• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و تبادل نظر و اخبار پیرامون ماشین(تیونینگ و ...)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
این هم 2 تا عکس از 206 دوست خوبم امیر که تازه افتخار اشنایی پیدا کردم با این عزیز که با ای دی AmirNIK تو پی تی هم عضو هستن.

به نظر بنده که واقعا عالی کار کردن و خیلی هم سنگینه .

attachment.php

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 1851.jpg
    1851.jpg
    40 KB · نمایش ها: 73
  • 14261.jpg
    14261.jpg
    47.6 KB · نمایش ها: 73

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
این هم 1 عکس دیگه ....

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 206-pic.jpg
    206-pic.jpg
    49.3 KB · نمایش ها: 71

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
این هم 1 عکس دیگه ....

attachment.php
آره حامد جان واقعا" عالی کار کرده !
راستی یه توضیحی هم قرار بود برای من بنویسی که تو اون شرایط نا مساعد بودی گفتی بزار خوب بشم بهت میگم که دیگه نزاشتی :happy::happy:
اگر یادت بود خودت برام پیغام خصوصی بفرست ...
9کرم
یا علی

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام
آقا برای اگزوز ماشین چی پیشنهاد می دید؟ طوری که هم صداش خوب بشه هم رو شتابش تأثیر مثبت داشته باشه. البته خرجش هم کمر شکن نشه!!:D:cool:
super sprint فکر می کنم .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
آره حامد جان واقعا" عالی کار کرده !
راستی یه توضیحی هم قرار بود برای من بنویسی که تو اون شرایط نا مساعد بودی گفتی بزار خوب بشم بهت میگم که دیگه نزاشتی :happy::happy:
اگر یادت بود خودت برام پیغام خصوصی بفرست ...
9کرم
یا علی
در مورد چی بود ؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
Bishtar tozih midid rajebe tasiresh roo shetab va gheyre
Mamnoonam
کیکاووس عزیز فارسی تایپ کن لطفا .

در حالت کلی , برای افزایش راندمان موتور , احتیاج به ورود هوای کافی و خروج سریع گاز co2 داریم .

منبع اگزوز مناسب باعث تخلیه ی سریعتر گازها می شود , همچنین میتوانید از هدرز هم کمک بگیرید که تاثیر زیادی در شتاب دارد .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی تووووپ بود! کنترل اش باید سخت باشه!! 180 تا رو تو چند ثانیه پر میکنه!؟ :D:D

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
خیلی تووووپ بود! کنترل اش باید سخت باشه!! 180 تا رو تو چند ثانیه پر میکنه!؟ :D:D
کنترلش که واقعا سخته ! یک اشتباه مساویه با ترکیدن ماشین!

این ماشین on road هست , یعنی برای جاده یا پیست با اسفالت خوب , به دلیل شتاب بالا , از نیترو برای سوخت استفاده می کنه که مخلوطیه از بنزین , الکل , روغن و ....

این ماشین 2دنده ی اتوماتیکه .

حدود 120 km/h ماکریمم سرعتشه .

سری دیگه هم ماشین های off road هستن که بیشتر قدرتی هستن تا سرعتی و اکثرا از بنزین استفاده می کنن.

و به دلیل قدرت بالا و بالا بودن شاسی , به درد جاده های خاکی و ... میخورن .

حتی مسابقات جهانی داره در کلاس های مختلف .

فدراسیون هم داره !!

xeovoex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت حامد و بقیه بروبکس
من همینجوری گذری داشتم رد میشدم که نظرم به این پست جلب شد :f34r
:D
من خودم یه دوو 2000 اسپرو دارم که خیلی ساله دسته خودمه و نمیخام عوض کنم ولی یه سری مشکل واسم پیش اومده که موندم چه کنم

یکی در مورد ترمزاشه که وقتی ترمز میگیرم فرمون لرزه داره اول فکردم از دیسکشه ولی حدودا 2 ماه نیست که دیسک رو دادم تراش دادن .یه چیز دیگه هم هست و اونم اینه که ماشین فقط رو دنده 2 خاموش میکنه (العجایب)
البته جلو بندی هم نیاز به بازدید داره

اینارو گفتم که اوضاع ماشین دستتون بیاد اصل مشکل اینجاس

من میخوام کل سیستم ترمز ماشین رو abs کنم یا اینکه از ترمزهای مدل 96 اسنفاده کنم حالا میخام بدونم میشه مثلا ترمز یه مدل ماشینه دیگرو واسه خودم سوار کنم (مثلا مزدا یا زانتیا ) ضمنا میخوام یکم موتورشم تقویت کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید

در آخر میخواستم بدونم واسه تغییر سپر جلو و عقب حتما باید سپر از صفر ساخته بشه یا از همین سپری که رو ماشینه استفاده میشه؟

ممنون از شما

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
با سلام خدمت حامد و بقیه بروبکس
من همینجوری گذری داشتم رد میشدم که نظرم به این پست جلب شد :f34r
:D
من خودم یه دوو 2000 اسپرو دارم که خیلی ساله دسته خودمه و نمیخام عوض کنم ولی یه سری مشکل واسم پیش اومده که موندم چه کنم

