خوب انگار همه بچه ها جمعند من دنبال یه وبر 8 دهنه با سنگ بزرگ می گردم احتمالا کسی داره؟قیمت بده؟
راستی یخه جفت لاستیک 315/50/15 هم می خوام ..
مسابقه ی LIVE رو امروز دیدین؟؟؟؟
واقعا که !!!! تا نوبت به کلاس ازاد (اورال) رسید , اخبار ورزشی شروع شد , تا حالا اخبار ورزشی به این طول و درازی ندیده بودم!!!
از مسابقه ی ازاد هم , اقای همتیان که با BMW پیشتاز مسابقه بود اصلا در تصویر نبود , یا کلهر رو با پرایدش نشون میدادن
یا یه پراید با ارم بزرگ سایپا که روبروی جایگاه (نصف مسابقه رو به خودش اختصاص داد) , رو به دوربین پارک بود . تا حالا ندیده بودم یه ماشین خاموش انقدر تو یه مسابقه تاثیر داشته باشه
فقط میتونم بگم متاسفم.
شما فکر کن که , یه ماشین که دقیقا میدونم 90 میلیون هزینه داشته برای رانندش , اونوقت دوست داره 100% مسابقه پخش شه , اونوقت ...!اگه یه مسابقه فوتبال بود اخبار و نشون نمی دادن و برنامه رو ادامه می دادن ولی اینجا....
من با اینکه زیاد علاقه ای ندارم ولی خیلی دوست داشتم مسابقه رو ببینم تا اخبار
هادی جان , بستگی به پلیس داره ! ولی در کل اگه خیلی ناجور باشه , به دلیل تغییر وضعیت ممکنه که ماشین رو بخوابونن!این ماشینهایی که عکسش تو صفحه اول این تاپیک هست اگه پلیس تو خیابون ببینه گیر نمیده؟
به طور کلی هر ماشینی که خفن اسپرت شده باشه...
1: پسر عموی بنده هم مجارستان هست در حال ادامه ی تحصیل !!!!!!!!!!!!!!!!سلام
اول از همه خوشحالم از آشنایی باهاتون
من یک دوو نکسیا (سیلو) هاچ بک دارم مدل 97 که 2،500،000 تومان خریدمش.البته یه وقت فکر نکنین تصادفیه! من ساکن کشور مجارستان هستم و اینجا ماشین مفته.
راستش من خیلی دوست دارم با ماشین ور برم.و چند تا سوال دارم و راهنماییتون رو نیاز دارم.
1-اول از همه اینکه به نظرتون ارزش داره رو نکسیا خرج گذاشت یا نه؟یا مثلا بهتره 1 ماشین بهتر گرفت و باهاش ور رفت(منظور از بهتر مثلا 94 Civic نه slk 2007)؟
با توجه به اینکه اینجا قطعاتی مثل موتور و ... ارزونه و تنها چیز گرون دستمزده .
2-چطور میشه موتور ماشین رو عوض کرد و آیا برای تعویض باید مثلا 1 موتور اریجینال میتسوبیشی خرید؟و بهترین آپشن موتور برای اسن ماشین چیه؟
3- من ماشینم رینگ 13 بهش میخوره ، من چطور میتونم رینگ 17 یا 18 جایگزینش کنم؟آیا لوازم اضافی میخواد؟
4-ارتفاع پشت ماشینم خیلی بالاست و سر پیچ ها مشکل ایجاد میکنه. میخواستم فنر هاشو ببرم ولی 1 نفر گفت اگر اینکار رو انجام بدی هر چند وقت 1 بار فنر هات از جاش در میره!
5- آیا تو ایران لوازم جانبی مثل سپر اسپرت و چراغ و ..... برای دوو سیلو هاچ بک پیدا میشه؟
ببخشید زیاد سوال کردم
ممنون میشم برام توضیح بدین
1: پسر عموی بنده هم مجارستان هست در حال ادامه ی تحصیل !!!!!!!!!!!!!!!!
2: چرا میتسوبیشی؟؟!!! موتور ژاپنی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3: من نمیدونم اونجا چطور کار میکنن یا با این ماشین ور رفتن یا نه !!!!!!!
4:کمک رو عوض کن.
1: بودا پست , بودا , امیر1:چه باحال پسر عموت کدوم شهره؟
شاید بشناسمش.
2: گفتم مثلا میتسوبیشی. برای مثال اینجا موتور میتسوبیشی 3000gt مدل 94 حدودا 1500$ قیمتشه(ابته اگه توش جا بشه ) ) ازتون خواستم یه موتور خوب پیشنهاد کنید
2-ب: برای تعویض موتور آیا باید گیربکس هم عوض بشه؟
والا با ماشین هم ور رفتن ، اما مثل ایران نمیتونی تو خیابون این ماشین ها رو ببینی .معمولا فقط تو پیست میبینی.
البته من همیشه گفتم تیونینگ فقط ایران.
3: حامد جان رینگ رو چیکار کنم؟میشه 17 یا 18 انداخت زیرش؟
مخلصیم
بهزاد
1: بودا پست , بودا , امیر
2:در مورد موتور کسی رو ندیدم رو سیلو کار کنه , من خودم سیلو داشتم و لی اگه 3000 GT جاشه توش باید جواب بده ولی بعدش باید گیربکس رو حتما عوض کنی.اگه واقعا تصمیمت جدیه , بگو یه توضیح کامل بدم(به دلیل اینکه اول باید روش فکر کنم).
3:اگه رینگ 17 بندازی , ماشین سنگین میشه تقریبا .
شدیدا کار اشتباهی کردی ارش جان !!!!!!! فشار شدید به موتور و ضایعات جبران ناپذیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!یه خبر :
من بالاخره تونستم با دنده 3ماشین رو به حرکت در بیارم و سرعت اونو به 80 تا برسونم. بدون اینکه ماشین خاموش بشه. اگه فکر می کنین کار راحتی هست امتحان کنین .
شدیدا کار اشتباهی کردی ارش جان !!!!!!! فشار شدید به موتور و ضایعات جبران ناپذیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرد مومن , میدونی چه فشاری به موتور ماشین میاری با این کار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا همچین حرکتی ارزش نداره و گرنه با دنده ی 5 هم میشه راه افتاد!!
یقینا کار اشتباهی هست ولی دنده پنج هم یک جور اغراق هست.:lol:
راستش رو بخوای امتحان نکردم , ولی امروز انجام میدم و جواب رو اعلام میکنم .یقینا کار اشتباهی هست ولی دنده پنج هم یک جور اغراق هست.:lol:
عرض که کردم هیچ سودی نداره .حالا فکر کن با سه هم حرکت کردی چه سودی داره؟!!!
امیر عزیز , با ماشین خودم (گل) دور موتور 5000 , با دنده ی 5 حرکت کردم , کارخوبی نکردم فقط برای تست بود.یقینا کار اشتباهی هست ولی دنده پنج هم یک جور اغراق هست.:lol: