• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

  • عالی

    Votes: 4 6.2%
  • خوب

    Votes: 16 24.6%
  • کم

    Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

    Votes: 35 53.8%

  • Total voters
    65

kambiz18

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
684
لایک‌ها
6
محل سکونت
ساکن خاک پاک بندر پهلوی & شـــــیراز
18 فرودرین سالروز مرگ سیروس قایقران و فرزندش راستین است.روحشان شاد و یادشان گرامی باد.

untitled.bmp

سینا جان ممنون که از این مرد بزرگ یاد کردی :x
 

reza_d

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2006
نوشته‌ها
1,057
لایک‌ها
26
محل سکونت
CENTRAL PERK
چیلاورت هم خوب گلزن بود یادش بخیر تو 99 چه ایستگاهی میزدیم با اون :دی

آره یادش بخیر ولی تو فوتبال 99 هیچکی مثل باتیستوتا ایستگاهی نمیزد!
آرزو بدلم موند یکی پیداشه بتونه فوتبال 99 منو ببره!
 

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2007
نوشته‌ها
2,508
لایک‌ها
1,642
سن
41
محل سکونت
Mashhad
سلام به همه دوستان
موضوع: بازی جوانمردانه ولی جوانمردانه!!!!!

دوستان نظرشون رو بگند ممنون میشم ولی وجدانا بدن تعصب رنگی .

سلام :)
اول سوشا مکانی حقش بود چون بی خود و بی جهت اینکار رو کرد و اینکه همیشه هم نیشش باز بود و مسخره می کرد :rolleyes:
ولی جواد جان به نظر من جواب کار اشتباه رو با اشتباه نمی دند!!
شما یک دزد بیاد خونه تون و اسباب و وسایل رو ببره وسط راه شما گیرش بیارید با شمشیر می زنید نصف اش می کنید !!!

اینکه کار مکانی اشتباه بوده شکی توش نیست ولی پرسپولیس هم کار اشتباه ای کرد (اگه استقلال هم انجام می داد همین رو می گفتم ) نمیشه کار اشتباهی رو انجام بدیم بعد بگیم برای عبرت گرفتن دیگران بوده
الان در بازی های بعدی پرسپولیس اگر به همین منوال گل بخوره دیگه نمی تونه خرده ای بگیره چون خود کرده رو تدبیر نیست
حالا یک لحظه جاها رو عوض کنیم اگه همین کار رو حقیقی انجام می داد و استیل گل می زد خیلی ها نمی اومدن میگفتند کار اشتباه بوده و ......

آخرش این بوده که کار استیل اشتباه بوده و همینطور کار پرسپولیس هم اشتباه و بازی هم تموم شده و پرسپولیس هم برده !!!
وبقیه چیز ها فقط توجیه هست برای پاک کردن صورت مسئله که خودمون رو مبرا از اشتباهات بکنیم :cool:
 

JVD

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
30 آپریل 2010
نوشته‌ها
5,650
لایک‌ها
6,500
سن
40
سلام فرامرز جان من باهات موافقم.
منم نمیگم جواب بدی رو باید با بدی داد ولی باید یه جوری این سو استفاده ها کنار بره. واقع درسته این کار پرسپولیس درست نبوده ولی آیا وقت کشی به اسم بازی جوانمردانه کار درستیه؟

اگر مکانی(یا حالا هرکی) واقعا مصدوم بود بحثی نبود و همه چیز طبق روال بود.
من منظورم اینه که باید فرقی باشه بین کسی که واقعا مصدوم میشه و کسی که تمارض میکنه. الان این خیلی باب شده مخصوصا بین اعراب و ما ایرانی ها. حتی جاهای دیگه اسیا هم از این خبر ها نیست.
الان. دو سال بعد نه پنج سال بعد به این منوال جلو بریم دیگه هر وقت یکی بخوره زمین همه میگنند اینم فیلمه و اگه کسی واقعا به کمک نیاز داشته باشه دیگه بهش توجهی نمیشه. یه جورایی میشه قضیه چوپان دروغگو.

نمیدونم ولی شاید بهتر باشه براش یه قانونی در نظر بگیرند که بین واقعیت و تمارض تمیز قایل بشه.
 

anita2377

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2009
نوشته‌ها
489
لایک‌ها
4
محل سکونت
30 Seconds to Mars
سلام به همه دوستان
موضوع: بازی جوانمردانه ولی جوانمردانه!!!!!

.
.
.


دوستان نظرشون رو بگند ممنون میشم ولی وجدانا بدن تعصب رنگی .


خوب جواد جان جالبه که به عنوان یک استقلالی همچین نظری داری..

ولی تو این بحثا که اینقدر افراد تعصبی به قضیه نگاه میکنن هیچوقت یک نتیجه گیری یکسان که هر دو طرف راضی باشن گرفته نمیشه! آخرسر هرکسی با منطق خودش حرف خودش رو میزنه، چون کسی به طرف مقابل گوش نمیکنه و اصلا بحثی صورت نمیگیره فقط آخرش دو طرف به نتیجه میرسن هرکسی یه نظری داده و ...


این مساله متاسفانه فقط مربوط به فوتبال نیست و شاید علتش این باشه که اکثر این بحث ها چون وقتی جو خیلی پرهیجان هستش صورت میگیره و طبیعتا نتیجه ای هم نداره.


این نظر شما هم حرف همه پرسپولیسی ها و نظر فرامرز عزیز هم نظر اکثر استقلالی ها و تیم های دیگه هستش.. شما اگر یک چرخ کامل به تاپیک پرسپولیس و استقلال بزنی میبینید که همین بحث از اون موقع تا الان جریان داره و کماکان هر دو طرف سر حرف خودشون هستن.:)
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
مگر من بروسلي‌ام كه همه را كتك زده‌ام!


مربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان در واكنش به اخبار منتشر شده درباره بازي اين تيم با پيام مخابرات فارس گفت: اگر اينگونه كه روزنامه‌ها مي‌گويند باشد، من تمام شيراز را كتك زده‌ام.

آرمين **** تصريح كرد: امروز هر روزنامه‌اي را كه باز مي‌كنم، من در آن يك نفر را زده‌ام؛ مگر من بروسلي‌ام كه در يك روز اين همه آدم را زده باشم؟

وي تاكيد كرد: در پايان بازي كه مي‌خواستم به رختكن بروم يك تماشاگر كه در جايگاه حاضر بود با مشت ضربه‌اي به صورتم زد و من تنها او را هل دادم و هيچ ضربه‌اي نزدم.

