• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
افرادی که پرسپولیسی ها رو متهم به توهم توطئه میکردن چی میگن الان؟اینا باید دیگه چه جوری به تیم و اعضاش ضربه بزنن تا شما قبول کنین که نمیخوان این تیم رنگ خوشی رو ببینه؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
افرادی که پرسپولیسی ها رو متهم به توهم توطئه میکردن چی میگن الان؟اینا باید دیگه چه جوری به تیم و اعضاش ضربه بزنن تا شما قبول کنین که نمیخوان این تیم رنگ خوشی رو ببینه؟
اگه از یه جنبه دیگه هم نگاه کنی به پرسپولیس خدمت کردن
مگه غیر این بود که پرسپولیس دوست نداشت بازیکناش در اختیار تیم ملی باشن؟! اینا رو که از بازیه باشگاهی محروم نکردن فقط اجازه بازیه ملی ندارن اونم تا اطلاع ثانوی که احتمالا منظورشون اردوها و بازیهای دوستانست!!!! پس با خیال راحت برای باشگاهشون بازی کنن...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم الان که دارم فکر میکنم نه تنها نباید محروم میشدن بلکه باید تشویقشون هم بکنن که کار بدتری نکردن....یه جایزه هم به نظرم براشون در نظر بگیرن بد نیست...مثلا قلیون طلایی بدن بهشون:D
اگه بر اساس قضاوت شما باشه که سنگ رو سنگ تو این کشور بند نمیشه.

استعمال دخانیات بد هست بخصوص برای ورزشکار. اما جرم که نیست. تازه اگه قراره جرم باشه هم که قانونی باید براش ثبت شه. اگه همین الان هم قانون ثبت شه که نمیشه بگیم فلانی در گذشته این کار رو کرده پس جرم کرده. قانون وقتی وضع شد عطف به ماسبق نمیشه

در فوتبالی که تبانی میکنن و کسی کاری نداره اگه بیان برای یه فلیون طرف رو اینطوری جریمه کنن که خیلی مسخره است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بابا بذارید ثابت شه این دوتا بودن... فقط همین دوتا بودن... که دوتایی 1.5 میلیون قلیان کشیدن... آخه اون ادعاها کجاست پس؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اگه بر اساس قضاوت شما باشه که سنگ رو سنگ تو این کشور بند نمیشه.

استعمال دخانیات بد هست بخصوص برای ورزشکار. اما جرم که نیست. تازه اگه قراره جرم باشه هم که قانونی باید براش ثبت شه. اگه همین الان هم قانون ثبت شه که نمیشه بگیم فلانی در گذشته این کار رو کرده پس جرم کرده. قانون وقتی وضع شد عطف به ماسبق نمیشه

در فوتبالی که تبانی میکنن و کسی کاری نداره اگه بیان برای یه فلیون طرف رو اینطوری جریمه کنن که خیلی مسخره است.

کدوم قضاوت؟؟؟ شما یه جمله شوخی من رو برداشتید نقل قول کردید و از اون به عنوان قضاوت من برداشت کردید؟؟

////

در ضمن حتما قرار نیست برای برخی مسائل قانون وضع شده باشه....برخی مسائل در این کشور زمانی که رسانه ای میشن به علت قبحی که دارن بهشون توجه میشه..مثل حرکت شیث و نصرتی! وگرنه هم من میدونم هم شما که روزانه در این مملکت از این شوخی ها بین پسر ها زیاد انجام میشه! در دبیرستان و ...! ولی کسی به خاطرش تنبیه نمیشه. این قلیون کشیدن بازیکنان در اردوی تیم ملی هم وقتی رسانه ای شد دیگه....
در این مملکت به مسائل ناهنجاری های فرهنگی بیشتر اهمیت داده میشه تا ناهنجاری ها و بد اخلاقی های فوتبالی...کاریش نمیشه کرد.

در ضمن بله! در این مملکت همین الانش هم سنگ روی سنگ بند نیست...و هیچ قانون مشخصی هم وجود نداره.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
باز پرسپولیس یه بازی کرد حاشیه ها شروع شد :confused: درسته گل دوم هَند بود ولی دیگه داور ازتون سه امتیاز نگرفت که ! یه امتیاز از دست دادید
انگار رویانیان یادش رفته بازی مساوی بود :confused:
از قرار معلوم یه پنالتی هم برای استقلال نگرفتن البته به آندرانیک تیموریان هم یه کارت زرد باید داده میشد که در اون صورت بازی دربی رو از دست میداد :confused:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
از قرار معلوم یه پنالتی هم برای استقلال نگرفتن البته به آندرانیک تیموریان هم یه کارت زرد باید داده میشد که در اون صورت بازی دربی رو از دست میداد :confused:
کی گفته بازیکن هر خطا یی کنه داور باید کارت بده؟؟؟ قبل از اون خطا اندو چه خطایی کرده بود که داور رو مجاب کنه مثلا بعد از خطای چندمش بهش کارت بده؟؟؟ داور در اون صحنه دوست داشت مدارا کنه و کارت نده! لطفا از واژه باید استفاده نکنید !

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
باز پرسپولیس یه بازی کرد حاشیه ها شروع شد :confused: درسته گل دوم هَند بود ولی دیگه داور ازتون سه امتیاز نگرفت که ! یه امتیاز از دست دادید

بازی مساوی تمام می شد، در نتیجه 2 امتیاز از دست رفت؛ ضمن این که 2 امتیار مهم هم به فولاد رسید.

من به شخصه تمایل ندارم با دیدن صحنه های اشتباه داوری خود داور یا دیگران رو متهم کنم ... این هم یک اشتباه تاثیر گذار دیگری (در نتیجه بازی) بود که برای پرسپولیس در این فصل اتفاق افتاد. این اشتباهات گاهی به ضرر یک تیم و گاهی هم به نفع یک تیم تمام می شود.

پ.ن: لطفا ادامه بحث در مورد داوری رو - البته اگر نیاز به بحث بود - در تاپیک مربوط به خودش انجام بدهید.

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کی گفته بازیکن هر خطا یی کنه داور باید کارت بده؟؟؟ قبل از اون خطا اندو چه خطایی کرده بود که داور رو مجاب کنه مثلا بعد از خطای چندمش بهش کارت بده؟؟؟ داور در اون صحنه دوست داشت مدارا کنه و کارت نده! لطفا از واژه باید استفاده نکنید !

به دوست داشتن نیست که باید قانون اجرا بشه ربطی هم به چندمین خطای انجام داده نداره

بازی مساوی تمام می شد، در نتیجه 2 امتیاز از دست رفت؛ ضمن این که 2 امتیار مهم هم به فولاد رسید.
من به شخصه تمایل ندارم با دیدن صحنه های اشتباه داوری خود داور یا دیگران رو متهم کنم ... این هم یک اشتباه تاثیر گذار دیگری (در نتیجه بازی) بود که برای پرسپولیس در این فصل اتفاق افتاد. این اشتباهات گاهی به ضرر یک تیم و گاهی هم به نفع یک تیم تمام می شود.
پ.ن: لطفا ادامه بحث در مورد داوری رو - البته اگر نیاز به بحث بود - در تاپیک مربوط به خودش انجام بدهید.

بیشتر منظورم از گذاشتن پست در این تاپیک بحث در مورد حاشیه های رویانیان بود که به عینه داره دروغ میگه :confused:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بیشتر منظورم از گذاشتن پست در این تاپیک بحث در مورد حاشیه های رویانیان بود که به عینه داره دروغ میگه :confused:

تا جایی که من دیده ام هم رویانیان در مصاحبه هایش - بعضا - زیاده روی و شلوغ کردن داشته هم فتح الله زاده. سال ها قبل محمد حسن انصاری فرد در پرسپولیس و واعظ آشتیانی در مدیریت استقلال رو در زمینه مصاحبه و ارتباط با مردم و رسانه ها، عاقل تر می دیدم؛ مدیریت در این دو باشگاه ریزه کاری های زیادی می طلبد و هر دو عزیز فعلی در کنار پوئن های مثبتی که داشته اند، دارای پوئن منفی (البته نه همیشه) در این زمینه خاص یعنی نوع مصاحبه ها هستند و طبعا وقتی خودشان به حواشی دامن می زنند، از دیگران نمی شود انتظار داشت.

به شخصه دوست دارم مدیر عامل باشگاهی مردمی همچون پرسپولیس و استقلال کسی باشه که در صحبت کردن "جنتلمن" باشه (البته معنای این حرف این نیست که طرف عصا قورت داده باشه و نشه با یک من عسل هم خوردش!)، اما از یکسری مزه پرانی ها اصلا خوشم نمی آید؛ مدیر عامل باشگاه باید هم در مهار حواشی و هم چنین استیفای حقوق باشگاه با تدبیر و سیاست حرف بزنه و رفتار کنه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به دوست داشتن نیست که باید قانون اجرا بشه ربطی هم به چندمین خطای انجام داده نداره

به دوست داشتن شما نیست مسلما! هیچ کدوم از خطاهای اندو هم مستحق کارت نبود! خیلی هم به چندمین خطا ربط داره! به شدت خطا هم ربط داره! به همه چیز ربط داره! کاملا هم حواسش بود که خطایی نکنه که مستحق کارت باشه.
منتهی شما دوست داری یه جوری بگی این بازی هم استقلال یه جورایی نفع برده!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به شخصه دوست دارم مدیر عامل باشگاهی مردمی همچون پرسپولیس و استقلال کسی باشه که در صحبت کردن "جنتلمن" باشه
دقیقا
متاسفانه دو تا مدیر عامل دو تا باشگاه بزرگ کشور مثل دو تا بچه رفتار میکنن تازگی ها هم جاسوس بازی حوس کردن :confused: فردا هم قراره قایم‌باشک بازی کنن :confused:
شوالیه : سردار قایم شدی دارم میام ها :D بعدا جر نزنی :p حاجی یکم دیگه صبر کن دارم نامه استعفا مینویسم :D
یکی نیست بهشون بگه تیم شما مگه تاکتیکی بازی میکنه که طرف مقابل جاسوس بفرسته سر تمرین ! :rolleyes:
جالبه امروز استقلال جوان تیتر زده بود " یکی بده دو تا ببر "
خیلی خودشون رو سطح بالا گرفتن ;)
این دربی هم مثل دربی های قبل سرد و کسل کننده خواهد بود ولی با این حال باز مردم ورزشگاه رو پر میکنن و این یعنی ادامه همین روند برای دربی های آینده
ای کاش تماشاگرا با نرفتن به ورزشگاه نشون بدن که دنبال دیدن یه بازی جذاب هستن نه بازی 0-0 و تمام دفاعی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
از موقعی که رویانیان مدیر عامل پرسپولیس شده این بیانیه ها رو قبل از دربی شاهد هستیم...

در گذشته یادم نمیاد همچین چیزی رو!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پاسخ باشگاه راه‌آهن به علي دايي

به نقل از سايت باشگاه راه آهن سورينت، پيرو مسائل مطروحه اخير از سوي علي دايي در 23 دي‌ماه و در جمع خبرنگاران، جهت روشن شدن اذهان عمومي و اطلاع علاقمندان و رسانه‌هاي محترم از ترتيبات و اقدامات مالي که نامبرده بصورت خودسرانه و بدون اجازه باشگاه تحت عنوان صندوق تيم در زمان تصدي‌اش به عنوان سرمربي تيم ترتيب داده بود تصوير پيوست متضمن دستور مستقيم علي دايي به عکاس باشگاه (که در آن زمان حسب نظر وي مسئول اداره وجوه جمع آوري شده از محل پاداش بازيکنان و کادر فني بوسيله علي دايي بوده است) منتشر مي‌شود.

مسعود اکبري مکرراً در مراجع ذيربط و رسانه‌ها و از جمله مصاحبه برنامه 90 تصريح نموده که حسب دستور برخي از اطرافيان آقاي علي دايي 2 ميليون تومان موصوف در حکم اخير کميته انضباطي را از محل همين پاداش پرداخت کرده است.تصوير اين سند در اختيار کميته اخلاق و کميته انضباطي نيز قرار گرفته است.

