• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
دستگیری دو بازیکن فوتبال بخاطر مشروبات

به گزارش آتی دو بازیکن فوتبال که برای یکی از تیم های لیگ دسته اولی بازی می کردند در روزهای گذشته در شمال تهران خیابان دزاشیب دستگیر شده اند.

در صندوق عقب خودرو هیوندای مدل بالای این دو بازیکن مشروبات الکی وجود داشته است و گزارش این دستگیری به ستاد منشور اخلاقی نیز ارسال شده تا مسئولان اخلاقی فوتبال برای این دو بازیکن تصمیم گیری کنند.

ظاهرا مدیرعامل باشگاه با ضمانت توانسته این دو بازیکن را به طور موقت آزاد کند با این حال این مسئله بازهم نشانگر ضعف فرهنگی در فوتبال ایران است؛ ضعفی که اگر حل شود شاید فوتبال ایران در بعد فنی نیز رشد کند و بازیکن با پول زیادی که میگیرد دیگر به دنبال کارهای خلاف شان اجتماعی اش نمی رود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مصاحبه زیبایی بود ساسان جان

ممنون

منم موافقم که مصاحبه خیلی خوبی بود و خیلی حرفها توش بود. افسوس که ما ایرانی ها کلا من هستیم و نیم من نخواهیم شد. بنابراین نصیحت و توصیه بی فایده هست. و کاری درست نخواهد شد.
ممنون ساسان جان.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
فوق العاده بود مصاحبه اقا کریم . همه اش یک طرف ، پاراگراف آخری و حرف پایانیش یه طرف .

اگر ایرانی واقعی نیستیم کاش کمی آدم بودیم . همه چیز درست میشد . حتی فوتبالمون و حتی باشگاه های بزرگمون مثل پرسپولیس ...

- درد دل زياد است وحرف حرف مي آورد. اميدوارم حرفهايم کسي را ناراحت نکند. من نه به کسي نيازي دارم و نه با کسي دشمن هستم. گوشه‌اي دنج نشسته‌ام و خوشم با خوشي روزگار. فراموش هم کرده‌ام که روزي بازيکن تيم ملي مملکت بوده‌ام. منتظرم عزراييل درب منزل دق‌الباب کند تا در را برايش بازکنم. دلخوشي‌ام هم خانواده‌ام هستند و دخترم که در آمريکا زندگي مي کند. فقط يک خواهش دارم. من اگر مردم مرا به امجديه نبرند، در قطعه نام آوران هم دفن نکنند. مني که در دوره زندگي‌ام گمنام مانده‌ام با نام آوران کاري ندارم. مني که باشگاهي که برايش توپ زده‌ام يک روز نخواست دعوتم کند تا بازي اش را در ورزشگاه ببينم، جنازه ام برود امجديه که چه بشود؟ که بعضيها با تابوتم عکس يادگاري بگيرند؟ بگذاريد جنازه‌ام آسوده بخوابد

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
سلام
این قضیه sms های مشکوک استیل آذین و پرسپولیس چی هست؟

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
منم موافقم که مصاحبه خیلی خوبی بود و خیلی حرفها توش بود. افسوس که ما ایرانی ها کلا من هستیم و نیم من نخواهیم شد. بنابراین نصیحت و توصیه بی فایده هست. و کاری درست نخواهد شد.
ممنون ساسان جان.

نوشته شده توسط حسن مهدوی
چهارشنبه ، 4 اسفند 1389

مرجع خبری پرسپولیس : علي فتح الله زاده گفت: جرياني در كشور در حال اوج گرفتن است كه مي خواهد فوتبال را بي ارزش كند.

سرپرست باشگاه استقلال در نشست هيات رييسه سازمان ليگ و باشگاه‌ها اظهار كرد: به نظر من يك جرياني مي‌خواهد فوتبال براي مردم بي ارزش شود. من در همين جلسه مي‌گويم كه 15 سال پيش هنگامي كه مديرعامل استقلال بودم براي شركت در جام باشگاه‌هاي آسيا از 10 شبكه با من تماس مي‌گرفتند و مي‌گفتند كه ما هم مي‌خواهيم خبرنگار همراه تيم اعزام كنيم و حتي در زماني كه استقلال براي يك بازي در ازبكستان بود يكي از رسانه‌ها با من تماس گرفت و گفت: بينندگان ما شديدا دوست دارند كه حاشيه‌هاي بازي استقلال را بدانند، اگر مي‌شود خودتان يك فيلم براي ما بگيريد و بفرستيد و ما هم آن را پخش مي‌كنيم.