وي ادامه داد: تعجب مي‌كنم كه امروز هر روزنامه من را متهم به زدن فرد خاصي كرده است در حالي كه من تنها كتك خوردم و هيچ كس را هم نزدم و سوال من اين است كه چرا بايد از جايگاه ويژه به ما فحاشي شود، مگر جاي تماشاگران در جايگاه ويژه است؟
 

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 آگوست 2006
نوشته‌ها
5,355
لایک‌ها
5,607
محل سکونت
El Paso, Texas
مکتوبات قلبی علی کریمی نسبت به ناصر حجازی

image_gallery

علی کریمی تنها بازیکن ایرانی حال حاضر در لیگ بوندس لیگا ، ضمن تبریک بابت افتتاح پرتال اسطوره فوتبال ایران ، مکتوبات قلبی خود را نسبت به ناصر حجازی از کشور آلمان بدین شرح ابراز داشته است :

در حالی که فضای فوتبال را ریا کاری و تظاهر مسموم کرده است و در روزگارانی که نوکرم و چاکرمهای مصنوعی و مصلحتی همه جا رایج شده است ، ناصر حجازی را باید اسطوره ای با شخصیت، چهره ای یکرنگ و استثنایی در این فوتبال به حساب آوریم. او سالهای سال در کنج خانه اش و بی توجه به هیاهوی پوشالی اطراف خویش ، سخت ترین تبعیضها ، ظلمها و بی اعتنایی ها را دیده اما به هیچ قیمتی حاضر نشده است تا به فروش گذاشته شود.این اسطوره به واقع کمیاب ما ، کرنش را بلد نیست. ناصر حجازی چهره ای مقاوم در مقابل زورگویان است. او بدون هیچ ملاحظه کاری معایب را می گوید و دلسوزی راستین می باشد که هرگز تن به خوش خدمتی نداده است و حرفهایش همواره در راستای مصلحت فوتبال و ضد مصلحت شخصی خویش بوده است.هر چند این روزها که حال و روز خوشی ندارد ، صاحب منصبان پست و مقامهای گوناگونی به او تعارف می کنند اما ای کاش آن روزگارانی که حجازی بخاطر بی اعتنایی ها مجبور به زندگی سخت و طاقت فرسا در بنگلادش شده بود ، او را به بازی می گرفتند .هر چند که حجازی اهل بازی نبوده و نیست که اگر این طور بود ، هیچ گاه حجازی نبود. او همیشه خواسته خودش باشد .درود به مرام و عزت او که می توانیم همواره به چنین اسطوره ای افتخار کنیم و مرام و معرفت ایشان را برای دیگران الگو سازی نماییم.مردی که هیچ گاه دنبال باد نرفته است و همواره در تلاطم و جهت خلاف جریان آب شنا می کند . در خاتمه ، فوتبال تمام می شود ، همانطور که سالهاست فوتبال را برای حجازی تمام کرده اند اما آنچه از ایشان باقی مانده است همانا شخصیت منحصر به فرد ، مرام پهلوان منشانه و یکرنگی های همیشگی اش است . خدایا او را برای ما حفظ کن.

با تقدیم احترام
علی کریمی

خوب گفته. دمش گرم.
 

leylandblue

Registered User
تاریخ عضویت
9 مارس 2010
نوشته‌ها
268
لایک‌ها
98
روزگار غیر دوزخی آقای دایی

برنامه ی نود مسابقه ی پیامکی این هفته را اختصاص به این داد که آیا حرکت پرسپولیس (یعنی آقای دایی) در رعایت نکردن فیر پلی درست بوده یا خیر؟ نتیجه ی مسابقه جالب بود: 66 درصد رای داده اند که بله. یعنی کار پرسپولیسیها درست بوده است. این نتیجه از چند لحاظ قابل تامل است. یکی اینکه برتری پرسپولیسیها در جنگ روابط عمومی را نشان میدهد. استیل آذین در این روزها شده یک تیم بی صاحب. بازیکنان این تیم از الان دنبال این هستند که فصل بعد سر کدام تیم و مربی دیگری خراب شوند. یکی از این تیمها و مربیها هم پرسپولیس است و دایی. بنابراین کسی برای دفاع از استیل آذینی که دیگر عملا وجود ندارد به خود زحمتی نمیدهد. از مربی بگیرید تا بازیکن.

اما مهمترین نکته که جای تاسف دارد این است که این نظر سنجی وضعیت جامعه ی منفعت گرای ما را نشان میدهد. در این جامعه باید به فکر خودت باشی به هر قیمتی. در این جامعه باید فیر پلی برود گور بابایش. سه امتیاز مهم است و دیگر هیچ. مگر همه جایی دیگر جامعه ی ما وضعیت همین نیست؟ مگر سیاستمدارانمان چنین نمیکنند؟ مگر تو صف نانوایی و تاکسی و غیره چنین نمیکنیم؟ چرا انتظار داریم فوتبال ما تجلی اخلاق و به تبع آن فیر پلی باشد؟! خیر آقایان و خانمها. درست همین است که نظر سنجی نود می­گوید. به قول مرحوم ناصرالدین شاه بالاخره همه چیزمان باید به همه چیزمان بیاید دیگر.

از آقای دایی هم باید تشکر کنیم که در کسوت مربی بزرگترین تیم باشگاهی ایران و در کسوت یک قهرمان این جامعه واقعیت جامعه مان را به ما نشان داد. ما همینیم. در این جامعه اخلاق را رعایت کنی یعنی باخته ای و این یعنی قهقرایی یک جامعه در سایه ی حکومتی که زمانی بنیانگذارانش میخواستند طلایه دار اخلاق در جهان باشند. ممنون آقای دایی که حقیقت جامعه مان را یکبار دیگر به ما یادآوری کردی.



دائی خود مصداق عینی مصدومان در زمین


ایستگاه ورزش: در خصوص اتفاقات روی داده در حاشیه دیدار تیم های پرسپولیس و استیل آذین و صحبت های رد و بدل شده در این خصوص در برنامه 90 بد ندیدیم به توضیح چند نکته اشاره ای داشته باشیم.

