افرادی که پرسپولیسی ها رو متهم به توهم توطئه میکردن چی میگن الان؟اینا باید دیگه چه جوری به تیم و اعضاش ضربه بزنن تا شما قبول کنین که نمیخوان این تیم رنگ خوشی رو ببینه؟
اگه از یه جنبه دیگه هم نگاه کنی به پرسپولیس خدمت کردنافرادی که پرسپولیسی ها رو متهم به توهم توطئه میکردن چی میگن الان؟اینا باید دیگه چه جوری به تیم و اعضاش ضربه بزنن تا شما قبول کنین که نمیخوان این تیم رنگ خوشی رو ببینه؟
اگه بر اساس قضاوت شما باشه که سنگ رو سنگ تو این کشور بند نمیشه.منم الان که دارم فکر میکنم نه تنها نباید محروم میشدن بلکه باید تشویقشون هم بکنن که کار بدتری نکردن....یه جایزه هم به نظرم براشون در نظر بگیرن بد نیست...مثلا قلیون طلایی بدن بهشون![]()
اگه بر اساس قضاوت شما باشه که سنگ رو سنگ تو این کشور بند نمیشه.
استعمال دخانیات بد هست بخصوص برای ورزشکار. اما جرم که نیست. تازه اگه قراره جرم باشه هم که قانونی باید براش ثبت شه. اگه همین الان هم قانون ثبت شه که نمیشه بگیم فلانی در گذشته این کار رو کرده پس جرم کرده. قانون وقتی وضع شد عطف به ماسبق نمیشه
در فوتبالی که تبانی میکنن و کسی کاری نداره اگه بیان برای یه فلیون طرف رو اینطوری جریمه کنن که خیلی مسخره است.
کی گفته بازیکن هر خطا یی کنه داور باید کارت بده؟؟؟ قبل از اون خطا اندو چه خطایی کرده بود که داور رو مجاب کنه مثلا بعد از خطای چندمش بهش کارت بده؟؟؟ داور در اون صحنه دوست داشت مدارا کنه و کارت نده! لطفا از واژه باید استفاده نکنید !از قرار معلوم یه پنالتی هم برای استقلال نگرفتن البته به آندرانیک تیموریان هم یه کارت زرد باید داده میشد که در اون صورت بازی دربی رو از دست میداد![]()
باز پرسپولیس یه بازی کرد حاشیه ها شروع شددرسته گل دوم هَند بود ولی دیگه داور ازتون سه امتیاز نگرفت که ! یه امتیاز از دست دادید
کی گفته بازیکن هر خطا یی کنه داور باید کارت بده؟؟؟ قبل از اون خطا اندو چه خطایی کرده بود که داور رو مجاب کنه مثلا بعد از خطای چندمش بهش کارت بده؟؟؟ داور در اون صحنه دوست داشت مدارا کنه و کارت نده! لطفا از واژه باید استفاده نکنید !
بازی مساوی تمام می شد، در نتیجه 2 امتیاز از دست رفت؛ ضمن این که 2 امتیار مهم هم به فولاد رسید.
من به شخصه تمایل ندارم با دیدن صحنه های اشتباه داوری خود داور یا دیگران رو متهم کنم ... این هم یک اشتباه تاثیر گذار دیگری (در نتیجه بازی) بود که برای پرسپولیس در این فصل اتفاق افتاد. این اشتباهات گاهی به ضرر یک تیم و گاهی هم به نفع یک تیم تمام می شود.
پ.ن: لطفا ادامه بحث در مورد داوری رو - البته اگر نیاز به بحث بود - در تاپیک مربوط به خودش انجام بدهید.
بیشتر منظورم از گذاشتن پست در این تاپیک بحث در مورد حاشیه های رویانیان بود که به عینه داره دروغ میگه![]()
به دوست داشتن نیست که باید قانون اجرا بشه ربطی هم به چندمین خطای انجام داده نداره
دقیقابه شخصه دوست دارم مدیر عامل باشگاهی مردمی همچون پرسپولیس و استقلال کسی باشه که در صحبت کردن "جنتلمن" باشه