دنبال آن هستيم.

پس دليل اعلام نشدن روند پرونده و نيز افراد دعوت شده مربوط به اعمال فشارها است؟

ما به دنبال اين بوديم كه افراد در حاشيه امنيت مستندات و اطلاعات‌شان را ارائه دهند. به همين دليل اسامي را اعلام نكرديم تا اين افراد از فشارها در امان باشند. اينكه ما اسامي و روند كلي پرونده را رسانه‌يي نمي‌كنيم دليل بر اين نيست كه پرونده پيشرفت نداشته و در حال سكون هستيم بلكه مي‌خواهيم چراغ خاموش افراد دانه درشت را به دام بيندازيم!

در بين افراد دعوت شده نام امير قلعه‌نويي هم ديده مي‌شد.ايشان به عنوان فرد مطلع دعوت شدند يا به عنوان ديگري؟

همان‌طور كه گفتم ما به صورت چراغ خاموش افراد زيادي را دعوت كرده‌ايم. از مدير و بازيكن تا مربي در اين جلسات شركت داشته‌اند و عموما حضور افراد در اين جلسات دليل اين نيست كه آنها متهم هستند. به هر حال آقاي قلعه‌نويي به عنوان يكي از افراد نزديك به فوتبال حرف‌ها و مستندات زيادي دارد و ما به اين دليل از ايشان دعوت كرديم. براي رسيدگي به يك پرونده مهم مثل تباني در فوتبال بايد از همه كساني كه در آن به نوعي دخيل هستند چه به عنوان داور، سرمربي، بازيكن و مدير دعوت كنيم. كميسيون اصل 90 در راستاي حدود قانوني خود كار مي‌كند. در همين رابطه حتي افرادي كه خودشان هم مساله‌دار هستند به جلسات ما دعوت مي‌شوند.

در حالي كه شما اعلام مي‌كنيد به صورت چراغ خاموش به دنبال رسيدگي به اين پرونده هستيد حجت‌الاسلام عليپور، دبير رسيدگي به تخلفات فوتبال ايران بارها گفت‌وگو و نظرشان را درباره اين پرونده اعلام كرده‌اند. مگر پرونده به صورت موازي بين كميسيون اصل 90 و ستاد رسيدگي به تخلفات پيش نمي‌رود؟

اين پرونده كاملا مربوط به كميسيون اصل 90 است و تنها ما مي‌توانيم در اين باره اظهارنظر رسمي كنيم. حتي شنيده‌ام كه ايشان اعلام كرده‌اند مي‌خواهيم به صورت دايره محدود درباره اين پرونده رسيدگي كنيم اما كميسيون اصل 90 مي‌تواند اظهارنظر كند و بگويد محدود باشد يا خير. آقاي عليپور بهتر است در حوزه كاري خودشان اظهارنظر كنند.

شما به دنبال اين نيستيد كه در يك دايره محدود كار كنيد؟ جامعه ورزش به دنبال اين است حداقل در اين فضا كميسيون اصل 90 توانايي برخورد با دانه درشت‌ها را داشته باشد.

مطمئنا به دنبال همين قضيه هستيم وگرنه تاكنون صد باره پرونده را نهايي مي‌كرديم. ما به دنبال ريشه‌يابي و در نهايت ريشه‌كن كردن فساد، تباني، تبعيض و رشوه در فوتبال و ورزش ايران هستيم. اگر اين اتفاق ريشه‌يي نباشد مطمئنا دوباره جوانه مي‌زند و ورزش را آلوده مي‌كند. ما به ابعاد گسترده‌يي از فساد در ورزش ايران دست پيدا كرده‌ايم و نقش بنگاه‌هاي شرط‌بندي را در اين قضيه نمي‌توان منكر شد. قطعا ما به دنبال دانه درشت‌هاي مساله فساد هستيم و مشهور و معروف بودن افراد دليلي براي چشم‌پوشي از تخلفات آنها نخواهد بود. به جامعه فوتبال قول و يقين مي‌دهيم كه هيچ نامي نمي‌تواند باعث چشم‌پوشي ما از تخلفاتش شود.

حتي افراد دانه درشتي كه شايعه شده ردشان در ساختمان فدراسيون است؟ گفته مي‌شود پاي برخي مسوولان فدراسيون هم در اين پرونده وجود دارد.

همانطور كه گفتم هيچ نامي از طرف ما ناديده گرفته نمي‌شود. اگر افرادي از فدراسيون هم در اين ماجرا دخيل باشند مطمئنا برخورد مي‌شود. مشكل دستگاه‌هاي نظارتي ما اين است كه تنها با معلول‌ها برخورد مي‌شود. ما به دنبال ريشه‌كن كردن نهايي هستيم و هيچ فرقي نمي‌كند فرد خاطي چه كسي باشد. اصل وجود فساد در فوتبال ايران ثابت شده و ما براي سالم‌سازي فضاي ورزش به دنبال جدا كردن سالم‌ها از افراد متخلف در جهت رشد و پويايي ورزش ايران هستيم.

يكي از انتقاداتي كه به اين پرونده مي‌شود ارجاع آن به كميسيون اصل 90 است. خيلي‌ها معتقدند اگر اين پرونده مانند خيلي از پرونده‌هاي فساد در كشورهاي ديگر به نيروي بالاتري سپرده مي‌شد تاكنون نتيجه بهتري به دست مي‌آمد.