یکی در مورد ترمزاشه که وقتی ترمز میگیرم فرمون لرزه داره اول فکردم از دیسکشه ولی حدودا 2 ماه نیست که دیسک رو دادم تراش دادن .یه چیز دیگه هم هست و اونم اینه که ماشین فقط رو دنده 2 خاموش میکنه (العجایب)
البته جلو بندی هم نیاز به بازدید داره

اینارو گفتم که اوضاع ماشین دستتون بیاد اصل مشکل اینجاس

من میخوام کل سیستم ترمز ماشین رو abs کنم یا اینکه از ترمزهای مدل 96 اسنفاده کنم حالا میخام بدونم میشه مثلا ترمز یه مدل ماشینه دیگرو واسه خودم سوار کنم (مثلا مزدا یا زانتیا ) ضمنا میخوام یکم موتورشم تقویت کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید

در آخر میخواستم بدونم واسه تغییر سپر جلو و عقب حتما باید سپر از صفر ساخته بشه یا از همین سپری که رو ماشینه استفاده میشه؟

ممنون از شما
در مورد لرزش ماشین هنگام ترمز : احتمال زیاد داره که از جلو بندی باشه

در مورد ای بی اس : یه جاهایی هستن که اینکار رو انجام میدن .

در مورد تقویت : دقیقا میخوای چکار کنی ؟ موتور باز شه یا نه ؟

سپر : هر دو حالتش هست , هم میتونن یدونه درست کنن , هم میشه به اینی که داری اضافه کرد .

xeovoex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام حامد جان ممنون از جواب
با ید بگم واسه ترمز موندم چه کنم برم ماله دوو 96 بگیرم با اپل atara یا زانتیا (البته نمیدونم زانتیا میخوره یا نه )
یه چیز دیگه
اگه abs نشه روش بست واسه ترمزاش چیکار کنم ؟؟ آخه راستشو بخوای یه مگان هم دارم که ترمزاش میخکوبه بعد وقتی این دوو سوار میشم انگار اصلا ترمز اصلا نمیگیره

واسه موتورش برام فرق نداره باز بشه یا نه چون ماشین مدله 93 هست (میخوام ببینم چقدر ممکنه تاثیر داشته باشه این تقویت ماشین و اینکه چقدر هزینه بره ؟؟

اگه ببینم زیاده که شاید تا تابستون بفروشم یه L90 بخرم (ولی ال 90 فکنم موتورش 1600 از دوو ضعیفتر باشه (اسپرو 2000)

راستی اگه میشه یه آموزش هم در مورد پارک کردن حرفی ای بزاری ممنون میشم (از اون مدل هایی که با یه فرمون میری داخل _ یا تو 30 سانتیمتر فضای اضافه ماشین پارک میکنن --- البته این پارکهایی که با دستی انجام میشه فکنم از 20 تا یکیشم نگیره واسه همین ماشین دقیقن سرویس میشه

دستت درد نکنه

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام حامد جان ممنون از جواب
با ید بگم واسه ترمز موندم چه کنم برم ماله دوو 96 بگیرم با اپل atara یا زانتیا (البته نمیدونم زانتیا میخوره یا نه )
یه چیز دیگه
اگه abs نشه روش بست واسه ترمزاش چیکار کنم ؟؟ آخه راستشو بخوای یه مگان هم دارم که ترمزاش میخکوبه بعد وقتی این دوو سوار میشم انگار اصلا ترمز اصلا نمیگیره

واسه موتورش برام فرق نداره باز بشه یا نه چون ماشین مدله 93 هست (میخوام ببینم چقدر ممکنه تاثیر داشته باشه این تقویت ماشین و اینکه چقدر هزینه بره ؟؟

اگه ببینم زیاده که شاید تا تابستون بفروشم یه L90 بخرم (ولی ال 90 فکنم موتورش 1600 از دوو ضعیفتر باشه (اسپرو 2000)

راستی اگه میشه یه آموزش هم در مورد پارک کردن حرفی ای بزاری ممنون میشم (از اون مدل هایی که با یه فرمون میری داخل _ یا تو 30 سانتیمتر فضای اضافه ماشین پارک میکنن --- البته این پارکهایی که با دستی انجام میشه فکنم از 20 تا یکیشم نگیره واسه همین ماشین دقیقن سرویس میشه

دستت درد نکنه
خواهش ....

در مورد ترمز باید ببینی مکانیک کدوم رو پیشنهاد میکنه یا قبلا بسته و جواب گرفته .

اگه تهرانی شماره ی مکانیک خودم رو بهت بدم , رو دستش نیست.

-----------------------

پارک کردن احتیاج به تمرین زیاد داره و استعداد (البته همه چیز احتیاج به استعداد داره ), قانونی نداره که بتونم توضیح بدم , مگر اینکه پارک کنم و شما ببینی.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
2vj4u29.jpg

1z63ye.jpg

4iloh4.jpg

2e2dqnb.jpg

هنوز ارتفاع نزدم البته.

Last edited:
بالا