سلام به همه دوستان
موضوع: بازی جوانمردانه ولی جوانمردانه!!!!!
خب این چند تا عکس رو ببینید...
و یه عالمه صحنه دیگه که شبیه اینها بوده و سر یه مسئله کوچیک تو این بازی رقم خورده . البته همین مسئله کوچک منشا خیلی بدبختی هایی هست که ما داریم و داشتیم.
الان قضیه داغ هست و هر کی به سود خودش حرفی میزنه.
هدایتی مظلومانه از تضعیف بخش خصوصی حرف زده و ... که اصلا ربطی به این ماجرا نداره به نظرم و البته حرفهاییش که در مورد بازی جوانمردانه بوده حق یا نا حق تا حدودی پذیرفتنی است ولی بازم یه اما بزرگ داره که بماند.
اکبر پور اونطوری میگه
حیدری جواب میده و .........
دایی و تیمش هم که کاری کردند که یه جورایی خلاف عرف بوده ولی اونم نه کامل.
حالا داستان رو دیگه همه میدونید چی بوده ولی خداییش برداشتتون چی هست.
من خودم به عنوان یه استقلالی وقتی اون صحنه رو دیدم (وقتی مکانی رو زمین خوابید) خب ناراحت شدم. چون یه جورایی کاملا تابلو بود. بعد که دیدم پرسپولیس قصد نداره توپ رو بده به اونها واقعا خوشحال شدم و آرزو میکردم بره تو گل که رفت. حالا چرا؟ یه کم توضیح میدم که خودش یادآوری هست و همه ما از این خاطرات زیاد دیدیم. دیگه خودتون تا خط رو میرید
واقعا این رو زمین خوابیدن ها الکی نیست؟ تازه خیلی هم مرسوم شده. وقت کشی به سبکی کاملا ناجوانمردانه که باید بابتش بازی جوانمردانه هم انجام بشه.
محاسبه وقت تلف شده کاملا تو این موارد پوچ و بیخود هست. چرا که اولا تو اون زمانی که داره وقت تلف میشه، استرس و فشار عصبی تیمی که میخواد گل بزنه داره به سرعت میره بالا. دوم اینکه سرعت و نبض بازی به هم میریزه و کند میشه. سوم تیمی که میخوهد بازی زود تر تموم بشه از فرصت (کاذب بوجود اومده تو بازی) نهایت استفاده رو میبره برای شکل دادن به وضعیتش و البته خوابوندن بازی .
به نظرم این سوء استفاده محض از قانون نانوشته و کاملا پهلوانی بازی جوانمردانه هست و یه جورایی باید جلوش با یک قانون مکتوب گرفته بشه. مثل اون تمارض در محوطه جریمه که با کارت جریمه میشه. حالا اینم چیزی نیست که بخواد ازش نون خورد و هوچیگری راه انداخت. همون قول معروف خربزه و لرزش هست دیگه.
چقدر ما از این مسئله تو بازی های ملی برابر اعراب ضرر کردیم!! واقعا خیلی / کی یادش میره!!!!!!!
خب حالا ما عربها رو الگو قرار دادیم؟ واقعا تاسف داره.
این یعنی ما به حرفی هم که میزنیم ایمان نداریم و حتی خودمون بهش احترام نمیذاریم.
به نظر من کاری که دیروز پرسپولیس کرد خوب بود به استثنا خوشحالی عارفی که یه جورایی سوشا مکانی رو مورد تمسخر قرار داد که عکسش هم هست. ولی واقعا این جوانمردی نیست که بخاطر یک امتیاز این همه فیلم بازی بشه و اعصاب عده ای رو خراب کنیم. شاید اگه اونها بازی میکردند حتی میبردند ولی ............
درس بزگی هست و یه تنگر خوب رای کسانی که در گذشته این کار رو کردند و در اینده هم میخوان بکنند.
دوستان نظرشون رو بگند ممنون میشم ولی وجدانا بدن تعصب رنگی .