همینطوری پرسیدم:general709:چطور مگه ؟
بی دلیل که اواتار نمیذاری
همینطوری پرسیدم:general709:چطور مگه ؟
این سوال رو باید از مدیر نوین پاپ بپرسیندوستان الان چه محصولی برای تبلیغ پاپ آپ فروش داره؟
قیمت گروه تلگرام چند؟یه گروه تلگرام (بیشتر عکس بازیگر) 12k+ رو میفروشم
گروه یاهو هم هست با 9k+ برای سال 2012 هست ولی در تو سال 2013 جمع آوری شده.
یه زمانی تو یه سایتی همش از این پست ها میذاشتم یعنی کارهای +18 رو اسم دیگه روشون میذاشتم
قراره معلم شی؟امروز امتحان املا دارم![]()
دانش آموزمقراره معلم شی؟
من سریال زیاد میبینم ، این سریال هم جزو سریال هم در حال پخش مورد علاقه ام هست .همینطوری پرسیدم:general709:
بی دلیل که اواتار نمیذاری![]()
یه دو سه سال هم باید صبر کنی به حدنصاب واریز برسی و بعدشم یه سال صبر کنی تا پولت رو واریز کنند!!!بعد از چند ماه وبلاگمو که تو کلیک یاب ثبت کرده بودم تایید کردن![]()
نام سریال چیست ؟من سریال زیاد میبینم ، این سریال هم جزو سریال هم در حال پخش مورد علاقه ام هست .
یک چیزی که از این سریال خوشم میاد ، رابطه بین پایپر (تیلور شیلینگ) و الکس (لورا پرپون) هست ، یک روز دشمن خونی هستن ، یک روز هم فقط از سر و کله هم بالا میرن :android06:
یک چیز دیگه تغییر شخصیت پایپر هست ، کسی که تو فصل اول با ترس و لرز تو زندان راه میفرت ، مبادا اینکه بزننش یا بهش تجاوز کنن ، رفته رفته کسی میشه که خودش سر این اونو زیر آب میکنه.
سایر شخصیت ها زندانی ها هم خیلی خوب کار شده روشون ، برای مثال شخصیت Crazy eye واقعا دیوانه هست !
اتفاق هایی هم که تو زندان اتفاق می افته ، خودش نمایانگر یک جامعه واقعی هست ، به قدرت رسیدن ها ، خیانت ها ، تبدیل شدن دوستی به دشمنی ، گاهی اوقات هم وفاداری و انسانیت.
کلا تیم نویسندگی خیلی قوی دارن ، میدونن دارن چیکار میکنن (بر خلاف نویسنده های سریال های تلوزیوتی خودمون که فقط دنبال داستان های کلیشه ای و تکراری هست)
تو فرهنگ غربی یک چیزی که محبوب بشه ، عموما تو زمینه مد is the new black رو بهش میچسبونن. (همونطور که خودت هم اشاره کردی)
خوش به حالتدانش آموزم![]()
هیچوقت با ie کاری نداشته باشبرای من که مهم نیست همینجوری خواستم یه تستی کرده باشم. من موقع طراحی٬ رو کروم و فایرفاکس تست میکنم.
اکثرا با بوت استرپ کار میکنم که خودش با 8 به بالا هماهنگه.
فکر کنم واقعی باشه با روشی که @aalireza439 گفت تست کردم بازم به جز یه مشکل ظاهری خیلی کوچیک بقیه قسمت ها کار میکرد
جی کوئری 1.11 مگه با IE7 هماهنگه ؟
بزرگترین اشتباهی که میتونسی کنیبعد از چند ماه وبلاگمو که تو کلیک یاب ثبت کرده بودم تایید کردن![]()
1.1 میلیون تومانقیمت گروه تلگرام چند؟