• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
با خرج کردن این پول ها معروف شد و چند برابرش رو در همین تهران و در همون شهرستان ها از بانک ها تسهیلات میلیاردی میگیره...هدایتیه دیگه همه میشناسنش..بانک هم خیالش راحته که تسویه میکنه!

به اين سادگيها هم نيست... از كجا مياره تسويه ميكنه؟ بانك رو چه حسابي بهش وام ميلياردي ميده؟ ملوان و گهر رو وثيقه برميداره؟ چقدر مي ارزن مگه؟ صنعت رونق داره يا صادرات و واردات؟ بعد،‌چه ضرورتي داره كه اينجور تابلو پول بريزه تو فوتبال؟ اينقدر پر سر و صدا؟ من پيش خودم يه جواب براي همه اين پرسشها دارم... اما... بماند...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
حسین هدایتی بالاخره دستگیر شد

به گزارش سرویس اقتصادی «بازتاب»؛ حسین هدایتی یکی از بدهکاران بزرگ و سرشناس بانکی که تاکنون با ارتباط گیری های مختلف تلاش کرده بود، خود را از گزند برخوردهای معمول با بدهکاران بزرگ بانکی در امان نگه دارد و حتی اخیراً تیم ملوان را برای خود خریداری کرده و گوهر درود را نیز به نام برادرش نمود، امروز دستگیر شد تا به پرونده بدهکاری های سنگین وی رسیدگی شود.
در حالی که گفته می شود مجموع بدهی وی به سیستم بانکی کشور 180 میلیارد تومان بوده و تنها 7 میلیارد تومان برای این بدهی وثیقه ارائه شده بوده که این مسئله خود یک اقدام غیرقانونی تلقی می شود، پیگیری های خبر «بازتاب»، از احتمال وجود اعداد بزرگ تری حکایت دارد که در پیگیری های قضایی صحت و سقم این مسئله بیش از پیش قابل رصد دقیق است.

هدایتی با تاسیس یک رشته شرکت های زنجیره ای که پیش از این بازتاب و آینده به آن اشاره کرده بودند، دست به یک رشته نقل و انتقالات مالی مشکوک نموده بود که انتظار می رود در کنار وصول بدهی های این بدهکار بزرگ بانکی، این نقل و انتقالات نیز در طول چند سال اخیر رصد دقیق شود و سرچشمه برخی پرداخت ها به خصوص به برخی اشخاص سرشناس توسط حسین هدایتی و مجموعه تحت نظرش مشخص شود که قطعاً شاهد کلید کشف انگیزه برخی تصمیمات در برخی حوزه ها بوده است.

انتظار می رود، هدایتی با وثیقه به سرعت رهایی نیابد و همچون دیگر متهمین در یک پروسه بلندمدت به بررسی شیوه ثروتمند شدن این شخص و محل های کسب درآمد و افزایش این درآمدها پرداخت؛ درآمدهایی که عل الظاهر آنچنان مفت به دست می آمد که هزینه های میلیاردی از قبل آن برای خودنمایی در فوتبال، قابل چشم پوشی می نمود.

عدالت بالاخره یقه یکی از بزرگ ترین بدهکاران بانکی کشور را گرفت و حسین هدایتی که با تبلیغات رسانه ای در ورزش تحت عنوان دسته چک شناخته می شد، دستگیر شد تا پس از امیرخسروی و زنوزی، این سومین متهمی باشد که در پی افشاگری های «بازتاب»، برخورد با وی برای مطالبه بخشی از بیت المال صورت پذیرفته است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من از تیم پرسپولیس بدم میاد
از همه بازیکن های این تیم بجر مهدوی کیا و علی کریمی بدم میاد
از همه مربی هایی منتسب به این تیم بجر علی دایی بدم میاد
با هوادار هاشونم بشدت مشکل دارم ... از رنگ قرمز بدم میاد ... از روزهای هفته ای که پرسپولیس توش بازی داره بدم میاد
کلا وقتی این تیم میبره از فوتبال بدم میاد
از بارسلونا هم وقتی با رئال مادرید بازی داره بدم میاد
از تیم های آلمانی و انگلیسی هم بدم میاد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

