تاپیک های قبلشو نگاه کن چند بار تذکر دادم که باهاش معامله نکنند ولی....حوصله تاپیک شکایت امتیاز منفی و دوباره دوییدن دنبال پاک کردن امتیاز منفی رو ندارم اما آقای mohammadsaeed1 صد هزار تومن از ما خورد گفتم اینجا بگم که کسایی که میبینن یا بعدا قبل از معامله اسمشو سرچ میکنن از ضرر جلوگیری کنن
یهو اینقدر سرمون شلوغ که وقت شکایت و اینارو نداشتیم مگرنه برای مبالغ مشابه شکایت کردم به نتیجه هم رسیدم
https://forum.persiantools.com/members/mohammadsaeed1.329074/
ماشالا میگن دروغگو کم حافظه میشه چند وقت پیش یه تاپیک زدیم اومده به ما پیشنهاد همکاری هم میده :| دوباره یه چند روزی مارو الاف کرد که پیگیری میکنم پولتو میدم بازم غیبش زد
هر سری هم بهانه های جالبی میاره یه سری سرورشون اتک شدید میخوره یه سری اینترنت مرکزشون قطع میشه یه سری دیتاسنتر میاد هارداشونو پاک میکنه و ... دیگه ترسیدم زیاد پیگیری کنم اینترنت شهرشون به مشکل بخوره
قرار بود 300 تا لینک با کیفیت و به قول خودشون 80 درصدشون فالو به ما تحویل بده یه سری لینک به ما تحویل دادن که اکثرا اصلا لینکی به سایت ما نشده بود یه سری هم نوفالو بی کیفیت از سایت های آنلایز بود و یه سری هم آدرس الکی اون وسطا گذاشته بودن به این امید که ما چک نمی کنیم.
خلاصه ما این پولو خیرات حساب کردیم حتما نیاز داشته بنده خدا ولی شما حواستون باشه دیدم تو بازارچه همه جا اعلام آمادگی میکنه و تاپیک فروش زیاد میزنه و ... گفتم بگم که وجدانم راحت تر باشه
اینجا گفتم کاربرای زرنگ تر که قبل از خرید سرچ میکنن پیدا کننتاپیک های قبلشو نگاه کن چند بار تذکر دادم که باهاش معامله نکنند ولی....
اگر امتیاز منفی ندید خیانت در حق دیگر کاربرا هست خود دانی موفق باشی
موردی هست؟سایت با سیاست کثیف => زومیت:general602:
خوب ارورها رو نگاه کن ببین چیه...دوستان قالب سایتم نزدیک یک سالی هست که ماهانه نزدیک 4 گیگ فایل ارور لاگ تو سی پنل ایجاد میکنه.
بنظرتون روی بازدید سایتم هم تاثیری داره(هاست سایت، هاست دی ال هست ،طراح میگه مشکل از محدودیت هاست هست ،هاست دی الم میگه مشکل از قالب هست!)
حاجی آواتار قبلیت بسیار زیبا بوداینجا کسی هست برای نوشتن مطلب با پی تی همکاری کرده باشه؟ترجمه کلمه ای چند میده ؟
حاجی چشات خوشگل میبینه:general206:حاجی آواتار قبلیت بسیار زیبا بود
کور رنگی دارم جون حاجیحاجی چشات خوشگل میبینه:general206:
بیکار ننشسته داره یه جا دیگه اسپم میده
یه روز نباشه دل بچه ها واسش تنگ میشه.بیکار ننشسته داره یه جا دیگه اسپم میده
از نظر اعتبار و ... بین دامنه های .com و .net و .ir تفاوتی هست؟
@EmpireWorld @amir7310 @siavashx @l3est
جوابتو مهدی کاملا درست داداز نظر اعتبار و ... بین دامنه های .com و .net و .ir تفاوتی هست؟
@EmpireWorld @amir7310 @siavashx @l3est
مبارک باشهدوستان من اينجا تونستم ويزا كارت به نام خودم بگيريم. چه كارهاي اينترنتي ميشه باهاش انجام داد و چطوري ميتونم ازش درآمد داشته باشم؟