• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
متاسف شدم از اظهار نظر پورحیدری در صفحه اول روزنامه استقلال جوان... انتظار نداشتم با سناریوی فتح الله زاده همراه بشه... دریغ...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
متاسف شدم از اظهار نظر پورحیدری در صفحه اول روزنامه استقلال جوان... انتظار نداشتم با سناریوی فتح الله زاده همراه بشه... دریغ...
یعنی به نظر شما غیر اینه ؟
اصل سناریو که مال پرسپولیس بوده استقلال تلافی نکرد

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تمایل ندارم پیش از دربی در این باره حرفی بزنم. فقط همین یک عبارت : جرقه اون نوشته های کثیف از بیانیه استقلال زده شد که بدون هیچ دلیل مشخصی به داوریهای پرسپولیس پرداخت (دلیلش البته برای من مشخصه). در ادامه جوابیه زشت پرسپولیس و در نهایت بیانیه بسیار زشت و غیر معمول و غیر معقول استقلال...

اینکه شما به هر دلیلی از پرسپولیس خوشتون نمیاد دلیلی بر کتمان واقعیتها نیست عزیز... جالبه که میگید تلافی نکرد... خیلی خیلی جالبه..

من این داستان رو ادامه نمیدم... شاید بعد از دربی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
حقیقتش رو بگم من از شخص رویانیان خوشم نمیاد اونم به خاطر گذشته اش و حرکات حال حاضرش وگرنه خودم از طرفداران دایی بودم و هستم مشکلی هم با پرسپولیس ندارم
حرف منم در مورد بیانیه ها نبود در مورد عکس چاپ شده از رحمتی و حنیف روی روزنامه پرسپولیس بود که استقلال تلافی نکرد ( از قرار معلوم عکس حنیف هم فتوشاپی بوده و شکایت کرده )
حرف پورحیدری هم تا اونجایی که معلومه در مورد بیانیه ها نیست در مورد تصاویر قلیونی هاست بیشتر تیتر ها در مورد همینه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دقت کنید که روزنامه پیروزی ارگان باشگاه نیست اما روزنامه استقلال جوان در ادوار مدیریت فتح الله زاده ارگان رسمی باشگاه استقلال بوده و الان هم هست. مواضع دو باشگاه رو سایتهای رسمی شون اعلام میکنن نه نشریات و سایتهای هواداری. بر این مبنا شروع کننده ماجرا باشگاه استقلال بوده و آگاهانه هم این کار رو کرده. جوابیه پرسپولیس زشت وسخیف بود و بیانیه آخر استقلال منتهای زشتی و نکوهیدگی...
منصورخان از محترم ترین آدمهای این فوتباله... من توقع داشتم در این ماجرای زشت دست کم موضع نگیره. اما ایشون هم جوری برخورد کردن که انگار استقلال واسه خودش ساکت یه گوشه نشسته بود و پرسپولیس یکهو بی دلیل حمله کرد بهش... حالا اونها با جواب ندادن درس ادب و فرهنگ میدن. این کتمان واقعیته در روز روشن...
شما هم رویانیان رو دوست نداری؟ میل و اختیار شماست. دست کم واقعیت رو ببین و اعلام کن. نه اینکه چون از طرف خوشت نمیاد از کمترین فرصتی برای زدنش استفاده کنی... حتی به قیمت رسمیت بخشیدن به دروغ...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سردبیر روزنامه‌ "پیروزی " به شکایت بازیکن استقلال از خود واکنش نشان داد.
حسین قدوسی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در واکنش به شکایت حنیف عمران‌زاده از خود اظهار کرد: این عکس در فضای مجازی منتشر شده و پیش از این هم یکی از سایت‌های ورزشی از آن استفاده کرده بود. روزنامه‌ پیروزی هم امروز این عکس را کار کرد.

او در پاسخ به این سوال که هدف روزنامه‌ پیروزی از انتشار این عکس پیش از داربی چه بود، گفت: وقتی یک سری دوستان برای محرومیت دو بازیکن پرسپولیس تلاش می‌کنند و به این قضیه دامن می‌زنند، ما هم یک عکس را منتشر ‌کرده‌ایم. متاسفانه بعضی از دوستان با اقداماتی به دنبال محروم کردن صادقیان و مسلمان بودند. قصد متشنج شدن فضا پیش از داربی را نداشته‌ایم. اتفاقا جو زمانی متشنج می‌شود که باشگاه استقلال رسما بیانیه‌ای علیه پرسپولیس منتشر می‌کند و حتی در آن بیانیه داور احتمالی داربی هم از حملات آنها مصون نمی‌ماند. این کار بود که جو را متشنج کرد و باشگاه پرسپولیس هم مجبور شد به این بیانیه پاسخ دهد.

به گزارش ایسنا، روزنامه‌ "پیروزی" امروز در صفحه نخست خود عکسی از حنیف عمران‌زاده و سیدمهدی رحمتی را در حال کشیدن قلیان منتشر کرد. بازیکن استقلال هم در واکنش به این اتفاق از سردبیر این روزنامه‌ به دادسرای عالی فرهنگ و رسانه شکایت کرد.

پ.ن : حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مدیر مسوول روزنامه پیروزی محمدحسین انصاری فرد هست. سردبیرش رو نمیدونم. اما باز هم تغییری در اصل موضوع ایجاد نمیکنه. ارگان باشگاه وب سایتش هست و روزنامه "پرسپولیس". هر شخص حقیقی دیگه ای در جایگاه هواداره و حنیف و هر شاکی دیگه ای میتونه ازش به مراجع قانونی عارض بشه...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دقت کنید که روزنامه پیروزی ارگان باشگاه نیست اما روزنامه استقلال جوان در ادوار مدیریت فتح الله زاده ارگان رسمی باشگاه استقلال بوده و الان هم هست. مواضع دو باشگاه رو سایتهای رسمی شون اعلام میکنن نه نشریات و سایتهای هواداری. بر این مبنا شروع کننده ماجرا باشگاه استقلال بوده و آگاهانه هم این کار رو کرده. جوابیه پرسپولیس زشت وسخیف بود و بیانیه آخر استقلال منتهای زشتی و نکوهیدگی...
منصورخان از محترم ترین آدمهای این فوتباله... من توقع داشتم در این ماجرای زشت دست کم موضع نگیره. اما ایشون هم جوری برخورد کردن که انگار استقلال واسه خودش ساکت یه گوشه نشسته بود و پرسپولیس یکهو بی دلیل حمله کرد بهش... حالا اونها با جواب ندادن درس ادب و فرهنگ میدن. این کتمان واقعیته در روز روشن...
شما هم رویانیان رو دوست نداری؟ میل و اختیار شماست. دست کم واقعیت رو ببین و اعلام کن. نه اینکه چون از طرف خوشت نمیاد از کمترین فرصتی برای زدنش استفاده کنی... حتی به قیمت رسمیت بخشیدن به دروغ...

علی جان یه سوال دارم .
استقلال داوری های که به نفع پرسپولیس اتفاق افتاده رو گفته . جوابیه اون آیا قرار دادن اون عکس ها باید باشه !!
جوابیه اون نمیشد این باشه که اونها هم بازی های که به نفع استقلال رخ داده رو بگند !!

مگه همین دربی قبل پرسپولیس به داوری که گذاشتند اعتراض نکرد که بعد عوض هم شد ! اون موقع استقلال نمی تونست ادامه بده و بگه ما این داور رو نمی خوایم ؟؟ یا همین الان که داور مظفری زاده شده . آیا استقلال نمی تونه شلوغ کنه و بگه این داور پرسپولیسی هست و داور رو عوض کنید ! کاری که رویانیان در دربی قبل انجام داد و داور عوض شد !؟
فکر نمی کنید که اگه این قضیه که داوری ها رو استقلال گفته رو ، میشه گفت تقصیر خود پرسپولیسی ها هم بوده ! می خوام یک سوال کنم که تو همین سال بیشترین شلوغ کاری رو در مورد داور کدوم تیم انجام داده ! اینکه همیشه از ضررش به خاطر داوری نالیده و وقتی سود برده مهم نبوده ! می خوام بگم اینکه باشگاه استقلال قبل دربی این شیطنت رو انجام میده احتمالا به خاطر شیطنت های خود پرسپولیسی ها نبوده !! چه فرقی می کنه این شیطنت از قبل دربی باشه یا چند بازی قبل از دربی باشه ؟!

