• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نودم اعلام کرد فکر کنمک اینبار دیگه انتقال جانانه ای تو فوتبالمون رخ داده
اینطور که بوش میاد دایی هم تو انتقال نقش داشته دمش گرم ...!
تو نود گفت کریمی شماره ده شالکه رو گرفته !!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فتح الله زاده در کمتر از 2 دقیقه حرفش را عوض کرد/ حاجی چقدر به دولت غرامت می دهد؟

علی فتح الله زاده سرپرست استقلال معتقد است فوتبال چیزی که زیاد دارد ، مدیر و مربی خوب است.

به گزارش خبرآنلاین ؛ فتح الله زاده که به برنامه ورزش شبکه پنج سیما رفته بود در سخنانی تاریخی ادعا کرد:« فوتبال ایران از کره و ژاپن و چین عقب نیست. ما تا همین 7 یا 8 سال قبل 4 تا ، 4 تا به این تیم ها می زدیم. من خودم آن زمان ها رفته بودم ژاپن. ژاپنی ها که می دانید در کشورشان زمین ندارند و حتی تخت های شان دو طبقه است با این وجود در همان کشور باشگاه جوبیلیو 16 زمین تمرین داشت آن هم در بهترین جای شهر. باید قبول کنیم که بازیکنان ما کم می دوند الان اروپایی ها در هر بازی 14 کیلومتر می دوند اما بازیکنان ما نهایت 7 کیلومتر می دوند.. اروپایی ها روزی 3 جلسه تمرین می کنند. صبح ها ، ظهر ها و شب ها تمرین می کنند اما ما چه ؟ »

او ادامه داد:« در باشگاه های اروپایی تیم ها کمپ دارند . می توانند بازیکنان شان را نگه دارند و در طول روز این بازیکنان می توانند در کمپ بمانند . یکی می رود استخر ، یکی کتاب می خواند و... من اینجا چه باید بکنم؟ بازیکنم را کجا نگه دارم؟ ما از هیچ کشوری عقب نیستیم . کم مدیر و مربی خوب در این فوتبال نداریم. همین الان من در تلویزیون قول می دهم اگر مسئولان کشور به ما همه امکانات لازم را بدهند ، برای جام جهانی ایران نه تنها به جمع 32 تیم می رسد که از گروهش هم صعود می کند. ما می نویسیم ، اگر امکانات بدهند این موفقیت را بدست می آوریم و اگر بدست نیاوردیم همه غرامتش را را بر می گردانیم.» هنوز دقایقی از این گفته نگذشته بود که فتح الله زاده درحالی که باید خداحافظی می کرد گفت:« یک بار دیگر می گویم اگر امکانات را دادند و قول مان عملی نشد نصف پولی که دادند را بر می گردانیم!»

راستی حالا که ساعاتی از پخش این برنامه گذشته حاجی اگر بخواهد حرف هایش را تکرار کند برای حالتی که ناکام شوند قول می دهد چقدر به دولت برای ناکامی غرامت بدهند؟

منبع:خبرآنلاین

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آندرانيك تيموريان ، درباره شايعه پيوستن به تيم شيميزو ژاپن كه هدايت آن را افشين قطبي بر عهده دارد اظهار داشت: اين خبر را تكذيب مي‌كنم. من با تراكتورسازي تا پايان فصل قرارداد دارم و در خدمت اين تيم هستم.
وي افزود: از حضور در ايران راضي‌ام و از خارج خسته شده‌ام. از اينكه كنار خانواده‌ام هستم خوشحالم و برنامه‌اي براي به خارج رفتن ندارم.
تيموريان اضافه كرد: خبر پيوستن من به شيميزو پايه و اساسي ندارد و من قصد ندارم در ليگ ژاپن بازي كنم و هيچ مذاكره‌اي هم با افشين قطبي نداشتم.
وي خاطرنشان كرد: شايد در آينده خيلي از تيم‌ها با من صحبت كنند و شايد در چند سال آينده بار ديگر با قطبي همكاري كنم اما اين دليل نمي‌شود كه در مقطع فعلي صحبتي با او انجام داده باشم. من اكنون در خدمت تراكتورسازي هستم.

خطر از بيخ گوش استيل آذيني‌ها گذشت
وحشت بازيكنان پس از خالي شدن ترمز خودرو حامل تيم

مرين شنبه استيل آذين که قرار بود در ورزشگاه تختي برگزار شود به ورزشگاه رهگذر شهريار منتقل شد و در هنگام بازگشت تيم اتفاقاتي را به همراه داشت.

به گزارش ايسنا، با تصميم کادر فني استيل آذين قرار بود بعدازظهر شنبه آخرين تمرين استيل آذيني ها پيش از بازي با استقلال در ورزشگاه تختي تهران برگزار شود اما با توجه به شرايط نامطلوب چمن اين ورزشگاه قرمز پوشان به شهريار رفتند و تمرينات خود را در ورزشگاه رهگذر شهرستان شهريار برگزار کردند.

پس از اين تمرين استيل آذيني ها قصد داشتند با يک دستگاه اتوبوس به تهران بازگردند اما اتوبوس حامل بازيکنان و کادرفني در مسير شهريار به تهران دچار نقص فني شد و در واقع ترمز خالي کرد. اين اتفاق باعث شد که تا حدودي کنترل ماشين از دست راننده خارج شده و احتمال وقوع تصادف افزايش يابد. اما خوشبختانه راننده اتوبوس توانست ماشين را کنترل کرده و در گوشه جاده آن را متوقف کند. برخي از بازيکنان استيل آذين از اين اتفاق و حرکت به چپ و راست اتوبوس وحشت زده شده بودند اما خوشبختانه براي هيچکدام از آنها اتفاقي نيفتاد.

استيل آذيني ها پس از توقف در ميانه راه اتوبوس خود را عوض کردند.

Last edited by a moderator:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیلی خبر تکان دهنده ای امروز خبر ورزشی زده با این تیتر :

عقاب از آسیا رفت عابدزاده برای همیشه در آمریکا ؟!

خدا کنه دیگه عابدزاده رو از دست ندیم

رفتنش از ایران و فقدانش تو فوتبال کشور واقعاً یه ضایعس

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
خیلی خبر تکان دهنده ای امروز خبر ورزشی زده با این تیتر :

عقاب از آسیا رفت عابدزاده برای همیشه در آمریکا ؟!

خدا کنه دیگه عابدزاده رو از دست ندیم

رفتنش از ایران و فقدانش تو فوتبال کشور واقعاً یه ضایعس

عجب!:eek:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
8 میلیارد تومان صرف هزینه 3 مربی تیم ملی

تیتر یک- جدی‌ترین گزینه سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران در حالی دوشنبه شب از طریق مرز هوایی فرودگاه امام *****(ره) وارد تهران شد تا به‌طور رسمی مذاکرات خود را برای هدایت تیم ملی فوتبال با مدیران فدراسیون فوتبال و مسوولان سازمان تربیت بدنی آغاز کند که بحث رقم قرارداد وی یکی از مهمترین مباحث حضور این مربی پرتغالی در ایران است.

مبلغ قرار داد "کرش" یکی از داغ ترین سوال‌های اهالی فوتبال پس از ورود دستیار خوشنام سرآلکس فرگوسن در تیم فوتبال منچستر یونایتد به تهران است. رقمی که تا 6 میلیون دلار برای 3 سال گزارش شده است. رقمی که علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی برای پرداخت آن چراغ سبز نشان داده و خیال فدراسیون فوتبال را از لحاظ تأمين آن راحت کرده تا آنها با فراغ بال با مربی پرتغالی سر میز مذاکره بنشینند و او را متقاعد کنند تا با دریافت این رقم، فوتبال ایران را از انزوای فعلی خارج کند.

634_943.jpg

در این بین با نگاهی به فوتبال ایران در 3 سال گذشته در دوران مدیریت علی کفاشیان بر فدراسیون فوتبال اثاری از موفقیت یا کسب عنوان خاصی دیده نمی شود و در کارنامه این مدیر خنده رو چیزی جز ناکامی وجود ندارد. این در حالی است که در این 3 سال با اضافه شدن رقم قرارداد کرش مبلغی نزدیک به 8 میلیارد تومان صرف 3 مربی شده است که 6 میلیارد آن مخصوص کرش پرتغالی برای 3 سال و 2 میلیارد آن برای قطبی و دایی بوده است.

مبالغ صرف شده در فدراسیون فوتبال در حالی خرج این مربیان شده است که تاکنون هیچ موفقیتی برای تیم ملی کسب نکرده اند. دایی با دریافت یک میلیارد تومان نه تنها در میانه راه از کار برکنارشد بلکه راه صعود تیم ملی به جام جهانی 2010 را نیز دشوار ساخته بود. از سوی دیگر قطبی با ادعای شناختن دو کره مانند کف دست به تیم ملی فوتبال تزریق شد و حاصل این ادعا عدم صعود به جام جهانی بود.

قطبی که توانست بعد از 3 سال حضور در ایران مبلغی حدود 4 میلیارد تومان از هزینه بیت المال و ارز رایج کشور را با خود به انسوی مرزها ببرد تنها چند روز پس از حذف محقرانه ایران از جام ملت های آسیا در حالی به ژاپن رفت که به دلیل عدم پرداخت مالیات 400 میلیون تومانی در صورت بازگشت به ایران ممنوع الخروج خواهد شد.

بنابراین باید به حال این فوتبال تاسف خورد که هر از چند گاهی یک فرد به راحتی می آید و از هزینه بیت المال صرف وی می شود و بعد از مدت کوتاهی به دلیل ضعف فنی از کار برکنار می شود. در این بین این امید واری وجود دارد که تیم ملی ایران با حضور کارلوس کرش پرتغالی بتواند ناکامی های گذشته را جبران و راهی برای صعود به جام جهانی 2014 پیدا کند.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
چرا بازی تیم ملی رو کانال سه نشون نداد ؟

با تعجب جام جم رو گرفتم دیدم داره میذاره !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایران بازی رو 1 0 برد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل قشنگی هم زد :)

یه دفعه زد به خط دفاع و تو عرض حرکت کرد و زد تو گل
ارشاوین تو بازی بود. کاپیتان روسیه بود فکر کنم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
این مربی جدیده 6 میلیارد گرفته؟:blink:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این مربی جدیده 6 میلیارد گرفته؟:blink:

برای 3 سال 6 میلیارد
تو 3 سال سرمربی تیم ملی جوانان ، امید و بزرگسال هست

پ.ن:به امید اینکه این پست من پاک نشه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این یارو حالش خوب نیس فک کنم

کریمی اگر به جای گاو،سرندی پیتی می دید کاپیتان می شد

عمادالدین احمدیان همان پدیده فوتبال وورزش ماست که شبی خواب را از چشم اهالی فوتبال ربود ودر گفتگو با برنامه نود به شکل عجیبی از غلام پیروانی وقطبی انتقاد کرد. او حالا در نقش مشاور عالی کمیته ملی المپیک همچنان بر ایده هایش استوار است. گفتگوی تازه اورا بخوانید:

*چگونه ناکامی فوتبال را چه در گوانگجو وجام ملت ها پیش بینی کرده بودید.

قابل پیش بینی بود که نمی توانیم موفق شویم. ما عادت کرده ایم تنها به خودمان امیدواری بدهیم امانمی شود که بادبکاریم وطلا درو کنیم.شما نگاه کنید هم تیم امید ما وهم بزرگسالان به کره باختند.چرا؟ما نمی خواهیم حقایق را قبول کنیم وتا وقتی خود را در حرف آقای آسیا بدانیم در بر همین پاشنه می چرخد.

*هنوز هم علت ناکامی ها را قطبی وپیروانی می دانید؟

نه.از آن حرفهایم پشیمانم.آنها توانشان همین بود.باید سراغ کسانی رفت که اینها را انتخاب می کنند. مگر می شود رییس فدراسیون همه چیز را به شوخی بگیرد وبخندد؟ما قبلا می دیدیم بازیکن اگر دقیقه 88تعویض می شد ابراز ناراحتی می کرد حالا از خدا می خواهند دقیقه 50 تعویض شوند.چرا؟ما قبلا هر بازی مان بالای 80هزار تماشاگر داشت اما در بازی امید ایران وامید لهستان تماشاگران حریف که از سفارت آنجا آمده بودند از ایرانی ها در کشور خودمان بیشتر بودند.آقای کفاشیان می گوید فوتبال برد وباخت دارد،قبول اما چرا همیشه باختش برای ماست؟نوجوانان وجوانان وامید وبزرگسالان یکی شان محض رضای خدا نباید ببرد؟کفاشیان مگر دبیر کمیته المپیک نبود چگونه به پست پایین تری رضایت داد وبه فوتبالی آمد که سرسوزنی از آن شناخت ندارد؟

*ولی ما شروعمان در جام ملت ها خوب بود.

اشتباه ما همین جاست. آمار های منتشره نشان می داد ما توان فنی بالایی نداشتیم. بردن عراق وامارات وکره شمالی معجزه نیست. من گفته بودم نه بزرگسالان ونه امید سوم هم نمی شوند واگرشدند به آنها پاداش می دهم.

*اما پیروانی می گفت شما سر تمرینات گفته اید شنبه پاداش می دهم وبعد غیبتان زده!

غیبم زده؟پاداش چه باید می دادم؟گفتم روی سکو بروند پاداش می دهم فیلمش هم هست.

*حالا به نظر شماچه باید کرد تا موفق شویم؟

من گفتم تیم امید را به من بدهند تمام هزینه هایش را می دهم خودم هم برایش کادر فنی می آورم .اگر به المپیک رفت هزینه ها ودستمزدم را بدهند اگر نرفت یک ریال هم نمی خواهم.

*واقعا؟

بله.اما 5شرط دارم.

*چه شرطی؟

تمرینات بی دلیل تعطیل نشود واگر باشگاهها همکاری نکردند برویم بازیکنانی را بیاوریم که برای حضور در تیم ملی سرودست بشکنند.

*یعنی خارج از باشگاهها؟!

هم بله وهم نه!ما مملکتی داریم که پر از استعداد است.باشگاههای زیادی هم داریم که می توان بازیکنانشان را زیر نظر گرفت.مگر دهداری همین کار را نکرد؟باشگاههای مطرح بازیکن نامی نمی دهند ندهند.برویم گمنام ها را بیاورم.

یعنی تیم ملی را مثل یک باشگاه اداره کنیم؟مگر می شود؟

بله می شود!دومین شرطم حضور ده چهره برتر فوتبال کشور برای استعدادیابی بود.امثال حجازی،شرفی و...می توانند نخبه ها را کشف کنند. شرط سومم انجام بازی با هر 18تیم لیگ برتری بود. شرط چهارمم این بود که هرتیمی از تیم های لیگ برتری به ما هرگل که زد 5میلیون پاداش بگیرد وهرتیمی به ازا هرگل که خورد 5میلیون به ما بدهد. این باعث جدیت در بازی ها می شد.آخرین شرط من هم همراهی فدراسیون وسازمان تربیت بدنی بود نه اینکه مقابلمان جبهه بگیرند.

*جالب است. عملی شدند؟

اگر عملی شده بود که امروز نمی خواستیم این حرفها را بزنیم.من ادعای علم فوتبال را ندارم اما گفتم فدراسیون 20 مربی را معرفی کند تا من با هزینه خودم آنها را به کلاس دوره حرفه ای انگلیس بفرستم اما در بازگشت نروند خانه نشین شوند وبیاییم از داشته هایشان استفاده کنیم.مربی ایرانی ده پله از قطبی بالاتراست.

*یعنی قطبی ایرانی نیست؟

شما بگویید چرا قلعه نوعی بعداز باخت محاکمه شد وقطبی بدون آمدن به ایران ورفع مشکلات مالیلتی اش رفت که رفت؟

*محاکمه امیر هم شاید بی انصافی بوده باشد. قرار نیست آن را دوباره تکرار کنیم.

بحث من محاکمه نیست.قطبی می آمد اینجا عذر خواهی می کرد ومی رفت.

*حالا او همانجا عذر خواهی کرد. این آیا مشکلی را حل می کند؟

لااقل مردم نمی گفتند پول مملکت را خورد ورفت!

*خب حالا که قطبی رفته.ما چه باید بکنیم؟

ببینید ورزش باید برود سمت خصوصی سازی اما ما داریم تازه وزارتخانه ورزش راه می اندازیم.با ردیف بودجه مصوب اوضاع ورزش بدتر می شود.مردم را نباید از ورزش دور کرد.شما نگاه کنید وقتی رضازاده می رفت زیر وزنه دل همه با اوبود.ورزش باید در میان مردم باشد.

*از رضا گفتید.از او چه خبر؟ بالاخره یادش آمد که شما به او سکه دادید یا خیر؟

رضا زاده آدم بدی نیست. دور وبری هایش اورا تحریک می کنند. من هم گفته بودم او را حمایت معنوی کردم اما او تکذیب کرد ورسانه ها هم عکس سکه گرفتن ها را چاپ کردند. من راضی به این حاشیه ها نبودم.

*هنوز هم مشاور فدراسیون وزنه برداری هستید؟

نامه ای دال بر لغو حکمم ندیده ام.رضازاده باید مواظب باشد. الان«آیان» که یک صهیونیست است سالی 500هزار دلار از ما می گیرد وخرج کازینو وقمارخانه اش می کند!چرا؟من قرار بود بروم در مورد مسئله علی حسینی صحبت کنم افشین ریاحی مسئول روابط بین الملل فدراسیون وزنه برداری حاضر نشد وقت بگیرد در حالی که من نامه کمیته المپیک راداشتم.من با رضازاده دشمن نیستم واورا دوست دارم اما دارد راهش را اشتباه می رود.او متعلق به خودش نیست وباید قدر خودش را بداند.

*آیا می توانیم موفقیت گوانگجو را تکرار کنیم؟

اگر در بحث حضور بانوان بتوانیم نظر مسئولین را با رعایت شان ومنزلت ومسائل دینی جلب کنیم بهتر از این هم می شویم.

*برگردیم به فوتبال. تیم امید همچنان بلاتکلیف است.

این ناشی از ضعف ساختاری ماست.معلوم نیست متولی این تیم کمیته المپیک است یا فدراسیون؟من به عنوان نماینده کمیته المپیک رفتم کنار تیم امید آن برخوردها شد وکفاشیان هم به جای وساطت طرف مربیان را گرفت. با این اوضاع نبایدامیدوار بود.ما باید برای حضور بازیکن امید در ترکیب بزرگسالان لیگ برتر پاداش به باشگاه بدهیم تا به جوانها توجه شود.سرمایه سوزی نکنیم. کریمی الان رفته بوندس لیگا. مگر آلمان ها عقلشان کم است که او را برده اند؟ نه. آنها قدر مهره ها را می دانند امااینجا او را از تیم ملی خط می زنیم چون در اتریش گاو دیده!خب گاو بود که دیده.اگر گوسفند بود گوسفند می دید اگر تمساح بود تمساح می دید. ما می خواهیم حقایق را وارونه جلوه دهیم. اگر می آمد ومی گفت من به جای گاو سرندی پیتی دیدم حتما کاپیتان می شد. چرا از انتقادات وحقایق فرار می کنیم؟حالا کی ضرر کرد؟او که رفت آلمان قطبی هم رفت ژاپن ما ماندیم وحوض مان!یا مثلا قانون سقف قرارداد خیلی مسخره است. اگر فوتبال خصوصی بود آیا نیازی به این قوانین داشتیم؟

حرف پایانی؟

تا نخواهیم دردها را ببینیم درمان ممکن نیست.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این یارو حالش خوب نیس فک کنم

کریمی اگر به جای گاو،سرندی پیتی می دید کاپیتان می شد

...................

