• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
پس کوچه های شمرون
بر خلاف تعریف دوستان جالب نبود
جناب پندار 09 شما باز یکم تو کار فیلم هستی
یه لیستی از فیلم های باحال ایرانی که دیدی بده بریم بگیرم مردیم اینقدر فیلم چرت دیدیم

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
پس کوچه های شمرون
بر خلاف تعریف دوستان جالب نبود
جناب پندار 09 شما باز یکم تو کار فیلم هستی
یه لیستی از فیلم های باحال ایرانی که دیدی بده بریم بگیرم مردیم اینقدر فیلم چرت دیدیم
لطف داری دوست من .
اخه سلیقه من متفاوته با دیگران شما در چه ضمینه ای علاقه داری من ببینم می تونم از اونایی که دیدم چند تایی رو بهت بگم

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
لطف داری دوست من .
اخه سلیقه من متفاوته با دیگران شما در چه ضمینه ای علاقه داری من ببینم می تونم از اونایی که دیدم چند تایی رو بهت بگم

از این دو تا خوشم اومده ندارها و قصه شاه پریا
حالا خودتون حدس بزنید :D
یه چیز باشه مسخره بازی توش نباشه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
از این دو تا خوشم اومده ندارها و قصه شاه پریا
حالا خودتون حدس بزنید :D
یه چیز باشه مسخره بازی توش نباشه
شاه پریا رو منزل یکی ا ز دوستان داشتم نگاه می کردم به علت اخر شب بودن و عدم جذابیت فیلم نتونستم نگاه کنم ندار ها هم امیدوارم هفته دیگه بگیرم ببینمش .
چه ژانری را علاقه داری بیشتر ؟

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
شاه پریا رو منزل یکی ا ز دوستان داشتم نگاه می کردم به علت اخر شب بودن و عدم جذابیت فیلم نتونستم نگاه کنم ندار ها هم امیدوارم هفته دیگه بگیرم ببینمش .
چه ژانری را علاقه داری بیشتر ؟
:D
فکر نکنم کل فیلم های باحال ایرانی 20 تا بیشتر باشه
ژانری که مسخره بازی نباشه داستان جالبی داشته باشه مثل جدایی , درباره الی , قصه پریا ,..

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
:D
فکر نکنم کل فیلم های باحال ایرانی 20 تا بیشتر باشه
ژانری که مسخره بازی نباشه داستان جالبی داشته باشه مثل جدایی , درباره الی , قصه پریا ,..
طنز خوب رو که همه دیدن اجتماعی ها ممکنه یکم از چشم دور مونده باشه .
اینایی که دیدی از این هایی که توی ۲ ۳ سال اخیر ساخته شدن رو بگو تا از اونایی که ندیدی بگم .
ولی فلمجلس بذار ببینم ۷دقیقه تا پاییز رو دیدی ؟

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
طنز خوب رو که همه دیدن اجتماعی ها ممکنه یکم از چشم دور مونده باشه .
اینایی که دیدی از این هایی که توی ۲ ۳ سال اخیر ساخته شدن رو بگو تا از اونایی که ندیدی بگم .
ولی فلمجلس بذار ببینم ۷دقیقه تا پاییز رو دیدی ؟

اره هفت دقیقه تا پاییز رو دیدم خوب بود
هرچی خودت خوشت اموده بگو :D

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
اره هفت دقیقه تا پاییز رو دیدم خوب بود
هرچی خودت خوشت اموده بگو :D
فقط چشم هاتو ببند , دانه های ریز برف از امینی می تونه جالب باشه . رو نت نیست خودمم خیلی گشتم .

ویرایش می کنم . فیلم های ایرانی از دسته بی کیفیت ترین ها هستند . توصیه من به دوستان پیگیری سینمای فرانسه و ایتالیا هست.​

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ویرایش می کنم . فیلم های ایرانی از دسته بی کیفیت ترین ها هستند . توصیه من به دوستان پیگیری سینمای فرانسه و ایتالیا هست.

Last edited:

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
با وجود اينكه واقعا تصميم نداشتم اين تله فيلم را ببينم اما يك جمله يا بخشي از يك مكالمه بود كه نظرم را تغيير داد و با اشتياقي غيرمنتظره تا پايان آن را دنبال كردم. چهره جالبي بود از يك زن نوين جامعه امروز كه با وجود خسته بودن، ديدگاه جالبي براي نگريستن به محيط اطراف خود و البته اعضاء خانواده اش دارد.

چقدر آنجا كه گفت همه نوشته هاي موراكامي را خوانده از او خوشم آمد!

آنقدر جمله ها و مفاهيم زيبا و پرمعنا در آن گفته شد كه مصمم شدم حتما يك نسخه از آن را بخرم. البته اميدوارم همچنان بشود از سروش سيما از اين چيزها خريد!

از اين نوشته كه نقديست بر اين تله فيلم هم بسيار خوشم آمد:
پيدا و پنهان، داستان پرفراز و نشيبي ندارد. در اين فيلم روحيات و درونيات زني (مريم با بازي پريوش نظريه) در قالب يك روز زندگي معمولي بيان مي‌شود. مريم زني متفكر است. زني است كه با چشمان باز به اطرافش نگاه كرده و سعي مي‌كند اتفاقات اطرافش را با نگاهي موشكافانه تحليل كند. داستان پيدا و پنهان چنان نيست كه كسي با شنيدن يا خواندنش به ديدن آن ترغيب شود، اساسا فيلم‌هاي قاسم‌زاده‌اصل بر فضا و حال‌ و هواي دروني صحنه‌ها متكي هستند و چندان اتكايي به داستان و كشمكش‌هاي دراماتيك ندارند. اكشن و معما و غافلگيري و... هم كه جاي خود دارد. از اين لحاظ شايد بتوان اين كارگردان را با بهرام توكلي مقايسه كرد كه هم در سينما و هم در يكي دو تله‌فيلم خوش‌ساختش نشان داده كه تاكيد زيادي روي فضاسازي و پرداخت دقيق جزئيات صحنه دارد. فضا عنصر بنيادي و تعيين‌كننده آثار اين‌گونه فيلمسازهاست. شايد «پرسه در مه» و «تنهايي»، 2 نمونه آموزشي و كامل براي توضيح عنصر فضا در تلويزيون و سينما باشند. فيلم‌هايي كه بيش از هر چيز در خلق فضا (از طريق عناصر بصري و فاكتورهاي كمك‌كننده‌اي مثل موسيقي و صداگذاري) خلاصه شده‌اند و همه حس و حال دروني‌شان را با كمك اين فضاي پررنگ و اثرگذار به مخاطب منتقل مي‌كنند.

پيدا و پنهان هم مثل ساير ساخته‌هاي كارگردانش متكي به حال ‌و هوايي است كه در صحنه شكل مي‌گيرد. عمده مفاهيم و حتي اطلاعات فيلمنامه از طريق ديالوگ‌ها و بخصوص تك‌گويي ذهني طولاني شخصيت اصلي فيلم به بيننده منتقل مي‌شود. استفاده از نريشن (گفتار متن)‌ براي وحدت‌بخشيدن به اجزاي فيلمنامه و نيز شكل دادن به اطلاعات و جزئيات شخصيت‌پردازي و درام، يكي از ترفندهايي است كه در سينما و حتي ادبيات مكتوب ما بسيار كم‌‌كاربرد است. نمونه‌هاي انگشت‌شماري مثل «گاوخوني» در حد استثناهايي تفنني باقي مانده‌اند و اگر هم در فيلمي مثل «زندگي با چشمان بسته» يا سريالي مثل «سقوط يك فرشته» از نريشن استفاده مي‌شود، بيشتر براي چفت‌ و بست دادن داستان است. پيدا و پنهان به 2 دليل يكي از نمونه‌هاي خوب استفاده از نريشن است. اول اين كه از ديالوگ‌ها و كلمه‌هايي استفاده مي‌شود كه امروزي و روان و طبيعي هستند و به اصطلاح در دهان گوينده ثقيل به نظر نمي‌رسند و دوم اين‌ كه از عنصر سكوت به درستي در چارچوب فيلمنامه استفاده شده است. شيوه استفاده كارگردان از سكوت در بيان ديالوگ‌ها و نريشن مي‌تواند به ‌تنهايي موضوع مقاله‌اي مفصل باشد، ولي در حد يك اشاره بد نيست گفته شود كه سكوت در درام‌پردازي نقشي دوجانبه دارد، نخست روي فهم و اثرپذيري حسي بيننده تاثير مي‌گذارد و فرصت مي‌دهد كه مفاهيم و حس‌هاي مورد نظر در ذهن او ته‌نشين شود. دوم بستري ايجاد مي‌كند كه ريتم و ضرباهنگ درام بيشتر تحت كنترل باشد و در نهايت روايتي يكدست‌تر شكل بگيرد. پيدا و پنهان نمونه خوبي است از فيلمي كه با استفاده درست از عنصر سكوت يا مكث، توانسته اين امتيازها را به دست بياورد.

