• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اصلا قضیه مربوط به پژمان منتظری بود و نه نکونام...

شما 10 تا خبر و مقاله هم از سایت ایسنا در باره نکونام بذاری من میگم اوکی! درسته! نکونام باید بیشتر از همه فوتبالیست های ایرانی بگیره چون از اسپانیا اومده! هر بازیکنی یه رقمی داره و نکونام از خلعتبری خیلی خیلی گرون تره!

در مورد منتظری هم ندیدم به سایت معتبری استناد کنید...پس همچنان همون سایت قطره و دانا به عنوان منبع شما باقی میمونه....و این سایت نه از نظر من و از نظر هیچ کس سایت معتبری نیست و یک سایت کاملا زرد هست!

در مورد اینکه گفتید نه منتظری تکذیب کرده و نه فتح الله زاده....دیدید که هر دوشون 900 میلیون رو تکذیب کردند و نهایت 700 میلیون رو برای نیم فصل تائید کرد آقای مدیرعامل...

پس مشخص شد که خبر سایت مذکور غیر واقعی و تخیلی و صرفا تخیلات و حدسیات نویسنده بوده و شما یک مطلب دروغین رو کار کردید. من نخست جور دیگه سعی کردم شما رو قانع کنم ولی شما پافشاری کردید بر مطلب دروغین و با منبع نامعتبر! پس من هیچ لفظ غیر محترمانه ای به کار نبردم...صرفا شما رو به دروغ پردازی متهم کردم که مشخص شد راست گفتم!

باز هم میگم....از این مطالب شایعه ساز در این سایت ها در مورد پرسپولیس فراوون هست آقای محترم....نمونه ش مطلب ای امروز یکی از همین سایت های زرد در مورد اینکه سردسته قلیون کش های تیم زیر 22 سال در کیش پرسپولیسی های این تیم بودند! منم میتونم از این مطالب اینجا کار کنم ولی در شخصیت من نیست!

موفق باشید!
در ارتباط با این قسمت از حرفتون در پستهای گذشته: ((جالبه شما جوری از قرار داد نکونام و خلعتبری حرف میزنی انگار مدیر برنامه این دو بازیکن هستی...برای من تشریح هم میکنی که نکونام فلان قدر به باشگاه داده و طبق ضرب و تقسیم من فلان قدر بهش رسیده؟؟؟
جالبه!
شما طبق کدوم سند و مدرک کاغذی این چند سطر آخر رو نوشتی؟؟
صحبت از 700 هزار یورو هست! شد مدرک؟؟؟)) من از سایتهای معتبر از نظر شما یعنی فارس، ایسنا و مهر مطلب گذاشتم.
در مورد مبلغ قرارداد منتظری باز هم میگم من صرفا یک خبر رو در این تاپیک که اسمش هم هست (بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی آن) مطرح کردم و گفتم که نه نویسنده اون مطلب هستم و نه سردبیر سایت مذکور. این خبر میتونه راست باشه و میتونه دروغ باشه و فکر میکنم عنوان تاپیک هم همین هست که راجع به اخبار مختلف بحث و تبادل نظر بشه نه بی احترامی! ضمنا من هیچ پافشاری بر درستی این خبر نداشتم و صرفا یک خبر رو بدون دخل و تصرف در این تاپیک منعکس کردم. حالا اینکه منبع این خبر معتبر هست یا نه، رو شما بهتر از من میدونید چون حیطه تخصصی شماست و از منابع معتبر خبری نام بردید. در هر صورت صحبتهای جناب فتح ا... زاده در برنامه 90 رو که فکر نکنم جزو منابع نامعتبر بدونید؟! البته من برنامه 90 رو ندیدم و در سایتهای مختلف این مطلب رو خوندم که جناب فتح ا... زاده فرمودن منتظری برای نیم فصل 710 میلیون تومان بصورت تمام و کمال از استقلال گرفته که خودتون هم در پستتون به این مورد اشاره کردید پس با این تفاسیر که خودتون هم این مورد رو قبول دارید فکر نمیکنم دیگه انگ دروغ گویی به من بچسبونین!
از طرفی وقتی گفته میشه منتظری برای نیم فصل 710 میلیون گرفته و نیم فصل امسال با توجه به تعداد تیمهای حاضر در لیگ برتر که 16 تیم هستن، شامل 15 بازی میشه پس منتظری برای 15 بازی در نیم فصل مبلغ 710 میلیون دریافتی داشته. این هفته بازیهای هفته 22 لیگ برتر انجام میشه و منتظری تنها در بازی هفته 21 استقلال حضور نداشت و تا پایان هفته 20 لیگ برتر تیم استقلال رو همراهی کرد یعنی در بازی برابر داماش در ترکیب حضور داشت. با این حساب منتظری 5 بازی بیشتر از نیم فصل اول در استقلال حضور داشته یعنی یک سوم نیم فصل دوم و فکر نمیکنم این 5 بازی رو رایگان و بصورت اشانتیون برای استقلال بازی کرده باشه! با یک تناسب ساده بین مبلغ 710 میلیون برای نیم فصل و 15 بازی، میشه مبلغ 5 بازی در نیم فصل دوم رو هم حساب کرد که حدود 236 میلیون میشه. جمع 710 میلیون + 236 میلیون هم برابر با 946 میلیون میشه. من این محاسبه رو بر اساس حرفهای جناب فتح ا... زاده و خود شما انجام دادم و راست یا دروغ این مطلب هم بر گردن آقای فتح ا... زاده و شما(منظورم 710 میلیون برای نیم فصل اول هستش) البته شاید منظور آقای فتح ا... زاده از دریافت 710 میلیون برای نیم فصل، 710 میلیون تا پایان هفته 20 بوده که از نیم فصل بیشتره و ایشون مرتکب اشتباه لفظی شده و باید بجای نیم فصل میگفته تا زمان جدایی از استقلال یعنی پایان هفته 20.همچنین مبلغ مالیات هم ذکر نشده که آیا بر عهده منتظری هستش یا باشگاه استقلال. از طرفی 710 میلیون پرداختی کامل هم فکر نمیکنم پول کمی باشه که مبارکشون باشه.

