- نوشتهها
- 2,316
- لایکها
- 4,574
اذیت که چه عرض شود ، کچلت میکننراست میگی اذیت میکنن؛الان اینترنت بانکا تا 15 تومن رو روزانه پایا میزنن؛یکم پایا میکنی یکمشم کارت به کارت تو بانک مقصد
اما در کل باید بدن اما مقاومت میکنن
اذیت که چه عرض شود ، کچلت میکننراست میگی اذیت میکنن؛الان اینترنت بانکا تا 15 تومن رو روزانه پایا میزنن؛یکم پایا میکنی یکمشم کارت به کارت تو بانک مقصد
اما در کل باید بدن اما مقاومت میکنن
والا حداکثر مبلغ روزانه پایا/ساتنا اینترنت بانک رو دیدم ۱۵میلیون بود تو بانک هایی مثل مسکن و پارسیان؛اذیت که چه عرض شود ، کچلت میکننمگه اینترنت بانکا نمیذارن ساتنا بزنیم ؟
اگر حسابتون در سرمایه بلند مدت هست یا نرخ سودش با قوامین برابر یا بیشتر هست،انتقالش اشتباهه.سلام
یه حساب +50 تو بانک سرمایه دارم که چند روز دیگه میخوام برم بگیرمش و تو قوامین حساب باز کنم. اصولا تو بانکها دهنت رو صاف میکنن بابت پول دادن و میخوان یجوری منصرفت کنن که پولت رو همونجا نگه داری ؛ بخاطر همین میخوام یه خالی ببندم که پول لازمم و میخوام خونه بخرم
پول نقدی که نمیشه گرفت ، چک بین بانکی هم بخوام بگیرم ضایع میشه که میخوام پولم رو ببرم یه بانک دیگه چون تو اون فرم مخصوص چک بین بانکی که پر میکنیم باید ذکر کنیم چک رو واسه چه حسابی و به نام چه کسی میخوایم.
حالا با این اوصاف بهترین راه حل چیه ؟
چک تضمینی معمولا رد و بدل میشه،فرقش هم در اینه که چک تضمینی به نام خریدار صادر میشه و فقط مختص همون بانک صادر کننده هست که درتمام شعب بانک صادر کننده میتونی پاسش کنید و فقط خریدار باید دوتا امضا پشتش بزنه و به فروشنده بده ولی چک بین بانکی از حساب مبدا به حساب مقصد در یک بانک دیگر زده میشه وباید حساب مقصد و مشخصاتش را داشته باشید و در حساب بانک مقصد پاسش کرد..اگر جایی اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنندسلام
قصد فروش یک زمین دارم،پول رو به چه صورتی دریافت کنم که مطمئن تر باشه؟
چک بین بانکی یا چک تضمینی؟اینا با هم تفاوتش در چیه ؟
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
مگه بانک نیست؟پس چه فرقی با کارتحون موسسات داره؟برای کارت کشیدن هم کارمزد نداره؟پنجاه تومنم میتونی یه جا کارت بکشی
سلام.اگر حسابتون در سرمایه بلند مدت هست یا نرخ سودش با قوامین برابر یا بیشتر هست،انتقالش اشتباهه.
به شایعات به هیچ وجه توجه نکنید،بیشتر شایعات از طرف اشخاصی با اهداف خاص میاد و افراد ساده باور می کنند.
يعني رمز عدد به همراه حروف و علائم باشه هم ايمني نداره؟!من یه همراه بانک ایمن ندیم؛رمز های عددی که اونچنان ضریب امینت ندارن؛بازکردن با اثر انگشت تنها هم بنظرم بدتر هست؛تو خواب یا وقتی مردی میشه راحت باز کرد؛
چرا اینا امنیت دارهيعني رمز عدد به همراه حروف و علائم باشه هم ايمني نداره؟!
چرا اینا امنیت داره
کدوم همراه بانک با حرف و عدد و نماد داره؟
من فقط مال ایران زمین رو دیدم که اونم رمزت با اینترنت بانک یکیه
Sent from my MI 5 using Tapatalk
چرا اینا امنیت داره
کدوم همراه بانک با حرف و عدد و نماد داره؟
من فقط مال ایران زمین رو دیدم که اونم رمزت با اینترنت بانک یکیه
Sent from my MI 5 using Tapatalk
بانک سپه
بعضی از بانکها دو عمالیش کردند
پیامک رمز یکبار مصرف میفرستند به شماره ای که برای بانک معرفی کردند
امنیت و حریم شخصی و خصوصی یک چیز نسبیه ، و شاید در جهان دیجیتالی و مجازی امروز توهمی بیش نباشه...
من در جواب شما فقط به همین عکس بسنده میکنمهكرهايي كه پول رو از حساب خالي ميكنن چطور ميتونن ردي از خودشون نزارن؟! چون بالاخره اينترنتي بايد پول از حساب قرباني به حساب ديگه اي منتقل بشه و همه حسابها هم با نام و شماره ملي ثبت شدن. نه؟!
خب چيكار كنيم پسمن در جواب شما فقط به همین عکس بسنده میکنم
تاریخ پخش خبر هم مرداد همین امسال بوده
برو شکایت کن قاضی خودش پیدا میکنهخب چيكار كنيم پس![]()
:general208:
منم همين فكرو ميكنم انقدرم خر تو خر نيست!برو شکایت کن قاضی خودش پیدا میکنه
خداروشکر قانون مملکت خوبهمنم همين فكرو ميكنم انقدرم خر تو خر نيست!![]()