البته این نکته رو فراموش کنم اضافه کنم که سایت به زبان فارسی نیست ولی خب از صحبت هاتون کاملا متوجه شدم به چه صورتی هستش.جوابتو مهدی کاملا درست داد
برای سایت های ملی و داخلی فرقی نمیکنه که از چه دامنه ای استفاده میکنی
ولی برای سایت های بین المللی اولویت با دامنه های بین المللی هست
احتمالا از کانال تلگرامی شله آنلاین استفاده میکنناین دو روز هم امار افت کرده ها بچه ها
همه رفتن نذری بگیرن![]()
البته موارد بیشتر و مهم تری وجود داره به نظرم نسبت به دامنه و محتوا مبحث اصلی هست نسبت به باقی موارد. از اون طرف برای استارت کار همونطوری که گفتین بر اساس زبان و کشور و ... بهتره از همون دامنه های داخلی استفاده بشه ( برای اعتبار و ... به نظرم باز هم .com از همه ی دامنه ها شناخته تر هستش و بیشتر بهش اعتماد میکنن برای فروشگاه ها و سایت فایل و ... )@siavashx
سایت moz هم مطمئن نیست مثل من
منبع: https://moz.com/learn/seo/cctlds
Important in international SEO, ccTLDs are the single strongest way to show search engines and users that site content is specifically targeted to a certain country or region — but, importantly, NOT specifically a certain language. When a site uses a ccTLD, Google assumes that site (and all the content on it) is specifically relevant to the geographic area targeted by the ccTLD and should appear on SERPs in that area.
The net result? If example.fr, example.us, and example.com are equal in quality, authority, trustworthiness, and other optimizations, example.fr will likely rank better in a French user's SERP than example.us or example.com.![]()
اره. از طرز تایید کردن بعضی کامنت ها , پست ها میشه فهمید که چه خبرهموردی هست؟
تا حالا که کامنت نفرستادم. پست ها هم هر چند وقت یکبار از طریق نتایج گوگل به سایتاش میرم و پست ها هم عادی بودند. خلاصه اینکه من چیز بدی ندیدماره. از طرز تایید کردن بعضی کامنت ها , پست ها میشه فهمید که چه خبره![]()
اینکه چرا من از سایت هایی مثل زومجی و زومیت و ... خوشم نمیاد فکر میکنم برمیگرده به همین موردی که گفتی موردی هست :دیاره. از طرز تایید کردن بعضی کامنت ها , پست ها میشه فهمید که چه خبره![]()
گاهی اوقات گمان میکنم که مدیر الکسا بیزنس پلنه![]()
خیر حدس شما کاملا اشتباههگاهی اوقات گمان میکنم که مدیر الکسا بیزنس پلنه![]()
خیر حدس شما کاملا اشتباهه
ایشون با خونیرث همکارند
@khunires
مشاهده پیوست 1036872
http://khunires.com/
امروز دوستمو برده بودم درمانگاه یکی اونجا اورده بودن پاش نابود شده بود که مربوط به نشت اب داغ 206 بود مواظب باش داداش انگار داستان جدیدهشدیدا بیزنس پلن نبودش حس شده این چند روز..
...
دوستان علی الخصوص مدیران انجمن برای حفظ این سرمایه ی در حال انقراض فکری بیاندیشن
اومده اونور تو بخش کاربران عمومی. اینطور که معلومه داره میاد سمت بیت کوین و ...شدیدا بیزنس پلن نبودش حس شده این چند روز..
...
دوستان علی الخصوص مدیران انجمن برای حفظ این سرمایه ی در حال انقراض فکری بیاندیشن
مگه داریم؟ مگه میشه؟امروز دوستمو برده بودم درمانگاه یکی اونجا اورده بودن پاش نابود شده بود که مربوط به نشت اب داغ 206 بود مواظب باش داداش انگار داستان جدیده![]()
اومده اونور تو بخش کاربران عمومی. اینطور که معلومه داره میاد سمت بیت کوین و ...
اونور هم تو کریپتو کارنسی ها بدبخت شدیم رفت
اره همینجام میگفتن که شایع شده انگاریمگه داریم؟ مگه میشه؟
از داخل خود ماشين نشت كرده و ريخته روي پاش؟ يعني موقع رانندگي؟امروز دوستمو برده بودم درمانگاه یکی اونجا اورده بودن پاش نابود شده بود که مربوط به نشت اب داغ 206 بود مواظب باش داداش انگار داستان جدیده![]()
منم هنگم والااز داخل خود ماشين نشت كرده و ريخته روي پاش؟ يعني موقع رانندگي؟
فکنم مال رادیات بخاری بوده..منم هنگم والا
رادیات که جلوی ماشینه
اون دبه ی آب رادیات هم که سمت شاگرده.
داشبورد هم که بسته هست با جلوی موتور..من نمیدونم این اب از کجا میاد![]()