و اما راجع به مطلب قلیان کشیدن بازیکنان تیم امید که پرسپولیسیها بودن هم جالبه که چطور 2 نفر تونستن 1/5 میلیون قلیون بکشن!
البته هزینه قلیون کشیدن اون هم در کیش زیاد هست مطمئنا. در هر صورت اینگونه اخبار به نظر من نوعی عجیب نیست و از طرفی فاقد ارزش و اهمیت هستش، البته نه بدلیل اینکه چون اسم پرسپولیسیها اومده این رو میگم، نه اصلا. به این دلیل که هیچ وقت بازیکنان و مسئولین پرسپولیس رو پیغمبرزاده و فاقد خطا و اشتباه نمیدونم و بصورت تعصبی و کورکورانه از کسی دفاع نمیکنم به قولی چون من طرفدار پرسپولیس هستم پس دیگه همه مسئولین و بازیکنهای پرسپولیس هر کاری میکنن درسته و واسه بقیه تیمها اشتباست! این خبر هم میتونه درست باشه چون بازیکنهای فوتبال ما خیلیهاشون جنبه معروف شدن و درآمد حاصله از فوتبالشون رو ندارن و خودشون رو درگیر حواشی میکنن. به قول معروف تو فوتبال این مملکت بازیکنها فقط قراردادهاشون حرفه ای شده. در کل ما توی این تاپیک اومدیم که راجع به اتفاقات روز فوتبال و حواشی آن به بحث و تبادل نظر اونهم محترمانه بپردازیم ولی بحثها و تبادل نظرها عمدتا رنگ و بوی تعصبات رنگی داره و لذا من نوعی فکر نمیکنم نتیجه خاصی از این بحثها حاصل بشه به همین دلیل تصمیم گرفتم دیگه در بحثهای این تاپیک تا میتونم شرکت نکنم. باز هم میگم این صرفا نظر من هستش و میتونه اشتباه باشه لذا قصد بی احترامی به دیگر دوستان فعال در این تاپیک رو ندارم و واسه همه عزیزان آرزوی موفقیت میکنم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
در ارتباط با این قسمت از حرفتون در پستهای گذشته: ((جالبه شما جوری از قرار داد نکونام و خلعتبری حرف میزنی انگار مدیر برنامه این دو بازیکن هستی...برای من تشریح هم میکنی که نکونام فلان قدر به باشگاه داده و طبق ضرب و تقسیم من فلان قدر بهش رسیده؟؟؟
جالبه!
شما طبق کدوم سند و مدرک کاغذی این چند سطر آخر رو نوشتی؟؟
صحبت از 700 هزار یورو هست! شد مدرک؟؟؟)) من از سایتهای معتبر از نظر شما یعنی فارس، ایسنا و مهر مطلب گذاشتم.
در مورد مبلغ قرارداد منتظری باز هم میگم من صرفا یک خبر رو در این تاپیک که اسمش هم هست (بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی آن) مطرح کردم و گفتم که نه نویسنده اون مطلب هستم و نه سردبیر سایت مذکور. این خبر میتونه راست باشه و میتونه دروغ باشه و فکر میکنم عنوان تاپیک هم همین هست که راجع به اخبار مختلف بحث و تبادل نظر بشه نه بی احترامی! ضمنا من هیچ پافشاری بر درستی این خبر نداشتم و صرفا یک خبر رو بدون دخل و تصرف در این تاپیک منعکس کردم. حالا اینکه منبع این خبر معتبر هست یا نه، رو شما بهتر از من میدونید چون حیطه تخصصی شماست و از منابع معتبر خبری نام بردید. در هر صورت صحبتهای جناب فتح ا... زاده در برنامه 90 رو که فکر نکنم جزو منابع نامعتبر بدونید؟! البته من برنامه 90 رو ندیدم و در سایتهای مختلف این مطلب رو خوندم که جناب فتح ا... زاده فرمودن منتظری برای نیم فصل 710 میلیون تومان بصورت تمام و کمال از استقلال گرفته که خودتون هم در پستتون به این مورد اشاره کردید پس با این تفاسیر که خودتون هم این مورد رو قبول دارید فکر نمیکنم دیگه انگ دروغ گویی به من بچسبونین!
از طرفی وقتی گفته میشه منتظری برای نیم فصل 710 میلیون گرفته و نیم فصل امسال با توجه به تعداد تیمهای حاضر در لیگ برتر که 16 تیم هستن، شامل 15 بازی میشه پس منتظری برای 15 بازی در نیم فصل مبلغ 710 میلیون دریافتی داشته. این هفته بازیهای هفته 22 لیگ برتر انجام میشه و منتظری تنها در بازی هفته 21 استقلال حضور نداشت و تا پایان هفته 20 لیگ برتر تیم استقلال رو همراهی کرد یعنی در بازی برابر داماش در ترکیب حضور داشت. با این حساب منتظری 5 بازی بیشتر از نیم فصل اول در استقلال حضور داشته یعنی یک سوم نیم فصل دوم و فکر نمیکنم این 5 بازی رو رایگان و بصورت اشانتیون برای استقلال بازی کرده باشه! با یک تناسب ساده بین مبلغ 710 میلیون برای نیم فصل و 15 بازی، میشه مبلغ 5 بازی در نیم فصل دوم رو هم حساب کرد که حدود 236 میلیون میشه. جمع 710 میلیون + 236 میلیون هم برابر با 946 میلیون میشه. من این محاسبه رو بر اساس حرفهای جناب فتح ا... زاده و خود شما انجام دادم و راست یا دروغ این مطلب هم بر گردن آقای فتح ا... زاده و شما(منظورم 710 میلیون برای نیم فصل اول هستش) البته شاید منظور آقای فتح ا... زاده از دریافت 710 میلیون برای نیم فصل، 710 میلیون تا پایان هفته 20 بوده که از نیم فصل بیشتره و ایشون مرتکب اشتباه لفظی شده و باید بجای نیم فصل میگفته تا زمان جدایی از استقلال یعنی پایان هفته 20.همچنین مبلغ مالیات هم ذکر نشده که آیا بر عهده منتظری هستش یا باشگاه استقلال. از طرفی 710 میلیون پرداختی کامل هم فکر نمیکنم پول کمی باشه که مبارکشون باشه.
و اما راجع به مطلب قلیان کشیدن بازیکنان تیم امید که پرسپولیسیها بودن هم جالبه که چطور 2 نفر تونستن 1/5 میلیون قلیون بکشن!
البته هزینه قلیون کشیدن اون هم در کیش زیاد هست مطمئنا. در هر صورت اینگونه اخبار به نظر من نوعی عجیب نیست و از طرفی فاقد ارزش و اهمیت هستش، البته نه بدلیل اینکه چون اسم پرسپولیسیها اومده این رو میگم، نه اصلا. به این دلیل که هیچ وقت بازیکنان و مسئولین پرسپولیس رو پیغمبرزاده و فاقد خطا و اشتباه نمیدونم و بصورت تعصبی و کورکورانه از کسی دفاع نمیکنم به قولی چون من طرفدار پرسپولیس هستم پس دیگه همه مسئولین و بازیکنهای پرسپولیس هر کاری میکنن درسته و واسه بقیه تیمها اشتباست! این خبر هم میتونه درست باشه چون بازیکنهای فوتبال ما خیلیهاشون جنبه معروف شدن و درآمد حاصله از فوتبالشون رو ندارن و خودشون رو درگیر حواشی میکنن. به قول معروف تو فوتبال این مملکت بازیکنها فقط قراردادهاشون حرفه ای شده. در کل ما توی این تاپیک اومدیم که راجع به اتفاقات روز فوتبال و حواشی آن به بحث و تبادل نظر اونهم محترمانه بپردازیم ولی بحثها و تبادل نظرها عمدتا رنگ و بوی تعصبات رنگی داره و لذا من نوعی فکر نمیکنم نتیجه خاصی از این بحثها حاصل بشه به همین دلیل تصمیم گرفتم دیگه در بحثهای این تاپیک تا میتونم شرکت نکنم. باز هم میگم این صرفا نظر من هستش و میتونه اشتباه باشه لذا قصد بی احترامی به دیگر دوستان فعال در این تاپیک رو ندارم و واسه همه عزیزان آرزوی موفقیت میکنم.