خب به سلامتی رگه هایی از کل کل هم داره در این تاپیک مشاهده میشه.
دوستان برای کل کل که تاپیک داریم و ماشااله اکثر کسانی هم که از تیمهای رقیبشون بدشون میاد اونجا دارن کامل از خجالت هم در میان . لطف کنید دیگه اون فضا رو به اینجا انتقال ندید.

ممنون / شاد باشید

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
استقلال، چلسی و رئال مادرید و جد آبادشان

کلا حالمان از مورینیو آشفته میشود.

تراکتورسازی و سپاهان هم که دیگه جای خود دارند

نظرسنجی هم فاقد اعتبار است:lol:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بایرن مونیخ
منچشتر
لیورپول
کلا قرمز پوشا اه اه اه
فقط چلسی و رئال و استقلال و اینتر و یوونتوس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
به اين سادگيها هم نيست... از كجا مياره تسويه ميكنه؟ بانك رو چه حسابي بهش وام ميلياردي ميده؟ ملوان و گهر رو وثيقه برميداره؟ چقدر مي ارزن مگه؟ صنعت رونق داره يا صادرات و واردات؟ بعد،‌چه ضرورتي داره كه اينجور تابلو پول بريزه تو فوتبال؟ اينقدر پر سر و صدا؟ من پيش خودم يه جواب براي همه اين پرسشها دارم... اما... بماند...

من نمیدونم از کجا میاره تسویه میکنه....شایدم تسویه نکرده .ولی.به هر .کسی تو این مملکت وام های کلان بانکی نمیدن....هدایتی با مطرح کردن خودش از طریق فوتبال غیر از بانک! میتونه خیلی پل ها و ارتباط ها براش ایجاد بشه در بدنه دولتی.....رانت ها و.....این پولی که کنار فوتبال خرج معروف شدنش کرد پول خرد بوده براش!

یه جورایی رک بگم که شهرام جزایری فقط یه قربانی بود چون ....( بیخیال )....
ده ها شهرام جزایری وجود دارند در این مملکت که بازداشت نمیشن.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به خاطر بازی با کره‌جنوبی سکوت کرده‌ام

هدایتی:بدهی برای مرد است اما من بازداشت نیستم/جسدم زیرخاک باشد،خانواده‌ام تیم‌داری می‌کنند

مالک باشگاه استیل اذین خبر بازداشتش را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در شرایطی که طی دو روز گذشته برخی رسانه‌ها از بازداشت حسین هدایتی خبر داده بودند، مالک باشگاه استیل آذین با حضور در نشستی خبری به صورت مستند بازداشتش را تکذیب کرد.

هدایتی در پاسخ به این سوال که درباره شایعه بازداشتش چه صحبتی دارد؟ گفت:
یک ایرانی مسلمان باغیرت و باشعور از تهمت و غیبت و آبروریزی دوری می‌کند. کشور ما در شرایطی است که به آرامش و امنیت نیاز دارد و در این بین بخش خصوصی بیش از هر جایی آرامش می‌خواهد. این شایعات قشنگ نیستند و امیدوارم که شایعه‌پردازان از این کارها دست بردارند.

وی ادامه داد: من تا وقتی زنده هستم سرباز کشورم و در ورزش کار می‌کنم. فکر می‌کنم پس از خرید گهر دورود این شایعه درست شد. قراردادی رسمی بین آقای حسن هدایتی و باشگاه گهر امضا شده که نباید پس از این اتفاق خوب، شاهد بداخلاقی‌ها باشیم. متاسفانه در کشور باب شده است که هر کسی بدهی دارد به او خرده می‌گیرند. بدهی مال مرد است و طبیعی است که یک تاجر و کاسب در کسب و کارش بدهی داشته باشد. اما چنین صحبت‌هایی به ما نمی‌چسبد. اگر جنازه من را هم به خاک بسپارند خانواده‌ام تا 100 سال دیگر می‌توانند در فوتبال سرمایه‌گذاری کنند و در این کشور به مردم عزیز خدمت کنند.

