در ارتباط با این قسمت از حرفتون در پستهای گذشته: ((جالبه شما جوری از قرار داد نکونام و خلعتبری حرف میزنی انگار مدیر برنامه این دو بازیکن هستی...برای من تشریح هم میکنی که نکونام فلان قدر به باشگاه داده و طبق ضرب و تقسیم من فلان قدر بهش رسیده؟؟؟اصلا قضیه مربوط به پژمان منتظری بود و نه نکونام...
شما 10 تا خبر و مقاله هم از سایت ایسنا در باره نکونام بذاری من میگم اوکی! درسته! نکونام باید بیشتر از همه فوتبالیست های ایرانی بگیره چون از اسپانیا اومده! هر بازیکنی یه رقمی داره و نکونام از خلعتبری خیلی خیلی گرون تره!
در مورد منتظری هم ندیدم به سایت معتبری استناد کنید...پس همچنان همون سایت قطره و دانا به عنوان منبع شما باقی میمونه....و این سایت نه از نظر من و از نظر هیچ کس سایت معتبری نیست و یک سایت کاملا زرد هست!
در مورد اینکه گفتید نه منتظری تکذیب کرده و نه فتح الله زاده....دیدید که هر دوشون 900 میلیون رو تکذیب کردند و نهایت 700 میلیون رو برای نیم فصل تائید کرد آقای مدیرعامل...
پس مشخص شد که خبر سایت مذکور غیر واقعی و تخیلی و صرفا تخیلات و حدسیات نویسنده بوده و شما یک مطلب دروغین رو کار کردید. من نخست جور دیگه سعی کردم شما رو قانع کنم ولی شما پافشاری کردید بر مطلب دروغین و با منبع نامعتبر! پس من هیچ لفظ غیر محترمانه ای به کار نبردم...صرفا شما رو به دروغ پردازی متهم کردم که مشخص شد راست گفتم!
باز هم میگم....از این مطالب شایعه ساز در این سایت ها در مورد پرسپولیس فراوون هست آقای محترم....نمونه ش مطلب ای امروز یکی از همین سایت های زرد در مورد اینکه سردسته قلیون کش های تیم زیر 22 سال در کیش پرسپولیسی های این تیم بودند! منم میتونم از این مطالب اینجا کار کنم ولی در شخصیت من نیست!
موفق باشید!
جالبه!
شما طبق کدوم سند و مدرک کاغذی این چند سطر آخر رو نوشتی؟؟
صحبت از 700 هزار یورو هست! شد مدرک؟؟؟)) من از سایتهای معتبر از نظر شما یعنی فارس، ایسنا و مهر مطلب گذاشتم.
در مورد مبلغ قرارداد منتظری باز هم میگم من صرفا یک خبر رو در این تاپیک که اسمش هم هست (بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی آن) مطرح کردم و گفتم که نه نویسنده اون مطلب هستم و نه سردبیر سایت مذکور. این خبر میتونه راست باشه و میتونه دروغ باشه و فکر میکنم عنوان تاپیک هم همین هست که راجع به اخبار مختلف بحث و تبادل نظر بشه نه بی احترامی! ضمنا من هیچ پافشاری بر درستی این خبر نداشتم و صرفا یک خبر رو بدون دخل و تصرف در این تاپیک منعکس کردم. حالا اینکه منبع این خبر معتبر هست یا نه، رو شما بهتر از من میدونید چون حیطه تخصصی شماست و از منابع معتبر خبری نام بردید. در هر صورت صحبتهای جناب فتح ا... زاده در برنامه 90 رو که فکر نکنم جزو منابع نامعتبر بدونید؟! البته من برنامه 90 رو ندیدم و در سایتهای مختلف این مطلب رو خوندم که جناب فتح ا... زاده فرمودن منتظری برای نیم فصل 710 میلیون تومان بصورت تمام و کمال از استقلال گرفته که خودتون هم در پستتون به این مورد اشاره کردید پس با این تفاسیر که خودتون هم این مورد رو قبول دارید فکر نمیکنم دیگه انگ دروغ گویی به من بچسبونین!
از طرفی وقتی گفته میشه منتظری برای نیم فصل 710 میلیون گرفته و نیم فصل امسال با توجه به تعداد تیمهای حاضر در لیگ برتر که 16 تیم هستن، شامل 15 بازی میشه پس منتظری برای 15 بازی در نیم فصل مبلغ 710 میلیون دریافتی داشته. این هفته بازیهای هفته 22 لیگ برتر انجام میشه و منتظری تنها در بازی هفته 21 استقلال حضور نداشت و تا پایان هفته 20 لیگ برتر تیم استقلال رو همراهی کرد یعنی در بازی برابر داماش در ترکیب حضور داشت. با این حساب منتظری 5 بازی بیشتر از نیم فصل اول در استقلال حضور داشته یعنی یک سوم نیم فصل دوم و فکر نمیکنم این 5 بازی رو رایگان و بصورت اشانتیون برای استقلال بازی کرده باشه! با یک تناسب ساده بین مبلغ 710 میلیون برای نیم فصل و 15 بازی، میشه مبلغ 5 بازی در نیم فصل دوم رو هم حساب کرد که حدود 236 میلیون میشه. جمع 710 میلیون + 236 میلیون هم برابر با 946 میلیون میشه. من این محاسبه رو بر اساس حرفهای جناب فتح ا... زاده و خود شما انجام دادم و راست یا دروغ این مطلب هم بر گردن آقای فتح ا... زاده و شما(منظورم 710 میلیون برای نیم فصل اول هستش) البته شاید منظور آقای فتح ا... زاده از دریافت 710 میلیون برای نیم فصل، 710 میلیون تا پایان هفته 20 بوده که از نیم فصل بیشتره و ایشون مرتکب اشتباه لفظی شده و باید بجای نیم فصل میگفته تا زمان جدایی از استقلال یعنی پایان هفته 20.همچنین مبلغ مالیات هم ذکر نشده که آیا بر عهده منتظری هستش یا باشگاه استقلال. از طرفی 710 میلیون پرداختی کامل هم فکر نمیکنم پول کمی باشه که مبارکشون باشه.
و اما راجع به مطلب قلیان کشیدن بازیکنان تیم امید که پرسپولیسیها بودن هم جالبه که چطور 2 نفر تونستن 1/5 میلیون قلیون بکشن! البته هزینه قلیون کشیدن اون هم در کیش زیاد هست مطمئنا. در هر صورت اینگونه اخبار به نظر من نوعی عجیب نیست و از طرفی فاقد ارزش و اهمیت هستش، البته نه بدلیل اینکه چون اسم پرسپولیسیها اومده این رو میگم، نه اصلا. به این دلیل که هیچ وقت بازیکنان و مسئولین پرسپولیس رو پیغمبرزاده و فاقد خطا و اشتباه نمیدونم و بصورت تعصبی و کورکورانه از کسی دفاع نمیکنم به قولی چون من طرفدار پرسپولیس هستم پس دیگه همه مسئولین و بازیکنهای پرسپولیس هر کاری میکنن درسته و واسه بقیه تیمها اشتباست! این خبر هم میتونه درست باشه چون بازیکنهای فوتبال ما خیلیهاشون جنبه معروف شدن و درآمد حاصله از فوتبالشون رو ندارن و خودشون رو درگیر حواشی میکنن. به قول معروف تو فوتبال این مملکت بازیکنها فقط قراردادهاشون حرفه ای شده. در کل ما توی این تاپیک اومدیم که راجع به اتفاقات روز فوتبال و حواشی آن به بحث و تبادل نظر اونهم محترمانه بپردازیم ولی بحثها و تبادل نظرها عمدتا رنگ و بوی تعصبات رنگی داره و لذا من نوعی فکر نمیکنم نتیجه خاصی از این بحثها حاصل بشه به همین دلیل تصمیم گرفتم دیگه در بحثهای این تاپیک تا میتونم شرکت نکنم. باز هم میگم این صرفا نظر من هستش و میتونه اشتباه باشه لذا قصد بی احترامی به دیگر دوستان فعال در این تاپیک رو ندارم و واسه همه عزیزان آرزوی موفقیت میکنم.