نخیر شما مثل اینکه در دوران تحصیل ادبیات فارسی که خوندید با ادبیات فارسی که ما خوندیم متفاوت بوده!

هر چقدر من میگم شما نباید خبر های مبتنی بر حدس و گمان یک سایت نامعتبر رو درج کنید باز روی موضع خودتون پافشاری میکنید که اون خبر رو من ننوشتم!!! نمیدونم دیگه با چه زبونی باید بگم!!! اسپانیولی!! فرانسوی!!! ربطی به حوزه تخصصی نداره جناب!! عمومیت فوتبالدوستان میدونن سایت معتبر یعنی چی! احتیاجی به گرفتن تخصص در این زمینه نیست! نمیدونم عذرخواهی چقدر سخته برای ما که حاضریم اعصابمون رو خورد کنیم ولی یک عذرخواهی کوچک نکنیم!!

جالبه که من خودم به صحبت های فتح الله زاده در برنامه 90 اشاره کردم! و جالبه که شما برنامه 90 رو ندیدی و بعد باز هم با استناد به حدس و گمان و منابع اطلاعاتی نامشخص خودتون حدس میزنید که پژمان منتظری اون 5 تا بازی رو هم نشسته خشکه حساب کرده!!! و شده 200 و خورده میلیون علاوه بر اون 700 میلیون!

بابا دم شما گرم!! شما حسابدار خوبی میشی!

اشتباه لفظی یا غیر لفظی مخلص کلام : پزمان منتظری چه با اون 5 بازی چه بدون اون 5 بازی 700 میلیون دریافتی داشته و شما بالا بری پایین بیای خبری که کار کردی از یک منبع زرد و دروغ بوده! حالا هی اصرار کن که نمیدونم من اونو ننوشتم یا درستی و نادرستیش بر عهده متخصص!!

بحث اصلا اینه که شما نباید خبر زرد کار کنی! شاید قوانین فروم چیزی در این رابطه نکه ولی درست نیست این کار!! در مورد قلیون کشی هم که اومدی 5 سطر توضیح دادی من چیزی نگفتم!!! گفتم اگه قرار باشه منم مطالب زرد کار کنم روزانه کلی مطلب چرت و پرت علیه پرسپولیس در این سایت ها زده میشه نمونه ش ماجرای قلیون کشی!! این فقط یک مثال بود که بگم این جور مطالب علیه پرسپولیس هم هست ولی من درک میکنم که این مطالب نه منبع درستی داره نه در سایت معتبری کار شده! حداقل تا زمانی که اثبات نشه! حالا شما اومدی 5 سطر در باب قلیون کشی توضیح دادی دیگه من نمیدونم باید چه کار کنم! هی هم میگی من در بحث شرکت نمیکنم باز جواب میدی! خب باشه شما راست میگی! حالا اینقدر بحث رو کش بده تا صدای یکی از مدیران در بیاد!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نخیر شما مثل اینکه در دوران تحصیل ادبیات فارسی که خوندید با ادبیات فارسی که ما خوندیم متفاوت بوده!

هر چقدر من میگم شما نباید خبر های مبتنی بر حدس و گمان یک سایت نامعتبر رو درج کنید باز روی موضع خودتون پافشاری میکنید که اون خبر رو من ننوشتم!!! نمیدونم دیگه با چه زبونی باید بگم!!! اسپانیولی!! فرانسوی!!! ربطی به حوزه تخصصی نداره جناب!! عمومیت فوتبالدوستان میدونن سایت معتبر یعنی چی! احتیاجی به گرفتن تخصص در این زمینه نیست! نمیدونم عذرخواهی چقدر سخته برای ما که حاضریم اعصابمون رو خورد کنیم ولی یک عذرخواهی کوچک نکنیم!!

جالبه که من خودم به صحبت های فتح الله زاده در برنامه 90 اشاره کردم! و جالبه که شما برنامه 90 رو ندیدی و بعد باز هم با استناد به حدس و گمان و منابع اطلاعاتی نامشخص خودتون حدس میزنید که پژمان منتظری اون 5 تا بازی رو هم نشسته خشکه حساب کرده!!! و شده 200 و خورده میلیون علاوه بر اون 700 میلیون!

بابا دم شما گرم!! شما حسابدار خوبی میشی!

اشتباه لفظی یا غیر لفظی مخلص کلام : پزمان منتظری چه با اون 5 بازی چه بدون اون 5 بازی 700 میلیون دریافتی داشته و شما بالا بری پایین بیای خبری که کار کردی از یک منبع زرد و دروغ بوده! حالا هی اصرار کن که نمیدونم من اونو ننوشتم یا درستی و نادرستیش بر عهده متخصص!!

