• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
چندین ساله که در آلمان قضاوت میکنه.داور خوبی هم هست.حالا دلیلش چی بوده که معلوم نیست.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
رشوه دادن تا تو زمین به نفع ماینس سوت بزنه قبول نکرده با تیغ رگشو زدن وگرنه دلیلی نداره قبل یه بازی رگشو بزنه البته اگه شبش خبر بدی از ایران بهش داده باشن موضوع سوءقصد نفی میشه

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
این داور مدت هاست آلمان هست و تابعیت آلمان داره.اصلا به نام و فامیلیش کاری نداشته باشید.دلیل خود کشی هم باید صبر کنید شاید معلوم شد

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
رفعتی 41 ساله از سال 2005 در رقابت‌های بوندس‌لیگا داوری می کند و تا به حال 200 دیدار را قضاوت کرده است. این در حالی است که این داور ایرانی سابقه قضاوت در دیدارهای لیگ قهرمانان اروپا و دیگر مسابقات اروپایی را نیز در کارنامه دارد. در نوامبر سال 2009، "روبرت انکه"، دروازه بان تیم فوتبال آلمان با حضور بر روی ریل قطار اقدام به خودکشی کرد. نشریه "بیلد" از قول "کلاوس هورستمان"، مدیر باشگاه کلن نوشته که این داور هنوز زنده است. جزئیاتی در این خصوص منتشر نشده است.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
داور خوبی هست حیف اینجوری بمیره

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
این فقط ملیت ایرانی داره و اصلا ایران نبوده
مثل بازیکن های دورگه ای که میخوان بیارن تیم ملی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
گزارش خبری/نبود پزشک مرگ فوتبالیست یزدی را رقم زد/ "امیر توکلی" فدایی فوتبال یزد

چندی پیش خبر نادرترین پدیده فوتبال جهان، درگذشت نوجوان 15 ساله یزدی در زمین فوتبال به دلیل برخورد توپ با سینه او، فوتبال یزد را در شوک فرو برد و این حادثه در حالی اتفاق افتاد که تیم میزبان از امکانات پزشکی برخوردار نبود.

به گزارش خبرنگار مهر، حادثه اینگونه شکل گرفت که تیم نوجوانان آبفای یزد در سری مسابقات لیگ نوجوانان استان یزد مهمان تیم فولاد آلیاژی بود.

امیر توکلی، هافبک راست تیم مهمان (آبفای یزد) حملات خود را از دقایق نخست بازی آغاز کرد و در دقیقه 10 بازی یک گل به ثمر رساند.

گل دوم توسط وی در حال تدارک بود، توپ تا خط دفاعی فولاد آلیاژی و محوطه جریمه پیش رفت، شوت سنگین امیر بر تیرک دروازه نشست اما گل نشد و توپ مقابل پای مدافعان فولاد آلیاژی افتاد، ضربه مدافع فولاد آلیاژی بر قفسه سینه امیر نشست، مهاجم آبفای یزد بر زمین افتاد اما دوباره برخواست و یک دقیقه ای در زمین دوید اما پس از یک دقیقه بر زمین افتاد و نفسهایش به شماره افتاد.

قلب امیر از تپش ایستاد/ تنها امکان احیاء قلب امیر تنفس دهان به دهان بود!

فریادهای پدر
که مشوق همیشگی امیر بود، او را به برخواستن فرا می خواند، آخر قرار بود امیر در این بازی سه گل بزند و آقای گل نوجوانان یزد شود.

اما این فریادها بی ثمر بود؛ اینها را پدر امیر توکلی با بغضی که صدایش را می لرزاند تعریف کرد.

پدری که حتی بر سر تمرینهای پسرش نیز حاضر می شد و هیچ مسابقه ای از فرزندش بدون حضور او بر سکوی تماشاچیان برگزار نشد.

اما این بار پدر به جای خرسندی از پیروزیهای بی امان تیم و گلزنی های پسر، با پیکر بی جان پسر از استادیوم خارج شد.