چطور علی جان؟
من اون شب که تو نود این اومد اونطوری مصاحبه کرد خیلی شاکی شدم. چون خودم خیلی غلام پیروانی رو دوست دارم .

ولی الان حرفهاش یا وعده و اگر و اما هست که حرفه و یا حقیقت درباره اوضاع تیم ملی ها

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
گزارش روز: خداحافظ رونالدو، پادشاه گلزنی​

1297678091_extras_noticia_foton_7_0.jpg

رونالدو:به خاطر مشکل متابولیسمی مجبور به خداحافظی شدم/من مغلوب بدنم شدم​
چهار سال است که از این مشکل خبر دارم. برای مقابله با این بیماری باید به هورمون درمانی روی بیاورم ولی این پاسخ مثبت به آزمایش دوپینگ خواهد داد

سایت گل- رونالدو ستاره برزیلی دنیای فوتبال روز دوشنبه اعلام کرد که قصد خداحافظی از دنیای فوتبال را دارد. او ساعاتی پیش در کنفرانسی خبری شرکت کرد تا رسما خبر خداحافظی اش را اعلام کرد. رونالدو با صدایی بریده در جمع خبرنگاران، صحبتهایش را این طور آغاز کرد:« کارنامه ای زیبا، فوق العاده و مملو از احساسات بود...با شکستهای زیاد و پیروزی های بیشمار.دوستان زیادی پیدا کردم و بدون آنکه دشمنی داشته باشم از دنیای فوتبال می روم.»

رونالدو که در کنفرانس خبری در سائوپائولو شرکت کرده بود، از دلایلش برای خداحافظی از دنیای فوتبال صحبت کرد.پیش از این شک و شبهاتی در این رابطه وجود داشت ولی اکنون رونالدو خیلی روشن از این ماجرا می گوید: «چهار سال پیش و زمانی که در میلان بودم، دریافتم که بیماری ای دارم که «هیپوتیروسیسمو» نام دارد و روند متابولیسم را کاهش می دهد.برای کنترل این بیماری می بایست هورمونهایی را استفاده می کردم که البته این هورمونها در دنیای فوتبال به عنوان مواد دوپینگی شناخته می شوند.»
رونالدو ادامه داد:« انتقادات زیادی که درمورد اضافه وزن من به گوش می رسید،دراین رابطه بود ولی این ماجرا را از کسی پنهان نمی کنم.پایان عمر ورزشی ام، به خاطر مصدومیتهایم از راه رسید. در دو سال اخیر عضلاتم کم شده است و دیگر نمی توانم دردها را تحمل کنم.می توانستم ادامه بدهم، چون
از نظر فیزیکی آماده ام ولی باید شکست را بپذیرم.من مغلوب بدنم شدم.»

مروری بر برترین گلهای ستاره برزیلی در کارنامه ورزشی اش خالی از لطف نیست​

سایت گل- نگوئید گل، بگوئید رونالدو. ستاره برزیلی دنیای فوتبال یکی از برترین مهاجمان دنیا در 15 سال اخیر است. آمار گلزنی رونالدو، آماری خیره کننده است، چرا که این ستاره در طول کارنامه ورزشی اش، از اولین روز حضورش در دنیای حرفه ای فوتبال در کروزیه رو تا روز گذشته که با تیم کورینتیانس از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، حدود 350 گل است. رونالدو در طول دوران ورزشی اش گلهای زیبا و تماشایی فراوانی را به ثمر رسانده که می توان به گلی که در فینال جام جهانی 2002 وارد دروازه آلمان کرد اشاره کرد.

در اینجا می خواهیم مروری برزیباترین گلهای رونالدو در تاریخ حضورش در دنیای فوتبال داشته باشیم:

فینال یوفا 8-1997 ( 6 می 1998): یکی از به یادماندنی ترین گلهای ستاره برزیلی.مهاجم باشگاه اینتر،با شوتی تماشایی، لوکا مارچیانی، دروازه بان لاتزیو را از پای درآورد. او در مقابل دروازه حریف تنها بود و با حرکت تماشایی بدنش دروازه حریف را باز کرد. در دقیقه 70،بازی0-3 شد وسرنوشت بازی تقریبا رقم خورد.

قهرمانی لالیگا درفصل 7-1996 (12 اکتبر 1996): هنوز وارد هفته هفتم رقابتهای لالیگا نشده بودیم که رونالدو در اولین فصل حضورش در بارسا، یکی از تماشایی ترین گلهای تاریخ بارسا را به ثمر رساند. «ال کومپوستلا» در ورزشگاه سن لاسارو میزبان تیم بابی رابسون بود و رونالدو پس از دریافت توپی ،حدودا از میانه های میدان شوتی را زد که پرالتا، دروازه بان حریف را از پای درآورد.

فینال جام جهانی کره و ژاپن در سال 2002 (30ژوئن 2002): رونالدو در فینال جام جهانی 2002، با به ثمر رساندن دو گل خاص و استثنایی آلمان را از پای درآورد.رونالدو ستاره آن رقابتها بود و با به ثمر رساندن 8 گل در آن دوره از رقابتها، کفش طلای تورنمنت را مال خود کرد.در دیدار فینال هم رونالدو الیورکان را مغلوب کرد.یکی از گلهای او از فاصله یازده متری به ثمر رسید

رقابتهای لالیگا 3-2002 (6اکتبر 2002): رونالدو نمی توانست شروعی بهتر از این داشته باشد. مهاجم برزیلی پس از پیوستن به رئال مادرید و در مقابل هواداران برنابئو نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت. هنوز یک دقیقه از حضور رونالدو در زمین مسابقه نگذشته بود که او اولین گلش را پس از مهار با سینه توپی که از گوشه زمین برایش ارسال شده بود به ثمر رساند.او دروازه بان آلاوس را از پای درآورد و این گل یکی از گلهای به یادماندنی او بود.

مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا 3-2002 (23 آوریل 2003): رئال مادرید پس از آنکه در خانه میزبان منچستربود، در اولدترافورد به مصاف شاگردان فرگوسن رفت. رونالدو در آن بازی ستاره میدان بود و هت تریکی تماشایی را به نام خود ثبت کرد. یکی از گلهای او، شوتی قدرتی از راه دور بود که گلی تماشایی را رقم زد. رونالدو در آن بازی تعویض شد و وقتی در حال خروج از میدان بود، به شدت مورد تشویق هواداران یونایتد قرار گرفت.

رقابتهای لالیگا 7-1996 (26 اکتبر 1996):تنها 14 روز بعد از آنکه مقابل تیم کومپوستلا گلزنی کرد، رونالدو در هفته دهم رقابتهای لالیگا گل تماشایی دیگری را به ثمر رساند.بارسلونا در نوکمپ میزبان والنسیا بود و رونالدو هر سه گل تیمش را به ثمر رساند تا بارسا 2-3 به پیروزی برسد. سومین گل رونالدو شبیه گلی بود که در سن لازارو به ثمر رساند. رونالدو توپی را در مرکز میدان دریافت کرد و با عبور از مدافعان حریف به سان چاقویی قلب حریف را شکافت

:(

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خیلی از مصاحبه کریم باوی با ایسنا لذت بردم. مخصوصا جاهای که در رابطه با شیث و مقایسه اش با مجتبی محرمی گفته ، از گذشته ها صحبت کرده ، از قطبی گفته ، از حاج فتح اله زاده صحبت کرده و از اینکه چی شد ژاپن شد ژاپن و ما همونجایی که بودیم هنوز هم هستیم . لطفا بخوانید :

کريم باوي:ما مي‌خواهيم با تغيير تيپ گوارديولا شويم
محرمي دو ماه تمرين كند، ليگ را قرق مي‌كند
مربيان ما دقيقه 50 كاپلو هستند، دقيقه 55 بايد حيا كنند!

مهاجم بلندپرواز دهه 60 فوتبال ايران همچنان تعصبش به نام شاهين را حفظ کرده. کريم باوي اگرچه با شاهين تهران مطرح شد، اما حالا خاطراتش را در شاهين بوشهر مي جويد. او از دردهاي فوتبال حرفها دارد و نابودي تيمهاي ريشه دار را يک درد مي داند.

* از فوتبال چه خبر؟

- چون خانه‌نشين شده‌ام فوتبالها را از تلويزيون مي بينم. فايده خانه‌نشيني ما هم انگار همين بوده. بازي پرسپوليس و راه آهن را ديدم. تراکتور و شاهين راهم نگاه کردم. پرسپوليس نيمه دوم مغلوب دوندگي راه آهن شد. البته نمي‌خواهم در مورد اين تيم صحبت کنم.

* از پرسپوليسي‌ها دلخوري؟

- خيلي از اينها را پرسپوليسي نمي دانم که بخواهم دلخور باشم يا نه. از زمانه دلخورم که پرسپوليس را به دست چه کساني انداخته. بگذريم. بازي استقلال را هم يک نيمه‌اش را ديدم. پرويز مظلومي خوب تيمي ساخته. او بلد است از خلاقيت بازيکنها در چارچوب تاکتيکش بهره بگيرد.البته استقلاليها نان دلشان را هم مي خورند.

* يعني چه؟

- من با فتح اله زاده ارتباطي ندارم، اما شما نگاه کنيد، پرويز، فکري، ترابپور، بهتاش، شاهرخ(بياني)، ناصر حجازي، غلامحسين مظلومي، پورحيدري، رضا رجبي و....را دور هم جمع کرده. فکر مي کنيد اين کار ساده اي است؟ من خودم فوتباليستم و روحيه همه را مي شناسم. فتح‌اله زاده، اما اين کار را کرده. حالا مي گويند هرکس از او انتقاد کرد، به او پست داد. اين حرفها کدام است؟ چند تا از اينها مصاحبه کردند؟ او براي سربلندي تيمش از خودش گذشت. موفق هم شده. من ابتداي فصل گفتم استقلال کانديداي سقوط است. او يک ويرانه را تحويل گرفت و ساخت. تيمش هم حالا مدعي قهرماني است. مي دانيد چرا؟ چون با دل کار کرد و نان دلش را مي خورد. حالا ديگر گيري نداشتند، گفتند او دکتر نيست. اصلا فتح الله زاده بيسواد. کدام دکتر مي توانست استقلال را اين طوري جمع کند؟ مگر مديريت در اين باشگاهها بچه بازي است؟ تيم پرطرفدار هزار و يک مشکل دارد. همه ادعايش را دارند. شما شاهين بوشهر را نگاه کن. بي پولي دارد آن را از پا در مي آورد. هواداران هم از آن سو توقع دارند. من مي گويم استقلال بايد قدر امثال فتح‌اله زاده را بداند. او حتي مي تواند وزير ورزش باشد. اين را نه اغراق مي کنم و نه نيازي به او دارم. کسي که صادقانه کار مي کند، موفق مي شود. البته اگر منفعت‌طلبان و حسودان اجازه بدهند.

* شاهين چرا به تراکتور باخت؟

- خودتان مي‌دانيد من عاشق شاهينم. لطف بوشهريها به خصوص مهندس کنگاني را هم فراموش نکرده ام که پس از سالها ياد ما بودند و از من تجليل کردند. استيلي مربي خوبي است، اما شاهين فعلا مشکلات زيادي دارد. اولين آن بحث مالي است که روحيه تيم را متزلزل کرده. شما نگاه کنيد اين تيم آيا همان تيم نيم فصل اول است؟ پيش عيد بازيکن به خيلي چيزها فکر مي‌کند. فوتبال از ياد بازيکني که دغدغه مالي داشته باشد مي رود.

* يعني همه مشکلات مالي است؟

- نه ولي اصلي ترين آنهاست. حالا از نقطه نظر فني هم ايراداتي دارند. تيم، قبل از تعطيلات داشت خودش را پيدا مي کرد. پيکان و صبا را بردند. مهاجمان هم گلزن شده بودند، اما من فکر مي کنم حضور عمادرضا يک دوگانگي ايجاد کرد.

