• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن

میزان اطلاعات فوتبالی صدا سیما؟

• عالی

Votes: 4 6.2%
  • خوب

Votes: 16 24.6%
  • کم

Votes: 10 15.4%
  • فضاحت

Votes: 35 53.8%

• Total voters
    65

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آقا این داره چیکار میکنه؟ یکی جلوشو بگیره...

ماشين‌سازي به هدايتي واگذار مي‌شود
تا خرداد ماه ایشون هست . بعدش هم "اون بنده خدا" میره اینا هم میرن اون تیما بدبخ میشن . البته اطلاع دارم با همه جا دارن این کارو میکنن که نفوذ رو گسترش بدن تا خرداد که دیگه نیستن ....

image-BD8A_5086D058.jpg

علی کریمی در حال جمع کردن هنر های دستی تماشاگرای بازی ایران کره که به "غا" نریم و 3-0 نبازیم :د

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

شاید من اشتباه کنم... اما به نظرم سومین نفر از راست، ایستاده منوچهر نوذریه... تحقیق شما میگه مرحوم علی تابش... شاید من اشتباه کنم...

ارادت
درود/ اختیار دارید آقا .
بهرحال که من نمیشناسم :دی ولی اونی که شما میگی به نظرم نوذری نیست/ اون بغل دستی ظهوری رو هم که گفتم نوذری باشه به خاطر شباهت مدل مو گفتم و البته اینکه سیبل داره.

در کل همشون کار درست بودن/ زنده ها باقی باشند ، رفته ها هم روحشون شاد.

پ.ن: هدایتی میخواد کمپلت همه رو بخره ! بعدش چه فکری براش بکنه :دی شاید هم همون داستان بخش خصوصی و زیر اسم قایم شدن هست :دی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اتفاقی عجیب و نادر در دنیای فوتبال
یک تماشاگر اسکاتلندی در حین دیداری از لیگ دسته دوم کشورش، پرچم به دست گرفت و کمک داور شد.فارس نوشت: روز شنبه در دیدار تیم‌های دانفرملین و کاودن‌بت اتفاقی عجیب و نادر در دنیای فوتبال روی داد.

پس از آنکه در اواخر نیمه اول بازی این دو تیم، «کوین کلانسی» داور مسابقه به علت برخورد با کالین کامرون، یکی از بازیکنان حاضر در میدان آسیب دید، وی تنها برای دقایقی در ابتدای نیمه دوم امکان حضور در مسابقه را یافت؛ اما به علت شدت مصدومیت از بازی خارج شد. با این حال یکی از دو کمک داور بازی به عنوان داور وسط برگزیده شد، اما نبود داور چهارم مشکل‌زا شد بطوریکه وقفه‌ای 30 دقیقه‌ای در این دیدار ایجاد شد.

با این شرایط، مسئولان برگزاری از یکی از تماشاگران به صورت داوطلبانه درخواست کردند نقش کمک داور را برعهده بگیرد.

بر این اساس جک کمپل 61 ساله که به عنوان تماشاگر در ورزشگاه گلاسکو حضور یافته بود، لباس داوری به تن کرد و پرچم به دست گرفت. این کارمند ساده یک شرکت خصوصی در مرکز اسکاتلند، بعد از بازی اظهار داشت که قبلا تجربه داوری در دیدارهای محلی را داشته است.

این بازی 3 هزار تماشاگر داشت و دانفرمین 3 بر صفر حریفش را شکست داد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

درود/ اختیار دارید آقا .
بهرحال که من نمیشناسم :دی ولی اونی که شما میگی به نظرم نوذری نیست/ اون بغل دستی ظهوری رو هم که گفتم نوذری باشه به خاطر شباهت مدل مو گفتم و البته اینکه سیبل داره.

در کل همشون کار درست بودن/ زنده ها باقی باشند ، رفته ها هم روحشون شاد.
دیر رسیدم ولی من هم نظرم رو بگم .

اتفاقا جواد جان من هم با علی عزیز موافقم. اگر از این جمع کسی زنده یاد نوذری باشه همونی هست که علی جان گفتند . من عکسی شبیه این از استاد دیده بودم.

شاد و پیروز باشید

• Like
Reactions: JVD

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اعلام تاریخ جلسات هماهنگی و برگزاری لیگ قهرمانان آسیا
کسرایی: 9 آذر سهمیه های لیگ قهرمانان کشورها اعلام می شود

محمدرضا کسرایی مسئول امور بین الملل سازمان لیگ در گفت و گو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تاریخ جلسات هماهنگی لیگ قهرمانان آسیا 2013-2014 و تاریخ اعلام سهمیه کشورها در لیگ قهرمانان را اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، کسرایی در این باره گفت: 16 آذر 91 قرعه کشی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا 2013-2014 در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار می شود. کارگاه آموزشی تیم های حاضر در این مسابقات 21و 22 دی 91 با حضور سرپرست، مدیر رسانه ای ، مدیر مسابقات و مدیربازاریابی در کوالالامپور برگزار خواهد شد و سمینار ناظران و هماهنگ کنندگان و مدیران رسانه ای منطقه ای لیگ قهرمانان آسیا 18 تا 20 دی ماه در مقر کنفدراسیون فوتبال خواهد بود.

وی درباره اعلام سهمیه های کشورها و تیم ها گفت: 28 مهر 91 آخرین مهلت رفع نواقص و ارسال مدارک به کنفدراسیون فوتبال آسیا بود. بر اساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، طی ماههای اکتبر و نوامبر، مدارک را بررسی می کند و 6 آذرماه 91 گروهی که مدارک را بررسی می کنند پیشنهادهایشان را به کمیته های تخصصی برای اعطای سهمیه می دهند.

کسرایی در پایان گفت: 8 آذر کمیته اجرایی، با بررسی گزارشها، اعطای سهمیه ها و کشورهای حاضر را در لیگ قهرمانان را بررسی می کند و در نهایت 9 آذر 91 کمیته اجرایی سهمیه ها و کشورهای حاضر در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را تصویب و اعلام می کند

منبع : سایت فدراسیون فوتبال

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
گلایه جیگر از عادل فردوسی پور!

مشاهده پیوست 230308
«جیگر» طی نامه ای سرگشاده خطاب به عادل فردوسی پور نوشت: «گفتی یا نگفتی؟! گفتی یا نگفتی؟! گفتی مردم رو جیگر فرض کردین؟! یا نگفتی؟! فکر کردی من اصل ضرب المثل رو یاد ندارم؟!

عادل فردسی پور در برنامه 90 در شروع حرف هایش با سعید شیرینی، از اینکه او و مهرداد پولادی ، در مصاحبه های شان گفته اند این بازیکن سُر خورده و شیشه رختکن را شکسته است را مورد نکوهش قرار داد و گفت: «یعنی چطور می شود که او پایش سر خورده و شیشه را شکسته بعد تخته وایت بورد را زده و شکسته و خون دستش ریخته است روی وایت بورد؟ آقا چرا مردم را «جیگر» کلاه قرمزی فرض می کنید؟»

در همین راستا «جیگر» طی نامه ای سرگشاده خطاب به عادل فردوسی پور نوشت: «گفتی یا نگفتی؟! گفتی یا نگفتی؟! گفتی مردم رو جیگر فرض کردین؟! یا نگفتی؟! فکر کردی من اصل ضرب المثل رو یاد ندارم؟! چرا اسم زیبای من رو جایگزین کلمه ی "خر" کردی؟! من خر نیستم! جیگرم! جیگرم! جیگرم!»

جیگر با یادآوری شایعه ممنوع التصویر شدنش افزود: «به همه ی این بی مهری ها عادت کردم! همین شایعات بی پایه و اساس را مطرح کردید که در فیلم کلاه قرمزی و بچه ننه بهم نقش ندادن!»

خوب شد کفاشیان کشتی کج ندید!

در برنامه 90 آیتمی پخش شد که هم سجادی و هم کفاشیان در مجمع از ترس لب خوانی موقع حرف زدن جلوی دهان شان را می گرفتند. کفاشیان در این باره گفت: «من یک فوتبال دیدم که مسی و ژاوی جلوی دهان شان را می گرفتند، برای همین ما تصمیم گرفتیم از آنها الگوبرداری کنیم.»

نتیجه گیری: آقای کفاشیان فوتبال هم تماشا می کنند؛ آن هم فوتبال های اروپایی!

سئوال اساسی 1: آقای کفاشیان! الآن شما از مسی الگو برداری کردین یا ژاوی؟! دقیقاً کدوم یکی تون از مسی الگوبرداری کرده بود و کدوم یکی از ژاوی؟!

سئوال اساسی 2: خوانندگان عزیز عصر ایران ورزشی! با توجه به اینکه آقای کفاشیان بسیار الگوپذیر هستند، به نظر شما اگر ایشان به جای مشاهده فوتبال مسی و ژاوی، مثلاً کشتی کج مشاهده می کردند چه اتفاقی می افتاد؟!

الف. الآن فردوسی پور روی تخت بیمارستان بود!

ب. خبرنگارهایی که می خواستن وارد مجمع بشوند آخرش به آن دنیا ورود پیدا می کردند!

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
:blink:
[h=1]شکست شاگردان هاشميان برابر هامبورگ[/h]
[h=2]تيم فوتبال هالستنبک در ديداري دوستانه با 6 گل مغلوب هامبورگ شد.[/h]
00942704.jpg

تيم دسته پنجمي هالستنبک آلمان که به تازگي وحيد هاشميان هدايت آن را در دست گرفته است در ديداري دوستانه برابر تيم دسته اولي هامبورگ قرار گرفت و در پايان با 6 گل برابر اين تيم تن به شکست داد. در نيمه نخست اين بازي هامبورگ با تيم ذخيره‌هاي خود بازي کرد اما در نيمه دوم تيم اصلي هامبورگ برابر شاگردان هاشميان قرار گرفت. اين بازي در AOL ARENA ورزشگاه اختصاصي هامبورگ برگزار مي‌شد.