آرزویی که به مرگ ختم شد

مجید توکلی، پدر امیر توکلی، نوجوان تازه درگذشته فوتبالیست یزد در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح وقایع روز حادثه گفت: در روز حادثه، عید قربان، امیر با ذوقی بی وصف حاضر شد و در مسیر مدام از این می گفت که در این مسابقه می خواهم سه گل به ثمر برسانم تا به آقای گل فوتبالیستهای نوجوان تبدیل شوم.

وی افزود: به محل مسابقه رسیدیم، همه چیز خوب پیش می رفت، امیر مثل همیشه پیراهن شماره 17 خود را پوشید و با دیگر هم تیمی هایش راهی زمین بازی شد.

ماجرا تا دقیقه 17 بازی همانطور که شرح داده شد، پیش رفت اما پس از دقیقه 17 با جان دادن امیر، ضعف های تیم میزبان یکی یکی مشخص شد.

مجید توکلی ادامه داد: تیم فولاد آلیاژی که میزبان این مسابقه بود تنها یک پزشکیار داشت و تنها کاری توانست در لحظاتی که امیر در حال جان دادن بود بکند، تنفس دهان به دهان بود.

آمبولانس از امکانات اولیه هم بی بهره بود

وی افزود: آمبولانس نیز پس از 20 دقیقه به زمین رسید و امیر در آمبولانس نیز هنوز زنده بود.

توکلی ادامه داد: آمبولانس نیز فاقد تجهیزات لازم بود و حتی یک دستگاه اکسیژن برای تسهیل تنفس امیر نداشت.

وی افزود: در نیمه های راه بیمارستان بودیم که متوجه شدم امیر دیگر نفس نمی کشد و همانجا متوجه شدم که دیگر او را برای همیشه از دست دادم.

تسلیم شدن امیر پس از نیم ساعت دست و پنجه نرم کردن با مرگ

توکلی عنوان کرد: امیر بیش از نیم ساعت در کنار زمین با مرگ دست و پنجه نرم می کرد و نبود امکانات پزشکی باعث شد که فرزندم جان خود را از دست بدهد.

وی ادامه داد: از تیم فولاد آلیاژی گله مندم که چطور و با چه انگیزه ای بازیها را میزبانی می کند در حالی که از کوچکترین امکانات پزشکی برخوردار نیست.

توکلی عنوان کرد: داور بازی نیز نباید بازی را سوت می زد در حالی که از نبود تجهیزات پزشکی در کنار زمین مطلع بود.

پدر فوتبالیست نوجوان یزدی از مسئولان تیم آبفای یزد تقدیر کرد و گفت: مسئولان این تیم برای امیر سنگ تمام گذاشتند اما از هیئت فوتبال یزد و از تیم فولاد آلیاژی گله مندیم.

وی افزود: اگر از کسی شکایتی نکرده ام فقط به این دلیل است که پسرم عاشق فوتبال بود و متعقدم او پیش مرگ و ناجی فوتبال یزد شد تا شاید مسئولان تلنگری بخورند و به فکر تجهیزات کافی برای فوتبال باشند.

پدر این بار از علایق فرزندش گفت و از رمز شماره 17.

امیر عاشق فوتبال بود/ چه کسی مقصر مرگ نوجوان یزدی است

می گفت پسرش عاشق تیم استقلال و بازی فرهاد مجیدی بوده و از بازیکنان خارجی نیز به نانی علاقمند بوده است.

نانی بازیکن شماره 17 یکی از تیمهای فرانسوی[انگلیسی] و جالب اینجاست که امیر نیز پیراهن شماره 17 را بر تن داشت، دقیقه 17 آخرین گل خود را به ثمر رساند و روز 17 آبان نیز به خاک سپرده شد.

وی از آرزوهایش برای فرزندش گفت و گفت که همواره مشوق امیر برای رسیدن به آرزوهایش بوده است.

توکلی افزود: همیشه خودم امیر را برای شرکت در تمرینهایش می بردم و نه تنها تماشاچی ثابت بازیهایش بودم بلکه در همه تمرینهای او نیز حضور داشتم.