00946389.jpg

00946390.jpg

پ.ن پاداش مساوی! :D

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ننگ بر شما مدعیان اخلاق و جوانمردی و معرفت... ننگ بر شما که مصلحت امروزتان هیچ مرز و معیاری نمیشناسد... ننگ بر شما که دم از اخلاق میزنید اخلاق را از معنا تهی کرده اید... برای چه؟ یک برد بیشتر؟ یک عنوان بیشتر؟ یک بهانه بیشتر برای افتخار کردن؟ ننگ بر افتخارات و افتخار کردنهایتان... شما که مجاهد خذیراوی و مجتبی محرمی ها را به روز امروزشان انداخته اید... شما که بوی گند بی اخلاقیهایتان عالم و آدم را فراری میدهد... شما که افتخارات پوشالی و بی ارزشتان سر سوزنی گره از مشکلات روزافزون این ملک و ملت باز نکرده است... ننگ بر شما...

دهانهایتان را ببندید... شما را با اخلاق چه کار؟ شما را چه به معرفت؟ شما را چه به الگو شدن برای حتی کمترین و بد ترین انسانها؟ شما که برای رسیدن به اهداف خودخواهانه تان از ریختن هیچ آبرویی، گفتن هیچ دروغی، شکستن هیچ دلی و پایمال کردن هیچ حقی فروگذار نمیکنید... دست بردارید از ظاهر لبریز از تظاهرتان که فقط منشاء دشمنی هایید و مروج کج رویها...
از امر به معروف نگویید... رفتار و گفتارتان همه امر و دعوت به منکر است... دروغ و خواست اندیشی از سرتاپای گفتار و رفتارتان میبارد... ما که با پورحیدری و بهزادی آبی و قرمز را شناختیم امروز اسیر نگونبختی شماییم... واویلا به آنها که با این ترشحات آلوده ذهنی و بیانیه های لبالب فساد و آلودگی راه شناخت فوتبال را می پیمایند...

بروید... سالهاست به این فوتبال چسبیده اید و منفعتها برده اید و به ریش من و امثال من خندیده اید... بروی و در کنف حمایت هرآنچه تاکنون از این فوتبال ذلیل ایرانی کسب کرده اید خوش باشید... چشم و گوش من و امثال من بیش از این تاب آلودگیهای ذهنی تان را ندارد... بروید تا نوجوانهای این مرز و بوم راه و رسم مدیریت و باشگاهداری و برخورد اجتماعی را از شما نیاموزند... برای رضای باقیمانده وجدانتان (اگر باقی مانده باشد) از این فوتبال بروید... کارنامه های پر از جامتان را هم ببرید برای آیندگانتان و هیچ برایشان نگویید که این افتخارات بر کدام آبرو... اخلاق... شرف و وجدانی بنا شده اند...

باشد تا روزی برسد و در محضر وجدانهای عمومی حاضر شوید و از آنچه کرده اید عرق شرم بریزید... میدانم گردن کلفت تر از این حرفهایید... اما من تماشاگر را جز این آرزویی نیست...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حال روز فوتبال ما به شکل احمقانه شبیه دیدن سیرک احمقانه آقایون هست !!

از حرف احمقانه اینکه اون اول شروع کرد یا این اول شروع کرد که واقعا حرف مضحکی در توجیه کار احمقانه مون هست بگذریم رفتار دو باشگاه به شکل قبیحانه ای از کل کل های مضحک فرومی خودمون هم بدتر است ! اینکه یک نهادی دیگری که ربطی به باشگاه دیگری ندارد نام بازیکنانی رو اعلام کند که قلیون کشیده و یک باشگاه برای کل کل تصویر 2 بازیکن از تیم رقیبش رو در روزنامه شخصیش بزند تهوء آور است !! و اینکه باشگاه مقابل بخواهد اینکار رو جبران کند و تصویر بازیکن های مقابل رو بگذارد در روزنامه باز هم همانطور ! باز خدا پدر رحمتی رو بیامرزد که مانع این کار شد و گرنه احتمالا تصویر دیگری از بازیکن های رقیب هم در این روزنامه می دیدیم !!