پ.ن:یعنی واقعا تو شان وحید هست که بره مربی تیم دسته پنجم بشه؟!
تو ایران تا دسته سه بیشتر نداریم فکر کنم اونوقت اونجا فک کنم تا دسته n ام هم باشه!:lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
هاشمیان خودش هم گفته میخواد مربیگری از پاینترین سطح شروع کنه. فک کنم دسته 5 آلمان اقلا امکاناتش از دسته 2 ما بهتره . این باختها مقدمه بردهای وحیده

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
فکر میکنم خیلی ها مثل من مجید جلالی رو از زوایای دیگه ای میبینند و کلا دید نسبت به او فرق میکنه با مربی های دیگه و یا امثالهم.
فکر میکنم حقش دقیقا همین توجه ویژه هست و این دست آدمهای کم تعداد (البته متاسفانه) باید بیشتر مورد استفاده باشند که بازم متاسفانه نیستند.
امیدوارم که از این آدمها بهتر استفاده بشه تا بعد حسرت نخوریم.
بدی کار اینجاست که الان هرچی بگیم به جایی نمیرسه ولی زبانم لال فردا روز اگر اتفاق ناخوشآیندی برای ایشون افتاد همه میگن .... / و از طرفی اگر اون روز همین حرفهای الان رو بزنی میگن مرده پرستیم و از این حرفها و دیگه اون روز حوصله این هم نیست که بخوای این افکار رو شست و البته فایده ای هم نداره.

این متن نامه ای هست که ایشون برای عبدا.. ویسی نوشته . خودتون شرایط رو در نظر بگیرید که این کار میشه تلفنی انجام بشه که حتما هم شده ولی اینطور در رسانه عمومی با یه مربی جوان و کارا که 6 گل خورده حرف بزنی و ... چه انگیزه و چه انرژی ای میخواد و مطمئنا اینطوری میشه از خیلی چیزها جلوگیری کرد و به خیلی کارها کمک کرد. اینطوری زنگ خطر زد و البته یه مربی جوان رو به کار دلگرم کرد و خلاصه یه چیزی تو مایه های حرفهای یه مربی تو رختکن که میخواهد روح ها رو زنده کنه و ...

اون کلماتی رو که بلد کردم ، کار من نیست در واقع و در سایت ایشون اینطوری بلد بود. مشخصا لازم بوده ما به این ها بیشتر توجه و تمرکز کنیم. :

" بنام خدا "

در کنار تلویزیون بازی پرسپولیس و پیکان را تماشا می کردم. به همراه کتابی که ان را می خواندم.تقریبا هر وقت می خواهم بصورت تفریحی یک بازی را ببینم در حین تماشای بازی یا مشغول مطالعه و یا خوردن چیزی می شوم.این فرق می کند با زمانیکه یک بازی فوتبال را باید تحلیل کرد چون در ان صورت حق پلک زدن هم نداریم.

درست در زمانیکه پیکان گلهای پشت سر هم می خورد به جمله ای از اقای انیشتن رسیدم که گفته بود:

سعی نکنید موفق شوید بلکه سعی کنید با ارزش شوید .

جمله قابل تعمقی است.یادم می اید در یکی از سخنرانیهای اقای جوادی آملی در تفسیر قران ایشان موضوع مقام و منزلت را طرح کردند که بسیار عمیق تر است.

بازی تمام شد.نتیجه ای غیر متعارف بدست امد.در فکر اقای ویسی بودم که چه لحظات سختی را می گذراند.

ساعتی بعد مصاحبه او را دیدم.

می خواهم با ایشان قدری صحبت کنم.مانند صحبت برادر بزرگتر با برادر کوچکتر.برای دلگرم کردن او و برای اینکه بداند اینجا کسی هست که به او فکر میکند و به پایدار بودن او اهمیت می دهد.

عبدا... عزیز

در این فضای سخت , الوده و خسته کننده فوتبال , کسی هست که به تو فکر می کند و می داند که تو یار فوتبال هستی نه بار آن.

هر چند اطراف ما پر شده از بار , اما یارها فراموش نمی شوند. توکسی هستی که بار این فوتبال را بدوش می کشی. به همین دلیل تو یار فوتبال هستی.

می دانم بعضی وقتها بارها انقدر سنگین می شوند که مجالی برای نشان دادن یارها نمی ماند ولی به تو می گویم که هستی و دیده می شوی. زحمت فوتبال بدوش تو و امثال توست , اگر مقامی یا پستی نداری مطمئن باش که منزلت داری.