كاري به حرف ديگران نداريم. ما به دنبال به سرانجام رساندن اين پرونده هستيم و تاكنون به نتايج خوبي هم رسيده‌ايم. مطمئنا بعد از اعلام رسمي نتيجه پرونده خيلي‌ها نمره قبولي خواهند داد. اين صحبت‌ها براي تضعيف انگيزه كميسيون اصل 90 مطرح شده باشد ولي اين كميسيون به لحاظ جايگاه تحت تاثير اين شايعات و صحبت‌ها نيست و مخاطب گروه‌هاي فشار نمي‌شود.

شنيده مي‌شود قهرماني در اين پرونده تبرئه و علي دايي با محروميت شش ماهه مواجه شده است. شما در اين باره اطلاعي داريد؟

اين پرونده هنوز براي ما باز و در حال رسيدگي است و شنيده‌ها در اين باره را تاييد نمي‌كنيم. بايد منتظر اعلام نتيجه نهايي باشيد.

همين مساله باعث بدگماني و اينكه مي‌گويند پرونده كند دنبال مي‌شود است. به طور مثال در ايتاليا با آن حجم فساد و تباني و درگير بودن افراد و تيم‌هاي صاحب‌نام، مردم خيلي راحت در جريان اخبارشان بودند و روند پرونده هم خيلي زود اعلام شد اما اينجا هنوز مشخص نيست در جريان آن بازي خاص چه كسي درست مي‌گويد و چه كسي اتهام زده است.

شرايط ما كاملا فرق مي‌كند. ما نمي‌توانيم با اعلام سريع آبروي مسلماني را به خطر بيندازيم. اين پرونده گسترده است و هر روز خبر و راه جديدي در ارتباط با آن باز مي‌شود و ما همه آنها را با دقت مطالعه مي‌كنيم.

اما اعلام نشدن وضعيت اين افراد هم كم باعث به خطر افتادن آبروي‌شان نشده. مردم چون در جريان اصل ماجرا نيستند با اطلاعات كم و بيش خود تفسير مي‌كنند و هر كدام به دلايلي فردي را متهم.

كمي صبورتر باشيد، كل ماجرا روشن مي‌شود. خيلي زود به نتايج كلي و جامعي در ارتباط با فساد و تباني نه تنها در فوتبال بلكه در كل ورزش ايران مي‌رسيم و آن را رسانه‌يي خواهيم كرد.

به عنوان سوال آخر؛ گفته مي‌شود احتمال تبرئه محسن قهرماني داور فوتبال وجود دارد. حتي رييس ستاد رسيدگي به تخلفات حرفه‌يي فوتبال عنوان كرده است كه تا الان هيچ تخلف خاصي در پرونده قهرماني مشاهده نكرديم. چنين چيزي صحت دارد؟

نمي‌خواهم درباره اين موضوع حرف بزنم ولي الان نمي‌شود گفت چنين چيزي بوده است يا خير. ما در حال بررسي پرونده‌ها هستيم و زود است كه بگوييم چيزي قطعي بوده است يا نبوده. از الان نمي‌شود قضاوت كرد و حرفي زد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اصغر شرفی: مایلی کهن جریان انحرافی فوتبال ایران است / قدیم ها از فنس بالا می رفت حالا ادعای اخلاق و پاکسازی دارد / فساد یعنی ملاقات با رئیس ج

سایت گل – اصغر شرفی مربی سابق تیم ملی در دهه 50 و سرمربی تیم های استقلال، برق شیراز و ... چهره ای شناخته شده در فوتبال ایران است. گفت وگوی ما با اصغر شرفی بعد از مصاحبه محمد مایلی کهن انجام می شود. مصاحبه ای به سبک مربی صبا که در آن طبق معمول دوست و دشمن را از دم تیغ گذرانده است.

به گزارش گل شرفی می گوید: ایشان باز هم بیکار شده اند و شروع کردن به پاچه گیری، ببخشید که از این لفظ استفاده می کنم واقعا عذر می خواهم اما باید جلوی این جور آدم ها سفت ایستاد تا فکر نکنند هر چیز که به ذهن کم سوادشان می آید حق است و باید آن را به زبان بیاورند. این چندمین باری است که مایلی کهن من را مورد لطفش قرار می دهد که البته ریشه همه این ها دعوای من با اوست در بازی سایپا و برق شیراز حدود 10 سال پیش. البته آن وقت ها مایلی کهن به من زنگ زد و از من حلالیت طلبید اما فکر می کنم یک چیزهایی در ذهن ایشان اتفاق می افتد که مدام یادش می رود، بنابراین من فعلا حرف های ایشان را جواب می دهم تا بفهمد حلالیتی در کار نیست . .
شرفی را از پاسخ به مایلی کهن شروع می کند: ایشان از تیم ملی خاطره ای نقل کرده و گفته در یک اردو یکی از بازیکن ها داشته سیگار می کشید که من به عنوان مربی آمدم و او سیگارش را خاموش نکرده. می خواستم از طریق شما بگویم که آن بازیکن پرویز قلیچ خانی بود؛ بهترین بازیکن ایران و رفیق صمیمی خودم. ما با هم بسیار نزدیک بودیم و من به افکار او علاقه داشتم؛ شاید شما ندانید ولی پرویز تحت تاثیر چپها بود و من هم به این موضوع علاقه داشتم و به خاطر همین ما بحث های زیادی با هم داشتیم. بحث هایی که البته برایمان دردسرساز هم شد و یک بار من، پرویز و یکی از بازیکنان را بازداشت کردند و برای توضیحات به ساواک بردند. البته این ها گفتن ندارد چون ممکن است مردم فکر کنند من هم یکی مثل مایلی کهن هستم که می خواهم خودم را به جایی بچسبانم. اما من این را گفتم برای اینکه ذهنتان روشن باشد.

مربی تیم ملی در دهه پنجاه می گوید : تازه اصل ماجرا این بود: قلیچ خانی عادت داشت سیگار بکشد. این چیزی که مایلی کهن می گوید حقیقت دارد ولی من پرویز را کشیدم کنار و از او خواستم سیگار را کنار بگذارد یا در تیم ملی این کار را انجام ندهد. به او گفتم اگر این کار را کردی یا جای توست یا جای من. پرویز جا خوردچون به هر حال ما با هم خیلی رفیق بودیم . حتی حشمت مهاجرانی آمد و به پرویز گفت مشکلت را با اصغر حل کن و قلیچ خانی به احترام من دیگر سیگار نکشید... تازه او پرویز قلیچ خانی بود بهترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران. کسی که روی دستس نمی آید.

شرفی به اینجای داستان می رسد بحث را می برد به دهه 50 فوتبال ایران: آن نسل دهه 50 فوتبال ما را جهانی کردند و تکرار شدنی هم نیستند. ببینید ما چقدر بازیکن بزرگ داشتیم؛ مرحوم حجازی، علی پروین، آندرانیک اسکندریان، حسن روشن، نصی عبداللهی، حسن نظری، ابراهیم قاسمپور و ... این ها بهترین های تاریخ فوتبال ما هستند. اما ما در این همه سال اردو هیچ وقت با هم به مشکل نخوردیم چون بزرگتری و کوچکتری در فوتبال مشخص بود و مثل حالا نبود که یک مربی سفارشی و توصیه شده مثل مایلی کهن هر چه به دهانش می آید را بگوید و روزنامه ها هم بازنشرش کنند. من واقعا برای فوتبال متاسفم که آدمی در این حد ضعیف هنوز دارد کار فنی می کند. نگاه کنید به کارنامه ایشان و ببینید چند تیم و مدیر را بدبخت کرده. آن وقت همه این ناکامی ها پشت حمله های ایشان به علی دایی، اصغر شرفی، حسن روشن، امیر قلعه نویی، افشین قطبی و دیگر آدم های فوتبال پنهان می شود.

شرفی در ادامه می گوید: گفتم قلعه نویی یاد آن بازی سایپا – سپاهان افتادم که آقای مایلی کهن داشت سایپا را به لیگ دسته پایین تر می فرستاد ولی جایی که منافعش بود با قلعه نویی صلح کرد و عکس یادگاری هم با او گرفت تا مبادا قلعه نویی که تیمش قهرمان لیگ شده بود دستور حمله بدهد و سایپا بیفتد. یا همین عکس یادگاری گرفتن ها با علی دایی ... خب، آدم حسابی تو که ادعای مسلمانی و راستگویی می کنی این همه تغییر رنگ برای چه؟ اقلا همانی که ادعایش را داری باش. بالاخره مردم خیلی چیزها را می فهمند. آن وقتی که شما اسمتان از قوطی برای تیم ملی درآمد چطور سرمربی شدید؟ والله که ماها در ایران نبودیم که شما را سرمربی تیم ملی کردند. سئوال من این است که آیا شده مایلی کهن بدون ارتباطات تیم بگیرد؟ بدون صبحانه خوردن با رئیس جمهور دم کسی را دیدن یا تظاهر به دین داری ؟ همین امروز یکی از دوستان مدیرعامل سابق نفت آبادان من تماس گرفت و گفت ایشان برای یک نیم فصل حضور در نفت آبادان 800 میلیون پیشنهاد داده و تازه لابد اگر با او صحبت می کردند می گفته به خاطر مردم جنگ زده آبادان و به عشق آنها قرارداد بسته ام.این دینداری است؟ مسلمانی است ؟ نه آقای مایلی کهن شما سال های سال است داری در این فوتبال پولت را درمی آوری. راهش را هم یاد گرفته ای... اما بعد از 8 سالی که نوبت شما بود ظاهرا قرار است اتفاقاتی بیافتد و شما را کنار بگذارند. البته من بخیل نیستم ولی دیگر دولت دست دوستان شما نیست و شاید لازم باشد از طریق سود پول های که تا حالا گرفته اید زندگی تان را بگذرانید. خداراشکر ... مردم دارند نفس می کشند اگر شما و دوستان تان بگذارید !

شرفی که کمی آرام تر شده ادامه می دهد: من نمی فهمم این آدم که چرا هر وقت بیکار است به عربده کشی مشغول می شود ؟ چرا هر وقت که شایعه اخراجش به گوش می رسد بند می کند به علی دایی. این کینه به علی دایی مال کجاست؟ البته خدا را شکر دایی آنقدر محبوب است که مردم گول عوام فریبی های مایلی کهن را نخورند ولی به هر حال عده ای هم هستند که طرفدار مظلومند و این مظلوم نمایی های آقای مایلی کهن آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. ولی من باید به همه بگویم که پشت این عوام فریبی کاسب کاری است، دعوا سر پول است و نه چیز دیگری. به خدا اگر در این فوتبال پول نباشد یکی مثل مایلی کهن هزار سال این طرفها پیدایش نمی شود. شما بروید ببینید ایشان چه امتیازاتی گرفته اند با همین تظاهر به مسلمانی و انضباط .البته خدا از دلت خبر دارد آقای مایلی کهن و دستت رو می شود، مثل همین بازی سایپا که بعد از چند هفته خودداری مقابل داورها اصل خودت را نشان دادی و داور مجبور به اخراجت شد.من آن لحظه یاد روزی افتادم که شما از فنس ورزشگاه بالا می رفتی تا تماشاچی را ادب کنی ... این را که همه دیده اند، چطور ادعای اخلاق می کنی؟ من اسم شما را می کذارم جریان انحرافی که اتفاقا با اهالی اش رفاقت کرده اید ؛ اگرچه حالا زیرش می زنید و می گویید به روحانی رای داده اید.

حرف های آخر شرفی هم خواندنی است او می گوید: البته فوتبالیست ها همه بچه های ما هستند و ما نباید اشتباهات آنها را بزرگ کنیم ولی من مجبورم یادآوری کنم که استاد مایلی کهن در دوره پرثمر مربی گری اش شاگردی داشته که بعد از گلزنی شورت خود را کنده و جلوی دوربین ها رقصیده است. نه آنکه آن پسر جوان مقصر باشد، نه. به نظر من روش تربیتی این آقای به ظاهر با اخلاق اشتباه بوده، ببینید او به این بازیکن چقدر فشار وارد کرده که در زمین اینجور بیرون زده است.
من واقعا بیشتر از این نمی خواهم درباره مایلی کهن حرف بزنم چون وقت مردم ارزش بیشتری دارد ولی دوست دارم شما رسانه ها هم کمک کنید و یک مسئله را حل کنید اینکه چطور ممکن است یک نفر با کارنامه ای تا این حد ضعیف همیشه تیم داشته باشد. آیا علی دایی و قلعه نویی مافیا هستند؟ دایی یک قهرمانی لیگ و دو قهرمانی جام حذفی در کارنامه داردیا قلعه نویی هرجا رفته موفق بوده، این آقا چی؟ این آقا که به هم انگ و تهمت می زند چطور شغل می گیرد؟ اصلا درآمد آقای مایلی کهن از سال های حضور باشگاهی چقدر بود؟ و سوال مهمتر اینکه لیاقتش چقدر بوده.
حرف آخر شرفی هم این است: امیدوارم در این مصاحبه ابهامات را روشن کرده باشم. به امید موفقیت ها و پیروزها فوتبال ایران.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آیا حاتمی هم با دایی بسته بود؟

این‌ها از همان دست شایعاتی است که هر فصل برای قلعه‌نویی ساخته می‌شود و کافی است یک بازیکن مقابل تیم قلعه نویی سوتی بدهد یا سه اخطاره شده باشد
قانون آنلاین- فرزاد حاتمی که امروز به طور رسمی با باشگاه پرسپولیس قرارداد امضا کرد، در بازی رفت پرسپولیس و فولاد نقش مهمی در پیروزی حیاتی قرمزها مقابل صدرنشین آن زمان لیگ برتر داشت. حاتمی در آن بازی با زدن یک گل به خودی پرسپولیس را پیش انداخت و باعث شد تیم دایی یک پیروزی کم دردسر و در عین حال شش امتیازی را تجربه کند. حاتمی در آن بازی فوقق العاده ضعیف بازی کرد و در واقع از آن پس بود که فرکی تصمیم گرفت آرام آرام او را از ترکیب اصلی فولاد کنار بگذارد. در سال های اخیر حرف و حدیث های زیادی در خصوص روابط نامتعارف بازیکنانی که به استقلال پیوسته اند با امیر قلعه نویی وجود داشته. مثلا گفته شده فلان بازیکن تک به تک را به بیرون زده تا سال بعد برای استقلال بازی کند. با این وصف در مورد بازیکنی که با پیراهن تیم سابقش برای تیم فعلی اش گل زده چه باید گفت؟ فراموش نکنیم حاتمی در شرایطی پرسپولیسی شد که از فولاد اخراج شده بود و حتی تیم بی پولی مثل استقلال هم به رغم تلاشی که او برای آبی پوش شدن انجام داد، حاضر به جذبش نشد. به هر حال با نگاه بدبینانه به اتفاقات فوتبال می توان هر کسی را متهم به زد و بند کرد. شاید بهتر باشد مواردی از این دست را از اتفاقات فوتبال بدانیم و از آنها برای حمله به افرادی که دل خوشی از آنها نداریم استفاده نکنیم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
شایدم قضیه ای بوده که فرکی دیگه بهش اعتماد نکرد ! مسئله خیلی مشکوکه
چرا دایی باید یه بازیکنی که از تیمش اخراج شده و هیچ چیز مثبتی از خودش نشون نداده رو جذب کنه ؟!

