• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خب/ اون چیزی که منطقی تر بود اتفاق افتاد و البته خب این برای ایران قابل تاسف هست.

مهم اون سه بود که شد دو. نیمش فرقی نمیکنه چون به نظرم تیمهای ایرانی از پس پلی آف رفت و برگشتی بر میاند و اگر برنیاند بهتره با اون تیم اصلا به گروهی وارد نشوند. / مهم اون یک سهمیه کامل بود که پرید.

دیروز مطلبی بود که توش آورده بود یه باشگاه لیگ برتری به عمد با سازمان لیگ همکاری نکرده و تراز و .. ارائه نکرده که این موضوع باعث کسر 60 امتیاز از ایران شده

به عمد؟!
اگه به عمد باشه باید اون باشگاه رو بفرستن دسته یک تا دوباره همچین غلطی نکنن!

انقدر هم خر تو خره که معلوم نیست کی به کیه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

دقیقا این واژه رو بکار برده بود. حالا مطلبش و پیدا کنم میذارم. ظاهرا به تلافی عدم همکاری فدراسیون با اون باشگاه در سال گذشته بوده!

اما یه نکته ای:
دیروز فتح ا.. زاده گفته بود که تصمیم ای اف سی این بود که دو سهمیه ایران رو مستقیم و دو تا رو پلی آف کنه و بعد که نمایندگان ایران پافشاری کردند و .... خبر رسید که سهمیه ایران شده سه و نیم. یعنی سه تا قطعی و یکی پلی اف. تا اینجا به کنار. الان گفتند شده دو تا مستقیم و یکی پلی اف! این سهمیه کمتر از اون چیزی هست که از اول خود ای افی سی در نظر داشته.

من فکر میکنم خبر رو خوب و کامل نگفتند. چون اینطوری کمتر از حرف اولشون هم میشه. فکر میکنم دو تا قطعی و دو تا پلی آف درست باشه که باید صبر کنیم ببینیم اخرش چی درسته.تو سایت ای اف سی هم چیزی نزده.

کشاورز بهترین فوتسالیست آسیا شد. تبریک میگم.
خبری از عقیلی نیست!

جالبه که فدراسیون ایران کاندید بهترین فدراسیون بوده
06447093332910295439.gif
البته ژاپن این عنوان رو بدست اورد

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
جواد جان فک نکنم سهمیه 2.5 باشه من که فک کنم همون 3.5 باشه و اگه سهمیه چهارمی رو نگیریم میریم afc cup

فک کنم اون تیمی هم که همکاری نکرده تراکتورسازی بوده.

پ.ن: از عقیلی خبری نشد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جایی این مراسم بهترین بازیکن اسیا رو نشون نمیده؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من فکر میکنم خبر رو خوب و کامل نگفتند. چون اینطوری کمتر از حرف اولشون هم میشه. فکر میکنم دو تا قطعی و دو تا پلی آف درست باشه که باید صبر کنیم ببینیم اخرش چی درسته.تو سایت ای اف سی هم چیزی نزده.
خب همون پیش بینی درست بود و اون خبر اولی ناقص بود.

اختصاصی خبرآنلاین
سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2+2 شد؛ یعنی دو تیم به صورت مستقیم به این رقابت ها می روند و دو تیم نیز راهی پلی آف رقابت ها خواهند شد.
به گزارش خبر آنلاین، در دو روز گذشته اعلام شده بود سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا 3 + 1 خواهد بود، یعنی سه تیم به صورت مستقیم به رقابت ها می روند و تنها تیم چهارم یعنی ذوب آهن راهی پلی آف خواهد شد اما تصمیم دیروز کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا، سهمیه ایران را باز هم کاهش داد. عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر با تائید این موضوع در گفت و گوی اختصاصی با خبر آنلاین می گوید: «واقعا ناراحت هستیم. عجیب بود که این اتفاق افتاد. با این وضعیت استقلال و ذوب آهن باید به پلی آف بروند.»
البته رقابت‌های لیگ قهرمانان هنوز قرعه‌کشی نشده و استقلال و ذوب‌آهن حریفان خود را در پلی‌آف نمی‌شناسند. بی‌شک حالا این دو تیم کار دشوارتری دارند و اگر در این مرحله موفق نباشند، اصلا به لیگ قهرمانان آسیا صعود نمی‌کنند.
این خیلی بهتره. میتونیم با عبور از پلی آف 4 تا تیم رو داشته باشیم همچنان ولی نباید پلی اف رو شل گرفت! چون همین السد که قهرمان شد (هرچند بی خود!) ولی از پلی اف اومده بود بالا.

