فرض كنيد من پولم رو به احتمال 90درصد 6ماه ديگه ميخوام و به احتمال 10درصد يك سال ديگه اگر قوانين طوري كه شما گفتيد باشه، من نوعي پيش خودم ميگم حساب يك ساله باز ميكنم اگر 6 ماهه پول خواستم هم حساب رو با همون شرايط 6ماهه ميبندم.
خب این هیچ مشکلی نداره
شما وقتی در این حالت حساب رو میبندین بانک میاد شمارو جریمه میکنه و این جریمه از اصل سپردتون کسر میشه چون نگذاشتین به یکسال برسه و قبل از یکسال حساب رو بستین
فرضا سود بلندمدت یکساله X باشه و سود کوتاه مدت 6 ماهه Y ، احتمالا شما به اندازه X-Y جریمه میشیدچون طی این 6 ماه سود X درصد میگرفتین
همونطور که گفتم بانک در این حالت سود کوتاه مدت 6 ماهه براتون حساب میکنه. دقت کنید که ما الان تو بانک ها دو مدل سپرده داریم :
بلندمدت ( که الان همه بانکها بلندمدتشون یکساله هست )
کوتاه مدت ( عادی ، 3 ماهه ، 6 ماهه ، 9 ماهه )
پس وقتی شما در ماه ششم بخواین حساب رو ببندین بانک سود کوتاه مدت 6 ماهه براتون درنظر میگیره و قطعا شما مبلغی رو جریمه میشید
سوالم اينه كه چرا اصلا بايد به حساب 6ماهه فكر كنم؟؟؟ حتي در شرايطي كه احتمال درخواست پولم در 6ماه بعد 90درصد باشه. اينطوري كه شما ميگيد فلسفه وجودي حسابهاي 6ماهه و 3ماهه و ... بي معنا ميشه و همه حسابهاي يك ساله باز ميكنن!!!
همه بخوان حساب یکساله باز کنن باید فکر این مسئله رو هم بکنن که اگر قبل از سررسید یکساله بخوان حساب رو ببندن مبلغی رو جریمه میشن که این جریمه بستگی به نرخ سود بانکها داره.
سعی کردم خیلی واضح توضیح بدم نمیدونم کجای جملاتم ابهام هست هرجا ابهام هست بگین بیشتر توضیح بدم یا اگر بقیه دوستان عزیز اشکالی تو نوشته ها من میبینن حتما گوشزد کنن.