مگه استقلال گفته که دو بازیکن پرسپولیس قلیون می کشیدن که اون عکس جوابیه باشه !! اون عکس رو روزنامه پرسپولیس به خاطر جوابیه داوری ننوشته ! پس نمیشه گفت استقلال چیزی رو شروع کرده ! هر چند هم نمیشه گفت که مهم هست کی شروع کرده !!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
برادر

نوشته من رو بخون لطفا... گفتم جواب پرسپولیس زشت بود و سخیف... من اصلا و ابدا حتی برای یک لحظه جوابیه پرسپولیس رو برنمیتابم... شیطنت عمدی استقلال باید با سکوت جواب داده میشد که نشد... شوربختانه... فاجعه بارتر از اون بیانیه دوم و سراسر هتاکی و قبح استقلال بود... منکر؟ فحشا؟بخاطر قلیان دونفر رو متهم به ارتکاب فحشا کنن؟ بعد بگن ما امر به معروف کردیم؟
آبرو اینقدر ارزونه؟ تهمت زدن اینقدر بی هزینه است؟ اونوقت شمای نوعی که بازی رو شروع کردی و به بدترین شکل ممکن ادامه دادی بیای بگی من دیگه ادامه نمیدم چون معرفت و فرهنگ دارم؟ دیدی در فضای مجازی که تیراژش صدها برابر روزنامه هاست چه تصاویری از محسن مسلمان میکس کردن و تهدید کردن به چاپش؟ ندیدم هیچکس از طرفداران و مسوولان استتقلال بیان و بگن اینها کذبه... فقط گفتن ما هم داریم و چاپ نمیکنیم چون خوبیم...
فرامرز عزیز من...
من نظرم رو درباره بیانیه سرایی کثیف دو باشگاه به صراحت نوشتم... اما اینکه یه طرف بیاد و حالا از خودش قدیس معرفت و فرهنگ بسازه حالم رو به هم میزنه...
قبح همه چیز رو ریختن... فقط برای اینکه بگن ما بهتریم... اونوقت یه هوادار کم سن و سال هم میاد و عین همین رفتار رو تکرار میکنه... در ورزشگاه ها به بدترین شکل از خجالت هم درمیان... تهمت و وصله و فوتوشاپ و فحش و ناسزا عادی میشه... بخاطر رکورد برد بیشتر در دربی؟ من ندیدم این وسط کسی از عمل خودش ایراد بگیره... همه اش محکوم کردن و تحقیر طرف مقابل بود... یه کم خودمون رو هم ببینیم. باد بکاری طوفان درو میکنی... فرهنگ شناسی باشگاه استقلال زمانی برای من مسجل خواهد شد که نویسنده و آمر اون دوتا بیانیه رو توبیخ و اعلام کنه... همینطور پرسپولیس برای اون جوابیه اش... وگرنه هردو سر و ته یه کرباسن... اسباب ویرانی فرهنگ نیمه جان این ملت...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
متاسفانه حرکت خیلی بدی صورت گرفت توسط هر دو باشگاه. به عقید من هم باشگاه پرسپولیس نباید جواب می داد.
این طوری بردن و پیروز شدن چه ارزشی می تواند داشته باشد؟ چطور می خواهند انتظار داشته باشند که تماشاگر در سکوها آرام باشه و فقط تیم مورد علاقه اش رو تشویق کنه؟ این چه نوع فرهنگی است که تبلیغش می کنند؟!
چه انتظاری از بازیکن برای تمرکز روی کیفیت فنی بازی و مسابقه؟! ...
این بساط های بچه گانه باید جمع بشه ... به نظر من توسط وزیر ورزش باید به هر دو باشگاه در این باره اخطار جدی داده شود.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
این بساط های بچه گانه باید جمع بشه ... به نظر من توسط وزیر ورزش باید به هر دو باشگاه در این باره اخطار جدی داده شود.
راستش من یه مدتی هست به این نتیجه رسیدم که خیلی از اینکارها و حتی برنامه نود هم یه سناریوی از پیش نوشته شدست شاید خیلی بدبینانه باشه اما به هر حال قبلا سازمان جوانان داشتیم حالا هم شده وزارت که هدفشون سرگرمی قشر جوان به مسایل واهی مثل این لیگ محلات میشه همین حالا هزاران نفر جوان چند روز خودشون رو از کار و زندگی انداختن از شهرستان پا شدن اومدن تهران برای یه داربی که احتمالا سرجمع دوتیم نمیتونن 5 موقعیت خطرناک رو دروازه ها ایجاد کنن...حالا اگه آقایون انتصابی رویانیان و فتح اله زاده و... این جنگ های رسانه ای رو اغاز نکنند یا این همه حاشیه در فوتبال ما وجود نداشته باشه که در دنیا بی نظیره و برنامه های تلویزیونی هم بهش رنگ و لعاب ندن اون وقت هست که هوادار تحریک نمیشه وچیز جذابی رو نمیبینه که خودش رو باهاش سرگرم کنه
من شخصا هیچ وقت این واسم قابل هضم نیست اینا واسه هم کری میخونن حتی به هم توهین میکنن روزنامه هاشون شدیدترین توهین و تهمت ها رو چاپ میکنن بعدش امروز رویانیان میاد تمرین استقلال با فتح اله زاده گپ میزنن!!! این اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود احتمالا فردا هم به برنامه شفیع میرن و سه نفری با هم هرهر میخندن...

