P!XAR
Registered User
دوستان این وام تعمیرات منزل چقدره؟
سودش چقره؟
ماهیانه چقدر باید بدیم؟
ممنون
سودش چقره؟
ماهیانه چقدر باید بدیم؟
ممنون
با سلام. کسی اطلاعات بیشتری نسبت به پست شماره 236# داره. تو رو به خدا اگه اطلاعات صحیحی دارید کمک کنید. آخه حیاتیه.
سلام به همه.
آقا من یه سند خونه دارم که 130 میلیون میرزه. میخوام 100 میلیون رووش وام بگیرم.
1- آیا با این سند که 130 میلیونه 100 میلیون وام میدن ؟
2- کدوم بانک برم درخواست وام 100 میلیونی بدم که کمتر سود بگیرن ؟
3- اصلا سوده بانک ها چند درصده ؟ و با این مبلغ وام چند درصد میشه ؟ یعنی اگه 100 میلیون بگیرم 5 ساله چقدر باید پس بدم و 10 ساله چقدر ؟ قسط هاش رو از کی باید شروع کنم به دادن ؟ آیا تا 1 ساله اول رو بهم آوانس میدن ؟
4- چقدر پول باید بانک بذارم که بهم وام بدن ؟
5- هیچ راهی نداره که اصلا پول نذارم و فقط روی همین سند وام بگیرم ؟
6- چند وقت طول میکشه که بهم وام رو بدن ؟
7- از 100 میلیون چقدرشو بهم میدن ؟ مابقیش رو کی میدن ؟
8- آیا ناظر هم میفرستن ؟ یا نه فقط موقع گذاشتن سند ناظر میاد ملک رو بررسی کنه ؟ در کل چند بار ناظر میفرستن ؟
9- اسم این وام رو چی میشه گذاشت ؟ آخه بری بانک ازت سوال میکنن میگن چه نوع وامی میخوای؟
10- آیا زمانی که به فرض 100 میلیون رو گرفتی و یه سنده با ارزشتر گیرت اومد و بخوای با سندی که بابت همین 100 میلیون گذاشتی بانک جابجا کنی قبول میکنن ؟ و اونوقت مثلا سند دوم 250 میلیون بیرزه آیا میشه 100 میلیون دیگه درخواست داد که مجموعش با قبلی بشه 200 میلیون ؟
11- بانک کشاورزی رفتم گفتن فقط به کشاورزا وا میدیم !!!!!!!!!! مخم هنگ کرد ! یعنی چی.
12- اینکه میگن مضاربه ای روو سند وام میدیم یعنی چی ؟؟؟
13- آیا این تبلیغات روزنامه همشهری واسه دادن وام مطمئن هستن ؟ شخصیه یا دولتی ؟ وام از خودشون میدن یا از بانک میگیرن به ما میدن و چقدر خودشون بر میدارن ؟
راستی اینم بگم که یه کارگاه کوچیک نجاری هم داریم, آیا میشه رووش واسه وام اقدام کرد ؟ یعنی بری بهشون بگی که میخوام این کارگاه رو گسترش بدم ؟ چند بار ناظر میفرستن واسش ؟
هرچی اطلاعات درست دارید لطفا راهنماییم کنید. چون هرچه سریعتر به این وام نیاز دارم. ساکن تهران هم هستم.
با تشکر فراوون از همتون.
دوستان کسی جوابه ما رو نمیده ؟
این سوالاتی که من پرسیدم همه بهش نیاز دارن و میتونه سوالات خیلی از افراد باشه. و همچنین میتونه شاید پایان این موضوع " بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی " باشه. پس خواهشا اول مطلب رو با دقت بخونید و بعد اگه اطلاعات درستی دارید راهنمایی کنید.
خواهشا منو راهنمایی کنید. منتظر حمایتتان هستم...
آدم با معرفت پیدا میشه جواب ما رو بده ؟
مدیر محترم انجمن شما یه کمکی کن !!!
صفحه ورودش؟ مشکلی نداره. حروف تایید رو وارد کنید، رمز هم در فیلد اولی (که نوشته کلمه رمز).دوستان من یه مدتی هست رفتم بانک این رمز اینترنتی رو گرفتم میرم تو سایت برای واریز این قسمتی که رمز رو میزنی هرچی میزنم قبول نمیکنه و این که چند حالت رمز دار چی هست؟ این کلمه رمز یک بار مصرف چی هست ؟ و کارت هوشمند؟ سرویس شدم حروف هارو کوچیک و بزرگ هم طبق نوشته ا میزنم ولی بازم قبول نمیکنه
واقعا خاک که تو این عرصه از بانک های دیگه عقب افتادهخاك بر سر بانك صادرات
برادران عزیز لطفا حرمت تالار را نگه دارید و اگه از یه بانک خوشتون نمیاد حساب باز نکنید
حساب باز کردیم حالا خوشمون نمیاد تکلیف چیه ؟
من از غریبه کردم تو ملی شد!ملی هم فقط می شه ملی به ملی کرد ! غریبه رو نمی شه کرد
من از غریبه کردم تو ملی شد!![]()