1- در خصوص رفتار های سوشا مکانی در جریان بازی از قبیل استپ سینه، روپائی زدن، رد کردن توپ از زیر پا که به رفتار های غیر ورزشی که منجر به تحقیر شدن تیم مقابل و تحریک تماشاگران تشبیه شد باید گفت می توان برای هر بازیکنی این حق را قائل بود که به سود تیم خود از مهارت های ورزشی اش استفاده کند. اگر بپذیریم که سوشا نباید استپ سینه کند چون ممکن است هوادار تیم مقابل ناراحت شود، پس بازیکنان استیل آذین هرگز نباید به پرسپولیس گل می زدند چون قطعا گل زدن به پرسپولیس بیشتر از استپ سینه سوشا احساسات هواداران این تیم را جریحه دار می کند. باید بپذیریم که استفاده از مهارت های ورزشی در جریان یک مسابقه عمل غیر ورزشی محسوب نمی شود.

2- در مقایسه رفتار های سوشا مکانی با احمد رضا عابدزاده چنین بیان شد که چون عابدزاده در بازی های ملی این رفتار را می کرد عملکردش نه تنها قابل توجیه بلکه قابل تقدیر است اما چون سوشا مکانی مقابل هواداران پرسپولیس این حرکت را انجام داد حرکاتش شایسته تقبیح است. این سئوال پیش می آید که آیا نوع، جنسیت و ملیت هوادار می تواند در تفسیر قانون تاثیر داشته باشد؟ آیا رفتار عابدزاده هواداران استرالیائی و بازیکنان آن تیم را تحریک و تحقیر نمی کرد؟ آیا چون استرالیائی ها خارجی بودند تحقیر و تحریک کردنشان توجیه پدیر می شود؟ این جریان یک بام و دو هوا می شود و ما نباید دو قضاوت متفاوت روی یک نوع عملکرد داشته باشیم.

3- علی دائی معتقد بود که حرکات سوشا قبل و بعد از صحنه مصدومیتش نشان می داد که وی اصلا مصدوم نیست و شیرجه بلند او را دلیل ادعای خود دانست. از علی دائی که خود سالها در سطح اول فوتبال دنیا بازی کرده چنین ادعائی عجیب است. چون حتما علی دائی با دردهای آنی آشناست. دردهائی که یک لحظه می آیند و معمولا هم سریع می روند. ضمن اینکه شیرجه سوشا مکانی اصلا شیرجه بلند و قابل قبولی نبود که اگر اینچنین بود او قادر به رد کردن توپی که در نهایت روی پای اشپیتیم آرفی نشستت بود و آن توپ هرگز به گل بدل نمی شد.

چه کسی گفته بازیکنی که مصدوم می شود و پزشکان برای مداوای او به زمین می آیند حتما باید مثل مجتبی زارعی تعویض شود و اگر تعویض نشد مصدومیت او صحنه سازی و وقت تلف کردن خواهد بود؟ آیا خود علی دائی در طول دوران بازی گری اش و به خصوص در بازی های ملی با مصدومیت هائی مواجه نشده که بعد از مداوا به میدان باز گشته؟ خود دائی بارز ترین مصداق عینی از بازیکنانی است که در عین مصدومیت های شدید هم بازی را ترک نکرده و تعویض نشده که شاید بارز ترین آن به بازی های آسیائی باز می گردد که دائی در حالیکه از ناحیه مثانه به شدت آسیب دید بعد از مداوای اولیه به میدان بازگشت و آسیب دیدگی او به حدی شدید بود که بعد از اتمام بازی از هوش رفت و بعد از انتقال به بیمارستان تحت یک جراحی سنگین قرار گرفت. در حالیکه دائی در آن بازی هم تعویض نشد و تا پایان نود دقیقه برای تیم ملی ایران بازی کرد.
 

ahwaz1986

Registered User
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
515
لایک‌ها
201
روزگار غیر دوزخی آقای دایی

برنامه ی نود مسابقه ی پیامکی این هفته را اختصاص به این داد که آیا حرکت پرسپولیس (یعنی آقای دایی) در رعایت نکردن فیر پلی درست بوده یا خیر؟ نتیجه ی مسابقه جالب بود: 66 درصد رای داده اند که بله. یعنی کار پرسپولیسیها درست بوده است. این نتیجه از چند لحاظ قابل تامل است. یکی اینکه برتری پرسپولیسیها در جنگ روابط عمومی را نشان میدهد. استیل آذین در این روزها شده یک تیم بی صاحب. بازیکنان این تیم از الان دنبال این هستند که فصل بعد سر کدام تیم و مربی دیگری خراب شوند. یکی از این تیمها و مربیها هم پرسپولیس است و دایی. بنابراین کسی برای دفاع از استیل آذینی که دیگر عملا وجود ندارد به خود زحمتی نمیدهد. از مربی بگیرید تا بازیکن.

اما مهمترین نکته که جای تاسف دارد این است که این نظر سنجی وضعیت جامعه ی منفعت گرای ما را نشان میدهد. در این جامعه باید به فکر خودت باشی به هر قیمتی. در این جامعه باید فیر پلی برود گور بابایش. سه امتیاز مهم است و دیگر هیچ. مگر همه جایی دیگر جامعه ی ما وضعیت همین نیست؟ مگر سیاستمدارانمان چنین نمیکنند؟ مگر تو صف نانوایی و تاکسی و غیره چنین نمیکنیم؟ چرا انتظار داریم فوتبال ما تجلی اخلاق و به تبع آن فیر پلی باشد؟! خیر آقایان و خانمها. درست همین است که نظر سنجی نود می­گوید. به قول مرحوم ناصرالدین شاه بالاخره همه چیزمان باید به همه چیزمان بیاید دیگر.

از آقای دایی هم باید تشکر کنیم که در کسوت مربی بزرگترین تیم باشگاهی ایران و در کسوت یک قهرمان این جامعه واقعیت جامعه مان را به ما نشان داد. ما همینیم. در این جامعه اخلاق را رعایت کنی یعنی باخته ای و این یعنی قهقرایی یک جامعه در سایه ی حکومتی که زمانی بنیانگذارانش میخواستند طلایه دار اخلاق در جهان باشند. ممنون آقای دایی که حقیقت جامعه مان را یکبار دیگر به ما یادآوری کردی.