ضمن آن‌كه اين بازي با سكوت، همسو با فضاسازي و حس صحنه‌هاي فيلم است كه پيش از اين به اهميتش در ساختار كلي فيلم اشاره شد. عنصر ديگري كه فضاسازي فيلم را تكميل مي‌كند موسيقي است. سعيد ذهني (كه پيش از اين سابقه همكاري با اين كارگردان را داشته و درك متقابل ميانشان در استفاده درست‌شان از موسيقي فيلم مشهود است) لحن يكساني به صحنه‌هاي فيلم مي‌دهد. شايد بدون اين موسيقي دقيق، تفكربرانگيز و دلنشين، توالي و يكدستي صحنه‌ها كمرنگ مي‌شد. در حالي كه موسيقي اين فيلم علاوه بر تاكيد روي فرازهاي حسي فيلمنامه، اين خاصيت را هم دارد كه فضا و حال‌ و هواي دروني فيلم را جهت‌دار مي‌كند و تاثير مورد نظر را روي ذهن مخاطب مي‌گذارد.

شروينه شجري كهن / جام‌جم

mrt bboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من مادر هستم که خیلی قشنگ بود مخصوصا 2 ، 3 سکانس آخر

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
یه لیستی از فیلم های باحال ایرانی که دیدی بده

سلام دوست گرامی .

به نظر این فیلمهای ایرانی خوبن و ارزش دیدن دارن :

اینجا بدون من
مارمولک
بچه های آسمان
خیلی دور ، خیلی نزدیک
زیر نور ماه
سگ کشی
خانه ای روی آب
شام آخر
قرمز
شبهای روشن
تنها دو بار زندگی می کنیم
آفساید
طلای سرخ
طلا و مس
چند کیلو خرما برای مراسم تدفین
کافه ترانزیت
هیچ
آدم برفی
مهمان مامان
شوکران
ماهی ها عاشق میشوند
لطفا مزاحم نشوید
حوالی اتوبان
صداها
بچه های بد
جایی برای زندگی
آتشکار
اتوبوس شب
گاو خونی

فیلمهای قبل از انقلاب : قیصر ، ممل آمریکایی ، گوزنها ، طوقی ، گرگ بیزار

و ...

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

سلام دوست گرامی .

به نظر این فیلمهای ایرانی خوبن و ارزش دیدن دارن :

اینجا بدون من
مارمولک
بچه های آسمان
خیلی دور ، خیلی نزدیک
زیر نور ماه
سگ کشی
خانه ای روی آب
شام آخر
قرمز
شبهای روشن
تنها دو بار زندگی می کنیم
آفساید
طلای سرخ
طلا و مس
چند کیلو خرما برای مراسم تدفین
کافه ترانزیت
هیچ
آدم برفی
مهمان مامان
شوکران
ماهی ها عاشق میشوند
لطفا مزاحم نشوید
حوالی اتوبان
صداها
بچه های بد
جایی برای زندگی
آتشکار
اتوبوس شب
گاو خونی

فیلمهای قبل از انقلاب : قیصر ، ممل آمریکایی ، گوزنها ، طوقی ، گرگ بیزار

و ...

عزیزم می شه بگی با چه مننطقی از "آتشکار ،طلا و مس ، لطفا مزاحم نشوید و ...." خوش ت اومده؟ این ها از فاجعه های سینمای ایران بودند!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
آخرین فیلم : زندگی خصوصی آقا و خانم میم.
///
نام فیلم کاملا بی ربط به محتوای فیلم بود. یک فاجعه برای کارگردان که تصور می کرد با ریختن بازیگر می تواند فیلم نامه نداشته شده را انسجام دهد.
دوربین رو دست فجیع! به طوری که در 30 دقیقه اول فیلم سردرد شدم با تکان های فراوان و یاد فراستی افتادم:)
شخصیت ها در فیلم آدم حقیقی نبودند و فقط در حالت 0 و 1 بودند.
سکانس اغازین در اتوموبیل که نوید رابطه صمیمی را میداد بلافاصله در سکانس بعدی تبدیل به معکوس خود شد و روند عکس تا پایان فیلم ادامه یافت.
فیلم اصلا پایان نداشت!;)
موسیقی کار کارن همایون فر که با تکرار متوالی یک قطعه 15ثانیه ای مخاطب را کلافه کرده بود.
///
در انتها توصیه اکید می کنم که فیلم این کارگردان نما:questionm ارزش دیدن ندارد و فیلم ارسالی برای جشنواره فجر امسال به نام " زندگی آقای محمودی و بانو " با بازی ترانه علیدوستی و پیمان قاسم خانی - حمید فرخ نژاد وهنگامه قاضیانی نوید چنین اثری را می دهد.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
عزیزم می شه بگی با چه مننطقی از "آتشکار ،طلا و مس ، لطفا مزاحم نشوید و ...." خوش ت اومده؟ این ها از فاجعه های سینمای ایران بودند!

دوست گرامی بی انصافیه که این فیلمها رو جزو فاجعه های سینمای ایران بدونیم . سینمای ایران به حد کافی فیلم فاجعه داره !

حالا شما خوشت نیومده از این فیلمها . نظرتم محترم . ولی خیلی بی انصافیه این فیلمها رو فاجعه خطاب کنی .

در مورد سوالی که پرسیدی چرا از این فیلمها خوشم اومده .

آتشکار : سوژه جالبی داشت و به موضوعی پرداخته بود که تاحالا کسی سراغش نرفته بود و تقریبا خوب تونست بپردازه به بحث وازکتومی .

لحظات جالب و خنده دار خوبی هم داشت . حمید فرخ نژاد انصافا فوق العاده بود تو این فیلم .

آتشکار فیلم محترم و قابل قبولیه .

طلا و مس
: بازی بهروز شعیبی ( در نقش روحانی ) فوق العادس . حتی به نظر من بهتر از نگار جواهریان .

ما در فیلم با روحانی ای طرف هستیم که به دلیل بیماری همسرش به نوعی ایثار میکنه و از کلاسهای درسش میزنه تا به بچه هاش و کلا خانوادش برسه .

حتی با وجود اینکه میدونه حال همسرش خوب هم نخواهد شد باز میاد یه کاری میکنه که همسرش خوشحال بشه .

فیلم طلا و مس فیلم احساسی بسیار خوبیه . در واقع میبینیم شخصیت روحانی فیلم به نوع عملی از اخلاق میرسه .

بهروز شعیبی نقش یک روحانی رو فوق العاده بازی کرده بود و در فیلم خبری از اون کلیشه هایی که معمولا میبینیم درباره روحانیها ، نیست .

لطفا مزاحم نشوید : فیلم بسیار خوبی بود به نظر من .

فیلم در مورد اعتماد نداشتن آدما به همدیگس . مسأله ای که الان یه چیز عادی و رایجه . فیلم با زبانی طنز به سراغ این موضوع رفته .

اپیزود اول به نظر من ضعیف ترین اپیزود فیلم بود .

اپیزود دومش خیلی خنده دار بود انصافا . هدایت هاشمی نقش یک روحانی رو خیلی خوب بازی کرده بود .

اپیزود سوم هم خوب بود .

در کل فیلمیه که با حوصله باید پاش نشست .

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488

دوست گرامی بی انصافیه که این فیلمها رو جزو فاجعه های سینمای ایران بدونیم . سینمای ایران به حد کافی فیلم فاجعه داره !

طلا و مس که واقعا افتضـــــــــاح بود...
ولی تا وقتی فیلم(!) اخراجیها هست نمیشه لقب فاجعه به فیلم دیگه ای داد...

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
طلا مس رو ندیدم
ولی فکر میکنم اونایی که مذهبی باشن خوششن اومده و اونایی که مذهبی نیستن خوشششون نیومده

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
طلا مس رو ندیدم
ولی فکر میکنم اونایی که مذهبی باشن خوششن اومده و اونایی که مذهبی نیستن خوشششون نیومده

به نظر من حتما این فیلم رو ببین .

همونطور که خودت اشاره کردی عقاید افراد تأثیر نسبتا زیادی داره که از این فیلم خوششون بیاد یا نه .

خود من آدم مذهبی نیستم . البته اعتقاد به پیامبر و امامان دارم .

بالا