• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دایی در سال 87: تيمي که به يك يا 2 بازيكن متكي باشد، تیم نیست؛ دایی در سال 92: بدون مسلمان و صادقیان بازی نمی کنیم

" به نظر من و بسياري كارشناسان، اگر تيمي به يك يا 2 بازيكن متكي باشد، نمي توان آن را تيم ناميد. درست نيست باختمان را به گردن ديگران بيندازيم "

سایت گل- اعلام تاریخ احتمالی برگزاری دربی استارتی بود برای شنیده شدن انواع اعتراضات از سوی سایت باشگاه پرسپولیس، مسئولان این تیم و در راس همه سعید شیرینی که این موضوع را توطئه ای علیه پرسپولیس دانست. این اعتراض (کاملا به حق و منطقی) را باید از دو نظر بررسی کرد.

پرسپولیسی ها می گویند نمی توانند بدون پیام صادقیان و محسن مسلمان در دربی بازی کنند. علی دایی اعلام کرده تیمش به این دو بازیکن هم در دربی و هم در سایر بازیهای پیش رو نیاز دارد ولی همین علی دایی 5 سال قبل حرف دیگری می زد. هفته دوم لیگ هشتم بود که استقلال بدون وحید طالب لو و حسین کاظمی به رشت رفت و با یک گل به پگاه باخت. این دو بازیکن به جهت حضور در اردوی تیم ملی و بازیهای غرب آسیا در ورزشگاه تختی اجازه همراهی استقلال را نداشتند. امیر قلعه نویی بعد از باخت به خبرگزاری فارس در مورخ شنبه، 7 دی ماه 1387 چنین گفت:«از علي كفاشيان گلايه دارم كه چرا تيم ملي، حسين كاظمي و وحيد طالب لو را در اختيار ما قرار نداد. مردم بهترين قاضي هستند. وحيد طالب لو براي ديدار هاي حساس تيم ملي دعوت نمي‌شود اما براي مسابقه با فلسطين او را به تيم ملي مي برند. اين مسائل جاي تاسف دارد. زماني كه من سرمربي تيم ملي بودم نه ليگ را تعطيل مي‌كردم و نه بازيكنان را از حضور در تيم هاي باشگاهي محروم مي كردم». این اظهارنظر قلعه نویی بلافاصله با واکنش سرمربی وقت تیم ملی همراه شد. علی دایی در کفرانس مطبوعاتی اش در مورخ 7 دی و به نقل از خبرگزاری فارس چنین گفت:«وقتي قانوني را تصويب مي كنيم، بايد به صورت يكسان در خصوص همه اجرا شود. اگر قرار باشد بازيكنان ملي پوش را به تيم خاصي بدهيم و به ديگران ندهيم، حداقل در زمان مربيگري من امكان پذير نيست زيرا به همه تيم‌هاي با نگاه يكسان توجه دارم. عده اي تحمل باخت را ندارند. به نظر من و بسياري كارشناسان، اگر تيمي به يك يا 2 بازيكن متكي باشد، نمي توان آن را تيم ناميد. درست نيست باختمان را به گردن ديگران بيندازيم؛ در حالي كه قصد دارم به همه بازيكنان شايسته فرصت بدهم. تا ديروز به من مي گفتند كه چرا وحيد طالب لو را دعوت نمي كنيد، حالا هم كه در اردو حضور دارد، انتقاد مي كنند». آیا دایی در این 5 سالی که گذشته به این نتیجه رسیده وابستگی تیمی به یک یا دو بازیکن، خوب است؟ آیا او هنوز نباخته، تحمل باخت نداشتنش را نشان داده؟ جالب اینکه تیم ملی در سال 87، پنج شنبه (5 دی ما) با فلسطین بازی داشت و بازی بعدی اش هم دوشنبه (9 دی ماه) بود با قطر و اصلا به دلیل رفتن بازیکنان ملی پوش به باشگاه های شان لیگ در روز شنبه (7 دی ماه) برگزار شد .

سایت پرسپولیس و روزنامه این باشگاه حضور صادقیان و مسلمان و خط خوردن عالیشاه و عابدزاده برای لغو نشدن بازیهای این تیم در لیگ سیزدهم را توطئه ای از سوی علیرضا منصوریان می دانند و مدعی هستند سرمربی تیم زیر 22 سال چون استقلالی است این کار را کرده. آیا محمد مایلی کهن هم به دلیل پرسپولیسی بودن، 13 بازیکن این تیم را در سال 1376 به تیم ملی دعوت کرد تا بازیهای این تیم در لیگ آزادگان پشت سر هم لغو و درنهایت منجر به کنار رفتن پرسپولیس از جام شود؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
www.ghatreh.com/news/nn17283015/دستمزد-میلیونی-منتظری-استقلال

ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ 900 ﻣﯿﻠﯿﻮﻧﯽ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ !
ﺑﺪﻭﻥ ﭘﻮﻝ؟! ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﺩﺭ ﻧﯿﻢ ﻓﺼﻞ ﺍﻭﻝ 900
ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ ﮔﺮﻓﺘﻪ
ﺍﺳﺖ! ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﻣﺪﺍﻡ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ ﮐﻪ
ﻓﺘﺢ ﺍﻟﻠﻪ ﺯﺍﺩﻩ ﺩﺭ ﺣﻘﺶ ﭘﺪﺭﯼ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ
ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻣﻠﯽ ﭘﻮﺵ ﺩﺭ
ﻧﯿﻢ ﻓﺼﻞ ﺍﻭﻝ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ.
ﺩﺍﻧﺎ : ﭘﮋﻣﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮐﺶ ﻭ ﻗﻮﺱ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺟﺪﺍ ﺷﺪ ﻭ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ
ﺗﺴﺖ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﻗﻄﺮﯼ ﺍﻡ ﺻﻼﻝ ﺣﻀﻮﺭ ﭘﯿﺪﺍ
ﮐﺮﺩ. ﺍﯾﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﯿﺮ ﻗﻠﻌﻪ ﻧﻮﯾﯽ
ﺳﺮﻣﺮﺑﯽ ﺗﯿﻢ ﺑﺎ ﺟﺪﺍﯾﯽ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﻪ ﺷﺪﺕ ﻣﺨﺎﻟﻒ
ﺑﻮﺩ ﻭ ﻋﻠﯽ ﻓﺘﺢ ﺍﻟﻠﻪ ﺯﺍﺩﻩ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﻫﻢ
ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻼﺷﺶ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﻣﻠﯽ ﭘﻮﺵ ﺍﺯ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺟﺪﺍ ﻧﺸﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺍﺯ
ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺭﻓﺖ .
ﯾﮏ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ ﺩﺭ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ
ﭼﻄﻮﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﭘﻮﻝ
ﺑﺎﺯﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﻤﺎﻧﺪ ﺑﻪ ﺩﺍﻧﺎ ﮔﻔﺖ: ﺑﺪﻭﻥ ﭘﻮﻝ؟ !
ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﺩﺭ ﻧﯿﻢ ﻓﺼﻞ ﺍﻭﻝ 900 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺍﺯ
ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ! ﺍﮔﺮ ﻣﯽ
ﺑﯿﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﻣﺪﺍﻡ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﻓﺘﺢ ﺍﻟﻠﻪ ﺯﺍﺩﻩ
ﺩﺭ ﺣﻘﺶ ﭘﺪﺭﯼ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ ﺧﻮﺑﯽ
ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻣﻠﯽ ﭘﻮﺵ ﺩﺭ ﻧﯿﻢ ﻓﺼﻞ ﺍﻭﻝ
ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ.
ﺍﯾﻦ ﺷﺨﺺ ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﮔﻔﺖ ﻭ ﮔﻮﯾﺶ ﺑﺎ ﺩﺍﻧﺎ ﺗﺼﺮﯾﺢ
ﮐﺮﺩ: ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﺑﺎ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﯾﮏ
ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﻭ ﺻﺪ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ 200 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ
ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺁﻥ ﻫﻢ ﺑﺎﺑﺖ ﻣﺎﻟﯿﺎﺕ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﯽ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ
ﺍﺯ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺩﺭ ﻧﯿﻢ ﻓﺼﻞ ﺍﻭﻝ 900 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ
ﺗﻮﻣﺎﻥ ﻧﻘﺪﯼ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ!
ﺍﯾﻦ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺩﺭ ﻓﻨﯽ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ
ﺟﺪﺍﯾﯽ ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﺩﺭ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﻨﺪ
ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ ﭘﻮﻝ ﺯﯾﺎﺩﯼ ! ﺍﺯ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻧﮑﺮﺩﻩ
ﺍﺳﺖ!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
900 میلیون خیلی کم گرفته