وی ادامه داد: با تیم جوانان سپاهان صحبت کرده بودم و قرار بود امیر از تابستان آینده در این تیم بازی کند.

پدر که همه آرزهایش را بر باد رفته می بیند، دوست دارد اکنون که فرزندش نیست نامی از او برجای بماند و این تنها چیزی است که خانواده چهار نفره توکلی که اکنون یک عضو خود را از دست داده اند، تسلی می دهد.

این بار هم یک نفر پیش مرگ و فدایی شد تا بار دیگر مسئولان فوتبال به ویژه در استان یزد دریابند که هر کاری باید بر اساس و اصول خود پیش برود و زمینی که در کنار آن تجهیزات پزشکی و پزشک وجود ندارد، نباید سوت آغاز بخورد.

گاهی برخی تاوانها برای به خود آمدن برخی مسئولان سنگین است و این بار خانواده توکلی تاوان بی توجهی به فوتبال یزد را داد.....

منبع : خبرگزاری مهر

آدم وقتی این خبرها رو میخونه قلبش درد میگیره. بی امکاناتی و سوء مدیریت به همین سادگی فرزند یک خانواده رو پر پر کرد. حیف و هزاران حیف !!

Last edited:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
واقعا متاسفم. همچین اتفاق بزرگی راحت ماسمالی شد. نه تجلیلی از اون بازیکن کردن نه فکری میکنن برای جلوگیری از اتفاق افتادت دوباره:(

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
ايران 3 سهميه قطعي و 1 سهميه مشروط

تعداد تيم‌هاي فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا از 4 تيم به 3 سهميه قطعي و يک سهميه مشروط تغيير يافت.

مهدی محمد نبی دبیر کل این فدراسیون گفت: کمیته برگزاری مسابقات جام باشگاه‌های آسیا (ACL) قبلا پیشنهادی را به ایران مبنی بر اینکه ایران با 2 سهمیه مستقیما در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا شرکت کند و ۲ سهمیه دیگر نیز در مرحله پلی آف به ایران تعلق بگیرد که در صورت موفق شدن تیم‌های ایران در مرحله پلی اف،به دور بعدی مسابقات راه پیدا کنند، ارائه کرده بود.

وی افزود: در نشستی که به اتفاق علی کفاشیان-عزیزاله محمدی-علی فتح اله زاده-محمدرضا ساکت و علیرضا رحیمی با مسئولین کمیته کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار کردیم،مطالب مختلفی را مطرح کرده و درنهایت قرار شد تا امروز نتیجه نهایی از سوی AFC اعلام شود.

نبی در پایان گفت: پس از اعلام کمیته برگزاری مسابقات مقرر شد تا ایران با 3 سهمیه به طور مستقیم در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا و یک سهمیه دیگر نیز ابتدا در مرحله پلی آف حضور داشته و در صوت موفقیت ،می‌تواند در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا حضور داشته باشد. در واقع ایران با 4 سهمیه برای حضور در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا را کسب کرد.

به این ترتیب تعداد تیم های فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا از ۴ تیم به ۳ سهمیه قطعی و یک سهمیه مشروط تغییر یافت.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
البته هنوز این سهمیه قطعی نیست . ضمن اینکه باید بگم به نظر خودم از سر شرایط فعلی فوتبال ما هم زیاد هست. چون امکانات نداریم و نمایندگانمون هم خوش ندرخشیدند و ... / این رو هم از تماشاگران و مسائل قابلیتهای تبلیغاتی داریم. فوتبال واقعی ما سقف و ایده آلش بسیار بالاتر هست ولی الان شرایط ما خوب نیست مخصوصا سخت افزاری.
ضمن اینکه باید دقت داشته باشیم که کشور های دیگه هم سهمیه میخواهند. مثلا کویت سهمیه نداشته و حالا نیم سهمیه بهش میدند مثلا که بیاد با نماینده دیگر کشور ها پی آف برگزار کنه و...
برای کشورهای دیگه هم خواهد بود احتمالا / خصوصا کشور های غرب چون قدرتهای متوسط در غرب بسیار بیشتر از شرق آسیاست.