هدایتی درباره باشگاه گهر زاگرس نیز گفت: گهر زاگرس دورود متعلق به مردم دورود است اما تنها به این بخش معطوف نمی‌شود. ما 14 استان زاگرس‌نشین داریم. این تیم در رده هفدهم جدول حضور دارد و ما هم ریسک کردیم که آن را گرفتیم. امیدوارم در این راه به ما کمک شود وگرنه ما آبرو و پول خود را از سر راه نیاورده‌ایم. برادر من به دلیل اینکه علاقه داشت در این کار سرمایه‌گذاری کند او را هم تشویق کردیم تا به فوتبال بیاید. باید این انگیزه و خدمت را تقویت کنیمt ضمن اینکه باید بگویم وکلای بنده از روزنامه‌ای که آن خبر را زده بود، شکایت‌نامه‌ای را تنظیم کردند. در کشور ما قوانینی حاکم است که می‌توان از طریق آن مسایل را پیگیری کرد و امیدوارم که دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم. کشور ما در شرایطی است که نیاز دارد سرمایه‌گذاران تشویق شوند.

او همچنین در ادامه بیان کرد: قوانین در کشور ما آنقدر قوی هست که اگر کسی با 7 میلیارد وثیقه، 180 میلیارد وام بگیرد، اول خود بانکی که این کار را کرده است، بازخواست می‌کنند و دوم اینکه اگر من چنین تسهیلاتی گرفته‌ام سریعا آن را به سیستم‌های نظارتی و صداوسیما اعلام می‌کنند تا همه متوجه شوند. ضمن اینکه اگر گفته شودبرای 13 کارخانه 180 میلیارد تسهیلات گرفته شده است، زشت است. این مبلغ برای 13 کارخانه بسیار ناچیز است، هرچند که باز هم می‌گویم گرفتن چنین تسهیلاتی را کاملا تکذیب می‌کنم.

هدایتی درباره استیل آذین لرستان و اینکه بازی‌های این تیم در کجا برگزار خواهد شد گفت: تیم گهر زاگرس دورود ابتدا متعلق به مردم دورود و پس از آن لرستان و سپس سایر استان‌های زاگرس‌نشین است. من سوالی که دارم این است اگر تیم‌تان در شهر دورود هتل و استادیوم ندارد چگونه می‌توانیم در این شهر میزبانی داشته باشیم پس طبیعی است که چنین امکانی وجود ندارد. امیدوارم بتوانیم با آوردن مظلومی و کادر فنی او، گهر را به جایگاه واقعی‌اش برسانیم اما وقتی امکان برگزاری بازی‌ها در دورود وجود ندارد بهتر است به جای اینکه در کرج و تهران برگزار شود در همان استان لرستان برگزار شود.

او درباره نام باشگاه گهر دورود نیز گفت: وقتی قرار است کسی هزینه‌ای کند، می‌خواهد برای برند خودش هم تبلیغ کند. اولا ما نام مقدس زاگرس که یک سرمایه فرهنگی است را در نام این باشگاه نگه داشتیم و بنابراین نام استیل آذین زاگرس پیشنهاد شد و امیدوارم با حمایتی که انجام می‌شود، تیم در فصل جاری جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند و سال دیگر هم برای کسب سهمیه آسیا تلاش کنیم.

او در پاسخ به این سوال که استادیوم این باشگاه تا چه زمانی آماده می‌شود گفت: به ما گفته‌اند که تا بازی فولاد آماده می‌شود و اگر این کار انجام نشود، موقتا بازی را در جای دیگر برگزار می‌کنیم اما به هر حال یار دوازدهم ما در استان لرستان حضور دارد نه در کرج یا تهران. باید کاری کنیم تا بازی‌های این تیم پای کوه‌های زاگرس برگزار شود.

او همچنین در پاسخ به این سوال که آیا حضور در سه باشگاه استیل آذین زاگرس، استیل آذین تهران و ملوان انزلی منع قانونی ندارد گفت: من 7 8 سال در این فوتبال درس گرفته‌ام و باید بگویم که من نه مالک ملوان هستم، نه استیل آذین تهران و نه استیل آذین زاگرس. مالک این باشگاه شرکت‌هایی هستند. هرچند ممکن است به خاطر ارتباط مالی این شرکت‌ها من هم در آن نقشی داشته باشم اما اگر استعلام کنید می‌بینید مالک ملوان نیستم و تنها رییس هیات مدیره این باشگاه هستم و بر اساس قانون تجارت یک فرد می‌تواند در چند جا رییس هیات مدیره باشد. مطمینا اگر متوجه شویم این کار اشکال دارد آن را اصلاح می‌کنیم. مالک باشگاه ملوان شرکت استیل آذین ایرانیان است و مالک باشگاه استیل آذین زاگرس حسن هدایتی است. مالک استیل آذین تهران را نیز دو شرکت دیگر بر عهده دارند.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون فدراسیون فوتبال و بیانیه مدیر روابط عمومی فدراسیون گفت: من قول داده‌ام که درباره فدراسیون اظهار نظر نکنم زیرا بازی با کره جنوبی در پیش است و باید آرامش تیم حفظ شود. ما همه نیاز به وحدت، آرامش و همدلی داریم. من در یک جمله باید بگویم بیانیه روابط عمومی فدراسیون کذب محض است و مصداق بارزی از نشر اکاذیب است و قطعا شکایت خواهیم کرد. من مطالبی را طی یک ماده 10 ماده‌ای به مسیولان فدراسیون ارسال کردم و پس از بازی تیم ملی با کره جنوبی آن را علنی می‌کنم و شکایت هم خواهم کرد.

وی در واکنش به اینکه سازمان لیگ گفته است در قضیه انتقال باشگاه گهر ورود خواهد کرد گفت: این انتقال در استان صورت گرفته است و به سازمان لیگ ربطی ندارد. پیرامون این موضوع باید کمیسیون ماده 5 اظهار نظر کند که این کار هم انجام شده است. ضمن اینکه مالکیت ما اجاره به شرط تملیک است. اگر تیم در لیگ بماند هزینه‌هایی که انجام داده‌ایم را کسر می‌کنیم و پس از توافق مالکیت باشگاه را در اختیار می‌گیریم.

او در پاسخ به این سوال که تاکنون از سرمایه‌گذاری در فوتبال چه سودی برده است، گفت: تهمت‌ها،‌ دروغ‌ها و شایعه‌پراکنی‌های زیادی برای خود فراهم کردیم و این سودی بود که ما بردیم. امیدوارم مدیران دلسوز کشور با این مساله مقابله کنند و وقتی کسی بدون هیچ سودی در فوتبال هزینه می‌کند، شاهد این همه هجمه تبلیغاتی نباشد.

منبع: ایسنا

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من نمیدونم از کجا میاره تسویه میکنه....شایدم تسویه نکرده .ولی.به هر .کسی تو این مملکت وام های کلان بانکی نمیدن....هدایتی با مطرح کردن خودش از طریق فوتبال غیر از بانک! میتونه خیلی پل ها و ارتباط ها براش ایجاد بشه در بدنه دولتی.....رانت ها و.....این پولی که کنار فوتبال خرج معروف شدنش کرد پول خرد بوده براش!

یه جورایی رک بگم که شهرام جزایری فقط یه قربانی بود چون ....( بیخیال )....
ده ها شهرام جزایری وجود دارند در این مملکت که بازداشت نمیشن.