بحث اصلا اینه که شما نباید خبر زرد کار کنی! شاید قوانین فروم چیزی در این رابطه نکه ولی درست نیست این کار!! در مورد قلیون کشی هم که اومدی 5 سطر توضیح دادی من چیزی نگفتم!!! گفتم اگه قرار باشه منم مطالب زرد کار کنم روزانه کلی مطلب چرت و پرت علیه پرسپولیس در این سایت ها زده میشه نمونه ش ماجرای قلیون کشی!! این فقط یک مثال بود که بگم این جور مطالب علیه پرسپولیس هم هست ولی من درک میکنم که این مطالب نه منبع درستی داره نه در سایت معتبری کار شده! حداقل تا زمانی که اثبات نشه! حالا شما اومدی 5 سطر در باب قلیون کشی توضیح دادی دیگه من نمیدونم باید چه کار کنم! هی هم میگی من در بحث شرکت نمیکنم باز جواب میدی! خب باشه شما راست میگی! حالا اینقدر بحث رو کش بده تا صدای یکی از مدیران در بیاد!

عنوان تاپیک:

من نظر خودم رو گفتم و شما هم نظر خودتون رو بیان کردید و فکر نکنم پست گذاشتن و ارائه نظر در این تاپیک ممنوع باشه! اگه پستهای من برخلاف قوانین این تاپیک هست و اگه به شما بی احترامی کردم میتونید از گزینه گزارش پست استفاده کنید و پست من رو به اطلاع مدیران محترم برسونین تا اونها به تخلفات من رسیدگی کنن.

و در رابطه با قانون جدید شما: ((بحث اصلا اینه که شما نباید خبر زرد کار کنی! )) و صرفا منابع ایسنا، فارس و مهر رو جزو منابع معتبر میدونید لطفا به مدیران محترم اطلاع بدید که این قانون رو به قوانین تاپیک اضافه کنن که بقیه خبرگزارهای به غیر از 3 مورد ذکر شده جزو سایتهای زرد هستن و هرکس خبری از این سایتها کار کنه دروغ گو هستش: ((خیلی هم خونسرد حرف میزنید و دروغ میگید! جالبه)). ضمنا فکر کنم سایت خبرآنلاین رو هم از لیست سایتهای معتبر جا انداختین چون چند روز پیش خبری با این موضوع: ((معاون سابق بانک مرکزی:با دلارهای پسر من با مالدینی عکس یادگاری گرفتند)) و با منبع خبری خبرآنلاین کار کردین که حتما این سایت هم جزو سایتهای معتبر هست.
در پایان هم باید بگم که همونجور خودتون فرمودین: ((
ولی در شخصیت من نیست!)) پستهای هر فرد نشان دهنده شخصیت اون فرد هستش.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عنوان تاپیک:

من نظر خودم رو گفتم و شما هم نظر خودتون رو بیان کردید و فکر نکنم پست گذاشتن و ارائه نظر در این تاپیک ممنوع باشه! اگه پستهای من برخلاف قوانین این تاپیک هست و اگه به شما بی احترامی کردم میتونید از گزینه گزارش پست استفاده کنید و پست من رو به اطلاع مدیران محترم برسونین تا اونها به تخلفات من رسیدگی کنن.

و در رابطه با قانون جدید شما: ((بحث اصلا اینه که شما نباید خبر زرد کار کنی! )) و صرفا منابع ایسنا، فارس و مهر رو جزو منابع معتبر میدونید لطفا به مدیران محترم اطلاع بدید که این قانون رو به قوانین تاپیک اضافه کنن که بقیه خبرگزارهای به غیر از 3 مورد ذکر شده جزو سایتهای زرد هستن و هرکس خبری از این سایتها کار کنه دروغ گو هستش: ((خیلی هم خونسرد حرف میزنید و دروغ میگید! جالبه)). ضمنا فکر کنم سایت خبرآنلاین رو هم از لیست سایتهای معتبر جا انداختین چون چند روز پیش خبری با این موضوع: ((معاون سابق بانک مرکزی:با دلارهای پسر من با مالدینی عکس یادگاری گرفتند)) و با منبع خبری خبرآنلاین کار کردین که حتما این سایت هم جزو سایتهای معتبر هست.
در پایان هم باید بگم که همونجور خودتون فرمودین: ((
ولی در شخصیت من نیست!)) پستهای هر فرد نشان دهنده شخصیت اون فرد هستش.

نظر؟ اون مطلب نظر شما نبود! جالبه که یک بار میگید اون نظر من نبوده و نظر نویسنده ش بوده و حالا در یه چرخش 180 درجه ای میگید من نظرم رو گفتم!

حالا خوبه من خودم گفتم....که این جزء قوانین بخش نیست ولی دارم میگم درست نیست این کار چون از این مطالب در مورد باشگاه شما زیاده در سایت های قطره و بانک ورزش!! و حقیقت نیوز و .... ولی شما اگه فکر میکنید چون اسم این تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد حواشی هست و جزء قوانین هم نیست میتونید هر مطلبی رو از هر سایتی اینجا درج کنید؟ اوکی! درج کنید...

بحث تخلف نیست! اگه میدونستم تخلف هست حتما ریپورت میدادم ...گفتم شاید بتونم منطقی به یه جمع بندی برسیم...!! ولی اشتباه میکردم...

ایسنا و فارس و مهر جزئی از منابع معتبر هستند بله! و خبر آنلاین هم میتونه در دسته بعدی قرار بگیره بله! حداقل مثل قطره و ماکارونی مانا و دانا سایت زرد نیست ...بعدشم! من مصاحبه یک شخص حقیقی رو کار کردم! نه مطلبی بر پایه حدس و گمان!! برفرضم که از نظر شما مشکلی داشته باشه میتونید متذکر بشید کسی جلوتون نبوده.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
نظر؟ اون مطلب نظر شما نبود! جالبه که یک بار میگید اون نظر من نبوده و نظر نویسنده ش بوده و حالا در یه چرخش 180 درجه ای میگید من نظرم رو گفتم!

