هادی جان , یعنی دور موتور ماشین رو ی عدد 5000 بود , یعنی به حدی پدال گاز رو فشار دادم که دور موتور روی 5000 بود.حامد دور موتور 5000 یعنی چی؟؟؟
هادی جان , یعنی دور موتور ماشین رو ی عدد 5000 بود , یعنی به حدی پدال گاز رو فشار دادم که دور موتور روی 5000 بود.
ماشین شما چیه؟؟؟؟؟ نکنه دور موتور نداره ؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ترجیحا Koni .منظورم کمک فنر اسپورت هست.
میشه بیشتر در موردش توضیح بدی؟این هم هیولای مجتبی خان نصیری از دوستان خوب بنده در تهران.
Top Secret !!!!!!!!!!!!!!!!!!!میشه بیشتر در موردش توضیح بدی؟
مشخصات فنی و موتورش...
دقیقا چقدر میتونی پول بدی براش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام خدمت حامد جان و بقیه دوستان،
آقا من می خوام رو ماشینم سیستم ببندم در حد متوسط!
پخشم هم سونی Xplod GT560S هست. می تونید پیشنهاد کنید که چه چیزای دیگه ای باید اضافه کنم؟ (مثلا" آمپلی و ساب و ...) هر چی لازمه لطفا" بگید که حداقل بدونم چی به چیه!!! در ضمن تا جایی هم که ممکنه به فکر جیب من باشید و ارزون ترین و بهترین ها رو تو راسته کاریم بهم معرفی کنید!
در ضمت الان قیمت این سونی Xplod GT560S چند هست حدودا" تو تهران؟ من دیروز 135 بابتش سلفیدم! تو پاچم که نشده؟!
متشکر از راهنمایی هاتون.
نمی دونم شما تا جایی که می تونی حداکثر کیفیت با حداقل قیمت رو بهم معرفی کن چون نمی خوام خیلی بودجه بذارم واسش، شما همه چیز رو اقتصادی بگو!!! شرمنده!دقیقا چقدر میتونی پول بدی براش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این هم هیولای مجتبی خان نصیری از دوستان خوب بنده در تهران.
فلفل نبین چه ریزه.....قیافه اش که به هیولا نمیخوره . بیشتر شبیه موش صحراییه!!
عمو شما برو با موبایلت بازی کن !!قیافه اش که به هیولا نمیخوره . بیشتر شبیه موش صحراییه!!
عمو شما برو با موبایلت بازی کن !!
تو این تاپیک ها بیای شب ها کابوس میبینی !
عمو شما برو با موبایلت بازی کن !!
تو این تاپیک ها بیای شب ها کابوس میبینی !
از نظر فنی بنده گل رو شدیدا ترجیح میدم , کاملا هم نظرم شخصیه و قصد کل کل ندارم (چون الان میان میگن این و.. اون ... 60 خط هم باید توضیح بدم .
ولی اگه دقیق تر میخوای برات پی ام کنم؟
به روی چشم . فقط 2 یا 3 روز صبر کن تا دوچشمی بشم ( هنوز یه چشمم بسته ) که بتونم راحت تایپ کنم .اگر برات زحمتی نیست PM بده .
ممنون از زحماتت استاد
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:خدا بد نده آقا حميد!!!