• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو در مورد روش های مختلف کسب درامد از اینترنت (نا گفته ها)

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
میکرو ورکرز که شما می گید صد تا جاب برای ایران داره آیا روزانه صد تا جاب داره؟ یا در کل این تعداد داره؟
مثل کرود فلور تسک هاش را روزانه ریرفش می کنه یا تسک هاش ثابته؟
خیر شما میتونید فقط یک بار یک جاب رو انجام بدین. البته روزانه تعداد جدیدی جاب اضافه میشه و میشه گفت در حد خودش جاب داره.

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
سلام دوستان
میخوام یه سایت معرفی کنم و نظر شما رو هم بدونم این سایت معتبر به نظر میرسه ولی مشکلش اینه که به زبان اسپانیایی ه
برا این مشکل راه حل هست که برا من جواب داده مینی جاب ها رو هم از این راه حل میکنم چون زبانم زیاد خوب نیست.
لطفا برنامه
ممنون از معرفی این سایت هدف این تاپیک هم همینه که سایت های جدیدی که تا حالا تست نشده رو تست کنیم. دوستان دیگر هم اگر در این تاپیک فعالیت داشته باشن میتونم قول بدم که بتونیم درامد بیشتری از وب کسب کنیم.
زبان انگلیسی رو هم امتحان کردید؟ portal.libertagia.com/?lang=en

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کسی در مورد خرید و فروش بیتکوین و بازارهای انجام معاملاتش خبر داره؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اقا دو تا سوال

یکی اینکه چطور میتیمیشه توی میکروورکرز بخش های تویت کردن رو انجام داد یه راهنمای تصویری بدید

در مورد ثبت نام در سایت هایی که به تماشای ویدئو پول میدن میشه با vps و ای پی یکی از این کشور ها وارد شد ؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
سایت ام تورک با نام کامل Amazon Mechanical Turk یکی از سرویس های خود آمازون هست که مبالغ واریزی از این سایت برای کاربران امریکایی به قسمت payments.amazon.com انتقال داده میشه . payment amazon هم فقط با خود امریکا کار میکنه شما هیچ راهی جز اینکه اشنایی در امریکا داشته باشید ندارید.
نوع پرداختش هم نوشته: Personal Accounts may send up to $500 per month once a credit card or verified bank account is registered in the account.
در خصوص میکروورکرز هم اتفاقا من سوال پرسیدم که آیا شما قادر به ارسال کد وریفای به ادرسی در ایران هستید که تایید کردند.

ممنون بابت وقتی که می زارید
پس در این صورت mturk کوچکترین کارایی برای ایرانی ها نداره...... به هیچ عنوان هم به این همه دردسر و ریسکش نمی ارزه...... چون دلار آمازون فقط داخل آمریکا اون هم به طور محدود کارایی و ارزش داره.... حتی اگر داخل آمریکا آشنا هم داشته باشید تقریبا" ارزش این همه دردسر را نداره....الزاما" هر کس داخل امریکا زندگی می کنه دلار آمازون به دردش نمی خوره.... تازه اگر هم به دردش بخوره.... به دردسر های تبادلش نمی ارزه

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
خیر شما میتونید فقط یک بار یک جاب رو انجام بدین. البته روزانه تعداد جدیدی جاب اضافه میشه و میشه گفت در حد خودش جاب داره.

به طور متوسط در امد با آی پی ایران و آی پی امریکا چقدره؟ چقدر تفاوت دارن با هم؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
rapidworkers شرایطش چطوریه؟
به نظر چیز بدی نمی یاد..... از سال 2009 داره کار می کنه.. به پی پال هم پرداخت داره... به نظر نمی یاد سیستم امنیتی خیلی قوی هم داشته باشه
می شه با آی پی ایران توش ثبت نام کرد؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
اقا دو تا سوال

یکی اینکه چطور میتیمیشه توی میکروورکرز بخش های تویت کردن رو انجام داد یه راهنمای تصویری بدید

در مورد ثبت نام در سایت هایی که به تماشای ویدئو پول میدن میشه با vps و ای پی یکی از این کشور ها وارد شد ؟

شما ابتدا به توئیتر خودتون وارد میشید بعد میتونید از لینکی که داده رو باز کنید و معمولا اخر اون متن نوشته توئیت روش کلیک کنید و توئیت بزنید.
بله باید با ای پی کشورهای دیگه وارد شد برای ایران ویدیو نداره

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
ممنون بابت وقتی که می زارید
پس در این صورت mturk کوچکترین کارایی برای ایرانی ها نداره...... به هیچ عنوان هم به این همه دردسر و ریسکش نمی ارزه...... چون دلار آمازون فقط داخل آمریکا اون هم به طور محدود کارایی و ارزش داره.... حتی اگر داخل آمریکا آشنا هم داشته باشید تقریبا" ارزش این همه دردسر را نداره....الزاما" هر کس داخل امریکا زندگی می کنه دلار آمازون به دردش نمی خوره.... تازه اگر هم به دردش بخوره.... به دردسر های تبادلش نمی ارزه
توی متن که نوشته هم به کردیت کارت پرداختی داره هم به حساب بانکیشون

