• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر در مورد ایفون 4

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
دیروز از نزدیک دیدم پشت جعبه نوشته بود white در ضمن فروشنده میگفت یه دونه صبح ازش فروخته
(کلا سه تا داشت که یه دونه رو فروخته بود1620)
یه چیز دیگه بوده ... چون آیفون سفید عرضه نشده هنوز

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
انگار یه سری خیلی محدود عرضه شده بود. ماهه پیش یکی توی i-phone هم داشت می فروخت

احتمال داره اینم از یکی از اونا باشه
ولی دوستم که تو بازار موبایل مغازه ایفون سنتر داره میگفت تا یه ماه دیگه میاره سفیدش رو!!!!!:blink:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
هست سفیده t-mobile زده ! واسه دل خودش :D اما رسما تا 1-2 ماه دیگه میاد و احتمالا با یکم تغییرات سخت افزاری به خصوص آنتنی

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
خوب اگه سید مشکل انتنش حل بشه که دیگه کسی مشکی نمیخره؟!!
تازه اگه اپل سفیداشو بدون این مشکل بده بیرون که ....پس تکلیف این گوشیایی که تو بازار هست چی میشه؟
فکرنکنما

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
خوب اگه سید مشکل انتنش حل بشه که دیگه کسی مشکی نمیخره؟!!
تازه اگه اپل سفیداشو بدون این مشکل بده بیرون که ....پس تکلیف این گوشیایی که تو بازار هست چی میشه؟
فکرنکنما
والا ما با همینش هم در بدترین شرایط مشکل آنتن نداشتیم :دی
یک دونه افت آنتن هم ندارم !

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
والا ما با همینش هم در بدترین شرایط مشکل آنتن نداشتیم :دی
یک دونه افت آنتن هم ندارم !

این به خاطر اینه که شبکه مخابرات ایران 2جی هست(ایشالا تا یه قرن دیگه که ما هم تازه 3جی بشویم تفاوت را احساس میکنی):D

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
این به خاطر اینه که شبکه مخابرات ایران 2جی هست(ایشالا تا یه قرن دیگه که ما هم تازه 3جی بشویم تفاوت را احساس میکنی):D
خیلی هم تو ایرانش مشکل آنتن داشتن ، من میگم من نداشتم
3g هم بشه نخواهم داشت ، این خط این نشون ، میگی نه نیگا کن :دی

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
راستی ایفون در چین هم عرضه شد
کمپانی آمریکایی اپل در روز شنبه 25 سپتامبر 2010 (3 مهر 1389) فروش گوشی های آیفون 4 خود را در چین آغاز نمود.

گزارش ها حاکی از آن است که در مقایسه با گوشی های 3G و 3GS آیفون استقبال خوبی از عرضه آیفون 4 در چین به عمل آمده است.

عرضه گوشی آیفون 4 در چین تنها سه ماه پس از اولین عرضه آن در آمریکا، انگلستان، فرانسه، آلمان و ژاپن -- که در 24 ژوئن (3 تیر) صورت گرفت -- انجام می پذیرد و این در حالیست که عرضه گوشی 3G در چین بیش از 2 سال پس از عرضه آن در آمریکا انجام پذیرفت.

اپراتور چاینا یونیکام -- دومین اپراتور بزرگ تلفن همراه در چین پس از اپراتور چاینا موبایل -- اعلام نموده که در روز نخست پیش فروش، تعداد 50,000 گوشی آیفون 4 را پیش فروش نموده که بسیار بیش از تعداد 5,000 پیش فروش آیفون 3G و آیفون 3GS در طی سه روز نخست پیش فروش در سال گذشته است.
http://www.ecapic.ir/image2/ECA-100927200008.jpg (اینم اولین کسی که در چین ایفون خرید)
شاید یکی از علل تعداد کم فروش نسخه های قبلی آیفون در چین علاوه بر قیمت بالای این گوشی ها غیر فعال بودن وای-فای آنها به دلیل قوانین دولت چین باشد. قوانین دولت چین مانع از بکار بردن وسایلی که از استاندارد WAPI این کشور تبعیت نمی کنند می شود (این استاندارد مرتبط با احراز هویت و حریم خصوصی تحت شبکه های بی سیم است). به همین دلیل اپل امکان اتصال وای-فای را از گوشی های 3G و 3GS خود که در چین عرضه می شدند حذف نموده بود.
اما کمپانی اپل با کسب امتیاز دسترسی به شبکه در چین در ماه جولای، امکان استفاده از وای-فای را بر روی گوشی آیفون 4 در اختیار کاربران چینی قرار داده است و به نظر می رسد که این امر می تواند تأثیر عمده ای بر روی فروش گوشی آیفون 4 در چین بگذارد. با این حال کمپانی اپل هنوز آماری از میزان فروش آیفون 4 در اولین روز عرضه آن در فروشگاه های این کمپانی در چین ارائه نکرده است.

همچنین به دنبال تصمیم اپل برای گسترش حضور خود در چین این کمپانی در روز نخست عرضه آیفون 4 با گشایش دو فروشگاه خود در شهرهای پکن و شانگهای شمار فروشگاه های خود در این کشور را به 4 عدد رساند و قصد دارد این تعداد را هر چه زودتر به 25 عدد برساند.

