من یه اکانت توی انواتو داشتم و چنتا قالب خریده بودم
الان باید چیکار کنم اکانتمون هم بستن اونجا ؟
بـــَــــرَه پریده اگه با آی پی ایران میرفتی ، اگه ایمیل طراح قالبارو داشته باشی میتونی باهاشون صحبت کنی میتونی احتمالا بگیری ازشون آپدیت قالبارو ، البته بستگی به طراحشو ... هم دارهمن یه اکانت توی انواتو داشتم و چنتا قالب خریده بودم
جمع کن دادا ، این سایته مال قرن پیشه
مگه یک راست چین کردن بوت استرپ چقدر کار داره ، اون کسی که میاد از فریمورک هایی مثل Bootstrap یا Zurb استفاده میکنه ، دیگه حداقل اش کار با CSS رو به صورت ابتدایی میدونه .این قضیه بوت استراپ راست چین دقیقا چی شد ؟ قرار بود نسخه 3 راست چینو ساپرت کنه بعد گفتن 3.1 بعد 3.2 بعد 3.3 بعدم که مثل این که کلا پیچید نه تو سایتشون نه جایی دیگه چیزی میگن یه بنده خدایی هم راست چین میکرد میداد بیرون بعدم که گفت دیگه نمیتونه
@l3est
@aalireza439
& ....................
میدونم کار راحتیه و خودم میکنم ولی وقتی خودش به صورت officialبده یه چیز دیگسمگه یک راست چین کردن بوت استرپ چقدر کار داره ، اون کسی که میاد از فریمورک هایی مثل Bootstrap یا Zurb استفاده میکنه ، دیگه حداقل اش کار با CSS رو به صورت ابتدایی میدونه .
ممنون من خودمم از این راه میرم ، ولی از این که قرار بوده به صورت رسمی راست چین کنه هی عقب انداخته ناراحتم :general705:حتی لازم نیست خودت کل فریمورک رو راستچین کنی. تو command line بزن :
بعد که نصب شد اگه یه فایل css داری :کد:npm install rtlcss -g
خروجی میدهکد:rtlcss filename.css
کد:filename-rtl.css
اگه پوشه هست :
خروجی همه فایل های داخل پوشه rtl شده.کد:rtlcss -d C:\path\to\css\folder
آخرشم یه چک کن 99 درصد فایل راستچین میشه اون یه درصدم دستی میشه درستش کرد.
پ.ن : مثل این سایت های اسباب بازی که float هارو جا به جا میکنن + متن رو راستچین میکنن هم نیست. هر چیزی رو راستچین میکنه. margin , padding , background و...
کافیه قالب رو با بوت استرپ اصلی طراحی کنی و آخرش فایل راستچین رو به قالب اضافه کنی.
اندیشه 20 شدی؟@l3est
داشتم oldboy 2013 رو میدیدم یه بازیگره خیلی به نظرم آشنا اومد
مشاهده پیوست 894464
در حد چند ثانیه فقط بازی کرده.
دومی قدیمی ترینه
دومی قدیمی ترینه
علی هم هست
اگه باشه هم کلاهبرداریه . از پول خبری نیست.بررسیش کردم! خیلی خیلی کمه پرداختیش! برای هر ip تقریبا 1.5 تومان میده که اصلا بصرفه نیست کاربر اذیت بشه برای 1.5 تومان درآمد من!
ولی یه پاپ آپی نیست که مثلا 100 ریال بده برای هر آی پی؟!
بررسیش کردم! خیلی خیلی کمه پرداختیش! برای هر ip تقریبا 1.5 تومان میده که اصلا بصرفه نیست کاربر اذیت بشه برای 1.5 تومان درآمد من!
ولی یه پاپ آپی نیست که مثلا 100 ریال بده برای هر آی پی؟!
http://nicepopups.ir/@ap3
@rapidleech
ممنونم عزیزان...
حرفتون صحیح و بجا بود! ایشالله با همین irpopup شروع به همکاری میکنیم.
شماهم وقتی میشنوید یکی رشتش IT هست یاد پزشک عمومی میفتید؟
میخوام با طرز فکر وبمستر ها آشنا بشم.
http://lordpopup.com@ap3
@rapidleech
ممنونم عزیزان...
حرفتون صحیح و بجا بود! ایشالله با همین irpopup شروع به همکاری میکنیم.
این همون پسره ی سریال mr robot نیست؟@l3est
داشتم oldboy 2013 رو میدیدم یه بازیگره خیلی به نظرم آشنا اومد
مشاهده پیوست 894464
در حد چند ثانیه فقط بازی کرده.
من یاد درس خونده ای می افتم که نمیتونه کامپیوتر رو روشن خاموش کنه و فقط میدونه که اولین کامپیوتر در چه سالی و برای چه هدفی ساخته شدهشماهم وقتی میشنوید یکی رشتش IT هست یاد پزشک عمومی میفتید؟
میخوام با طرز فکر وبمستر ها آشنا بشم.
20 که نه اما راحت بود 18-19میشم.اندیشه 20 شدی؟
خودشه.این همون پسره ی سریال mr robot نیست؟
من یاد درس خونده ای می افتم که نمیتونه کامپیوتر رو روشن خاموش کنه و فقط میدونه که اولین کامپیوتر در چه سالی و برای چه هدفی ساخته شده