واقعا اگر این سهمیه برای ایران تثبیت بشه خیلی هم خوب هست چون اگر نماینده ای از ما برای پلی اف رفته باشه احتمال زیاد موفق میشه و میاد بالا و اگر هم برابر یه تیم درجه دو سه نتونه موفق بشه همون بهتر به جام نیاد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
حالا اون سهمیه مشروط، قهرمان جام حذفی هست یا تیم سوم لیگ ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

حالا اون سهمیه مشروط، قهرمان جام حذفی هست یا تیم سوم لیگ ؟

قهرمان لیگ سهمیه اول هست. قهرمان جام حذفی سهمیه دوم و سایر تیمها سهمیه 3 و 4 . یعنی اگر سهمیه ایران 2 تا هم بشه قطعا قهرمان جام حذفی در مسابقات حضور خواهد داشت .
اما یکسری از خبرگزاریها گفتن احتمال اینکه تیم چهارم ایران بره در جدول شرق آسیا هم هست. یعنی تیم چهارم ایران پلی آف با یک تیم شرق آسیایی بازی میکنه مثلا اندونزی و در صورت پیروزی در همون منطقه و با تیمهای کره ژاپنی باید مصاف بده که کار رو براش به شدت سخت خواهد کرد.

شاد و پیروز باشید

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
مازیار ناظمی در جدیدترین یادداشت خود به ماجرای جدایی ترابیان از تیم ملی و همچنین خداحافظی فرهاد مجیدی از تیم ملی پرداخته است که نکات جالب و جدیدی را در بر دارد. "از روزهایی که عباس ترابیان فاتحانه شانه به شانه کارلوس کی روش راه می رفت و از قرار داد تاریخی و تقریبا مجانی ( ترابیان یکبار به من گفت کلا یک ونیم میلیون دلار خرج برداشته البته به جز پاداشهای صعود به جام جهانی ) این مربی بزرگ برای فوتبال ایران سخن میگفت روزهای زیادی نمی گذرد، منتها مرد موزابیکی نشان داد در قواعد حرفه ای با کسی شوخی ندارد حتی عباس ترابیان ... ناظمی اصل مطلب را از اینجا آغاز می کند که : در برنامه ورزش بدون ویرایش رادیو گفت وگو برای دقایقی ترابیان میهمان ما بود و در مورد دلایل کناره گیری خودش گفت دیگر احساس کردم به من نیازی نیست و برای همین رفتم سراغ کارهای بر زمین مانده خودم در فدراسیون ...من از صحبتهای ترابیان قانع نشدم و رفتم سراغ اصل مشکل ، فرهاد مجیدی و شبی که بدون اطلاع کی روش اردوی تیم ملی را به گفته ترابیان برای آزمایشات ام آر ای ترک کرد. سرپرست سابق تیم ملی گفت به مجیدی گفتم با کی روش هماهنگ کن ولی مجیدی گفت او را پیدا نکردم ! برای همین با نظر خودم به فرهاد اجازه دادم برود ولی تاکید کردم شب حتما به اردو برگرد ولی آنشب مجیدی نیامد! ناظمی در ادامه این مطلب نوشته است: این حرکت فرهاد آبی ها برایش گران تمام شد و سرمربی تیم ملی حکم به اخراج داد در این بین وساطتت عباس ترابیان هم کاری از پیش نبرد ، حتی یادآوری این موضوع که اقای کیروش ، مجیدی را بیرون بندازی فوتبال مملکت بهم می ریزد ! هم اثری بر تصمیم او نداشت و مجیدی با توصیه ترابیان دست به نامه برای خداحافظی و دادن جایش به جوانترها شد ! ناظمی در ادامه مطلب خود می نویسد : در برنامه وقتی این موضوع را به ترابیان یادآور شدم کلا آن را رد کرد ولی بالاخره تایید هم کرد که بخشی از اختلاف سلیقه اش با سرمربی تیم ملی از همین جا شروع شد. این مجری تلویزیونی ادامه می دهد: ظاهرا نیروهای خودسر و رقیب در مجمع الجزایر فدراسیون فوتبال هم بی علاقه به کم شدن قدرت ترابیان نبودند موضوعی که ترابیان آن را اینگونه توضیح می دهد " فشاری بر من نبود و بعد از استعفایم کفاشیان به من زنگ زد و گفت کار را ادامه بده ولی من به او قرارمان را یادآور شدم و گفتم ماموریت من در تیم ملی تمام شده !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
سلام خدمت دوستان

قهرمان لیگ سهمیه اول هست. قهرمان جام حذفی سهمیه دوم و سایر تیمها سهمیه 3 و 4 . یعنی اگر سهمیه ایران 2 تا هم بشه قطعا قهرمان جام حذفی در مسابقات حضور خواهد داشت .
اما یکسری از خبرگزاریها گفتن احتمال اینکه تیم چهارم ایران بره در جدول شرق آسیا هم هست. یعنی تیم چهارم ایران پلی آف با یک تیم شرق آسیایی بازی میکنه مثلا اندونزی و در صورت پیروزی در همون منطقه و با تیمهای کره ژاپنی باید مصاف بده که کار رو براش به شدت سخت خواهد کرد.

شاد و پیروز باشید

من فکر می کنم حضور قهرمان جام حذفی تو لیگ قهرمانان واقعا ظلمه. تیمی بعد از انجام 34 بازی تو لیگ چهارم شده ولی نمیره تو آسیا بازی کنه چون تیمی با 5-6 تا بازی قهرمان جام حذفی شده... اینجاست که باید گفت دیس ایز بول شیــــت ! حالا میخواد قانون ایران باشه یا آسیا.

----------

یه سهمیه afc cup رو دادن به ایران
گفتنی است، با توجه به این‌که تیم‌های اول و دوم لیگ برتر(سپاهان، استقلال) و قهرمان جام حذفی (پرسپولیس) به صورت مستقیم به لیگ قهرمانان آسیا راه می‌یابند و تیم سوم لیگ برتر (ذوب‌آهن) باید در بازی پلی‌آف برای حضور در این مسابقات شرکت کند، تیم چهارم لیگ جواز حضور در AFC کاپ را به دست می‌آورد ولی چون سال گذشته پرسپولیس چهارم شد و از طریق جام حذفی به آسیا راه یافت تیم پنجم لیگ برتر که تراکتورسازی است و یا قهرمان لیگ یک می‌تواند با نظر فدراسیون به این رقابت‌ها اعزام شود.

خیلی خوبه قهرمان جام حذفی رو بفرستن به afc cup .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خیلی خوبه قهرمان جام حذفی رو بفرستن به afc cup .

با این کاملا موافقم. مثل سیستم اروپا که قهرمان جام حذفی به عنوان یک سهمیه میره جام یوفا یا جام اروپای فعلی.
اینطوری ارزش مقامهای لیگ بالاتر میره و همینطور جذابیت لیگ افزایش پیدا میکنه.

شاد و پیروز باشید

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
علت خودکشی بابک رفعتی از نگاه مجله اشترن