این نوشته خودش از بی اخلاقی مفرط رنج میبره
به جای نالیدن از وضعیت جامعه خودتون رو درست کنید
نمیخواد مرثیه سرایی و لالایی و روضه بخونید
همه شدن معلم اخلاق
 

Hamed731

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
10 آپریل 2007
نوشته‌ها
4,029
لایک‌ها
1,329
سن
33
محل سکونت
اصفهـان
با حفظ سمت تاج رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال شد


جلسه هيات رئيسه فدراسيون فوتبال با حضور علي کفاشيان، مهدي تاج، عزيز اله محمدي، مهدي محمد نبي، سيد هادي آيت الهي، غلامرضا بهروان، حبيب کاشاني، ناصر شفق، فريده شجاعي، مطلب ايمان زاده و امير حسين حسيني از ساعت 18 تا 21:30 برگزار شد و اعضا پس از بحث و بررسي در خصوص موضوعات مختلف، موارد زير را تصويب کردند.

1-مهدي تاج، نايب رئيس اول و سخنگوي فدراسيون ا حفظ سمت به عنوان رئيس کميته داوران انتخاب شد.

2-مقرر شد مهدي تاج، نايب رئيس اول و سخنگوي فدراسيون رئيس کميته داوران، ضمن معرفي اعضاي اين کميته در جلسه آينده آئين‌نامه نهايي را به هيات رئيسه فدراسيون جهت تصويب ارائه کند.

3-ناصر شفق به عنوان رئيس کميته حق عضويت فدراسيون فوتبال انتخاب شد.

4-گزارش مالي از تاريخ اول مرداد سال 89 تا 27 فروردين 90 توسط مطلب ايمانزاده، خزانه دار فدراسيون به هيات رئيسه ارائه شد.

5-گزارش عملکرد کميته بازاريابي به مدت 3 سال از آغاز شروع به کار اين کميته در اين فدراسيون توسط علي کفاشيان، رئيس فدراسيون ارائه شد.

6-برنامه‌هاي ارائه شده کارلوس کي‌روش توسط علي کفاشيان، رئيس فدراسيون قرائت شد.

7-اصلاحات آئين‌نامه کميته انضباطي به تائيد هيات رئيسه فدراسيون فوتبال رسيد.

8 -اصلاحات اساسنامه هيات‌هاي فوتبال استان‌ها به تائيد هيات رئيسه فدراسيون فوتبال رسيد.

در پايان جلسه مهدي محمد نبي و عزيز اله محمدي در خصوص مقررات ملي صدور مجوز با باشگاه‌هاي حرفه‌اي و شرايط احراز آن توسط باشگاه‌ها و دستور العمل‌هاي مربوط به آن توضيحاتي را ارائه کردند.

منبع
 

Mehrdad-58

Registered User
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2006
نوشته‌ها
1,368
لایک‌ها
263
محل سکونت
لوكيشين
با حفظ سمت تاج رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال شد


جلسه هيات رئيسه فدراسيون فوتبال با حضور علي کفاشيان، مهدي تاج، عزيز اله محمدي، مهدي محمد نبي، سيد هادي آيت الهي، غلامرضا بهروان، حبيب کاشاني، ناصر شفق، فريده شجاعي، مطلب ايمان زاده و امير حسين حسيني از ساعت 18 تا 21:30 برگزار شد و اعضا پس از بحث و بررسي در خصوص موضوعات مختلف، موارد زير را تصويب کردند.

1-مهدي تاج، نايب رئيس اول و سخنگوي فدراسيون با حفظ سمت به عنوان رئيس کميته داوران انتخاب شد.


منبع

خودش که گفته هیچ کارس ... همه کارها رو انداخته گردن عسکری
:D
 
Last edited:

sinnaa

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2010
نوشته‌ها
6,537
لایک‌ها
3,555
محل سکونت
بر بال خوش خیالی
یک پرسپولیسی سکته کرد و درگذشت!


یکی از هواداران تیم فوتبال پرسپولیس که برای تماشای دیدار این تیم برابر ذوب آهن به ورزشگاه رفته بود به دلیل سکته قلبی جان خود را از دست داد اما خبر این اتفاق تلخ در میان هیاهوی فوتبال گم شد و بازهم مشخص نخواهد شد مقصر کیست!

به گزارش مهر، در روزهایی که تیم‌ها سر و جان خود را فدای سه امتیاز می کنند و برای رسیدن به این هدف بازی جوانمردانه رنگ می بازد، اینکه یک هوادار در کنار زمین مسابقه می‌میرد و جان می دهد، اتفاقی عجیب نیست. بعدازظهر 22 فروردین ورزشگاه فولادشهر اصفهان پذیرای ذوب آهن و پرسپولیس بود. یک بازی مثل همه دیدارهای لیگ برتر که همه‌اش شبیه یکدیگر است و تنها تفاوت آنها اتفاقات و حواشی است که در زمین مسابقه رقم می خورد.

پرسپولیس با اینکه فصل خوبی را پشت سر نمی گذارد اما بازهم برای تماشای بازی این تیم نیمی از ورزشگاه فولادشهر پر شده بود. تماشاگران و علاقمندان به این کنار هم نشسته بودند و تیم‌شان را تشویق می کردند، یکی از آنها نصیر خالدی بود که بازی ذوب آهن - پرسپولیس آخرین مسابقه فوتبالی بود که او از نزدیک تماشا کرد!

نصیر کارگری 21 ساله اهل لردگان بود. کارگر کارخانه ذوب آهن. علاقمند به فوتبال و پرسپولیس. نصیر هم مانند خیلی از اصفهانی‌‎های علاقمند به پرسپولیس به ورزشگاه آمده بود تا از تیم محبوبش حمایت کنند اما حیف که او فقط 45 دقیقه تماشاگر بود و بعد از آن چشم فرو بست از فوتبال و تمام زشتی هایش.

این جوان لردگانی که در سکوهای منتهی به ضلع شمالی ورزشگاه فولادشهر نشسته بود بعد از گلزنی امیرحسین فشنگچی دچار حمله قلبی می شود. شرایط به گونه‌ای پیش می رود که او کنترل خود را از دست داده و روی سکوهای ورزشگاه می افتد. در این شرایط یکی از هواداران پرسپولیس که کنار نصیر نشسته بود او را به بیرون از ورزشگاه می برد.

وسط زمین غوغاست. ذوب آهن حمله می کند، پرسپولیس دفاع. ابراهیم زاده چرا اخراج شد؟ مظفری زاده پرسپولیسی است و... . راستی از نصیر چه خبر؟!

آمبولانس از ورزشگاه نصیر نیمه جان را به بیمارستان می برد. او بین زمین و آسمان است. به بیمارستان که می رسد، انگار کار از کار گذشته. تلاش دکترها و تقلای زنده ماندن نصیر بی فایده است. او رفته است.