وقتی بازیکن های بی ارزشی مثل بعضیا 3 میلیاردی هستن منتظری هم حداقل 3 میلیارد ارزش داره.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قضیه بانک شهر و اسپانسری استقلال و اعتراض پرسپولیسی ها به این قضیه هم خیلی جالبه ! یادمه یه چند سال پیش پرسپولیس با همین بانک شهر قرارداد داشت که به خاطر یه سری مسائل کارشون به شکایت کشید ! خوب اون زمان استقلال به خاطر اسپانسری اعتراض کرد ؟ جالبه مدیرای پرسپولیس هم دارن به این قضیه اعتراض میکنن که چرا قبل از دربی این کار صورت گرفته و چرا استقلال پول دستش اومده ! یه مقدار قضیه اعتراض پرسپولیسی ها لوس شده :rolleyes: برا هر چیزی اعتراض میکنن

900 میلیون خیلی کم گرفته

900 میلیون کمه ؟ :دی اونم برای 6 - 7 ماه ؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
900 میلیون خیلی کم گرفته

وقتی بازیکن های بی ارزشی مثل بعضیا 3 میلیاردی هستن منتظری هم حداقل 3 میلیارد ارزش داره.

علی آقا، منظورتون کدوم بازیکنهای بی ارزش هست که 3 میلیارد گرفتن؟
پ.ن: مطمءن نیستم اسمتون علی آقا هستش یا نه. اگه اشتباه گفتم عذر میخوام.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
احتمالا اون بازیکن بی ارزش محمدرضا خلعتبری هست... موثر ترین بازیکن فصل پیش فوتبال ایران...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
احتمالا اون بازیکن بی ارزش محمدرضا خلعتبری هست... موثر ترین بازیکن فصل پیش فوتبال ایران...

علی آقا نمیدونم منظور دوستمون کدوم بازیکنها هست ولی اینو میدونم که خلعتبری برای فصل اول حضورش در پرسپولیس با همه پاداشهای درنظر گرفته شده 800 میلیون میگیره و مبلغ قرارداد فصل دومش هم اعلام نشده. پول رضایت نامه خلعتبری هم که به خودش نرسیده و همش به باشگاه عربی داده میشه که 800 هزار دلار بوده. پس خلعتبری جزو اون بازیکنها که 3 میلیارد میگیرن، نیست.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی آقا نمیدونم منظور دوستمون کدوم بازیکنها هست ولی اینو میدونم که خلعتبری برای فصل اول حضورش در پرسپولیس با همه پاداشهای درنظر گرفته شده 800 میلیون میگیره و مبلغ قرارداد فصل دومش هم اعلام نشده. پول رضایت نامه خلعتبری هم که به خودش نرسیده و همش به باشگاه عربی داده میشه که 800 هزار دلار بوده. پس خلعتبری جزو اون بازیکنها که 3 میلیارد میگیرن، نیست.

من هم گفتم احتمالا... البته این احتمال شامل نکونام هم میشه...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منظورتون کدوم بازیکنهای بی ارزش هست که 3 میلیارد گرفتن؟

ببینید دوست عزیز

من مطلبی که در مورد علی دایی کار کردم مقاله سایت گل بود.و با سند و مدرک هم بود و همه گزارش های این مقاله هم مصاحبه های دایی با فارس و ...بوده.

ولی مطلبی که شما کار کردید چی؟ قطره به نقل از چی؟ دانا؟؟ مانا؟؟ منبع آگاه در باشگاه استقلال فاش کرد؟؟؟ به کی فاش کرد؟ به خبرنگار دانا؟؟

منتظری هر چقدر گرفته باشه این فصل حقشه...مطمئنم کمتر از اون چیزی گرفته که باید میگرفت...چون امکان نداره منتظری همچین پولی برای نیم فصل گرفته باشه و بعد 10 بازی مونده به آخر فصل به خاطر پول به تیم قعر نشین قطر بره!

بهتره حداقل کمی در مورد منبع مقالاتی که میذارید دقت کنید . بقیه دوستان هم لطف کنند از طرف ما حدس نزنند ممنون میشم! منظور من خیلی از بازیکناس ..حتی بازیکنای بی ارزش 1 و نیم میلیاردی گذشته برخی تیم ها! که به خاطر پول بیشتر به تیم دیگه رفتند و ناموفق بودند و به نظر من 300 میلیون هم ارزش نداشتن اون موقع! منتظری یکی از با ارزش ترین مدافعان فعلی فوتبال ایران و یکی از معدود مدافعان پا به توپ فوتبال ایران هست. نکونام هم هر چقدر گرفته نسبت به ارزشش گرفته! انتظار ندارید که بازیکنی که تا به حال از لیگ ایران بالاتر جایی بازی نکرده 1 و نیم میلیارد بگیره! بعد کاپیتان باشگاه اوساسونا هم بیاد همین قدر بگیره! جالبه!
نکته جالب تر اینه که دوستان حرف های نکونام و یا باشگاه رو در مورد اینکه خیلی از اون پول به باشگاه اوساسونا رسیده رو اصلا قبول ندارن ولی چشم بسته می پذیرن که فلان قدر پول به باشگاه اماراتی رسیده! مسلما اینطوری باشه من هم ارقامی که شما اعلام میکنید رو قبول ندارم ...این ارقامیه که در رسانه ها اعلام میشه.اگه نکونام 3 میلیارد رو گرفته گذاشته جیبش خلعتبری هم گرفته.

بعدشم..اصلا فرضا که حق با شما باشه و خلعتبری مثلا 2 میلیارد و چهارصدش به اماراتیه رسیده و 900 میلیون به خودش! ( با دلار 3000 تومنی حساب کردم ) که بیشتر از 3 میلیارد هم میشه! یا اصلا هر چقدر... مهم اینه که این پول برای ایشون خرج شده این وسط تا بتونه به پرسپولیس بیاد! اصلا فرقی نداره که خودش چقدر گرفته...مهم پولیه که این وسط بذل و بخشش شد و بعضیا هم از سر فقط خیر خواهی و علاقه! خواستن و این پول رو دو دستی دادن رفت! پس کسی مثل منتظری هم هر چقدر پول گرفته باشه چه توی جیب خودش رفته باشه چه تو چیب باباش!! یا پسر خاله ش! یا مدیر برنامه ش! یا هر کس دیگه....بازیکن بسیار بسیار با ارزشی هست! 900 میلیون با شرایطی که منتظری رفت و وضعیت مالی باشگاه ما واقعیت نداره ..داشته باشه هم چیز عجیبی نیست! شما از کجا میدونی منتظری در این سال های گذشته از استقلال طلب نداشته؟؟؟ کدم بازیکن بوده که کل طلب های فصول قبل رو گرفته باشه؟؟ اونم باشگاه استقلال با این وضعیت مالی که هنوز وحید طالبلو هم طلبکارش هست!

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیز ال کاپیتانو،
امروز صبح در رابطه با پستتون کامنت گذاشتم که متاسفانه در همون لحظه تغییر قالب انجمن بود و الان که چک کردم دیدم پستم ثبت نشده:(
در رابطه با مطلب منتظری و منبع خبر که ذکر کردین، روز گذشته تقریبا اکثر خبرگزاریهای ورزشی این خبر رو که مبلغ قرارداد منتظری برای نیم فصل حضور در استقلال 900 میلیون+200 میلیون مالیات هست رو در تیترهای خبریشون گذاشتن. من صرفا لینک سایت دانا رو گذاشتم درحالیکه خبرگزاریهای زیادی این خبر رو منعکس کرده بودن و کافیه همین موضوع رو در گوگل سرچ کنید. از طرفی این پست صرفا جنبه خبری داشت و اینکه آقای منتظری چقدر میگیرن و چقدر حقشون هست که بگیرن به ایشون و باشگاه استقلال مربوط میشه و به قول قدیمیها دارندگی و برآزندگی. حالا این خبر چقدر راسته یا دروغ: مطمئنا اگه این خبر اشتباه بود تا الان هم باشگاه استقلال و هم جناب منتظری این موضوع رو تکذیب میکردن.
در رابطه با مطلبی هم که شما کار کردین من که چیزی نگفتم! بله آقای دایی هم ممکنه درگذشته حرفی زده و نظری داشته باشن و در حال حاضر هم اون رو برای تیم خودشون مناسب ندونن. آقا کوروش هم گفتن همچین چیزی بوده و من هم از مطلبتون استفاده کردم. قبلا هم گفتم آقای دایی و رویانیان هم ممکنه اشتباه کنن.
اما در رابطه با منبع خبرتون، شما سایت گل رو یک منبع معتبر خبری ذکر میکنید که به نظر من اینجور نیست. سایت گل هم مثل خیلی از سایتهای ورزشی دیگه در خبرهاش میشه رنگ و بوی جانبداری رو دید و حتی در انعکاس نظرات کاربرانش هم خیلی وقتها یکطرفه و جانبدارانه نظرات رو منعکس میکنه. در هرصورت چه سایت گل و چه سایت دانا و ... میتونن یک خبر رو کار کنن و اگه اون خبر مشکل داشته باشه عوامل مرتبط با اون خبر تکذیب میکنن.
که شما فرمودین: آقای منتظری حقش هست از خیلی از بازیکنهای بی مصرف دیگه که 3 میلیارد گرفتن بیشتر بگیره. من هم از شما پرسیدم کدوم بازیکنهای بیمصرف دیگه مدنظرتون هست. (این نکته هم قابل توجه هستش که من اگه چیزی گفتم بر اساس لینک خبرگزاریهای مختلف بوده و چیزی که ساخته ذهن و تخیل خودم باشه رو بیان نکردم چون مطمئنا ذهن من و شما نمیتونه منبع خبری درستی باشه. برای همین هم از شما پرسیدم لطفا بگین کدوم بازیکنهای بی مصرف که 3 میلیارد میگیرن مدنظرتون هست که ما هم اونها رو بشناسیم.)
شما فرمودین خلعتبری! خلعتبری قراردادش 2 فصل هست و برای فصل اول با تمام آپشنهای اضافه شونده قراردادش 800 میلیون هست که هم تو سایتهای مختلف زده شده و هم تو برنامه های مختلف تلویزیونی این موضوع منعکس شد. البته باشگاه پرسپولیس مبلغ 800 هزار دلار برای رضایت باشگاه اماراتی به این باشگاه داد. ببینید اینکه بگیم کلا باشگاه چقدر هزینه انتقال یک بازیکن کرده با اینکه بگیم یک بازیکن چقدر میگیره فرق داره. خلعتبری برای فصل اولش 800 میلیون میگیره نه 3 میلیارد. قرارداد فصل دومش هم هنوز معلوم نیست چقدر باشه. اون 800 هزار دلار رو هم باشگاه اماراتی مییگیره. پس نحوه بیان شما اشتباه بود و مبلغ 3 میلیارد به بازیکن نمیرسه. از طرفی فکر نمیکنید استفاده از لفظ بی مصرف درست نباشه؟؟
در رابطه با مبلغ رضایت خلعتبری که 800 هزار دلار هستش، بالطبع برای بازیکن باکیفیت باید پول رضایت باشگاهی که باهاش قرارداد داره هم پرداخت بشه همونجور که باشگاه استقلال هم پول زیادی برای انتقال نکونام به تیم سابقش یعنی اوساسونا پرداخت کرده که توی سایتهای خبری صحبت از 700 هزار یورو برای هر فصل هست که با توجه به قرارداد 2 ساله جناب نکونام این مبلغ 1 میلیون و 400 هزار یورو هستش. خودشون هم برای دو فصل یک و نیم میلیون دلار از باشگاه استقلال دریافت میکنن.
اینهم نمونه ای از لینکهای خبری مربوطه:
http://abieteh.com/مبلغ-قرارداد-جواد-نکونام-با-استقلال-چق/
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/233291/مبلغ-قرارداد-نکونام-با-استقلال-لو-رفت
http://footballonline.ir/News.aspx?ID=21533
http://www.shafaf.ir/fa/news/187978/کنکاش-در-رقم-قرارداد-نکونام-با-استقلال
حالا قیمت یورو و دلار رو در این اعداد ضرب کنید و ببینید که باشگاه استقلال برای بخدمت گرفتن نکونام چقدر هزینه کرده.
فقط با توجه به این اعداد و ارقام این نکته جالب هستش که جناب ماجدی فرمودن: همه می دانند این موفقیت ها در شرایطی رخ داده است که استقلال یک چهارم هزینه پرسپولیس را انجام داده است.
و همینطور جناب نظری جویباری فرمودن: پرسپوليس فصل پيش چند برابر ما هزينه کرد، اما استقلال با نصف آن توانست قهرمان ليگ شود.
پ.ن: البته باز هم میگن اینکه باشگاه استقلال چقدر به بازیکنهاش میده به خودش مربوطه و به قول معروف دارندگی و برآزندگی. این خبر رو هم صرفا بدلیل جالب بودنش گذاشتم. موفق باشید

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست عزیز ال کاپیتانو،
امروز صبح در رابطه با پستتون کامنت گذاشتم که متاسفانه در همون لحظه تغییر قالب انجمن بود و الان که چک کردم دیدم پستم ثبت نشده:(
در رابطه با مطلب منتظری و منبع خبر که ذکر کردین، روز گذشته تقریبا اکثر خبرگزاریهای ورزشی این خبر رو که مبلغ قرارداد منتظری برای نیم فصل حضور در استقلال 900 میلیون+200 میلیون مالیات هست رو در تیترهای خبریشون گذاشتن. من صرفا لینک سایت دانا رو گذاشتم درحالیکه خبرگزاریهای زیادی این خبر رو منعکس کرده بودن و کافیه همین موضوع رو در گوگل سرچ کنید. از طرفی این پست صرفا جنبه خبری داشت و اینکه آقای منتظری چقدر میگیرن و چقدر حقشون هست که بگیرن به ایشون و باشگاه استقلال مربوط میشه و به قول قدیمیها دارندگی و برآزندگی. حالا این خبر چقدر راسته یا دروغ: مطمئنا اگه این خبر اشتباه بود تا الان هم باشگاه استقلال و هم جناب منتظری این موضوع رو تکذیب میکردن.
در رابطه با مطلبی هم که شما کار کردین من که چیزی نگفتم! بله آقای دایی هم ممکنه درگذشته حرفی زده و نظری داشته باشن و در حال حاضر هم اون رو برای تیم خودشون مناسب ندونن. آقا کوروش هم گفتن همچین چیزی بوده و من هم از مطلبتون استفاده کردم. قبلا هم گفتم آقای دایی و رویانیان هم ممکنه اشتباه کنن.
اما در رابطه با منبع خبرتون، شما سایت گل رو یک منبع معتبر خبری ذکر میکنید که به نظر من اینجور نیست. سایت گل هم مثل خیلی از سایتهای ورزشی دیگه در خبرهاش میشه رنگ و بوی جانبداری رو دید و حتی در انعکاس نظرات کاربرانش هم خیلی وقتها یکطرفه و جانبدارانه نظرات رو منعکس میکنه. در هرصورت چه سایت گل و چه سایت دانا و ... میتونن یک خبر رو کار کنن و اگه اون خبر مشکل داشته باشه عوامل مرتبط با اون خبر تکذیب میکنن.
که شما فرمودین: آقای منتظری حقش هست از خیلی از بازیکنهای بی مصرف دیگه که 3 میلیارد گرفتن بیشتر بگیره. من هم از شما پرسیدم کدوم بازیکنهای بیمصرف دیگه مدنظرتون هست. (این نکته هم قابل توجه هستش که من اگه چیزی گفتم بر اساس لینک خبرگزاریهای مختلف بوده و چیزی که ساخته ذهن و تخیل خودم باشه رو بیان نکردم چون مطمئنا ذهن من و شما نمیتونه منبع خبری درستی باشه. برای همین هم از شما پرسیدم لطفا بگین کدوم بازیکنهای بی مصرف که 3 میلیارد میگیرن مدنظرتون هست که ما هم اونها رو بشناسیم.)
شما فرمودین خلعتبری! خلعتبری قراردادش 2 فصل هست و برای فصل اول با تمام آپشنهای اضافه شونده قراردادش 800 میلیون هست که هم تو سایتهای مختلف زده شده و هم تو برنامه های مختلف تلویزیونی این موضوع منعکس شد. البته باشگاه پرسپولیس مبلغ 800 هزار دلار برای رضایت باشگاه اماراتی به این باشگاه داد. ببینید اینکه بگیم کلا باشگاه چقدر هزینه انتقال یک بازیکن کرده با اینکه بگیم یک بازیکن چقدر میگیره فرق داره. خلعتبری برای فصل اولش 800 میلیون میگیره نه 3 میلیارد. قرارداد فصل دومش هم هنوز معلوم نیست چقدر باشه. اون 800 هزار دلار رو هم باشگاه اماراتی مییگیره. پس نحوه بیان شما اشتباه بود و مبلغ 3 میلیارد به بازیکن نمیرسه. از طرفی فکر نمیکنید استفاده از لفظ بی مصرف درست نباشه؟؟
در رابطه با مبلغ رضایت خلعتبری که 800 هزار دلار هستش، بالطبع برای بازیکن باکیفیت باید پول رضایت باشگاهی که باهاش قرارداد داره هم پرداخت بشه همونجور که باشگاه استقلال هم پول زیادی برای انتقال نکونام به تیم سابقش یعنی اوساسونا پرداخت کرده که توی سایتهای خبری صحبت از 700 هزار یورو برای هر فصل هست که با توجه به قرارداد 2 ساله جناب نکونام این مبلغ 1 میلیون و 400 هزار یورو هستش. خودشون هم برای دو فصل یک و نیم میلیون دلار از باشگاه استقلال دریافت میکنن.
اینهم نمونه ای از لینکهای خبری مربوطه:
http://abieteh.com/مبلغ-قرارداد-جواد-نکونام-با-استقلال-چق/
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/233291/مبلغ-قرارداد-نکونام-با-استقلال-لو-رفت
http://footballonline.ir/News.aspx?ID=21533
http://www.shafaf.ir/fa/news/187978/کنکاش-در-رقم-قرارداد-نکونام-با-استقلال
حالا قیمت یورو و دلار رو در این اعداد ضرب کنید و ببینید که باشگاه استقلال برای بخدمت گرفتن نکونام چقدر هزینه کرده.
فقط با توجه به این اعداد و ارقام این نکته جالب هستش که جناب ماجدی فرمودن: همه می دانند این موفقیت ها در شرایطی رخ داده است که استقلال یک چهارم هزینه پرسپولیس را انجام داده است.
و همینطور جناب نظری جویباری فرمودن: پرسپوليس فصل پيش چند برابر ما هزينه کرد، اما استقلال با نصف آن توانست قهرمان ليگ شود.
پ.ن: البته باز هم میگن اینکه باشگاه استقلال چقدر به بازیکنهاش میده به خودش مربوطه و به قول معروف دارندگی و برآزندگی. این خبر رو هم صرفا بدلیل جالب بودنش گذاشتم. موفق باشید

من اون مطلب رو سرچ کردم هیچ خبرگزاری معتبری همچین شایعه ای رو کار نکرده!! نمیدونم چرا به دروغ استناد میکنید! خیلی هم خونسرد حرف میزنید و دروغ میگید! جالبه...

سایت گل هر چی باشه از بانک ورزش و قطره و دانا و ماکارونی مانا معتبر تر هست و متن رو اگه خونده باشید همگی استناد به مصاحبه های چند سال پیش دایی با ایسنا و فارس و ...هست! و تناقضات رفتاری ایشون! اون مقاله سرتاسر نظر شخصی نیست!

ببخشید ولی پژمان منتظری هیچ وقت اهل مصاحبه و حاشیه و تکذیب نبوده و دلیلی هم نداره یه بازیکن ملی بیاد خبر سایت دانا و قطره و پیشی نیوز و افکار نیوز و صبا نیوز و جمکران نیوز رو تکذیب کنه...ضمن اینکه نیازی به تکذیب نیست! شما به عقل خودتون رجوع کنید متوجه میشید که همچین مبلغی با وضعیت مالی باشگاه و سپس اصرار منتظری در جدا شدن در این موقع اصلا تناسبی نداره!

من کی گفتم خلعتبری؟؟؟ شما کلا مثل اینکه در تخیلات خودتون سیر میکنید!

شما یک پست به من نشون بدید که من گفته باشم منظور من شخص خاصی بوده یا هر شخصی که مد نظرم بوده رو فاش کرده باشم....دوست شما اسم خلعتبری رو آوردن و من بعدش در مورد خلعتبری حرف زدم! نه قبلش!
ضمن اینکه بعدش هم به یه بازیکن یک و نیم میلیاردی هم اشاره کردم! لابد الان هم می پرسید منظورتون کیه و بعد که دوستتون اومد گفت شاید منظور فلانی باشه استناد میکنید که من گفتم فلانی!

من هنوز هم میگم بازیکن های مد نظر من و در ذهن من بی مصرف هستن...اگر اسم آوردم شما ریپورت بدید و طبق قانون برخورد بشه!

جالبه شما جوری از قرار داد نکونام و خلعتبری حرف میزنی انگار مدیر برنامه این دو بازیکن هستی...برای من تشریح هم میکنی که نکونام فلان قدر به باشگاه داده و طبق ضرب و تقسیم من فلان قدر بهش رسیده؟؟؟

جالبه!

شما طبق کدوم سند و مدرک کاغذی این چند سطر آخر رو نوشتی؟؟

صحبت از 700 هزار یورو هست! شد مدرک؟؟؟

جالبه ما اینو در مورد خلعتبری بگیم شما اونجوری که میخوای توضحیش میدی بعد در مورد نکونام هم تجزیه و تحلیل مالی میکنی؟

مشرق نیوز و شفاف نیوز از کی تا حالا شدن منبع خبری برای اثبات مبلغ قرارداد یک بازیکن؟؟؟

بعدش هم گفتم....جواد نکونام در حد کاپیتان یک تیم لالیگایی میگیره و طبعا بسیار بالاتر از خلعتبری که نهایتا در لیگ امارات توپ زده دستمزدش هست. حالا هر چقدر باشه....

بعدشم مسئله من سر نکونام و خلعتبری نیست....مسئله اینه که سایت های زردی مثل بانک ورزش و دانا و مانا...در اینترنت زیاد هستن....هر روزه شایعات زیادی هم در مورد پرسپولیس درج میکنن که در سایت های ایسنا و فارس و مهر دیده نمیشه....منم میتونم همه اونها رو کپی کنم اینجا! ولی این کار درست نیست!

جالب اینه که خودتون در ماشین حساب به روایت 4 تا سایت درپیت ضرب و تقسیم میکنید بعد میگی با توجه به این نتایج!!!! استقلال کمتر از پرسپولیس هزینه نکرده؟؟

کدوم نتایج؟ نتایج آبکی؟

باشه ما بیشتر از شما هزینه کردیم ولی لطفا از این به بعد خبر های شایعه مانند رو از سایت های زرد نقل نکنید! حداقل از 4 تا سایت معتبر تر نقل کنید! اگر ایسنا همچین متنی رو چاپ میکرد دلم نمیسوخت!!

دیگه هم دلیلی نمی بینم این بحث رو ادامه بدم...عدم پاسخ بنده رو به پای نداشتن پاسخم نگذارید.

شما به دلایل خودتون پافشاری میکنید و من هم دلایل خودم رو دارم.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
http://www.isna.ir/fa/news/92030301340/واقعیت-هایی-که-شماره-6-بر-ملا-کرد-350-میلیون

کنکاش در رقم قرارداد نکونام با استقلال

واقعیت‌هایی که شماره 6 بر ملا کرد/ 350 میلیون کجا، 1750000000 کجا !

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92030301340
جمعه ۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۷

