سلام
یه سوال داشتم گفتم اینجا بپرسم شاید راهی براش پیدا شه
گوشی قبلیم n95 بود الان iphone 4 دارم.حجم contact هام خیلی بالاست.با n95 و از طریق nokia pc suite یه بک آپ کامل از contact هام رو هارد سیستم برداشتم حالا میخوام بیارم رو 4
با itunes میشه اینکارو کرد؟خودم که هر کاری کردم نتونستم
اصلا iphone 4 چنین فرمتی رو میشناسه؟(vcf.*)
نکته عجیب اینکه وقتی میخوام با بلوتوث از طریق کامپیوتر contact هارو بفرستم deviceیی که رابط pc با گوشی هست رو iphone نمیشناسه! 3 تا device بلوتوث رو تست کردم هیچ کدومو ساپورت نمیکنه!
دوستان آیا میشه روی آیفون 4 جیلبرک شده با آینوتز نرم افزار ریخت.؟
سلام
یه سول واسم پیش اومده اونم ادیت 4.2 فقط برای ایفون 4 هست یا برای ایفون 3gs امکان اپگرید به 4.2 رو داره ؟ مدل قدیمی ترش چی ؟
توی سایت i-phone.ir عضو بشو سامان جان و بعد سورس اونها رو اضافه کن....توی سورس شون چند تا برنامه فارسی از جمله تقویم و کی برد فارسی هست که واقعا عالی هست...یادت نره...
آقا بیچک وُ چونه گچپژ من فراهم شد. ممنون از راهنمایی و سایت خوبی که معرفی کردی. سایهت بالا سر فروم باشه که ما همه زیرش خنک میشیم!
بچهها چطوری میتونم صفحهکلید فارسی رو به آیفون 4 اضافه کنم؟ یعنی گچپژ میخوام. آیفونم جیلبرکشدهس.
یه چیزی گرفتم به نام iKeyEx (تو این مایهها) بعد به Add On فارسی هم براش دانلود کردم از همون Cydia ولی کار نکرد یا نتونستم کارش بندازم. پیشاپیش مرسی
ایفون سفید رو بی خیال شید بابا....وقتی ایفون 5 بیاد که کسی نمیره ایفون 4 سفید بخره...اخه کی این کار رو میکنه؟
آیفون 4 سفید هم برای فروش در سایت اپل قرار گرفت !