کاش یه گزینه جیم هم میزاشتی برای رشته حقوق (اسم دقیق رشته رو نمیدونم٫ اونی که برای وکالت میخونن)
من چند وقت پیش فکر میکردم اگه کامپیوتر نبود چی ؟ یا اگه یه روزی وقت آزادت زیاد شد دوست داری چیکار کنی ؟ فکرم رفت طرف وکالت و این حرفا
(البته حفظیاتم از اول افتضاح بوده)
حالا دلیلش چیه ؟
اول اینکه سرت کلاه نمیره حالا تو هرجا٬ مشکل با صاحبخونه و خیلی اتفاق های کوچک و بزرگ دیگه. اگه بخوای برای هر مسئله کوچیک وکیل بگیری کل درآمدت رو باید بدی بهش
دوم خیلی راحت تر میشه با کلاهبردار های شریف مذاکره کرد.
سوم درجه گرگ بودن رو شدیدا میبره بالا (طوری که هیچ رشته دیگه ای تو این زمینه بهش نمیرسه) جهت اطلاع بیشتر سریال better call saul رو ببینید :general601:
مهندسی نرم افزار دانشگاه های ایران کارش از خنده دار هم گذشته. حالا من دانشگاه فنی رو دیدم اونایی که از ریاضی میرن به مراتب وضعشون بدتره.
یکی از اساتید ما برای رشته #C پروژه داده بود آخر ترم داشت پروژه ها رو میدید من پشت سرش بودم نگاه میکردم.
نفر اول قشنگ OOP رو رعایت کرده بود ولی از نظر گرافیکی کاری نکرده بود (پیشفرض سی شارپ بدون رنگ و استایل و...)
نفر دوم دیگه حتی اسم کنترل ها رو عوض نکرده بود button_1 و button_2 و... و کد ها رو هم خیلی بد نوشته بود. اصلا کلاس استفاده نکرده بود تو برنامش. ولی گرافیک داشت.
این استاد ما وقتی برنامه نفر دوم رو دید به اولیه گفت ببین یاد بگیر برنامه یعنی این. (هنوز اون قیافه عاقل اندر سفیه احمقشو یادمه :| ) از قضا رشته ایشون هم ریاضی بوده و مهندس نرم افزار تشریف دارن.
این چهار خط رو گفتم که کلا از مهندسی نرم افزار ناامید بشی
مهندسی نرم افزار هرکی خوبه خودش کار کرده از دانشگاه چیزی بهش نرسیده.
درباره پزشکی هم که چیزی نمیدونم که نظر تخصصی بدم٬ ولی دکتر خوب تو ایران زیاد داریم٬ دکتر هم که تجربی نمیشه (بر خلاف برنامه نویسی) یعنی همه دکتر ها از دانشگاه میان بیرون. => دانشگاه پزشکی بهتر از مهندسی نرم افزار هست.
تو پزشکی چیزی به اسم دیباگ روی انسان ها نداریم
برنامت باگ داشته باشه ممکنه یه نفرو به کشتن بدی.
درباره موقعیت اجتماعی هم تو ایران یه کت شلوار بپوشی موقعیت اجتماعیت میاد بالا ترجیحا کراوات هم داشته باشه :general208: (نمونش هم تو همین سمینار های به درد نخور زیاده)
پ.ن :
@MR-S کوتاه تر ازین نمیشد نوشت.