سلام دوستان
میخوام یه سایت معرفی کنم و نظر شما رو هم بدونم این سایت معتبر به نظر میرسه ولی مشکلش اینه که به زبان اسپانیایی ه
برا این مشکل راه حل هست که برا من جواب داده مینی جاب ها رو هم از این راه حل میکنم چون زبانم زیاد خوب نیست.
لطفا برنامه
QTranslate.v5.1.0 رو دانلود کنید هم حجم پائینی داره هم کار راه بندازه باموس میتونی متن رو با یک کلیک ترجمه کنی خیلی هاتون این برنامه رو میشناسید تو سایت های ایرانی هم زیاد هست برا دانلود .........
این سایت ادعا کرده برای 10 تبلیغ در روز 3 دلار پرداخت میکنه محدودیتی برای استفاده از یک آی پی هم نداره با ایران هم مشکلی نداره شاید همتون الان میگید کلاهبرداریه
ولی تحمل کنید ببنید داستان چیه
liberta gia اسم این سایت یا بهتره بگیم این شرکته ثبت نام رایگانه ولی نیاز به
معرف داره چون مدارک شناسایی میخواد خواسته همه اطلاعات رو صحیح پرکنیم که در آخر این مطلب میگم چه طور ثبت نام کنید . البته نه برای اینکه زیر مجموعه من بشید برا اینکه میخوام لطف کنید اگر اطلاعات در مورد این سیستم دارید یا میتونید به دست بیارید همین جا با هم به اشتراک بزایم
این شرکت خودش رو به عنوان یک (ابر فضای مجازی) ارائه دهنده فضای مجازی معرفی کرده برای عضو برنزی یا همون عضو رایگان 1 گیگ فضای رایگان در نظر گرفته
پلن های پولی هم داره که خودتون برین ببینین
داستان از اینجا شروع میشه که ریفرال گیری تو این سایت فعاله برای هر عضو مستقیم 15% و هر عضو غیره مستقیم 1% در نظر گرفته که تا شش سطح پرداختی داره
روز های شنبه تبلیغی برای دیدن نیست حدودا ماهی 60 $ دلار میشه درآمد داشت فقط ازدیدن اگهی ها
اگر کسی بخواد وارد کار زیر مجموعه گیری بشه باید برای عضویت رایگان 40 $ دلار شو پس بده حد اقل پرداخت 300$دلاره که قبلا 500دلار بوده
به دو روش پرداخت داره
1حساب بانکی که خودش برات باز میکنه و کارت فیزیکی رو برا پست میکنه! این کارت ویزا کارته و به سفارش لیبرتا صادر میشه
2از طریق حواله به حساب بانکی که شماره حساب و سوئیف کد(اگه اشتباه نگفته باشم ) بانک شما رو میخواد
در اصل بهتر بگم این یک شرکت نتورک مارکتینگه که چند تا از معروف ترین نتورک کارها رو هم جذب کرده ومدیریت فروش رو به اونا واگذار کرده
تا به حال هیچ نتورکی با پلن رایگان نداشتیم !!!!!؟؟؟؟/
اعتبار هر حساب برای یک سال ه حالا نمیدونم سر سال زیرمجموعه ها پاک میشن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
تویه سایتهای مرتبط که گشتی زدم نمونه های درآمدی که ترسیم کرده بودن این جوری بود
یعنی شما 5 تا زیر مجموعه مستقیم بگیری و زیر مجموعه های شما هم به این نسبت در این صورت شما در سطح ششم
15628 نفر زیر مجموعه داری که درآمد شما میشه
11،738$ دلار خوب 16 هزار نفر زیر مجموعه گرفتن کار راحتی نیست حتی رایگان
یه جور دیگه حساب کنیم شما 3 تا عضو مستقیم بگیری زیر مجموعه هاتم هر کدوم 3تا میشه این!!! 1093نفر در سطح ششم
675$ دلار در ماه با حساب درآمد هر نفر 60 دلار درآمد و 1% از این 60$ دلار پورسانت شما
تنها مشکل من با این سایت اینه که 50/000تا تبلیغ میگیره 50$
راستی برای فروش پلن های پولی جایزه هم گذاشته که امتیاز بندی شده از مبایل تا ماشین میلیاردی و امارت های آن چنانی
آدرس سایت رو بالا گذاشتم ببینید اگه دوست داشتید سری هم به پنل کار بریش بزنید ثبت نام کنید مشخصات رو درست پر کنی شاید سایت به در بخوری بود
برای ثبت نام
اینجا کلیک کنید
روی confirm کلیک کنید
1 نام
2 فامیلی
3 کد ملی
4و5و6و7و8و9و10 دیگه همه میدونن