VICT0RY

Registered User
لایک‌ها
153
بازیکن: لیونل مسی
تیم: بارسلونا
ملی: اسپانیا

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
گزارشگر مشهور فوتبال در شبكه 3 ممنوع التصوير شد

پیمان یوسفی یکی از مجریان اصلی شبکه 3 بود که بسیاری از برنامه های مهم این شبکه مثل فوتبال برتر را اجرا می کرد. اما چند هفته ای هست که پیمان در این شبکه برنامه اجرا نمی کند. در واقع درست از زمانی که او به برنامه ورزش از نگاه دو در شبکه دو رفت این اتفاق افتاد.

این یک سیاست قدیمی در تلویزیون ایران است که مجری های سرشناس معمولا فقط در یک شبکه جلو دوربین می روند و به همین دلیل هم اجرا در شبکه 3 از پیمان یوسفی گرفته شده است.

لازم به ذكر است که یوسفی همچنان می تواند در این شبکه فوتبال گزارش کند اتفاقی که در این هفته ها هم رخ داده است. یوسفی در شبکه ورزش هم تهیه کننده برنامه لیگ یک است اما آنجا هم جلو دوربین نمی رود.
قانون

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عربشاهی: متاسفم که 13 سال در پرسپولیس بازی کردم

ضیا عربشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد غیبت خود در دیدار پیشکسوتان پرسپولیس مقابل ستارگان میلان گفت: به خاطر 13 سال بازی در پرسپولیس که همواره در میدان حضور داشتم واقعا متاسف هستم. 13 سال جور خیلی‌ها را در زمین کشیدم. متاسفم چرا زمانی که گسترش 7 میلیون به من پیشنهاد می‌داد و می‌توانستم یک آپارتمان 400 متری بخرم این پیشنهاد را قبول نکردم.

وی افزود: افسوس می‌خورم با کسی که 13 سال زحمت کشید اینچنین برخورد می‌کنند. به مربی تیم ملی می‌گفتم چه بازیکنی را کنار من بگذارند. افسوس می‌خورم بازیکنی بودم که چشمم را مقابل پای حریف می‌گذاشتم و اکنون با صراحت و سینه سپر اعلام می‌کنم روزگاری هر چه داشتم برای پرسپولیس گذاشتم. برای مردم بازی می‌کردم آنها که ادعای مدیریت و بزرگی دارند کم آوردند، اینجا جایی بود که می‌توانستند خودشان را نشان دهند و با زدن یک تلفن علت نبودن من را جویا شوند.

عربشاهی در پاسخ به اینکه چرا تا این اندازه ناراحت است، تاکید کرد: حمید درخشان که می‌گوید سه دهه در پرسپولیس بود، او در اواخر سال 56 به پرسپولیس آمد و سال 65 به قطر رفت. پس از 4 سال در سال 71 به پرسپولیس برگشت اما من از سال 58 به پرسپولیس آمدم و تا آخر سال 70 در این تیم بودم. آقای درخشان 13 سال در پرسپولیس جور شما را می‌کشیدم و در زمین دو برابر می‌دویدم چرا وقتی 50 پیشکسوت با یک لباس در زمین حضور دارند یک بازیکن با شلوار گرمکن در میدان حاضر می‌شود. او غیرمستقیم به تمام پیشکسوتان توهین کرد. همه ما ساعت 14 و 30 به تمرین آمدیم اما او ساعت 15 و 30 در زمین حاضر می‌شود. ما باید وقت‌شناس باشیم و هیچ فرقی با یکدیگر نداریم.

عربشاهی در ادامه با انتقاد از گزارشگر دیدار پیشکسوتان میلان و پرسپولیس خاطرنشان کرد: برای عادل فردوسی‌پور متاسفم، او در طول مسابقه نامی از ضیا عربشاهی نیاورد، مردی که با شماره 14 سیزده سال در میدان زحمت می‌کشید و دیروز جایش خالی بود. فردوسی‌پور خطی عمل می‌کند.

وی در مورد اینکه او به خاطر مردم در پرسپولیس بازی می‌کرد و نباید اکنون ناراحت باشد، گفت: همه چیز من از مردم است به خاطر عشق به پرسپولیس و پیراهن قرمز به این تیم آمدم. عربشاهی در پاس به تیم ملی رسید و پس از آن به خاطر مردم به این تیم آمد. الان افسوس می‌خوردم که چرا 13 سال همه چیزم را در پرسپولیس گذاشتم. من بازیکن چیپی نبودم، 11 سال در تیم ملی بازی کردم و آنقدر توانمند بودم که بازیکن کناری من را مربی از خودم می‌خواست انتخاب کند. بی‌حرمتی زیادی به من شد. بی‌حرمتی فقط به پرخاش نیست. وقتی 50 نفر با پیراهن قرمز بازی می‌کنند چرا یک نفر با گرمکن در زمین حاضر می‌شود؟ بازیکنی بودم که اگر 5 دقیقه در زمین حاضر می‌شدم مربی را استرس می‌گرفت. من آرزوی بازی مقابل مالدینی را نداشتم. با بلوخین مرد سال اروپا و داسایوف دروازه‌بان بزرگ جهان بازی کرده بودم، حداقل مربی ما باید یک زنگ می‌زد و دلیل نیامدنم را می‌پرسید.