حالا خوبه من خودم گفتم....که این جزء قوانین بخش نیست ولی دارم میگم درست نیست این کار چون از این مطالب در مورد باشگاه شما زیاده در سایت های قطره و بانک ورزش!! و حقیقت نیوز و .... ولی شما اگه فکر میکنید چون اسم این تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد حواشی هست و جزء قوانین هم نیست میتونید هر مطلبی رو از هر سایتی اینجا درج کنید؟ اوکی! درج کنید...

بحث تخلف نیست! اگه میدونستم تخلف هست حتما ریپورت میدادم ...گفتم شاید بتونم منطقی به یه جمع بندی برسیم...!! ولی اشتباه میکردم...

ایسنا و فارس و مهر جزئی از منابع معتبر هستند بله! و خبر آنلاین هم میتونه در دسته بعدی قرار بگیره بله! حداقل مثل قطره و ماکارونی مانا و دانا سایت زرد نیست ...بعدشم! من مصاحبه یک شخص حقیقی رو کار کردم! نه مطلبی بر پایه حدس و گمان!! برفرضم که از نظر شما مشکلی داشته باشه میتونید متذکر بشید کسی جلوتون نبوده.
من در رابطه با پستی که گذاشتین و گفتین: ((هی هم میگی من در بحث شرکت نمیکنم باز جواب میدی! خب باشه شما راست میگی! حالا اینقدر بحث رو کش بده تا صدای یکی از مدیران در بیاد!)) گفتم که من نظرم رو میگم و شما هم نظرتون رو بیان میکنید و منظور من این نبود که اون خبر نظر من هستش. من صحبتهای شخصی خودم رو گفتم نه نقل قول از سایتهای مختلف. چون شما جواب دادین فکر میکنم بی احترامی بود اگه جواب پستتون رو نمیدادم. تا وقتی هم که لازم باشه اظهارنظر میکنم و وقتی هم که خودم صلاح دیدم دیگه پست نمیذارم. فکر نمیکنم اظهارنظر در این تاپیک محدودیتی داشته باشه و باید از کسی اجازه گرفته بشه برای پست گذاشتن!

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من در رابطه با پستی که گذاشتین و گفتین: ((هی هم میگی من در بحث شرکت نمیکنم باز جواب میدی! خب باشه شما راست میگی! حالا اینقدر بحث رو کش بده تا صدای یکی از مدیران در بیاد!)) گفتم که من نظرم رو میگم و شما هم نظرتون رو بیان میکنید و منظور من این نبود که اون خبر نظر من هستش. من صحبتهای شخصی خودم رو گفتم نه نقل قول از سایتهای مختلف. چون شما جواب دادین فکر میکنم بی احترامی بود اگه جواب پستتون رو نمیدادم. تا وقتی هم که لازم باشه اظهارنظر میکنم و وقتی هم که خودم صلاح دیدم دیگه پست نمیذارم. فکر نمیکنم اظهانظر در این تاپیک محدودیتی داشته باشه و باید از کسی اجازه گرفته بشه برای پست گذاشتن!

متوجه منظور بنده نشید باز...به هر حال..
شما مختار به انجام هر کاری هستید.

خوشحال شدم.

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خواهشی از دوستان دارم:

در بحث ها و تبادل نظرها، اصل اولیه احترام متقابل هست؛ اگر فضا با نوع واکنش های داده شده به تدریج به سمتی پیش بره که کسی تمایل نداشته باشه بحثی رو پیش بکشه طبیعتا و خود به خود تاپیک از رونق می افته و این چیزی نیست که خواهانش باشیم ... یک مقدار خویشتن داری چاشنی کار بشه می شه از دل همین بحث ها جمع بندی بهتری از مناسبات فوتبالی داشت.

امیدوارم همه دوستان در بحث های مختلف فوتبالی شرکت کنند و آزادانه آراء خودشون رو مطرح کنند، اما با توجه به قوانین کلی فوروم و بخش فوتبال و ظرفیت شنیدن صدای مخالف، بدون نیش و کنایه زدن و باز هم تاکید می کنم: "با رعایت احترام متقابل".

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اختصاصی ایسنا

محرومیت صادقیان و مسلمان به خاطر قلیان کشی/ پزشک، آنالیزور و سرپرست هم محروم شدند

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در برخورد جدی با کسانی که در اردوی تیم ملی فوتبال زیر 22 سال اقدام به قلیان کشیدن کرده بودند آن‌ها را از حضور در تیم‌ ملی زیر 22 سال محروم کرد. کسانی که محروم شدند عبارتند از دکتر ابارشی پزشک تیم ملی زیر 22 سال، مهدی خانبان آنالیزور تیم ملی زیر 22 سال و همچنین پیام صادقیان و محسن مسلمان. البته اعلام شده که این بازیکنان می‌توانند برای باشگاه خود یعنی پرسپولیس به میدان بروند. یکی از مقام‌های فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار ایسنا این حکم محرومیت که توسط کمیته اخلاق صادر شده را تایید کرد. حکمی که باید به تایید مسئولان فدراسیون برسد

این حکم محرومیت در حالی برای این دو بازیکن صادر شده که صادقیان و مسلمان هر دو کشیدن قلیان را تکذیب کرده بودند.

همچنین رسول جوزی سرپرست تیم ملی زیر 22 سال هم به دلیل اینکه مسئولیت کادر تیم را بر عهده داشته از سمتش برکنار شد.

به گزارش ایسنا این افراد طبیعتا همراه با تیم ملی زیر 22 سال به بازی‌های قهرمانی آسیا در عمان اعزام نمی‌شوند. صادقیان و مسلمان که محروم شده جزو لیست 23 نفره نهایی تیم ملی زیر 22 سال نیستند.

با توجه به اینکه اسامی تمامی بازیکنان و اعضای کادر فنی و سرپرستی تیم‌ها در AFC ثبت شده‌ است، فدراسیون نمی‌تواند افراد جدیدی را در مسئولیت‌های فوق جایگزین آن‌ها کند. اگرچه تیم ایران بدون پزشک فردا راهی عمان می‌شود اما دو فیزیوتراپ همراه این تیم هستند.

همچنین سید هادی آیت‌اللهی نایب رییس اول فدراسیون که پیش از این قرار بود برای یک مسابقه از بازی‌های تیم ملی در عمان به این کشور سفر کند مسئولیت کاروان تیم ایران را در کل زمان حضور در عمان بر عهده خواهد داشت.

