خداییش اینویزیبل شیلد خیلی خوبه ، احساس هم نمیشه ، تستش کن خوشت میادبله با اون حل میشه...منتها من کلا با این جور شیلد ها و محافظ ها مشکل دارم و خوشم نمیاد...
خیلی ها هم میزارن.. سلیقه ایه...
سلامسلام بر استاد بزرگ/// سایت نمیشناسم ولی حتما حتما انلاک فکتوری بخرید...لاک اگر بخرید میشه انلاکش کرد اگر 4.0.1 باشه وای اگر 4.0.2 باشه نمیشه...حواست باشه
برید به این جا رجیستر کنید:
http://mci.ir/web/guest/58
واسه خودم نمیخوامبه قیافه اش که نمیخوره....منتها بهترین کار اینه که خودت یا کسی که میره دبی بره حضوری بخره...یعنی از مغازه و جای مطمین...اینطوری بخوای اینترنتی سفارش بدی شاید جالب نباشه....یعنی من باشم اینطوری هیچ موقع همچین کالایی رو نمیخرم....
دليلش اينه كه احتمالا آيفون سفيد با تغييرات سختافزاري (براي رفع مشكل آنتن) همراه خواهد بود.از دوستان کسی نمیدونه ایفون سفید کی میاد؟؟؟؟
یه سوال دیگه چرا اپل توزیع ایفون سفید رو عقب انداخت؟؟
یه شایعه شنیدم که اپل قراره ایفون 5 بده بیرون(خیلی مسخرس)
یه شایعه شنیدم که اپل قراره ایفون 5 بده بیرون(خیلی مسخرس)
دليلش اينه كه احتمالا آيفون سفيد با تغييرات سختافزاري (براي رفع مشكل آنتن) همراه خواهد بود.
اتفاقا این سخن جالبه و خنده داره
این یک امر طبیعی هست ، هر ساله اپل یک آیفون تولید می کنه و طبیعتا در آخر سال 2011 آیفون جدید راهی بازار خواهد شد
خیر عزیز من ، آیفون 5 سال 2011 عرضه میشه و تا آخر سال 2010 هیچ آیفون جدیدی نمیاد ، اصلا فکر کردن به این مورد هم مزحک و خنده داره ! مگه یه شرکت با این همه سرمایه گذاری مریضه جنسی که تازه عرضه کرده رو نابود کنه ، وقتی این همه فروش میرهبله اخر سال 2010 ولی من منظورم همین نزدیکیا بود:wacko:
خیر عزیز من ، آیفون 5 سال 2011 عرضه میشه و تا آخر سال 2010 هیچ آیفون جدیدی نمیاد ، اصلا فکر کردن به این مورد هم مزحک و خنده داره ! مگه یه شرکت با این همه سرمایه گذاری مریضه جنسی که تازه عرضه کرده رو نابود کنه ، وقتی این همه فروش میره
آیفون سفید ؟!!!امروز 3 تا ایفون سفید 32 گیگ تو علائدین بود قیمتشون هم 1620 بود
این مغازه دارا واقعا بی انصافا
آیفون سفید ؟!!!
عرضه نشده که هنوز !!!
شاید اسکینی قابی چیزی بوده :wacko:
ایفون سفید هنوز نیومده...