* چرا؟

- الان همه نفرات تيم درصدد آن هستند تا عماد را پيدا کنند و به او پاس بدهد. انتظارات از او بالاست و شاهين هم چون همه را در خدمت عماد رضا قرار داده، از رواني بازيش فاصله گرفته و ديگر زيبا بازي نمي‌کند. عمادرضا اگر در سپاهان گل مي زد کلي هافبک طراح پشت سر او بودند. محرم نويدکيا بي نظير است. پاسورهايي مثل او، جباري و محمد نوري گنج هستند. در شاهين چه کسي مي خواهد پاس عمقي بدهد؟ شاهين بازيکنان کناري خوبي دارد که دور زن هستند، اما همينها را هم وادار کرده‌اند به عماد توجه کنند. نظرزاده قابليتهاي بالايي دارد. چپ آنها(ايران نژاد) مثل روزهاي خوب ميناوند است. شما بازيهاي پارسال عبدالله کرمي را با امسالش مقايسه کنيد. اين بازيکن اصلا 50 درصد خودش هم نيست. او يک مشکل روحي دارد که کلي کارت گرفته و دو بار هم اخراج شده. بحث مهاجم هم که گفتم. عماد را مي شود طعمه دفاع حريف قرار داد، نه اينکه مهاجم هدف باشد. من خودم مهاجم بودم و مي دانم او حالا چه مي کشد. توقعات او را از پا در مي آورد، چون همه به چشم منجي به او نگاه مي کنند.

* ولي شاهينيها بحث بخشش کرار جاسم را هم در باختشان موثر مي دانند.

- من موافق نيستم. کرار بازيکن تراکتور است. شما هم چند روز قبل از بازي مي داني که او بخشيده شده. خب براي مهارش بايد راهي جست. کرار ليونل مسي نيست که بگوييم حضورش باعث شکست شاهين شده. من شاهين را قلبا دوست دارم و استيلي را هم همين طور، اما وقتي مي پرسيد بايد حرف حق بزنم. شاهين بسته بازي مي کرد. با اين نوع بازي دوگل خورد. حالا اگر فضاها را نمي بست چه مي شد؟ يک زماني بوشهريها خلق موقعيت مي‌کردند و گل نمي‌زدند. رفتند عماد را آوردند که گل بزنند. حالا ديگر موقعيت هم خلق نمي کنند. من مي‌گويم برخي بازيکنان شاهين دارند در اين ليگ فرسايشي دچار روزمره‌گي و تکرار مي شوند. اين نظر من است.

* بازي هفته بعد اين تيم هم با پرسپوليس است.

- پرسپوليس با تساوي مقابل راه آهن جري شده. دايي هم براي انتقام شکست فصل قبل به بوشهر مي رود. بازي سختي براي هر دو تيم است. من هر دو اين تيمها رادوست دارم، اما اميدوارم شاهين برنده شود. پرسپوليس که ديگر بعيد است قهرمان شود. حداقل شاهين از خطر سقوط نجات بيابد. بعد از اين بازي انشاالله پرسپوليس همه بازيهايش را ببرد.

* بازيهاي تيم ملي در جام ملتها را هم ديدي؟

- بله. به نظرم ما خوب کار کرديم. قطبي از بضاعت موجود استفاده کرد. شما به ليگ نگاه کنيد. همين بازيکنان را بيشتر نداشتيم. مي گويند چرا قطبي مقابل کره دفاعي بازي کرد. او به نظر من کره را خوب مي شناخت. وقتي بهترين بازيکن تيم ما بلد نيست دو تا پاس بدهد، قطبي چه تقصيري دارد؟ حالا اگر مي‌آمد سه تا مهاجم مي گذاشت مربي خوبي بود؟ مگر پيرواني مقابل اميد کره هجومي کارنکرد؟ سه تاهم زد و چهار تا خورد. او راهم که خرخره اش را جويديم.بالاخره تکليف چيست؟ حکايت ملانصرالدين و مرکب وپسرش است که هر کدامشان سوار مي‌شدند از آنها ايراد مي گرفتند. در مقدماتي جام حهاني قطبي با يک گل پيش افتاد وهجومي بازي کرد، مساوي شديم و نرفتيم جام جهاني گفتيم او بايد دفاع مي کرد. ما پاي معماي حل شده همه مان کارشناسيم. قطبي خودش اينجا نيست خدايش هست. مگر علي آقا در پکن دفاعي بازي نکرد؟ مگر احمدرضا عابدزاده ستاره نبود؟ يک گل، سيروس خدابيامرز زد. همه چيز يادمان رفت. يعني فوتبال همان يک گل است؟ مثلا اگر کار به پنالتي مي کشيد و تيم قطبي مي‌برد، همه مشکلات حل شده بود؟ باورکنيد آنروز چقدر به به و چه چه مي کرديم.

* پس مشکل چيست؟

- ببينيد، بلاژويچ، کرانچار، ايويچ ، دنيزلي و کخ. اينها اسمهاي بزرگي هستند يا نه؟ ما با اينها چه کرديم؟ آرواره‌هاي فوتبالمان اينها را له کرد، اما يکي مثل استانکو مي آيد تحولي در فوتبال ما بنا مي نهد که تا سالها نان آن را مي خوريم. رنسانس آن دوره را متعلق به مايلي کهن مي‌دانند، من هم تا حدودي موافقم. او جرات کرد از جوانان استفاده كند، اما نقش استانکو خيلي پررنگ بود. ليگ هم بازيکن ساز بود. حالا هرکس منتظر جرقه يک شهاب سنگ و ستاره است تا او را جذب کند. ما رفته‌ايم دنبال کرش. کرش از اينها که نام بردم بزرگتر نيست. حجازي گفت او درجه يک نيست، حجازي را کوبيديم. او هم مثل گاليله گفت خب حرفم را پس گرفتم. گاليله حرفش را پس گرفت، اما آيا واقعا زمين نمي چرخيد؟ تا ساختار فراهم نباشد و بسترسازي نکنيم، در برهمين پاشنه مي چرخد. شما نگاه کنيد تيمهاي ريشه دار دارند نابود مي شوند. فلاح مدير عامل سابق برق شيراز آمد برنامه90 گفت اين يک درد مشترک براي تيمهاي بي بضاعت است. او گفت همه تيمهاي ريشه دار دارند از بين مي روند. هيچکس توجه نکرد. حالا برق رفت، سپاسي سقوط کرد، ابومسلم تا مرز نابودي پيش رفت، استقلال اهواز دارد از بين مي رود. چرا؟ چون ما اصل را گم کرده ايم. فوتبال نداريم. قصد توهين به کسي را ندارم، اما قطبي از سر فوتبال ماهم زياد بود.

