nima-htc
Registered User
- نوشتهها
- 259
- لایکها
- 72
یعنی یجورایی نقدش کنیددر چه زمینه توضیح بدم ؟
یعنی یجورایی نقدش کنیددر چه زمینه توضیح بدم ؟
در مورد نقد فیلمهای ایرانیش که نظری ندارم چون خیلی وقته که فیلم ایرانی ندیدماز منتقدان ایرانی میثم کریمی منتقد سایت مووی مگ خیلی خوبه میتونید نقداش رو بخونید و فراستی هم بد نیس
بله خیلیا همین سوال رو پرسیدن ولی جواب نداده بود ولی گقتش که فیلما توسط خود منتقد دیده میشن. البته من خودم همیشه این واسم سوال بوده که چطور ایشون هم فیلمای جدید هالیوودی رو میبینن و هم فیلمای جدید ایرانی تو سینما رو!!! یعنی تو ایران هستن و فیلم های خارجی رو با کیفیت پرده نگا میکنند؟!در مورد نقد فیلمهای ایرانیش که نظری ندارم چون خیلی وقته که فیلم ایرانی ندیدم
ولی در مورد فیلمهای هالیوودی که نقد می کنه تا دقیق ندونم خودش به شخصه و در سینما این فیلمها رو می بینه یا اینکه نه , از روی نقد منتقدان هالیوودی نکته برداری و باب میلش خودش تفسیر می کنه ارزشی برای نقدهاش قائل نیستم
چند باری این موضوع رو ازش پرسیدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم
فراستی که خیلی وقت ها یک فیلم رو هم ندیده ؛ اما نقد می کنه. نه ؛ من تا حالا شخصا توی هیچکدوم از نقداش ندیدم که از نقدهای خارجی استفاده کنه. به جز چند مورد ریز که شاید خونده باشه. چون اصلا نوع نقد فراستی فرق داره و کلا دیدش منفی هست و فقط می خواد نمره کم بده و بره.در مورد نقد فیلمهای ایرانیش که نظری ندارم چون خیلی وقته که فیلم ایرانی ندیدم
ولی در مورد فیلمهای هالیوودی که نقد می کنه تا دقیق ندونم خودش به شخصه و در سینما این فیلمها رو می بینه یا اینکه نه , از روی نقد منتقدان هالیوودی نکته برداری و باب میلش خودش تفسیر می کنه ارزشی برای نقدهاش قائل نیستم
چند باری این موضوع رو ازش پرسیدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم
این تاپیک رو ما بیشتر واسه مسائل فیلمسازی و فنی گذاشتیم تا صرفا مباحثی مثل نقد ؛ بنده هم معمولا چند بار نقد نوشتم شاید ده صفحه A4 فقط بررسی فیلم باشه. برای همین نمی تونم قول بدم که وقت کنم نقد رو بنویسم. اما اگه وقت شد حتما می نویسم. اما کلا بگم که همانطور که گفتم نسبت به نولان دید بسیار خوبی دارم و فیلم هاش رو با جون و دل درک می کنم و دوست دارم.یعنی یجورایی نقدش کنید
فراستی رو که بی خیال! فازش معلوم نیست انگار فکر می کنه یه منتقد هر چقدر یه فیلمو بکوبه و ازش ایراد بگیره سطح اطلاعاتش بالاتره یا به قولی منتقد بزرگ تریه!فراستی که خیلی وقت ها یک فیلم رو هم ندیده ؛ اما نقد می کنه. نه ؛ من تا حالا شخصا توی هیچکدوم از نقداش ندیدم که از نقدهای خارجی استفاده کنه. به جز چند مورد ریز که شاید خونده باشه. چون اصلا نوع نقد فراستی فرق داره و کلا دیدش منفی هست و فقط می خواد نمره کم بده و بره.
این تاپیک رو ما بیشتر واسه مسائل فیلمسازی و فنی گذاشتیم تا صرفا مباحثی مثل نقد ؛ بنده هم معمولا چند بار نقد نوشتم شاید ده صفحه A4 فقط بررسی فیلم باشه. برای همین نمی تونم قول بدم که وقت کنم نقد رو بنویسم. اما اگه وقت شد حتما می نویسم. اما کلا بگم که همانطور که گفتم نسبت به نولان دید بسیار خوبی دارم و فیلم هاش رو با جون و دل درک می کنم و دوست دارم.
فکر میکنم توافقیه.یا شاید بازیگر نقش های رو انتخاب میکنه که کمتر این مسائل رو داشته باشه.من میبینم که بعضی از سوپر استارهای سینمای هالیوود ، خصوصا زنهاشون ، بعد ازدواج نقشهایی که میگیرن کمتر اروتیکه . یا در حد یک بوسه کوچیک خلاصه میشه
سوالم اینه که واقعا بازیگر میتونه تا این حد اعمال نظر کنه ؟ یا به صورت توافقی بین بازیگر و کارگردان انجام میگیره ؟
سلام ؛سلام اگه ممکنه یه کتاب خوب در رابطه با فیلمنامه نویسی معرفی کنید. یه کتاب که چارچوب کلی و استاندارد یه فیلمنامه رو گفته باشه .ممنون
با سلام ؛سلام
داغ دلمون رو تازه کردید!!!