در نظر داشته باش که مقام را می شود در زمانی کوتاه و با خیلی روشها بدست اورد , اما برای بدست اوردن منزلت ,باید سالها رنج و زحمت بکشی , خاک بخوری , بسازی و بسوزی , سالم زندگی و کار کنی , ناملایمت را صبورانه تحمل کنی ولی وقتی صاحب منزلت شدی دیگر کسی نمی تواند تو را نادیده بگیرد.

عبدا... عزیز

در راهی که هستی ثابت قدم و پایدار باش.در کمال سلامت و صحت کار خود را پیش ببر و البته صبور باش.

برای رسیدن به هدف بلند پروازی نکن ولی بدون پرواز هم نباش. سخت کار کن , متعهد باش و صادق , که هستی , اما به موقع پرواز باش.

زمان پرواز را باید اول خداوند و بعد مردم تعین کنند. نه سفارشات و لابی ها و زدوبندها.

سعی کن اول خدا و بعد مردم را متقاعد کنی در ان صورت با ارزش هستی و حالا اماده پرواز شو.

برایت ارزوی سربلندی دارم در پایان شعری را که همیشه سرلوحه کارم قرار داده ام برایت میگویم.

کز آب خرد ماهی خرد برخیزد نهنگ ان است که با دریا ستیزد

با احترام

14 آبان 1391

مجید جلالی

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا این جامحذفی بالاخره چی شد؟ انجام میشه یا نمیشه . از دیروز تا حالا 100 بار گفتن انجام میشه بعد تکذیب شده .
اگه کسی میدونه بگه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آقا این جامحذفی بالاخره چی شد؟ انجام میشه یا نمیشه . از دیروز تا حالا 100 بار گفتن انجام میشه بعد تکذیب شده .
اگه کسی میدونه بگه

چرا تکذیب بشه
من از دیروز تا حالا نشنیدم که تکذیبش کنن....

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

اگه کسی میدونه بگه

آخرین خبری که من میدونم امروز صبح از خبر ورزشی رادیو جوان شنیدم:
با کفاشیان مصاحبه کرد در این خصوص ، کفاشیان گفت جام حذفی رو برگزار می کنیم به شرطی که هر موقع تیم ملی به بازیکنان تیمها احتیاج داشت بدون قید و شرط تیمها بازیکنهاشون رو بدن و اگر لازم شد بدون ملی پوشانشون در جام حذفی به مصاف حریفان برن.
گفت موضوع حتما در جلسه ای با حضور نمایندگان باشگاهها صورتجلسه میشه و بعد از امضای اون توسط باشگاهها بازیهای جام حذفی برگزار خواهد شد.
دلیل این کار هم گفت مهم تر بودن صعود تیم ملی به جام جهانی هست.

شاد و پیروز باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
مشاور عالی کفاشیان بازداشت شد

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 91082315035
سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۷

دادستان تهران از بازداشت مشاور رییس فدراسیون فوتبال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عباس جعفری دولت‌آبادی،‌ در حاشیه مراسم تودیع و معارفه سرپرست دادسرای ناحیه 20 (دادسرای انقلاب) در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید، شنیده شده مشاور رییس فدراسیون فوتبال بازداشت شده‌ است آیا این موضوع صحت دارد یا نه؟ که وی پاسخ داد: یک متهم در تهران بازداشت شده ولی این مربوط به امروز نیست. اتهاماتی قبلا مطرح بود که شناسایی و دستگیر شده است و نمی‌توانم اتهامات وی را بیان کنم.

به گزارش ایسنا، "ش. د" ششم مهر سال 87 طی حکمی از سوی علی کفاشیان، به عنوان مشاور عالی فدراسیون فوتبال منصوب شده بود. او همچنین در زمان دبیرکلی کفاشیان در کمیته ملی المپیک،‌ مشاور اجرایی کمیته‌ی المپیک بود.

همچنین "ش. د" در زمان ریاست محمدرضا یزدانی خرم بر فدراسیون کشتی، به سمت مشاور عالی در امور اجرایی فدراسیون کشتی منصوب شده بود.