جواد جان فک نکنم سهمیه 2.5 باشه من که فک کنم همون 3.5 باشه و اگه سهمیه چهارمی رو نگیریم میریم afc cup
نه اون ای اف سی کاپ کلا بحثش جداست.
کشورهای ضعیفتر جام باشگاهیشون اون هست که اکثرا هم مال کشورهای شرق هستند. ظاهرا ایران درخواست داشته که یه تیم تو این رقابت ها داشته باشه که تیم 4 لیگ باشه یا قهرمان دسته اول. ظاهرا قبول کردند ولی فقط ظاهرا تا اعلام نهایی حالا هزار بار نظر و خبر عوش میشه :دی

جایی این مراسم بهترین بازیکن اسیا رو نشون نمیده؟
مهرداد جان من که شبکه ای گیر نیاوردم! تو خود سایت ای اف سی یه لینک بود که اونم باز نشد/ البته امروز نت ضعیف هست کلا! الان دیگه باید رو به اتمام باشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود
امیدوارم اینبار یک ایرانی انتخاب بشه/ البته عقیلی بازیکن بسیار قابلی هم هست و صد البته با اخلاق هم هست که بسیار حائز اهمیت هست.

یه جمله درباره مشکلات فوتبالی ما چند وقت پیش تو نود گفت که بسیار حرف ساده ولی بزرگی هست و خیلی خوشم اومد ازش/ اینکه گفت تو فوتبال ما آدمها حرمت همو نگه نمیدارند و به هم احترام نمیذارند که به نظرم این از پایه ای ترین و ریشه ای ترین موارد هست و بدبختانه حرفش درست هم هست چون واقعا اینطور هست.

ضمنا این مراسم ساعت 8 شب به وقت اونجا برگزار میشه / اگر اشتباه نکرده باشم به گمانم بشه حدود یک ساعت و پنج دقیقه دیگه که احتمالا میشه پخش مستقیمش رو از کانالهای عربی دید. الان اونجا باید ساعت 6:55 باشه

حدود سه نیم به وقت ما!

جهت جمله ی بولد شده بگم
خود عقیلی هم زیاد آدمی نیست که حرمت بزاره
ایشون تو جوانان پرسپولیس بوده و کلا تو پایه های تیم بود
ولی همین ایشون تا چند سال پیش موقعی که خیلی سپاهان و پرسپولیس با هم کری داشتند هر سری بلد بود مصاحبه کنه و خیلی راحت بی حرمتی کنه به باشگاه سابقش!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چقدر مسخرست این انتخاب بازیکن سال آسیا!
کره تو آرسنال و منچستر و ژاپن تو دورتموند و اینتر زسکا و ... بازیکن دارن اونوقت میان جباروف رو مرد سال میکنن! خنده داره.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چقدر مسخرست این انتخاب بازیکن سال آسیا!
کره تو آرسنال و منچستر و ژاپن تو دورتموند و اینتر زسکا و ... بازیکن دارن اونوقت میان جباروف رو مرد سال میکنن! خنده داره.
واقعا مسخرس
واس همینه که پیشرفت فوتبال اسیا در حد خود قاره باقی می مونه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
اگر همین روزها خبری با این تیتر که "رونالدو اسپانیایی شد" یا "رونالدو انگلیسی شد" مواجه شدید زیاد تعجب نکنید

عجیب ترین و جنجالی ترین اتفاق فوتبالی دنیا

قلکهاتونو بشکنید بریم مسی رو بخریم ...

این رسانه‌های ایرانی به شکل جالبی رفتن سر کار!!:D این لینک خبر اصلی توی ایندیپندنت .. تاریخ خبر رو نگاه کنید :

Friday 01 April 2011

حالا این صفحه رو نگاه کنید. اینجا خود ایندیپندنت گفته دروغ آپریل‌ه!:D جالبیه قضیه اینجاس که من شنیدم اخبار تی‌وی هم امروز ظهر این خبر رو اعلام کرده .. واقعا من کشته مرده این خبرگزاری‌های ایرانی هستم!:D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

Gary Speed فوت کرد!

بازیکنی که بخاطر نام فامیلی جالبش همیشه اسمش تو یادها میموند.
Gary Speed - Wikipedia, the free encyclopedia
تو خبر گزاری های ایرانی که دیدم خبر رو اینطور نوشتند که جنازه او در منزلش پیدا شده و .. ولی حرفی از نوع مرگ نزدند.
تو خبر های خارجی ظاهرا از خودکشی صحبت هست .
بعد از داور ایرانی الاصل بودندسلیگا این خود کشی در فاصله کم نسبت به اون مطمعنا نگاههای زیادی رو متوجه این اتفاقات خواهد کرد.

نمیدونم چی بگم / خبری در مورد حال نهایی اون داور ندارم خودم که حرفی زده بعد از حفظ شدن جونش یا نه! کلا شک داشتم که خودش اینکار و انجام داده یا نه
و حالا این مورد که البته ظاهرا پلیس خودکوشی رو تایید کرده.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
این رسانه‌های ایرانی به شکل جالبی رفتن سر کار!!:D این لینک خبر اصلی توی ایندیپندنت .. تاریخ خبر رو نگاه کنید :

Friday 01 April 2011

حالا این صفحه رو نگاه کنید. اینجا خود ایندیپندنت گفته دروغ آپریل‌ه!:D جالبیه قضیه اینجاس که من شنیدم اخبار تی‌وی هم امروز ظهر این خبر رو اعلام کرده .. واقعا من کشته مرده این خبرگزاری‌های ایرانی هستم!:D

جالبیش اینه که براشون ایمیل زدم و قضیه رو گفتم ولی تاکنون نه جوابی دادن نه نسبت به حذف خبر اقدامی کردن :دی

ahmad34

Registered User
لایک‌ها
0
رجع خبری پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده بدون تردید مرد شماره یک ایران در حماسه ملبورن بود. کاپیتان تیم ملی ایران در 8 آذر 76 از بازی ایران و استرالیا و خوشحالی مردم می گوید. روزی که عقاب اعتقاد دارد دیگر در فوتبال ایران تکرار نخواهد شد. * بارها درباره بازی ایران و استرالیا از شما سئوال شده است، می خواهیم بدانیم حرف ناگفته ای از حماسه ملبورن دارید؟ _ گفتنی ها گفته شده اما شیرینی آن مسابقه هنور در بین مردم احساس می شود و به نظر من فوتبال دیگر آن شیرینی را تجربه نخواهد کرد. مگر اینکه قهرمان جام جهانی شویم تا مردم با آن شور و شوق ساعت ها در خیابان ها به شادی بپردازند. البته بعد ها هم برای پیروزی های کوچک عده ای به خیابان ها ریختند اما این اتفاقات تنها بهانه ای بود برای خوشحالی. چیزی که برایم جالب است ابراز لطف بچه های 8، 9 ساله و نسلی است که اصلا حماسه ملبورن را ندیده به بچه های تیم 98. بارها اتفاق افتاده کودکان و نوجوانانی به من ابراز علاقه کرده اند که اصلا بازی های من را ندیده اند. چند روز پیش یک کودک 6 ساله به همراه پدرش برای دیدن من به مغازه ام آمده بود. از او پرسیدم مگر بازی های مرا دیدی؟ او گفت نه ولی پدرم همیشه برایم تعریف می کند که شما بهترین نسل فوتبال ایران بودید. می خواهیم از لحظاتی بگویید که تماشاگر استرالیا به زمین پرید و تور دروازه ایران را پاره کرد، چه حسی داشتید؟ _ من تحت فشار مسابقه بودم که دیدم نیروهای امنیتی به زمین مسابقه آمدند و او را تعقیب کردند اما اخیرا یک اتفاق جالب برایم رخ داد.
* چه اتفاقی؟ _ در مدتی که به آمریکا رفته بودم هر یک شنبه می رفتیم سالن و مسابقات را تماشا می کردیم. یکی از بازیکنان تیم 98 استرالیا که مقابل ما بازی کرد ساکن آمریکا شده و آنجا مشغول کار بازیگری است! یکی از همراهان من با او آشنا بود، روی سکو نشسته بودیم که مرا به او نشان داد و گفت ایشان را می شناسی؟ چند دقیقه با تردید به من نگاه کرد و گفت خیلی برایش آشنا هستم اما یادش نیست مرا کجا دیده. دوستم به او گفت بازی با ایران را یادت هست؟ کاپیتان ایران را به یاد می آوری؟ او هم انگار برق او را گرفته باشد ، ایستاد و گفت : «اوه لعنتی!» و رفت! بعد از 10 دقیقه برگشت و گفت شما باعث بدبختی ما شدید و تا سال ها من و همبازیانم دروازه بان ایران را لعنتی خطاب می کردیم! او البته گفت قصد توهین نداشته و عذرخواهی کرد. * شما ناراحت نشدید؟ _ من خوشحال شدم و بلند خندیدم! جالب اینجاست که چند بار دیگر هم او را دیدم و مشخص بود با دیدن من عصبی می شود! او گفت من با دیدن تو یاد بدبختی هایم می افتم و می خواهم زمان ورودم را تغییر دهم تا همدیگر را ملاقات نکنیم اما من به او گفتم چند هفته بیشتر در آمریکا نمی مانم و بعد از ثبت نام پسرم در دانشگاه به ایران باز خواهم گشت. یک جمله در مورد بازی ایران و استرالیا بگویید؟ _ 8 آذر عید فوتبال ایران است.

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
بازی ایران و استرالیا من یادمه دوم یا سوم دبستان بودم . اون زمان مثل الان نبودم که از تیم ملی متنفر باشم و بخوام نتیجه نگیره . مدرسه بودیم و مدیر همه ی دانش آموزا رو جمع کرده بود تو حیاط و از بلندگو با رادیو گزارش بازی رو پخش میکردند و وقتی صعود کردیم همه 5 متر پریدن هوا . هرچند زیاد حالیمون نبود چی به چیه ولی شیرینی خاص خودش رو داشت . همه خوشحال بودن و تهران یه رنگ دیگه ای به خودش گرفته بود . یادش بخیر

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
این نشانه ضعف و بیچارگی و فقر افتخارات در فوتبال ایرانه که بعد از 14 سال هنوز به بازی ایران-استرالیا افتخار می کنیم و به صعود به عنوان تیم پنجم آسیا به جام جهانی میگیم حماسه!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بالا