نصیر رفت و قربانی تازه فوتبال ما شد. متاسفانه این بار اینقدر درگیر حواشی فوتبال شدیم که رفتن او را نفهمیدیم. شاید اگر تماس شیرعلی خالدی پدر نصیر با خبرنگاران نبود امروز ما همچنان در خواب می ماندیم و از وداع نصیر بی خبر می ماندیم.

شیرعلی خالدی، پدر نصیر با ابراز تاسف از وقوع این حادثه گفت: گزارش پزشکی قانونی و کلانتری فولادشهر موجود است که نشان می دهد، نصیر در ورزشگاه دچار حمله قلبی شده اما چون توسط یکی از هواداران به بیرون از ورزشگاه هدایت شده است، این خبر رسانه ای نشده است.

او که فقط 6 ماه از ازدواج فرزندش نصیر می گذرد، گفت: در این مدت هیچکس نه با ما تماس گرفته و نه تسلیتی گفته است. نصیر در کنار زمین فوتبال مرد اما هیچکدام از فوتبالی ها سراغی از او نگرفتند.
 

Mehraɴ

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2009
نوشته‌ها
2,053
لایک‌ها
40
محل سکونت
Tehrun
ناصر خان حجازی واقعآ خیلی مَردی ..
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif
icon12.gif

خبرش تو خبرآنلاین هست . فکر نمی کنم مشکلی باشه .

> چهره‌ها - ناصر حجازی در گفت و گویی با وبسایت شخصی خود از اوضاع اقتصادی مردم ، لب به انتقاد گشود.
ستاره در بستر بیماری فوتبال ایران می گوید حالش خوب نیست چون تاب دیدن شرایط سخت زندگی مردم را ندارد. او در این گفت و گو با وبسایت شخصی خود هم از هدفمندی یارانه ها نالیده و هم از فرار مغزها.
شکست استقلال مقابل پاختاکور را چطور ارزیابی می کنید ؟
استقلال می توانست بازنده نباشد ، پاختاکور قدرت چندانی نداشت،نمی خواهم ایراد بگیرم اما گل برهانی یکی از بهترین گلهای تاریخ زندگی اش بود ، برهانی بسیار با هوش و حرفه ای عمل کرد و روحیه بالایی گرفت .دیدگاه فنی من اینست که عدم تعویض برهانی با آن شرایط روحی و سرعت بالا و همینطور فرهاد مجیدی که کماکان معتقدم نباید تعویض شود مگر دچار مصدومیت گردد ، می توانست کمک بیشتری به استقلال کند.با این حال 2 بازی دیگر باقی مانده است و استقلال کماکان شانس صعود دارد.بایستی به کادر فنی و بازیکنان دلگرمی و امیدواری داد تا در 2 بازی آتی با همت و یکدلی صعود از این مرحله را جشن بگیرند و به آنچه استحقاقش را دارند ، دست یابند.در ضمن بایستی به محمدی این تذکر را بدهم که توپهایی که از فاصله دور به سمت دروازه ارسال می شود ،گلر بایستی از دروازه خارج شود و توپ را دفع کند .دلیلی ندارد در مواقع ارسال چنین توپهایی روی خط دروازه ایستاد.البته نا گفته نماند محمدی چندین موقعیت خطرناک را از حریف گرفت.
- امروز بذر پاشی چمن طبیعی کمپ اختصاصی استقلال با دستان شما انجام گرفت ، روند ساخت کمپ را چطور دیدید؟
فتح اله زاده کار خود را بلد است و استقلال را علیرغم شرایط سختی که ابتدای فصل داشت، بخوبی جمع و جور کرد.روند ساخت کمپ نیز بخوبی پیش میرود .با ساخت کمپ هزینه های استقلال نیز کاهش پیدا می کند و حتی باشگاه می تواند با برنامه هایی که فتح اله زاده دارد، درآمدزایی خوبی داشته باشد و از سازمان کمتر کمک گیرد. امروزه از تیمسار خسروانی بدلیل ساخت مجموعه های ورزشی بسیار برای استقلال و مردم به نیکی یاد می شود.فتح اله زاده نیز با پیگیری و اقدام در جهت نهایی شدن ساخت کمپ می تواند بیشتر از گذشته در یاد و قلب هواداران استقلال باقی بماند ، هر چند امیدوارم اجازه دهند تا او بخوبی کارهایش راپیش ببرد.معمولا عادت کرده اند کسانی که قصد خدمت به مردم را دارند ، بر کنار کنند و من شخصا امیدوارم این اتفاق برای فتح اله زاده نیفتد.در ضمن از سعیدلو می خواهم اجازه دهد تا فتح اله زاده به تنهایی استقلال را مدیریت کند .همانطور که تا به امروز موفق بوده است.استقلال نیازی به هیات مدیره ندارد.در ایران رسم بر این است که یک عده بیکار که دوست و رفیق مقامات هستند ، بعنوان اعضای هیات مدیره انتخاب می شوند وگرنه در تیمهای مطرح دنیا اعضای هیات مدیره بر اساس تخصص و تواناییهایشان انتخاب می گردند و از هیچ کوششی برای موفقیت تیم دریغ نمی کنند.اگر بر اساس قوانین کنفدراسیون آسیا در انتخاب اعضای هیات مدیره اجباری است ، اجازه دهید فتح اله زاده این انتخاب را انجام دهد تا در کارش دخالت نشود و در غیر این صورت ، عده ای را بصورت صوری انتخاب نمایید ، رستورانی خوب را هر از گاهی برایشان انتخاب کرده تا آنجا چلوکبابشان را صرف کنند و بروند دنبال زندگی اشان و در کار مدیرعامل و زیر مجموعه وی دخالت نکنند.
- علی کریمی در متنی احساسات خود را همانطور که حتما می دانید نسبت به شما بیان کرده است ، در این ارتباط صحبت خاصی دارید.
علی کریمی بازیکنی مردمی است که همسو بودنش با مردم را اثبات کرده است .فقط می توانم از این بازیکن که در دل مردم جای دارد و از راه دور احساسات خود را صادقانه نسبت به من ابراز داشته است ، قدردانی کنم و برای وی در تمامی مراحل زندگی آرزوی موفقیت نمایم.
در مراسم هایی از شما تجلیل و قدردانی کردند و هنرمندان، اهالی فوتبال و مطبوعات با شور و شوق خاصی در این مراسم شرکت کردند ، از پوری بنایی گرفته تا مدیران استقلال و پرسپولیس علیرغم مشغله های کاری بسیار.دلیل محبوبیت و توجه توده مردم به ناصر حجازی را در چه می دانید؟
مردم نسبت به من لطف دارند ، ناصر حجازی همواره سعی کرده تا از مردم جدا نباشد ، همیشه با مردم بوده ام و هر چه دارم از خدا و سپس لطف و محبت مردم است.من و امثال من مدیون مردم هستیم.آنها مرا حجازی کردند.اینها شعار نیست یا از روی تظاهر نمی گویم.خوشبختانه همه مرا به صراحت لهجه میشناسند. این که از مردم می گویم حرف دلم است.از اینکه می بینم بعضیها با زدن چند گل یا مورد توجه قرار گرفتن توسط مردم ، از همه طلبکار هستند ، ناراحت می شوم.
متاسفانه اینها وقتی توسط همین مردم بزرگ می شوند ادا در می آورند و فراموش می کنند که از کجا و چطور به چنین جایگاههایی رسیده اند .نمی دانند که فقط مشهور هستند و با این خصوصیات ا خلاقی محبوبیتی بین مردم ندارند.تختی به دلیل مدالها و قهرمانی هایش تختی نشد که اگر این طور بود،موحد یا حبیبی مدالهای بیشتری داشتند.تختی بدلیل مردمی بودنش تختی شد. از قدیم گفته اند که درخت هر چه پربارتر، افتاده تر.وقتی بیشتر مورد توجه قرار گرفتیم ،باید سر به زیر تر شده و ادبیات و رفتارمان را بهتر کنیم.
- بعد از مبتلا شدن ناصر حجازی به بیماری، روند مناسبی در راستای بهبودی شما می دیدیم اما بیکباره در طی 2-3 ماه اخیر افت و ضعف بدنی واضح و مشخصی را در شما شاهد هستیم ، توضیح می دهید؟
به من می گویند عصبانی نشوم ، مگر بی غیرتم وقتی درد و مشکلات مردم را به چشم می بینم ، با بی تفاوتی از کنار آن بگذرم.آمده اند و یارانه ها را قالب کرده اند.زندگی مردم بهتر نشده که بدتر هم شده است .خدمت به مردم یعنی فراهم کردن رفاه و آسایش آنها اما متاسفانه شاهد نداری و سختی زندگی مردم هستیم.دولت می گوید چهل هزار تومان در ماه به مردم کمک می کنیم ، مگر مردم گدا هستند ؟ مردم ایران روی گنج خوابیده اند ، نفت، گاز و... دولت حق ندارد به مردم کمک کند،دولت باید کار کند، خدمت کند و زحمت و دسترنج مردم را دودستی تقدیم آنها نماید.چهل هزار تومان در ماه به مردم می دهند و بعد ....
برای من قبض گاز می آمد چهل هزار تومان و حالا می آید یک میلیون تومان .گاز به کشور همسایه با مبلغی بمراتب کمتر از آنچه از مردم می گیرند ، صادر می شود.با دیدن این شرایط نباید عصبانی شوم ؟ نباید حرص بخورم و شرایط جسمانی ام مثل امروز شود.
من این حرفها را برای خودم نمی زنم.به هر حال از آنجایی که چهره شناخته شده ای هستم و مردم به من لطف دارند ، زندگی ام می گذرد حتی با اینکه بیماری ام بسیار پر هزینه است با لطف مسوولین بیمارستان کسری، مالک گسترش فولاد تبریز و اندوخته پس اندازم روزگار سپری می شود اما اگر مردم عادی شرایط امروز من را داشتند و با یک بیماری پر هزینه روبرو شوند ، چه باید بکنند؟بروند بمیرند؟من ناصر حجازی هستم ، سرد و گرم روزگار را چشیده ام . عمری از من گذشته است. هیچ ابایی هم ندارم که اگر من را ببرید وبا شلیک 2 تیر به زندگی ام خاتمه دهید. حرفهایم از سر دلسوزیست.کمی مراعات مردم را کنید..مردم را دوست داشته باشید تا آنها هم شما را دوست داشته باشند.مردم معنای خدمت را می دانند و اگر آن را احساس نمایند پا به پای دولت می ایستند و اگر نمی توانید رفاه مردم را فراهم سازید ، بروید .من 4 سال قبل و در اواسط فصل وقتی دیدم اعضای هیات مدیره با دخالتهایشان اجازه نمی دهند تا در تیم مردمی استقلال علیرغم توانایی ام کار کنم و ماندنم فایده ای ندارد بخاطر مردم در حالی که مرا می خواستند ، رفتم تا شاید دیگران بتوانند موفق باشند.مردم ایران قدرشناس هستند.قدر این قدرشناسی را بدانید.