قیمت مدل 16 گیگابایتی گوشی آیفون 4 در فروشگاه های اپل در چین بدون نیاز به عقد قرارداد با اپراتور برابر 4,999 یوآن (در حدود 744 دلار) و قیمت مدل 32 گیگابایتی آیفون 4 برابر 5,999 یوآن (در حدود 893 دلار) است.
به امید اینکه شرکت اپل روزی ایفون رو در ایران هم عرضه کنه:whistle::thumbsdow

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
خلیج فارس از مکالمه ویدیویی آی‌فون محروم شد!

گوشی آی‌فون 4 که به تازگی در کشورهای حوزه خلیج فارس عرضه شده، امکان استفاده از سرویس مکالمه ویدیویی FaceTime در این منطقه را ندارد.
به گزارش عربین بیزینس، گوشی آی‌فون 4 از دو روز پیش توسط اتصالات و Du در کشورهای قطر، کویت، عمان و عربستان سعودی عرضه شده است.
به گزارش روزنامه National ، اتصالات و Du اعلام کردند که نرم افزار FaceTime بر روی گوشی آی‌فون 4 نصب نشده است.
سرویس FaceTime همانند اسکایپ است که از چندی پیش برای کاربران امارات متحده عربی ممنوع شده و به کاربران امکان مکالمه رایگان با استفاده از قابلیت ویدیویی دستگاه های تلفن همراه را می دهد.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747

آی‌فون4 ضعیف‌تر از سه گوشی دیگر اپل

آی‌فون4 علاوه بر مشکل آنتن دهی با مشکل شکستن شیشه صفحه نمایش و درپوش باتری هم مواجه شده و در مجموع گوشی شکننده ای شناخته شده است.
به گزارش سلولار نیوز، در حالی که هنوز مشکل آنتن دهی گوشی آی‌فون4 حل نشده، شرکت SquareTrade که در زمینه بیمه و گارانتی تلفن های همراه در آمریکا فعالیت می کند اعلام کرده 20 هزار گوشی آی‌فون 4 در اثر ضربه آسیب دیده است.
پس از بررسی این گوشی ها که دارای کارت ضمانت نامه بود، مشخص شده این مدل گوشی 82 درصد بیش از iPhone 3GS آسیب پذیر است که بیش از 25 درصد آسیب های وارد شده به این گوشی به قسمت پشت گوشی بوده است.
شرکت SquareTrade پیش بینی کرده تا یک سال آینده 15.5 درصد کل گوشی های آی‌فون 4 آسیب خواهد دید.
این مطالعات که در طول چهار ماهه ابتدایی عرضه آی‌فون 4 صورت گرفته نشان داده تصمیم اپل برای جایگزین کردن شیشه به جای قاب پشتی باعث آسیب دیدن این گوشی ها شده است.
در طول این دوره 45 درصد از کاربران اعلام کرده اند که گوشی هایشان آسیب دیده به این ترتیب مشخص شده که آی‌فون 4 نسبت به نسخه های قبلی شکننده تر است.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
پس از بررسی این گوشی ها که دارای کارت ضمانت نامه بود، مشخص شده این مدل گوشی 82 درصد بیش از iPhone 3GS آسیب پذیر است که بیش از 25 درصد آسیب های وارد شده به این گوشی به قسمت پشت گوشی بوده است.

:blink:

یعنی چی 82 درصد !!:D

یعنی از دستت بیفته رو زمین کارش تمومه !!:f34r:

فکر نمی کنم این طوری باشه ....

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب گفتم یه تستی بکنم باتری ایفون 4 رو:

attachment.php

همون طوری که میبینید باتری ایفون 4 من بعد از 8 ساعت کار رسیده به 3 درصد البته 1 روز و 5 ساعت هم استند بای نگه داشته.

حالا چیکارا باهاش کردم:

7 ساعت دیدن فیلم MKV با برنامه Oplayer

حدود 45 دقیقه بازی 3D

7-8 دقیقه هم مکالمه

3-4 دقیقه هم رفتن تو منوها و....

4-5 دقیقه هم انتقال 500 مگابایت data توسط wifi

به نظر خیلی خوب میاد.

به نظرم اگر اون 1 روز و 5 ساعت استند بای نبود و بازی هم باهاش نمیکردم چون بازی باتری بیشتر مصرف میکنه میشد به رقم 9 ساعت یا 9ساعت و نیم دیدن فیلم برسیم که با رقم 10 ساعت دیدن فیلم که توسط خود اپل اعلام شد خیلی فاصله نداریم

کلا باتری ایفون 4 واقعا عالیه...من خیلی خیلی راضیم ازش.

فایل های ضمیمه

• IMG_0054.jpg
    IMG_0054.jpg
    113.5 KB · نمایش ها: 81

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خب گفتم یه تستی بکنم باتری ایفون 4 رو

فوق العاده هست! من روي گوشيهاي مختلف اين پخش فيلم و کليپ رو زياد امتحان مي کنم و اکثرا موقع پخش فايل تصويري (اون هم با پلير Default خودشون و فايلي با فرمت نرمال که گوشي بخونه) خيلي نسبت به video playback يي که کمپاني اعلام کرده کم ميارن. اما اين تستي که گرفتي نشون ميده عجب باتري خوبي داره اين هيولاي اپل.

بالا