ساعاتی پس از اینکه بابک رفعتی داور 41 ساله بوندس لیگا غرق در خون در اتاق هتل هیات در کلن توسط همکارانش از مرگ نجات یافت ، گمانه زنی ها درمورد انگیزه اقدام او برای خودکشی در رسانه ها آغاز شد.
در بین دلایل عنوان شده یک موضوع از بقیه پررنگ تر است . این داور ایرانی –آلمانی تحت قشار شدید قرار داشت و چندین بار به عنوان بدترین داور شناخته شده بود. در چت رومهای اینترنتی علاقمندان بوندس لیگا ،هواداران با صریح ترین کلمات به کار او انتقاد می کردند. کار حتی به جایی رسیده بودکه در این چت روم ها فدراسیون فوتبال آلمان را متهم می کردند رفعتی تنها به خاطر ایرانی بودنش و نه برای عملکردش داخل زمین ، در لیست داوران بین المللی فیفا قرار گرفته است . با بالاگرفتن انتقادها عرصه به فدراسیون فوتبال آلمان تنگ شد و چند هفته قبل رفعتی از لیست فیفا حذف شد و دلیل این امر محدودیت سنی عنوان شد.
اما این داور که با این موج انتقاد روبرو شده بود کیست؟ بابک رفعتی دوست داشت مثل خیلی از نوجوانان فوتبالیست موفقی شود . اما استعداد او برای بازی در بوندس لیگا کافی نبود و بابک آن طور که به دویچه وله در گفتگویی عنوان کرده بود با داوری به رویایش برای حضور درمستطیل سبز تحقق بخشید.رشته تحصیلی او اقتصاد بود و در بانک کار می کرد و آخرین پست او در بانک اشپارکاسه در شهر هانوفر بود . او از سال 2005 در بوندس لیگا سوت می زد و از سال 2008 در لیست داوران فیفا قرار داشت . او تا به امروز در 84 بازی بوندس لیگا و 17 بازی جام حذفی سوت زده است.دراین فصل بوندس لیگا او در چهار بازی سوت زد که اخرین آنها هافن هایم با اشتوتگارت بود و به برد 2-0 اشتوگارت منتهی شد. کیکر برای داوری آن بازی که با اشتباه محرز رفعتی همراه شد، نمره ای در نظر نگرفت چون به نظر کارشناس این مجله داوری ارزش ارزیابی نداشت!
رفعتی که در دوران کودکی مدتی را همراه با والدینش در تهران زندگی کرده بود، همیشه خودش را فردی ایرانی –آلمانی می دانست. او به دویچه وله گفته بود انضباط و وقت شناسی را در فرهنگ آلمانی به خوبی آموخته و همین موجب شده در کار داوری دقت زیادی داشته باشد.
ولی دیگران چنین نظری نداشتند . او درسال قبل با رای گیری مجله کیکر در لیست بدترین داوران فصل نفر دوم شد و این اولین بار نبود که نام رفعتی درلیست جای می گرفت . در چهار سال اخیر سه بار نام او در بین سه نفر اول این لیست بود و البته انتقاد مربیان و تماشاگران تمامی نداشت. روزنامه بیلد پس از انتشار لیست کیکر در سال قبل نوشت :اصلا چرا باید داوری مثل رفعتی به کارش ادامه دهد؟ کریستین هیدل مربی ماینتس هم درباره کار او در زمین گفت :گاهی اوقات او با حرکات و حرفهایش به دیگران توهین می کند.
با این وجود شاید هیچکس بجز خود رفعتی نتواند انگیزه اصلی خودکشی اش را بیان کند و باید به انتظار گفتگوی او با رسانه ها در هفته های آینده بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فهرست نهایی کاندیداها اعلام شد/عقیلی و جباروف تنها نامزدهای دریافت توپ طلای آسیا

سایت رسمی فدراسیون فوتبال نوشت:

در فاصله 24 ساعت مانده به انتخاب برترینهای فوتبال آسیا، ای. اف. سی نامزدهای دریافت عنوان برترینها را اعلام کرد که بر این اساس به غیر از هادی عقیلی که در بخش بهترین بازیکن فوتبال و محمد کشاورز در بخش بهترین بازیکن فوتسال نامزد هستند، فدراسیون فوتبال ایران در بخش بهترین فدراسیون قاره، علی اصغر حسن زاده در قسمت بهترین بازیکن فوتسال قاره و تیم شهید منصوری قرچک در بخش برترین تیم فوتسال آسیا نامزد هستند که در این میان نامزدی فدراسیون فوتبال ایران در بخش بهترین فدراسیون ها جالب‌ترین اتفاق است.
در این قسمت فدراسیون فوتبال ایران با فدراسیون کشورهای ژاپن، استرالیا و قطر رقابت خواهد کرد.
فهرست کامل نامزدهای کسب عناوین برترین‌های آسیا به این شرح است:
بهترین فدراسیون عضو:
فدراسیون فوتبال ایران-فدراسیون فوتبال ژاپن-فدراسیون فوتبال استرالیا-فدراسیون فوتبال قطر
فدراسیون منتخب فوتبال جوانمردانه:فدراسیون فوتبال کره جنوبی-فدراسیون فوتبال ژاپن-فدراسیون فوتبال ازبکستان
باشگاه فوتبال برتر:
السد قطر-جونبوک موتورز کره جنوبی-نسف ازبکستان
باشگاه فوتسال برتر:ناگویا اوشن ژاپن-شهید منصوری ایران-السداکا لبنان
کمک داور برتر:رسول اف از ازبکستان-ناگی توشیوکی از ازبکستان-تورو ساگارا از ژاپن
داور برتر:خلیل الغمدی از عربستان-روشن ایرماتوف از ازبکستان-یویچی نیشیمورا از ژاپن

