• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یک ماجرای عجیب در لیگ قهرمانان اروپا/ روح در ورزشگاه پورتو!

برخی از روزنامه‌های پرتغالی، این شبح را یکی از طرفداران جیمز رودریگس، ستاره کلمبیایی پورتو خوانده‌اند.

یکی از عکس‌های خبرگزاری «AP» که در جریان بازی دو تیم پورتو و پاری‌سن‌ژرمن گرفته شد، حالا و بعد از گذشت چندین روز، مبدل به سوژه داغ روز شده است‌؛ البته نه از بابت فوتبالی.
در این عکس که مربوط به شادی جیمز رودریگس، شماره 10 پورتو و زننده تک‌گل بازی است، در میان تماشاگران، یک روح دیده می‌شود. گویا این روح بازی دو تیم پورتو و پاری‌سن‌ژرمن که با برد صفر-یک پورتو در ورزشگاه «دراگائو» همراه بود، را از نزدیک تماشا کرده و حالا این روزها یکی از بحث‌برانگیز‌ترین سوژه‌های روز فوتبال اروپا، آن هم در بحبوحه دور جدید لیگ قهرمانان اروپاست.
برخی از روزنامه‌های پرتغالی، این شبح را یکی از طرفداران جیمز رودریگس، ستاره کلمبیایی پورتو خوانده‌اند و به این نکته اشاره کرده‌اند که هر زمان این مهاجم کلمبیایی گل می‌زند، این روح هم در ورزشگاه ظاهر می‌شود و شادی می‌کند.
با دقت بیشتر در چهره این روح فوتبال‌دوست، می‌توان دریافت که او متعلق به زمان دیگری است. اگر به لباس‌های تن او و مدل موهایش توجه کنید، به نظر می‌رسد که او متعلق به قرن گذشته میلادی باشد.

IMAGE634866739205585719.jpg

IMAGE634866739214477734.jpg

این عکس که روز سوم اکتبر 2012 در یکی از بازی‌های لیگ قهرمانان اروپا و توسط آژانس خبری «ای پی» گرفته شده، در وب‌سایت رسمی این آژانس خبری قرار گرفته است، یعنی اینکه این عکس دستکاری نشده و این شبح توسط فتوشاپ و یا برنامه‌های مشابه ویرایش عکس، اضافه نشده و برای اطمینان می‌توان به عکس‌های این آژانس خبری معتبر رجوع کرد.
این تصویر احتمالاً نتیجه عکس گرفتن‌های پشت‌سر هم و با سرعت بالای شاتر دوربین است، چراکه ثبت چنین تصاویری به ندرت ممکن است و معمولاً عکس‌ها تار می‌شوند ولی هرچه سرعت عکاسی و شاتر دوربین بالاتر باشد، عکس‌هایی که در آن شیء متحرک وجود دارد، بهتر و با وضوح بیشتری گرفته می‌شوند. در این عکس، چهره این شبح کاملاً واضح است و نمی‌توان گفت این یک خطای دید و یا تاری عکس و یا شیءای است که شبیه یک انسان دیده می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من که زیاد سر در نیاوردم!!!
احساس میکنم یه کوتوله ی سیاه پوسته که خیلیم طبیعیه!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من که زیاد سر در نیاوردم!!!
احساس میکنم یه کوتوله ی سیاه پوسته که خیلیم طبیعیه!!!

عرفان جان خوش به حالت نترسیدی :دی . اگه عکس فتو شاپی نباشه کاملا مشخصه طرف یه جورایی توی دست پسری هست که آبی پوشیده یعنی یه جورایی ازش رد شده :blink:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
وای مرسی رئیس عجب چیزی / چه آروم هم نشسته انگار واقعا این دنیا و شادیهاش فانی باشه :دی

خیلی جالبه/ شاید ترسناک/ شاید هیجان انگیز. نمیدونم بستگی داره به ادمهای مختلف و نظراتشون.