ما چطور انتظار از هوادار داریم منطقی عمل کنه وقتی خودمون در پائینترین سطح شعور قرار داریم و درک نمی کنیم که چطور باید عمل کنیم . وقتی می نشینی سیستم علی اصغری و احمقانه اینها رو می بینی تاسف می خوری نه برای اونها ، بلکه برای خودت که علایقت زیر نظر کسانی اداره میشه که اندازه سر سوزنی نه به اخلاقیات نه به شعورت و نه ارزش های که باید داشته باشند( فقط اداش رو در میارند) توجه ای ندارند . و تنها کاری ازت بر میاد نگاه کردن و رد شدن از خواسته ها و رویاهات مثل تمام کارهای که در تمام این روز های جامعه مون می کنیم !!

موفق باشید .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قالیباف: با تماس دایی به پرسپولیسی‌ها کمک می‌کنم/ امیدوارم دربی 78 مساوی نشود

مذاکره پرسپولیسی‌ها با یک اسپانسر بزرگ آغاز شد

پ.ن : اگر با منطق پرسپولیسی ها باشه اسپانسر بزرگ باید به استقلال هم پول بده ! چون در غیر این صورت بین دو تیم پایتخت فرق گذاشته ! بعضی از کارهای پرسپولیسی ها واقعا غیر منطقی ــه و اصلا حرفه ای نیست

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قبلا هم گفتم... اگر استقلال طی مذاکره با شهرداری از اونها به عنوان اسپانسر کمک گرفته، این حقی رو برای سایرین ایجاد نمیکنه مگر اینکه اونها هم با مذاکره به توافق با شهرداری یا هر شرکت و ارگان دیگه برسن... این داستان درباره اسپانسر پرسپولیس هم صدق میکنه... اون حرفها اصولی نبود و این حرفها هم نیست...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921024000751
آقایان با این کار خودشان را مضحکه کرده‌اند
دایی: طبق سند راه‌آهنی‌ها به من بدهکار هم هستند/ از خدا می‌خواهم دشمنان باسواد شوند
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در قبال مدارک رو شده توسط باشگاه راه‌آهن واکنش نشان داد.

13920704000480_PhotoA.jpg

• علی دایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص ارائه برخی اسناد و مدارک توسط مسئولان باشگاه راه‌آهن علیه خود اظهار داشت: پس از اینکه روز گذشته به من اطلاع داده شد که مسئولان باشگاه راه‌آهن مدارکی را در خصوص من روی سایت خود به عنوان پاسخ باشگاه راه‌آهن به دایی در واکنش به مصاحبه من گذاشته‌اند من بدون اینکه مطالب را نگاه کنم جواب لازم را دادم.

سرمربی پرسپولیس یادآور شد: اما امروز سعی کردم مدارک آقایان را به دقت بررسی کنم که خدا را شکر باز هم همه چیز مشخص شد.

وی افزود: طبق اسناد و مدارک منتشره آقایان، پولی را که ما جمع کرده بودیم بالغ بر 5 میلیون و 200 هزار تومان بود و پول‌هایی که پرداخت شده از طرف ما 24 میلیون و 700 هزار تومان طبق مدارک آقایان است پس اگر این ارقام را کنار هم بگذارید آقایان به جای متهم کردن من خودشان را متهم کرده‌اند و تازه باید توضیح دهند که 19 میلیون و 500 هزار تومان که این وسط می‌ماند پس آن چیست؟

دایی ادامه داد: من همیشه می‌گویم خدا انشاء‌الله دشمنان را باسواد کند تا این طور اشتباه نکنند. ما 5 میلیون و 200 هزار تومان از کمک‌ها جمع کرده‌ایم و طبق سند آقایان 24 میلیون و 700 هزار تومان هزینه کرده‌ایم. باز هم طبق سند آقایان تکلیف 19 میلیون و 500 هزار تومان چیست که این وسط مطرح شده. من در نامه‌های منتشره به آقای اکبری اعلام کردم رسیدگی شود. چیزی مبنی بر اقدام و انجام کار که ننوشته‌ام اما حالا می‌خواهند با سندی که خودشان را محکوم می‌کند من را محکوم کنند. پس بهتر است آقایان بیشتر دقت کنند و حداقل سندی را که علیه کسی منتشر می‌کنند آن هم در رسانه‌ها بیشتر روی آن دقت کنند. کاری ندارد دو نفر را بیاورند متوجه همه چیز خواهند شد نه اینکه با این کارها آبروی خود را ببرند.

دایی خاطر نشان کرد: آقایان محترم اگر می‌خواهید سندی بزنید با کمک افراد باسواد مطالعه کنید، اگر می‌خواهید سندی بزنید کاری ندارد دو دوتا چهارتا کنید و با مشورت با چند فرد کار بلد مدارک خود را علیه کس دیگر انتشار بدهید تا اینطور دچار مشکل نشوید. مگر در آن باشگاه دو حسابدار نیست که همه چیز را بررسی و حساب و کتاب کند تا شما اینطور خود را دچار مشکل نکنید.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: البته من طبق گزارشی که به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال داده‌ام در اظهاراتم در صفحه 6 خط 12 همه چیز را بیان کرده‌ام و این موضوعات هم در کمیته انضباطی موجود است اما آقایان باز هم در حساب و کتاب خود دچار مشکل شده‌اند.

وی افزود: حساب و کتاب آقای اکبری دوست آقایان طوری بوده که ما 5 میلیون و 200 هزاد تومان جمع کردیم، 24 میلیون و 700 هزار تومان هزینه کرده‌ایم و آقایان اینجایش را دیگر نخوانده بودند پس با یک حساب سرانگشتی همه چیز مشخص می‌شود. پس به جای اینکه بخواهید علیه علی دایی کار کنید کاری ندارد یک بار سند و مدارک خود را چک و یا به دو نفر بدهید که تحصیلکرده باشند و حساب مالی را سرانگشتی بلد باشند سپس پس از جمع و تفریق مدارک خودتان را اینطوری روی سایت‌ها بگذارید. خدا را شکر می‌کنم که باز هم من شرمنده مردم نشده‌ام و به نظرم آقایان با این کار خودشان را به مضحکه گرفته‌اند نه کس دیگر را.

سرمربی قرمزپوشان یادآور شد: البته تمام هواداران پرسپولیس این را بدانند تمام تمرکز من و بچه‌هایم در این چند روز این است که با تمام توان به دربی 78 برویم و دل آنها را شاد کنیم و به فکر هیچ چیز دیگر نیستیم. دوست داریم روز جمعه بهترین بازی خودمان را در فصل جاری در دربی 78 به هواداران هدیه بدهیم تا انشاء‌الله در این بازی بزرگ دل آنها را شاد کنیم. این تمام هدف اصلی ما است و به غیر از این به هیچ چیز دیگر فکر نمی‌کنیم. امیدوارم که روز جمعه با توجه به انگیزه بالای بچه‌هایم و کمک هواداران به 3 امتیاز دربی برسیم.

سرمربی قرمزپوشان یادآور شد: من دیگر دوست ندارم در مورد اشتباهات آقایان راه‌آهنی حرفی بزنم چون فکر کنم با صحبت‌هایم همه همه چیز را متوجه شدند. آقایان با دیدن سندهایی که چاپ شده مشخص است که باز هم خودشان را محکوم کرده‌اند. آقایان این را بدانید من هر چه دارم از خدای بزرگ است و چون همیشه در کارهایم راه راست را پیش گرفته‌ام هر که می‌خواهد من را دچار مشکل کند و حرفش ناحق است خودش این بلاها به سرش می‌آید. می‌توانید این را در اسناد و مدارک منتشره آقایان ببینید. مطمئن باشید یک درصد هم نمی‌توانند من را به حاشیه ببرند حتی با چاپ کردن این چیزها که علیه خودشان تمام شد. من الان فقط به موفقیت پرسپولیس فکر می‌کنم تا آخر فصل مقابل این هواداران رو سفید باشیم.

دایی در پایان تاکید کرد: این صندوق هیچ ربطی به آقایان باشگاه نداشته و هیچ دخل و تصرفی در آن نمی‌توانستند داشته باشند و تمام حساب کتاب آن در اختیار بنده بود که اموری که قبلا اعلام کردم برایش هزینه می‌شده.

انتهای پیام/ن

بالا