پس از گذشت یک فصل مشخص شد قرارداد جواد نکونام با استقلال چقدر بوده است. مبلغی که مدیران استقلال و شخص علی فتح‌الله زاده همواره آن را طور دیگری عنوان می کردند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کمی به عقب برگردیم. تیم‌ها در تکاپوی خرید بازیکنان مدنظر خود برای فصل جدید هستند و از سویی استقلال و پرسپولیس برای جذب ستاره‌ها با هم رقابت دارند.
سرخ‌ها با محمد رویانیان از رقیب سنتی خود پیش افتاده بودند و با جذب بازیکنانی مثل کریم انصاری‌فر، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، شهاب گردان و محمد قاضی وضعیت خوبی در فصل نقل و انتقالات داشتند. در آن سو استقلال با امیر قلعه نویی به دنبال بستن تیمی قدرتمند بود تا به نوعی از حریف خود عقب نمانده باشد.
در این میان زمزمه‌های جدایی نکونام از اوساسونا به گوش می‌رسید. مدیر باشگاه پمپلونایی گفته بود به خاطر مشکلات مالی مجبور شده‌اند که نکونام را بفروشند چرا که او یکی از بالاترین قراردادها را داشت. بلافاصله مدیران ایرانی دست به کار شدند تا شماره 6 را به تیم خود بیاورند.
این بار اما استقلال بود که گوی سبقت را از سایرین ربود و با نکونام به توافق رسید. این بازیکن با بیان اینکه به تیم محبوب دوران کودکی‌اش آمده از بازگشت به لیگ ایران پس از 7 سال ابراز خوشحالی کرد. با این حال شرایط جدایی نکونام ار اوساسونا پیچیده بود و مبلغ بالای رضایت نامه او کار را برای هر باشگاهی که مایل به جذبش بود سخت می‌کرد. مدیر اوساسونا همان روزها گفته بود که هر باشگاهی برای خرید نکونام باید 2.5 میلیون یورو بابت رضایت‌نامه به این باشگاه بدهد.
حرف و حدیث ها درباره قرارداد نکونام با استقلال از همان روزهای اول حضور این بازیکن در جمع آبی‌ها اغاز شد. فتح‌الله‌زاده معتقد بود که قزل‌آلای نقل و انتقالات را به استقلال آورده است اما هر روز مجبور بود درباره رقم قرارداد نکونام به رسانه‌ها توضیح دهد.
او همان روزها در گفت‌وگویی با ایسنا گفته بود: "یک ریال بیش از مبلغی که اعلام کردم به نکونام نداده‌ایم. اگر یک ریال بیشتر از آن پرداخت کرده باشم، مرا اعدام کنند. فاضلی مدیر برنامه‌های نکونام است. هر چند که او پرسپولیسی است، اما می‌توانید از او بپرسید که نکونام چقدر قرارداد بسته. 700 هزار یورو به باشگاه اوساسونا پرداخت کردیم تا رضایت نامه نکونام را بگیریم و 300 میلیون هم به خود او دادیم. اگر من با زبان روزه دروغ گفته باشم، خدا مرا ذلیل کند."
مدیرعامل استقلال همچنین در مصاحبه دیگری درباره قرارداد نکونام اینطور توضیح داده بود: " قطعا مبلغ قرارداد نکونام بالای سقف است چون باید پولی را به عنوان رضایت‌نامه به باشگاه اساسونا بدهیم و من دقیقا مبلغ قرارداد را اعلام خواهم کرد اما باید بگویم که در این مساله کاملا قانون را رعایت می‌کنیم. به خاطر اینکه مبلغ رضایت‌نامه نکونام را باید به باشگاه اوساسونا بدهیم امسال مبلغ کمی به او پرداخت می‌کنیم و سال آینده قرارداد بیشتری با او می‌بندیم."
مهم‌ترین اظهار نظر فتح‌الله زاده در برنامه 90 بود که او وقتی با اصرار فردوسی‌پور مواجه شد قسم خورد که قرارداد نکونام 350 میلیون است! او گفته بود: " ساده‌ترین قراردادی که بستیم با نکونام بود، چرا که احتیاجی به لاپوشانی نداشتیم و قوانین می‌گوید که پولی که به باشگاه برای رضایت نامه پرداخت می‌شود جزو سقف قرارداد نیست، البته از آنجایی که پول نداشتیم از نکونام خواستیم که خودش مبلغ را پرداخت کند و من به او یک چک 15 روزه بدهم. ضمن این که باید از اوساسونا رسید بگیریم. 700 هزار یورو به باشگاه اوساسونا دادیم و 350 میلیون تومان به خود نکونام پرداخت کردیم،‌ اگر یک نفر سندی پیدا کند که غیر از این باشد مرا بازخواست کنید."
حالا فصل تمام شده و جریان به گونه دیگری رقم خورده است. نکونام بعد از آخرین بازی استقلال در این فصل که مقابل الشباب بود و منجر به صعود آبی ها به جمع 8 تیم برتر آسیا شد به شدت از وضعیت خود در استقلال انتقاد کرد و صراحتا گفت که مبلغ قرارداد او با این تیم یک میلیارد و 750 میلیون تومان بوده است. نکونام همچنین گفت که فقط 45 درصد از پولش را گرفته و باقی قراردادش باقی مانده است.
همه چیز واضح و روشن است. فتح‌الله‌زاده که گفته بود: "اگر یک ریال بیشتر از این به نکونام داده باشیم مرا اعدام کنند(!)" حالا در آذربایجان است و تا دوشنبه هفته بعد به ایران برنمی‌گردد. آقای فتح‌الله زاده، گفته بودید اگر سندی آوردید که غیر از این بود مرا بازخواست کنید. حالا چه سندی بهتر از خود نکونام! شاید فکر این را نمی‌کردید که نکونام در پایان فصل به سیم آخر بزند و مبلغ قراردادش را علنی کند. چه بهتر بود اگر همان ابتدای فصل همه چیز را شفاف می‌گفتید تا هواداران استقلال بدانند در تیم‌تان چه می‌گذرد. البته جای شکرش باقی است که امسال هواداران تان را با قهرمانی در لیگ خوشحال کردید اما اصول کار حرفه‌ای این طور نیست. البته نکونام که در طول فصل بارها گفته بود به خاطر پول به استقلال نیامده بعد از بازی با الشباب از پرداخت نشدن بخش قابل توجهی از پولش گلایه کرد. او البته بعدا در مصاحبه‌ای صحبت های خود را تعدیل کرد و گفت مشکلش با استقلال مالی نیست.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910501001075
استقلال کاپیتان‌های بزرگی دارد
نکونام: رقم قراردادم بیشتر از 350 میلیون است
خبرگزاری فارس: هافبک استقلال گفت: رقم قراردادم یا این تیم بیشتر از 350 میلیون تومان است اما مبلغش را اعلام نمی‌کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ جواد نکونام پس از پایان نشست خبری خود در باشگاه استقلال با دوربین‌های تلویزیونی به طور جداگانه صحبت کرد.
نکونام در مورد اینکه با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی می‌کند یا خیر، گفت: ‌انشاءالله اگر عمری باشد با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی می‌کنم.
وی در مورد اینکه پدرش تخفیف خوبی به استقلال داده یا نه،‌ عنوان کرد: پدرم همه چیز را همیشه به عهده خودم گذاشته است. او همیشه مرا راهنمایی می‌کرد و اگر نبود من اصلا فوتبالیست نمی‌شدم. او همیشه به من می‌گوید با دوستانی و بازیکنانی که می‌شناسی مشورت کن. کار بزرگ را استقلال انجام داد که 2 میلیون یورو را به باشگاه اوساسونا پرداخت نکرد. باشگاه استقلال اگر دوست داشته باشد مبلغ پرداختی را برای رضایتنامه اعلام می‌کند.
نکونام در مورد اینکه استقلال عنوان کرده 700 هزار یورو بابت این رضایتنامه پرداخت کرده، گفت: پس اگر اعلام کرده همان درست است.
نکونام در مورد اینکه مبلغ قرارداد شما 350 میلیون تومان است یا نه و هیچ کس باور نمی‌کند که نکونام با مبلغ سقف قرارداد به استقلال آمده باشد، گفت: نه رقم دستمزد من 350 میلیون تومان نیست من بیشتر از این پول گرفتم اما نمی‌توانم مبلغ قراردادم را بگویم و بگویم چقدر گرفته‌ام.
وی در مورد اینکه برخی از بازیکنان در فوتبال ایران بیش از یک میلیارد دستمزد گرفته‌اند،‌ گفت: اعلام کردن رقم قرارداد اشتباه است. باشگاه هر اندازه که صلاح بداند به بازیکن مورد نظرش پول می‌دهد اگر بازیکنی هم یک میلیارد تومان پول گرفته نوش جانش. حتی باید به برخی بازیکنان بیشتر از یک میلیارد هم بدهند زیرا شادی که تیم‌های استقلال، پرسپولیس و سپاهان برای مردم می‌آورند را نمی‌توانیم با هیچ مبلغی بخریم اما هر بازیکنی یک قیمتی دارد.
وی در مورد اینکه قیمت نکونام یک میلیارد تومان است،‌ گفت: نمی‌دانم، قیمت گذاری کنید، اما مبلغ قراردادم رقمی بوده که من و باشگاه راضی بودیم.

http://isna.ir/fa/news/92061006175/رویانیان-خلعتبری-پرسپولیسی-شد-و-3-5-میلیارد
مدیرعامل پرسپولیس تصریح کرد: خلعتبری با پرسپولیس برای سال اول قراردادی 650 میلیون تومانی بست که 150 میلیون نیز در صورت راهیابی پرسپولیس به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و گلزنی او به این بازیکن تعلق می‌گیرد. ما با خلعتبری قراردادی دو ساله بستیم. مبلغ قرارداد سال اول او را شفاف گفتم و باید بگویم مبلغ قرارداد سال دومش با پرسپولیس متفاوت است.
http://www.mehrnews.com/detail/News/2126342
وی افزود: قرارداد باشگاه پرسپولیس با خلعتبری دو ساله است. در این فصل و با توجه به گذشت 7 هفته و 20 درصد از مسابقات 650 میلیون تومان از باشگاه می‌گیرد. همچنین در صورت به ثمر رساندن بیش از 10 گل حدود 100 میلیون و اگر پرپسولیس سهمیه آسیا را بگیرد 50 میلیون تومان دیگر به این قرارداد اضافه می‌شود. در مجموع خلعتبری در این فصل می‌تواند تا 800 میلیون از باشگاه پرسپولیس دریافتی داشته باشد.

پ.ن: با توجه به ادبیاتی که در نگارش پستتون بکار بردید: ((من اون مطلب رو سرچ کردم هیچ خبرگزاری معتبری همچین شایعه ای رو کار نکرده!! نمیدونم چرا به دروغ استناد میکنید! خیلی هم خونسرد حرف میزنید و دروغ میگید! جالبه...)) ، (( جالبه شما جوری از قرار داد نکونام و خلعتبری حرف میزنی انگار مدیر برنامه این دو بازیکن هستی...برای من تشریح هم میکنی که نکونام فلان قدر به باشگاه داده و طبق ضرب و تقسیم من فلان قدر بهش رسیده؟؟؟جالبه! شما طبق کدوم سند و مدرک کاغذی این چند سطر آخر رو نوشتی؟؟ صحبت از 700 هزار یورو هست! شد مدرک؟؟؟))، ((لطفا از این به بعد خبر های شایعه مانند رو از سایت های زرد نقل نکنید! حداقل از 4 تا سایت معتبر تر(خودتون سایتهای فارس، مهر و ایسنا رو مثال زدید)نقل کنید! اگر ایسنا همچین متنی رو چاپ میکرد دلم نمیسوخت!!))
و اینکه من اگه مطلبی رو گذاشتم، ساخته ذهن خودم نبوده و نقل قول از یک سایت خبری ورزشی بوده که لینک اون سایت رو هم گذاشتم، حالا اینکه اون سایت از نظر شما زرد و نامعتبر هست و شایعه پراکنی و دروغ نوشته فکر نکنم به من ربط داشته باشه که شما من رو متهم به دروغ گویی میکنید. من نه نویسنده اون مطلب هستم و نه سردبیر سایت مذکور. شما میتونست با ادبیاتی محترمانه تر ذکر کنید که این اخبار شایعه و دروغ هستش. در هر صورت از هم صحبتی با شما خوشحال شدم و از این به بعد در بحث و تبادل نظر شرکت نمیکنم. موفق باشید.

