لینک بده چک کنمدرود
یکی از قالبهای فارست تم رو میخواستم
کسی از دوستان هست بتونهاز سایتش بخره یا تو سایت اکانت داشته باشه
لینک بده چک کنمدرود
یکی از قالبهای فارست تم رو میخواستم
کسی از دوستان هست بتونهاز سایتش بخره یا تو سایت اکانت داشته باشه
@afshin313 کی بود پسته ی سوخته میفروخت؟هر چی باشه با جان آدمها در ارتباطی کلا رشته پزشکی رو دوست ندارم
بین این همه رشته فقط رشته نرم افزار رو دوست دارم ولاغیر با من بحث هم نکن
@afshin313 کی بود پسته ی سوخته میفروخت؟
پسته سوخته میکنی تو پاچه مردم نمیگی با جونشون بازی میشه؟وااای signul تو مسلموون نیسی:general307:هر چی باشه با جان آدمها در ارتباطی کلا رشته پزشکی رو دوست ندارم
بین این همه رشته فقط رشته نرم افزار رو دوست دارم ولاغیر با من بحث هم نکن
همینو بگوپسته سوخته میکنی تو پاچه مردم نمیگی با جونشون بازی میشه؟وااای signul تو مسلموون نیسی:general307:
با این کارت داری با پروستات مردم بازی میکنیآقای دکتر! اول از همه بگویید که حرارت دیدن موادغذایی چقدر خطرناک است؟
مصرف مواد غذاییای که به دنبال حرارت دیدن زیاد، بافت و کیفیت خود را از دست دادهاند و در نهایت سوختهاند، میتواند سلامت انسان را تهدید کند. بنابراین به تمام افراد و خصوصا کسانی که ناراحتیهای گوارشی و زمینههای ژنتیکی و محیطی ابتلا به سرطان را دارند، توصیه میکنم که غذاها را با حداقل حرارتدیدگی و به روش آبپز و بخارپز آماده کرده و میل کنند.
چرا میگویند قسمتهای سوخته گوشت، مرغ، جگر و ماهی را نخورید؟
قهوهای یا سیاه شدن انواع گوشت در اثر حرارت بالا، سبب تشکیل مواد هیدروکربنهای حلقوی آروماتیک (PAHs) در آنها میشود. این مواد با ورود به بدن میتوانند قسمتهای مختلف را مستعد ابتلا به سرطان کنند. بنابراین به همه افراد توصیه میکنم قسمتهای سوخته و زغالیشده انواع گوشتها را مصرف نکنند.
چه سرطانهایی؟
مهمترین سرطانهایی که به دنبال خوردن این موادغذایی سوخته ایجاد میشوند سرطان مری و معده هستند اما دیگر سرطانها مثلا سرطان پروستات هم میتوانند با داشتن این عادت بدغذایی بروز کنند.
به غیر از گوشت، گروههای غلات هم هنگام طبخ ممکن است بسوزند. در اینباره هم توضیح میدهید؟
حرارت دادن زیاد به سیبزمینی و نانها -که حاوی نشاسته هستند- سبب افزایش غلظت مواد سمی آکریلامیدی تا 5 برابر میشود. سرطانزایی آکریلامیدها با آزمایشهایی بر حیوانها اثبات شده است. این مواد به خصوص در سیبزمینیهایی که با کودهای ازته کشت داده میشوند به وجود میآیند. متاسفانه امروزه هنوز در برخی نقاط ایران از این نوع کودها استفاده میشود. بنابراین توصیه میکنم انواع غلات و مواد نشاستهای را با حرارتهای مستقیم و شدید آماده مصرف نکنید.
در مورد حرارت مستقیم که اشاره کردید، پس باید به تنور نانواییهای سنتی هم مشکوک باشیم؟
بله البته. در واقع، تنورهای سنتی نانواییها با سوختهایی چون گازوییل و نفت روشن میشوند در این حالت مواد سرطانزای حاصل از سوختن این سوختها بر سنگها و سطح داخلی تنور مینشیند و با قرار گرفتن خمیر در تنور روی سطح نان پخش میشود. بنابراین مصرف طولانیمدت این نانها هم میتواند افراد مستعد را به سرطان مبتلا کند.
پس چه نانی بخوریم؟
بهتر است از نانواییهایی نان تهیه کنید که تنورهای الکتریکی دارند نه تنورهایی که با سوخت فسیلی کار میکنند که خوشبختانه این تنورها در کشور ما در حال جایگزین شدن با انواع سنتی هستند.
ما ایرانیان کاهو را تهدیگ میگذاریم یا گوجه را به سیخ میکشیم. آیا این سبزیجات تغییررنگ داده یا سوخته هم سرطانزا میشوند؟
حرارت دیدن زیاد، بافت ماده غذایی را به شدت تغییر میدهد اگرچه خوراکی حاصل با ذائقه ما هماهنگی دارد اما دیگر بیشتر مواد مغذی و مفیدش را از دست داده است. البته همه گروههای غذایی بعد از حرارت دیدن مملو از مواد سرطانزا نمیشوند. مطالعاتی که روی ذرت و برنج هم انجام شده حاکی از آن است که این گروههای غذایی در اثر حرارت سرطانزا نمیشوند. در حالی که سیبزمینی و آردگندم با حرارت دیدن زیاد به منابع ترکیبات سرطان زا بدل خواهند شد.
