kapitan-ali
Registered User
بالقوه که خیلی زیاد داره ولی بالفعل نیستن
آره خیلی معلومه .
بالقوه که خیلی زیاد داره ولی بالفعل نیستن
شفر چرا شکایت نکرده .؟ مطمئنن تیم شما هم هدایتی بالقوه داره .
میگن سرمربی بنی یاس امارات شدهاگه بالفعل نشده بودن که الان به فیفا شکایت کرده بود
لیست خروجی هاهم شما بزاریدلیست بازیکن های استقلال رو در دو فصل گذشته بگید خواهشن لیست وار )
لیست خروجی هاهم شما بزارید
بازم خواهش میکنم دوباره به لیست استقلال نگاه کنید نمیدونم چه اصراری دارید که دو تیم یکی بودن فصل قبل همون تیام و جباروف رو داشتین ما پنجره نقل و انتقالات تیم که بسته بود با 12 بازیکن فقط .
مسئله اینجاست شما قبول نمیکنید که فصل قبل چهقدر بریزو به پاش انجام دادین . و ورودیه بازیکن های خوبی که گرفتین بعد میگید بودیمیر 700 هزارتا میخواد بعد پاتوسی 200 تا !!!
توهم رو میشه در تک تک کامنتا دید لیست بازیکنهای خریدین رو یه بار دیگه ببینید .
چیزی که من میخوام لیست بازیکن های در دوفصل بود که هنوز هم بی جواب گذاشتین . باور کنید اگر فرشید باقری پنالت رو گل کرده بود الان این تایپیک بالا نمیومد.
میزان لیست بازیکنهاست که خودشون رو میزنن به اون راه .
لیست بازیکن های دو فصل اخیر رو محبت کنید انقدر هم زیاده که ادم نمیدونه از کجا شروع کنه
حدود 30 بازیکن گرفته بود استقلال همینایی هم که رفتن مطمئنم بهتر از اینها هم خواهند گرفت جالبه مربی اینتر رو قبول ندارن !
مغلطه نکنید خودتون هم میدونید اسم اینتر خودش یه برند لیست بازیکن های استقلال رو در دو فصلی که گذشت رو هنوز نگفتید. این ظلم رو پایان بدین حداقل
این فصل بله خروجی هم دارید و ... منظور من دو فصل قبل هست از دو فصله بهانتون ظلم به تیمتون بوده . حالا خروجی هم دارید الان نگاه میکنم هرچی هم کم میشه بازم بازیکن دارید اخه !
برادر استقلال هر سال اسکله تیمش از دست میده از دفاع گرفته هافبک و مهاجم !!این لیست ورود و خروج استقلال در فصل هجدهم لیگ برتر است.
لیست ورودی: مرتضی آقاخان، فرشاد محمدیمهر، روحالله باقری، محمد دانشگر، سینا خادمپور، اللهیار صیادمنش، میثم تیموری، رضا آذری، امیرحسین اسماعیلزاده، علی کریمی، مرتضی تبریزی، مارکوس نیومایر، طارق همام، الحاجی گرو!
لیست خروجی: لئوناردو پادوانی، امید نورافکن، محمدجواد محمدی، میلاد یزدانی، بهنام برزای، ارشیا بابازاده، امید ابراهیمی، فردین نجفی، سرور جپاروف، مجید حسینی، مامه بابا تیام، بویان نایدنوف، علی قربانی
این لیست ورود و خروج استقلال در فصل هجدهم لیگ برتر است.
لیست ورودی: مرتضی آقاخان، فرشاد محمدیمهر، روحالله باقری، محمد دانشگر، سینا خادمپور، اللهیار صیادمنش، میثم تیموری، رضا آذری، امیرحسین اسماعیلزاده، علی کریمی، مرتضی تبریزی، مارکوس نیومایر، طارق همام، الحاجی گرو!
لیست خروجی: لئوناردو پادوانی، امید نورافکن، محمدجواد محمدی، میلاد یزدانی، بهنام برزای، ارشیا بابازاده، امید ابراهیمی، فردین نجفی، سرور جپاروف، مجید حسینی، مامه بابا تیام، بویان نایدنوف، علی قربانی
مهندسی به سبک برانکوفرقه پرسپولیس با استقلال فقط سه تا چیز بود برانکو ایوانکوییچ که مثه یه پدر مراقبه تیم بود
نسل طلایی استقلال با تیام جباری ابراهیمی میتونست قهرمان آسیا بشه به راحتی
ایمان دارم اگر فراری نمیدادن اون تیم طلایی رو به راحتی شانس اول قهرمانی بود !! تیمی که گروه مرگ آسیا صدرنشین شد !!!
مهندسی به سبک برانکو
اما بازگردیم به قضیه برانکو.او از چند ماه قبل مقدمات خروج بدون غرامتش را مهندسی کرد. طبق بندی که در قراردادادش بود اگر باشگاه تا زمان خاصی، درصد مشخصی را پرداخت نمی کرد او بدون هیچ مشکلی می توانست قرارداد فصل پیش رو را فسخ کند. پس مهندسی برانکو در صورتی که ایرج عرب متوجه نیت واقعی سرمربی موفق تیمش نبود به بهترین شکل ممکن انجام شد. پرسپولیس تقریبا 11 ماه هیچ حقوقی (منهای پاداش ها) به برانکو پرداخت نکرده بود.از خرداد ۹۷ تا تقریبا اردیبهشت ۹۸. او در این مدت تیمش را به فینال لیگ قهرمانان آسیا برد. یک سوپر جام، یک لیگ برتر و یک جام حذفی را هم کسب کرد. اخیرا هم سوپر جام دوم، باز هم بدون برگزاری بازی، به برانکو رسید که روی هم رفته می شود ۴ جام در ۱۱ ماهی که او صفر درصد از حقوقش را گرفته بود.ریشه این حقوق نگرفتن صرفا در مشکلات مالی بود؟ وقتی متوجه جواب می شوید که یکی از مدیران بالادستی پرسپولیس لیست مکالمات چند ماه قبلش را با برانکو به یکی از خبرنگاران نشان می دهد. پرسپولیس در چند برهه حدود 30 درصد قرارداد را می توانست پرداخت کند. حتی پیش تر از آن هم باز امکان پرداخت درصدی از حقوق بود. اما جواب برانکو هر بار به ایرج عرب یک چیز بود؛ من عجله ای ندارم و برای حفظ روحیه بازیکنان، بهتر است این رقم به آنها پرداخت شود. پاسخی که بغض پنهان عرب را در پی داشت و او پیش خودش می گفت؛ احتمالا با معرف ترین مربی جهان رو به رو هستم.
مشکل انتقال پولههمه دروغ می گن عرب راست می گه
ما هم می دونیم که تو باشگاه چندتا وانت دلار و یورو هست
مشکلی نیست ، عرب بیاد پول برانکو و دستیاراش و بودیمیر و رسن و بقیه بازیکنا رو بده تا مشکلی پیش نیاد
این که هر روز ده تا مصاحبه می کنه می گه پول هست فقط نمیدونم چرا با کسی تسویه حساب نمی کنه
مشکل انتقال پوله
مهندسی به سبک برانکو
اما بازگردیم به قضیه برانکو.او از چند ماه قبل مقدمات خروج بدون غرامتش را مهندسی کرد. طبق بندی که در قراردادادش بود اگر باشگاه تا زمان خاصی، درصد مشخصی را پرداخت نمی کرد او بدون هیچ مشکلی می توانست قرارداد فصل پیش رو را فسخ کند. پس مهندسی برانکو در صورتی که ایرج عرب متوجه نیت واقعی سرمربی موفق تیمش نبود به بهترین شکل ممکن انجام شد. پرسپولیس تقریبا 11 ماه هیچ حقوقی (منهای پاداش ها) به برانکو پرداخت نکرده بود.از خرداد ۹۷ تا تقریبا اردیبهشت ۹۸. او در این مدت تیمش را به فینال لیگ قهرمانان آسیا برد. یک سوپر جام، یک لیگ برتر و یک جام حذفی را هم کسب کرد. اخیرا هم سوپر جام دوم، باز هم بدون برگزاری بازی، به برانکو رسید که روی هم رفته می شود ۴ جام در ۱۱ ماهی که او صفر درصد از حقوقش را گرفته بود.ریشه این حقوق نگرفتن صرفا در مشکلات مالی بود؟ وقتی متوجه جواب می شوید که یکی از مدیران بالادستی پرسپولیس لیست مکالمات چند ماه قبلش را با برانکو به یکی از خبرنگاران نشان می دهد. پرسپولیس در چند برهه حدود 30 درصد قرارداد را می توانست پرداخت کند. حتی پیش تر از آن هم باز امکان پرداخت درصدی از حقوق بود. اما جواب برانکو هر بار به ایرج عرب یک چیز بود؛ من عجله ای ندارم و برای حفظ روحیه بازیکنان، بهتر است این رقم به آنها پرداخت شود. پاسخی که بغض پنهان عرب را در پی داشت و او پیش خودش می گفت؛ احتمالا با معرف ترین مربی جهان رو به رو هستم.
انتقال پولهایی که نزد afc دارن با تلفن حل نمیشهباشگاه استقلال که پول گرو و نیومایر و .... رو داده بلده چه طوری انتقال بده
اگه مشکل فقط انتقال پوله که یه تلفن میزنن از باشگاه استقلال یاد می گیرن
برانکو پاداشها رو میگرفته ...واقعا داستان خنده داریه
یعنی عرب هر دفعه میخواسته پوله برانکو رو بده بعد برانکو می گفته توروخدا نه این دفعه مهمونه من!! بدین اقای شفر اون پول لازمه ! واسه همینه یه میلیون دلار سال قبلو کامل گرفته ولی برانکو مونده تو رو دروایستی پولشو نگرفته . بیچاره برانکو اینقدر ایران بوده نفهمیده که تو ایران تعارف اومد نیومد داره..
خوبه حالا برانکو سه تا نامه رسمی زده بود که اقا پوله منو بدید!! چرا فروردین که نامه سومه برانکو بوده پولشو ندادن؟ اگه امکانش هست چرا هنوز پولشو نمی دن؟ بودیمیر و رادو و دستیارایه برانکو هم همش تعارف می کردن که پولشونو نگرفتن هنوز؟
انتقال پولهایی که نزد afc دارن با تلفن حل نمیشه
حاج حسین گرفتاره
ظاهرا از قوانین سازمان لیگ بی اطلاعی !جالب لیست شما اینجاست که خروجی ها دو سه تا بازیکن امید رو اوردی ولی تو ورودی ها لیست کامل بازیکنا رو نیوردی
انتقال پولهایی که نزد afc دارن با تلفن حل نمیشه
حاج حسین گرفتاره
برانکو پاداشها رو میگرفته ...
ظاهرا از قوانین سازمان لیگ بی اطلاعی !
سهمیه هر رده سنی محدود و مشخصه ! بنابراین تعداد ورودی-ها و خروجی-ها برابرن !
هر دو لیست کامل نیستن !