بر اساس حکم فدراسیون، این بازیکنان فقط از حضور در تیم‌های ملی محروم شده‌اند و می‌توانند برای باشگاه‌های خود بازی کنند. همچنین از کارلوس کی‌روش نیز خواسته شده است تا اطلاع ثانوی این بازیکنان را به اردوی تیم ملی بزرگسالان دعوت نکند.

رویانیان : مشکوک است

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در واکنش به محروميت پيام صادقيان و محسن مسلمان از حضور در بازي‌هاي ملي به خاطر قليان‌کشيدن در اردوي تيم زير 22 سال اظهار کرد: من به شدت از اين دو بازيکن حمايت مي‌کنم. در اردوي اين تيم دو سه نفر اشتباه کرده‌اند اما آيا بايد با اين برخوردها کل بازيکنان و کادر، زير سوال بروند؟ آيا اين تصميم درست است؟

به گزارش ايسنا،او ادامه داد: من به هيچ وجه تاييد نمي‌کنم که صادقيان و مسلمان چنين کاري کرده باشند. قبل از هر چيز بايد اين مسئله ثابت شود. اين مسئولان و سرپرست تيم زير 22 سال هستند که بايد به خاطر رخ دادن چنين اتفاقي در اردوي تيم با آن‌ها برخورد شود. اگر هم بازيکني دست به چنين کاري زده باشد، فدراسيون نمي‌تواند آن‌ها را محروم کند و برخورد با آن‌ها وظيفه باشگاه‌شان است.

رويانيان گفت: من از بازيکنان جواني مثل پيام صادقيان، محسن مسلمان، اميد عاليشاه و محمد عباس‌زاده که آينده خوبي در پيش دارند، حمايت مي‌کنم. من براي آن‌ها مثل پدرشان هستم. ضمن اينکه هميشه با آن‌ها در تماس هستم. هواداران اين را بدانند که من به خانه آن‌ها مي‌روم و آن‌ها را کنترل مي‌کنم. بنابراين دوستان در فدراسيون براي اين بازيکنان دغدغه ايجاد نکنند. تصور من اين است که قبل از داربي مي‌خواهند ذهن بازيکنان ما را تخريب کنند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با بيان اينکه فدراسيون طوري برخورد مي‌کند که گويي همه مشکلات فوتبال حل شده و فقط همين بحث قليان کشيدن روي زمين مانده گفت: هنوز اينکه اين دو بازيکن دست به چنين کاري زده‌اند اثبات نشده است. بعد از آن بايد گفت که قليان کشيدن جرم نيست. هرچند اين کار براي يک فوتباليست به هيچ وجه پسنديده نيست و من اين حرکت را کاملا زشت مي‌دانم اما بايد از مسئولان فدراسيون پرسيد که آيا مشکلات ديگر، پرونده قهرماني و ناهنجاري‌هاي فوتبال، همه برطرف شده و فقط همين بحث مانده بود؟

رويانيان گفت: مطرح کردن اين مسئله جز ضربه زدن به بازيکنان جوان، نتيجه‌ي ديگري ندارد. امسال چند تيم مثل پرسپوليس، نفت و ذوب آهن، جوان‌گرايي کرده‌اند اما فدراسيون به هر طريقي که شده مي‌خواهد اين تيم‌ها را بزند. به نظر من جرياني پشت اين مسائل است. من اين مسئله را پيگيري مي‌کنم و از افرادي که به اين جريان کمک مي‌کنند هم شکايت خواهم کرد. طرح اين مسائل در فاصله چند روز مانده به داربي به شدت مشکوک است.

Last edited:

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
علیپور: صادقیان و مسلمان فقط تا اطلاع ثانوی محروم هستند

دبیر کمیته رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه‌ای در فوتبال گفت: پیام صادقیان و محسن مسلمان منعی برای حضور در بازی‌های باشگاهی تیم پرسپولیس ندارند و محرومیت آن‌ها صرفا تا اطلاع ثانوی از حضور در تیم‌های ملی است تا رسیدگی‌های بیشتر در این باره صورت گیرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره محرومیت‌های در نظر گرفته شده برای بعضی بازیکنان و عوامل تیم ملی زیر 22 سال اظهار کرد: محرومیتی که برای عوامل تیم ملی در نظر گرفته شده است قطعی هستند اما در بحث بازیکنان و اختصاصا دو بازیکن نام برده شده در رسانه‌ها یعنی پیام صادقیان و محسن مسلمان، باید بگویم که این بازیکنان منعی برای بازی در تیم پرسپولیس و کلیه رقابت‌های باشگاهی ندارند و فعلا تا اطلاع ثانوی از حضور در تیم‌های ملی منع شده‌اند تا رسیدگی‌های لازم به این موضوع صورت گیرد.

وی تاکید کرد: بدیهی است در این ماجرا که کمیته رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه‌ای در فوتبال در حال بررسی بیشتر آن است، نام برخی بازیکنان دیگر هم مطرح شده که تا بررسی‌های قطعی صورت نگیرد، نمی‌توان حکمی را برای آن‌ها صادر کرد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مدیر کافی‌شاپ هتل ارم کیش گفت: با توجه به پیگیری‌های علی دایی اعلام می‌کنم که بازیکنان پرسپولیس جزو قلیان‌کشان نبودند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از اینکه مدیر کافی‌شاپ هتل ارم کیش در برنامه 90 اعلام کرد که برخی بازیکنان و کادر فنی در حاشیه اردوی تیم ملی امید نسبت به کشیدن قلیان و ندادن پول آن در کافی‌شاپ هتل ارم اقدام کرده‌اند تلفن‌های زیادی به این هتل برای به دست آوردن نام بازیکنان مورد نظر شد.

از همین رو قاسمی مدیر این کافی‌شاپ که با برنامه 90 نیز گفت‌وگو کرد، در گفـت‌وگو با فارس گفت: من هرگز دوست ندارم دیگر راجع به آن موضوع صحبت کنم اما به دلیل پیگیری‌های انجام شده توسط دایی و پرسپولیسی‌ها باید این را بگویم که بازیکنان پرسپولیس جزو آن بازیکنانی که در رستوران گردان قلیان کشیده‌اند نبودند و منظور من آن دو بازیکن نیست. چون خود پرسپولیسی‌ها می خواستند با بازیکنان‌شان برخورد کنند.

