• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 مارس 2014
نوشته‌ها
2,902
لایک‌ها
3,202
سن
32
محل سکونت
بجنورد
هر چی باشه با جان آدمها در ارتباطی کلا رشته پزشکی رو دوست ندارم
بین این همه رشته فقط رشته نرم افزار رو دوست دارم ولاغیر :D با من بحث هم نکن :D
@afshin313 کی بود پسته ی سوخته میفروخت؟
 

afshin313

Registered User
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2012
نوشته‌ها
3,049
لایک‌ها
3,767
محل سکونت
سرزمین اشغالی
@afshin313 کی بود پسته ی سوخته میفروخت؟
هر چی باشه با جان آدمها در ارتباطی کلا رشته پزشکی رو دوست ندارم
بین این همه رشته فقط رشته نرم افزار رو دوست دارم ولاغیر :D با من بحث هم نکن :D
پسته سوخته میکنی تو پاچه مردم نمیگی با جونشون بازی میشه؟وااای signul تو مسلموون نیسی:general307:
آقای دکتر! اول از همه بگویید که حرارت دیدن موادغذایی چقدر خطرناک است؟
مصرف مواد غذایی‌ای که به دنبال حرارت دیدن زیاد، بافت و کیفیت خود را از دست داده‌اند و در نهایت سوخته‌اند، می‌تواند سلامت انسان را تهدید کند. بنابراین به تمام افراد و خصوصا کسانی که ناراحتی‌های گوارشی و زمینه‌های ژنتیکی و محیطی ابتلا به سرطان را دارند، توصیه می‌کنم که غذاها را با حداقل حرارت‌دیدگی و به روش آب‌پز و بخارپز آماده کرده و میل کنند.

چرا می‌گویند قسمت‌های سوخته گوشت، مرغ، جگر و ماهی را نخورید؟
قهوه‌ای یا سیاه شدن انواع گوشت‌ در اثر حرارت بالا، سبب تشکیل مواد هیدروکربن‌های حلقوی آروماتیک (PAHs) در آنها می‌شود. این مواد با ورود به بدن می‌توانند قسمت‌های مختلف را مستعد ابتلا به سرطان‌ کنند. بنابراین به همه افراد توصیه می‌کنم قسمت‌های سوخته و زغالی‌شده انواع گوشت‌ها را مصرف نکنند.

چه سرطا‌ن‌هایی؟
مهم‌ترین سرطان‌هایی که به دنبال خوردن این موادغذایی سوخته ایجاد می‌شوند سرطان مری و معده هستند اما دیگر سرطان‌ها مثلا سرطان پروستات هم می‌توانند با داشتن این عادت بدغذایی بروز کنند.

به غیر از گوشت، گروه‌های غلات هم هنگام طبخ ممکن است بسوزند. در این‌باره هم توضیح می‌دهید؟
حرارت دادن زیاد به سیب‌زمینی و نان‌ها -که حاوی نشاسته هستند- سبب افزایش غلظت مواد سمی آکریلامیدی تا 5 برابر می‌شود. سرطان‌زایی آکریلامید‌ها با آزمایش‌هایی بر حیوا‌ن‌ها اثبات شده است. این مواد به خصوص در سیب‌زمینی‌هایی که با کودهای ازته کشت داده می‌شوند به وجود می‌آیند. متاسفانه امروزه هنوز در برخی نقاط ایران از این نوع کودها استفاده می‌شود. بنابراین توصیه می‌کنم انواع غلات و مواد نشاسته‌ای را با حرارت‌های مستقیم و شدید آماده مصرف نکنید.

در مورد حرارت مستقیم که اشاره کردید، پس باید به تنور نانوایی‌های سنتی هم مشکوک باشیم؟
بله البته. در واقع، تنور‌های سنتی نانوایی‌ها با سوخت‌هایی چون گازوییل و نفت روشن می‌شوند در این حالت مواد سرطان‌زای حاصل از سوختن این سوخت‌ها بر سنگ‌ها و سطح داخلی تنور می‌نشیند و با قرار گرفتن خمیر در تنور روی سطح نان پخش می‌شود. بنابراین مصرف طولانی‌مدت این نان‌ها هم می‌تواند افراد مستعد را به سرطان مبتلا کند.

پس چه نانی بخوریم؟
بهتر است از نانوایی‌هایی نان تهیه کنید که تنور‌های الکتریکی دارند نه تنورهایی که با سوخت فسیلی کار می‌کنند که خوشبختانه این تنورها در کشور ما در حال جایگزین شدن با انواع سنتی هستند.

ما ایرانیان کاهو را ته‌دیگ می‌گذاریم یا گوجه را به سیخ می‌کشیم. آیا این سبزیجات تغییررنگ داده یا سوخته هم سرطان‌زا می‌شوند؟
حرارت ‌دیدن زیاد، بافت ماده غذایی را به شدت تغییر می‌دهد اگرچه خوراکی حاصل با ذائقه ما هماهنگی دارد اما دیگر بیشتر مواد مغذی و مفیدش را از دست داده است. البته همه گروه‌های غذایی بعد از حرارت دیدن مملو از مواد سرطان‌زا نمی‌شوند. مطالعاتی که روی ذرت و برنج هم انجام شده حاکی از آن است که این گروه‌های غذایی در اثر حرارت سرطان‌زا نمی‌شوند. در حالی که سیب‌زمینی و آردگندم با حرارت دیدن زیاد به منابع ترکیبات سرطان زا بدل خواهند شد.

آیا خشکی ته‌دیگ و خوراکی‌هایی که به دنبال طبخ، خشک شده‌اند برای پوشش دستگاه گوارش مشکل‌زا هستند؟
بله. این مواد خشک خراش‌ها و به دنبال آن التهاباتی را بر دیواره مری و معده و حتی دهان ایجاد می‌کنند که خود عامل مستعدکننده ابتلا به سرطان است. البته مصرف هرازچندگاه این مواد خشک مشکل‌ساز نیست اما اگر عادت دارید مرتب این‌گونه غذاها را میل کنید مثلا سیب‌زمینی سرخ‌شده، کباب‌های برشته، ته‌دیگ خشک و… باید به پیامد‌هایش هم بیندیشید.

آیا ارتباط مستقیمی میان خوردن مواد غذایی سوخته و ابتلا به سرطا‌ن‌هایی که توضیح دادید، وجود دارد؟
سرطان بیماری‌ای نیست که تنها تابع یک عامل باشد. عوامل ژنتیکی و محیطی بسیار متعددی در ایجاد انواع سرطان‌ها دخیل‌اند که همه در کنار هم، فرد را به این بیماری مبتلا می‌کنند. ‌در مورد مواد غذایی سوخته مثلا ته‌دیگ هم وضع به همین منوال است. اگر فرد عوامل مساعد سرطان را داشته باشد خوردن قسمت‌های سوخته غذا به طور مکرر، احتمال ابتلای او به سرطان را به شدت افزایش خواهد داد.
با این کارت داری با پروستات مردم بازی میکنی:eek:
 

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 مارس 2014
نوشته‌ها
2,902
لایک‌ها
3,202
سن
32
محل سکونت
بجنورد
پسته سوخته میکنی تو پاچه مردم نمیگی با جونشون بازی میشه؟وااای signul تو مسلموون نیسی:general307:
آقای دکتر! اول از همه بگویید که حرارت دیدن موادغذایی چقدر خطرناک است؟
مصرف مواد غذایی‌ای که به دنبال حرارت دیدن زیاد، بافت و کیفیت خود را از دست داده‌اند و در نهایت سوخته‌اند، می‌تواند سلامت انسان را تهدید کند. بنابراین به تمام افراد و خصوصا کسانی که ناراحتی‌های گوارشی و زمینه‌های ژنتیکی و محیطی ابتلا به سرطان را دارند، توصیه می‌کنم که غذاها را با حداقل حرارت‌دیدگی و به روش آب‌پز و بخارپز آماده کرده و میل کنند.