وی علاوه بر سمتهای ورزشی در حوزه‌های اقتصادی نیز فعالیت می کرده است.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
1-- روز گذشته فهرست پنج نامزد نهايي تصاحب عنوان بهترين بازيكن سال 2012 آسيا از سوي AFC اعلام شد و نام دو بازيكن از كشورمان هم در اين ليست قرار گرفت. علي كريمي و محسن بنگر در حالي اكنون گزينه هاي ايراني فتح اين جايزه به شمار مي روند كه شواهد و قرائن نشان مي دهد لي كئون هو ، بازيكن باشگاه اولسان كره جنوبي كه به تازگي به مقام قهرماني آسيا دست پيدا كرده، شانس اول پيروزي در اين انتخابات خواهد بود. طبق روالي كه كنفدراسيون فوتبال آسيا از چند سال قبل در پيش گرفته، همچنان خبري از ستاره هاي مهم و بين المللي قاره در سياهه برندگان اين عنوان نخواهد بود و كماكان مسوولان اين مجموعه اصرار دارند جايزه شان را صرفا به بازيكنان شاغل در آسيا اهدا كنند. در شرايطي كه امسال شاهد درخشش شينجي كاگاوا در لباس دورتموند و انتقال 12 ميليون پوندي او به منچستريونايتد بوديم و در حالي كه ستارگان پرشمار ديگري نيز مثل هوندا و ناگاموتو اين روزها در زسكا و اينترميلان خوش مي درخشند، AFC توجهي به اين ماجرا ندارد و زمستان هر سال نام هايي را به عنوان نامزدهاي تصاحب عنوان مرد سال مطرح مي كند كه در نوع خودشان موجي از شگفتي را به دنبال مي آورند. همين دو سال پيش بود كه قرار گرفتن اسم فرشيد طالبي بين سه فوتباليست برتر سال، خيلي ها را شوكه كرد و حتي موجبات غافلگيري مدافع وقت ذوب آهن را فراهم آورد. امسال هم دست كم مروري بر نام و نشان دو ايراني راه يافته به اين ليست، چنين حسي را براي مخاطب تداعي مي كند. بسيار خوشبينانه خواهد بود تصور اينكه نمايش سال 2012 علي كريمي و محسن بنگر ، سزاوار يك ستايش قاره اي بوده باشد. گويا برگزيده شدن اين دو فوتباليست به عنوان بازيكن برتر زمين در برخي از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در فصل گذشته، ملاك انتخاب آنها بوده، در حالي كه چنين معيارهاي به شدت سطحي و پيش افتاده اي، هيچگاه نمي توانند تعيين كننده عناوين كيفي و مهمي مثل بهترين فوتباليست سال باشند. اين قبيل رفتارهاي آماتور مآبانه و غيرمنطقي AFC، هر از گاهي يادمان مي آورد شايد جبر اصلي و مهم جغرافيايي ما، همين زاده شدن در آسيا باشد!

2- روز گذشته خبرگزاري ها پس از معرفي كريمي و بنگر، مصاحبه هاي كوتاهي از آنها روي خروجي خودشان گذاشتند كه در اين ميان اظهارنظر مختصر شماره هشت پرسپوليسي ها در نوع خودش تامل برانگيز به نظر مي رسيد. جادوگر در اين گفت وگو از حضورش در اين فهرست ابراز خشنودي كرده و مدعي شده بود بابت مطرح شدن نام ايران در سطح قاره خوشحال است. مصاحبه اخير او، براي خيلي ها روزي را تداعي كرد كه جادوگر مقتدرانه عنوان بهترين بازيكن سال 2004 آسيا را به دست آورد و وقتي از روي سن پايين آمد، به رسانه ها گفت: «احساس خاصي ندارم»! اين همه تفاوت را چطور بايد تفسير كرد؟ مردي كه بعد از ربودن جايزه AFC در ورژن اصلي اش چنين بي تفاوت بود، امروز چگونه بابت فيناليست شدن در سبك جديد و نه چندان موجه اين انتخابات به شعف مي آيد و آشكارا شادي اش را با رسانه ها در ميان مي گذارد؟ شايد بتوان بخشي از اين دگرگوني بزرگ را با توجه به استحاله تدريجي و طبيعي شخصيت كريمي تحليل كرد. به هرحال او رفته رفته پا به سن گذاشته، با تجربه تر شده و حالا خيلي از جنبه هاي رفتاري اش را تغيير داده است. يك دهه پيش، شايد هيچكدام از هواداران فوتبال ايران نمي توانستند باور كنند علي كريمي روزي پس از بدترين باخت هاي تيمش يك تنه مقابل خروجي هاي استاديوم بايستد و از هواداران دلجويي كند، يا بعد از سكوت مصلحت آميز مقابل تندترين توهين ها به خودش، به باشگاه برگردد و به طرفدار خردسالش ميوه تعارف كند. كاراكتر علي كريمي در خيلي از جهات عوض شده و در اين ترديدي نيست، اما شايد بتوان با موشكافي در مورد فاصله كهكشاني اظهارنظر هشت سال قبل كريمي با آنچه او امروز در موقعيتي مشابه به زبان مي آورد، پي به نكات ديگري هم برد. حقيقت آن است كه روياهاي فوتبال ايران ي، هر روز بيشتر از قبل آب مي روند؛ فوتبالي كه روزي نابغه اش جايزه اورجينال AFC را با بي ميلي مي پذيرفت، اما امروز كانديداتوري در ورژن فرعي آن را با رويي گشاده در آغوش مي كشد.