وی افزود: من فقط راجع به پرسپولیسی‌ها می‌خواهم صحبت کنم چون تماس‌های زیادی را گرفته‌اند و خدای ناکرده نمی‌خواستم این بازیکنان دچار مشکل شوند. به همین دلیل می‌گویم که بازیکنان پرسپولیس منظور من نبودند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باور کنید پشیمان شدم که در برنامه 90 آن حرف را زدم. فقط به خاطر یک مسئله این کار را کردم آن هم یک بنده خدا به جای حساب کردن صورتحساب کافی‌شاپ، گفت تیم ملی مگر پول قلیان و این حرف‌ها را می‌دهد شما باید آرزویتان باشد بازیکنان تیم ملی اینجا بیایند. به همین دلیل من هم خواستم با حرف زدن در 90 فقط جواب آنها را بدهم.

گفتنی است فایل صوتی گفت‌وگوی قاسمی با فارس موجود است.
http://www.goal.com/iran/news/1825/...-ذوبآهن-همان-غريبي-سايپا-شدم-به-خاطر-قليانكشي
میلاد غریبی : من و چند بازيكن ديگر در هتل نبوديم. نه كه بدون اجازه بيرون باشيم بلكه به تهران برگشتيم تا در تمرينات تيم‌هايمان شركت كنيم. من، پيام صادقيان، محسن مسلمان، فردين عابديني و امين حاج محمدي به تهران برگشتيم تا زودتر به تيم‌هاي مان ملحق شويم.

پ ن : پیدا کنید پرتقال فروش را ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جالبه که یک دفعه از حرفای قبلی پشیمون شده! اول که گفته بود من و کلی گارسون اینجا شاهد بودن!!
یه مطلبی هم خوندم دال بر اینکه در آستانه اخراج از هتل قرار گرفته بوده و حتی مدیران منطقه آزاد کیش هم سراغش اومدن! همین طور دوستان منصوریان!

Last edited:

pes2200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
52
چرا باید قلیون نکشن

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
حسن‌زاده خبر داد: رسیدگی قضایی پرونده قهرمانی تمام شد/ از فردا منتظر اعلام رای باشید

رییس کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال از پایان یافتن مراحل قضایی رسیدگی به پرونده‌ محسن قهرمانی خبر داد و گفت: مردم و رسانه‌ها از فردا (شنبه) منتظر اعلام رای این پرونده‌ باشند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اسماعیل حسن‌زاده در مورد زمان اعلام رای پرونده‌ محسن قهرمانی گفت: تمام رسیدگی‌های قضایی درباره این پرونده‌ تمام شده و از فردا صبح (شنبه) همه می‌توانند منتظر اعلام رای کمیته‌ انضباطی باشند.

وی افزود: این پرونده‌ که حدود 15- 16 نفر در آن دخیل بودند حدود دو ماه در ستاد رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه‌ای مورد بررسی و تحقیق قرار گرفت. این پرونده‌ بیست و هفتم آبان به کمیته‌ انضباطی آمد و از آن زمان تاکنون هم در این کمیته‌ مورد تحقیق قرار گفت. به هر حال بخشی از تحقیقات در جریان رسیدگی و بخشی هم مربوط به فضای بیرون از آن بود. همینطور همکارانمان در وزارت ورزش و جوانان هم تحقیقات دیگری را داشتند که نهایتا پای افراد جدیدی هم به پرونده‌ باز شد. بنابراین باید کاملا با حوصله کار را انجام می دادیم.

وی درباره این که پیش از این گفته شده بود دوشنبه یا سه شنبه هفته‌ گذشته رای اعلام می‌شود، اظهار کرد: دلیل این که مسئولان فدراسیون در گذشته اعلام کرده بودند دوشنبه یا سه شنبه هفته‌ پیش رای اعلام می‌شود این بود که کار رسیدگی‌های قضایی پرونده‌ تمام شده بود و ما در آستانه صدور رای قرار داشتیم، اما نباید فراموش کنیم که باید رای را هم با حوصله صادر می‌کردیم. در حال حاضر با قاطعیت می گویم تمام مراحل قضایی این پرونده‌ تمام شده و از صبح فردا رسانه‌ها و علاقمندان به فوتبال می‌توانند منتظر رای باشند. تنها سیر اداری اعلام و ابلاغ رای مانده که این هم زمان زیادی به طول نمی‌انجامد.

اسماعیل حسن زاده با وجود انتقادهای شدیدی که به عملکرد صدا و سیما داشت و برای ضرغامی، رییس این سازمان هم ابراز تاسف می‌کرد، این صحبت‌ها را در برنامه تلویزیونی «ورزش و مردم» انجام داد.

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
حسن‌زاده خبر داد: رسیدگی قضایی پرونده قهرمانی تمام شد/ از فردا منتظر اعلام رای باشید

رییس کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال از پایان یافتن مراحل قضایی رسیدگی به پرونده‌ محسن قهرمانی خبر داد و گفت: مردم و رسانه‌ها از فردا (شنبه) منتظر اعلام رای این پرونده‌ باشند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اسماعیل حسن‌زاده در مورد زمان اعلام رای پرونده‌ محسن قهرمانی گفت: تمام رسیدگی‌های قضایی درباره این پرونده‌ تمام شده و از فردا صبح (شنبه) همه می‌توانند منتظر اعلام رای کمیته‌ انضباطی باشند.

وی افزود: این پرونده‌ که حدود 15- 16 نفر در آن دخیل بودند حدود دو ماه در ستاد رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه‌ای مورد بررسی و تحقیق قرار گرفت. این پرونده‌ بیست و هفتم آبان به کمیته‌ انضباطی آمد و از آن زمان تاکنون هم در این کمیته‌ مورد تحقیق قرار گفت. به هر حال بخشی از تحقیقات در جریان رسیدگی و بخشی هم مربوط به فضای بیرون از آن بود. همینطور همکارانمان در وزارت ورزش و جوانان هم تحقیقات دیگری را داشتند که نهایتا پای افراد جدیدی هم به پرونده‌ باز شد. بنابراین باید کاملا با حوصله کار را انجام می دادیم.