Last edited:

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
درگذشت قدیمی‌ترین فوتبالیست ملی ایران

آخرین بازمانده از اولین تیم ملی فوتبال ایران درگذشت.

به گزارش فارس، کریم کشاورز آخرین بازمانده از اولین تیم ملی فوتبال ایران امروز درگذشت.

کشاورز عضو اولین تیم ملی فوتبال ایران بود که در 4 شهریور 1320 به کابل سفر کردند و دیداری دوستانه با تیم ملی افغانستان انجام دادند.

323564_338.jpg

قرار بود تیم ملی ایران در آن سفر دو سه دیدار دوستانه با افغانستان انجام دهد که ملی پوشان از رادیوی فارسی زبان آلمان خبر حمله متفقین به ایران را می‌شنوند و دیدارهای دیگر لغو می‌شود.

کریم کشاورز عضو تیم فوتبال دانشکده کشاورزی بوده و در سال 1341 به عنوان خادم تشرفی امام رضا(ع) نایل شد.

در اولین تمرین تیم ملی فوتبال ایران امیرحسین صدقیانی سرمربی تیم بود، فریدون شریف‌زاده کمک مربی، شعاع معتمد شیرازی سرپرست بود.

اسامی اولین تیم ملی فوتبال ایران به شرح زیر است:

کریم کشاورز، آرتوش آسا توریان، عباس غریب، اکبر حیدری، ابراهیم رحیمیان، محمد انشا، احمد گلبو، ذبیح‌الله خبیری، محمد بلورفروشان، حسین قاسمی، عباس تنیده‌گر، احمد خطیبی، احمد میلانیان، غلام حیدر بهادر زاده، حسن ناظری، حسن سهی‌فر

ضمن اینکه فتح الله میم مباشیان و عزیز فرزانگان دو بازیکن نظامی تیم ملی ایران بودند که اجازه خروج از کشور به آنها داده نشد.

ali sam

Registered User
لایک‌ها
29
از رضا عنایتی معروف به رضا خروس....مشهدیا بهش میگن! با اینکه بچه مشهده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درگذشت پلنگ موزامبیک/اوزه بیو در سن ۷۱ سالگی درگذشت

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از خبرگزاری فرانسه، اوزه‌بیو صبح امروز‌(یکشنبه) در کشورش درگذشت.

وی که از چند سال قبل دچار عارضه قلبی بود، به حیات خویش پایان داد.

او در دهه شصت یکی از بزرگان فوتبال پرتغال و جهان محسوب می شد که همواره مورد تحسین همه در این رشته مهیج ورزشی قرارداشت.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
جشن 50 سالگی باشگاه پرسپولیس در حالی در شامگاه 14 دی ماه 92 برگزار شد که این باشگاه به واقع 45 ساله شده نه 50 ساله.

واقعیت این است که آنچه در سال 1342 و 50 سال پیش از این به صورت غیر رسمی و در سال 1344 به شکل رسمی افتتاح شد " بولینگ عبده" بود نه باشگاه پرسپولیس. بولینگ نیز یک بازی تفریحی است که در زمره ورزش ها به حساب نمی آید تا بتوان پیشینه یک باشگاه ورزشی را با آن شروع کرد؛ مانند " فرمول یک" که همچنان ورزش به معنی فنی آن محسوب نمی شود.

در سال 1347 خورشیدی و پس از انحلال باشگاه شاهین بود که علی عبده - پایه گذار و مالک " بولینگ عبده"- از بازماندگان شاهین دعوت به همکاری می کند تا باشگاه پرسپولیس به مفهوم فوتبالی و ورزشی آن متولد شود.

بدین ترتیب باشگاه پرسپولیس 45 سال پیش و نه 50 سال قبل وارد عرصه می شود و در اولین حضور،همین تیم در اولین دوره جام حذفی باشگاه های آسیا شرکت می کند که پس از باخت در برابر ژاپن و اسراییل حذف می شود و در بازگشت تا آستانه انحلال پیش می رود زیرا اغلب بازیکنان به " پیکان" می کوچند و تنها محمود خردبین و عزیز اصلی و یکی دو نفر دیگر باقی می مانند. (این نکته نیز روشن می شود که بر خلاف تصور عمومی قدمت و سابقه محمود خردبین ازعلی پروین بیشتر است). در سال بعد اما پیکان به رغم قهرمانی منحل می شود و دوباره بازیکنان به پرسپولیس می آیند و تولد دوم این باشگاه را باید در سال 1348 دانست.

علی عبده- متولد سال 1303 دربروجرد و متوفا به سال 1358 در آمریکا- در سال 1353 برای کاهش بدهی های باشگاه، استادیوم آپادانا – راه آهن کنونی- در زمین های مجموعه اکباتان را می فروشد و در اردیبهشت سال 1357 نیز مسابقات بولینگ جهانی را در تهران برگزار می کند و کامبیز کیانی به عنوان بولینگ باز برتر ایرانی جایزه را می برد. پس از آن سالن اصلی این مجموعه طعمه حریق می شود و تنها سالن کوچک باقی می ماند که همین سالن بر جای مانده فعلی است. در آن زمان این شایعه هم درگرفت که آتش سوزی عمدی و به قصد دریافت خسارت از شرکت بیمه بوده است.

پس از انقلاب اسلامی 1357 دو باشگاه تاج و پرسپولیس عملا مصادره شدند ودر اختیار بنیاد مستضعفان قرار گرفتند. تاج به خاطر سپهبد خسروانی که از فرماندهان ارتش شاه بود. پرسپولیس هم به خاطر سابقه بولینگ و این که گفته می شد علی عبده در شرکت "سی. آر.سی" با فاطمه پهلوی شراکت داشته است.

نام تاج به سرعت به " استقلال" تغییر یافت و از جانب مردم پذیرفته شد و به کار رفت. نام پرسپولیس را هم چند بارتغییردادند. پرسپولیس اما هیچ گاه از زبان مردم نیفتاد. ( در سال های بعد نام هایی چون آزادی، شهید چمران و پیروزی را به جای پرسپولیس تعیین کردند) تا این که در دوره مدیریت سردار رویانیان این نام به طور رسمی احیا شد و حالا چند سالی است که صدا و سیما نیز به جای " پیروزی" می گوید پرسپولیس.

اگر باشگاه پرسپولیس در سال 1342 پایه گذاشته شده بود 10 سال پس از آن و در ویژه نامه مجله دنیای ورزش به بهانه جام تخت جمشید باید اشاره ای به آن صورت می پذیرفت اما در این ویژه نامه که در سال 1352 انتشار یافت به باشگاه شاهین و سابقه آن اشاره شد نه پرسپولیس.