3- اين مرگ تدريجي يك روياست. حالا ديگر تصاوير غرورانگيز دايي، كريمي، خداداد و مهدوي كيا با جايزه هاي واقعي AFC در آلبوم كهنه فوتبال ايران بايگاني شده است. ستاره هاي ما، امروز حتي بين بومي هاي آسيا هم حرف چنداني براي گفتن ندارند. ما اينجا فقط گاهي «كانديدا» مي شويم كه در سالن بمانيم و جايزه بردن بقيه را نگاه كنيم. قد فوتبال ايران كوتاه شده است. اين را حتي در همين فهرست هاي كذايي اعلام شده از سوي AFC هم مي توان فهميد؛ آنجا كه امسال نامزدهاي تشريفاتي كشورمان در انتخاب مرد سال را دو بازيكن 33 ساله تشكيل مي دهند، همان طور كه سال گذشته عقيلي 32 ساله چنين مسووليتي را برعهده داشت و چنانچه دو سال قبل فرهاد مجيدي 35 ساله به عنوان كانديداي بازنده ايران از سالن مراسم بيرون آمد. در سال هاي درخشش اين فوتبال، اعتراض مان به اين بود كه مثلا چرا سال 98 ناكاتا به جاي دايي انتخاب شد و ستاره ما يك سال ديرتر به حقش رسيد يا چرا مهدي مهدوي كيا بازوبند كاپيتاني هامبورگ را نمي بندد، اما حالا اگر اعتراضي هم باشد، به اين است كه بنگر و طالبي با چه ملاك هايي به فهرست نهايي ناعادلانه ترين و غيرحرفه اي ترين انتخابات فوتبالي جهان رسيده اند؟ ما امروز حتي بر سر انتخاب شاهدان تشييع جنازه غرور فوتبال ايران در كوالالامپور هم بحث داريم. پتانسيل اين فوتبال اگر اين همه محقر نمي شد، حالا بخش بزرگي از هواداران تيم ملي منتظر نمي نشستند تا شايد كي روش اين بار دانيال داوري را با خودش به تهران بياورد و ضعف دروازه ايران را هم مثل خط حمله اش با «مهاجرزاده»ها ترميم كند.

4- اين نامزدي، مبارك علي كريمي – كه بدون شك همچنان يكي از مرغوب ترين ستاره هاي فوتبال ماست – و البته محسن بنگر باشد، اما حقيقت آن است كه به احتمال فراوان حتي همين جايزه رنگ باخته را هم به ما نخواهند داد. در حال حاضر تنها دستاورد بين المللي فوتبال ايران ، تصاحب عناوين تشريفاتي و بحث برانگيزي مثل محبوب ترين بازيكن جهان است كه با هنر «كليك» هواداران به ارمغان مي آيند!

منبع

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
انتقاد شدید از چند تن از اعضای جامعه داوری فوتبال

غیاثی: مجبور شوم ماجرای "صدهزار دلاری‌ها" و "کالدرون" را فاش می‌
کنم

عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال با انتقاد شدید از چند تن از اعضای جامعه داوری گفت: مسائل زیادی وجود دارد که اگر مجبور شوم آن‌ها را بازگو می‌کنم.

رضا غیاثی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره بحث و جدل اخیر جامعه داوری که آخرین نمونه‌اش در برنامه 90 این هفته بین وی و دو تن از داوران قدیمی فوتبال ایران یعنی مسعود مرادی و خداداد افشاریان رخ داد گفت: آدم بعضی وقت‌ها چیزهایی را می‌بیند که حرف آقای عسگری را که گفته بود این حرف‌ها یک سناریوی دنباله‌دار است باور می‌کند. خوشبختانه برنامه 90
هم که معتبرترین برنامه فوتبالی ایران است به بلندگویی برای آقایان تبدیل شده که هرچه می‌خواهند بگویند! کسانی مثل آقایان فنایی، مرادی، خسروی و افشاریان و چند نفر از دوستان دیگر به هر طریقی تریبون برنامه 90 را در دست می‌گیرند و هرچه می‌خواهند بگویند.

وی ادامه داد: در برنامه این هفته 90 وقتی گفتند گوشی آقای عسگری خاموش است، آقای یدالله ******* که نایب رییس دپارتمان داوری است، با برنامه تماس گرفت تا پاسخ مرادی و افشاریان را بدهد اما به او گفتند که وقت نیست. در حالی که به کسان دیگر تا می‌شود وقت می‌دهند. متاسفانه کسانی هم که صحبت می‌کنند دروغ می‌گویند. من در برنامه این هفته هم گفتم که وقتی ما با آقایان کفاشیان، آیت‌اللهی و نبی در آکادمی فوتبال جلسه داشتیم کسی در آن جا نبود و اتاق ما هم طوری بود که صدا از آن بیرون نمی‌رفت پس چطور می‌شود که علی خسروی درست فردای آن روز به خاطر حرف‌هایی که من در آن جلسه زده‌ام از من شکایت می‌کند؟ آیا کفاشیان یا آیت‌اللهی حرف من را به بیرون درز داده‌اند یا اصفهانیان مفاد جلسه را فاش کرده است؟

عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال همچنین گفت: من پیش از این درباره خسروی صحبت‌هایی کرده بودم که او به همان دلیل از من شکایت کرد اما دادگاه بدوی و تجدید نظر شکواییه او را رد کرد و با اعلام برائت، برای من قرار منع تعقیب صادر کرد. این یعنی حرف‌هایی که من درباره او زده بودم صحت داشته است. خوشبختانه خودش هم در برنامه این هفته صراحتا گفت که خودش را "گاد فادر" داوری می‌داند.

غیاثی در ادامه به انتقادهای خداداد افشاریان اشاره و خاطرنشان کرد: افشاریانی که می‌گوید 5 سال زودتر از موعد مقرر از داوری کنار رفته است، باید کمی هم انصاف را در نظر بگیرد. آقای افشاریان! شما در تست آمادگی جسمانی مردود شده‌اید و پس از آن هم دیگر نیامدید. آقای عسگری چه کار باید بکند؟ سه‌شنبه مصاحبه‌ای از یک کمک‌داور به اسم موغلی در یکی از خبرگزاری‌ها دیدم که مانند افشاریان گفته بود او را از داوری دور کرده‌اند. همین فرد در تست آمادگی جسمانی حالش بد شد و به زمین افتاد و کار به جایی کشید که کادر پزشکی حاضر در ورزشگاه مجبور شدند به گلویش نیشتر بزنند تا خون وارد ریه‌اش نشود. همه آن‌هایی که آنجا حاضر بودند دیدند که چگونه خون از گلویش فواره زد. این داور چگونه انتظار دارد که با این حالش و تستی که نگذرانده به او قضاوت بدهند؟

وی درباره انتقادهای علی خسروی از دپارتمان داوری هم گفت: خدا را شاهد می‌گیرم که آقای عسگری بارها از خسروی خواهش کرد که در کلاس مدرسان آمادگی جسمانی در بنگلادش شرکت کند تا بتواند در ایران به عنوان مدرس فعالیت کند. اما او گفته بود که به دلیل پادرد و کمردرد نمی‌خواهد این کار را انجام دهد و دلش می‌خواهد ناظر باشد. در نتیجه توسط آقای عسگری به کلاس نظارت AFC معرفی شد که متاسفانه مردود شد. کمیته داوران آسیا طی ایمیلی به کمیته داوران ایران اعلام کرده بود که او نه زبان انگلیسی بلد است و نه کار با کامپیوتر را می‌داند. همچنین اعلام کرده بودند که خسروی برداشت درستی از قوانین داوری ندارد و نمی‌تواند آن را آنالیز کند. حالا با این وضعیت آقای عسگری چه کار می‌توانست بکند؟ این افراد چرا دروغ می‌گویند؟ آن‌ها دنیای خود را خراب کرده‌اند و با این کار به آخرت خود نیز لطمه وارد می‌کنند.

افشاریان در برنامه هفته گذشته 90 مدعی شده بود که حسین عسگری با تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان همکاری دارد و در جشن صعود این تیم به لیگ برتر شرکت کرده است. غیاثی در این رابطه گفت: آقای عسگری اهل این حرف‌ها نیست. خودم در همین هفته که در بندرعباس بودم، این مسئله را سوال کردم و همه مسئولین باشگاه آلومینیوم گفتند که این حرف‌ها دروغ است و حسین عسگری در جشن آن‌ها شرکت نداشته است. متاسفانه آقایان یک باند تشکیل داده‌اند و حالا به تدریج همه داوران به ماهیت آن‌ها پی برده‌اند. دانه دانه داوران به ما زنگ می‌زنند و خواهش می‌کنند ما استعفا ندهیم تا کار دست این افراد نیفتد. ما خیلی حرف‌ها داریم که اگر آقایان به تهمت‌زنی‌هایشان ادامه دهند، مجبور می‌شویم آن‌ها را بازگو کنیم. سینه ما پر از خاطرات تلخی است که از این آقایان داریم. اگر مجبور شوم از جریان "صد هزار دلاری‌ها" و ماجرای "کالدرون" صحبت می‌کنم. کالدرون همان مربی‌ای است که قرار بود به پرسپولیس بیاید و خیلی‌ها داشتند از ترسشان سکته می‌کردند.

عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال در ادامه گفت: از آقایان می‌خواهم که این رفتارشان را تمام کنند. کسی مثل فریدون اصفهانیان به کمیته داوران آمده که کار کند اما بنده خدا در این کار درمانده است. درست است که من و آقای صفیری در جلسه کمیته داوران شرکت نکردیم؛ تا وقتی هم که تکلیف این خبربری‌ها مشخص نشود، شرکت نخواهیم کرد. در برنامه این هفته 90 مسعود مرادی قبل از اینکه صحبتی مطرح شود گفت از روسای کمیته داوران استان‌ها معذرت‌خواهی می‌کند که دو نفر از اعضای کمیته داوران در جلسه شرکت نکرده‌اند. اگر قرار بر معذرت‌خواهی است، چرا وی به دلیل غیبت محمد فنایی عذرخواهی نکرد؟ خود فنایی گفته است که هنوز اصفهانیان استعفایش را قبول نکرده پس در اصل در جلسه کمیته سه نفر غایب بودند. پس معلوم است که پشت این صحبت‌ها برنامه‌هایی وجود دارد.

وی ادامه داد: در برنامه هفته گذشته 90 خداداد افشاریان گفت که به جز یک بار به او نظارت هیچ بازی‌ای را ندادند. او در همان حالی که این حرف را می‌زد، حکم نظارت یک بازی در اصفهان را در جیب داشت و فردای آن روز باید به این شهر می‌رفت. پس در برنامه 90 دروغ می‌گفت. همچنین او گفت که او و مرادی داوران بزرگی هستند که کمیته داوران با آن‌ها مشکل دارد. همه مسعود مرادی را می‌شناسند. او داور بزرگی بوده است. در کارنامه‌اش کسب عنوان بهترین داور آسیا و کاندیداتوری برای جام جهانی را داشته است. افشاریان انگشت کوچک مرادی هم نمی‌شود. سوال من از او این است که کدام بازی مهم آسیا را قضاوت کرده و چه زمانی جزو داوران الیت آسیا بوده است؟ دروغ گفتن کار پسندیده‌ای نیست.

غیاثی ادامه داد: این‌ها دارند آبروی داوری را می‌برند. حرف من این است که اگر این افراد ما را قبول ندارند، دست کم اصفهانیان را که قبول دارند. بیایند و یک جلسه با حضور رییس کمیته داوران برگزار کنند تا ما و آن‌ها رو در روی هم بنشینیم و مشکلات را بررسی کنیم. آن‌ها هم اگر حرفی دارند، رو در رو بیان کنند. من همین جا اعلام می‌کنم که آقای اصفهانیان از طرف ما وکیل است.

پیشکسوت داوری فوتبال همچنین درباره علت حضور تلفنی‌اش در برنامه 90 این هفته گفت: آقای فاضلی از برنامه 90 به من زنگ زدند و گفتند که مرادی و افشاریان حرف‌هایی علیه کمیته داوران زده‌اند و از من پرسیدند که با توجه به خاموش بودن تلفن آقای عسگری،‌ می‌خواهم پاسخی بدهم یا خیر؟ من هم قبول کردم که صحبت کنم. من مانند برخی افراد مدام به این برنامه زنگ نمی‌زنم و التماس نمی‌کنم که به من وقت صحبت بدهند. وقتی هم که به آن‌ها زمان صحبت کردن می‌دهند وقت و بیت‌المال را هدر می‌دهند تا دروغ بگویند. من در برنامه این هفته گفتم که مسعود مرادی پیشنهاد کرد تا قهرمانی از لیست داوران بین‌المللی خط بخورد. اگر من دروغ گفته‌ام چرا مرادی در برنامه نگفت؟

در ادامه رضا غیاثی از مسئله‌ی ویژه‌ای صحبت کرد. او گفت فردی به تک تک داوران خط خورده از لیست بین‌المللی زنگ می‌زند و می‌گوید که اگر به جای آن‌ها بود، به کمیته داوران می‌آمد و آقای عسگری را با چاقو می‌زد! یکی از همین داوران این مسئله را به من گفت. همه این مسائل برای این است که دست‌های آقایان از برخی منافع کوتاه شده است. داوری ما سخت‌ترین روزهایش را می‌گذراند.

وی همچنین در واکنش به اظهار نظر برخی از مربیان و مدیران فوتبالی مبنی بر اینکه در لیگ برتر و لیگ آزادگان امتیاز، خرید و فروش می‌شود، گفت: کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند اگر شرافت داشته باشند و بویی از انسانیت برده باشند داورانی را که چنین پیشنهاداتی می‌دهند معرفی می‌کنند. اگر چنین مسئله‌ای واقعا وجود دارد و این افراد از آن آگاهند ولی آن را افشا نمی‌کنند، پس حتما خودشان هم این کاره هستند. اگر هم ما را قبول ندارند، می‌توانند این مسئله را به کفاشیان یا آیت‌اللهی اعلام کنند. ما که سرمان بالاست و از کسی ترسی نداریم. کسی می‌ترسد که فقط تهمت می‌زند.

وی در پایان گفت: داوری بود که هر گاه برای قضاوت به شهری می‌رفت، خانواده و دوستانش را با خود می برد و شب‌ها با قابلمه بزرگ از هتل به نام باشگاه غذا می‌گرفت و در پارک با آن‌ها می‌خورد! همه هم او را می‌شناسند. این تازه معمولی‌ترین اتفاقی است که می‌افتاد. اگر آقایان سریال تهمت‌هایشان را ادامه دهند، مجبور می‌شویم برخی مسائل را بازگو کنیم. من اگر مجبور شوم راجع به "سلطان محمود بحرینی" و "ایاز ایرانی‌اش" هم صحبت می‌کنم.

منبع : ایسنا

بالا