درود/ اختیار دارید آقا .درود
شاید من اشتباه کنم... اما به نظرم سومین نفر از راست، ایستاده منوچهر نوذریه... تحقیق شما میگه مرحوم علی تابش... شاید من اشتباه کنم...
ارادت
دیر رسیدم ولی من هم نظرم رو بگم .درود/ اختیار دارید آقا .
بهرحال که من نمیشناسم :دی ولی اونی که شما میگی به نظرم نوذری نیست/ اون بغل دستی ظهوری رو هم که گفتم نوذری باشه به خاطر شباهت مدل مو گفتم و البته اینکه سیبل داره.
در کل همشون کار درست بودن/ زنده ها باقی باشند ، رفته ها هم روحشون شاد.
[h=1]شکست شاگردان هاشميان برابر هامبورگ[/h] [h=2]تيم فوتبال هالستنبک در ديداري دوستانه با 6 گل مغلوب هامبورگ شد.[/h] |
![]() |
تيم دسته پنجمي هالستنبک آلمان که به تازگي وحيد هاشميان هدايت آن را در دست گرفته است در ديداري دوستانه برابر تيم دسته اولي هامبورگ قرار گرفت و در پايان با 6 گل برابر اين تيم تن به شکست داد. در نيمه نخست اين بازي هامبورگ با تيم ذخيرههاي خود بازي کرد اما در نيمه دوم تيم اصلي هامبورگ برابر شاگردان هاشميان قرار گرفت. اين بازي در AOL ARENA ورزشگاه اختصاصي هامبورگ برگزار ميشد. پ.ن:یعنی واقعا تو شان وحید هست که بره مربی تیم دسته پنجم بشه؟! تو ایران تا دسته سه بیشتر نداریم فکر کنم اونوقت اونجا فک کنم تا دسته n ام هم باشه!:lol: |
آقا این جامحذفی بالاخره چی شد؟ انجام میشه یا نمیشه . از دیروز تا حالا 100 بار گفتن انجام میشه بعد تکذیب شده .
اگه کسی میدونه بگه
آقا این جامحذفی بالاخره چی شد؟ انجام میشه یا نمیشه . از دیروز تا حالا 100 بار گفتن انجام میشه بعد تکذیب شده .
اگه کسی میدونه بگه