همینطوری پرسیدم:general709:چطور مگه ؟
بی دلیل که اواتار نمیذاری
همینطوری پرسیدم:general709:چطور مگه ؟
این سوال رو باید از مدیر نوین پاپ بپرسیندوستان الان چه محصولی برای تبلیغ پاپ آپ فروش داره؟
قیمت گروه تلگرام چند؟یه گروه تلگرام (بیشتر عکس بازیگر) 12k+ رو میفروشم
گروه یاهو هم هست با 9k+ برای سال 2012 هست ولی در تو سال 2013 جمع آوری شده.
یه زمانی تو یه سایتی همش از این پست ها میذاشتم یعنی کارهای +18 رو اسم دیگه روشون میذاشتم
قراره معلم شی؟امروز امتحان املا دارم
دانش آموزمقراره معلم شی؟
من سریال زیاد میبینم ، این سریال هم جزو سریال هم در حال پخش مورد علاقه ام هست .همینطوری پرسیدم:general709:
بی دلیل که اواتار نمیذاری
یه دو سه سال هم باید صبر کنی به حدنصاب واریز برسی و بعدشم یه سال صبر کنی تا پولت رو واریز کنند!!!بعد از چند ماه وبلاگمو که تو کلیک یاب ثبت کرده بودم تایید کردن
نام سریال چیست ؟من سریال زیاد میبینم ، این سریال هم جزو سریال هم در حال پخش مورد علاقه ام هست .
یک چیزی که از این سریال خوشم میاد ، رابطه بین پایپر (تیلور شیلینگ) و الکس (لورا پرپون) هست ، یک روز دشمن خونی هستن ، یک روز هم فقط از سر و کله هم بالا میرن :android06:
یک چیز دیگه تغییر شخصیت پایپر هست ، کسی که تو فصل اول با ترس و لرز تو زندان راه میفرت ، مبادا اینکه بزننش یا بهش تجاوز کنن ، رفته رفته کسی میشه که خودش سر این اونو زیر آب میکنه.
سایر شخصیت ها زندانی ها هم خیلی خوب کار شده روشون ، برای مثال شخصیت Crazy eye واقعا دیوانه هست !
اتفاق هایی هم که تو زندان اتفاق می افته ، خودش نمایانگر یک جامعه واقعی هست ، به قدرت رسیدن ها ، خیانت ها ، تبدیل شدن دوستی به دشمنی ، گاهی اوقات هم وفاداری و انسانیت.
کلا تیم نویسندگی خیلی قوی دارن ، میدونن دارن چیکار میکنن (بر خلاف نویسنده های سریال های تلوزیوتی خودمون که فقط دنبال داستان های کلیشه ای و تکراری هست)
تو فرهنگ غربی یک چیزی که محبوب بشه ، عموما تو زمینه مد is the new black رو بهش میچسبونن. (همونطور که خودت هم اشاره کردی)
خوش به حالتدانش آموزم
هیچوقت با ie کاری نداشته باشبرای من که مهم نیست همینجوری خواستم یه تستی کرده باشم. من موقع طراحی٬ رو کروم و فایرفاکس تست میکنم.
اکثرا با بوت استرپ کار میکنم که خودش با 8 به بالا هماهنگه.
فکر کنم واقعی باشه با روشی که @aalireza439 گفت تست کردم بازم به جز یه مشکل ظاهری خیلی کوچیک بقیه قسمت ها کار میکرد
جی کوئری 1.11 مگه با IE7 هماهنگه ؟
بزرگترین اشتباهی که میتونسی کنیبعد از چند ماه وبلاگمو که تو کلیک یاب ثبت کرده بودم تایید کردن
1.1 میلیون تومانقیمت گروه تلگرام چند؟