hamedsullivan
مدیر بازنشسته
خواهش میکنم .ممنونم
اقا ببخشيد ديگه با اين سوالهاي ضايع كه ميپرسم:wacko: فكر كردم مارشال يكي از شركت كننده ها بوده:blush:
خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.
خواهش میکنم .ممنونم
اقا ببخشيد ديگه با اين سوالهاي ضايع كه ميپرسم:wacko: فكر كردم مارشال يكي از شركت كننده ها بوده:blush:
احتراق
هوای متراکم و سوخت , توسط جرقه ی شمع محترق میشن
هر چقدر جرقه ی شمع بزرگتر و قوی تر باشه , سوخت بهتر و کاملتر میسوزه
برای افزایش راندمان سیستم جرقه , میتونید از شمع های بهتری استفاده کنین
اگه ماشینتون سیستمش کاربراتوریه , میتونید از شمع های 4 الکترود استفاده کنین
جرقه ی این شمع ها بزرگتره , باعث افزایش توان موتور و کارکرد بهتر موتور میشه و مصرف سوخت هم کم میشه
الکترود این شمع ها از پلاتین با خلوص بالا ساخته شده که در برابر خوردگی مقاومه و جریان برق رو به خوبی عبور میده.
اما اگه ماشینتون ساستمش انژکتوریه , میتونید از شمع های سوزنی استفاده کنین
الکترود این شمع ها از ایریدیوم ساخته شده که در برابر خوردگی بسیار مقاومه
در اخر با خرج بیشتر , میتونید کوئل ماشینتون رو تعویض کرده و کوئلی با ولتاژ خروجی بالاتر ببندید رو ماشین.
حتی میتونید وایر ها رو عوض کنید , وایر برق رو به شمع انتقال میده.
در کل تعویض شمع کاریه که به راحتی و بدون دردسر میتونید انجام بدید.
زیاد ربطی به نوع ماشین نداره , مهم اینه که شمع خوب , احتراق خوب ایجاد میکنه.باید به سیستم برق ماشین توجه بشه تو بعضی ماشینها با ضعیف شدن جرقه نتیجه عکس میده. توی یک جایی خودنه بودم برای ماشینهای غیر اسپرتی دو الترود بهترینه تا 4 تا
سیامک جان , یه حجم موتور داریم و یه توان موتور .روي قدرت ماشين تاثير ميذاره يا شتاب ماشين؟؟ اصلا اين دوتا چه رابطه اي با هم دارن؟؟
زیاد ربطی به نوع ماشین نداره , مهم اینه که شمع خوب , احتراق خوب ایجاد میکنه.
به طبع طبق تجربه میشه متوجه شد چه شمعی بهتره .
سیامک جان , یه حجم موتور داریم و یه توان موتور .
که شتاب رابطه ی مستقیم داره با توان موتور .
مثال : BMW M3 Turbo دارای موتوری با حجم 3.2 لیتر , توان موتور 1000 اسب بخار و 0 تا 100 هم 3.2 ثانیه
Range Rover AR6 دارای موتوری با حجم 4.8 لیتر ,توان موتور 520 اسب بخار و 0 تا 100 هم 6.1 ثانیه
تعویض شمع چون احتراق رو بهتر میکنه پس تاثیر هر چند خیلی کم روی شتاب و نفس موتور داره.
نه سیامک جان اون بی ام و با تغییر همچین قدرتی داره , حتی مورسیه لاگو رو میگیره !!حامد جان اين 1000HP كه نوشتي 100 نبوده؟!
و اينكه مجله ماشين رو تاييد ميكني يا مجله هاي بهتري هم هست؟؟
داریوش جان منم وقت نکردم برم.ریس امروز چه حال گیری بود تلوزیون فقط کلاس پراید رو نشون داد! فکر کنم همش زیر سر سایپا بود!
نفهمیدم دوستان سیمرغی چه کردند
نفرات برتر کلاس ها :داریوش جان منم وقت نکردم برم.
نتایج رو اعلام میکنم.
فکر کنم تلویزیون , کلاس ازاد رو هم نشون داد.
http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?t=13134سلام به حامد جان و ساير دوستان
من يكم اطلاعات در مورد جيپ هامر ميخواستم
اينكه چه مدل هايي داره و مشخصات هر كدوم چيه...
اگه لينكي منبعي چيزي معرفي كنيد ممنون ميشم
با تشكر