* کدام اصل؟

- فوتبال را بدهيم دست فوتباليها. دولت هم حمايت کند، نه دخالت. خنده دار نيست رئيس فدراسيون مي‌گويد من اجباري شدم رييس. برادر من مگر سربازي بود که اجباري دستور را پذيرفتي؟ دلت به حال خودت نمي سوخت، حداقل کمي به حال مردم و فوتبال مي‌سوخت. ما وقتي موفق مي شويم خوابمان مي برد. پرسپوليس با کسر6 امتياز قهرمان شد، فوري تقسيم غنايم را شروع کرديم. يکي گفت نان دل پاک مديرعامل را خوردند و چون بيمار شد به خاطر او بازيکنان غيرت کردند. نوشتند او حاشيه‌ها را جمع کرد و شيث را اخراج کرد و... يکي گذاشت پاي تيم بستن استيلي، يکي ربطش داد به تمرينات مرزبان. حالا استيلي رفت استيل آذين و شاهين، اما آيا موفق بود؟ مرزبان هم همين طور. کاشاني حالا هم هست و انشاالله دلش هميشه پاک و صاف و صادق باشد. دايي هم که از قطبي نامدارتر است. پس چرا اين نتايج به دست مي‌آيد؟ چرا حاشيه از سر و کول تيم بالا مي رود؟ چرا حالا شيث يک روز در ميان اخراج مي‌شود؟ مگر اينها همان آدمها نيستند؟

* مي شود حالا خودتان پاسخ همه اين چراها را بدهيد؟

- بله. ماشين هم موتور مي خواهد، هم چرخ، هم سوخت، هم بدنه و...همه اينها کنار هم مي‌شوند ماشين. و گرنه چرخ که به خودي خود چرخ است، قيمتش هم 70 هزار تومان است.ماشين که شد، مي شود 10 ميليون. ما کار تيمي بلد نيستيم. تا دو زار موفقيت به دست مي آيد دست و دلمان مي لرزد که آن را به نام خود سند بزنيم. من مي‌گويم همه چيزمان به چرخش توپ بستگي دارد، باور نمي کنيد. در پکن قهرمان شديم، رفتيم زير لحاف فراموشي. هيروشيما باختيم، انداختيم گردن جمال شريف. رفتيم در قطر و مقدماتي جام جهاني 1994 افتضاح بوديم و تازه فهميديم، اي دل غافل ما چقدر اشتباه کرده بوديم. پرسپوليس با گل دقيقه 97قهرمان شد همه چيز از يادش رفت. سرمربي خداحافظي کرد، مديرعامل خداحافظي داده شد! بازيکنان قلع و قمع شدند. سال بعد کلي ستاره آوردند، تيم، تيم نشد. بعد گفتيم دي کارمو کفتر باز بود! اين هم خصلت ماست. يک باراز دروازه رد نمي شويم، بارديگر از سوراخ سوزن عبورمي کنيم. دي‌کارمو کفتر بازبود؟ مارکو دلال بود؟ ايرانيهايي که مي شناختيم چه کردند؟ چرا در اين عصر ارتباطات که صبحانه را روي زمين مي خورند و ناهار را در مريخ صرف مي کنند، يک عکس کسي از مغازه پرنده فروشي دي کارمو چاپ نکرد؟ ما خداي ادعاهاي شفاهي هستيم. من نمي گويم دي کارمو ستاره بوده، نه که اگر بود حالا هم نامي از او وجود داشت، اما بحثم بر سر جهت گيريهاست. مگر استقلال رينالدو را نياورد؟ مگر پرسپوليس امسال اتوبان بازيکنان خارجي نشده؟ من مي خواهم بگويم خدا نکند بخواهيم کسي را خراب کنيم. چنان شمري از او مي سازيم که بيا وببين. قطبي نه آن امپراتوري بود که ساختيم و نه دلالي که به تصوير کشيديم. قطبي يک مربي بود از جنس همه مربياني که داريم. همينها که امروز موفقند و فردا ناموفق. همينها که دقيقه 50 کاپلو هستند و دقيقه 55 بايد حيا کنند و رهاکنند. فرهنگ فوتبالمان ايراد دارد. ما بايد برويم ببينيم چرا عمر فوتبالي ستاره‌هايمان کوتاه است. ما بايد بپرسيم نيکبخت کجاست. مجاهد خذيرواي در 30 سالگي چه مي کند؟ محسن خليلي آقاي گل چند دقيقه بازي کرده امسال؟ چرا در قحطي لژيونر که امارات هم بازيکنانمان راديپورت کرده، کريمي مي تواند به شالکه برود و فرهاد مجيدي هنوز ستاره انگشت نماي فوتبال ايران است؟ ما ريشه را نمي بينيم، اما پوسته را چرا. بازيکن مي خواهد با حاشيه خودش را مطرح کند. مي شود حاشيه ساز فوتبالي، نه فوتباليست حاشيه ساز.

* قطبي از جنس همين مربيان خودي بود. جمله جالبي است.

- بله. اميدوارم اينجاي بحثم کسي را ناراحت نکند. ما بلد نيستيم مربي بسازيم. هرکس کفشها را آويخت و چهارتا کلاس رفت مي شود سرمربي. قلعه نوعي موفق ترين مربي ماست. چرا؟ اول اينکه فوتبال ما مبصر مي خواهد و امير از همان اول مبصر بود. مديريتش حرف نداشت. در حضور بزرگان شاهين با21سال سن بازوبند مي بست. در استقلال سر بازيکن داد مي زد، بازيکن قالب تهي مي کرد. دوم اينکه او از دستياري شروع کرد و رفت تيمهايي مثل برق تهران و... آرام آرام شد ايني که مي بينيد. افشين پيرواني هم خارج رفته هم بيش از امير ميادين بين المللي ديده، اما تا قطبي مي رود، مي شود سرمربي پرسپوليس. با کدام تجربه؟ بعد مي رود استيل آذين و مي گويد نگذاشتند تيم را من ببندم. خب عزيز من تو چرا ماندي؟ ماها اجازه دخالت در کارمان مي دهيم، فردا هم همه چيز به پاي مربي نوشته مي شود. براي مايي که ملاکمان نتيجه است، قطبي آدم بزرگي بايد باشد. او با تيمي که بگوويچ، دنيزلي و پروين را بلعيده، بود قهرمان شد. بالاخره يا نتيجه مهم است يا نيست. نمي شود که شترمرغي به ماجرا نگاه کرد. يا شتر است و بار مي برد يا مرغ است و مي پرد. يا ملاک نتيجه است و قطبي موفق بود، يا نيست و بايد دنيزلي را حفظ مي کرديم. مگر همه مربيهاي ما موفق بوده اند؟ چرا دينورزاده در برق شيراز قعر نشين مي شود و با داماش به صدر مي رسد؟ چرا ذوالفقارنسب در ذوب آهن موفق است و در نفت آبادان اخراج مي شود؟ قطبي هم مثل همه مربيان ايراني. حشمت خان اگر شد مهاجراني بزرگ، سالها دستياري کرد و کار را از پايه ياد گرفت. شب نخوابيد تا صبح تيم ملي را به او بدهند. ما مي‌خواهيم با تغيير تيپ گوارديولا شويم. ببين کارمان به کجا رسيده! حالا فردا مي گويند باوي خواست خودش را مطرح کند، اين حرفها را زد. نه برادر من. با اين پايم مرا در تيم قطع نخاعها هم راه نمي دهند که تدارکات شوم. من دارم جواب سئوالات شما را مي دهم و اگر تماس نمي گرفتيد، کنج خانه زندگي ام را مي کردم.

* از بحث شيث گفتي و اخراجهاي مکررش. او را بعضيها با محرمي مقايسه مي کنند.

- (مي خندد)شوخي تان گرفته؟مجتبي همين حالا اگر 2ماه تمرين کند همه ليگ را قرق مي کند. او درسن شيث به زمين و زمان رحم نمي کرد. مجتبي يکي بود و تکرار نمي شود. اين را خود شيث هم مي داند. بعد هم محرمي حاشيه اينجوري نداشت که بگويند بازوبند را به هيچ گرفته و... مجتبي توي زمين غيرتي بود، مي زد، کتک کاري مي کرد، اما کسي نمي توانست به او انگ فني بزند. فرهاد مجيدي همين حالاهم اگر با مجتبي کورس ببندد، آن طور که از شيث گذشت نمي تواند بگريزد. تازه اگر مي رفت هم يکي مثل محرمي جوري مهاجم را مي زد که به ويلچر نياز پيدا مي کرد. ترويج خشونت نمي کنم. به هرحال بعد از بازي بايد جواب هوادار را مي داد. ما در تمرينات هم سعي مي كرديم وقتي دوتيم مي شويم در تيم مجتبي باشيم که ناکارمان نکند! در تمرين هم تعصب داشت چه برسد به بازي. هرکدام از بچه‌ها را بازيکن حريف مي‌زد، شماره اش را برمي داشتند مي دادند مجتبي! ما در فوتبال ايران روي دست مجتبي نزاييده. لوطي با معرفت و فوتباليست. هرکس مي خواهد ادعا کند فوتباليست است 20دقيقه بازي محرمي را با 90دقيقه بازي خودش مقايسه کند. اگر 60درصد او شد، بايد قبول کرد که فوتباليست است.

* چه نوشابه‌اي براي رفيقت باز مي کني.

- بحث نوشابه نيست. خوب است که مجتبي مال دوره دقيانوس نبوده.همين چندسال پيش بازي مي کرد وهمه فيلمهايش هم موجود است. تو فکر مي کني اگر مجتبي، سيروس، شاهرخ بياني، ابطحي، نامجو، ناصرمحمدخاني، احمدرضا، پنجعلي و.....حالا بازي مي کردند قراردادشان چقدر بود؟ به خدا بالاي ميليارد مي ارزيدند. دنيا براي اينها سرودست مي‌شکست.شاهرخ رفت قطر، هر سنگ بزرگي انداخت که بي خيالش شوند و برگردد آنها شرطش را پذيرفتند. مي گفت فلان قدر پول مي خواهم، قبول کردند.گفت فلان ماشين و بهمان منزل، پذيرفتند. گفت برادرم هم بايد باشد، قطري‌ها که دفاع نمي‌خواستند، اما به خاطر شاهرخ قبول کردند، شاهين هم برود. نه که شاهين ضعيف باشد نه، آنها دفاع نمي خواستند. مي خواهم بگويم چه بود که همه شرط هايش را قبول کردند کم مانده بود بگويد مي خواهم اميري، وزيري چيزي بشوم. وقتي علي آقا مي گفت با 11تا شاهرخ بياني مي شود در جهان بهترين تيم را ساخت غلو نمي کرد. حالا همان قطر دارد جام جهاني برگزار مي کند. اي داد و بيداد. شما ژاپن راببينيد. از کجا به کجا رسيد.

* رمز موفقيت آنها در چه بود؟

- اجازه بدهيد يک خاطره برايتان تعريف کنم. ما در سال 1988 در جام ملتها به نيمه نهايي رفتيم و ژاپن حذف شد. صبح ما هنوز خواب بوديم، ديديم ژاپنيها آمدند و تمرينات خود را آغاز کردند! ما چه ببريم و چه ببازيم چند ماه به خواب خرگوشي مي‌رويم. آنها براي لحظه لحظه‌شان برنامه داشتند. ما نخواسته‌ايم مثل ژاپن باشيم. آنها سال 94به جام جهاني نرفتند، اما از همانجا پيشرفتشان شروع شد.

* فوتبال شيراز را چگونه مي بينيد؟

- متاسفانه علاقه‌ها در فوتبال فارس به شدت کاهش يافته. برق نماد فوتبال فارس است، اما در شيراز مثل طفل سر راهي به آن نگاه مي کنند. اينکه فارس درليگ برتر نماينده ندارد، درد بزرگي براي فوتبال ماست و بايد به طور ساختاري مشکلات تيمهاي اين استان حل شود. اينکه تيمهاي شيرازي بي پول باشند، جالب نيست.

* حرف پاياني؟

- درد دل زياد است وحرف حرف مي آورد. اميدوارم حرفهايم کسي را ناراحت نکند. من نه به کسي نيازي دارم و نه با کسي دشمن هستم. گوشه‌اي دنج نشسته‌ام و خوشم با خوشي روزگار. فراموش هم کرده‌ام که روزي بازيکن تيم ملي مملکت بوده‌ام. منتظرم عزراييل درب منزل دق‌الباب کند تا در را برايش بازکنم. دلخوشي‌ام هم خانواده‌ام هستند و دخترم که در آمريکا زندگي مي کند. فقط يک خواهش دارم. من اگر مردم مرا به امجديه نبرند، در قطعه نام آوران هم دفن نکنند. مني که در دوره زندگي‌ام گمنام مانده‌ام با نام آوران کاري ندارم. مني که باشگاهي که برايش توپ زده‌ام يک روز نخواست دعوتم کند تا بازي اش را در ورزشگاه ببينم، جنازه ام برود امجديه که چه بشود؟ که بعضيها با تابوتم عکس يادگاري بگيرند؟ بگذاريد جنازه‌ام آسوده بخوابد

منبع: ایسنا

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مصاحبه زیبایی بود ساسان جان

ممنون

بالا