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
درخواست گستاخانه «جسور هاسه‌گاوا» از مسئولان تیم ملی

هنوز کارلوس کی‌روش از سفر بازنگشته تا وضعیت حضور آریو جسور هاسه‌گاوا، بازیکن ایرانی ـ ژاپنی تیم اف‌سی‌توکیوی ژاپن در تیم ملی مشخص شود و آخرین وضعیت انتقال وی به تیم ملی را بدانیم؛ اما گویا در این میان اتفاقی افتاده که چندان پسندیده نیست و حاصل غفلت مسئولان فرهنگی فوتبال کشورمان است!

به گزارش «تابناک»، حضور بازیکنان ایرانی پرورش یافته در لیگ‌های دیگر کشور‌ها در ایران، پدیده‌ای است که این روز‌ها منتقدان بزرگی در ‌بدنه فوتبال کشورمان دارد. با افزایش ‌این بازیکنان، که از قضا کیفیت بازی‌شان از بازیکنان ایران در بسیاری از موارد لیگ بهتر است و با ورود به ایران مستقیم‌ در ترکیب اصلی تیم ملی قرار می‌گیرند، مربیان و بازیکنان ایرانی را با این تهدید روبه‌رو کرد که خودشان و تلاششان به چشم کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران نمی‌آید.

به این ترتیب آن‌هایی که خودشان را مستحق حضور در ترکیب تیم ملی می‌دانستند، با تکیه بر مسائلی چون ایرانی نبودن این بازیکنان و غریبه و دورگه بودن آن‌ها، سعی در این داشته و دارند که مانع حضور این بازیکنان در تیم ملی فوتبال ایران شوند.

شاید معروف‌ترین اعتراض را در این زمینه پرویز مظلومی کرد که حتی مدعی شد این دسته از بازیکنان حتی نمی‌توانند فارسی صحبت کنند و در اردوی تیم ملی به مترجم نیاز دارند. پیش کشیدن مسائلی چون عرق ملی و نداشتن تعصب به نام ایران از سوی این دسته از بازیکنان، پرده دیگری از انتقادات این دسته از مخالفان است که با احساساتی کردن، سعی در پیشبرد اهداف خود دارند.