آیا خشکی تهدیگ و خوراکیهایی که به دنبال طبخ، خشک شدهاند برای پوشش دستگاه گوارش مشکلزا هستند؟
بله. این مواد خشک خراشها و به دنبال آن التهاباتی را بر دیواره مری و معده و حتی دهان ایجاد میکنند که خود عامل مستعدکننده ابتلا به سرطان است. البته مصرف هرازچندگاه این مواد خشک مشکلساز نیست اما اگر عادت دارید مرتب اینگونه غذاها را میل کنید مثلا سیبزمینی سرخشده، کبابهای برشته، تهدیگ خشک و… باید به پیامدهایش هم بیندیشید.
آیا ارتباط مستقیمی میان خوردن مواد غذایی سوخته و ابتلا به سرطانهایی که توضیح دادید، وجود دارد؟
سرطان بیماریای نیست که تنها تابع یک عامل باشد. عوامل ژنتیکی و محیطی بسیار متعددی در ایجاد انواع سرطانها دخیلاند که همه در کنار هم، فرد را به این بیماری مبتلا میکنند. در مورد مواد غذایی سوخته مثلا تهدیگ هم وضع به همین منوال است. اگر فرد عوامل مساعد سرطان را داشته باشد خوردن قسمتهای سوخته غذا به طور مکرر، احتمال ابتلای او به سرطان را به شدت افزایش خواهد داد.
بنر چی میخای ؟بچه کسی بنر برای سایت فیلم و سریال داره؟
افشینننننننننننن تو مسلمون واقعی هستی بو خداپسته سوخته میکنی تو پاچه مردم نمیگی با جونشون بازی میشه؟وااای signul تو مسلموون نیسی:general307:
با این کارت داری با پروستات مردم بازی میکنیآقای دکتر! اول از همه بگویید که حرارت دیدن موادغذایی چقدر خطرناک است؟
مصرف مواد غذاییای که به دنبال حرارت دیدن زیاد، بافت و کیفیت خود را از دست دادهاند و در نهایت سوختهاند، میتواند سلامت انسان را تهدید کند. بنابراین به تمام افراد و خصوصا کسانی که ناراحتیهای گوارشی و زمینههای ژنتیکی و محیطی ابتلا به سرطان را دارند، توصیه میکنم که غذاها را با حداقل حرارتدیدگی و به روش آبپز و بخارپز آماده کرده و میل کنند.
چرا میگویند قسمتهای سوخته گوشت، مرغ، جگر و ماهی را نخورید؟
قهوهای یا سیاه شدن انواع گوشت در اثر حرارت بالا، سبب تشکیل مواد هیدروکربنهای حلقوی آروماتیک (PAHs) در آنها میشود. این مواد با ورود به بدن میتوانند قسمتهای مختلف را مستعد ابتلا به سرطان کنند. بنابراین به همه افراد توصیه میکنم قسمتهای سوخته و زغالیشده انواع گوشتها را مصرف نکنند.
چه سرطانهایی؟
مهمترین سرطانهایی که به دنبال خوردن این موادغذایی سوخته ایجاد میشوند سرطان مری و معده هستند اما دیگر سرطانها مثلا سرطان پروستات هم میتوانند با داشتن این عادت بدغذایی بروز کنند.
به غیر از گوشت، گروههای غلات هم هنگام طبخ ممکن است بسوزند. در اینباره هم توضیح میدهید؟
حرارت دادن زیاد به سیبزمینی و نانها -که حاوی نشاسته هستند- سبب افزایش غلظت مواد سمی آکریلامیدی تا 5 برابر میشود. سرطانزایی آکریلامیدها با آزمایشهایی بر حیوانها اثبات شده است. این مواد به خصوص در سیبزمینیهایی که با کودهای ازته کشت داده میشوند به وجود میآیند. متاسفانه امروزه هنوز در برخی نقاط ایران از این نوع کودها استفاده میشود. بنابراین توصیه میکنم انواع غلات و مواد نشاستهای را با حرارتهای مستقیم و شدید آماده مصرف نکنید.
در مورد حرارت مستقیم که اشاره کردید، پس باید به تنور نانواییهای سنتی هم مشکوک باشیم؟
بله البته. در واقع، تنورهای سنتی نانواییها با سوختهایی چون گازوییل و نفت روشن میشوند در این حالت مواد سرطانزای حاصل از سوختن این سوختها بر سنگها و سطح داخلی تنور مینشیند و با قرار گرفتن خمیر در تنور روی سطح نان پخش میشود. بنابراین مصرف طولانیمدت این نانها هم میتواند افراد مستعد را به سرطان مبتلا کند.
پس چه نانی بخوریم؟
بهتر است از نانواییهایی نان تهیه کنید که تنورهای الکتریکی دارند نه تنورهایی که با سوخت فسیلی کار میکنند که خوشبختانه این تنورها در کشور ما در حال جایگزین شدن با انواع سنتی هستند.
ما ایرانیان کاهو را تهدیگ میگذاریم یا گوجه را به سیخ میکشیم. آیا این سبزیجات تغییررنگ داده یا سوخته هم سرطانزا میشوند؟
حرارت دیدن زیاد، بافت ماده غذایی را به شدت تغییر میدهد اگرچه خوراکی حاصل با ذائقه ما هماهنگی دارد اما دیگر بیشتر مواد مغذی و مفیدش را از دست داده است. البته همه گروههای غذایی بعد از حرارت دیدن مملو از مواد سرطانزا نمیشوند. مطالعاتی که روی ذرت و برنج هم انجام شده حاکی از آن است که این گروههای غذایی در اثر حرارت سرطانزا نمیشوند. در حالی که سیبزمینی و آردگندم با حرارت دیدن زیاد به منابع ترکیبات سرطان زا بدل خواهند شد.
آیا خشکی تهدیگ و خوراکیهایی که به دنبال طبخ، خشک شدهاند برای پوشش دستگاه گوارش مشکلزا هستند؟
بله. این مواد خشک خراشها و به دنبال آن التهاباتی را بر دیواره مری و معده و حتی دهان ایجاد میکنند که خود عامل مستعدکننده ابتلا به سرطان است. البته مصرف هرازچندگاه این مواد خشک مشکلساز نیست اما اگر عادت دارید مرتب اینگونه غذاها را میل کنید مثلا سیبزمینی سرخشده، کبابهای برشته، تهدیگ خشک و… باید به پیامدهایش هم بیندیشید.
آیا ارتباط مستقیمی میان خوردن مواد غذایی سوخته و ابتلا به سرطانهایی که توضیح دادید، وجود دارد؟
سرطان بیماریای نیست که تنها تابع یک عامل باشد. عوامل ژنتیکی و محیطی بسیار متعددی در ایجاد انواع سرطانها دخیلاند که همه در کنار هم، فرد را به این بیماری مبتلا میکنند. در مورد مواد غذایی سوخته مثلا تهدیگ هم وضع به همین منوال است. اگر فرد عوامل مساعد سرطان را داشته باشد خوردن قسمتهای سوخته غذا به طور مکرر، احتمال ابتلای او به سرطان را به شدت افزایش خواهد داد.
سعید تو هم مسلمونیهمینو بگو
پسته ی سوخته بده مردم رو بکشه که نمیشه بازی با جون
دکتر بشه و جون مردم رو نجات بده میشه قاتل آدما
این بشر کی میخواد یکم اصول آدمیت رو سر لوحه ی کارش قرار بده الله و اعلم
بزار بعد امتحاناتبنظرتون اگر 100 تا 150 هزار تومن در تلگرام تبلیغ بگیرم یا ممبر بخرم، چقدر میتونم ممبر بگیرم و چقدر میتونم در ماه درآرم ؟
دقیقابزار بعد امتحانات
جوک های خاک بر سری و عکس های طنز خاک بر سریدقیقا
اما میخام بدونم چقدر میگیرم ؟ و اینکه کانال تو چه موضوعی بیشتر ممبر میگیره ؟
یه سایت فیلم زدم میخوام بنرشو زارم تو اون یکی سایتام اگه کمکم کنی ممنون میشمبنر چی میخای ؟
من یه پک زدم واسه یه سایت فیلم، فکر کنم هنوز دارمش :|
یاهو داری اینو اد کن، Arashdmaیه سایت فیلم زدم میخوام بنرشو زارم تو اون یکی سایتام اگه کمکم کنی ممنون میشم
همون الکترونیکی منظورم بودشالکتریکی رو نمیدونم ولی الکترونیکی رو من چندسال پیش به یه شرکت معتبر سفارش دادم ( یه ایمیجه دیه با یه سری کد به جای اسم عکس) ! گفتن امضا الکترونیکی بزن همونو آپ کردم براشون قبول کردند :دی
حالا یا همون منظورشون بود یا دیدن ما خیلی شوتیم دیه گیرندادن :دی
مواظب باش توی تلگرام کلاهبرداری زیاده , سرتو کلاه نزارن.بنظرتون اگر 100 تا 150 هزار تومن در تلگرام تبلیغ بگیرم یا ممبر بخرم، چقدر میتونم ممبر بگیرم و چقدر میتونم در ماه درآرم ؟
:general707::general404::general404::general404::general404::general404:
بیشترین ضربرو کسایی میخورن که کار رو بلدن چون دقیقا از همونجایی ضربه میخورن که فکرشو نمیکنن !!!