درود

البته هرکس یه نظری داره. اما من برعکس فکر میکنم و اون اینه که فوتبال هدایتی رو به سمت رانت نبرد. رانت باعث شد که هدایتی از فوتبال به عنوان پوشش استفاده کنه...

پاینده باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یک گروه ایرانی، فیفا و بلاتر را به شکایت تهدید کردند

یک گروه ایرانی رییس فدراسیون جهانی فوتبال را به دلیل عدم رعایت کپی رایت به شکایت علیه فیفا تهدید کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یک گروه ایرانی که تحت عنوان «اسپورت دیپلماسی» فعالیت دارد، در سال 1377 (نوامبر 1998 ) طرح ابتدایی استفاده از سنسور و لوازم الکترونیکی را در توپ‌ها و تیرک دروازه‌ها به فیفا ارائه کرد که در همان سال این پیشنهاد در سطح وسیعی در رسانه‌های ایرانی بازتاب پیدا کرد. اکنون پس از گذشت 14 سال از این پیشنهاد، این گروه ایرانی فیفا را به رعایت نکردن قانون کپی رایت متهم کرده و می‌گوید مسئولان فیفا دو هفته‌ زمان دارند که نسبت به این مساله پاسخگو باشند، در غیر این صورت وکیل این گروه از بلاتر، فیفا و چهار عضو بریتانیایی مجمع قانونگذاران فوتبال به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کند.

در نامه این گروه خطاب به سپ بلاتر آمده است: همان طور که اطلاع دارید این جانب مدیر سایت اسپورت دیپلماسی نخستین بسته پیشنهادی خود را در 12 نوامبر سال 1998 برای شما ارسال کردم. مواردی همچون استفاده از توپ هوشمند، افزایش داوران مسابقه، دو سالانه برگزار کردن جام جهانی و ... جزو پیشنهادات ما بود، اما چند روز بعد از دریافت این پیشنهادات، جنابعالی اقدام به اعلام طرح دو سالانه برگزار کردن جام جهانی در رسانه‌ها کردید و اکنون نیز با توجه به تصویب قطعی شدن استفاده از توپ هوشمند و افزایش تعداد داوران در فیفا و IFAB از نظر اخلاقی اشاره نکردن به نام ما به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی صحیح نبوده و قابل پیگیری و شکایت در CAS و دیگر مراجع قضایی ذیصلاح بین‌المللی است، چرا که این طرحها به نام ما به ثبت رسیده است. فیفا برای مدت دو هفته‌ فرصت دارد بعد از دریافت این نامه از طریق سخنگوی خود رسما اعلام کند که این طرح‌ها ابتدا از طرف یک گروه ایرانی به فیفا ارائه شده و حقوق مادی و معنوی ما را رعایت کند. در غیر این صورت وکیل قانونی ما این حق را دارد که از جنابعالی فیفا و چهار عضو بریتانیایی IFAB (انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند) به دلایل ذیل شکایت کرده و دیگر مدارک و اسناد را ارائه کند.

1 عدم صداقت و امانتداری

2 عدم احترام به قانون کپی رایت

3 زیر پا گذاشتن موازین و اصول اولیه اخلاقی

4 سوء استفاده از موقعیت شغلی در جهت منافع شخصی

5 نوعی بی‌احترامی و ارزش قائل نبودن برای ایده‌ها و شخصیت دوستداران و هواداران فوتبال

منبع: ایسنا

hks123456789

Registered User
لایک‌ها
9
رئال مادرید فوق العاده بدم میاد چون ای همه بازیکن گرفت ولی همش به بارسلون باخت:lol:حال کردم
همچنین از استقلال و بازیکنانی مثل رونالدو و پپه

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
از منچستر یونایتد در حد لیگ برتر متنفرم!!!
بازیکن منفور ام هم مدافع چلسی جان تریه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

و درست چند دقیقه بعد این بود که دوباره خبر دادند که هدایتی برای گهر دوباره دست به کار شد.

این دقیقا همون پوشش هست. تو سالهای خصوصی سازی و .. این گروه یه جمله معروف دارند: منِ بخش خصوصی رو تحت فشار میذارید ولی از اون طرف میخواهید بخش خصوصی فعال بشه؟ کی جرات میکنه خب!
این دست جملات که از طرفی حرف حقی هست ولی از اون طرفش چه امتیازهایی که بدست نمیاد!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
وسواس داشتم! که اینجا قرار بدم یا در اخبار فوتبال خارجی! که تصمیم گرفتم اینجا قرار بدم به خاطر اینکه شاید یه روز هم یه ایرانی موفق شد و هم از طرفی بخاطر فایل پیوستی که دوستان بهتر اطلاع پیدا کنند.

جایزه پا طلایی رو زلاتان ابراهیمویج سوئدی دریافت کرد.

get.jpg

این جایزه به بازیکنانی داده میشه که همچنان با سن بالای 29 سال فعال هستند و هر بازیکنی یک بار بیشتر نمیتونه برنده این جایزه بشه.
سابق بر این
باجیو از برشیا در 2003 / ندود از یووه در 2004 / شوچنکو از میلان در 2005 /رونالدو از رئال در 2006/ دلپیرو از یووه در 2007/ روبرتو کارلوس از فنر باهچه(باغچه) در 2008/ رونالدینهو از میلان در 2009/ توتی از رم در 2010/ رایان گیگز از منچستر در 2011 برنده این جایزه شده بودن .

جایزه این عنوان قابی هست که یه طرف لوح نوشته رو داره و در طرف دیگه پای طلایی رو/ همچنین در مقرر اهدای این جایزه که در موناکو هست ظاهرا یه جای پای اون بازیکن به شکل نمادین ساخته خواهد شد. شبیه اون چیزی که در ورزشگاه ماراکانا برزیل هست.

اما به غیر از خبر ، همراه این مطلب میخواستم یه سری عکس هم برای دوستان قرار بدم که از حاشیه این مراسم هست. عکسهای بسیار زیبایی هست / برای این مراسم پله - کانتونا - باررسی - ماتئوس دعوت بودند و این عکسها هم از این افراد هست. پیشنهاد میکنم که از دست ندیدشون. بعضی هاش ژستهای جالبی هم داره.

فایل های ضمیمه

• Golden+Foot.rar
    4.3 MB · نمایش ها: 10
Last edited:

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
یک سوالی برام پیش اومده ...
تلویزیون مدتی هست که داره بازی ها رو اورجینال پخش می کنه. یعنی در واقع می خره.
لیگ قهرمانان نمونه ش بود ولی لوگوی اون با آرم و لوگوی لیگ قهرمانان فرق می کرد. از طرفی طبق قانونی که از گذشته رسم بود باید قبل و بعد بازی هم کلیپ کوتاه بازی پخش می شد که از اون هم خبری نبود.
کسی در این مورد اطلاعی داره؟

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
از بارسلونا خيلي بدم مياد و همچنين بوسكتس...

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
تیم نیست که خیلی بدم بیاد !!

ولی از سانچز الکسیس بدم میاد کلا تو کاره دایوه !! از هانری هم بخاطر اون توپی که با ایرلند با دست گرفت بدم اومد !! از مسی هم به خاطر مظلوم نماییاش !

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
یک سوالی برام پیش اومده ...
تلویزیون مدتی هست که داره بازی ها رو اورجینال پخش می کنه. یعنی در واقع می خره.
لیگ قهرمانان نمونه ش بود ولی لوگوی اون با آرم و لوگوی لیگ قهرمانان فرق می کرد. از طرفی طبق قانونی که از گذشته رسم بود باید قبل و بعد بازی هم کلیپ کوتاه بازی پخش می شد که از اون هم خبری نبود.
کسی در این مورد اطلاعی داره؟

نمیخره بابا دزدیه !!

بالا