وی درباره این که پیش از این گفته شده بود دوشنبه یا سه شنبه هفته‌ گذشته رای اعلام می‌شود، اظهار کرد: دلیل این که مسئولان فدراسیون در گذشته اعلام کرده بودند دوشنبه یا سه شنبه هفته‌ پیش رای اعلام می‌شود این بود که کار رسیدگی‌های قضایی پرونده‌ تمام شده بود و ما در آستانه صدور رای قرار داشتیم، اما نباید فراموش کنیم که باید رای را هم با حوصله صادر می‌کردیم. در حال حاضر با قاطعیت می گویم تمام مراحل قضایی این پرونده‌ تمام شده و از صبح فردا رسانه‌ها و علاقمندان به فوتبال می‌توانند منتظر رای باشند. تنها سیر اداری اعلام و ابلاغ رای مانده که این هم زمان زیادی به طول نمی‌انجامد.

اسماعیل حسن زاده با وجود انتقادهای شدیدی که به عملکرد صدا و سیما داشت و برای ضرغامی، رییس این سازمان هم ابراز تاسف می‌کرد، این صحبت‌ها را در برنامه تلویزیونی «ورزش و مردم» انجام داد.
15-16 نفر دخیل بودن؟؟؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
کارشناس حقوقی فوتبال در گفت‌وگو با فارس:
ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای نمی‌تواند قلیان‌کشان را محروم کند
کارشناس حقوقی فوتبال گفت: قلیان‌کشی تخلف است و کمیته انضباطی باید به این مسئله که در اردوی تیم‌ملی اتفاق افتاده رسیدگی کند. این پرونده باید در کمیته انضباطی مورد بررسی قرار بگیرد.

13920920000137_PhotoA.jpg

احمدرضا براتی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درخصوص محرومیت چند نفر از اعضای تیم‌ملی زیر 22 سال کشورمان که به دلیل قلیان‌کشی در اردوی کیش اتفاق افتاده گفت: قلیان کشیدن برای ورزشکار حرفه‌ای کاری زشت و مذموم است اما اینکه چه نهادی به این مسئله رسیدگی می‌کند این مهم است.

وی ادامه داد: ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای در این زمینه چند نفر را محروم کرده اما باید بگوییم که خود تشکیل این ستاد، غیرقانونی است و در هیچ‌کجای اساسنامه فدراسیون فوتبال به آن اشاره نشده است و این ستاد جایگاه قانونی ندارد. اگر هم قرار باشد روزی کمیته اخلاق در فدراسیون فوتبال تشکیل شود هیچ‌کدام از اعضای این ستاد نمی‌توانند در آن کمیته عضویت داشته باشند.

براتی افزود: مسئله دیگر که باید به آن اشاره کنیم این است که ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای اگر هم قرار باشد به مسائلی رسیدگی کند باید به تبانی، رشوه، پیشنهادات نامشروع و ... بپردازد اما مسئله قلیان‌کشی که نه تخلف مالی است و نه پیشنهادی نامشروع که این ستاد که خودش جایگاه قانونی ندارد به آن رسیدگی کند.

این کارشناس حقوقی فوتبال ادامه داد: قلیان‌کشی تخلف است و کمیته انضباطی باید به این مسئله که در اردوی تیم‌ملی اتفاق افتاده رسیدگی کند. این پرونده باید در کمیته انضباطی مورد بررسی قرار بگیرد و از افراد دعوت شود تا حق دفاع از خود را داشته باشند و بعد حکم صادر شود. قلیان‌کشی جرم نیست اما پسندیده هم نیست و برای ورزشکار کار زشتی است اما این موضوعی است که از ورزشکاران حرفه‌ای رخ داده و باید کمیته انضباطی به آن رسیدگی کند.

براتی درخصوص اینکه محسن مسلمان و پیام صادقیان اگر تخلفی کرده‌اند چرا فقط از بازی ملی محروم شدند و اگر محرومیتی هست باید برای متخلفین هم باشد ادامه داد: حرف ما هم همین است چرا که اگر کمیته انضباطی به این موضوع رسیدگی کند چون چند حقوقدان در آن حضور دارند به صورت تخصصی این مسئله مورد بررسی قرار می‌گیرد. اگر تخلفی هست باید همه چه از بازی باشگاهی و چه از بازی ملی محروم شوند. اگر دوستان به این نتیجه رسیده‌اند که قلیان‌کشی زشت بوده چرا فقط از بازی‌های باشگاهی محروم شده‌اند؟ سایر نفراتی که در این زمینه دخیل بوده‌اند چرا محروم نشده‌اند؟ چرا کادرفنی تیم ملی را با محرومیت مواجه نکرده‌اند؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
داستان قلیان کشیدن رو شور کردن !
این طور که به نظر میاد جایی در مورد محرومیت کشیدن قلیان چیزی نیومده بعدشم اگر میخوان محروم کنن یا دارن تصمیم میگیرن که محروم کنن باید نام های بازیکنان رو محرمانه نگه دارن تا حکم قطعی صادر بشه نه اینکه هیچی نشده تو روزنامه ها جار بزنن !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داستان قلیان کشیدن رو شور کردن !
این طور که به نظر میاد جایی در مورد محرومیت کشیدن قلیان چیزی نیومده بعدشم اگر میخوان محروم کنن یا دارن تصمیم میگیرن که محروم کنن باید نام های بازیکنان رو محرمانه نگه دارن تا حکم قطعی صادر بشه نه اینکه هیچی نشده تو روزنامه ها جار بزنن !

منم الان که دارم فکر میکنم نه تنها نباید محروم میشدن بلکه باید تشویقشون هم بکنن که کار بدتری نکردن....یه جایزه هم به نظرم براشون در نظر بگیرن بد نیست...مثلا قلیون طلایی بدن بهشون:D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
منم الان که دارم فکر میکنم نه تنها نباید محروم میشدن بلکه باید تشویقشون هم بکنن که کار بدتری نکردن....یه جایزه هم به نظرم براشون در نظر بگیرن بد نیست...مثلا قلیون طلایی بدن بهشون:D

:D
فوتبال رو به گند کشیدن
درسته استعمال دخانیات چیز خوبی نیست ضرر داره ولی قرار نیست بر اساس قانون ننوشته حکم داده بشه بازیکن بدبخت باید بدونه چی ممنوعه چی نیست
اینم باید گفت که این چیزا رو معمولا باشگاه ها سفت و سخت میگیرن چون بابت بازیکن پول کلانی دادن نه تیم ملی به خاطر یه بازی
قلیون طلایی هم فکر بدی نیست :D

بالا