دوستان من یه حساب کوتاه مدت 18 درصدی ایران زمین دارم اما خب مبلغش یجوری هست که با این کلاهبرداریهایی که از طریق POS ها و درگاه های پرداخت اینترنتی انجام میدن واقعا جرئت نمیکنم برای خرید روزمره ( چه حضوری چه اینترنتی ) از کارتش استفاده کنم.
به غیر از ملی و ملت، کارت چه بانکی رو پیشنهاد میدین که هم اینترنت بانک قوی داشته باشه هم برای حسابهای کوتاه مدت یا قرض الحسنه یا جاری بدون دسته چکش هیچ مبلغی رو مسدود نکنه ؟
خوب اینترنت بانک و کارت این حسابتو مسدود کن و دفترچه درخواست بده و کارای این حساب رو حضوری انجام بده؛
البته اینترنت بانک اگه رمز خوب بزاری براحتی هک نمیشه و امن هست؛یوقت هم خواستی انتقال بدی با پایا راحتی
یه حساب قرض الحسنه باز کن؛حالا هر بانکی که دوست داری و راحتی؛
جاری بدون دسته چک رو بانک ها دارن اما خوب همون شرایط جاری رو داره بدون دسته چک اگه میتونی یه جاری باز کن که بدردت میخوره
اکه اس ام اس مجانی میخوای مسکن و سپه و گردشگری مجانی هستن؛اما مسکن فکر کنم یه ۱۰۰۰تومنی مسدود کنه؛سپه رو نمیدونم؛گردش نمیکنه
اینترنت بانک مسکن خیلی خوبه،سپه هم بد نیست،گردشگری هم قالب قدیمی داره
پارسیان هم شنیدم خوبه اما نمیدونم مسدودی داره یا نه.
آره خوبه؛من قرض الحسنه قدیمی دارم که مسدودی نداره؛اینترنت بانکش خیلی خوبه و قالب شیکی داره؛همراه بانکش ظاهر جذابی نداره اما خوب تقریبا کامله و سریع
ممنون
اینترنت بانکش چطوره ؟ مسدودی هم داره یا نه ؟
برای فعالسازی ارسال پیامک ایا مبلغی رو بعنوان هزینه ارسال میگیرن ؟
اینترنت بانکش خیلی خوبه،اما انتقال وجه پیش فرضش کمه؛2 میلیون در هر روز و 20 میلیون در ماه برای پایا
پیامکش هزینه داره
ترجیح من پاسارگاد
البته هر بانکی حساب باز کردی حواست باشه میزان انتقال آنلاین رو تعیین کنی. پیش فرض ممکنه کم باشه (پایا و کارت به کارت و ...)
تجربه من نشون داد حسابی که باهاش زیاد خرید و انتقال میدم، اصلا نباید محدودیتش کم باشه
کارت به کارت ها که همه 3 میلیون در روز هست و معمولا اینترنت بانک ها کارت به کارت همون بانک رو تا سقف مجاز انتقال حساب دارن
ظاهرا که فعلا نمیشه ازش استفاده کرد
یه ایمن کارت کارآفرین هست؛اما خوب کار شما با افتتاح هر نوع حسابی در هر بانکی راه میافته
ختم کلام........هر جا رو دوست داری انتخاب کن