در سوی مقابل، این گروه اما فدراسیونی است که همه امور فنی را مستقیم‌ به کارلوس کی‌روش سپرده و از کارهای او حمایت می‌کند. نتایج مطلوب تیم ملی با بازیکنانی نظیر قوچان‌نژاد و دژاگه هم موجب شده تا مسئولان فدراسیون این اعتماد را پیدا کنند که راه‌حل‌های کی‌روش درست و قابل اعتماد است و برای همین ‌از وی در دعوت از آریو جسور هاسه‌گاوا حمایت کردند؛ حضوری که البته از نظر فنی بی‌گمان به سود ماست.

اما در این میان، اتفاقی افتاده که نشان از غفلت مسئولانی است که متولی فوتبالی هستند که همه آرمان‌ها و آرزوهای یک ملت در پیراهن تیم ملی آن متبلور می‌شود.

اخبار شنیده شده، حاکی از این است که آریو جسور هاسه‌گاوا به دلیل اطلاعات نادرستی که از ایران و زندگی در کشور پدری خود دارد، با فرستادن ایمیلی به یکی از مسئولان تیم ملی اعلام کرده که در صورت حضور در ایران، نیاز به بادی گارد دارد و به دلیل ناامنی ایران بدون محافظت در ایران حضور نمی‌یابد.

این درخواست که بی‌‌گمان ناشی از شناخت نادرست و ناکافی این بازیکن ایرانی ـ ژاپنی از وضعیت زندگی مردم در ایران است، بیش از آنکه از سوی این بازیکنان قابل نکوهش باشد، از سوی مسئولان تیم ملی فوتبال ایران مورد نقد است که برای دعوت از هر بازیکنی که در ایران پرورش نیافته، می‌بایست پیش از رسانه‌ای کردن طی جلساتی دست‌کم به پرزنت کردن اهمیت پیراهن تیم ملی کشور بزرگی چون ایران بپردازند که این بازیکنان به دلیل اطلاعات ناکافی و تحت تأثیر تبلیغات بیگانگان تصور اشتباهی از ایران و زندگی در کشورمان نداشته باشند.

گویا هم‌اکنون جسور هاسه‌گاوا، ‌دلیل کافی برای حمله را به منتقدان خود داده باشد؛ اما نباید فراموش کرد که بیش از جسور باید از مسئولان فرهنگی فوتبال ایران ناراحت بود که نتوانسته‌اند تصویر درست و زیبایی از ایران در دنیای فوتبال به نمایش بگذارند تا یک بازیکن لیگ ژاپن، چنین تصور نادرستی از کشورمان داشته باشد.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
راستش من یه مدتی هست به این نتیجه رسیدم که خیلی از اینکارها و حتی برنامه نود هم یه سناریوی از پیش نوشته شدست شاید خیلی بدبینانه باشه اما به هر حال قبلا سازمان جوانان داشتیم حالا هم شده وزارت که هدفشون سرگرمی قشر جوان به مسایل واهی مثل این لیگ محلات میشه همین حالا هزاران نفر جوان چند روز خودشون رو از کار و زندگی انداختن از شهرستان پا شدن اومدن تهران برای یه داربی که احتمالا سرجمع دوتیم نمیتونن 5 موقعیت خطرناک رو دروازه ها ایجاد کنن...حالا اگه آقایون انتصابی رویانیان و فتح اله زاده و... این جنگ های رسانه ای رو اغاز نکنند یا این همه حاشیه در فوتبال ما وجود نداشته باشه که در دنیا بی نظیره و برنامه های تلویزیونی هم بهش رنگ و لعاب ندن اون وقت هست که هوادار تحریک نمیشه وچیز جذابی رو نمیبینه که خودش رو باهاش سرگرم کنه
من شخصا هیچ وقت این واسم قابل هضم نیست اینا واسه هم کری میخونن حتی به هم توهین میکنن روزنامه هاشون شدیدترین توهین و تهمت ها رو چاپ میکنن بعدش امروز رویانیان میاد تمرین استقلال با فتح اله زاده گپ میزنن!!! این اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود احتمالا فردا هم به برنامه شفیع میرن و سه نفری با هم هرهر میخندن...

وزیر ورزش تازه به این منصب رسیده و دو مدیر عامل فعلی هم توسط ایشان تعیین نشده اند، فکر می کنم گودرزی آدم جدی ای باشه، البته مطمئن نیستم، باید چند وقت دیگر هم بگذره تا قاطعیت و نحوه مدیریت ایشان رو بهتر بتوانیم ارزیابی کنیم.

اما در خصوص دو روزنامه هر دو باشگاه، انصافا تیترهای این دو روزنامه را که نگاه می کنم می بینم با خودم می گویم "صد رحمت به یک بچه 12 ساله!" شاید هم به قول شما خودشان هم یک جایی شان (= تن شان! فکر دیگر نکنید) می خارد! ...

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
رئال مادرید و بارسلونا ؛ کلا فوتبال اسپانیا رو میبینم از فوتبال بیزار میشم ، تازه بدوران رسیده ها.....

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تا کی میخواد این جور دربی های کسل کننده ادامه داشته باشه ؟
درسته امروز پرسپولیس از استقلال بهتر بازی کرد ولی نه اون جوری که انتظار میرفت
اینا همه رو مسخره کردن ;)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ترس از باخت... ترس نبود... زبونی بود... از هر دو سر...

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
بی‌اعتنایی دایی به قلعه‌نویی در پایان دربی

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از نواخته شدن سوت پایان مسابقه، با قلعه‌نویی دست نداد و به او بی‌اعتنایی کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از پایان بازی، علی دایی از فرط عصبانیت یک ضربه به بطری آب نزدیک خود زد و سپس با همان حالت به سمت سعید مظفری‌زاده داور دیدار رفت تا به او خسته نباشید بگوید.

در همین حین امیر قلعه‌نویی نیز در حال نزدیک شدن به دایی بود تا به او خسته نباشید بگوید اما هرچه که به سمت سرمربی پرسپولیس رفت دایی به او اعتنایی نکرد.

در همین حال یکی از مسوولان حراست ورزشگاه با صدای بلند سرمربی پرسپولیس را مورد خطاب قرار داد که " آقای دایی! سرمربی استقلال می‌خواهد با شما دست بدهد و خسته نباشید بگوید" اما دایی اعتنایی نکرد و از انجام این کار خودداری کرد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در عجبم چرا پرسپولیس با این همه بازیکن تهاجمی و دونده این قدر محتاط بازی کرد ؟ پرسپولیسی که به سه امتیاز خیلی نیاز داشت
به نظرم با وضعیت فعلی استقلال اگر دایی میخواست میتونست پیروز دربی بشه فقط باید ترس و احتیاط رو کنار میذاشت

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
استقلال میدونست که نباختن در بازی مثل دربی با توجه به نتایج روز قبل براش حکم برده. بنابر این درست ترین روش رو بکار بست. دوندگی و پرس بازیکن صاحب توپ از هرکجا که توپ رو از دست میدادن... پرسپولیس با اون حرکت صادقیان و به دنبالش محو 60 دقیقه ای این بازیکن همه برنامه هاش که منطقا میشه بهش فکر کرد رو باطل شده دید. با راه افتادن دوباره صادقیان اوضاع بهتر شد اما دیر بود... من متعجبم دایی چرا تعویض نکرد؟ آمدن دهنوی بجای عالیشاه که فقط و بی حاصل میدوید و جلوتر رفتن نوری هم میانه زمین رو به پرسپولیس میداد و هم بار هجومی تیم رو منظم تر میکرد... اما ترس و ترس و ترس...

بالا