هر چی لینک سازی میکنم رتبه سایت هیچ فرقی نمیکنه, بکلینک الکسا 4 ماهه که آپدیت نشده! چرا همه چی در همه؟
خب از کجا پیدا کنیم کلماتی که سرچ خور هست ولی مطلبش نیست؟!!آقا وب فارسی رسما ترکیده ها
امروز م فقط نیم ساعت جستجو داشتم (مریضم بیشتر نمیتونم) اما میون ۷ ۸ ۱۰ تا عنوانی که سرچ کردم ۳ تاش به کل تو وب فارسی نبود و تو وب انگلیسی به راحتی پیدا کردم (پزشکی در مورد چندتا بیماری و داروهاش) و مابقی هم که تو وب فارسی پیدا شده بود خیلی کلی به مطلب پرداخته بودن و کامل نبود و چیز بدرد بخوری پیدا نداشتن
حالا جالبیش این بود که این مطالب قبل از تایپ کامل توسط گوگل حدس زده میشدن و این یعنی تعداد زیادی قبل از من جستجو کردن و به بن بست رسیدن، باور کنید روزانه صدها هزار بازدید وب فارسی اینجوری از دست میره.
پزشکی و دارو سایتای ایرانی خیلی ضعیف کار میکننآقا وب فارسی رسما ترکیده ها
امروز م فقط نیم ساعت جستجو داشتم (مریضم بیشتر نمیتونم) اما میون ۷ ۸ ۱۰ تا عنوانی که سرچ کردم ۳ تاش به کل تو وب فارسی نبود و تو وب انگلیسی به راحتی پیدا کردم (پزشکی در مورد چندتا بیماری و داروهاش) و مابقی هم که تو وب فارسی پیدا شده بود خیلی کلی به مطلب پرداخته بودن و کامل نبود و چیز بدرد بخوری پیدا نداشتن
حالا جالبیش این بود که این مطالب قبل از تایپ کامل توسط گوگل حدس زده میشدن و این یعنی تعداد زیادی قبل از من جستجو کردن و به بن بست رسیدن، باور کنید روزانه صدها هزار بازدید وب فارسی اینجوری از دست میره.
اگه من میدونستمم بهت نمیگفتم، خودم میرفتم یه سایت با حداکثر ۲۰۰ ۳۰۰ تا از این مطالب میزدم و بار خودمو میبستمخب از کجا پیدا کنیم کلماتی که سرچ خور هست ولی مطلبش نیست؟!!
سایت پزشکی نداریم اصلا، اینا همشون سایت سلامتی هستنپزشکی و دارو سایتای ایرانی خیلی ضعیف کار میکنن
کلا برای استفاده ازش باید لوگین شدلینکداین public اشتراک گذاری میکنم با اینکه عمومی هست وقتی با private tab بازش میکنم باید لوگین شد تا مطلب را دید!
حالم از لینکد این مسخره به هم میخوره ولی مجبورم داخل کار کنم آخر کار هم هیچی نشون نمیده مثلا لینک زیر
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6319179477398142976/
من برخلاف @Business plan یکی از دشمنان سرسخت اسپم و کپی هستم حتی نرم افزار های کرک داره یا پولی رو نمیذارممخصوصا @amir7310 :general408:
جدیدا اکثر خبرخوان ها از همین قابلیت استفاده میکنند و خیلی از مدیران سایت های سردرگم هستند که با بستن feed، چطوری ربات به مطالب دسترسی داره!
پس چرا برای این حاجی اسپمر نیاز به لوگین نداره؟! صفحه یک گوگل هم هست با همین ظاهر مضحکشکلا برای استفاده ازش باید لوگین شد
الان لوگینیدم دیدم اکانتم مسدود شده
ممنوندوستان وردپرسی که فید سایت هاشون رو بستن و به ربات های خبرخوان هم حساس هستند، توصیه میکنم اول پی نوشت مطلب زیر رو بخونید و هر چه سریعتر اقدام به غیرفعال سازی wp-json کنید!
https://zofix.ir/92/غیرفعال-سازی-wordpress-rest-api/#peynevesht
مخصوصا @amir7310 :general408:
جدیدا اکثر خبرخوان ها از همین قابلیت استفاده میکنند و خیلی از مدیران سایت های سردرگم هستند که با بستن feed، چطوری ربات به مطالب دسترسی داره!
با افزونه یا کد، زیاد تفاوتی نمیکنهمن برخلاف @Business plan یکی از دشمنان سرسخت اسپم و کپی هستم حتی نرم افزار های کرک داره یا پولی رو نمیذارم
مرسی که اطلاع رسانی کردی:general504:
با افزونه ببندمش بهتر نیس؟
@learndl داداش طراحی این اسپمر جدید که کار شما نیست؟ نکنه واسه پورشه پانامرا برنامه داری:general208:
نه هیچ مشکلی برای سئو ندارهممنون
میگم من زیاد سر رشته درباره سئو و ... ندارم، مقاله هم خوندم اما زیاد سردرنیاوردم قبلا که اسپمرها ازم کپی میکردن مجبور بودم هر ماه لیستشو بدم تو گوگل وبمستر
این روشی که شما میگی برای گوگل مشکلی نداره؟ مشکلی برای سئو ایجاد نمیکنه؟
آخه همین فیدی که قبلا همه میگفتن ببندین، خیلی ها میگفتن برای سئو و گوگل مضره و نبندین
سایت اسپمر جای نگرانی نداره چون عمر زیادی نمیکنه ولی اینایی که از امیر کپی زدن بیشترشون سایت خبری/تخصصی هستن با ریپورت هم کنار نمیرندوستان وردپرسی که فید سایت هاشون رو بستن و به ربات های خبرخوان هم حساس هستند، توصیه میکنم اول پی نوشت مطلب زیر رو بخونید و هر چه سریعتر اقدام به غیرفعال سازی wp-json کنید!
https://zofix.ir/92/غیرفعال-سازی-wordpress-rest-api/#peynevesht
مخصوصا @amir7310 :general408:
منو بگو که فکر کردم بالاخره متوجه شدی (شوخی میکنم یه وقت ناراحت نشی. اگه ناراحت میشی بگو دیگه شوخی نکنم )خواستم تحت مصاحبه از پیش طراحی شده قرارت بدم مگرنه جسارت نکردم بهتون
:general705:بالاخره مثه اینکه منظور منو فهمیدی و تونستی یه پست مفید بذاری
ببین چقدر مفید بوده که بچه ها هم ازت تشکر کردن (اونم تازه افشین که از هیچکس تشکر نمیکنه :general404::general711
آره باو میدونم بچه خوبی هستی:general705:
این همه تشکر میکنم ازت چرا نمیبینی:general509:
من کاری با وب داده ندارم.همزاد پنداری کردم دیدم حق داره بنده خدا:general505:
خیلی دوست دارم بیام فعالیت کنم اینجا ولی یادم میره :general507:میام میخونم بعضی وقتا ولی تو اون تایم حس سخن گفتن نیست:general707:
خواستم ازین کلمه خفنا استفاده کنم ولی یادم نیومد متاسفانه:general509:آره باو میدونم بچه خوبی هستی
انشاالله وقتت بیشتر بشه و بتونی بیای اینجا برامون سخن پراکنی کنی تا از فضائلت بیشتر بهره مند بشیم