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
به طور متوسط در امد با آی پی ایران و آی پی امریکا چقدره؟ چقدر تفاوت دارن با هم؟

به ای پی از این نظر حساس نیست شما اگه کشور انتخابی رو در هنگام ثبت نام امریکا انتخاب کنید جاب های اونجا رو میاره.
تفاوت درامد چند ده برابر هست اگه نگم صد برابر یا بیشتر!
اگه امکان داره شما در خصوص راپیدوورکز تحقیق کنید ببینیم چجوره.
ممنون

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
کسی در مورد خرید و فروش بیتکوین و بازارهای انجام معاملاتش خبر داره؟
خرید و فروش بیتکوین به نظر من نیاز به تشکیل گروه داره...
علاوه بر گروه نیاز به سرمایه ی بالا هست...چون زمانهای خاصی برای خرید و فروش بیتکوین وجود داره و این زمانها رو گروه های خاص تعیین میکنن....
البته با سرمایه ی کم هم میشه معامله کرد ولی خوب سودش هم کمه....
پس سرمایه ی خوب,تشکیل گروه و همچنین آگاهی از بازار که بیشترش به چین هم وابسطه است دارای اهمیته....

Last edited:

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
http://qm.ee/561FC021
پس از ثبت نام افزونه را روی مرورگرتان نصب کنید هر موقع که در گوگل یاهو بینگ ای بی یا امازون جستجو میکنید روی یک سری کلمات حساسیت دارد که اگر انها را جستجو کرده باشید لینک های تبلیغی این سایت برای شما میاد و شما با باز کردنشان مقداری را دریافت میکنید تقریبا 4 سنت تا 10 سنت. من در طی این یک ماه حدودا 3 دلار داشتم.
توی فرومی میدیدم که افراد کلمات حساس رو می نوشتتند اگر ان را پیدا کنید درامد بسیار بیشتری دارید.
پرداخت با پیپال

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
به ای پی از این نظر حساس نیست شما اگه کشور انتخابی رو در هنگام ثبت نام امریکا انتخاب کنید جاب های اونجا رو میاره.
ممنون

تفاوت در آمد روزانه اش چند ده برابره یا تفاوت در آمد کلش؟
یعنی اگر به فرض بشه با ایران روانه 1 دلار به طور ثابت در آورد با آمریکا این مقدار به طور متوسط چقدره؟ ( البته اگر تجربه عملی انجام تسک های امریکاش را دارید)
در مورد rapidworkers هم چشم روش کار می کنم ببینم چطوریه

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ممنون
اینجوری همه آمریکا رو میزنن واسه کشور که! مشکلش چیه؟کدی که باید بفرسته رو میشه آدرس تو ایران داد ولی کشورو بزنیم آمریکا؟:p

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
iii.jpg
این مال امریکا هست. حدودا 500 تا از این جاب ها وجود داره شما تا بیاید یکیش رو بزنید به جاش بعدی میاد

عکس زیر باز شده یکی از تسک های 18 سنتی هست. فقط یه دو دقیقه کار داره.
iiii.jpg

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
اینجوری همه آمریکا رو میزنن واسه کشور که! مشکلش چیه؟کدی که باید بفرسته رو میشه آدرس تو ایران داد ولی کشورو بزنیم آمریکا؟:p
موقع ثبت نام شما اگر امریکا رو انتخاب کنید دیگه امکان تغییر کشور وجود نداره: Your country cannot be changed later.
من که ثبت نام کردم یکی از دوستان با ای پی امریکا و کشور امریکا ثبت نام کنه من یادم نیس غیر از کشور تو موقع ثبت نام ادرس رو هم میخواد یا نه اگه نه که میشه فعلا فعالیت کرد بعدا ادرس اشناها رو برای برداشت بهش داد.منتظریم;)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
مشاهده پیوست 571642
این مال امریکا هست. حدودا 500 تا از این جاب ها وجود داره شما تا بیاید یکیش رو بزنید به جاش بعدی میاد

عکس زیر باز شده یکی از تسک های 18 سنتی هست. فقط یه دو دقیقه کار داره.
مشاهده پیوست 571643
به نظر چیز بدی نمی یاد..... از سال 2009 داره کار می کنه.. به پی پال هم پرداخت داره... به نظر نمی یاد سیستم امنیتی خیلی قوی هم داشته باشه
می شه با آی پی ایران توش ثبت نام کرد؟[/QUOTE]
مال کدوم سایته پرداختی هم دازره؟

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
ببینید دوستان من این سایت و البته سایت های دیگه ی مثل این رو معرفی کردم کاملا معتبر هم هستند ولی تا حالا برداشتی ازشون نداشتم باید امتحانشون کرد و راه هاش رو ییدا کرد شما به جای این همه سوال برید ثبت نام کنید و البته قبلش قوانین این سایت ها رو بخونید که به مشکل بر نخورید. بلاخره میشه از یکی از این سایت ها حتی به اندازه فلاور هم برداشت داشت.
موفق باشید

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
این سایت ها هر چقدر هم خوب باشن و بشه دورشون زد باز یه مشکل بزرگ دارن و اونم این که پرداختشون آنی نیست و خیلی طول میکشه !

بالا