• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر و اخبار پیرامون ماشین(تیونینگ و ...)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
خوب انگار همه بچه ها جمعند من دنبال یه وبر 8 دهنه با سنگ بزرگ می گردم احتمالا کسی داره؟قیمت بده؟
راستی یخه جفت لاستیک 315/50/15 هم می خوام ..

وبر 8 دهنه!!!!:blink:

دوست عزیز , وبر 8 دهنه نداریم , هر وبر 2 دهنه هستش , که وقتی رو یه موتور 2 دهنه وبر میبندن اصطلاحا میگن 4 دهنه وبر داره.

یعنی دو تا وبر 2 دهنه.

در ضمن من 4 تا وبر رو هیچ موتوری ندیدم البته فکر کنم رو موتور 8 سیلندر بشه بست اگه تو کاپوت جا شه.

لاستیک رو برای چه رینگی میخوای ؟؟؟؟؟ فکر نمیکنم اینجا باشه , مطمئن نیستم , فکر کنم باید از اون ور بیاری.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
مسابقه ی LIVE رو امروز دیدین؟؟؟؟

واقعا که !!!! تا نوبت به کلاس ازاد (اورال) رسید , اخبار ورزشی شروع شد , تا حالا اخبار ورزشی به این طول و درازی ندیده بودم!!!

از مسابقه ی ازاد هم , اقای همتیان که با BMW پیشتاز مسابقه بود اصلا در تصویر نبود , یا کلهر رو با پرایدش نشون میدادن

یا یه پراید با ارم بزرگ سایپا که روبروی جایگاه (نصف مسابقه رو به خودش اختصاص داد) , رو به دوربین پارک بود . تا حالا ندیده بودم یه ماشین خاموش انقدر تو یه مسابقه تاثیر داشته باشه

فقط میتونم بگم متاسفم.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
مسابقه ی LIVE رو امروز دیدین؟؟؟؟

واقعا که !!!! تا نوبت به کلاس ازاد (اورال) رسید , اخبار ورزشی شروع شد , تا حالا اخبار ورزشی به این طول و درازی ندیده بودم!!!

از مسابقه ی ازاد هم , اقای همتیان که با BMW پیشتاز مسابقه بود اصلا در تصویر نبود , یا کلهر رو با پرایدش نشون میدادن

یا یه پراید با ارم بزرگ سایپا که روبروی جایگاه (نصف مسابقه رو به خودش اختصاص داد) , رو به دوربین پارک بود . تا حالا ندیده بودم یه ماشین خاموش انقدر تو یه مسابقه تاثیر داشته باشه

فقط میتونم بگم متاسفم.

اگه یه مسابقه فوتبال بود اخبار و نشون نمی دادن و برنامه رو ادامه می دادن ولی اینجا....

من با اینکه زیاد علاقه ای ندارم ولی خیلی دوست داشتم مسابقه رو ببینم تا اخبار :(

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اگه یه مسابقه فوتبال بود اخبار و نشون نمی دادن و برنامه رو ادامه می دادن ولی اینجا....

من با اینکه زیاد علاقه ای ندارم ولی خیلی دوست داشتم مسابقه رو ببینم تا اخبار :(
شما فکر کن که , یه ماشین که دقیقا میدونم 90 میلیون هزینه داشته برای رانندش , اونوقت دوست داره 100% مسابقه پخش شه , اونوقت ...!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
این ماشینهایی که عکسش تو صفحه اول این تاپیک هست اگه پلیس تو خیابون ببینه گیر نمیده؟
به طور کلی هر ماشینی که خفن اسپرت شده باشه...

hostend

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول از همه خوشحالم از آشنایی باهاتون
من یک دوو نکسیا (سیلو) هاچ بک دارم مدل 97 که 2،500،000 تومان خریدمش.البته یه وقت فکر نکنین تصادفیه! من ساکن کشور مجارستان هستم و اینجا ماشین مفته.
راستش من خیلی دوست دارم با ماشین ور برم.و چند تا سوال دارم و راهنماییتون رو نیاز دارم.