چرا می‌گویند قسمت‌های سوخته گوشت، مرغ، جگر و ماهی را نخورید؟
قهوه‌ای یا سیاه شدن انواع گوشت‌ در اثر حرارت بالا، سبب تشکیل مواد هیدروکربن‌های حلقوی آروماتیک (PAHs) در آنها می‌شود. این مواد با ورود به بدن می‌توانند قسمت‌های مختلف را مستعد ابتلا به سرطان‌ کنند. بنابراین به همه افراد توصیه می‌کنم قسمت‌های سوخته و زغالی‌شده انواع گوشت‌ها را مصرف نکنند.

چه سرطا‌ن‌هایی؟
مهم‌ترین سرطان‌هایی که به دنبال خوردن این موادغذایی سوخته ایجاد می‌شوند سرطان مری و معده هستند اما دیگر سرطان‌ها مثلا سرطان پروستات هم می‌توانند با داشتن این عادت بدغذایی بروز کنند.

به غیر از گوشت، گروه‌های غلات هم هنگام طبخ ممکن است بسوزند. در این‌باره هم توضیح می‌دهید؟
حرارت دادن زیاد به سیب‌زمینی و نان‌ها -که حاوی نشاسته هستند- سبب افزایش غلظت مواد سمی آکریلامیدی تا 5 برابر می‌شود. سرطان‌زایی آکریلامید‌ها با آزمایش‌هایی بر حیوا‌ن‌ها اثبات شده است. این مواد به خصوص در سیب‌زمینی‌هایی که با کودهای ازته کشت داده می‌شوند به وجود می‌آیند. متاسفانه امروزه هنوز در برخی نقاط ایران از این نوع کودها استفاده می‌شود. بنابراین توصیه می‌کنم انواع غلات و مواد نشاسته‌ای را با حرارت‌های مستقیم و شدید آماده مصرف نکنید.

در مورد حرارت مستقیم که اشاره کردید، پس باید به تنور نانوایی‌های سنتی هم مشکوک باشیم؟
بله البته. در واقع، تنور‌های سنتی نانوایی‌ها با سوخت‌هایی چون گازوییل و نفت روشن می‌شوند در این حالت مواد سرطان‌زای حاصل از سوختن این سوخت‌ها بر سنگ‌ها و سطح داخلی تنور می‌نشیند و با قرار گرفتن خمیر در تنور روی سطح نان پخش می‌شود. بنابراین مصرف طولانی‌مدت این نان‌ها هم می‌تواند افراد مستعد را به سرطان مبتلا کند.

پس چه نانی بخوریم؟
بهتر است از نانوایی‌هایی نان تهیه کنید که تنور‌های الکتریکی دارند نه تنورهایی که با سوخت فسیلی کار می‌کنند که خوشبختانه این تنورها در کشور ما در حال جایگزین شدن با انواع سنتی هستند.

ما ایرانیان کاهو را ته‌دیگ می‌گذاریم یا گوجه را به سیخ می‌کشیم. آیا این سبزیجات تغییررنگ داده یا سوخته هم سرطان‌زا می‌شوند؟
حرارت ‌دیدن زیاد، بافت ماده غذایی را به شدت تغییر می‌دهد اگرچه خوراکی حاصل با ذائقه ما هماهنگی دارد اما دیگر بیشتر مواد مغذی و مفیدش را از دست داده است. البته همه گروه‌های غذایی بعد از حرارت دیدن مملو از مواد سرطان‌زا نمی‌شوند. مطالعاتی که روی ذرت و برنج هم انجام شده حاکی از آن است که این گروه‌های غذایی در اثر حرارت سرطان‌زا نمی‌شوند. در حالی که سیب‌زمینی و آردگندم با حرارت دیدن زیاد به منابع ترکیبات سرطان زا بدل خواهند شد.

آیا خشکی ته‌دیگ و خوراکی‌هایی که به دنبال طبخ، خشک شده‌اند برای پوشش دستگاه گوارش مشکل‌زا هستند؟
بله. این مواد خشک خراش‌ها و به دنبال آن التهاباتی را بر دیواره مری و معده و حتی دهان ایجاد می‌کنند که خود عامل مستعدکننده ابتلا به سرطان است. البته مصرف هرازچندگاه این مواد خشک مشکل‌ساز نیست اما اگر عادت دارید مرتب این‌گونه غذاها را میل کنید مثلا سیب‌زمینی سرخ‌شده، کباب‌های برشته، ته‌دیگ خشک و… باید به پیامد‌هایش هم بیندیشید.