فکر کنید دفعه بعدی که میرید استادیوم درست کنار دست شما یک روح هست ! روح یه آدمی که تا زنده بوده می اومده بازیهای اون تیم رو میدیده یا اون بازیکن رو /
فرض کنید پوست تخمه های شما داره میریزه رو پای اون روحه! :دی وااااای
فکر کنید موقع گل وقتی رفیق کنار دستی رو در آغوش میگیرید یه روح هم بین شماست :دی
فکر کنید که ..
و البته به این فکر کنید که مثلا فوتبالیستی که پدرش رو از دست داده دیگه واقعا میتونه مطمئن باشه که روح پدرش توی استادیوم منتظر موفقیتش هست. چه انرژی ای میتونه براش دربر داشته باشه.

تاریخ عکس جدیده ولی من نمیدونم چرا حس میکنم دیدمش :دی شاید از اون رویاهای صادقه او اینها باشه :دی

در کل از این به بعد مرافب نفرات کناریتون توی استادیوم باشید. ;) / چهره اش چه مهربونه! / واقعا چه جیزیه ها. خدایا :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
عرفان جان این دیگه آدم زنده اس ، هیچ شباهتی به روح نداره :دی
دستش هم کاملا روی صندلی جلوییه هست . نه محوه نه غبار ماننده . یه جورایی شکل زن اول نلسون ماندلا هست :دی

ساسان جون قسمت سمت چپ دوعکس رو نگاه کن جفتشون یکین یعنی هم کاپشنه او پسر کوچیکه آبیه هم اون مرده که یه کاپشنه جگری پوشیده مثه اینکه این عکس دوم از نزدیک گرفته شده
درکل فکر کنم یه بازیه رسانه ای باشه
اگه هم واقعی باشه واقعا واسه تماشاگرای پورتو جالبه فکر نکنم دیگه کسی بره استادیوم !!!
از یه جهت دیگه هم خوش به حال روحی که تو این گرانی پول بلیت نمیده:D

ویرایش: خبر اون عکسی که گذاشتم رو پیدا کردم!!! منبع:گل

شبح یا فرد عادی ؟

روح حاضر در استادیوم پورتو ، ظاهرا این پیرزن بوده ، البته بسیاری از خبرگزاری ها معتقد هستند ، این شبح تماشاچی را یکی از طرفداران جیمز رودریگس، ستاره شماره 10 و کلمبیایی پورتو خوانده اند و به این ننکته اشاره کرده اند که هرزمان که این مهاجم کلمبیایی گل می زند، این شبح هم در ورزشگاه، به شادی می پردازد.
مشاهده پیوست 226512

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
همون عکس اولی رو دیدم مشخص بود که روح نیست
همون موقع می خواستم بیام بگم یک زن سیاهپوسته!
عکس های بعدی کاملا واضحه!
روزنامه انگلیسی به این مسئله پرداخته؟!

یه ذره مسخره س همچین تعبیرهایی اخه
مشخصه یک زن سیاهپوست هست!
بیچاره اون زن که این جوری مطبوعات بهش لقب دادن!
امیدوارم تو زندگی شخصیش مشکلی براش پیش نیاد

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
.
.
....این تصویر احتمالاً نتیجه عکس گرفتن‌های پشت‌سر هم و با سرعت بالای شاتر دوربین است، چراکه ثبت چنین تصاویری به ندرت ممکن است و معمولاً عکس‌ها تار می‌شوند ولی هرچه سرعت عکاسی و شاتر دوربین بالاتر باشد، عکس‌هایی که در آن شیء متحرک وجود دارد، بهتر و با وضوح بیشتری گرفته می‌شوند.