1-اول از همه اینکه به نظرتون ارزش داره رو نکسیا خرج گذاشت یا نه؟یا مثلا بهتره 1 ماشین بهتر گرفت و باهاش ور رفت(منظور از بهتر مثلا 94 Civic نه slk 2007)؟
با توجه به اینکه اینجا قطعاتی مثل موتور و ... ارزونه و تنها چیز گرون دستمزده .
2-چطور میشه موتور ماشین رو عوض کرد و آیا برای تعویض باید مثلا 1 موتور اریجینال میتسوبیشی خرید؟و بهترین آپشن موتور برای اسن ماشین چیه؟
3- من ماشینم رینگ 13 بهش میخوره ، من چطور میتونم رینگ 17 یا 18 جایگزینش کنم؟آیا لوازم اضافی میخواد؟
4-ارتفاع پشت ماشینم خیلی بالاست و سر پیچ ها مشکل ایجاد میکنه. میخواستم فنر هاشو ببرم ولی 1 نفر گفت اگر اینکار رو انجام بدی هر چند وقت 1 بار فنر هات از جاش در میره!
5- آیا تو ایران لوازم جانبی مثل سپر اسپرت و چراغ و ..... برای دوو سیلو هاچ بک پیدا میشه؟

ببخشید زیاد سوال کردم
ممنون میشم برام توضیح بدین

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
این ماشینهایی که عکسش تو صفحه اول این تاپیک هست اگه پلیس تو خیابون ببینه گیر نمیده؟
به طور کلی هر ماشینی که خفن اسپرت شده باشه...
هادی جان , بستگی به پلیس داره ! ولی در کل اگه خیلی ناجور باشه , به دلیل تغییر وضعیت ممکنه که ماشین رو بخوابونن!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام
اول از همه خوشحالم از آشنایی باهاتون
من یک دوو نکسیا (سیلو) هاچ بک دارم مدل 97 که 2،500،000 تومان خریدمش.البته یه وقت فکر نکنین تصادفیه! من ساکن کشور مجارستان هستم و اینجا ماشین مفته.
راستش من خیلی دوست دارم با ماشین ور برم.و چند تا سوال دارم و راهنماییتون رو نیاز دارم.

1-اول از همه اینکه به نظرتون ارزش داره رو نکسیا خرج گذاشت یا نه؟یا مثلا بهتره 1 ماشین بهتر گرفت و باهاش ور رفت(منظور از بهتر مثلا 94 Civic نه slk 2007)؟
با توجه به اینکه اینجا قطعاتی مثل موتور و ... ارزونه و تنها چیز گرون دستمزده .
2-چطور میشه موتور ماشین رو عوض کرد و آیا برای تعویض باید مثلا 1 موتور اریجینال میتسوبیشی خرید؟و بهترین آپشن موتور برای اسن ماشین چیه؟
3- من ماشینم رینگ 13 بهش میخوره ، من چطور میتونم رینگ 17 یا 18 جایگزینش کنم؟آیا لوازم اضافی میخواد؟
4-ارتفاع پشت ماشینم خیلی بالاست و سر پیچ ها مشکل ایجاد میکنه. میخواستم فنر هاشو ببرم ولی 1 نفر گفت اگر اینکار رو انجام بدی هر چند وقت 1 بار فنر هات از جاش در میره!
5- آیا تو ایران لوازم جانبی مثل سپر اسپرت و چراغ و ..... برای دوو سیلو هاچ بک پیدا میشه؟

ببخشید زیاد سوال کردم
ممنون میشم برام توضیح بدین
1: پسر عموی بنده هم مجارستان هست در حال ادامه ی تحصیل !!!!!!!!!!!!!!!!

2: چرا میتسوبیشی؟؟!!! موتور ژاپنی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3: من نمیدونم اونجا چطور کار میکنن یا با این ماشین ور رفتن یا نه !!!!!!!

4:کمک رو عوض کن .

Last edited:

hostend

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1: پسر عموی بنده هم مجارستان هست در حال ادامه ی تحصیل !!!!!!!!!!!!!!!!

2: چرا میتسوبیشی؟؟!!! موتور ژاپنی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3: من نمیدونم اونجا چطور کار میکنن یا با این ماشین ور رفتن یا نه !!!!!!!

4:کمک رو عوض کن.

1:چه باحال پسر عموت کدوم شهره؟
شاید بشناسمش.

2: گفتم مثلا میتسوبیشی. برای مثال اینجا موتور میتسوبیشی 3000gt مدل 94 حدودا 1500$ قیمتشه(ابته اگه توش جا بشه :)) ) ازتون خواستم یه موتور خوب پیشنهاد کنید
2-ب: برای تعویض موتور آیا باید گیربکس هم عوض بشه؟

والا با ماشین هم ور رفتن ، اما مثل ایران نمیتونی تو خیابون این ماشین ها رو ببینی .معمولا فقط تو پیست میبینی.
البته من همیشه گفتم تیونینگ فقط ایران.
3: حامد جان رینگ رو چیکار کنم؟میشه 17 یا 18 انداخت زیرش؟

مخلصیم
بهزاد

Last edited by a moderator:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
1:چه باحال پسر عموت کدوم شهره؟
شاید بشناسمش.

