شما فکر میکنی من متوجه نشدم اما مشکل اینجاست که من مطئنم شما متوجه منظور من هستیمنو بگو که فکر کردم بالاخره متوجه شدی (شوخی میکنم یه وقت ناراحت نشی. اگه ناراحت میشی بگو دیگه شوخی نکنم )
خدمت دوستانی هم که از این سایت وب داده ناراحت هستن بگم که کلا روند فعالیت همه هاستینگ ها توی ایران همینطوره
نه تنها هاستینگ، بلکه کل شرکت ها و سازمان ها و کارخونه ها به همین شکل کار میکنن. اول خوبن و بعد یه مدت بی کیفیت میشن
برای همین هم اگه به پست های من که قبلا این هاستینگ رو بهتون پیشنهاد کردم نگاه کنید همیشه از کلمه "تا الان" یا "فعلا" استفاده کردم
وب مستر هم اگه حرفه ای باشه میدونه که هیچوقت نباید به هیچ هاستینگی دل نبنده (حتی به همون هاست دی ال و نت افزار) و همیشه هم آماده انتقال باشه
چون زنده و سرپا بودن سایت از همه چیز مهم تره و نباید بذاری یه لحظه هم داون باشه
به همین دلیل لطفا توی انتخاب هاستینگ دقت کافی رو بکنید و همیشه هم برای هر مشکلی آمادگی لازم رو داشته باشید
پیشنهاد میکنم توام بزنی تو کار فیلم بیان ببرنتسایت های فیلم این همه مطالب را خودشون مینویست یا بازنویسی و کپی هست؟!
این سایت چه جوری یه شبه رشد کرده؟ رنک الکسا دو سه روزه بدست اومده دامین های قبلی هم که ریدایرکت کرده بکلینک الکسا بالای 30 تا ندارن
20 روز دیگه رفتنیه [:general307::general307::general307:CopyRight @world15 ]پیشنهاد میکنم توام بزنی تو کار فیلم بیان ببرنت
راحت شیم از دست سوالای چرت و اسپمت
اگه جا این همه فعالیت تو انجمن
رو یه سایت کار کرده بودی رنک 3 ایران داشتی
درسته الان همه از دستش شاكي هستن اما اگه دو روز نباشه ديگه كل اين انجمن و يه سري انجمن هاي ديگه سوت و كور ميشه! و خود شما اولين نفر دلت براش تنگ ميشه!پیشنهاد میکنم توام بزنی تو کار فیلم بیان ببرنت
راحت شیم از دست سوالای چرت و اسپمت
اگه جا این همه فعالیت تو انجمن
رو یه سایت کار کرده بودی رنک 3 ایران داشتی
وای بیست روز دیگه کی انجمنو بگردونه :general505::general404::general404:درسته الان همه از دستش شاكي هستن اما اگه دو روز نباشه ديگه كل اين انجمن و يه سري انجمن هاي ديگه سوت و كور ميشه! و خود شما اولين نفر دلت براش تنگ ميشه!
من اگه جاي احسان بودم يه حقوق ماهيانه به بيزنس پلن ميدادم!وای بیست روز دیگه کی انجمنو بگردونه :general505::general404::general404:
ارهمن اگه جاي احسان بودم يه حقوق ماهيانه به بيزنس پلن ميدادم!
اسمت چیه ورلد 15تجربه ثابت کرده اینایی ک میرن سربازی هم از انجمنا دل نمیکنن و بعد 2 یا 3 ماه آموزشی بازم انلاینن.. البته احتمالا اون 2 ماه هم اگه شهر خودشون بیافتن بیان
نصف دیتابیس پی تی رو پر کرده . باید یه چیزی هم ازش بگیرهمن اگه جاي احسان بودم يه حقوق ماهيانه به بيزنس پلن ميدادم!
منو بگو که فکر کردم بالاخره متوجه شدی (شوخی میکنم یه وقت ناراحت نشی. اگه ناراحت میشی بگو دیگه شوخی نکنم )
خدمت دوستانی هم که از این سایت وب داده ناراحت هستن بگم که کلا روند فعالیت همه هاستینگ ها توی ایران همینطوره
نه تنها هاستینگ، بلکه کل شرکت ها و سازمان ها و کارخونه ها به همین شکل کار میکنن. اول خوبن و بعد یه مدت بی کیفیت میشن
برای همین هم اگه به پست های من که قبلا این هاستینگ رو بهتون پیشنهاد کردم نگاه کنید همیشه از کلمه "تا الان" یا "فعلا" استفاده کردم
وب مستر هم اگه حرفه ای باشه میدونه که هیچوقت نباید به هیچ هاستینگی دل نبنده (حتی به همون هاست دی ال و نت افزار) و همیشه هم آماده انتقال باشه
چون زنده و سرپا بودن سایت از همه چیز مهم تره و نباید بذاری یه لحظه هم داون باشه
به همین دلیل لطفا توی انتخاب هاستینگ دقت کافی رو بکنید و همیشه هم برای هر مشکلی آمادگی لازم رو داشته باشید
خب مثلا من خودم به شخصه اصلا از کنترل پنل دایرکت ادمین خوشم نمیاد. در برابر سیپنل اصن حرفی برای گفتن ندارهیکم مخالفم داداش. به هر حال چند ساله با نت افراز کار می کنم. اگر کارت درست باشه و بخواهی وب سایت خوبی داشته نت افراز جای بسیار خوبیه. مخصوصا سرویس های الماس.
ولی خوب اگرم بخواهی خارج از عرف پیش بری خوب مسلما نت افراز و هاست دی ال هم جای خوبی نیست. تعریفم از خارج از عرف هم مثلا کرون جاب های زیاد، افزونه های غیربهینه و و و ...