چند سال پیش تو زمینه فیلمنامه کار میکردم، کسایی رو میدیم که واقعا کارهاشون عالی بود، اما متاسفانه تهیه کننده ها و کارگردانها اصلا به فیلمنامه اولی ها اعتقاد نداشتند.
کلا فیلمنامه تو ایران شده خمره رنگ رزی!! هیچ کسی به فیلمنامهنویسی به چشم یه تخصص نگاه نمیکنه. هر کارگردانی دو هفته وقت میزاره فیلمنامه مینویسه بعد میسازه. هر کسی هم که فیلمها و سریالهای تلویزیون رو میبینیه میگه چه فیلمنامه بدی داشت من بهتر میتونم فیلمنامه بنویسم (البته خیلی وقتا راست میگن)
بیشتر کسایی هم که میخوان وارد سینما بشن میرن کلاس فیلمنامه نویسی. چون نه هزینه ای داره نه دوربینی میخواد نه چه میدونم دفتر دستکی میخواد نه هیچی. راحت بشینن تو خونشون و فیلمنامه بنویسن!!
یه فیلمنامه خوب که مو لا درزش نره، بین 3 تا 6 ماه زمان میخواد. البته ممکنه بیشترم طول بکشه. اما تو ایران طرف یه شب تا صبح وقت میزاره یه فیلمنامه مینویسه، تو دو هفته هم یه تله میسازه!
البته الان نمیدونم وضعیت همینطوره یا نه ؟؟
با سلام ؛
با کمال احترام ما اینجا نیستیم که بخوایم بگیم کی بده کی خوب. اما کلا وضعیت داغونی داریم که همه و همه حاصل از فقر دانش و تفکر هست.
ببخشید ولی دیدگاه شما خیلی کلی و بچه گانه به نظر می رسه به این موضوع.سلام دوست عزیز
من هم هدفم از این حرفا این نبود که بگم کی خوبه کی بد! چون شما فرموده بودید سوالاتمون در این حوزه رو ازتون بپرسیم، منم گفتیم شرایط چند سال پیش این بوده، الانم اینطوره یا نه؟
یعنی الان کسی فیلمنامه خوب داشته باشه، تره واسش خورد میکنن یا نه؟ ارگانهای سینمایی که فقط فیلمنامه سفارشی میخوان. میمونه فقط تهیه کننده ها و کارگردانها. حالا به نظر شما الان این دو قشر چقدر توجه میکنن به کارهای خوب آدمای ناشناس؟؟
بعدم مثلا اگر یه فیلمنامه رو واسه تله فیلم قبول کردند، همون مبلغی رو که تو پستهای قبلی فرموده بودید رو بهش میدن یا اینکه کارگردان دو تا کلمه رو از تو فیلنامه عوض میکنه اسم خودش رو میزاره کنار اسم نویسنده و نصف حق الزحمشم بهش نمیده؟
با تشکر
جواب سوالات جدید را نمی دهیدگروه تخصصی تلگرام ( شامل آموزش ، اخبار و بررسی ) :
https://telegram.me/joinchat/03a26e55013f6002302664cb50cc693d
به نظر خود من، خدای جنگ فیلمنامه ای خارق العاده و کوبنده داره! که همه موضوعات درش پیدا میشه: انتقام، رستگاری ... ولی کو بازیگر؟! خدائی یه بازیگر کچل هیکلی باید پیدا شه نقش کریتوس رو بازی کنه! که اونم پیدا نمیشهتاپیکت خوبه من شخصیت جوکرو خیلی دوس دارم به نظرت چرا فیلم خدای جنگو نمیسازن؟؟
سلام ؛دوباره این تایپک را می اورم بالا .
و دوباره سوالات را می پرسیم تا اطلاعاتمان در زمینه ی سینما و صدا و سیما بالاتر برود.
سوال اول : فرق نمایش نامه با فیلم نامه در چیست ؟
سوال دوم: فرق نمایش نامه تئاتر و نمایش نامه رادیویی در چیست؟
سوال سوم: حقوق نمایش نامه نویسان تئاتر و نمایش نامه نویسان رادیویی چند است و چرا نسبت به دیگر شغله های صدا و سیما کمتر است؟
سوال چهارم: چند تا از بهترین نمایش نامه های تئاتری جهان و ایران را نام ببرید؟
سوال پنجم: بهترین نمایش نامه نویس رادیویی جهان و ایران به نظر شما چه افرادی هستند ؟
فعلا همین سوال ها را برای بالا اوردن تایپک می نویسیم. انشالله جان دوباره ی بگیره تایپک