فتح الله زاده ادامه داد: اما امروز مي‌بينيم كه بازي مهم فوتبال ايران با روسيه از تلويزيون پخش نمي‌شود. اين بسيار تعجب آور است. ما در حال بي ارزش كردن فوتبال خودمان هستيم. من پيش از اين هم گفته‌ام كه يك شبكه تلويزيوني را در اختيار فوتبال قرار دهيد و حتي بودجه‌اي را هم به ما ندهيد و آن را به من بسپاريد. مطمئن باشيد كه در پايان سال درآمدهاي زيادي از آن كسب مي‌كنم. حتي من گفتم كه حاضرم 100 ميليارد تومان بدهم و اين شبكه را در دست بگيرم. اما در بخش خبري 20:30 حرف‌هاي من را به سخره گرفتند و گفتند كه فتح الله زاده مي‌خواهد 100 ميليارد بدهد و يك شبكه راه اندازي كند و براي اينكه حرف من را غيرمعقول نشان دهند تعدادي از فقيران را در گوشه كنار كشور نشان دادند، نمي‌دانم منظور آنها از اين كار چه بود اما من كه مسوول بهزيستي نيستم كه به اين فقرا رسيدگي كنم. من مدير تيم استقلال هستم و بايد كار خودم را انجام دهم. هر وقت كه مسوول بهزيستي شدم هم به وضعيت اين فقرا رسيدگي خواهم كرد.

وي ادامه داد: توجه كنيد كه در حال حاضر تيم استقلال چند روز ديگر مي‌خواهد به عربستان برود اما نه پولي براي اين سفر داريم و نه بليت‌هايمان آماده است. ضمن اينكه هيچ رسانه‌اي هم تمايل ندارد كه با استقلال به عربستان بيايد و اين يعني اينكه فوتبال ما بي ارزش شده است.

سرپرست باشگاه استقلال در ادامه با انتقاد از دعواي دو مديرعامل تيمهاي ملوان و تراكتورسازي تبريز در تلويزيون گفت: ما مديران باشگاه‌ها اگر دعوايي داريم بايد بين خودمان مطرح كنيم نه اينكه برويم در تلويزيون با يكديگر دعوا كنيم، اگر چيزي هست در اين جلسه‌ها به يكديگر بگوييم. اينها جزو مسايلي است كه خودمان هم رعايت نمي‌كنيم. من بار ديگر مي‌گويم كه يك شبكه را براي ليگ برتر به ما بدهند. من با آن شبكه فوتبال را احيا مي‌كنم. الان كسي توجه نمي‌كند كه چه اتفاقي درفوتبال ما مي‌افتد. بعد مي‌آيند در تلويزيون فوتبال را تحقير مي‌كنند، چرا كه در حال حاضر در تلويزيون چيزي جز دعوا و درگيري در فوتبال ما پخش نمي‌شود.

وي ادامه داد: درفصل گذشته تلويزيون الجزيره به من پيشنهاد داد كه 12 ميليارد تومان براي بازيهاي استقلال پرداخت مي‌كند و همينطور 12 ميليارد به پرسپوليس مي‌دهد، يعني روي هم يك شبكه حاضر بود به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال 24 ميليارد بدهد. حالا شما ببينيد كه در ايران براي بازيهاي ليگ چه مقدار حق پخش پرداخت مي‌كنند. من از آقاي ضرغامي خواهش مي‌كنم كه به اين وضعيت توجه كنند. از كفاشيان هم مي‌خواهم كه حرفهاي خود را با قدرت مطرح كند. به نظر من كفاشيان از پنج وزير هم بالاتر است. اصلا آقاي كفاشيان به رهبري نامه بنويسيد.

فتح الله زاده با اشاره به اينكه جوانان ما بايد جذب فوتبال شوند، گفت: من به عنوان هشدار اين موضوع را مطرح مي‌كنم كه احساس‌ مي‌كنم يك جريان در كشور در حال ايجاد است كه فوتبال را بي‌ارزش كند. فوتبال نبايد براي جوانان ما دور از دسترس شود چرا كه اگر اينگونه شود آنها به سمت احتياط و مسايلي از اين قبيل روي مي‌آورند. افرادي كه نسبت به صحبت‌هاي ما خرده مي‌گيرند يك بار توجه كنند كه انتقادهاي ما براي چيست، حتي از كفاشيان مي‌خواهم كه يك جلسه با رييس جمهور بگذارد و مشكلات فوتبال را با او مطرح كند. يكبار من و آقاي كاشاني خدمت رييس جمهور رفتيم و مشكلاتمان را گفتيم و اوهم خيلي سريع متوجه موضوع شد و دستور داد كه مشكل را حل كنند. اين درست نيست كه ما از رييس جمهور وقت بگيريم اما نتوانيم از رييس سازمان صدا و سيما وقت بگيريم. به اعتقاد من ما بايد با سياه نمايي‌ها و منفي گويي‌ها از فوتبال مبارزه كنيم.

:wacko:نمیدانیم چه چیز را باور کنیم.احتمالا حاجی 100 میلیارد از استقلال کاسب شده.امیر قلعه نویی هم که پشت پرده مفصلی دارد.هر کجا حرف پول کلان است...نام فتح ا... زاده میدرخشد.:blink:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه

این ماجرای حق پخش خدا رو شکر داره بالا میگیره.