آیا ارتباط مستقیمی میان خوردن مواد غذایی سوخته و ابتلا به سرطا‌ن‌هایی که توضیح دادید، وجود دارد؟
سرطان بیماری‌ای نیست که تنها تابع یک عامل باشد. عوامل ژنتیکی و محیطی بسیار متعددی در ایجاد انواع سرطان‌ها دخیل‌اند که همه در کنار هم، فرد را به این بیماری مبتلا می‌کنند. ‌در مورد مواد غذایی سوخته مثلا ته‌دیگ هم وضع به همین منوال است. اگر فرد عوامل مساعد سرطان را داشته باشد خوردن قسمت‌های سوخته غذا به طور مکرر، احتمال ابتلای او به سرطان را به شدت افزایش خواهد داد.
با این کارت داری با پروستات مردم بازی میکنی:eek:
همینو بگو
پسته ی سوخته بده مردم رو بکشه که نمیشه بازی با جون
دکتر بشه و جون مردم رو نجات بده میشه قاتل آدما
این بشر کی میخواد یکم اصول آدمیت رو سر لوحه ی کارش قرار بده الله و اعلم
 

signul

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,392
لایک‌ها
938
سن
31
محل سکونت
کرمان
پسته سوخته میکنی تو پاچه مردم نمیگی با جونشون بازی میشه؟وااای signul تو مسلموون نیسی:general307:
آقای دکتر! اول از همه بگویید که حرارت دیدن موادغذایی چقدر خطرناک است؟
مصرف مواد غذایی‌ای که به دنبال حرارت دیدن زیاد، بافت و کیفیت خود را از دست داده‌اند و در نهایت سوخته‌اند، می‌تواند سلامت انسان را تهدید کند. بنابراین به تمام افراد و خصوصا کسانی که ناراحتی‌های گوارشی و زمینه‌های ژنتیکی و محیطی ابتلا به سرطان را دارند، توصیه می‌کنم که غذاها را با حداقل حرارت‌دیدگی و به روش آب‌پز و بخارپز آماده کرده و میل کنند.

چرا می‌گویند قسمت‌های سوخته گوشت، مرغ، جگر و ماهی را نخورید؟
قهوه‌ای یا سیاه شدن انواع گوشت‌ در اثر حرارت بالا، سبب تشکیل مواد هیدروکربن‌های حلقوی آروماتیک (PAHs) در آنها می‌شود. این مواد با ورود به بدن می‌توانند قسمت‌های مختلف را مستعد ابتلا به سرطان‌ کنند. بنابراین به همه افراد توصیه می‌کنم قسمت‌های سوخته و زغالی‌شده انواع گوشت‌ها را مصرف نکنند.

چه سرطا‌ن‌هایی؟
مهم‌ترین سرطان‌هایی که به دنبال خوردن این موادغذایی سوخته ایجاد می‌شوند سرطان مری و معده هستند اما دیگر سرطان‌ها مثلا سرطان پروستات هم می‌توانند با داشتن این عادت بدغذایی بروز کنند.

به غیر از گوشت، گروه‌های غلات هم هنگام طبخ ممکن است بسوزند. در این‌باره هم توضیح می‌دهید؟
حرارت دادن زیاد به سیب‌زمینی و نان‌ها -که حاوی نشاسته هستند- سبب افزایش غلظت مواد سمی آکریلامیدی تا 5 برابر می‌شود. سرطان‌زایی آکریلامید‌ها با آزمایش‌هایی بر حیوا‌ن‌ها اثبات شده است. این مواد به خصوص در سیب‌زمینی‌هایی که با کودهای ازته کشت داده می‌شوند به وجود می‌آیند. متاسفانه امروزه هنوز در برخی نقاط ایران از این نوع کودها استفاده می‌شود. بنابراین توصیه می‌کنم انواع غلات و مواد نشاسته‌ای را با حرارت‌های مستقیم و شدید آماده مصرف نکنید.

