• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو در مورد روش های مختلف کسب درامد از اینترنت (نا گفته ها)

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
سلام دوستان
من سایتی در زمینه افتتاح حساب پی پال، پیزا و ... پیدا کردم که شرکتی هست و دفترش در انقلاب هست به دو نوع حساب براتون درست میکنه
مبلغ 49,000 تومان برای اکانتهای سری B
ویا
119000 تومان برای اکانتهای سری A
اکانت verified با سابقه ارسال پول
و کروکی دفتر شرکت در پایین سایت هست همراه با توضیحات
شرکت لوح رایانه http://www.epay.ir

امیدوارم مفید باشه برای فروش دلاراتونم سایت
payment24.ir
البته قبلاً e نماد داشتند ولی الان نمیدونم چرا آرمش نیست به هر حال تحقیق کنید دوستان. سایت بالیی هم ممکنه دلاراتونو بخره ولی فکر کنم قیمت پی منت24 بهتر باشه.

hhrrmm

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان لطفا از بین این سایت های مینی جابز، چندتا معتبرشو معرفی کنید که به پرفکت مانی یا حسابای مشابه که تحریم نشدن پرداخت داشته باشه.

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
این میکرو ورکرز و هیشکی تست نکرد؟اگه پول بده باشه خوبه
یه سوال: تو میکرو ورکرز یه چیزایی در رایطه با چک کردن اسم شخص و حساب پی پال گفته،یعنی اسمو مطابقت میده ببینه پی پال مال خودمونه یا نه؟

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
سایتای زیادی هستنند که میکرو جاب دارند اما رقابت درش زیاد هست
اگه طراحی بلدید بخصوص فتو شاب یا می تونید طراحی لوگو بخصوص سه بعدی و کمی خلاقیت کار رو شروع کنید یادتون باشه اول میانگین قیمت رو تو سایت پیدا کنید تو همون رنج قیمت بدید هیچوقت سعی نکنید قیمت رو بشکونید تو میکر جاب های معتبر جواب نمیده ولی می تونید حجم کاررو بالا ببرید برای شروع ممکنه زیاد سفارش نگرید ولی با بالا رفتن نرخ اعتبارتون وریویو خریداران به مرور درامد بالاتر میره
اگر خواستید می تونید یه اکانت با اعتبار و ریویوی خوب خریداری کنید و شروع کنید بیشتر پاکستانی ها و بنگلادشی ها بسیار فعالن تو میکرو جاب ها بعضی مواقع اکانتشون هم به قیمت مناسب می فروشند
روش های کسب درامد از میکروجاب زیاد هست که از حوصله بحث خارجه اما حتما زبان انگلیسی خودتون رو کمی تقویت کنید گاهی نیاز به گفتگوی نوشتاری با مخاطب دارید

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
کسب درآمد ماهیانه 10 میلیون تومان در ماه از اینترنت

شما میتونین با مراجعه به سایت http://earnbuxptc.mihanblog.com عضویت در معتبرترین سایت های کلیکی خارجی با پرداخت به پرفکت مانی ماهیانه 10 میلیون تومان در ماه درآمد کسب کنید.
سایت های پی تی سی بعد چن ماه جمع میکنن میرن، سه سال از کجا در اوردی شما!!
در ضمن اگه میخواست اینطوری کسب درآمد بشه از این سایت ها که هیچ کی نمیومد سایت بزنه!
این فکر ها رو از سرتون بیارید بیرون. برین با 4 تا ادم که تو این کار بودن شش ماه یک سال بودن صحبت کنین بعد بیاین پست بزارین

zanalll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان عزیز اصلا نگران نباشید همیشه راهی برای کسب در آمد واقعی و البته مناسب وجود داره تو ی این وبلاگی که آدرسشو در پایین می نویسم یه رو ش عالی برای کسب در آمد واقعی وجود داره حتما برید به این وبلاگ و مطالبشو بخونید. من خودم امتحان کردم و واقعا راضی هستم ازش .http://daramadkhodkar.persianblog.ir/

بالا