دیروز حاجی حرفهای خوبی زده و امروز هم ساکت همون سیاست رو مطرح کرده. امیدوارم باشگاههای دیگه هم به این صف بپیوندند تا مقتدر جلو بروند.

شخصا امیدوارم کار خیلی زود به جایی برسه که به نفع فوتبال باشه. حتی اگه بنا باشه بازیها پخش نشه. بهتره. کلا باید جلوی این سیمای زورگو ایستاد. عادت کرده به مفت پخش کردن و مفت برنامه تولید کردن.
دو هفته اعتصاب باشگاهها همه چیز رو درست میکنه و اگه هم درست نشه تکلیف روشنه و میشه پای شبکه های خصوصی خارجی رو باز کرد.

هر جا که به نفعشون باشه میگن تیمها دولتین و هر جا که به ضرر میزنند زیرش. اینها که همه دولتی هستند یا سهم و حق پخششون رو بدند یا خصوصی کنند بره. اگه 4 تا تیم خصوصی تو این مملکت بود دیگه نمیتونستند براشون گربه برقصونند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اینجا رو نیگا:

انتخاب - درآمد هفته ای 296 میلیون تومانی ساموئل اتوئو و التماس وی از مامور جریمه بخاطر صدور قبض 32 پوندی جریمه پارك ممنوع سوژه رسانه ها شده است.

به گزارش خبر، این فوتبالیست هفته ای 185 هزار پوند درآمد داشته اما برای قبض جریمه 32 پوندی از مامور صدور قبض التماس می كند.

در این تصویر مامور اهل میلان قبض جریمه 60 یورویی را بدلیل پارك كردن اتومبیل در محل ممنوع به وی نشان می دهد اما وی برای اینكه جریمه نشده و این مبلغ را پرداخت نكند، از مامور التماس می كند.

وی انگشتهای خود را نا امیدانه به سمت مامور خانم گرفته و تا آخرین ثانیه سعی می كند نظر مثبت وی را جلب كند. درآمد وی در هر فصل فوتبال بالغ بر6.9 میلیون پوند است.

167598_819.jpg

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پروین: لیاقت فوتبال ما قطبی است!

علی پروین می‌گوید در باشگاهش نشسته بوده که ناگهان ماموران شهرداری وارد می‌شوند و تمام شیشه‌ها را می‌شکنند.

علی پروین اسطوره باشگاه پرسپولیس که این روزها بیشتر وقتش را در باشگاه سرخپوشان می‌گذراند می‌گوید: «من رفته بودم بهشت زهرا چون یکی از اقوامم فوت کرده بود که دوستانم از باشگاه زنگ زدند و گفت ریختند مجموعه را ویران کردند. می گفتند یکدفعه ماموران شهرداری ریختند و شیشه‌های باشگاه را شکستند. سرخپوشان یک باشگاه خصوصی است که پاتوق بچه‌های ورزشکار شده. ما برای این باشگاه اختلافی بر سر مالیات با شهرداری داشتیم ولی طبق مصوبه شورای شهر، مکان‌های ورزشی از پرداخت مالیات معاف هستند. از مالیات یک میلیارد تومانی، ما 300 میلیون تومان را هم داده بودیم ولی به ما گفتند به خاطر این مصوبه شورای شهر دست نگه دارید و بقیه‌اش را ندهید.»

او ادامه می‌دهد: « برای این مملکت، علی پروین به درد نمی‌خورد. برای این مملکت افشین قطبی خوب است که برود با بی‌بی‌سی مصاحبه کند و بگوید ایران امنیت ندارد، بعد آقایان دو میلیارد تومان به او بدهند و سرمربیگری تیم ملی را هم به نامش بزنند. برای این مملکت همان افشین قطبی خوب است که دو میلیارد از ایران گرفته و بعد که به ژاپن می‌رود ژاپن و ایران را با هم مقایسه کند و بگوید ژاپن مثل بهشت است.»

پروین در پایان حرف‌هایش می‌گوید: «می خواهم بپرسم چرا وقتی بخش خصوصی سرمایه‌گذاری می‌کند، این برخوردها را می‌کنید؟ تا حالا با چه کسی این برخورد را کرده‌اند که شما با من این کار را می‌کنید؟ دیروز علی دایی را با مشت زدند، امروز هم با شیشه‌های باشگاه من را شکاندند. از خسارت مالی ناراحت نیستم ، از اینکه حرمت علی پروین را نگه نداشتند دلم بدجوری شکسته. دیروز نوبت علی دایی بود ، امروز من ، فردا هم حتما می روند سراغ ناصر حجازی»

خبرآنلاین

این رو هم بخونید. شبیه بالایی هست ولی مخاطبش قالیبافه .

فکر کنم یکی از سوژه های امشب نود همین باشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
وقتی حجت السلام علیپور دبیر ستاد منشور اخلاقی پرده از مافیای فوتبال برمی دارد
پسر فلان تاجر و کارخانه دار 100 میلیون داده تا در یک تیم عضو شود

دبیر ستاد منشور اخلاقی می گوید که امسال شرایطی را فراهم کرده اند تا دست بسیاری از مافیای فوتبال ایران را رو کنند.

علیرضا فلاحی-گفت و گو با حجت السلام علیپور در قیاس با دیگر مسئولان فدراسیون فوتبال یک تفاوت ویژه دارد. او همیشه در گفت و گوهایش یک چیز تازه رو می کند. امکان ندارد حرف هایش را پنهان کند و اگر قرار باشد مقابل کسی بایستد، صریح پاسخش را می دهد. این روزها که بحث از حضور مربی داخلی یا خارجی در فوتبال ایران است، توضیحات زیادی می دهد و در نهایت می گوید: «مربی خارجی بهتر است.» او درباره مافیای فوتبال هر روز یک داستان تازه دارد. به عنوان کسی که تمام پرونده های تخلف فوتبال زیر دستش تلنبار می شود، پرده از این مافیا برمی دارد و نکته های تازه ای می گوید.

*یک روز قرار است سرمربی تیم ملی خارجی شود، یک روز ایرانی. شما چه نظری دارید؟ فکر می کنید سرمربی تیم ملی باشد خارجی باشد یا داخلی؟

باید توضیحاتی در این باره بدهیم. به نظرم در شرایط فعلی مقدمات کار فراهم است. ما لیگ نسبتا خوبی داریم و برای بازیکنان یک لیگ حرفه ای محسوب می شود چون شغلی غیر از فوتبال ندارند. قدیم ها فوتبالیست ها علاوه بر فوتبال مجبور بودند بروند کارگری کنند یا با ماشین کار کنند اما الان اینطور نیست و فوتبالیست ها دغدغه دیگری ندارند. مسابقات لیگ هم خیلی خوب برگزار می شود و در آسیا معمولا دوم یا سوم هستیم و در بعضی موارد اول. فدراسیون فوتبال هم حمایت های لازم را انجام می دهد. شما اگر نگاه کنید قبل از بازی های جام ملت های قطر تدارک لازم برای تیم ملی دیده شد. زمین خوب در اختیار بازیکنان قرار گرفت، بازی های خوب برگزار شد و خلاصه فدراسیون حمایت های لازم را انجام داد. هم برای دایی این شرایط وجود داشت هم برای قطبی. بحث دیگر درباره تکنیک فردی تیم است که ما این عامل را هم داریم. خیلی از بازیکنان ما در سطح آسیا از این نظر حرف اول را می زنند. اما درباره تاکتیک تیمی ایران مشکل دارد. در راه جام جهانی مساوی با کره جنوبی در سئول یا شکست در آزادی مقابل عربستان در دقایق آخر اتفاق افتاد. این نشان می دهد فوتبال ما از نظر تاکتیکی یا همان ساختار تیمی مشکل دارد.

*اما نگفتید که مربی ایرانی بهتر است یا خارجی....

ببینید منصور ابراهیم زاده ذوب آهن را به فنیال لیگ قهرمانان برد اما در بازی آخر شکست خورد. اگر منصفانه نگاه کنیم در کار ابراهیم زاده ظرافت های خاصی وجود دارد ولی در این شرایط مربیان فوت کوزه گری را به رخ می کشند. با توجه به احترامی که برای مربیان داخلی قایلم اما می گویم آنها لحظه های آخر کم می آورند. به اعتقاد من اگر در مقدماتی جام جهانی ما کلمنته را داشتیم یا یکی مثل گاس هیدینگ ،به جام جهانی می رفتیم. این مربیان قبلا امتحان پس داده اند و می شد با آنها نتیجه گرفت. حتی اگر ما بعد از دایی مایلی کهن را به حای قطبی می گذاشتیم دوباره شانس بیشتری داشتیم که متاسفانه عده ای شیطنت کردند. قطبی فقط گفت دو کره را مثل کف دستش می شناسد. اشتباه بعدی ما این بود که دوباره قطبی را انتخاب کردیم. انصافا تیم ما از نظر بازیکن چیزی کم نداشت و خیلی هماهنگ بود.

*پس در شرایط فعلی شما انتخاب سرمربی خارجی را توصیه می کنید.

من یک نکته ای به شما بگویم که شاید از آن با خبر نداشتید. کشورهای آمریکای لاتین و اروپایی لیسانس مربیگری خود را در اختیار کشورهایی مانند ایران قرار نمی دهند. شما شک نکنید اگر بهترین مربی اروپا یا آمریکای جنوبی هم به ایران بیاید تمام فن های مربیگری را به کار نمی گیرید چون آنها قبل از کار در کشورهای جهان سومی تعهد می دهند که از تمام دانش خود استفاده نکنند. شما در جام جهانی هم می توانید این را ببیند. مثلا کره در جام جهانی 2002 علیرغم میزبانی می رود به ترکیه می بازد و این نشان می دهد حتی بین فوتبال شرق آسیا و اروپا فاصله هست و آنها هم عقب هستند. در حال حاضر که بدون کمک کشورهای اروپایی در حال پیشرفت در خیلی مسایل مانند نانوتکنولوژی هستیم می توانیم در فوتبال نیز به پیشرفت هایی برسیم اما نیاز به یک برنامه 10 ساله داریم که ساختارسازی کنیم. متاسفانه ما در برنامه ریزی ثبات نداریم و با عوض شدن هر دولت، کلا برنامه ها هم تغییر می کند. در دوره آقای سعیدلو هم داشت کار خوبی صورت می گرفت که متاسفانه وزرات ورزش پیش آمد و یکسری اتفاقات افتاد. ما الان باید مانند لیگ بزرگسالان برای جوانان، نوجوانان و امیدها هم لیگی تعریف کنیم.