جایزه الماس آسیا:حاجی احمد شاه سلطان ایالت پهنگ مالزی
تیم ملی برتر فوتبال:ژاپن-استرالیا-کره جنوبی
سرمربی برتر:ساساکی نوریو از تیم ملی ژاپن-چو کوانگ رائه از تیم ملی کره جنوبی-وادیم آبراموف از تیم ملی ازبکستان
بهترین بازیکن زن:هوماره ساوا از ژاپن-آیا میاما از ژاپن-آیومی کیهوری از ژاپن
بهترین بازیکن جوان:جی دونگ وون از کره جنوبی-هیدیکی ایشیگه از ژاپن-تیمور خاکیموف از ازبکستان
بهترین بازیکن فوتسال:محمد کشاور از ایران-برونو هاتاکیاما از ژاپن-علی اصغر حسن زاده از ایران
بهترین بازیکن مرد:هادی عقیلی از ایران-سرور جباروف از ازبکستان
نامزد ایرانی دریافت عنوان برترین بازیکن سال آسیا می گوید به مالزی آمده تا با رقیبش برای دریافت این عنوان رقابت کند.
هادی عقیلی: می‌خواهم نامم در کنار بزرگان فوتبال آسیا ثبت شود
هادی عقیلی که درکنار سرور جباروف ازبکستانی تنها نامزدهای دریافت عنوان برترین بازیکن سال آسیا هستند، در نشست مطبوعاتی مشترک خود با این بازیکن ازبک گفت: خیلی خوشحالم که در این جشن بزرگ هستم و خوشحالم جزو نامزدهای بهترین بازیکنان آسیا قرار گرفته ام.
وی افزود: خیلی امیدوارم که بتوانم این عنوان را کسب کنم. در این سالها برای تیم ملی و باشگاه‌هایم در یک سطح بوده ام. همیشه تلاش کرده ام بازیکن مثمرثمری برای تیمم باشم. دفعه قبل هم که از نگاه کاربران سایت کنفدارسیون فوتبال آسیا جزو 5 نفر برتر بودم باعث افتخارم بود. جا دارد از کسانی که دفعه قبل و هم این بار به من رای دادند قدردادنی کنم.
عقیلی درباره حضور پیدا نکردن چهار نامزد دیگر در این مراسم گفت: وسعت آسیا کمی کار را برای نامزدها سخت کرده و این وسعت اجازه نمی‌دهد که نامزدها به راحتی سفر کنند. این کار واقعا سختی است. پرواز خود من 8 ساعت طول کشید اما به خاطر احترامی که برای ای. اف. سی و به ویژه هواداران قائلم در اینجا حاضر شدم و آمده ام که هر کسی را در این رقابت شکست بدهم.
بازیکن ایرانی تیم العربی قطر در پاسخ به این سوال که کسب این عنوان چه تاثیری بر آینده ات خواهد گذاشت گفت: برای فوتبال آینده ام فکر نمی کنم تاثیر بگذارد اما به شخصه برای خودم افتخاری خواهد بود. در تمام جهان که چنین مراسمی برگزار می شود همه می خواهند ببینند بهترینها چه کسانی هستند. این برای هواداران و حتی خود من مهم است و افتخاری است برای کشورم.
عقیلی درباره اینکه کسب این عنوان چه قدر برای فوتبال ایران پر اهمیت خواهد بود هم گفت: من در حال حاضر در ایران بازی نمی‌کنم اما ایرانی‌هایی که در قطر هستند و همچنین ایرانی‌هایی که در دیگر کشورها هستند، وقتی با من مواجه می شوند رضایتشان را از نامزدی‌ام اعلام می‌کنند. امیدوارم که بتوانم این عنوان را برای کشورم کسب کنم تا مردم ایران خوشحال شوند.
خبرنگاری از عقیلی پرسید، اگر شما این عنوان را کسب کنید، نامت در کنار اسطوره های فوتبال ایران مانند علی دایی و علی کریمی قرار می گیرد، چه احساسی از این افتخار دارید؟ که مدافع تیم ملی ایران در پاسخ گفت: برایم بسیار باعث افتخار است که اسمم در کنار دایی، خداداد عزیزی، مهدوی کیا و کریمی قرار می‌گیرد. اینها بازیکنان برزگی بوده اند و سالها برای آسیا افتخارآفرینی کرده اند. دایی تنها در آسیا اسم بزرگی نبوده بلکه در جهان او را می‌شناسند و خیلی خوشحال می شوم اسم من در کنار نام دایی قرار بگیرد.

