نه عزیز چه خبره مگه ، الان میانگین ۵ دلار در روز و ۱۵۰ در ماه ، کلا چون وقتشم زیاد خوب نیست یه مدتیه خیلی کمتر انجام میدم .و میانگین هم ماهی 250 دار دریافتی داری شما !!!؟؟؟؟؟؟
نه عزیز چه خبره مگه ، الان میانگین ۵ دلار در روز و ۱۵۰ در ماه ، کلا چون وقتشم زیاد خوب نیست یه مدتیه خیلی کمتر انجام میدم .
درآمد خیلی خوبیه ولی وقتش خیلی بده به نظرم ، اگه میشد تو روز باشه که دیگه عالی بود !
Sent from my HTC EVA_UTL
دوست عزیز چندتا سوال داشتم
شما چه ساعاتی وقت میذاری برای انجام تسکها؟ به نظرم باید همچنان حدود 2شب تا 5صبح باشه درسته؟ یعنی شما برای این درآمد هرشب اون ساعت رو بیداری و تسک میزنی؟
از تغییر ساعتی که تسک های کازینو میان چطور باخبر میشی؟ فکر کنم هیچ راهی نداره یعنی باید هی چک کنی ببینی کی میاد درسته؟ جوری نیست که از قبل بدونی؟
شما با چندتا آی پی تسک میزنی و آی پی های کجا؟
برای برداشت از حساب وریفای استفاده میکنی؟
تسک ها ساعت مشخصی نداره چون 80% تسک ها توسط تبلیغ دهنده ها فعال میشه . فقط 2 پکیج اختصاصی برای کراود هست که ساعتش مشخصه ... کازینو و فیشر . این 2 هم معمولا هر 2-3 هفته ساعتشون تغییر میکنه که باید خودت بفهمی یا از طریق دوستان مطلع بشی واگرنه سایت هیچ اطلاعی نمیده .
تسک ها برای اکثر کشور وجود داره و شما با ip های زیادی میتونی تسک بزنی ... ولی در کل با ip آمریکا تعداد تسک هایی که میتونید بزنید چندین برابر کشور های دیگه هست و تنوع تسک هاش هم زیاد هستش .
کلا اکثر کاربران با ip های امریکا , انگلیس , هلند , سوئد بیشتر تسک ها رو میزنند البته برای کشورهای دیگه هم هست ولی بسیار کم هستش .
برای برداشت احتیاج به حساب وریفای شده نیست ولی خوب اطمینانش کمتر هسش چون ممکنه حسابتون لیمیت بشه .
سلام
میشه برام توضیح بدین چه جوری به این درآمد از سایت نئوباکس رسیدین؟
بچه ها یکی دست ما رو هم بگیره!!!
یه راهنمایی کنین ؟؟
اصلا اینا که میگین چی هست؟
خدا خیرتون بده
سلام دوست عزیز ، اگه مدیر این وبلاگ رو میشناسید به من پ.خ بدید . ممنونسلام
اینا در مورد سایت نئو باکس حرف میزنن بجزء کار کلیکی یه کار های دیگه ای هم داره مثل جستجو در اینترنت به دنبال یه ادرس خاص که بهش میگن مینی جاب اطلاعات بیشتر میخوای http://00811.mihanblog.com/post/list یه چیزای پیدا میشه وارد زیر مجموعه گیری کسی نمیشه فقط مینی جاب ای پی داستان کن داشته باشی 4 تا 5 دلار در روز نداشه باشی 0 تا 1دلار دلار 2500 تا 2700 همین امروز فروختم کاره خوبیه اگه بیکاری زود یاد میگیری موفق باشی
عزیز باور کنید یه سرچ تو گوگل بزنید ، صد ها وبلاگ و سایت رو پیدا میکنید که خیلی کامل همه قسمتای نئوباکس رو آموزش دادن ، به جای اینکه اینجا همش سوال کنید ، سرچ کنید خودتون خیلی زودتر به جواب میرسید.بچه ها یه سوال
من تو سایت نئوباکس ثبت نام کردم
راستش تا اونجا که من یه چیزیایی خوندم هم میشه بری قسمت آگهی ها و هم میشه بری مینی جاب
فقط اگه امکان داره بگین که کدوم قسمت رو باید با قند شکن رفت؟!!!
اگه امکان داره یکم توضیح کامل بدین! :general406:
شما اگر لیست این سایتا رو دارید اعلام کنید، آدم بیکار هم بالاخره پیدا میشه!بله خوب مشکل زمانبر بودن پرداخت ها رو دارن ولی بلاخره که پرداخت میکنن.
ببینید ما دست گذاشتیم رو یکی از صدها سایت معتبری کسب درامدی که تا حالا سراغش هم نرفته بودیم دیدیم که احتمال دریافت وجه ازش هست پس میشه با کمی فعالیت سایت های دیگه رو هم تست کرد و راه های کسب درامد ازشون رو پیدا کرد.
مثلا من قبل از این سیستم جدید فلاور سوروی های 133 سنتی رو انجام میدادم خوب پس اون سایت سوروی که این سوروی ها رو گذاشته هم ارزش امتحان داره که آیا میشه از خود اون سایت هم مستقیم سوروی انجام داد و پول گرفت یا نه؟ کلا که همین دو تا سوروی که تو فلاور گذاشته که نداره تعداد زیادی هست که شاید بشه اونا رو هم انجام داد.
حیف که من وقت ندارم این سایت ها رو امتحان کنم این سایت ها فقط تحقیق و آزمون و خطا نیاز داره و یه ادم بیکار البته!
سلام
کسی میدونه چه چوری باید حساب پی پال یا پیزا رو وریفای کرد که هیچ وقت لیمنت نشه؟حتی با آی پی ایران؟
با حساب بانکی میشه ؟