*البته قبول کنید با این ساختار سنتی که فوتبال دارد برنامه ریزی خیلی سخت است. مدیران واقعا این کارها را می کنند و دنبال برنامه ریزی هستند؟

پارسال با کمک ستاد منشور اخلاقی باندهای مافیای فوتبال را اذیت کردیم و حلقه اتحاد آنها را شکستیم. البته هنوز این باندها منهدم نشده اند ولی ما نیاز به ساختار جدید داریم. ما نگذاشتیم امسال ایوویچ در این فوتبال کار کند. متاسفانه در 20 سال گذشته حلقه مربیان ما بسیار محدود بوده و یک عده مدیر با یک عده مربی خاص کار کرده اند. ماخیلی تلاش کردیم این حلقه را بشکنیم. الان فوتبال ما نیاز به مربیان صاحب سبکی مانند کرش یا هیدینگ دارد. برای کوتاه مدت ما باید از این مربیان استفاده کنیم و در دراز مدت و در رده های پایه فرصت را در اختیار مربیان ایرانی قرار دهیم.

*پس شما موافق مربی خارجی هستید.

البته این موضوع یک تبصره هم دارد و آن است که اگر می خواهند ویچ های درجه دو، سه را بیاورند همان بهتر که مربی داخلی روی نیمکت بگذارند. مثلا ابراهیم زاده نشان داد از نظر فنی مربی خوبی است چون به اعتقاد خود من سطح لیگ قهرمانان آسیا از جام ملت ها بالاتر بود. ولی در کل مربی خوب و صاحب سبک خارجی در این شرایط اورژانسی فوتبال ما خیلی مناسب است.

*شما درباره مافیای فوتبال گفتید. الان پرونده ای در اختیار شما هست و این مسایل که می گویید مستند شده؟

بله، برای ما مستند نبود که نمی گفتیم و اینقدر جلوی این آدم ها نمی ایستادیم. آدم هایی بودند که برای گرفتن مجوز از ما از مجلس، استانداری و یکسری مسئول خاص به فدراسیون فشار آوردند که ما ایستادیم جلویشان و نگذاشتیم کار کنند. به نظر ما اگر هزینه در فوتبال زیاد است و بازدهی کم به خاطر این مافیا است. از همین تهران من می توانم 100 صفحه مطلب مافیا به شما بدهم، البته اگر جرات چاپ داشته باشید. در تیم های پایه لیگ برتر شکایت هایی رسیده که از فلان بازیکن 50 میلیون گرفته اند تا برایش کارت بازی صادر کنند. پدر این بنده خدا به ما مراجعه کرده و الان کپی تمام چک ها و حواله ها موجود است. متاسفانه باشگاههای ما در رده پایه سرمایه گذاری نمی کنند و تازه عده ای پول خوب هم به جیب می زنند. یک مربی پول ندارد و می خواهد تیم بچیند. مستند داریم رفته پسر فلان تاجر و کارخانه دار را آورده و او هم گفته 100 میلیون پرداخت می کند و اشکالی هم ندارد، فقط دور زمین بدود!از آنطرف یکی که حقش حضور در همین تیم است مجبور است گاری دستش بگیرد و برود در بازار کارگری کند و همان آدم بعدها معتاد شود. چرا ما این استعدادهای خودمان را می کشیم؟ چون پول ندارد باید برود معتاد شود، به حقش نرسد؟ اما یکی که پول دارد بدون اینکه بازی بلد باشد در تیم قرار بگیرد. اینها پرونده هایی است که مستند شده و ما داریم جدی پیگیری می کنیم.

*ظاهرا در لیگ برتر هم این این اتفاق ها افتاده...

خب، قبلا از این موارد زیاد بود اما الان به جرات می گویم در یک سال اخیر موردی مشاهده نشده است. الان بیشتر حساسیت ما در تهران است و جرم ها را اعلام می کنیم.

*جریان مربیان و بازیکنی که در پارتی حضور داشته به کجا رسید؟ آیا فدراسیون حکمی درباره آنها صادر کرده است؟

والا فعلا حکم قضایی به صورت قطعی اعلام نشده و در مرحله تجدید نظر است. ولی ما طبق آیین نامه در صورت هتک حرمت و زیر سوال بردن جامعه فوتبال، یک جریمه سنگین برای آنها در نظر خواهیم گرفت. فعلا منتظر اعلام رای نهایی هستیم.