2: گفتم مثلا میتسوبیشی. برای مثال اینجا موتور میتسوبیشی 3000gt مدل 94 حدودا 1500$ قیمتشه(ابته اگه توش جا بشه :)) ) ازتون خواستم یه موتور خوب پیشنهاد کنید
2-ب: برای تعویض موتور آیا باید گیربکس هم عوض بشه؟

والا با ماشین هم ور رفتن ، اما مثل ایران نمیتونی تو خیابون این ماشین ها رو ببینی .معمولا فقط تو پیست میبینی.
البته من همیشه گفتم تیونینگ فقط ایران.
3: حامد جان رینگ رو چیکار کنم؟میشه 17 یا 18 انداخت زیرش؟

مخلصیم
بهزاد
1: بودا پست , بودا , امیر

2:در مورد موتور کسی رو ندیدم رو سیلو کار کنه , من خودم سیلو داشتم و لی اگه 3000 GT جاشه توش باید جواب بده ولی بعدش باید گیربکس رو حتما عوض کنی.اگه واقعا تصمیمت جدیه , بگو یه توضیح کامل بدم(به دلیل اینکه اول باید روش فکر کنم).

3:اگه رینگ 17 بندازی , ماشین سنگین میشه تقریبا .

hostend

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1: بودا پست , بودا , امیر

2:در مورد موتور کسی رو ندیدم رو سیلو کار کنه , من خودم سیلو داشتم و لی اگه 3000 GT جاشه توش باید جواب بده ولی بعدش باید گیربکس رو حتما عوض کنی.اگه واقعا تصمیمت جدیه , بگو یه توضیح کامل بدم(به دلیل اینکه اول باید روش فکر کنم).

3:اگه رینگ 17 بندازی , ماشین سنگین میشه تقریبا .

ممنونم برای جوابهای مفیدت
من الان تو شهر پچ هستم.اینجا 1 امیر قندهاری داریم که از بوداپست اومده.تو بوداپست هم 2 تا امیر میشناختم که فامیلیشونو نمیدونم.

آره بابا تصمیم جدی دارم هم واسه موتور هم واسه ضاهر ماشین توری که کسی نفهمه ماشین چیه :D
یه توضیح کامل بده تا این تاپیگ هم یه حالی بیاد بابا

اگه خودت موتور دیگه ای پیشنهاد میکنی بگو که زیادم فکر نکنی.
چون بعید میدونم 3000 gt جا بشه چون خود 3000gt کاپوتش یه تیکه برآمدگی داره بخاطر بزرگ بودن دمو دستگاه موتورش.

منظور از سنگین شدن ماشین چیه که میگی اگه 17 بندازی سنگین میشه.

راستی فرمون رو هم میشه عوض کرد؟چون فرمونم هیدرولک نیست.

در ضمن نظرت در مورد اینکه یه ماشین for parts بخرم و قطعاتش رو استفاده کنم و 2 تا رو یکی کنم چیه؟ چون اینجا با قیمت های خیلی ارزون میشه 1 ماشین کامل پیدا کرد که واسه قطعاتش میفروشنش.

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یه خبر :

من بالاخره تونستم با دنده 3ماشین رو به حرکت در بیارم و سرعت اونو به 80 تا برسونم. بدون اینکه ماشین خاموش بشه. اگه فکر می کنین کار راحتی هست امتحان کنین .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یه خبر :

من بالاخره تونستم با دنده 3ماشین رو به حرکت در بیارم و سرعت اونو به 80 تا برسونم. بدون اینکه ماشین خاموش بشه. اگه فکر می کنین کار راحتی هست امتحان کنین .
شدیدا کار اشتباهی کردی ارش جان !!!!!!! فشار شدید به موتور و ضایعات جبران ناپذیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرد مومن , میدونی چه فشاری به موتور ماشین میاری با این کار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اصلا همچین حرکتی ارزش نداره و گرنه با دنده ی 5 هم میشه راه افتاد!!

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
شدیدا کار اشتباهی کردی ارش جان !!!!!!! فشار شدید به موتور و ضایعات جبران ناپذیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرد مومن , میدونی چه فشاری به موتور ماشین میاری با این کار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اصلا همچین حرکتی ارزش نداره و گرنه با دنده ی 5 هم میشه راه افتاد!!

یقینا کار اشتباهی هست ولی دنده پنج هم یک جور اغراق هست.:lol:

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
حالا فکر کن با سه هم حرکت کردی چه سودی داره؟!!!
icon_bash.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یقینا کار اشتباهی هست ولی دنده پنج هم یک جور اغراق هست.:lol:
امیر عزیز , با ماشین خودم (گل) دور موتور 5000 , با دنده ی 5 حرکت کردم , کارخوبی نکردم فقط برای تست بود.

موفق باشید

بالا