وی در مورد اینکه آیا علی پروین از او دلیل نیامدنش را نپرسید، خاطرنشان کرد: 13 سال در پرسپولیس بازی کردم و جوانی‌ام را در تیم گذاشتم. زیر و رو کشیدن بلد نیستم. بازیکنی بودم که در دوران ورزشی خود کارت زرد هم دریافت نکرد اما پروین آدم‌هایی که به او پرخاش می‌کنند برایش عزیزتر است و واقعا افسوس می‌خورم برای سال‌هایی که همه چیزم را برای پرسپولیس دادم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شبکه 1 الان

مناظره در مورد هزینه های فوتبال در کشور

سوال برنامه:

آیا موافقید برای اداره باشگاه های فوتبال از بیت المال هزینه شود؟

1- بله

2- خیر

شماره پیامک: 300001

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بزنید کانال دو , ورزش از نگاه دو میده ببینید خداداد چیا میگه :lol:

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بزنید کانال دو , ورزش از نگاه دو میده ببینید خداداد چیا میگه :lol:

مجری لعنتی داره این بنده ی خدا مجتبی محرمی رو محاکمه میکنه، دلم خیلی سوخت بحالش، جلوی این همه بیننده خار و خفیفش کرد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مجری لعنتی داره این بنده ی خدا مجتبی محرمی رو محاکمه میکنه، دلم خیلی سوخت بحالش، جلوی این همه بیننده خار و خفیفش کرد.

آره دوست نداشت در مورد اون قضیه حرف بزنه
پ.ن : ولی عجب بازیکن شر ــی بوده :D

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
کریس رونالدو
تیم رئال

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
از ناسزا در استادیوم‌ها تا ناسزا بارانِ "لیونل مسی"!

فرارو- "آهن آلات، ضایعات، مسی‌جات خریداریم!"، "مسی یه چی میگم .... تو خودت؛ هاشم بیکزاده"، "اصلا هیچ موقع نمیرسی ..."، "تو در مقابل ایران هیچی نیستی عمت هم همینطور"، "این کوتوله میخواد بیاد با ایرانیا بازی کنه؟؟؟ به ما نمیخوری آخه کوچولو"؛ اینها نمونه ای از چند هزار کامنت منتشر شده توسط ایرانی ها در صفحه شخصی فیسبوک لیونل مسی است.

با همگروه شدن آرژانتین و ایران در جام جهانی فوتبال، از شب گذشته تاکنون بالغ بر 36 هزار کامنت که اغلب حاوی توهین و ناسزا به لیونل مسی است در صفحه شخصی وی در فیسبوک از طرف ایرانی ها نوشته شده است.

همین چند ماه پیش بود که جمع زیادی از کاربران ایرانی فیس‌بوک در خلال برگزاری لیگ جهانی والیبال با هجوم به صفحه شخصی ایوان زایتسف یکی از بازیکنان تیم ملی ایتالیا، این صفحه را پر از نظرات و کامنت‌های خود کردند که اکثرا هم حاوی مطالب توهین‌آمیز و زننده بود. خانواده زایتسف هم از این توهین‌ها بی‌نصیب نمانده بودند و حجم بالای کامنت‌ها به جایی رسید که این بازیکن گفت: "متاسفم که بزرگترین تفریح ایرانیان توهین به دیگران است!"

حال بهترین بازیکن فوتبال جهان در چند سال اخیر نیز با این رفتار ناهنجار ایرانیان روبرو شده است.

بهمن فروتن عضو هیئت مدیره کانون مربیان فوتبال ایران و کارشناس فوتبال در گفتگو با فرارو گفت: «بنده خیلی با فیسبوک سر و کار ندارم و خیلی هم به آن اعتقاد ندارم. اما ضرب المثلی وجود دارد که هرکس باد بکارد، طوفان درو می کند.»

وی ادامه داد: «اتفاقاتی که این روزها در حاشیه فوتبال کشور روی می دهد نتیجه بدفرهنگی هایی است که خود ما در فوتبال مان ایجاد کردیم. از ابتدای انقلاب یکسری کارشناس عنوان کردند باید مانع حضور زنان در ورزشگاهها شد تا مردان بتوانند در استادیوم ها فحش و بد و بیراه بگویند تا تخلیه شوند.»

وی افزود: «نتیجه آن دیدگاه همین می شود که تا این حد بدفرهنگی در استادیوم ها و سالن های فوتسال بوجود بیاید. از ابتدای انقلاب از فوتبال وسیله ای ساختند برای تخلیه زباله های درون آدم ها و نتیجه این اقدام این می شود که امروز آبروی ما از نظر اخلاقی و فرهنگی در دنیا برود و هزاران ایرانی وقت بگذارند تا به لیونل مسی فحش بدهند.»

فروتن گفت: «این در حالی است که تمام بازیکنان تیم ملی از اکنون خوشحال هستند که می خواهند مقابل آرژانتین بازی کنند و هاشم بیک زاده در مصاحبه ای اعلام می کند آرزو می کند مسی سالم باشد و در مقابل ایران بازی کند تا یادگاری برای بیک زاده باشد که مقابل وی بازی کرده است.»

این مربی فوتبال اظهار کرد: «افرادی که در صفحه فیسبوک لیونل مسی کامنت های توهین آمیز به کار بردند همان کسانی هستند که زباله های درون خود را در استادیوم ها تخلیه می کنند.»

وی ادامه داد: «اکنون فحش و ناسزا در استادیوم ها تبدیل به یک حربه شده است و خیلی از مربی های بی فرهنگ عده ای آدم را اجیر می کنند تا پشت نیمکت مربیان تیم حریف بنشینند و تا می توانند به آنها فحش دهند و این کار را نوعی تخلیه نام گذاشته اند.»

فروتن گفت: «این اتفاق نتیجه سیاست نئولیبرالی جهانی است. فحش علامت خشونت است. من حرف شما را می پذیرم که فرهنگ استادیوم عصاره جریانات اجتماعی است، اما تهاجم آمریکا به افغانستان و عراق تفاوتی با این جریانات ندارد.»

وی ادامه داد: «به عبارت دیگر این خشونت زمانی در تهاجم سی هزار ایرانی به صفحه شخصی مسی در فیسبوک روی می دهد و زمانی در تهاجم آمریکا به افغانستان و عراق. جنس این خشونت ها یکی است اما تجلی آنها متفاوت است.»

وی تصریح کرد: «به نظر من این اتفاق عصاره خشونت های موجود در سیاست نئولیبرالی جهانی است.»

فروتن گفت: «بنده واقعا از دولت توقع دارم که به خود بیاید. ما هشت سال است که فریاد می زنیم فساد فراگیر را از فوتبال برچینید. کسانی که فساد را در فوتبال مدیریت می کنند به فکر هدایت فرهنگی و اخلاقی تماشاگران نیستند. لذا به نظر من دولت و رسانه ها باید به هدایت فرهنگی تماشاگران اقدام کنند.»

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]40 ميليون دلار پاداش قهرمان جام‌جهاني 2014[/h]
[h=2] فيفا با اعلام اينکه پاداش تيم‌ها براي حضور در جام‌جهاني برزيل 30 درصد نسبت به جام‌جهاني آفريقاي جنوبي افزايش داشته است، ميزان پاداش تيم قهرمان را 40 ميليون دلار اعلام کرد.[/h]
00938627.jpg

فيفا همزمان با مشخص کردن نحوه قرار گفتن تيم‌ها در چهار گلدان و رونمايي از توپ رسمي اين بازي ها ميزان پاداش تيم ها را نيز مشخص کرد.

به گزارش خبرگزاري رويترز، پاداش تيم‌ها در جام جهاني 2014 برزيل به 560 ميليون دلار رسيد که نسبت به جام جهاني قبلي 140 ميليون دلار افزايش يافته است. فيفا براي بازي‌هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي 420 ميليون دلار پاداش تعيين کرده بود. فيفا اعلام کرده است تيمي که بتواند به قهرماني در جام جهاني 2014 برسد ، 40 ميليون دلار پاداش خواهد گرفت.

ژروم والکه درباره ميزبان پاداش تعيين شده فيفا براي جام جهاني 2014 گفت: اگر بخواهيد مقايسه کنيد مي‌بينيد که پاداش‌ها نسبت به جام جهاني قبلي 30 درصد پيشرفت داشته است. البته مالي فيفا بايد اين رقم را در جلسه روز چهارشنبه خود تاييد کند.

همچنين 70 ميليون دلار نيز به باشگاه‌هايي که بازيکنان خود را به جام جهاني بفرستند پرداخت خواهد شد.

پاداش تيم‌هاي حاضر در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي 60 درصد از جام جهاني آلمان بيشتر بود.

والکه در پايان گفت: جزئيات پاداش تيم‌ها براي شرکت در جام جهاني 2014 امروز چهارشنبه اعلام خواهد شد.

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]آلکانتارا:ترک بارسلونا بهترين تصميم عمرم بود[/h]
[h=2] هافبک اسپانيايي بايرن مونيخ جدايي از آبي‌واناري‌پوشان کاتالونيا براي پيوستن به بايرن مونيخ را بهترين تصميمي که در زندگي‌اش گرفته توصيف کرد.[/h]
00945229.jpg

تياگو آلکانتارا با تاکيد بر اينکه به هيچ وجه از تصميم خود براي ترک آبي‌واناري‌هاي کاتالونيا و پيوستن به باواريايي‌ها پيشمان نيست، از اين تصميم که در تابستان امسال آن را اتخاذ کرد به عنوان بهترين تصميم زندگي‌اش ياد کرد.

به گزارش تسنيم،آلکانتارا که به تازگي دوران خانه‌نشيني و مصدوميتش را پشت سر گذاشته و به ترکيب بايرن مونيخ بازگشته است، در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش با منچسترسيتي در آخرين دور از بازي‌هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در آليانتس آره‌نا اظهار داشت: تصميمم براي ترک بارسلونا و آمدن به اينجا، به مونيخ بهترين تصميم زندگي‌ام بود. از اينکه اينجا حضور دارم بسيار خوشحالم. همه تاريخچه بزرگ بايرن مونيخ را مي‌شناسند. علاوه بر اين من شناخت خوبي از سرمربي تيم (پپ گوارديولا) دارم و تيمم هم بسيار قوي است. همه اين‌ها در پيوستن من به بايرن مونيخ تاثير‌گذار بودند.