در مورد حرارت مستقیم که اشاره کردید، پس باید به تنور نانوایی‌های سنتی هم مشکوک باشیم؟
بله البته. در واقع، تنور‌های سنتی نانوایی‌ها با سوخت‌هایی چون گازوییل و نفت روشن می‌شوند در این حالت مواد سرطان‌زای حاصل از سوختن این سوخت‌ها بر سنگ‌ها و سطح داخلی تنور می‌نشیند و با قرار گرفتن خمیر در تنور روی سطح نان پخش می‌شود. بنابراین مصرف طولانی‌مدت این نان‌ها هم می‌تواند افراد مستعد را به سرطان مبتلا کند.

پس چه نانی بخوریم؟
بهتر است از نانوایی‌هایی نان تهیه کنید که تنور‌های الکتریکی دارند نه تنورهایی که با سوخت فسیلی کار می‌کنند که خوشبختانه این تنورها در کشور ما در حال جایگزین شدن با انواع سنتی هستند.

ما ایرانیان کاهو را ته‌دیگ می‌گذاریم یا گوجه را به سیخ می‌کشیم. آیا این سبزیجات تغییررنگ داده یا سوخته هم سرطان‌زا می‌شوند؟
حرارت ‌دیدن زیاد، بافت ماده غذایی را به شدت تغییر می‌دهد اگرچه خوراکی حاصل با ذائقه ما هماهنگی دارد اما دیگر بیشتر مواد مغذی و مفیدش را از دست داده است. البته همه گروه‌های غذایی بعد از حرارت دیدن مملو از مواد سرطان‌زا نمی‌شوند. مطالعاتی که روی ذرت و برنج هم انجام شده حاکی از آن است که این گروه‌های غذایی در اثر حرارت سرطان‌زا نمی‌شوند. در حالی که سیب‌زمینی و آردگندم با حرارت دیدن زیاد به منابع ترکیبات سرطان زا بدل خواهند شد.

آیا خشکی ته‌دیگ و خوراکی‌هایی که به دنبال طبخ، خشک شده‌اند برای پوشش دستگاه گوارش مشکل‌زا هستند؟
بله. این مواد خشک خراش‌ها و به دنبال آن التهاباتی را بر دیواره مری و معده و حتی دهان ایجاد می‌کنند که خود عامل مستعدکننده ابتلا به سرطان است. البته مصرف هرازچندگاه این مواد خشک مشکل‌ساز نیست اما اگر عادت دارید مرتب این‌گونه غذاها را میل کنید مثلا سیب‌زمینی سرخ‌شده، کباب‌های برشته، ته‌دیگ خشک و… باید به پیامد‌هایش هم بیندیشید.

آیا ارتباط مستقیمی میان خوردن مواد غذایی سوخته و ابتلا به سرطا‌ن‌هایی که توضیح دادید، وجود دارد؟
سرطان بیماری‌ای نیست که تنها تابع یک عامل باشد. عوامل ژنتیکی و محیطی بسیار متعددی در ایجاد انواع سرطان‌ها دخیل‌اند که همه در کنار هم، فرد را به این بیماری مبتلا می‌کنند. ‌در مورد مواد غذایی سوخته مثلا ته‌دیگ هم وضع به همین منوال است. اگر فرد عوامل مساعد سرطان را داشته باشد خوردن قسمت‌های سوخته غذا به طور مکرر، احتمال ابتلای او به سرطان را به شدت افزایش خواهد داد.
با این کارت داری با پروستات مردم بازی میکنی:eek:
افشینننننننننننن تو مسلمون واقعی هستی بو خدا :D

همینو بگو
پسته ی سوخته بده مردم رو بکشه که نمیشه بازی با جون
دکتر بشه و جون مردم رو نجات بده میشه قاتل آدما
این بشر کی میخواد یکم اصول آدمیت رو سر لوحه ی کارش قرار بده الله و اعلم
سعید تو هم مسلمونی :D
 

ArAsH.DMA

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2014
نوشته‌ها
709
لایک‌ها
431
بنظرتون اگر 100 تا 150 هزار تومن در تلگرام تبلیغ بگیرم یا ممبر بخرم، چقدر میتونم ممبر بگیرم و چقدر میتونم در ماه درآرم ؟
 

afshin313

Registered User
تاریخ عضویت
28 دسامبر 2012
نوشته‌ها
3,049
لایک‌ها
3,767
محل سکونت
سرزمین اشغالی

aytayweb

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2013
نوشته‌ها
2,323
لایک‌ها
1,296
سن
34
محل سکونت
درایو C

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 مارس 2014
نوشته‌ها
3,759
لایک‌ها
6,667
محل سکونت
خورآسان
بهترین افزونه ارسال پست مهمان چی هستش؟:angrybirds8:
 

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2014
نوشته‌ها
3,311
لایک‌ها
1,906
این Adobe Premiere Pro کلا mp4 پشتیبانی نمیکنه یا میشه جوری فایل mp4 بهش داد؟
 

جناب خان

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2015
نوشته‌ها
476
لایک‌ها
335
الکتریکی رو نمیدونم ولی الکترونیکی رو من چندسال پیش به یه شرکت معتبر سفارش دادم ( یه ایمیجه دیه با یه سری کد به جای اسم عکس) ! گفتن امضا الکترونیکی بزن همونو آپ کردم براشون قبول کردند :دی
حالا یا همون منظورشون بود یا دیدن ما خیلی شوتیم دیه گیرندادن :دی
همون الکترونیکی منظورم بودش:D
 

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
6 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,284
لایک‌ها
2,936
سن
39
محل سکونت
Izmir
بنظرتون اگر 100 تا 150 هزار تومن در تلگرام تبلیغ بگیرم یا ممبر بخرم، چقدر میتونم ممبر بگیرم و چقدر میتونم در ماه درآرم ؟
مواظب باش توی تلگرام کلاهبرداری زیاده , سرتو کلاه نزارن.
 

جناب خان

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژوئن 2015
نوشته‌ها
476
لایک‌ها
335

ALIREZA567

Registered User
تاریخ عضویت
1 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
862
لایک‌ها
656
دوستان نظرتون در مورد بازی های آنلاین چیه؟
یه طرح خوب و با جزئیات از یه بازی دارم.
به نظرتون یه بازی بدون گرافیک و ... و فقط با کمک طرحش میتونه موفق بشه؟
برای تست و افزایش دانشم برای اجرای بازی میخوام بازی دوز رو اجرا کنم.کسی هست بخواد قسمت دیزاینش رو بر عهده بگیره؟
 

Me.ostad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2015
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
14
محل سکونت
تهران
درود
بنظرتون کسب درامد از طریق پاپ اپ کار درستیه؟
چ راه های دیگه ای میشناسید بجز پاپ اپ برای کسب درامد...
لطقفا کمکم کنید چون همه دوستام دارن از سایتاشون پول در میارن ولی من هنوز نتونستم
ایا ای پی رنک و میترا رتک و امثالهم کمک میکنن؟
 

elco

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2015
نوشته‌ها
340
لایک‌ها
211
سن
34
محل سکونت
کرج
@ACUN


@elco
دسترسی به آقای "بگم بگم" ندارم نمودارای آماری دست اونه :|
ولی وکیل اگه کارش درست باشه اصلا نمیتونی باهاش حرف بزنی با 1000 تا راه مختلف میتونه بپیچونه کار خودشو جلو ببره.
قانون مثل راه مارپیچ میمونه بهش مسلط باشی کلی راه جلوی پاته مسلط نباشی معلوم نیست آخرش از مارپیچ درمیای یا نه :D
بیشترین ضربرو کسایی میخورن که کار رو بلدن چون دقیقا از همونجایی ضربه میخورن که فکرشو نمیکنن !!!

یه چیزی هم یادت باشه هرجایی قانونی باشه یه راهی هم واس دور زدنش هست :)

من همیشه از آدمای تنبل و راحت طلب میترسم چون راها هایی که به ذخن اونا میرسه فوق العادست اما برعکس عاشق رودرو شدن با مثلا همین وکیلی که میگی هستم چون خیلی راحت میشه دورشون زد !
 
بالا