ARMF
مدیر بازنشسته ورزش
متاسف شدم از اظهار نظر پورحیدری در صفحه اول روزنامه استقلال جوان... انتظار نداشتم با سناریوی فتح الله زاده همراه بشه... دریغ...
یعنی به نظر شما غیر اینه ؟متاسف شدم از اظهار نظر پورحیدری در صفحه اول روزنامه استقلال جوان... انتظار نداشتم با سناریوی فتح الله زاده همراه بشه... دریغ...
دقت کنید که روزنامه پیروزی ارگان باشگاه نیست اما روزنامه استقلال جوان در ادوار مدیریت فتح الله زاده ارگان رسمی باشگاه استقلال بوده و الان هم هست. مواضع دو باشگاه رو سایتهای رسمی شون اعلام میکنن نه نشریات و سایتهای هواداری. بر این مبنا شروع کننده ماجرا باشگاه استقلال بوده و آگاهانه هم این کار رو کرده. جوابیه پرسپولیس زشت وسخیف بود و بیانیه آخر استقلال منتهای زشتی و نکوهیدگی...
منصورخان از محترم ترین آدمهای این فوتباله... من توقع داشتم در این ماجرای زشت دست کم موضع نگیره. اما ایشون هم جوری برخورد کردن که انگار استقلال واسه خودش ساکت یه گوشه نشسته بود و پرسپولیس یکهو بی دلیل حمله کرد بهش... حالا اونها با جواب ندادن درس ادب و فرهنگ میدن. این کتمان واقعیته در روز روشن...
شما هم رویانیان رو دوست نداری؟ میل و اختیار شماست. دست کم واقعیت رو ببین و اعلام کن. نه اینکه چون از طرف خوشت نمیاد از کمترین فرصتی برای زدنش استفاده کنی... حتی به قیمت رسمیت بخشیدن به دروغ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
راستش من یه مدتی هست به این نتیجه رسیدم که خیلی از اینکارها و حتی برنامه نود هم یه سناریوی از پیش نوشته شدست شاید خیلی بدبینانه باشه اما به هر حال قبلا سازمان جوانان داشتیم حالا هم شده وزارت که هدفشون سرگرمی قشر جوان به مسایل واهی مثل این لیگ محلات میشه همین حالا هزاران نفر جوان چند روز خودشون رو از کار و زندگی انداختن از شهرستان پا شدن اومدن تهران برای یه داربی که احتمالا سرجمع دوتیم نمیتونن 5 موقعیت خطرناک رو دروازه ها ایجاد کنن...حالا اگه آقایون انتصابی رویانیان و فتح اله زاده و... این جنگ های رسانه ای رو اغاز نکنند یا این همه حاشیه در فوتبال ما وجود نداشته باشه که در دنیا بی نظیره و برنامه های تلویزیونی هم بهش رنگ و لعاب ندن اون وقت هست که هوادار تحریک نمیشه وچیز جذابی رو نمیبینه که خودش رو باهاش سرگرم کنهاین بساط های بچه گانه باید جمع بشه ... به نظر من توسط وزیر ورزش باید به هر دو باشگاه در این باره اخطار جدی داده شود.
راستش من یه مدتی هست به این نتیجه رسیدم که خیلی از اینکارها و حتی برنامه نود هم یه سناریوی از پیش نوشته شدست شاید خیلی بدبینانه باشه اما به هر حال قبلا سازمان جوانان داشتیم حالا هم شده وزارت که هدفشون سرگرمی قشر جوان به مسایل واهی مثل این لیگ محلات میشه همین حالا هزاران نفر جوان چند روز خودشون رو از کار و زندگی انداختن از شهرستان پا شدن اومدن تهران برای یه داربی که احتمالا سرجمع دوتیم نمیتونن 5 موقعیت خطرناک رو دروازه ها ایجاد کنن...حالا اگه آقایون انتصابی رویانیان و فتح اله زاده و... این جنگ های رسانه ای رو اغاز نکنند یا این همه حاشیه در فوتبال ما وجود نداشته باشه که در دنیا بی نظیره و برنامه های تلویزیونی هم بهش رنگ و لعاب ندن اون وقت هست که هوادار تحریک نمیشه وچیز جذابی رو نمیبینه که خودش رو باهاش سرگرم کنه
من شخصا هیچ وقت این واسم قابل هضم نیست اینا واسه هم کری میخونن حتی به هم توهین میکنن روزنامه هاشون شدیدترین توهین و تهمت ها رو چاپ میکنن بعدش امروز رویانیان میاد تمرین استقلال با فتح اله زاده گپ میزنن!!! این اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود احتمالا فردا هم به برنامه شفیع میرن و سه نفری با هم هرهر میخندن...