- اما دولت در ارتباط با بحث یارانه ها حتما از نظر کارشناسان بسیاری استفاده کرده است .
اتفافا برای من هم جای سوال است که مگر اینها کارشناس ندارند؟از کجا این یارانه ها را آورده اند.اگر کشور های دیگر چنین کاری انجام دادند ، ابتدا شرایط و بستر کار را فراهم کردند و بعد اجرا نمودند. آیا در ایران این بستر فراهم بود؟ اینکه بگوییم مصرف نکنید ، فلان چیز را نخرید ، هزینه نکنید تا برایتان پس انداز شود ، هنر است؟
آخر یک کارگر که ماهی سیصد-چهارصد هزار تومان حقوق می گیرد و کرایه خانه، خرج زندگی و...دارد و حال باید سه برابر مبلغی که دولت می دهد ، به آنها برگرداند، چطور زندگی کند؟ نتیجه اش می شود فقر و فقر یعنی فساد ، فحشا ، طلاق و...از کدام کارشناس صحبت می کنید؟ کارشناسی فقط بازی با آمار و ارقام و زندگی در برج نیست.کارشناسی یعنی زندگی با مردم و لمس کردن درد و مشکلات آنها از نزدیک.
کارشناسی یعنی بدنبال پیدا کردن راهی جهت مقابله با ورود کالاهای چینی و رونق بخشیدن به تولیدات داخلی.امروز شاهد هستیم که کارخانه های ما یا ورشکسته هستند یا صاحبان آنها جهت جلوگیری از ورشکستگی، کارخانه هایشان را تعطیل می کنند و نتیجه آن بیکاری و دربدری کارگر ها است و این مشکلات در پایان باعث از هم پاشیده شدن کانون خانواده ها و ایجاد مشکالات اجتماعی و اخلاقی می شود.
ما کارشناسان واقعی و افراد تحصیلکرده و با دانش کم نداریم.حتی در مسافرتهای خارج از ایران وقتی با این افراد روبرو می شوم ، می گویند حاضریم با رقمی نصف آنچه در خارج از ایران به ما می دهند در خاک خودمان کار کنیم ، به عشق ایران اما امکانات و شرایط برای ما فراهم نیست.
می خواهم از دولت بپرسم که اجرای طرح یارانه ها اهمیت دارد یا یافتن راهی جهت جلوگیری از فرار مغز ها.هر چند مغزها بایستی فرار کنند که اگر باشند بسیاری از افرادی که به نا حق و بر اساس زدوبند در راس کارند ، خانه نشین خواهند شد. .همانطور که سطح علمی دانشگاهها را پایین آوردند تا افرادی که سلیقه ای وارد دانشگاه شده بودند، بتوانند فارغ التحصیل شوند.
اینکه وضعیت جسمانی ام شرایط امروزی را دارد ، بدلیل شرایطی است که می بینم و نمی توانم در قبال این مسایل و مشکلات مردم بی تفاوت باشم.به قول گاندی که می گوید : درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که برایشان گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب ، این حماقت را حکمت می نامند.
- از این بحث خارج شویم و بعنوان آخرین سوال اینکه از امیر رفیعی بعنوان مدیر برنامه های شما در برخی محافل یاد می شود ، اینطور است؟
من هیچگاه مدیر برنامه نداشته و نخواهم داشت.خودم قدرت و توانایی فکری جهت انجام کارهایم را داشته و دارم.امیر رفیعی مثل پسرم است و فردی با شخصیت و تحصلیکرده که در بسیاری از موارد با هم مشورت می کنیم.به رفیعی اعتماد دارم و او نیز به دلیل علاقه و رفاقت با من ، مدیریت پرتال شخصی ام را بر عهده گرفته است.در ضمن ایشان مشاور فتح اله زاده و دستیار من در کمیته فنی باشگاه استقلال است.
- و حرف پایانی.
یا رب روا مدار که گدا معتبر شود
گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود
 