*ظاهرا یک مربی دیگر هم در پارتی دستگیر شده است.

خب ما الان مشغول بررسی این پرونده هستیم.

*پس واقعیت داشته است.

اول باید بررسی کامل را صورت بدهیم.

منبع: خبرآنلاین

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
قطبی منیجر است یا سرمربی!؟

كنفدراسيون فوتبال آسيا منيجر را به عنوان مدير تيم (سرپرست در فوتبال ايران) مي‌داند.​
در حاليكه دائما گفته می شود افشين قطبي به عنوان سرمربي با تيم شيميزو ژاپن قرارداد امضا كرده و در تمرينات نيز اين تيم را تمرين مي‌دهد اما مشخص نيست

به گزارش آتي نيوز، چرا نام افشين قطبي در سايت رسمي باشگاه به عنوان سرمربي درج نشده است و در كنار اسم قطبي همانطوريكه در عكس زیر مشاهده مي‌كنيد عنوان منيجر (manager) ديده مي‌شود.
85912_230.jpg

البته در فوتبال اروپا ، منيجر به سرمربي اطلاق مي‌شود و به عنوان مثال آلكس فرگوسن به عنوان منيجر منچستر يونايتد معرفي مي‌شود اما تيم‌هاي اروپايي كه منيجر دارند ديگر سمتي به عنوان هد كوچ ( سرمربي) ندارند.

ضمن اينكه كنفدراسيون فوتبال آسيا منيجر را به عنوان مدير تيم (سرپرست در فوتبال ايران) مي‌داند.

به همين دليل برخي ادعا مي‌كنند افشين قطبي سرمربي تيم شيميزو ژاپن نيست زيرا در كنار نام قطبي يك سرمربي به نام تاكاشي كياما ديده مي‌شود. به هر حال بعيد است تيم ژاپني يك مربي ايراني را به عنوان مدير تيم استخدام كند و با او قرارداد امضا كند. آنجا بهشت است حتما!!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نمونه دوپينگ كلو توره مثبت شد

باشگاه منچسترسيتي کلو توره را به دليل مثبت شدن نمونه‌ي دوپينگ از حضور در تمرين محروم کرد تا مراحل قانوني کار طي شود.

پايگاه اينترنتي باشگاه منچستريونايتد با اعلام اين خبر نوشت: اتحاديه فوتبال انگليس مثبت بودن آزمايش دوپينگ توره را تاييد و اعلام کرده در نمونه‌ي او مواد غيرمجاز دسته A وجود داشته است.
به اين ترتيب کلو توره از حضور در تمرين تيم اصلي منع شده تا مراحل قانوني نمونه گيري او طي شود.
در بيانيه باشگاه منچسترسيتي همچنين آمده است: باشگاه در حال حاضر قصد اظهارنظر و موضع گيري در قبال اين پرونده را ندارد و به همين ميزان اطلاع رساني بسنده مي کند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سرمربي تيم فوتبال رئال ماديد از سو قصد جان سالم به در برد.

به گزارش ايسنا، ژوزه مورينيو در فرودگاه لاكرونيا از سوي يك شخص ناشناس مورد حمله قرار گرفت كه محافظ شخصي وي با ضربه چاقو مجروح شد تا مربي پرتغالي از اين سو قصد جان سالم به در ببرد.

مورينيو در فرودگاه لاكرونيا مشغول دادن امضاي يادگاري به يك هوادار بود كه يك مرد ناشناس به او نزديك شد و قصد داشت با چاقو به او حمله كند.

محافظ شخصي مورينيو درا ين سو قصد مجروح شد و فرد ناشناس به داخل جمعيت فرار كرد.

پليس تحقيقاتش را درباره اين پرونده آغازكرده و قصد دارد با استفاده از دوربين‌هاي مدار بسته درفرودگاه ضارب را شناسايي و دستگير كند.

باشگاه رئال مادريد اعلام كرد فرد ضارب، مورينيو را در شلوغي اشتباه گرفته و ضربه چاقويش را به بازوي محافظ او زده است

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
تمامی داوران لیگ فرانسه محروم شدند

فدراسیون فوتبال فرانسه تمامی داورانی که قرار بود در هفته 26 لیگ فرانسه سوت بزنند را محروم کرد. آنها گفته بودند قصد دارند در اقدامی اعتراضی بازی‌ها را با تاخیر آغاز کنند.

فدراسیون اعلام کرده که آنها قوانین خود را به اجبار عوض نخواهند کرد.

داوران گفته بودند دیگر تحمل توهین و بی‌احترامی از طرف بازیکنان و باشگاه‌ها را ندارند و به این دلیل اعتراض کرده بودند.

