آره حامد جان واقعا" عالی کار کرده !این هم 1 عکس دیگه ....
super sprint فکر می کنم .سلام
آقا برای اگزوز ماشین چی پیشنهاد می دید؟ طوری که هم صداش خوب بشه هم رو شتابش تأثیر مثبت داشته باشه. البته خرجش هم کمر شکن نشه!!
در مورد چی بود ؟آره حامد جان واقعا" عالی کار کرده !
راستی یه توضیحی هم قرار بود برای من بنویسی که تو اون شرایط نا مساعد بودی گفتی بزار خوب بشم بهت میگم که دیگه نزاشتی :happy::happy:
اگر یادت بود خودت برام پیغام خصوصی بفرست ...
9کرم
یا علی
super sprint فکر می کنم .
کیکاووس عزیز فارسی تایپ کن لطفا .Bishtar tozih midid rajebe tasiresh roo shetab va gheyre
Mamnoonam
کنترلش که واقعا سخته ! یک اشتباه مساویه با ترکیدن ماشین!خیلی تووووپ بود! کنترل اش باید سخت باشه!! 180 تا رو تو چند ثانیه پر میکنه!؟
در مورد لرزش ماشین هنگام ترمز : احتمال زیاد داره که از جلو بندی باشهبا سلام خدمت حامد و بقیه بروبکس
من همینجوری گذری داشتم رد میشدم که نظرم به این پست جلب شد :f34r
من خودم یه دوو 2000 اسپرو دارم که خیلی ساله دسته خودمه و نمیخام عوض کنم ولی یه سری مشکل واسم پیش اومده که موندم چه کنم
یکی در مورد ترمزاشه که وقتی ترمز میگیرم فرمون لرزه داره اول فکردم از دیسکشه ولی حدودا 2 ماه نیست که دیسک رو دادم تراش دادن .یه چیز دیگه هم هست و اونم اینه که ماشین فقط رو دنده 2 خاموش میکنه (العجایب)
البته جلو بندی هم نیاز به بازدید داره
اینارو گفتم که اوضاع ماشین دستتون بیاد اصل مشکل اینجاس
من میخوام کل سیستم ترمز ماشین رو abs کنم یا اینکه از ترمزهای مدل 96 اسنفاده کنم حالا میخام بدونم میشه مثلا ترمز یه مدل ماشینه دیگرو واسه خودم سوار کنم (مثلا مزدا یا زانتیا ) ضمنا میخوام یکم موتورشم تقویت کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید
در آخر میخواستم بدونم واسه تغییر سپر جلو و عقب حتما باید سپر از صفر ساخته بشه یا از همین سپری که رو ماشینه استفاده میشه؟
ممنون از شما
خواهش ....سلام حامد جان ممنون از جواب
با ید بگم واسه ترمز موندم چه کنم برم ماله دوو 96 بگیرم با اپل atara یا زانتیا (البته نمیدونم زانتیا میخوره یا نه )
یه چیز دیگه
اگه abs نشه روش بست واسه ترمزاش چیکار کنم ؟؟ آخه راستشو بخوای یه مگان هم دارم که ترمزاش میخکوبه بعد وقتی این دوو سوار میشم انگار اصلا ترمز اصلا نمیگیره
واسه موتورش برام فرق نداره باز بشه یا نه چون ماشین مدله 93 هست (میخوام ببینم چقدر ممکنه تاثیر داشته باشه این تقویت ماشین و اینکه چقدر هزینه بره ؟؟
اگه ببینم زیاده که شاید تا تابستون بفروشم یه L90 بخرم (ولی ال 90 فکنم موتورش 1600 از دوو ضعیفتر باشه (اسپرو 2000)
راستی اگه میشه یه آموزش هم در مورد پارک کردن حرفی ای بزاری ممنون میشم (از اون مدل هایی که با یه فرمون میری داخل _ یا تو 30 سانتیمتر فضای اضافه ماشین پارک میکنن --- البته این پارکهایی که با دستی انجام میشه فکنم از 20 تا یکیشم نگیره واسه همین ماشین دقیقن سرویس میشه
دستت درد نکنه