JVD

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
30 آپریل 2010
نوشته‌ها
5,650
لایک‌ها
6,500
سن
40
مهران جان خیلی ممنون رفیق.
اومدم همینو به نقل از داش جواد بذارم دیدم شما پیش دستی کردی.

واقعا مصاحبه خواندنی هست و توصیه میکنم دوستان از دست ندهند.

برای ناصر خان هم آرزوی بهبودی دارم .
wo83aun4qdnr0po08vk1.jpg
 

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 می 2010
نوشته‌ها
5,019
لایک‌ها
4,633
سن
34
محل سکونت
یه جای خوب:دی
مرگ مشکوک دروازه بان هندی


سایت گل- آرون کومار، دروازه بان تیم اچ ای ال، روز گذشته بعد از حمله قلبی ای که روز چهارشنبه به او دست داده بود، در مجموعه پزشکی بنگلور درگذشت.

او در تمرینات روز چهارشنبه تیمش با آنکیت شارما، هم تیمی اش برخورد کرد و به دلیل شکستگی استخوان پا به بیمارستان منتقل شد.

این بازیکن 24 ساله صبح روز جمعه اعلام کرد دچار مشکلات تنفسی شده و چند ساعت بعد پزشکان مرگ او را اعلام کردند.

آنکیت شارما که با کومار هم اتاقی بود، در حالی که از این اتفاق بحت زده یود، به سایت گل گفت:" ذدر تمرینات روز چهارشنبه من به او برخورد کردم و سپس او به بیمارستان منتقل شد. بعد از معاینات مشخص شد که دچار شکستگی استخوان ران پای راست شده است. پزشکان تمام پای او را گچ گرفتند.

در حالی که پزشکان به او توصیه کردند برای درمان بیشتر در بیمارستان بماند، او ترجیح داد به خوابگاه برگردد. او تمام روز پنج شنبه در اتاقش بود و برادر و مادرش هم به ملاقاتش آمدند. برادرش شب هم پیش او ماند.

روز جمعه حال او بد شد و گفت که نمی تواند خوب نفس بکشد. من مدیر تیم را از این مسئله مطلع کردم وسپس او را به بیمارستان منتقل کردیم. اما در انجا اعلام کردند او بر اثر حمله قلبی مرده است."

هنوز نظر نهایی در مورد مرگ ارون کومان اعلام نشده اما باشگاه اچ ای ال اعلام کرده هر کاری بتوانند برای خانواده او انجام خواهند داد.
 

Mehraɴ

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2009
نوشته‌ها
2,053
لایک‌ها
40
محل سکونت
Tehrun
مهران جان خیلی ممنون رفیق.
اومدم همینو به نقل از داش جواد بذارم دیدم شما پیش دستی کردی.

واقعا مصاحبه خواندنی هست و توصیه میکنم دوستان از دست ندهند.

برای ناصر خان هم آرزوی بهبودی دارم .

مخلصم جواد جان .
به نظرم این مصاحبه خارج از خواندنی و جالب بودنه و نشون دهنده ی شخصیت والای یگانه اسطوره ورزش ایران بعد از مرگ جهان پهلوان تختی هست . حرفایی که ناصر خان تو این دور و زمونه میزنه نشون دهنده شخصیت بسیار والای اونه که یک اسطوره باید داشته باشه . شاید تو فرهنگ آمریکایی اسطوره ها یا همون لِجند هاشون فقط تو زمین باشن اما تو فرهنگ ما یک اسطوره بیشتر خارج از گود مسابقه ارزیابی میشه و مرام و معرفت و کنار مردم بودنش (البته تو سختی ها) بسیار مهمه
 

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
کرش از ایران می رود
آخرین نیوز: یک منبع بلندپایه در فدارسیون فوتبال گفت: کارلوس کرش ممکن است به دلیل عدم پرداخت حقوق خود و دیگر مسائل از سرمربی گری تیم ملی ایران کناره گیری کند!

وی که تمایلی به افشای نامش نداشت، به انتخاب گفت:حساب بانکی سازمان تربیت بدنی به دلیل درگیری بین مجلس و دولت مسدود شده است، و به همین دلیل، فدراسیون فوتبال ایران توانایی پرداخت پول کروش را ندارد.