انجمن صنفی داوران گفته بود این اقدام بر مبنای بی‌احترامی عمیقی است که همه افراد حاضر در فوتبال به آنها ابراز می‌دارند.: «این اقدام که داوران و این انجمن آن را به راه انداخته‌اند، به این هدف است که خانواده فوتبال (بازیکنان، مدیران، رسانه‌ها، سازمان‌های فدرال و حرفه‌ای) درک کنند که باید جوی آرام‌تر و با احترام بیشتر در قبال داوران ایجاد کنند.»

اما فدراسیون فوتبال فرانسه گفت: «پس از تصمیم این اتحادیه مبنی بر تعویق 15 دقیقه‌ای دیدارها، ما به همراه سازمان لیگ تصمیم گرفتیم داوران جدیدی به کار بگیریم. مسابقات هم راس ساعت مقرر برگزار خواهد شد.

فدراسیون از بابت حرف‌های انجمن صنفی داوران ناراحت است. آنها دلایل اخلاقی و انضباطی آورده‌اند تا ما را برای دلایل مالی تحت فشار قرار دهند. چنین تهدیدهایی هرگز پذیرفتنی نیست.»

گفته می‌شود داوران دسته سوم فوتبال فرانسه این بازی‌ها را سوت خواهند زد.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
شيميزو اس پالس تيم جديد قطبي هفته اول جي ليگ 3-0 باخت

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
ثبت رکورد در کتاب گینس
اقدامی بی‌سابقه در دنیای فوتبال / داور آرژانتینی 36 بازیکن را اخراج کرد!
یک داور فوتبال در آرژانتین 22 بازیکن اصلی به اضافه بازیکنان ذخیره و کادر فنی دو تیم را اخراج کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این اتفاق روز جمعه در بوئنس آیرس، مرکز آرژانتین، بین تیم های فوتبال "کلایپول" و ویکتوریانو" روی داد. بر پایه گزارش سان، دومینگو اسگانگا، مربی تیم فوتبال ویکتوریانو، گفت که پلیس وارد عمل شد و بازیکنان مهاجم را در رختکن زندانی کرد.

در این دیدار پس از آنکه یکی از بازیکنان روی پای بازیکن دیگر تکل خشن رفت، نیمکت نشینان به حمایت از بازیکن صدمه دیده وارد زمین شدند و با ورود بازیکنان تیم حریف زمین مسابقه به محل زد و خورد تبدیل شد که داور پس از آرام شدن اوضاع به تمامی بازیکنان اصلی و ذخیره کارت قرمز نشان داد و سپس سوت پایان بازی را به صدا در آورد.

"اسگانگا" که تیمش بازی را با نتیجه 2 بر صفر باخت، گفت:" آنها می خواستند مرا بکشند." این در حالی است که "سرخیو میسیلی"، سرمربی کلایپول، داور را متهم به زیاده روی کرد. وی گفت: بیشتر بازیکنان تلاش می کردند تا مردم را از هم سوا کنند. داور در این صحنه گیج شده بود و در نتیجه همه را اخراج کرد.

رکورد پیشین اخراج مربوط به یک بازی فوتبال در پاراگوئه در سال 1993 بود که طی آن 20 بازیکن از زمین اخراج شدند. این داور با اخراج 36 بازیکن نامش را در کتاب رکوردها به ثبت رساند.

در رقابتهای فوتبال جام جهانی آفریقای جنوبی در مجموع 17 بازیکن از زمین اخراج شده بود که 9 بازیکن مستقیم و سایرین با دریافت کارت زرد دوم اخراج شدند.

om!d-D

Registered User
لایک‌ها
8
آقا من هنوز نفهمیدم این موضوع پای چشم چپ علی دایی چی بود؟ لطفا به ما بگین تا از خماری در بیاییم...هر جا و هر سایتی یه چیزی نوشته....حقیقتش کدومه؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

آقا من هنوز نفهمیدم این موضوع پای چشم چپ علی دایی چی بود؟ لطفا به ما بگین تا از خماری در بیاییم...هر جا و هر سایتی یه چیزی نوشته....حقیقتش کدومه؟

این زحمتی بوده که یکی از لیدرهای پرسپولیس کشیده و با مشت زده زیر چشم علی دایی.

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

"اسگانگا" که تیمش بازی را با نتیجه 2 بر صفر باخت، گفت:" آنها می خواستند مرا بکشند." این در حالی است که "سرخیو میسیلی"، سرمربی کلایپول، داور را متهم به زیاده روی کرد. وی گفت: بیشتر بازیکنان تلاش می کردند تا مردم را از هم سوا کنند. داور در این صحنه گیج شده بود و در نتیجه همه را اخراج کرد.

واقعا تصور این صحنه ها خیلی جالبه. فکر کن داور وایسته به یکی یکی بازیکنها کارت قرمز بده.
خبر جالبی بود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران درگذشت

کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان و پیشکسوت باشگاه شاهین شب گذشته بر اثر عارضه قلبی درگذشت.

دکتر امیر مسعود برومند کاپیتان اسبق تیم ملی و پیشکسوت ارزشمند فوتبال ایران شب گذشته به دلیل بیماری قلبی دار فانی را وداع گفت.

احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال ضمن تایید این خبر گفت: دکتر برومند یک هفته پیش به دلیل عفونت ریه و التهاب عضله قلب به بیمارستان منتقل شده بود که متاسفانه شب گذشته دچار اختلالات قلبی و در نهایت حمله قلبی شد و به سرعت توسط کادر پزشکی به بخش مراقبت های ویژه منتقل شد و علی رغم تلاش کادر پزشکی، متاسفانه این بازیکن ارزشمند و پیشکسوت فوتبال ایران دار فانی را وداع گفت.
مرحوم برومند از بزرگان باشگاه و مکتب شاهين بود .شاهين باشگاهي بود که در سال 1321 به دست يک معلم بزرگ به نام دکتر عباس اکرامي با همکاري و همراهي گروهي از بهترين جوانان کشور که عمدتا دانشجو بودند، بنا نهاده شد و مفاخر بزرگي چون امير مسعود برومند، امير عراقي، شکيبي، فاخري، انصاري، دکتر نادر افشار و مرحوم پرويز دهداري را تربيت کرده و به جامعه فوتبال تقديم کرده است.

شاهين داري 402 تيم جوان با 62 شعبه در سطح کشور بود که دکتر اکرامي اين تيم را بر پايه 3 اصل (اخلاق ، تحصيل و علم ورزش ) استوار ساخته بود. شاهين در آن روزگار، تنها دفتري بود در ورزشگاه امجديه (شيرودي) که بازيکنانش براي تعليم در آنجا گردهم مي آمدند. اين باشگاه براي اولين بار آموزش فوتبال را به صورت کتابي و از روي اصول، شروع کرد و نخستين جزوه آموزشي را که در برگيرنده اصول ورزش فوتبال بود و با استفاده از منابع جهاني تهيه و تنظيم شده بود، جهت يادگيري در اختيار اعضاي خود قرار داد. اين تيم به جهت سيستم و قدرت عجيبي که بازيکنانش در کار حمله داشتند به ندرت اجازه مي‌داد حريفانش خود را از شکست نجات دهند اما بي درايتي و عدم دور انديشي مديران وقت باشگاه و کج سليقگي و انفعال دستگاه ورزش وقت کشور، دست به دست هم داد و باعث شد بدليل مسايلي اين باشگاه منحل شود.

پس از انحلال تيم شاهين، بازيکنان آن همچنان يکپارچگي خود را حفظ کردند و حدود يک سال بعد محروميت را با ادامه بازيها و تمرينات خود در زمينهاي خاکي سپري کردند تا اين که باشگاه‌هاي مطرح آن روز در صدد جذب اين جوانان بي رقيب بر آمدند و از آن جمله باشگاه پاس خواهان کاشاني، کلاني و همايون بهزادي بود و بعضي باشگاه ديگر هم بقيه آنان را مد نظر قرار داده بودند لذا شاهيني‌ها به تکاپو افتاند تا از تفرقه و پراکندگي مجموعه جلوگيري كنند.( از آن جمله پرويز دلداري را ميتوان نام برد ) بنابراين بر آن شدند تا اين مجموعه را در باشگاه پرسپوليس گرد هم آورند. پس از انحلال شاهين با درايت مرحوم امير مسعود برومند و رايزنيهاي مرحود دهداري، چند تن از بازيکنان قبلي شاهين در ترکيب دسته دومي پرسپوليس قرار گرفته و ترتيب يک مسابقه با تيم جم آبادان ( که در آن زمان تيم صاحب نامي بود ) را دادند و پس از آن تمامي اعضاي تيم شاهين به پرسپوليس پيوستند و محبوبيت شاهين بلند پرواز را به پرسپوليس هديه کردند. پرسپوليس بهار خود را در آغازين روزهاي 1347 با مربيگري مرحوم دهداري ( کاپيتان پيشين شاهين )و سرپرستي دکتر برومند آغاز کرد که تا به امروز اين باشگاه فعاليت مي کند و طرفداران بسياري دارد.از ويژگيهاي شاهينيهاي قديم اين است که حتي در روزهاي کهنسالي به صورت هفتگي در دفتر اين باشگاه در نارمک تهران جمع مي شوند و اتحاد خود را حفظ مي کنند.

مراسم تشییع پیکر امیر مسعود برومند بازیکن سابق تیم ملی ساعت 9 صبح روز جمعه در ورزشگاه شهید شیرودی انجام می شود و پس از این پیشکسوت فوتبال ایران در بهشت زهرا (س)آرام می گیرد. مراسم ترحیم روز یکشنبه 22 اسفند از ساعت 16 تا 17:30 در مسجد حجت ابن الحسن واقع در خیابان سهروردی برگزار می شود.
-----------------
:( خدایش بیامرزد و روحش شاد...

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
تمام بازيهاي هفته دوم جي ليگ و دسته دوم ژاپن كنسل شد.

Last edited:
بالا