اين بازيکن اسپانيايي افزود: من از 18 سالگي گوارديولا را مي‌شناسم و از او درس‌هاي زيادي گرفته‌ام. به نظر من ترکيب قدرت فوتبال سبک ژرمن‌‌ها با تاکتيک‌هاي پپ، بايرن مونيخ را قوي‌تر از قبل هم کرده است.

آلکانتاراي 22 ساله ادامه داد:خوشحالم که دوران مصدوميت را پشت سرگذاشته‌ام و حالا بي‌صبرانه منتظر حضور در بازي‌ها هستم. در تلاشم تا پيشرفت کنم اما اکنون به مرز آمادگي صددرصدي نزديک شده‌ام. هدف من فقط اين است که بازي کنم و فرقي نمي‌کند که در کدام پست باشم. مهم‌ترين چيز اين است که در ترکيب قرار بگيرم.

تياگو آلکانتارا در اين فصل براي بايرن مونيخ در 8 بازي به ميدان رفته است.

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]فهرست 10 ستاره گران‌قيمت جام‌جهاني 2014[/h]
[h=2] 3 بازيکن شاغل در لاليگاي اسپانيا گران‌قيمت‌ترين بازيکنان حاضر در جام جهاني 2014 برزيل محسوب مي‌شوند.[/h]
00945818.jpg

در شرايطي که از مراسم قرعه‌کشي رقابت‌هاي جام جهاني 2014 چند روز گذشته و تکليف گروه‌بندي گروه‌هاي 1 تا 8 مشخص است،‌ يکي از مباحثي که در ارتباط با اين تورنمنت بسيار مهم مطرح شده، بحث حضور ستارگان گران‌قيمت در آن است.

در شرايطي که بزرگان گران‌بهايي همچون زلاتان ايبراهيموويچ (سوئد، پاري‌سن‌ژرمن) و گرت‌ بيل (ولز، رئال مادريد) در اين جام حضور ندارند، براساس گزارشي، ليونل مسي، مرد سال فوتبال جهان، گران‌قيمت‌ترين بازيکن حاضر در مسابقات خواهد بود.

همچنين کريستيانو رونالدو از پرتغال و نيمار از برزيل، دو بازيکن گران‌قيمت بازي‌هاي 2014 خواهند بود. اين سه نفر با حضور در تيم‌هاي بارسلونا (مسي، نيمار) و رئال مادريد (کريس رونالدو) سه چهره گران‌قيمت بازي‌هاي اوايل تابستان سال آينده خواهند بود.

براساس همين گزارش در فهرستي که از 10 بازيکن برتر جام جهاني از نظر ارزش‌شان در فوتبال حرفه‌اي تهيه شده دو بازيکن آلماني همچون مسعود اوزيل از آرسنال انگليس و ماريو گوتسه از بايرن مونيخ ديده مي‌شوند.

اين فهرست به شرح زير است:

1- ليونل مسي، آرژانتين: 139.6 ميليون يورو

2- کريستيانو رونالدو،‌ پرتغال: 104.2 ميليون يورو

3- نيمار، برزيل: 67.4 ميليون يورو

4- ادينسون کاواني، اروگوئه: 63 ميليون يورو

5- رادامل فالکائو، کلمبيا: 59.1 ميليون يورو

6- مسعود اوزيل، آلمان: 54 ميليون يورو

7- آندرس اينيستا، اسپانيا: 53.7 ميليون يورو

8- ماريو گوتسه، آلمان: 48.4 ميليون يورو

9- وين روني، انگليس: 48.2 ميليون يورو

10- فرانک ريبري، فرانسه: 46.8 ميليون يورو

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
[h=1]اسنايدر گالاتاسراي را به دور حذفي رساند[/h]
[h=2] تيم فوتبال گالاتاسراي با گل دقايق پاياني هافبک هلندي خود به دور حذفي ليگ قهرمانان اروپا راه يافت.[/h]
00944236.jpg

در يک ديدار عقب افتاده از دور آخر مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا، تيم فوتبال گالاتاسراي در ورزشگاه خانگي خود در حالي به مصاف يوونتوس ايتاليا رفت که شب گذشته ديدار اين دو تيم تا دقيقه 35 بدون گل مساوي بود و با تصميم داور به دليل بارش سنگين برف نيمه کاره مانده بود.

گالاتاسراي در اين ديدار که از دقيقه 35 آغاز شده بود، براي صعود به دور دوم تنها به پيروزي نياز داشت و بانوي پير با يک تساوي هم به دور حذفي صعود مي‌کرد.

اين ديدار در نهايت با نتيجه يک بر صفر به سود گالاتاسراي به پايان رسيد تا شاگردان مانچيني 7 امتيازي شده و به عنوان تيم دوم به مرحله حذفي راه يابند و يوونتوس با 6 امتياز سوم شده و راهي ليگ اروپا شود.

تنها گل اين ديدار را اسنايدر بازيکن هلندي گالاتاسراي روي پاس گل دروگبا وارد دروازه بانوي پير کرد تا شاگردان کونته به عنوان سومي و ليگ اروپا قناعت کنند.

بالا