این منبع مطع اضافه کرد: ورودی مالی سازمان تربیت بدنی برای فدراسیون فوتبال ایران حیاتی است، زیرا آنها باید بتوانند حقوق مربی پرتغالی و دستیاران او را تامین کند.

وی ادامه داد: کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال به شدت برای پیدا کردن راهی برای پرداخت موقت حقوق این افراد تحت فشار است.

این منبع بندپایه در فدارسیون فوتبال، "گرفتن وام از یکی از بانک ها" را یکی از گزینه های پرداخت حقوق کرش عنوان کرد!

وی اضافه کرد: به جز این موارد، فدراسیون نتوانسته است که پول کروش را پرداخت کند، بلکه حتی نتوانسته است به قول هایی که تا به حال او و گروهش داده است عمل کند.

وی در پایان گفت و گو با خبرگزاری انتخاب، گفت: کفاشیان تا چند روز اینده باید مشکلات را حل کند، در غیر از این صورت، کرش و دستیارانش از ایران می روند!
مثل این که میگفتن جریمه هایی که سر بازی استیل و پرسپولیس بریدن واسه پرداخت حقوق کرش هست راست بود :دی
 

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 می 2010
نوشته‌ها
5,019
لایک‌ها
4,633
سن
34
محل سکونت
یه جای خوب:دی
دژاگاه در تیم هفته بوندس‌لیگ


00r1ts52hzcnu5le0o.jpg

سایت گل – اشکان دژاگاه بازیکن ایرانی‌الاصل تیم وولفسبورگ آلمان در جمع 11 مرد برتر هفته بوندس‌لیگا قرار گرفت.

به گزارش سایت گل، بخش آلمانی سایت گل، درباره اشکان نوشته است: «این بازیکن سابق تیم زیر 21 سال آلمان که به عنوان یار تعویضی در اوایل مسابقه به میدان آمد، با به ثمر رساندن 2 گل تماشایی، خود را بیش از گذشته نزد سرمربی سخت‌گیر تیم عزیز کرد. اشکان 24 ساله، نامزد اصلی جایزه هفتگی ضدقهرمان هفته است. او حالا می‌تواند در هفته آینده به عنوان بازیکن اصلی به میدان بیاید.»

وولفسبورگ با پیروزی 4 بر یک مقابل کلن گام بلندی برای فرار از سقوط برداشت. از هم‌تیمی‌های اشکان مارکو ماندزوکیچ در تیم هفته بوندس‌لیگا انتخاب شده است.
 

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 می 2010
نوشته‌ها
5,019
لایک‌ها
4,633
سن
34
محل سکونت
یه جای خوب:دی
پله: من از مسی و کریس رونالدو بهتر بودم

چقدر این پله فروتنه:lol:



سایت گل- پله، اسطوره فوتبال برزیل، معتقد است علی رغم ظهور بازیکنانی مانند کریس رونالدو و مسی، همچنان خودش بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است.

این ستاره سابق تیم سانتوس در 1363 بازی ای که در طول 23 سال دوران حرفه ای اش انجام داد، رکورد خیره کننده 1281 گل زده را از خود به جا گذاشت.

پله اولین بار در سال 1958 در 17 سالگی با برزیل قهرمان جهان شد و پس از آن دو جام دیگر نیز با سلسائو به دست آورد.

در سال های اخیر مسی و رونالدو با بازی های درخشان شان چشم ها را خیره کرده اند اما پله معتقد است هیچ یک پای خودش نمی رسند.

او در گفتگو با خبرنگاران آمریکایی در مراسمی که به مناسبت بازگشت تیم نیویورک کاسموس به لیگ ام ال اس برگزار شد، گفت:" از نظر من، پله بهترین است. هیچ کس نتوانسته به رکورد پله برسد. او تنها بازیکنی است که در 17 سالگی قهرمان جهان شده ، سه جام جهانی کسب کرده و 1281 گل به ثمر رسانده است."

پله قرار است به عنوان رئیس افتخاری باشگاه نیویورک کاسموس انتخاب شود، باشگاهی که او بین سال های 77-1975 و در پایان دوران حرفه ای اش در آن بازی کرد.

...................................
نمیشه اون دورانو با الان مقایسه کرد
 

Hamid_J

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,611
لایک‌ها
716
محل سکونت
InMyDream
يک سايت خبري عربستاني مدعي شد که تيم‌هاي اين کشور از ادامه حضور در ليگ قهرمانان آسيا انصراف داده و به اين تيم‌ها مجوز سفر به ايران داده نشده است.


سايت خبري "شوت " عربستان سعودي اعلام کرد که اين سايت خبري مطلع شده است که تا ساعتي ديگر بيانيه رسمي درباره عدم مشارکت باشگاه‌هاي عربستاني در ليگ قهرمانان آسيا و عدم صدور مجوز براي سفر اين باشگاه‌ها به ايران اعلام خواهد شد.

اين پايگاه خبري عربستان مدعي شد که اين تصميم در پي اقداماتي است که ايران عليه عربستان سعودي اتخاذ کرده است.

شوت در ادامه اين خبر اعلام کرد: منابع آگاه اما غيررسمي گفتند که فيفا به عربستان سعودي اين اطمينان را داده است که مجازات‌هاي سنگيني عليه باشگاه‌هاي عربستاني به دليل عدم شرکت در ليگ قهرمانان آسيا صادر نخواهد شد و اين باشگاه‌ها تنها امتيازات اين بازي‌ها را از دست خواهند داد.

اين در حالي است که بر اساس قوانين فيفا تيم‌هايي که از ادامه حضور در جام باشگا‌ه‌ها انصراف مي‌دهند، با مجازات‌ها و جريمه‌هاي سنگيني مواجه مي‌شوند که محروميت و جريمه نقدي سنگين از جمله اين مجازات‌ها است.

سعودي‌ها مدعي بودند که براي حضور در ايران امنيت کافي ندارند اما کنفدراسيون فوتبال آسيا اين ادعاي عربستاني‌ها را رد کرده است.

عربستان سعودي طي روزهاي گذشته با تظاهرات گسترده‌اي در شهرهاي مختلف خود مواجه بوده است. از سوي ديگر نيروهاي سعودي با سرازير شدن به بحرين، تظاهرات مسالمت‌آميز مردم بحرين را ***** کرده تاکنون ده‌ها نفر از مردم اين کشور را به خاک و خون کشيده‌اند.
 
بالا