با این اوصاف احتمالا این پرسش برای خواننده این متن شکل گرفته که چرا هیچ یک از میهمانان و دعوت شدگان به این موضوع اشاره نکردند؟ جدای ضعف حافظه تاریخ ایرانیان خطای ویکی پدیا نیز که مطالب آن گاه بدون ویرایش دقیق منتشر می شود در این انگاره تاثیرگذار بوده است. در دی ماه 1342 بولینگ عبده پایه گذاری شد و اگر باشگاه پرسپولیس نیز در همان زمان تاسیس می شد آن بولینگ نیز به پرسپولیس شهرت می یافت نه عبده. ضمن این که هنوز هم بولینگ در زمره ورزش ها به حساب نمی آید تا پیشینه آن را بتوان برای یک باشگاه ورزشی محسوب کرد.

آرزو کنیم 5 سال دیگر که جشن 50 سالگی واقعی پرسپولیس برگزار می شود این باشگاه مردمی از تیول دولت خارج شده و به سهام داران و هواداران و پیش کسوتان سپرده شده باشد.

منبع :
کد:
http://www.asriran.com/fa/news/313164/%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3-45-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%AF-%D9%86%D9%87-50-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
این مطلب رو خوندم... خیلی از باشگاههای نامدار فوتبال دنیا از اساس برپایه فوتبال بنا نشدن و بعدها این فوتبال بود که نامشون رو بالا برد. متاسفم برای نویسنده مطلب فوق که به خودش زحمت نداد تا تاریخ رو کامل بخونه یا کامل نقل کنه (انگیزه هاش بماند که قابل قضاوت نیست). اما واقعیت اینه :

شرکت CRC شرکتی بود که توسط گروهی به ***** علی عبده تاسیس شد. این شرکت در خیابان شمیران سابق (شریعتی فعلی) تاسیسات ورزشی رو دایر کرد که از جمله شامل یکی از اولین سالنهای استاندارد بولینگ در ایران بود. در اون مکان ورزشهای دیگری هم انجام میشد. در همون مقطع تیم فوتبالی تشکیل دادن بنام پرسپولیس که بنا داشت از رده های پایین کارش رو آغاز کنه. محمود خوردبین از همون تیم دسته پایینی با پرسپولیس بود. نه اونطور که نویسنده القا میکنه از زمان پیوستن شاهینی ها. باقی داستان رو هم که حتما میدونید...
عنوان بولینگ عبده نام رسمی باشگاه نبود و صرفا عنوانی بود که مردم به اون مکان اطلاق میکردن. کما اینکه هنوز هم به مجموعه ورزشی-فرهنگی که اونجا دایر هست علیرغم اسم جدیدش میگن بولینگ عبده. در حالی که سالنهای سینما هم اونجا وجود داره. باز خدا رو شکر که نویسنده گزارش فوق مدعی نشد که پرسپولیس اصلا هویت سینمایی داشته!!!!!

اینجور اظهار نظرها اگر نگیم برای خدشه دار کردن حرکت بسیار زیبای باشگاه پرسپولیس صورت گرفته، در بدترین حالتش ناشی از نیاز شدید نویسنده به اظهار فضل در عین فقر شدید اطلاعات تاریخی ورزش ایران هست... تاسف بارتر اینکه سردبیران (اونها هم ناآگاه) خبرگزاریها بدون کمترین توجه این تیپ مسایل رو منتشر میکنن... خیلی حافظه تاریخی داریم، همونم با اطلاعات غلط ناقص تر میشه...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
از اینجا تاریخ شاهین-پرسپولیس رو ببینید... اشاره ای هم شده به تشکیل حلقه اولیه دوچرخه سواران، نیای باشگاه استقلال کنونی... کاش قبل از نوشتن، بخونیم...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
http://www.isna.ir/fa/news/92030301340/واقعیت-هایی-که-شماره-6-بر-ملا-کرد-350-میلیون

پ.ن: با توجه به ادبیاتی که در نگارش پستتون بکار بردید: ((من اون مطلب رو سرچ کردم هیچ خبرگزاری معتبری همچین شایعه ای رو کار نکرده!! نمیدونم چرا به دروغ استناد میکنید! خیلی هم خونسرد حرف میزنید و دروغ میگید! جالبه...)) ، (( جالبه شما جوری از قرار داد نکونام و خلعتبری حرف میزنی انگار مدیر برنامه این دو بازیکن هستی...برای من تشریح هم میکنی که نکونام فلان قدر به باشگاه داده و طبق ضرب و تقسیم من فلان قدر بهش رسیده؟؟؟جالبه! شما طبق کدوم سند و مدرک کاغذی این چند سطر آخر رو نوشتی؟؟ صحبت از 700 هزار یورو هست! شد مدرک؟؟؟))، ((لطفا از این به بعد خبر های شایعه مانند رو از سایت های زرد نقل نکنید! حداقل از 4 تا سایت معتبر تر(خودتون سایتهای فارس، مهر و ایسنا رو مثال زدید)نقل کنید! اگر ایسنا همچین متنی رو چاپ میکرد دلم نمیسوخت!!))
و اینکه من اگه مطلبی رو گذاشتم، ساخته ذهن خودم نبوده و نقل قول از یک سایت خبری ورزشی بوده که لینک اون سایت رو هم گذاشتم، حالا اینکه اون سایت از نظر شما زرد و نامعتبر هست و شایعه پراکنی و دروغ نوشته فکر نکنم به من ربط داشته باشه که شما من رو متهم به دروغ گویی میکنید. من نه نویسنده اون مطلب هستم و نه سردبیر سایت مذکور. شما میتونست با ادبیاتی محترمانه تر ذکر کنید که این اخبار شایعه و دروغ هستش. در هر صورت از هم صحبتی با شما خوشحال شدم و از این به بعد در بحث و تبادل نظر شرکت نمیکنم. موفق باشید.

اصلا قضیه مربوط به پژمان منتظری بود و نه نکونام...

شما 10 تا خبر و مقاله هم از سایت ایسنا در باره نکونام بذاری من میگم اوکی! درسته! نکونام باید بیشتر از همه فوتبالیست های ایرانی بگیره چون از اسپانیا اومده! هر بازیکنی یه رقمی داره و نکونام از خلعتبری خیلی خیلی گرون تره!

در مورد منتظری هم ندیدم به سایت معتبری استناد کنید...پس همچنان همون سایت قطره و دانا به عنوان منبع شما باقی میمونه....و این سایت نه از نظر من و از نظر هیچ کس سایت معتبری نیست و یک سایت کاملا زرد هست!

در مورد اینکه گفتید نه منتظری تکذیب کرده و نه فتح الله زاده....دیدید که هر دوشون 900 میلیون رو تکذیب کردند و نهایت 700 میلیون رو برای نیم فصل تائید کرد آقای مدیرعامل...

پس مشخص شد که خبر سایت مذکور غیر واقعی و تخیلی و صرفا تخیلات و حدسیات نویسنده بوده و شما یک مطلب دروغین رو کار کردید. من نخست جور دیگه سعی کردم شما رو قانع کنم ولی شما پافشاری کردید بر مطلب دروغین و با منبع نامعتبر! پس من هیچ لفظ غیر محترمانه ای به کار نبردم...صرفا شما رو به دروغ پردازی متهم کردم که مشخص شد راست گفتم!

باز هم میگم....از این مطالب شایعه ساز در این سایت ها در مورد پرسپولیس فراوون هست آقای محترم....نمونه ش مطلب ای امروز یکی از همین سایت های زرد در مورد اینکه سردسته قلیون کش های تیم زیر 22 سال در کیش پرسپولیسی های این تیم بودند! منم میتونم از این مطالب اینجا کار کنم ولی در شخصیت من نیست!

موفق باشید!

بالا