من هم قهرمانی را تبریک می گم. کلا چند روزی هست که خبرهای خوب زیاد می شنویم.
یه بحثی شده بود بین دوتا دوستانم که خیلی هم دوستانه نبود متاسفانه!
یه قسمتیش به بحث مقایسه استادیوم ها مربوط میشد (بحث یه جایی رفت که یهو چند استادیوم خراب ایتالیا با بهترین استادیوم های انگلیس مقایسه شدن)
............
پ.ن3: دوست داشتم و دارم که بحثها تو همه بخشها مخصوصآ بخش فرهنگ و فوتبال که علاقمندی من هستند دوستانه پیش بره و حداقل اختلاف و سو تفاهم رو توش ببینیم. حیف رفاقتهایی هست که میتونه شکل بگیره و به راحتی تشکیل نشده از بین میره!
مرادی: تصمیمم در دیدار پرسپولیس و مس تایید شد.
داور بینالمللی فوتبال ایران گفت: خوشحالم مجامع معتبر بینالمللی تصمیمم در دیدار مس کرمان و پرسپولیس را تایید کردند.
مسعود مرادی اظهار داشت: فیلم مسابقه پرسپولیس و مس را به کمیته داوران فیفا ارایه کردم. در آنجا صحت تصمیم من مبنی بر پنالتی نگرفتن تایید شد؛ حتی فاروق بوزو، رئیس سابق کمیته داوران AFC نیز تایید کرد پنالتی نبوده و رئیس کمیته داوران نروژ نیز همین نظر را ارایه کرد. خوشحالم که تصمیمی که در آن مسابقه گرفته بودم، مطابق با قوانین بینالمللی بوده است.
وی افزود: صحت این نظرات را میتوانید از مسعود عنایت، رئیس کمیته داوران سوالی کنید. برای تمام باشگاهها احترام قائلم و مشکلی با هواداران پرسپولیس ندارم. به هر حال، پرسپولیس در دو بازی پیش از مسابقه با مس نیز ظاهرا مشکلاتی داشت و در نهایت، در این دیدار همه چیز سر بنده خراب شد.
مرادی تاکید کرد: خیلیها انتظار داشتند در آن روز با یک عذرخواهی همه چیز را تمام کنم؛ اما این کار را نکردم چون مرتکب اشتباه نشده بودم. داوری مصون از اشتباه نیست و من هم هرگاه اشتباه کنم، عذرخواهی میکنم.
داور بینالمللی فوتبال ایران درباره احتمال حضورش در جام جهانی گفت: در آزمونهایی که انجام شد، موفق بودم؛ البته داوران موفق کار کردند و باید دید فیفا چه تصمیمی خواهد گرفت. حضورم در این دوره به عنوان نامزد داوری در جام جهانی، افتخاری برای فوتبال ایران است.
وی ادامه داد: اگر انتخاب شوم که کار بزرگی انجام شده است. اگر هم انتخاب نشوم، زندگی پایان نیافته است. تجربه این موضوع را در جام جهانی گذشته داشتهام.
از روباه پرسيدند شاهدت كيه گفت دمم. حالا حكايت اين آقاي مسعودخان مراديه . آدمي ظاهرالصلاح تر از رياست فعلي كميته داوران براي شهادت و تايدد ايشان وجود نداره انگارضمن اينكه آقايان نروژي و سوري هم نظر شخصي ارائه دادند . تازه اگر حرف آقاي مرادي در خصوص اين دو نفر را قبول كنيم شايد رييس كميته داوران تركيه و رييس فعلي كميته داوران AFC نظر ديگري خلافتصميم آقاي مرادي داشته باشند .
پ.ن: واقعا انقدر سخته كه آدم به اشتباه خودش اعتراف كنه؟:f34r: