اینجوری:برای زنفرو چی کار باید کرد که پاپ آپ برای اعضا باز نشه؟
کد:
<xen:if is="!{$visitor.user_id}">
golabi
</xen:if>
توی PAGE_CONTAINER یا footer بزارش
اینجوری:برای زنفرو چی کار باید کرد که پاپ آپ برای اعضا باز نشه؟
<xen:if is="!{$visitor.user_id}">
golabi
</xen:if>
بجای گلابی دقیقا چی بنویسم؟اینجوری:
هرچی جای گلابی بزاری فقط برای مهمان نشون داده میشهکد:<xen:if is="!{$visitor.user_id}"> golabi </xen:if>
توی PAGE_CONTAINER یا footer بزارش
کد پاپ آپ رو میزاری اینجا دیگه که برای کاربرانی که لاگین هستن باز نشهبجای گلابی دقیقا چی بنویسم؟
چیزی از پاپ آپ که داخل این کد ننوشته
ممنون کمکم کردی یه پست مفید بزارم :general210:بالاخره مثه اینکه منظور منو فهمیدی و تونستی یه پست مفید بذاری
ببین چقدر مفید بوده که بچه ها هم ازت تشکر کردن (اونم تازه افشین که از هیچکس تشکر نمیکنه :general404::general711
فکر کنم ساعت خاصی از شب میشه فقطدیجی کالا موتور 1000 آورده:general310:
عایا میشه توی شهر باهاش تردد کرد؟:general505: یا فقط توی پیست
موتور هزار حكم تير داره! هرجا ببينن با تير ميتونن بزنند!دیجی کالا موتور 1000 آورده:general310:
اینطور که داره پیش میرهدیجی کالا موتور 1000 آورده:general310:
بیشتر از 250 نداره بالاتر نوشته بزودی!دیجی کالا موتور 1000 آورده:general310:
از ساعت 11 و نیم سایتم ک رو وبداده است باز نمیشه و الان هم نیم ساعته تیکت زدم جواب نمیدم . عجب اشتباهی کردم نت افراز رو ول کردم .
چجوری فهمیدی سایتت باز نمیشه ؟ بگو ما هم تست کنیم شاید برای ما هم باز نمیشهاز ساعت 11 و نیم سایتم ک رو وبداده است باز نمیشه و الان هم نیم ساعته تیکت زدم جواب نمیدم . عجب اشتباهی کردم نت افراز رو ول کردم .
تو شهر ما موتور های هندا 125 هم میگیرن.موتور هزار حكم تير داره! هرجا ببينن با تير ميتونن بزنند!
خیلی هم عالیاینطور که داره پیش میره
چهار روز دیگه
د==ی====ل====د====و
هم میفروشه :|
خب نوشته به زودی یعنی میاره:general703:بیشتر از 250 نداره بالاتر نوشته بزودی!
چجوری فهمیدی سایتت باز نمیشه ؟ بگو ما هم تست کنیم شاید برای ما هم باز نمیشه
برای منم باز نمیشه لغو فوری سرویس رو زدم نمیدونم پول رو پس بدن یا نه
ولی تو وضعیت مشابه تو آبتین بودم از زمانی که مشخص کرده بودن برای کنسلی هم بیشتر گذشته بود یه قرونم کم نکردند سریع واریز کردند خیلی با وجدان هستن کاش کیفیت نت افزار یا ... رو داشتن
نت افزار هم لایت اسپیدش گرون منم مجبورم لایت اسپید بگیرم باید جا های دیگه رو هم تست کنم قبل از بیخیال شدن لایت اسپید
آقا والله از بس همینجا گفتن وب داده عالیه ! بهترینه ! آشغاااااااااااااااااااااالهاخه شما نت افراز رو با این همه اعتبار ول کردی رفتی سراغ وب داده !!!
خواستم تحت مصاحبه از پیش طراحی شده قرارت بدم مگرنه جسارت نکردم بهتونمنظور اون جمله ای ک رنگی کردم رو نفهمیدم ! مسخرم کردی یا شوخی یا اصلا هیچی!!!
چطوری لغو فوری سرویس بزنم؟ اگه پول رو پس بده لغو میکنم
اخه شدیدا ازش تعریف میکردن ولی من 9 روز سرویس گرفتم عین 9 روزشو مشکل داشتم باهاشون و عین 9 روز رو تلفن جواب نمیدن حیف اون تلفن گویه که پول میندازه کاش زنگ میخورد بر نمیداشتنمنم HosdDl رو ترک کردم و اومدم وب داده. اوایل خیلی خوب بود. حتی نتونستن یه بک آپ ساده رو ریستور کنن. ولی الان تیکت هارو جواب نمیدن .سایت هم مسدود کردن:general506:
پ.ن: حرف مشترک تمامی کاربران که از وب داده سرویس دارن
این افزونه wordpress importer درست کار نمیکنه! جایگزینش چیزی میشناسید؟