منبع: خبرآنلاین

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پ.ن: رقیبان کره ای و ژاپنی عقیلی برای این از لیست حذف شدند که حاضر به حضور در مراسم اهدای جوایز نشدند. !!

درود
امیدوارم اینبار یک ایرانی انتخاب بشه/ البته عقیلی بازیکن بسیار قابلی هم هست و صد البته با اخلاق هم هست که بسیار حائز اهمیت هست.

یه جمله درباره مشکلات فوتبالی ما چند وقت پیش تو نود گفت که بسیار حرف ساده ولی بزرگی هست و خیلی خوشم اومد ازش/ اینکه گفت تو فوتبال ما آدمها حرمت همو نگه نمیدارند و به هم احترام نمیذارند که به نظرم این از پایه ای ترین و ریشه ای ترین موارد هست و بدبختانه حرفش درست هم هست چون واقعا اینطور هست.

ضمنا این مراسم ساعت 8 شب به وقت اونجا برگزار میشه / اگر اشتباه نکرده باشم به گمانم بشه حدود یک ساعت و پنج دقیقه دیگه که احتمالا میشه پخش مستقیمش رو از کانالهای عربی دید. الان اونجا باید ساعت 6:55 باشه

حدود سه نیم به وقت ما!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا 2.5 شد

سرمربي تيم فوتبال استقلال خبر داد: سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا بار ديگر کاهش پيدا کرد.

00035599.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که در جلسه نمایندگان فدراسیون‌ها در AFC تصمیم گرفته شده سهمیه ایران از 4 به 3.5 کاهش پیدا کند امروز پرویز مظلومی در نشست خبری پیش از بازی با شاهین بوشهر به خبرنگاران اعلام کرد سهمیه ایران به 2.5 کاهش پیدا کرده است.
بدین ترتیب قهرمان لیگ برتر (سپاهان) و جام حذفی (پرسپولیس) مستقیم به لیگ قهرمانان آسیا صعود کردند و استقلال به عنوان نایب قهرمان لیگ باید در مرحله پلی آف شرکت کند تا بتواند جواز حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب/ اون چیزی که منطقی تر بود اتفاق افتاد و البته خب این برای ایران قابل تاسف هست.

مهم اون سه بود که شد دو. نیمش فرقی نمیکنه چون به نظرم تیمهای ایرانی از پس پلی آف رفت و برگشتی بر میاند و اگر برنیاند بهتره با اون تیم اصلا به گروهی وارد نشوند. / مهم اون یک سهمیه کامل بود که پرید.

دیروز مطلبی بود که توش آورده بود یه باشگاه لیگ برتری به عمد با سازمان لیگ همکاری نکرده و تراز و .. ارائه نکرده که این موضوع باعث کسر 60 امتیاز از ایران شده

بالا