دوستان آشنا با عکاسی این یه قسمتو میشه توضیح بدین ؟
خودش علت این پدیده رو توضیح نداده تو این دو خط یعنی به خاطر سرعت بالای شاتر نبوده؟

چون تو عکس دومی که ازش قرار دادین شبیه به روح نیست نه محوه نه دستش از داخل اجسام رد شده یعنی یکی از تماشاگرهای عادی این بازی بوده که به علت خطای عکاسی تو اون عکس شبیه روح افتاده.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بعد تحقیقات فراوان(!) به این نتیجه رسیدم این دو عکس یکی نیستن و اون احتمالن روح بوده بعدا پای این پیرزن بیچاره رو وسط کشیدن
اگر این دو عکس همزمان مال یه روز و یه بازی باشه مطمئنن عکسا فرق میکنه علاوه بر ساعت و عینک روحی در عکس دوم کنار پرچم کرنر هم هست هرچند باز این دوتا تماشاگر کناریش در هر دو عکس منو مشکوک کرده!!!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
دوستانی که به روح اعتقاد ندارن وقتشه که یه تجدید نظری بکنن !
crazy.gif

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان این پیرزن که ربطی به این روح نداره این رو مطمئن باشید
1- این روح مشخصه جوان هست نه پیر
2- این روح عینک نداره
3- این روح یک جوری ناهمگون بین بقیه قرار گرفته یعنی طبیعی نیست
4- دلیلی نداره وقتی همه اینقدر واضح می افتن این پیره زن اینجوری بیفته
5- این روح کتی بر تن نداره

روح هام دل دارن خب اومده تیم محبوبش رو تشویق کنه من اگر جای صاحب ورزشگاه بودم حتما اون صندلی خالی رو به احترامش برای همیشه خالی میزاشتم( جدی میگم )

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من فکر می کردم شما فوتبالی ها بیشتر اهل منطق باشید، آخه روح چیه عزیزان من؟؟؟
دقیقا همینه که میبینید ... دیگه هر انسان با هر دین مذهبی این رو قبول داره که روح وجود داره فقط بحث دیدن و ندیدنش مطرح هست

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تیم هنرمندان ایران پیش از انقلاب... ظاهرا سال 1352 :guitar:

546813_546556822027170_1511132585_n.jpg

من منوچهر نوذری، حمید قنبری، بهروز وثوقی، عارف عارف کیا، عزیز اصلی، نصرت الله وحدت، تقی ظهوری و اکبر گلپایگانی رو شناختم... بقیه با رفقا

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
منوچهر نودری کودومه؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منوچهر نودری کودومه؟

احتمالا کنار دستی تقی ظهوری هست/ گرمکن تیره داره! البته اگر علی آقا در شناسایی خدا بیامرز نوذری مطمئن باشند چون من که تحقیقیدم! این اسامی رو ثبت کردن براش نمیدونم درسته یا غلطش رو :دی خودم که فقط بهروز و ظهوری و اصلی و عارف رو شناختم :دی
از راست بالا: اقایان شروان.علی تابش.حمید قنبری.بهروز وثوقی.اسماعیلی.جمشید شیبانی.عارف و عزیز اصلی
نشسته از راست امیر رسایی. وحدت. عباس شباویز. تقی ظهوری. گلپایگانی.ضیا آتابای
تقی ظهوری خودش یه تنه یه تیم رو حریف بوده :دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
احتمالا کنار دستی تقی ظهوری هست/ گرمکن تیره داره! البته اگر علی آقا در شناسایی خدا بیامرز نوذری مطمئن باشند چون من که تحقیقیدم! این اسامی رو ثبت کردن براش نمیدونم درسته یا غلطش رو :دی خودم که فقط بهروز و ظهوری و اصلی و عارف رو شناختم :دی

تقی ظهوری خودش یه تنه یه تیم رو حریف بوده :دی

درود

شاید من اشتباه کنم... اما به نظرم سومین نفر از راست، ایستاده منوچهر نوذریه... تحقیق شما میگه مرحوم علی تابش... شاید من اشتباه کنم...

ارادت

بالا